Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azért nem pont így végzõdik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Török Rambo
Ilyet én is tudnék csinálni. A gránátvetõbõl hogy jön már ki a gránát...<#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No nem olyan szórakoztató, mint az Azumi (bár egyesek szerint annál jobb), nem annyira nyálas, mint a House of Flying Daggers és nem olyan epikus, minta Hero, de egész korrekt kis nyinnyászós, japófilós, öldöklõs, korrektvégû okosság.
400 év háború után a két Shinobi klán immár feleslegessé vált, mitöbb veszélyt jelentenek az egységes szuperbirodalomra, így szokás szerint a császár hû szolgái mennek a darálóba, oszd meg és uralkodj...Ennek közepén áll a két ház vezetõjének két utódja, Oboro és Gen-no-suke, akik tiltott szerelmüknek hála, meg kell fizessék az árat népük új életéért.
A két fõkari kissé színtelen/unszimpi számomra, bár 4 díjat is elvittek az alkításukkal, de a többi fõszereplõ igencsak kellemesen el van találva. A harci jelentek/trükkök parádésan és precízen vannak kivitelezve. A táj/természetfelvételek pedig lenyûgözõek (ezt ugye már megszokhattuk). Összességében profi munka, talán kicsit rövidnek érzõdik, pedig bõ 2 órás (uncut limited edition).
Remekbeszabott, érdekfeszítõ, jól felépített háborús dráma. 9/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A filmet a port.hu krimiként jegyzi, azonban krimihez az égvilágon semmi köze. Nagyon jó kis film, nem tudom Kate Winslet szerintem olyan kis ronda nõ mégis valahogy rohadtul vonz nem tudom megmagyazázni miért <#puszis>#puszis>A film nagyon frankó úgy ahogy van, nincs benne felesleges csöpögés, helyette olyan élethelyzetek vannak amik szerintem sok embernek ismerõs szituációkat mutat. A film úgy van megcsinálva, hogy 1 percig ne unatkozzon az ember, jókis esti összebújós mozi(bár ilyenre se mennék el moziba, de otthonra tökéletes). 9/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Rambo - alternatív befejezés
Igazából az eredeti befejezés az alternatív, hisz a könyv is így végzõdik, meg így lesz igazán teljes a film.
Tudom, hogy a nosztalgia megsokszorozza az élményt és elfogult lesz tõle az ember, de az alábbi alkotásokat filmes szemmel is igen kiválónak tartom. Pontozni viszont nem pontozom õket, túlságosan nagy tiszteletben tartom ezeket a filmeket. <#smile>#smile>
First Blood (1982)
Nagyon régen láttam utoljára és hatalmas élmény volt! Végig nagyon feszült voltam, totál végigizgultam az egészet. Ez a legdrámaibb, legreálisabb és legtöbb tartalommal bíró Rambo rész. Kíváncsi vagyok az újra.
The Running Man (1987)
Ez is igazi klasszikus, bár ezt nem láttam olyan régen, mint a másik két filmet. Persze azért nem tegnap. Tele van rengeteg vicces jelenettel, amiknek a humora eléggé emlékeztet engem a South Parkra. Természetesen emellett egy jó kis akciófilm és erõteljes média-kritika, ami akkoriban azért nem volt túl hétköznapi.
Total Recall (1990)
Verhoeven nagy klasszikusa, azt hiszem mindenki ismeri. Szintén nagyon-nagyon régen láttam utoljára, csak egy-két kép maradt meg és a hangulatból valami. Ez a film volt most a legnagyobb hatással rám, de olyan fokon, hogy teljesen megdöbbentem. Mai szemmel nézve igencsak primitív kellékekkel dolgoztak, néha már-már "aranyosnak" találtam (pl. a jármûveket), de az illúzió egy percre nem törik meg. Olyan hihetetlen hangulata, világa és története van a filmnek, hogy engem teljesen beszippantott. A 80-as 90-es évek akciófilmjeiben megszokott volt, hogy halomra ölik az embereket, és emlékszem akkoriban nem is nagyon foglalkozott ezzel az ember. Viszont most, szinte sokkolt, ahogy halomra lövik a szerencsétlen járókelõket. Persze Verhoeven mindig is elég naturalista volt és ért az erõszak ilyesztõ ábrázolásához (Emlékezzünk csak vissza a Robotzsarura, amikor megkínozzák a fõhõst, az engem totál padlóra küldött kiskoromban. Ráadásul 3 évesen láttam a moziban, mert a lökött bátyám ilyen filmekre vitt el engem <#idiota>#idiota>). Tényleg elég ilyesztõ világa van a filmnek, tökéletesen visszaadja Philip K. Dick cyberpunk hangulatát.
Még annyit hozzáfûznék, hogy a filmeknek igazán remek zenéjük van, persze a korhoz illõ. Fõleg ez adja a nosztalgia érzést, mivel a filmek túl jók, hogy nosztalgiázzon az ember. Azt hiszem begyûjtöm a régi nagy kedvenceket, mert hatalmas értékük van.
tömve van unalommal, nem igazán jött be.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az összes közül ez volt a legszarabb rész minden szempontból.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
VLC-vel nem próbáltad még? Az szerintem az egyik legjobb. videolan.org - hátha megoldja! <#kacsint>#kacsint>
Lehet, hogy volt már szó a Domplayer-rõl csak fáradt vagyok végigolvasni bocs.
Találkozott már valaki ezzel a progival és, hogy oldotta meg ??
A Hitman-t szeretném megnézni csak ezt kéri.
Elõre is köszönöm.
Aha, szerinted. Van gyereked?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Shoot em up - akció-vígjáték? Mi volt ez? Nem tudom, de nagyon élveztem! Félig olyan volt, mintha valami lövöldözõs játékot vittek volna filmre. A film nézése közben eszembe jutottak azok a távolkeleti filmek, melyekben cölöpökön egy lábon ugrálva verekedtek a Pókemberi képességekkel bíró harmûvészek, vagy a Tigris és Sárkány harci jelenetei. Képtelenebbnél képtelenebb lövések, menekülések, ugrálások. Mindezt a nyugati világban, de a mai korba ültetve. Nyugati western-anime? 😄DD A hõs visszahozta az egykori Sly/Schwarzengger stílust, hogy egyedül halomra gyilkol egy fél országnyi hadsereget. De mivel nem érzem, hogy komolyan gondolnák, nem is látszik egy fikarcnyi erõlködés sem a filmen. Tessék élvezni! Naaaaagy piros pont neki. <#eljen>#eljen>
Sõt, nézesd meg valamelyik kiskölyökkel most a régi SW-trilógiát. Egyszerûen le fogja gagyizni! 😊
Persze hogy ezek a filmek ma már valamilyen (POZITÍV!!!) értelemben, komikusnak számítanak. Ezért írta CSOCSO is, hogy gagyi a "grafika". Ezt sztem nem rosszindulatúan mondta, hanem amolyan "tisztelettel".
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Uuuuu baszod... naon naon durva film. Mindenkinek ajánlom. Az 1987-es Romániában játszódik a kommunizmus allat...
<#bohoc>#bohoc>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
The Last Starfighter (1984)
Enemy Mine (1985)
Ezek olyan sf alapmûvek, amik nem a mai takonypóc neongenerácsiónak készültek (fõleg az utóbbi). Így talán jobb is ha ÕK nem nézik meg és ezzel megkímélnek minket semmiképpen sem mértékadó véleményüktõl.
Köszönjük! 😄