Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------
2/10
Érdektelen, gyenge, logikátlan szarság, azt hiszem a mûfaj leggyengébb alkotása, amit láttam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na megnéztem moziban. 6 éves keresztlányomnak (aki még nem látta az elsõ részt) tetszett, mi meg csak hümmögtünk. Nem volt rossz sem, nade jó sem és tulképpen nem szólt az égvilágon semmirõl. A régi karik erõszakos, öncélú, érdektelen és hiteltelen feltámasztása meg egyenesen botrányos volt, egy-két kivételtõl eletkintve. Mindig is éreztem, hogy a magyar film/rajzfilmgyártásnak (is) bealkonyult végleg, azt hiszem ez is egy újabb szeg a koporsójában.
Persze a nyugati mainstream fostengerhez képest ez is remekmû, de ez már kevés az üdvösséghez.
Aggódni nem kell, amíg egy egyszoknyaegypantaló nívótlan f@szságokat is el lehet adni idehaza (legalábbis el akarják), addig úgysem fog feltûnni a kedves készítõgárdának a nagy büdös helyzet. Majd kihal a régi generáció maradék néhány tagja is (jobb is nekik talán) és akár megújul a filmiparunk, de persze ebben akkor hihetnék csak, ha még mindig 6 éves lennék... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
8/10
ez nekem nagyon bejött.van jópár pont,amibe bele lehet kötni,de érezhetõ,hogy egy könnyen emészthetõ filmet akartak csinálni,aminek a mondanivalóján,akik akarnak elkondolkodhatnak.ehhez kell,hogy legyen neki mondanivalója,és 2007 végén ez már eleve szép teljesítmény 😊
nekem a vége is tetszett!
most az jön,hogy beszerzem a könyvet 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én is azonnal fogtam, aztán lepörgettem néhány komolyan (50 fõs) HC meccset CoD4 multiban, hogy kiengeszteljem magam a sérelmekért...
Sajnálatosan kihagyott ziccer ez, megint egy kis kéretlen csillagos-sávos lobogtatás. (mert ugye kérem, amikor az FBI 4tagú nyomozócsoportja idegenben hazavág vagy 40 terrort egy olyan utcában, ahol még életükben nem jártak és még normális fedezékük sincs, na ott azért borul a bili...)
Mann-nak rendeznie kellett volna ezt a filmet (vagy P.Greengrassnak) és a végén hallható "suttogás"-ból kierõltetett alapgondolatot helyezni a film középpontjába, arra építeni az egészet. Na, akkor lett volna az év egyik legjobb filmje. Így meg egy Call of Duty 4 reklámanyag, a hosszabb fajtából...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
9/10
Megint megnéztem ezt az alapmûvet, jól kitöltötte a karácsony estét 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aszittem valami jó kis Black Hawk Down féle mozi lesz..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Adott az év legjobb felütése: egy olyan fõcím, hogy már csak azért is megérte beülni a film elé, plusz az elsõ 10-15 perc, amiben felvázolják az alapkonfliktust: Szaúd-Arábiában bomba robban, sokan meghalnak. 4 fõs FBI team érkezik a helyszínre, hogy elvesszenek a részletekben, de persze rosszkor vannak rossz helyen...
Ez így hangzatos is lenne, plusz feltûnt még a stáblistán az a Michael Mann, aki a Miami Vice-ért, a Heat-ért és még jópár meghatározó akció-thriller-drámáért felelt az elmúlt néhány évben! Társ producerkedése meg is látszik a film akciójelenetein, azonban ezzel el is mondtam minden pozitívumot.
Nem ragozom nagyon, azért nézzétek meg, tökéletes kikapcsolódás lesz így az ünnepek alatt, de az ígéretes és kemény kezdés negyed óra után átmegy egy tétek nélkül játszott amerikai rögbimeccsbe, ahol a nyomozási rész a Columbo-t, a tartalmi rész pedig a Bad Boys-t idézi. Megkarcolhatjuk tehát egy érzékeny és érdekes téma felszínét, és láthatjuk, ahogy Amerika még mindig csak elbeszélni tud a terrorizmus mellett, anélkül, hogy bármit is kimondana. A szereplõk sorsa kitalálható, pontosan tudjuk már az elején, hogy ki éli meg a végefõcímet, pontosan tudjuk, hogy mi lesz a konklúzió...
Illetve mégsem. A filmet ugyanis kétféleképpen lehet és kell értékelni. A 110 perces munka ugyanis felbontható az elsõ 10 perc és az utolsó 1(!) perc által alkotott keretre és a közte sínylõdõ, kínlódó "tartalomra". Utóbbi annyit ér, mint halottnak a napszemüveg, azonban a fel- és leütés (kiváltképp az zárójelenet "megfejtése") egy gyönyörû és érdekfeszítõ képkeret lett, kár, hogy ezúttal üresen maradt.
5/10
szerintem plusz GH élmény akart lenni,hogy idõrendileg fordítottan játszódik a film,mint ahogy vetítik 😊
plusz a kép ugye a DP végére teljesen rendbejön,utána jönne a megint hibás PT képe?lehet a moziban csesztek el valamit? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Taplógáz szerintem egy nagyon jó vígjáték.
Macskafogó 2-re pont most mondták nekem, hogy az év legsz@rabb filmje. Nem éri meg a 800HUF-ot (akció van a Sugárban). Ezek után nem merek beülni.
Nekem maradnak a The Golden Age, a Lions for Lambs, és a The Kingdom.
Tegnap megnéztem Az arany iránytût, ami kb egy Harry Potter átirat, sokkal több fantasy klisével. Könyvben biztos jobb.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amerikai pite béta akármilyen ház, huszon valahányadik rész... a nõkön kivül nem volt értelme megnézni.. és végig szendvedtem!
Path Girl - nigériába imádják a kövér nõket, igy az amerikai kövér nõknek nagyon jó lesz, ha õk ide látogatnak. Mosolyognom egyszer sem sikerült, ásítanom annál többet
Five Fingers - elalváshoz jó volt. 4 részletbe néztem végig. Az utolsó pár perc egy elismerõ hmmm-ögést kiváltott, de a többi része? Vajon az ujjait elveszítõ, kínvallatásnak alávetett szõke hajú hollandi vajon ki? A vallatást végzõ fekete bõrû, muszlim ruhába öltözött férfi vajon ki? Ennyi a film álltal feszegetett téma, sok kiabálással, vérpacnival, értelmetlenül sokszor elismételt önigazságokkal, hirtelen pártfordulásokkal. Szar.
Egyetlen értékelhetõ film a Taplógáz volt, Will Ferrel fõszereplésével. Teljesen idióta, fejfájdítóan oltári nagy baromságok, pókerarccal, komoly párbeszédben elõadva.. ehez nagyon értenek. Jó kis, egy nascar autóversenyzõrõl szoló vígjáték. Semmi különleges, semmi új, párszor lehetett rajta nevetni. Világmegváltást senki ne várjon tõle.
És most összeszedem magam, és megnézem vaj mikor és mennyiért vetítik nálunk a Macskafogó 2-öt. Ma megnéztem az 1-et, itt csak nem fogok csalódni.. ugye?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pont most kezdõdik Christian Bale egy 90-es filmje😊
Treasure Island.
Õ játsza a fõszerepet Jim Hawkins szerepében😊 lám-lám mibõl lesz a cserebogár😊 lehetett vagy 16 éves😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Beteg kis Takeshi Kitano Film😊 Nekem tetszett, de szerintem még 2-3 szor meg kell néznem, hogy mindent észrevegyek amit akarok benne😊
Jó kis film volt. 10/8,5
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
10 pontos romantikus vígjáték! Végig rohogtuk, nem volt egy unalmas rész sem benne. Imádom!
The Invasion -
Absolut semmi extra. Ugyanaz a UFO-s baromsagok.
sztem halál unalmas, szenvedtem alatta, mint állat, és még a végén sem sikerült elérzékenyülnöm, inkább örültem hogy vége van....
viszont a mûfajban egyértelmûen viszi a prímet, amit eddig láttam azok közül a Szerelmünk lapjai
na ott aztán csordult a könny 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
----------------------
8/10
Ez igen. Majdnem hibátlan. A vége volt nekem már kicsit sok (értsd: túl irreális), de ettõl függetlenül nincs hiba a filmben. Azért nem 9-est kapott, mert a western nem a legkedvencebb mûfajom, de abban biztos vagyok, hogy mûfajon belül kurva kiemelkedõ lett a Yuma. 10-est meg nem adok semmire, max egy Monty Python-ra 😊
2 ember viszi a hátán a filmet, és egyik sem jobb a másiknál. Bale az egyik kedvenc szinészem, most sem tudtam csalódni benne, Russel Crowe pedig szintén nagyot alakít, mint szokott. Konkrétan a film közepénél már sejtettem, hogy nem lesz "default" westernfilm vége a mozinak, és ez be is jött.
Ajánlom mindenkinek, a 3:10 to Yuma az utóbbi idõk legkorrektebb filmélménye az elejétõl a végéig!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Lenne egy kérdésem...ugye a Grindhousenak 2 része van (Terrorbolygó, Halálbiztos). Rászánom magam, és meg akarom nézni...melyik az elsõ rész??? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ezek csak egyre jók: bealudni rajtuk.
Bezzeg a tegnap esti i am legendet vigyázülésben néztük 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szánalom egy arc vagy, a ki tudja honnan vett "klónos" baromságaiddal, és a hazugságaiddal együtt! <#hehe>#hehe>
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A történet tetszett a látvány már kevésbé.Az elsõ rész jobban tetszett!
Aztán az elõbbi "csapdás" jelentre visszatérve. Lehet, hogy tévedtem és a filmben tényleg a fertõzöttek állitották fel a csapdát neki, hiszen FRED ugyan az a bábú volt akinek a DVD kölcsönzõnél köszönt, és csak emlékezett volna rá + nem akad ki és lövi szitává 😄. De ez viszont sztem fasság, ha annyi eszük van, hogy ilyen csapdát összerakjanak, akkor nem csak ehhez van eszük, ez túl sok intelligenciát igyényel ahhoz képest, hogy lényegében állatokról van szó....
-------------------------
6/10
Többet vártam tõle. A CGI sok helyen tényleg gagyi volt, gondolok itt a fertõzöttek mozgására, illetve az elején volt egy rövid need 4 speed szintû képsor, azt akár a játék elõtti tisztelgésnek is vehetném, annyira látszott az autós játékokra való hajazás (mikor a piros verdában ül).
Nekem kicsit kevés volt. Akcióból/parából mindenképpen többet vártam, csakúgy mint a keretsztori bemutatásától, azaz a "mese" résztõl.
Willel ismét nem volt semmi baj, amit Õ nyújtott, azzal minden rendben volt. A vége szerintem jó volt így, csak rövid volt a végjáték.
Szóval összességében jó kis film, de valami hiányzott nekem belõle, egyszer mindenképpen megéri, és a DVDSCR verzió is bõven megfelelt a célnak 😊
Gg
Ez remélem paródia akart lenni mert ez akció filmnek valami förtelem.