Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja vki milyen zene megy ez alatt?
http://www.youtube.com/watch?v=aXFzNtODTVI
Elõre is thx!
Jefferson83
0/10
Ui.:<#mf1>#mf1>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Randiguru
10/10
UI: Nálam egy film amelyet bármikor végig tudok nézni és még sokadjára is szórakoztat megér egy 10-est.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
The Matrix has you...
PL. Nekem nem tetszik a Donnie Darko mas meg istenitti.
Es masnal is ugyanez a helyzet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ja és hogy valaki beírta a film átfogó lényegét, meg, hogy Õ mit gondol arról mit miért tett? ne viccelj már, hogy Te ezt még komolyan is veszed?? Ha ezek alapján nem nézel meg egy filmet, akkor már a tv-s reklámok alapján se tedd meg...hozzáteszem, nagyon sokszor fordult az elõ velem, hogy egy promó alapján jónak ítéltem egy egyébként nagykaka filmecskét és semmi elõzetes infó után egy brutáljó filmet láttam.
Most ugyan megvolt az elõzetes infó, de szerintem semmit nem tudtál meg belõle, ezt a filmet más szemszögbõl kell nézni..szerintem😊 Én se mondok mindig igazat vagy jót😊
most már van kedved megnézni? ha nem az se baj, de ne ítélj elsõre.
The Matrix has you...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csak emlékeztetõül írtam be. Annyira szeretlek én is... 😛
Es amugy meg tudom hogy szegyen hogy nem neztem meg de tenyleg nem volt ra alkalom.
Es nem igazan ertem hogy mirefel hasonlitsuk ossze a Taxi Sofor Spoilert a nagyot bukott blood Diamonddal 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Semmi konkrétum?
".... lelövi ....-t"
😊
azért megnyugtatlak, hogy sem nekünk sem Scorsese bácsinak nem lesznek álmatlan éjszakái amiatt, mert Te kihagytad a filmjét...
The Matrix has you...
upszt, kissé késõ van már, természetes: "...mert így tudom, nem vagyok egyedül"
sry
1.: Az a maradék 3 ember is elolvasta a spoilert, aki akkor nem<#taps>#taps>
2.: Boldoggá tettél engem, mert így nem tudom, nem vagyok egyedül a véleményemmel, miszerint a Blood Diamond egy ígéretesen induló, ám az utolsó harmadával végtelenül elbaszott kalandfilm.
/flame on
Kedves Zaki,
Ez remek peldaja annak hogy egyes emberek mennyire hulyek. En nem tudom elhinni hogy egy mar levitatott , ez ev februari hozzaszolasomat vagy kepes kikeresni, es belinkleni ide. Mivel tudtad mit keresel ezert ugy velem hogy nagyon kikeszitett es meg majig sem tudtad rendesen kiheverni, sot, felo hogy remalmaid is vannak ejszaka emmiatt a spoilerem miatt. En nekem van jobb dolgom az eletben , es nem fogom most kikeresni azt a hozzaszolast ahol spoilereztel, de tudd hogy ez csak kicsit ciki. Miert nem mesz ki levegore?
Szeretettlen,
A tejo baratod , Sephi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2007. feb. 21. 15:23 | privát | galéria | válasz erre | #29547
Blood Diamond temahoz. Az ok hogy az eleje rendes mukodokepes , sot kellemes muvit igert. De az egesz el lett baszodva a nagy rambo jelenetektol. A "halhatattlan" katona tulzott eroltetese. Aztan ott van meg az a par dolog ami nelkul is szepet lehetett volna alkotni. Es vegul az a kinhalal Leonal.... hat ott kiakadtam 😄DD
Te beszélsz... 😛
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De lehet én tévedek, de nekem ennyi nem minõsül spoilernek.
Amire gondoltál az "A Thomas Crown ügy" lesz 😊
The Matrix has you...
Ez egy Tony Jaa film szóval nemis számítottam másra mint rossz történet jó verekedések. És úgy kb. ennyit is lehet elmondani a filmrõl.
Szerintem remek film. De lehet túl régi neked, nem tudom.
Az elnökjelöltet azért akarja megölni mert Travis dilis. Vagyihogy kezd becsavarodni, nem racionálisan gondolkodik.
Nem lehet elvárni egy lassan megõrülõ embertõl hogy normálisan gondolkodjon.
Gyilkos azért lett belõle: mert: nagyon gyûlölte a mocskot a bûnt.
Az egyetlen ami számára a jót jelnettte a az a nõ volt a választási irodában. De azal sem jött össze semmi. Ezután keresett egy olyan valakit aki nála is lentebb van és megmentheti. Ez volt a kislány. Azzal pedig hogy ölt megtiszította a várost.
Ahhoz képest, hogy szinte alig történt valami, nagyon tetszett. Tisztára életszerû volt, mintha meg sem rendezték volna. Teljesen más mint a többi háborús film.
Az a rengeteg trágár szöveg meg egyszerûen kész volt😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ez a nagyon régi film, imdbn minden idõk 33. legjobb filmje(én még csak most láttam elõször). Maga a környezet egy taxi sofõr szemszögébõl valóban ott van a szeren, mint ahogy Robert De Niro alakítása is, de nem tudom... Nekem Robert de Niro az egyik kedvenc színészem, ezt a filmet még csak most láttam, de valahogy nem igazán jött át a hatás...Pl azt sem értem, hogy miért lett belõle egy ámokfutó gyilkos a végére...persze ha ideológiai szempontból nézzük akkor egy 12 éves kislányt akart jobbéletre "terelni" de pl az elnökjelöltet, hogy miért akarta megölni számomra rejtély. Nem igazán akarom tovább ragozni a dolgot, nem hatott rám igazán a film, lehet az én hibám 😞
Megvalósítás, színészi játék robert de niro részérõl : 10/10
A film maga: 6/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bejövõs volt nagyon egyedül a vége nem volt szimpatikus.
Pulp Fiction --->> most kezdõdik az RTLen...
Quentin Tarantino filmje.
Samuel L.Jackson és Robert de Niro fõszerplésével
Hát, igaz én Tarantino mániás vagyok, szóval nem vagyok elfogulatlan.
De ez a film akkor is nagyon jó.
Nem olyan, õrült mint a Ponyvaregény. Letisztultabb, lassabb.
Néha kicsit túl lassú is a film menete .
A szokásossal kezdeném: zene, természetesen megint telibe talát.
A szinészek: Nos, de Niro, vagy Samuel L. Jackson lehet rossz? Természetsen a színészek kiválóan alakítanak.
Röviden a sztory: van egy fegyverkereskedõ, Ordell. Be akarja hozni a pénzét az USA-ba. A pénzt Jackie Brown csempészi be aki légi kísérõ. Ám Jackie-t lelfülelik a zsaruk.
És megindul a verseny pénzért, persze a végkifejletig lesz egy rakás kavarás, átverés, csavar.
Nagyon jó ötlet benne, a táskacserélgetés 3 szemszögbõl való megmutatása.
Vagy: amikor Louis (de Niro) lelövi Melanie-t a szõke csinos kis p*csát.
Vagy: bombanõkel reklámozott fegyverek.
A vége is jól eltalált szerintem. Hogy ki hal meg és ki marad életben, jól elintézett dolog.
Az egyetlen amit fölhozhatok, a filmben negatívumként az a lassúsága.
Én persze minden percét élveztem de aki nem megrögzött Tarantino rajongó az lehet elunja magát.
De én, nagyon birom a filmjeit, szóval nem untatkoztam rajta
10/10, természetesen.
Lehet hogy én nõttem ki az egykaptafa akciófilmekbõl, de ez nem volt jó. Túl sok felesleges, nem hiteles párbeszéd és kifakadás, kiszámítható story, röhejes pókerarcok sorozata. Még akció közben is ásítottam jó párat.
(ja és kellett másfél hét a megnézésére. Valahol a közepén egyszer abbahagytam és csak most szántam rá magam hogy végignézzem hátha tud valami jót is nyújtani)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-----------------------------------
imdb adatlap
4/10
Értelmetlen faszság, tul.képen semmi másról nem szól, mint extrém/jól megkoreografált/hihetetlen/bugyuta akciójelentek sztorival történõ összekapcsolásáról.
Jason Statham crank c. mozija ugrott be folyton a film alatt, annak is kb. ennyi értelme volt mint a Shoot 'em up-nak.
Nem az én mûfajom egyik film sem, nem kenyerem a hihetetlen akciójelenetek, a golyóálló-megamacsó szuperhõsökrõl szóló eksönmozik, de akinek igen, annak tuti befog jönni.
Egy jó poén azért vilt a filmben, a KV szürcsölõ biztonsági õrõs jelent alatt sikerült elmosolyognom magam 😊
Na mindegy, nem akartam kötözködni.
Igen, vannak vissaztérõ,hasonló dolgok a filmjeiben. Épp ettõl(is) zseniális.
26-ik film,pfff
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sebhelyesarcú. Jobbra számítottam de azért jó. Csak kissé zavart Tony Montana. Ilyen ellenszenves alakot....de Al Pachino remekül játsza el.
Szóval nagyon jó ez is, de nem lesz abszolút kedvencem.
De még tuti sokszor megnézem.
Hát:8,5/10
Izgis volt, de semmi xtra , Samu bátyánk , megin' kurválkodik a pézért, de legalább lufasznyit se alakított.
vánsz in a lájftájm, szvsz. 6/10
vigyázzá'... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A film második része a legjobb! A chase-t hozzá lehet rakni a filmtörténet legjobbjai közé. (Bullitt, Vanishing Point (amit meg is említenek)).
Nekem pl a kill bill1-2 rohadtul bejött, nem is nagyon tudom létezik e még1 olyan film(biztos van pedig sok) ami annyira közel áll az animehoz mint az.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagyon eltalált film, hatalmas színészekkel, és egy kis iszlám valósággal ...
A medve nem játék.
Hát nemtom.Jópofa, tarantínós meg minden de én már várnék valami igazán odabaszós tarantino filmet mint amilyen a Ponyvaregény és a Kill Billek voltak. Mostmár csinálj valami nagyász filmet te kis ocsmánypofájú Tarantino gyerek