Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tommy lee j. és del toro jó párost alkotnak, már a szökevényben is bírtam az ilyen kergetõzéseket😊
Redline: 5/10
de ebben a kocsik és a fõszereplõ csaj is sokat nyom a latba.....
nameg a verekedés ami a buspályudvaron történik, amú történet 0, de nemis ezért néztem meg😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
7/10
Valaki azt mondta, hogy a halálos iramban sémára készült. Szerintem nem és egész jó.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ebböl is látszik hogy mennyire különbözõek vagyunk.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
7.5/10
Faterok motoron.
Uncsi, eröltettt poénú, kb kétszer nevettem fel a filmen. Szódával elmegy kategória.
5/10
Szerintemnem lapos. SZERIntem jó.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
6/10
A kozepetol teljesen ellaposodik a film, igy 6-osnal nagyobbb osztalyzatot nem tudok ra adni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Schindler's list sem rövid és mégis, szinte észre sem vehetõ hogy már három órája nézed.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Más.
Végre valahára megjelent DVD-n a München, Spielberg-töl.
Igaz hogy nincs hozzá szinkron, de talán nem is baj.
Mi a véleményetek a filmröl? Mert én most készülnék megnézni.
Mondjuk mivel Spielberg mindenképp megnézem a kritikáktol függetlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
forgatókönyv-írásban nem tudom mire képes, csinált-e már ilyet, mindenesetre nekem minden filmje tetszett eddig (amit láttam😊 )
The Matrix has you...
Ónemá
Végre egy jó kis bosszúállós, elég sötét hangulatú film, aminek a végét sem sikerült elrontani.. Nagyon tetszett.
8/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem vártam sokat a filmtõl, azt kaptam, amit kellett, egy könnyed kis szórkoztató családi filmet, és Martin Short is jó alakította Frost-ot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Curtis (dagi manó) és Frost karaktere miatt 6/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az valamiért nagyon megfogott. Az egyik kedvenc filmem ebben a témában.
10/10
A 2 forgatókönyvét a fõszereplõ, Edward Norton írja, hátha ügyes lesz. :-|
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Most látom elõször, többször nem nézném meg:/
Igazából a befejezés az, ami nagyon nem tetszett a filmben, a többi úgy-ahogy elszórakoztatott.Tehát az utolsó 3/4 órában kb. 2X voltam úgy, hogy na, itt szépen le lehetne zárni a sztorit, de neeem, nekünk folytatás kell...pff 5/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Vagy pl. emeljünk meg egy házat csak úgy lazán (lásd 2. rész)...
Jó persze, úgy kell nézni hogy ez csak egy film,és nem kell komolyan venni.
De azért amit ebben a filmben felvonultattak az azért már pofátlanság.
Csak egy momentum: Ássunk csendben, feltünés nélkül fúrópajzsal egy alagutat, amivel majd jó földrengést szimulálunk a casinó közelében.
Mindenki tudja, hála a mostani Pesti viszonyoknak, hogy micsoda munka elõzi meg egy ilyen munka elkezdését.Legalább valami utalás lett volna arra hogy eltelt egy pár nap. De nem .Alagut kell, nosza fussunk vegyünk gyorsan egy használaton kívüli pajzsot. Elvégre nem olyan nagy dolog az.
Sorolhatnám még a Mexikói manufaktúra kocka üzemtöl kezdve, a csoda Samsung telefonig bezárólag a túlzások sorát,de minek. A lényeg hogy nekem nagyon nem tetszik hogy a mai filmekben ennyire elrugaszkodnak a realitasoktól.Megtehetnék, de akkor tudassák velem hogy most egy fantasztikus filmet látok. Ez meg tudtommal nem annak készült.
4/10
Én ennek a szûk értelmében használtam a stílus szót, csak nem fejtettem ki 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt vártam amit kaptam! Nem vártam, hogy az elsõ részhez képest jobb lesz, de azért a második részt verte! Hiányoltam belõle a Zeta Jones-t és Julia Roberts-et <#pardon1>#pardon1>
Vincet Casselnek sem jutott sok szerep de azért így is szimpi volt...
Rend.: Koltai Lajos
Túl szép és nagyon "nõi" film. Le kell hozzá lassulni és fel kell venni a tempóját. Olyan mintha egy bársonyfedeles könyvet lapozgatnál.
Vasárnap estére jó volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem elõször látom ezt a filmet sem, kedvenceim közé tartozik. Rengeteg benne az életszagú helyzet ami a hollywoodi filmekbõl igencsak hiányzik manapság. A vége persze kicsit érzelmes, csöpögõs, de ettõl teljes ez a film. Csodálatos látványvilág, megható részek, 1 pillanatig nem unatkozik az ember, magával ragadja a szigetvilág.
Csak az erõsen eltúlzott Fedex reklámozás miatt vonok le egy pontot: 9/10
Ez a kung-fu film ugyan 1971-es, de a mûfajhoz híven korát meghazudtoló harci jeleneteket és akciókat láthatunk. Nem semmi tehetsége van a srácnak. Miután levágják az egyik karját, elhatározza, hogy bosszút áll. Ekkor még nem tud kungfuzni, de megtanulja minden csínnyát-bínnyát a mesterségnek, majd ezután elindul és fél kézzel szétgányol egy atomkemény, kung-fu mesterekbõl álló bandát.
Külön tetszett, hogy amikor felborították és a földön feküdt, úgy állt fel, hogy nem feltápászkodott, hanem úgy, mint mikor a fekvõ gereblyének a vasfogaira lépünk, és az szépen 90 fokban 1 másodperc alatt vízszintesbõl függõlegesbe kerül.
Szal, ez a film jól kidolgozott, látványos, extra kemény jelenetekbõl álló remekmû.
(9/10)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A maga mûfajában nagyon jó film szerintem , de a végére az a csavar nagyon nem kellett volna. Ezzel, visszagondolva olyan logikai bukfencek vannak a történetben amik számomra érthetetlenek.
8/10
- Egy verdával leszedett egy helikoptert!!!
- Nem volt több töltényem.
LOL :ASDDDDDDD
Avagy: ahogy annak idején meg kellett volna jelennie. Egy jó nagy adag anyázással és egy kis vérrel nyakonöntött mutációja a moziverziónak, a jópofizós poénok/mondatok mellõzésével (pl. egy az egyben kivágva a "Még felveri a házat!" poén és Matt egysoros mondókája, miután beszáll Freddy háza elõtt McClane mellé a kocsiba), néhány megtoldott jelenettel (pl. alagutas rész).
Összességében ha nem pontoztam volna már alapból 10/10-re a filmet, akkor most megtenném, így azért jóval kerekebb, ez az anyázós McClane jóval közelebb áll ahhoz, akit az elsõ 3 részben megismertünk!
Legjobb:
Matt: -Épp most szedtél le egy helikoptert egy kocsival!!!
McClane: -Több százezer ember hal meg autók által évente, ez a 4 már nem tök mindegy? <#vigyor3>#vigyor3>
10/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
régóta meg akartam nézni mert sokan modnták hogy jó. azt el kell modnani hogy régebben szerettem az ilyen darabolós filmeket, de mostanában igyekszem nemnézni ilyeneket. no hát aki szereti a darabolós filmeket és kis csavart a film végén( a csaj nekem is kicsavarhatná)az feltétlenül nézze meg a filmet. de könyörgöm csak egyszer és többször ne mert káros lehet...
Én is tegnap néztem meg és nekem is tetszett, nem bántam meg. Bár a kamerakezelés néhol borzasztóan idegesített (rángatjuk a kamerát címû speciális effekt).
Ami még negatívumként nálam felmerült:
- az öntudatra ébredt katona (mondhatni szokásos)
- és a hogyan kell észrevétlenül kijutni egy védett zónából történet
Így is a legrosszabb pontozás amit adnék rá az a 7/10. Aki kedveli a stílust az nem fog benne csalódni.
és irigyellek.. már egyre nehezebben találok olyan filmet amit pozitivan tudok értékelni.. 😞
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ennyi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De persze, izlések és pofonok. Egyébbként a Sziklák szemében csak a vezetõ volt edzett, a többi az gyakorlaton lévõ kiskatona volt (vagy én emlékszem rosszul? Volt ott dagi, túl fiatal lenyalt képü, kicsiny kis szõke barbie baba.. ). De még Rambo sem igen tudott volna mit csinálni, ha két bazi erõs kéz felnyúl egy lyukból és lerántja olyan erõvel hogy ketté szakad a dereka (mondjuk ezek tényleg nagyon lol jelenetek voltak 😄).
Az elsõ rész tényleg jobb volt. Valahogy volt feelingje 😊 Itt már elveszett.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nálam ez az év filmje, bár ha valaki úgy nézi meg, hogy nem látta az elsõ részt, az kicsit ronthat rajta...
Hills have eyes II.
Azok közé tartozom akinek bejött az eredeti, meg az elsõ remake is. Ez sem volt olyan rossz, csak tképpen egy kockányi újat sem láttunk. Sõt néhol igen komikus volt, hogy az edzett katonákat hogyan intézik el a degenerált sivatagi suttyók. Tartok tõle, a befejezés alapján, hogy lesz folytastás, pedig lehet, hogy nem kéne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...