Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ma hivatalosan is lehet kapni a piacon PSP ModChipet. Belerakjak ugyanugy minta a PS2-be es viszz mindent es nem szamit a FW verzio.
Na erre varjal gombot. Kedden meg is mondom ha mukodik e. Egyenlore 40euro a chip es garantaltan muxik.
Tehat vege a 1.51 tiranianak.
HURRA! 😄"
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
PSP-em meg soha nem volt chippelt, max. FW-es de te biztos tudod mert nyilván PSP zseni vagy. De amúgy jó kotekedos szöveged van! Jobb nincs csak belekotni régi dolgokba amikre a fene sem emlékszik?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
9/10
most néztem 3 perce.<#guluszem1>#guluszem1><#taps>#taps>
kapott jót-rosszat,én meg mindent figyelmen kívül hagytam,és nagyon jó film.
tényleg jó.will smith jó.pedig nem kedvelem.na...jó ez a film.
nem az,amit azért csinálnak,h elgondolkodj,de mégis kicsit elvisz a magány,meg az elveszettség-érzés...
fasza volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kompi http://trailer.blog.hu/
Hozzáértésed egy hatalmas NULLA! Nem baj, hogy van már 5.1, x264 is? Erre azért nem mondanék ilyeneket!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hopkins Atya elszaladt a filmmel a vállán, a többi meg a sor végén kullogott. Amúgy ki ez az jófiju? Egy újabb Chriss O'Donell-nek tûnik nekem. Back to süllyesztõ szvsz.
Maga a film 6/10.
folytatása?szerintem te keversz valamit valamivel 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
6.5/10
A nagy beharangozok utan tobbet vart tole az ember, de nem valami nagy durranas.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hát amiket irtak róla meg ilyen olyan bevétel azt vártam hogy valami atomüber film lesz,de sajnos nem az lett 😞
Next PC upgrade: 2022
10/8,9
Szerintem tökéletes volt. Nem spirázták túl, nem húzták, nem bonyolították.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Iszonyuan tetszet ahogy bemutatják hogy egyedûl van. Bábukkal helyettesítette az emebereket, bezsélt hozzájuk. (mind ezt azért hogy meg ne bomoljon) Amint elveszitte társát (a kutyát) megbomlott, összesett lelkileg, ezért is szart le midnent jóformán (belefáradt).
Felvetõdöt az hogy a zombik miért nem csoportosultak meg ilyenek.
Voltak csoportok ("fészkek"). Az emberek elvesztették az összes emberi tulajdonságukat. Ezért állat módjára éltek, és mint tudjuk az állatoknál is vannak "rangok" ha csoportba élnek.
Jó hogy nem vitték el a filmet szuper gondolkuzású zombis lövöldözõs akció felé.
A amivel esetleg megtoldhatták volna film közepét az az hogy jobban bemotatják a virus utáni napokat. (vagy azt hogy will még miket csinál)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
9/10
Nem az a wtf film, de fordulatos, kellemes, a végére már egészen bele lehet jönni, az eleje egy kicsit vontatott. De mindenképpen üde folt a mai felhozatalban.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Kerek, egész sztori, kis csavarral, de mellékvágányok nélkül, szép, lassú hömpölygéssel - és ettõl félelmetes. Ugyanazt a mélyben lapuló fenyegetést lehet érezni benne, mint az "A History Of Violence"-ben. Viggo nagyon érzi ezt a stílust. Amikor pl. az "á, csak erre jártam... blabla... a bácsikája maguknál lakik?"-beszélgetés megy és a csaj arca a kezdeti tétova érdeklõdésbõl átvált rémült döbbenetre, mert rájön a mögöttes tartalomra... az hátborzongató. 😊
Tetszett, na, bár nem szeretnék folytatást, így jó, ahogy van. Málam erõs 8/10.
xD
2/10
10 / 8
(lett volna 10 / 9 is, de az utolsó fél óra lecsapta a filmet)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN ID.: Beegabor
verjetek fejbe, de szerintem meg a mutáns, vírusos, zombis téma az, mely már nem csak csordogál, de tengerként árasztja el a filmpiacot.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
6.5/10
Nem hozza azt amit az American Gangster, a tortenet eleg kapkodo es ellentmondasos a vonavezetese.Egyszer nezheto kategoria.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hat mondatom hogy számomra ez volt a legerdekesebb "vírus ami kipusztitja a földet" temaju film. Borzalmasan izgalmas és nem unalmas.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kompi http://trailer.blog.hu/
-------------------
Egynek elment, csak a legvége volt szánalmas
ujra megnéztem, mindenkinek ajánlom aki régóta nem látott jó filmet elõhozza a régi szép emlékeket. T2 forever!
ennyi