Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jennifer Lopezzel és Antonio Banderas-sal a fõszerepben.Nagyjából a Véres gyémánttal egy kategória,de nekem attól sokkal jobban tetszett.
Tényleg nagyon tényfeltáró jellege van a filmnek. (azt,hogy mi mennyire igaz,nem tudom,de a film ettõl eltekintve is simán több,mint nézhetõ).
Nekem megér egy 8/10-et.
Zene nélkül mit érek én?
Ritkán látni egy alapvetõen egész pofás csavarral megfejelt ötletet így elb*szva leforgatva látni. Idegbeteg, kapkodó, nem látványos és pörgõ, hanem inkább idegesítõ és fárasztó vágások, nulla dialógusok, néhol gyengécske beállások, semmitmondó mellékszerepek. Pedig lett volna potenciál benne, a két fõszereplõ színész is jó választás a stílusra, az év egyik legkorrektebb (úgy értem: azt nyújtja és olyan megvalósításban, amit várok) blockbustere lehetett volna a többi csalódást keltõ cím mellett. Így csak közepes. Ez is. :/
5/10
mer hogy én nem gerjedek szmisz bára úgy mint te --
BUDA > miskolc.
Tetszett bár Stanley karaktere szerintem egyaltalan nem illik Hugh-hoz,tul unalmas es egyhangu.
A bunker
A film igen jó tükörképe a lelkiismeret bemutatásának,de egyáltalán nem valóságszerû,ami egy háborús filmtõl elvárható lenne.
A nemzet aranya 2
Az elsö részt nem láttam úgyhogy nem nagyon van viszonyítási alapom.Nem érintett meg túlzottan,viszont azt megjegyezném,hogy a Motorola sokat fizethetett hogy minden szinész az õ termékét reklámozza a filmben...😊
Finding Neverland
Depp méltó szerepet töltött be ebben a látszólag családi filmben,ami tulajdonképpen közelsem az.Nemhiszem,hogy gyermekeknek szánták,hisz egy gyerek nem értené a lényeget benne,amin az idõsebb korosztály valószínüleg könnyezve tûnõdne el...
Csokoládé
Ismét egy aranyos kis film amit tévesen romantikus vígjátéknak harangoznak be.Ostoba megítélés.Semmi köze a romantikához és a vígjátékhoz.Annál inkább van köze a vallásosság és hitközösség egy kissé parodikus oldaláról bemutatott valójához némi drámával és a groteszk halvány jegyeivel fûszerezve.Nagyon találó és tanulságos film.
Alah Alik Ya Sidi!
5/10 - blõõ, hát többet vártam. kiszámítható. üres new york fílinges ennyi."
erõsen kijavitod azt az 5ös 10esre -----
gecinagy film
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jó film, érezhetõ a kis Fûrész utóhatás, kellõen lüktetõ story a megvalósítás is tetszett. Kevin Bacon szerintem jól alakít, nem Oscar díj de megfelelõ a film szintjének. Szóval kellemes meglepetés..
8/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egy szót mondtam miután megnéztem: azta a k*rva...!
Elképesztõen lehengerlõ film.
Amerika egy eltitkolt szégyenfoltját mutatja be: a polgárháborús New York-ot
A sztory egy bosszú történet nem különleges, de jól kapcsolódik a történelmi eseményekhez.
A színészeket nem is dícsérem: nem kell-látni kell
A zene...hallani kell.
A rendezés: a fil maprólékosan felépített, tökéltes mûalkotás.
Igaz, kissé lassú film, de amikor már ép elültem volna a s*ggem robban a vége!
És olyan frenetikus a befejezés, hogy ilyet nagyon ritkán látni.
Ha filmre 10/10-et adok akkor a végére és az elejére 12-est kell adnom.
Szarvasvadász- ez egy nagy csalódás.
Kultfilm, állítólag.
Van benne egy 10/10-es jelenet: a fogolytábor és híres orosz rullet, valamint a szarvasvadászat
Egyébként nagyon harmatos.
Több mint fél órán keresztül nyüglõdünk egy esküvõn.
Nem történik semmi, nem halad a történet, nem ismerjük meg jobban a szereplõket.
Csak nyûglõdünk. A vége ugyan ilyen.
Túl hosszú és túl unalmas. Tele vanolyan jelenetekkel amikre semmi szükség.
Pl: az de Niro mezetelen futása...mi ennek az értelme????
Igaz is, Robert de Niro....nem semmi alakítást nyújt ismét.
Lelki szemeim elõtt láttam amint megundorodvaaháborútól és szarvasvadászattól taxissöfõrnek áll...igaz semmi közös nincs a két filmben, csak de Niro remek alakítása.
A közepe 10/10 ám az eleje és vége: 4/10
Így hát adok rá egy 7/10-es átlagot.
Kompi http://trailer.blog.hu/
nem tom miért kell annyira lehúzni ezt a filmet, nem volt annyira rossz, sõt...
kellemes másfél órás menekülés, jól szórakoztam 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagyon nem jött be az egész film. Gondolom ez egy vígjáték lenne, de egy épkézláb poén(os helyzet) nem volt benne. Nem tudom biztos rengetegen imádják már csak az értékelések alapján is, nekem nem jött be. 10szer inkább nézem a Csengetett Mylordot vagy a Halló Hallót mint ezt(tudom tudom teljesen más kategória)
2/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
10/10 sztem tökéletes.
Hány Jack Blackes film van amúgy?
(megakarom nézni még az ehez hasonlókat)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hat... én nem is tudom. Rossz nem volt csak :
-tul sok volt a hülye szovicc.
-Fritz , Gatto es Safranek karakterei borzalmasan alul voltak bombázva, nem is ertem minek raktak be õket. Arrol nem beszélve hogy rajuk sem ismertem es szerintem szegyeljek magukat a készítõk.
-Maxipocak bandájának marha nagy szerepe volt.
-A patkányok jok voltak de... na.
Szóval teccet is de valahogy a szívem sír mert ... na kimondom :
BORZALMASAN GYENGE LETT AZ ELSÕHOZ KEPEST!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
7/10
- Mi a neve?
- Marley.
- Szép név.
- Bob Marleyrõl neveztük el.
- Hmmm?
- Az énekes.
- Ööö, Damian?
- Aaaz apja. Damian Marleynek az apja.
- Öööö...
Bob Marley a legenda és nem vágja 😄
Rush!
5/10 - blõõ, hát többet vártam. kiszámítható. üres new york fílinges ennyi.
Saw 4
6/10 - jigsaw még mindig über+
Bender's big score
8/10 - nagyon komoly, simpson muvinál sokkal de sokkal jobban sikerült, több jeleneten meghaltam. várom a következõt :o
BUDA > miskolc.
...mégis bitang jól játszik.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Pontosítok, úgy értettem, hogy a Hannibálok óta ez az elsõ igazán gonosz szerepe. Volt jópár filmje azóta de ezek a gonosz szerepei állnak legjobban. Így gondoltam 😉
Nem akarom értékelni,szerintem igazán fel se fogtam,hogy pontosan mit akar a film,de rossznak semmiképp sem mondanám.
Zene nélkül mit érek én?
nekem az egyetlen (kis túlzás 😊 hiba ez volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ennek a következménye az,hogy Sam halálánál úgy éreztem,hogy a készítõk megunták a fent említett dolgot,és "gyorsan,valami sorsfordítót" felkiáltás mellett felvázolták ezt a jelenetet...
a vége nekem is tetszett!én szeretem,amikor félmondatokkal viszik tovább,bõvítik a történetet.jelen esetben ez a félmondat:"...és ez az õ legendája"
egybõl továbbgondoltam:megvan a szérum,a városka határvonalai terjeszkednek,hiszen egyre több embert változtatnak vissza,Robert Nevell nevét még évszázadok után is ismerik,stb,stb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kellemes csalódás, bugyutább filmre számítottam. Waitin' for episode 2. 8/10.
I am Legend
Na, ez nekem nagyon bejött. Igazság szerint már mindent leírtak elõttem, csak ennyit tennék hozzá:
Szóval nekem nagyon tetszett. 10/10.
Bazinga!
2 változat:
Elkezd beszélgetni a kirakati bábokkal, tv-vel. Állandóan ugyan azt a mûsort nézi, kívülrõl fújja. Dühöng...stb. Ezt szépen ki lehetett volna dolgozni. Itt lép be az a bizonyos csapda, ami elkepta. Ennél a koncepciónál kiderült volna a történet vezetése folytán, hogy azt õ saját maga csinálta csak épp teljesen kiesett ez a rész nála.
2. Ebben a verzióban pedig a fertõzöttek elkezdenek újra szocializálódni és gondolkodni (valaminek a hatására amit a történetben meg lehetett volna magyarázni). Erre utaló jelek is lettek volna a filmben:
Erre utaló jel volt nálam az, hogy Will épp az ellenkezõjét mondta ("Szociálisan teljesen leépültek."), majd a befogott fertõzötthöz mintha erõsebben kötõdött volna az egyik társa (ugye a másik "fõszereplõ" a rosszak oldalán). Az egész film tökéletesen a végéig azt a benyomást kelltette (nálam), hogy ki akarja szabadítani a társát (talán hajdani rokoni kapcsolat állt fenn közöttük a fertõzés elõtt, apja-lánya). Az a bizonyos csapda másik szemszögbõl nézve pedig ezt támasztotta volna alá..stb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Lassan, de biztosan fogynak az 'A'-kategóriás filmek, amik még hátravannak az idei mezõnybõl. A mostani darab az elõzetese alapján még nem vívta ki a must see kategóriát, legalábbis nem volt sürgõsségi listán, jók ezek a történelembe oltott vadregényes szerelmi sztorik, de a Hosszú jegyesség olyan magasra pakolta a mércét, hogy az érdektelenség maradt csak osztályrészül az utána próbálkozóknak. Abban a filmben ugyanis minden a helyén van, olyan szintû kohéziója a látványnak és a hangnak, hogy a színészi játékot a tökéletessége ellenére is csak másodsorban lehet említeni, így aztán elmondható, hogy a mérce magasan, a szitu nem egyszerû.
Párhuzamot vontam a két film között, pedig el sem mondtam, hogy mirõl is van szó: angol birtokon a gondnok srác (James McAvoy -már említettem, hogy jegyezzük meg ezt a nevet és tessék!) és a gazdag lány (Keira Knightly) egymásba szeretnek, ám ahelyett, hogy felesleges köröket futtatnának velünk a társadalmi különbségek okán, egy egész más jellegû problémával kell szembenéznünk: a lány 13 éves húga meglátja õket az elsõ együttlét alkalmával és mivel félreérti a helyzetet, a srác bajba kerül, pontosabban börtönbe. Onnan pedig egy választás elé: marad a sitten, vagy megy a frontra, 2. Világháború van, kell az ember. A választás nyilvánvaló, hisz' Keira így búcsúzott: "Gyere vissza! Gyere vissza hozzám!". Így hõsünk nyakába veszi a világot és annak háborúját és elindul, elõbb a frontra, majd haza. És hogy odaér-e, nos, naná, hogy nem mondom meg!
Mert nem is ez a lényeg: a történet is csak másodlagos, már érezni a filmen, amit régóta félve vártam. Ugyanis már minden történetet elmondtak nekünk, néhányat többféleképpen is, nagyon nehéz újat mondani, fõleg egy ilyen témában. Szerelmi történet a háborúban, ugyanmár... De persze nem kapott volna blogbejegyzést, ha nem lenne legalább egy aduásza, és ennek a filmnek nagylelkûen van kettõ is!
Az operatõr feltétlenül rászolgált, hogy megemlítsük a nevét, ha már megjegyezni nyilván nem is fogjuk: Seamus McGarvey. Ír figura lesz a neve alapján, pedig már letettem errõl a szigetrõl, de ez most tényleg szép volt, taps jár érte, meg ahogy nézem a mezõnyt, Oscar is. Egyszerûen lenyûgözõ munka, innen a bejegyzés címe is, elvarázsoltak a képek, ilyen operatõri munka jó, ha minden évben egy van, idén ez a legjobb, bár ahogy hallottam, a No Country for Old Men még megszorongathatja, no majd meglátjuk.
És akkor a kép párja: Dario Marianelli. Errõl viszont nem beszélek, ha még nem játsszák a hazai mozik akkor hamarosan fogják, de a filmet NE töltsétek le, akit egy kicsit is érdekel a téma, az szánja rá azt az ezrest, garantálom, hogy nem fogja megbánni. Szóval a zene: ilyen képi behatások mellett már az is nagy szám lenne, ha csak tartaná a tempót és észrevétlenül aládolgozna az operatõrnek, de nem! A pali beépítette a munkájába az írógép folyamatos kattogását, de olyan kreatívan, hogy néha nem érted: a képtõl vagy a hangtól szédülsz, a kettõ kombinációjára már gondolni sem mersz... Pedig ez maga a film, élménybomba a javából!
Színészi játékok kötelezõ körét kihagyom, meg a rendezést is: ez egy irodalmi adaptáció, részletes és profin adaptált forgatókönyvvel, itt nincs helye gyenge szereplésnek, félreértelmezésnek. Egyszerû film ez, megható és õszinte konklúzióval, egy kis mikrokatarzissal a befejezésben, túlzásoktól és felesleges köröktõl mentesen.
Ha valaki szereti a romantikus filmeket, vagy a drámákat, ki ne hagyja 2007 egyik legjobbját, mert ezekért a filmekért érdemes még mindig moziba járni. És hogy azért a felvezetésben feldobott labdát is leüssem: még mindig a Hosszú jegyesség a személyes kedvencem. De az Atonement készítõi, írói nem egy mindent überelni kívánó munkát tettek le az asztalra, hanem egy minden aspektusból tökéletesre csiszolt formulát. Mindezt egy olyan mûfajban, ahol a nyersség sem volt bûn soha.
9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egész jó volt, nem annyira sablon zombihentelés, inkább a helyzet pszichológiai hatásai jöttek ki. A vége tényleg fura volt így egy kicsit. Az eleje alapján lehetett volna igazi klasszikus belõle, nem jött össze.
7/10
Shoot'em up
Na ez aztán igazán beteg film volt, jókat röhögtem rajta, nagyon jól eltúlozta a tipikus akciófilmek túlzásait, a képélesség-répa jelenet pedig nagyon megfogott😄
8/10
Flight of the Phoenix
Repülõs-sivatagos unalmas film Hugh Laurie-val, akinek van vagy 6 mondata a majd 2 óra alatt. Ha 70 perc alatt letudják a filmet, jobb lett volna, eluntam az életem mire jött a heppiend.
5/10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Remek film bár kicsit többet vártam tõle, de azért nemsemmi. Aki megakarja nézni az ne számítson akciófilmre. Ez olyan film, hogy 2órán keresztül nézed nincs benne semmi és mégis leköt. Szerintem 8/10
Shoot'em up
Igazi akciófilm amiben nem a realitásra hajtottak. Hihetetlen lövöldözések remek beszólásokkal. 9/10
I am Legend
Az eleje jó volt, a végét sztem elrontották. 6/10
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Na hát...Amenynire mondták nekem, hogy így jó film meg úgy jó film. Megnéztem....Nemtudom. Mondjuk a fõszereplõ személyiségét(Reese Witherspoon) alapból nem csípem(ezért(is) volt számomra jó film pl a Gladiátor mert ott mégjobban tudtam utálni😊 )de az egész film nem jött át. Bár tény, hogy Ginnifer Goodwin (alakítása) a film alatt végig éreztette velem, hogy hú de megb**nám. Ezért adok rá egy 5/10 et.
Nincs mit hozzáfûznöm a filmhez, mai napig messze a legjobb indiános film..Egyszerûen tökéletes minden perce 10/10
Fracture-Türés
Hopkinst végre egy igazi gonosz szerepében lehet látni, mert valljuk be ez áll hozzá legközelebb ez passzol hozzá leginkább. Végre egy olyan film ahol rendben volt minden. 9/10(mert azért nem egy alapmû)
Sky kapitány és a holnap világa
Ennek a filmnek olyan látványvilága van, hogy sokszor az államat keresgettem benne, aranyos, a poénok is a helyükön vannak, nekem nagyon kellemes volt, mondjuk az Ellenség a Kapuknál fõszereplõje csak jó szerepben volt eddig, így mikor megláttam tudtam nem lesz itt gond. 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eddig nem láttam, kár lett volna kihagyni. Sztem egész jó volt. 10/7
Remélem a második rész is hasonló lesz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyetlen trash, vagy ehhez hasonló jelenet nincs a filmben, egyszerûen nincs benne semmi, csak a szokásos "szép lassan a nagy titok megfejtés/mindenre rájövés" és a menekülõs rész, az elrabolt testû emberek/idegenek a világon semmi rosszat nem tesznek a filmben, áhhh, kár is ragozni, egyszerûen nulla, 2 pontot mire adtam nem is értem
Kötelezõ darab. Én egyedül a végével nem voltam megelégedve, valahogy túl hirtelen lett vége, még néztem volna 😊 8,5/10
Katakombák
Fos.
I am Legend
A sok beharangozó után ütõsebb filmet vártam én is, átlagosat kaptam (de össze volt rakva rendesen). 7/10-nél nem jobb sztem.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
még1 olyan film,amirõl csak jókat hallok,de a hazai forgalmazásról egy szó sincs sehol 😞 még magyar címe sincs,legalábbis port.hu nem ismeri
régen volt hogy nem DVD-n néztem filmet,de most "bevállalok" egy rip-et is 😊 a hallottak alapján ezt mindenképpen látnom kell...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jo film volt, semmit nem vartam tole, smith megint jol alakitott.
8/10
shoot em up
tudom hogy akcio-vigjatek a film de nekem nem volt vicces...szanalmas volt szamomra, de semmikepp nem vicces
1/10
The Heartbreak Kid
meglepoen jo vigjatek volt. ben stillert szeressuk, megint semmit sem vartam, good luck chuckal hasonlitgatjak, de ez merfoldkovekkel jobb volt.
7/10
American Pie Beta House
olyan amilyen egy 6. resznek lennie kell. annyi biztos hogy az 5-nel joval jobb volt szamomra, de igy is gyenge. par mosolygas belefert.
3/10
The Man From Earth
nincs kommentem ehez. idei ev talan legjobb filme. le a kalappal. ritka az olyan film ami kozben nem nezek el-el, de ez teljesen leszogezett. aki teheti nezze meg, nem fog csalodni.kicsit nehez indult, +veget is vitatjak, de tetszett spec. nekem a vege.
10/10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"régi karik hiteltelen feltámasztása"
Azért azt elfelejted, hogy eltelt 20 év (mind a valóságban mind a sztoriban!). 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN ID.: Beegabor