Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Egyetértek veled. A faterok motoron nagyon jópofa film, nekemis nagyon tetszett.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zaki
Az biztos... <#buck>

otrosinka
Veszett vad 7/10

Tommy lee j. és del toro jó párost alkotnak, már a szökevényben is bírtam az ilyen kergetõzéseket😊

Redline: 5/10
de ebben a kocsik és a fõszereplõ csaj is sokat nyom a latba.....
nameg a verekedés ami a buspályudvaron történik, amú történet 0, de nemis ezért néztem meg😊

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

rcstuning
Redline
7/10
Valaki azt mondta, hogy a halálos iramban sémára készült. Szerintem nem és egész jó.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

kaposi1
Nekem az is tetszett.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kaplan
Pedig Elisha Cuthbert 😊 nagyot alakít benne. <#szeret>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
Így van. Más meg biztos a Szüzet szüntess!-t találta gyérnek... 😊

kaposi1
Nekem a Faterok motoron kimondottan kellemes csalódás volt.
Ebböl is látszik hogy mennyire különbözõek vagyunk.

zaki
Szüzet szüntess! (The Girl Next Door)

7.5/10

Faterok motoron.

Uncsi, eröltettt poénú, kb kétszer nevettem fel a filmen. Szódával elmegy kategória.

5/10

Nincs is kedvem vitatkozni.<#vigyor>
Szerintemnem lapos. SZERIntem jó.

[Jakuza]
*Death

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Deeth Proof
6/10

A kozepetol teljesen ellaposodik a film, igy 6-osnal nagyobbb osztalyzatot nem tudok ra adni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Igen, de én a Münsen alatt észrevettem 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kaposi1
Nem baj az hogy hosszú,ha jó.
A Schindler's list sem rövid és mégis, szinte észre sem vehetõ hogy már három órája nézed.

Blasta
Szerintem rendben van a film, de nekem túl hosszú volt, nagyon elnyújtotta (szokásához híven 😄)

REALista
Nekem tetszett a film bár igazság szerint nagy része találgatáson alapszik, hogy pontosan hogyan zajlottak le az események azt nem lehet tudni.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kaposi1
Edward Norton szerintem is zseniális szinész.Nekem a legnagyobb alakítást a Legbelsõbb félelemben alakította.

Más.
Végre valahára megjelent DVD-n a München, Spielberg-töl.
Igaz hogy nincs hozzá szinkron, de talán nem is baj.
Mi a véleményetek a filmröl? Mert én most készülnék megnézni.
Mondjuk mivel Spielberg mindenképp megnézem a kritikáktol függetlenül.

Loál János
Okos fiú õ, bízom benne, hogy jól megoldja. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Debizony. <#gonosz1>

bigapó
Edward Norton szerintem jó színész, sõt, oscar-ra érdemes (bár az ma már nem a tehetségrõl szól😞 )
forgatókönyv-írásban nem tudom mire képes, csinált-e már ilyet, mindenesetre nekem minden filmje tetszett eddig (amit láttam😊 )

The Matrix has you...

Blasta
Nemá, Ed lesz a Hulk 2 fõszereplõje???
Ónemá

CSOCSO
meglestem a pirates of caribbean utcso reszet.. nekem teteszett.. egesz jo kis film volt..persze nem a legjobb.. de azert jo volt
SötétBarom
The Brave One

Végre egy jó kis bosszúállós, elég sötét hangulatú film, aminek a végét sem sikerült elrontani.. Nagyon tetszett.

8/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

stargatelost
nemtom valaki látta e a Télapu 3-at
nem vártam sokat a filmtõl, azt kaptam, amit kellett, egy könnyed kis szórkoztató családi filmet, és Martin Short is jó alakította Frost-ot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
számomra elég meglepõ volt, hogy visszahozták így az elsõ részt, de remekül meg volt oldva, hogy amikor leesik a tetõrõl a régi Télapó, akkor Frost veszi fel a ruhát, majd ugye a végén meg nem engedi neki, és akkor azok a jelenek az elsõ részbõl voltak, na...szal jól volt megoldva 😊

Curtis (dagi manó) és Frost karaktere miatt 6/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kaposi1
Nekem ami nagyon tetszett képregény adaptáció az a Spawn az Ivadék.
Az valamiért nagyon megfogott. Az egyik kedvenc filmem ebben a témában.
10/10

Loál János
A vége akkora retekfos volt, hogy még.
A 2 forgatókönyvét a fõszereplõ, Edward Norton írja, hátha ügyes lesz. :-|

Bandew
Hulk nekem bejött! Eléggé més volt mint a többi képregény adaptáció, de nálam mûködött.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

vegicsek
Hulk

Most látom elõször, többször nem nézném meg:/
Igazából a befejezés az, ami nagyon nem tetszett a filmben, a többi úgy-ahogy elszórakoztatott.Tehát az utolsó 3/4 órában kb. 2X voltam úgy, hogy na, itt szépen le lehetne zárni a sztorit, de neeem, nekünk folytatás kell...pff 5/10

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Blasta
Na igen.
Vagy pl. emeljünk meg egy házat csak úgy lazán (lásd 2. rész)...

kaposi1
Lehet hogy indulatokat fog kiváltani,de szerintem meg egy nagy kalap sz.r volt. Rég akadtam már ki ennyire filmen.
Jó persze, úgy kell nézni hogy ez csak egy film,és nem kell komolyan venni.
De azért amit ebben a filmben felvonultattak az azért már pofátlanság.
Csak egy momentum: Ássunk csendben, feltünés nélkül fúrópajzsal egy alagutat, amivel majd jó földrengést szimulálunk a casinó közelében.
Mindenki tudja, hála a mostani Pesti viszonyoknak, hogy micsoda munka elõzi meg egy ilyen munka elkezdését.Legalább valami utalás lett volna arra hogy eltelt egy pár nap. De nem .Alagut kell, nosza fussunk vegyünk gyorsan egy használaton kívüli pajzsot. Elvégre nem olyan nagy dolog az.
Sorolhatnám még a Mexikói manufaktúra kocka üzemtöl kezdve, a csoda Samsung telefonig bezárólag a túlzások sorát,de minek. A lényeg hogy nekem nagyon nem tetszik hogy a mai filmekben ennyire elrugaszkodnak a realitasoktól.Megtehetnék, de akkor tudassák velem hogy most egy fantasztikus filmet látok. Ez meg tudtommal nem annak készült.
4/10

Arról lehetne vitatkozni, hogy a filmben zombik voltek-e vagy sem. Én nagy rajongója vagyok a zombifilmeknek és ezt is elgogadom annak. Ha elfogadjuk annak akkor bizony ennél (szinte) csak rosszabbal találkozik az ember. Én talán 1-2 zombifilmet nem láttam a filmes repertoárból és ezek alapján nálam ez a film a top 10-ben benne van a benne található hibákkal együtt.

Én ennek a szûk értelmében használtam a stílus szót, csak nem fejtettem ki 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

masika
hali mindenki! ez érdekel valakit? www.lowpony.atw.hu

Blasta
Óóó semmi xtra, csak úgy 😊

Sephi
MINEK KOSZONHETJUK A MEGTISZTELTETEST???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ocean's 13

Azt vártam amit kaptam! Nem vártam, hogy az elsõ részhez képest jobb lesz, de azért a második részt verte! Hiányoltam belõle a Zeta Jones-t és Julia Roberts-et <#pardon1>
Vincet Casselnek sem jutott sok szerep de azért így is szimpi volt...
Este - Evening

Rend.: Koltai Lajos

Túl szép és nagyon "nõi" film. Le kell hozzá lassulni és fel kell venni a tempóját. Olyan mintha egy bársonyfedeles könyvet lapozgatnál.
Vasárnap estére jó volt.
Blasta
Szvsz pont a stílus kedvelõinek volt csalódás a film

Sheltem
Egyébként ha szavaznom kellene mondjuk az elmúlt 15 év filmtermését figyelembevéve kit tartok a legnagyobb színészeknek Tom Hanks simán a Top3 ban benne lenne(vessetek meg). Ryan, Számkivetett, Kárhozat útja, Halálsoron mindegyikben tökéletes alakítást láthattunk, imádom mint színészt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Cast Away:Számkivetett

Nem elõször látom ezt a filmet sem, kedvenceim közé tartozik. Rengeteg benne az életszagú helyzet ami a hollywoodi filmekbõl igencsak hiányzik manapság. A vége persze kicsit érzelmes, csöpögõs, de ettõl teljes ez a film. Csodálatos látványvilág, megható részek, 1 pillanatig nem unatkozik az ember, magával ragadja a szigetvilág.
Csak az erõsen eltúlzott Fedex reklámozás miatt vonok le egy pontot: 9/10

Bokafix2
Félkarú bokszoló

Ez a kung-fu film ugyan 1971-es, de a mûfajhoz híven korát meghazudtoló harci jeleneteket és akciókat láthatunk. Nem semmi tehetsége van a srácnak. Miután levágják az egyik karját, elhatározza, hogy bosszút áll. Ekkor még nem tud kungfuzni, de megtanulja minden csínnyát-bínnyát a mesterségnek, majd ezután elindul és fél kézzel szétgányol egy atomkemény, kung-fu mesterekbõl álló bandát.

Külön tetszett, hogy amikor felborították és a földön feküdt, úgy állt fel, hogy nem feltápászkodott, hanem úgy, mint mikor a fekvõ gereblyének a vasfogaira lépünk, és az szépen 90 fokban 1 másodperc alatt vízszintesbõl függõlegesbe kerül.
Szal, ez a film jól kidolgozott, látványos, extra kemény jelenetekbõl álló remekmû.

(9/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kaposi1
Én már háromszor láttam.
A maga mûfajában nagyon jó film szerintem , de a végére az a csavar nagyon nem kellett volna. Ezzel, visszagondolva olyan logikai bukfencek vannak a történetben amik számomra érthetetlenek.
8/10

Szinkronosban sem rossz, ott így hangzik:

- Egy verdával leszedett egy helikoptert!!!

- Nem volt több töltényem.

LOL :ASDDDDDDD

Riddick21
Live Free or Die Hard - Unrated

Avagy: ahogy annak idején meg kellett volna jelennie. Egy jó nagy adag anyázással és egy kis vérrel nyakonöntött mutációja a moziverziónak, a jópofizós poénok/mondatok mellõzésével (pl. egy az egyben kivágva a "Még felveri a házat!" poén és Matt egysoros mondókája, miután beszáll Freddy háza elõtt McClane mellé a kocsiba), néhány megtoldott jelenettel (pl. alagutas rész).
Összességében ha nem pontoztam volna már alapból 10/10-re a filmet, akkor most megtenném, így azért jóval kerekebb, ez az anyázós McClane jóval közelebb áll ahhoz, akit az elsõ 3 részben megismertünk!
Legjobb:
Matt: -Épp most szedtél le egy helikoptert egy kocsival!!!
McClane: -Több százezer ember hal meg autók által évente, ez a 4 már nem tök mindegy? <#vigyor3>

10/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Magasfeszültség

régóta meg akartam nézni mert sokan modnták hogy jó. azt el kell modnani hogy régebben szerettem az ilyen darabolós filmeket, de mostanában igyekszem nemnézni ilyeneket. no hát aki szereti a darabolós filmeket és kis csavart a film végén( a csaj nekem is kicsavarhatná)az feltétlenül nézze meg a filmet. de könyörgöm csak egyszer és többször ne mert káros lehet...
28 weeks later

Én is tegnap néztem meg és nekem is tetszett, nem bántam meg. Bár a kamerakezelés néhol borzasztóan idegesített (rángatjuk a kamerát címû speciális effekt).

Ami még negatívumként nálam felmerült:

- az öntudatra ébredt katona (mondhatni szokásos)
- és a hogyan kell észrevétlenül kijutni egy védett zónából történet

Így is a legrosszabb pontozás amit adnék rá az a 7/10. Aki kedveli a stílust az nem fog benne csalódni.

Kmarha
vágom 😊

és irigyellek.. már egyre nehezebben találok olyan filmet amit pozitivan tudok értékelni.. 😞

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fifi
nekem nem tûnt összelopott kliséhalamaznak... nagyon tetszett...
ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kmarha
A Sziklák szeméhez mondod hogy nem láttál semmi újat, miközben a 28 weeks latert az év filmjének mondod? Kicsit sem tünt klissé halmaznak ez utobbi? Csak én untam majd minden, ezer helyrõl lopott percét?

De persze, izlések és pofonok. Egyébbként a Sziklák szemében csak a vezetõ volt edzett, a többi az gyakorlaton lévõ kiskatona volt (vagy én emlékszem rosszul? Volt ott dagi, túl fiatal lenyalt képü, kicsiny kis szõke barbie baba.. ). De még Rambo sem igen tudott volna mit csinálni, ha két bazi erõs kéz felnyúl egy lyukból és lerántja olyan erõvel hogy ketté szakad a dereka (mondjuk ezek tényleg nagyon lol jelenetek voltak 😄).

Az elsõ rész tényleg jobb volt. Valahogy volt feelingje 😊 Itt már elveszett.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

fifi
28 weeks later
nálam ez az év filmje, bár ha valaki úgy nézi meg, hogy nem látta az elsõ részt, az kicsit ronthat rajta...
Hills have eyes II.
Azok közé tartozom akinek bejött az eredeti, meg az elsõ remake is. Ez sem volt olyan rossz, csak tképpen egy kockányi újat sem láttunk. Sõt néhol igen komikus volt, hogy az edzett katonákat hogyan intézik el a degenerált sivatagi suttyók. Tartok tõle, a befejezés alapján, hogy lesz folytastás, pedig lehet, hogy nem kéne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PetruZ
A múlt hét végén láttam én is, nekem sem jött be igazán. Rövid is, kiszámítható is, ilyen "walesi faluba mennek az angolok" stílusban továbbra is az "Az ember, aki dombra ment fel, de hegyrõl jött le" a nyerõ.