Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Hörr, most látom, hogy animációs. Úgy visszavonom. Mivel úgy egyáltalán nem érdekel...<#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
"Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight
3/10 No comment." --- el sem hiszem, hogy ezt filmre merik venni. Akárki is készít egy ilyet, azt szerintem csak elrontani lehet. Azért Krynn-en a varázslók nem olyanok, mint Középföldén, hogy karddal, meg bottal hadonásznak. Majd 15-20 év múlva trájegen hálivúd.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Néztem is, hogy IMDB-n gyanúsan jó helyen van a top 250-ben...

Sheltem
Ennyire. Közrejátszhat azis, hogy(szégyen ide vagy oda) fosok 30 éves létemre a repüléstõl, nameg a film úgy van megcsinálva, hogy kerüli a hatásvadász amerikai csöpögõs szart, inkább ilyen dokumentumszerû a film és ettõl brutálisabb, élethûbb, szinte ott érzi magát az ember a gépen...
Ez most 2008ban egy történelmi film..

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Riddick21
"No country for old man
7.5/10
Kategoriajaban, hasonlo mint a Death Proof, de szerintem lenyegesen jobb film annal."

Ez egy kurva nagy baromság és te nem vagy normális.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
No Country for Old Men
Kb. a Hetedik óta a legjobb krimi-dráma, az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Erõs felütés így az év elejére, lehet, hogy überelhetetlen.

Masszív 10/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

kaposi1
Helló!

Tényleg ennyire megfogott téged ez a film?
Sajna már rég láttam, de nem emlékszem hogy rám ilyen hatással lett volna.
De most hogy írtad, azt hiszem holnap megnézem mégegyszer.
<#eljen>
Rám ami igazán nagy hatással volt az az "Életben maradtak" címü film volt.
Az Andokba történt repülõgép balesetröl.
Emlékszem mindenki síri csöndbe jött ki a moziból a film után.
Ilyet még soha nem tapasztaltam.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[Jakuza]
No country for old man
7.5/10
Kategoriajaban, hasonlo mint a Death Proof, de szerintem lenyegesen jobb film annal.

Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight
3/10 No comment.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sil3nt
Mr. Magoriums Wonder Emporium

Kicsit hasonlit mufajat tekintve a charlie es a csokigyarhoz, de megsem olyan, de hasonlora szamitson az ember. En nagyobb alakitasokra szamitottam, de szodaval elment egynek. Tobbre szamitottam sajnos

Sheltem
United 93 (2006)

Én sok filmet láttam már életemben mivel filmmániás vagyok , de ilyen megrázót még nem nagyon láttam 😞 Persze nem csak 2001 ben haltak meg emberek értelmetlenül a repülögépeken, de ez a film ahogy bemutatja...Atyaég kész vagyok 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sceleton
Én voltam a Galád aki elrángatott téged erre a jó filmre. 😄 Nekem tetszet. Nem vígjátékvolt, de elgondolkoztató... 😄

Est Sularus oth Mithas!

Kandurex
nem, normal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Te vagy Hollywood álom fogyasztója.

Bandew
"mindenki nézze meg amikor csak tudja most azonnal!!!!" <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

sweech
az ki van zárva, hogy neked rossz az ízlésed

Kaplan
Te vagy Hujber Ferenc? 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

REALista
<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SASboy
ejj de értelmes vagy bazze

nice legs. what time to open?

Fûárész 4 baszott jó !!! hólye akinek nem tetszik mindenhol mondják hogy szar de kamu ne vegyétek be!!!! egyszerûen csak rossz az izlésük és kés zszóval mindenki nézze meg amikor csak tudja most azonnal!!!!
fernando torres
cime : Lustra - Scotty doesnt know
az internetrõl <#wink>

Nem tudja valaki véletlenül honnen letölteni az Eurotri címû film zenéjét az a szám érdekelne amikor az elején a csajja otthadja és valami rock énekes elénekli a számot kerestem sokhelyen csk nem tudom mi az elõadó neve.

Elõre is kösz.

Sephi
R 3D -ben láttad?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Beowulf

Átlagos fantasy történet, zseniális grafikai megvalósítással. Külön pont a Robbi Penn -nek a "A Hero Comes Home" és "Gently As She Goe" dalok eléneklésért, nagyon kellemes volt a hangja.

10 / 6.5 + 1 pont a gyönyörû hangért 😉

Bandee1987
Saw IV

5/10

Egyszer nézhetõ, vérontásban gazdag, felejthetõ film.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Együttérzek, én is végigszenvedtem már egyszer 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
Hát baszki, ez a film már komolyan fájt 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Z
<#idiota> Ez az osztályzat...loál!

Most mondd, kellett ez neked? <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
D-War
---------------
OMFG/10

No comment

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kmarha
kösz a javítást! 😊

Denzelt viszont ki kell majd birnod, mert a film 70%-ban õ játszik.

Meg a filmmel is vigyázzat. Nem korszakalkotó, határokat ledöntõ film (nem is ez a célja), újszerûséggel nem szolgálhat, de viszont pompás csemege lett szerintem a hasonló témájú filmek kedvelõi számára (fõleg hogy két és fél óra!! Azért ez manapság tényleg ritka 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sheltem
Szia

Apró javítás, remélem nem veszed okoskodásnak(gondolom csak elírtad): Gangster és nem Gangsters.

Amúgy énis hallottam, hogy óriási film alig várom, hogy lássam, annak ellenére, hogy én nem nagyon csípem Denzelt.

Kmarha
American Gangsters

Ma korán kellett kellnem (számomra korán), és éjfél után még mindig nem tudtam aludni. Nos, olvastam valakitõl, hogy a film egy tömény unalom, megnézem, láttom több mint két és fél óra, mondom ez az én filmem, jó lesz altatónak. Hát, aludtam vagy 2-3 órát, mert a film után kénytelen voltam elõ venni a Maffia játékot! 😄 Már bocsánat az érintettektõl, de ha ez valakinek unalmas, akkor milyen filmeket néz és szeret? A Crank féle értelem nélküli tömény akció szarságot (nem azért, a maga nevében és müfajában, a Crank nem volt rossz)?

Nem akarok megsérteni senkit, hiszen izlések és pofonok, de ez a film nem a popcorn mozi kedvelõinek készült, õk messzirõl kerüljék el! Számomra viszont évek óta a legjobb gengszteres film volt (nyomában eddig csak a Sopranos sorozat ért fel).

Nem az olasz maffiáról szól, a Keresztapa filmeknek a nyomába sem érhet, de a végeredmény egyszerüen lenyügözõ (megjegyzésként, az imdb-en 8,5 ponton áll a film). És a film mellett felsorakozó nevek sem rosszak: Ridley Scott, Denzel Washington, Russell Crowe.

Hál isten Ridley Scott nem félt igazi filmet csinálni, szembe a manapság eluralkodó 80 percre kiélezett akciófilmekkel. És még igy sem jutott elég idõ minden mélységében feltárni ennek az embernek a motivációit, környezetét. Remélem van belõle egy jóval hosszabb rendezõi változat is!

Az American Gangsters a vietnámi háború idején kapcsolódik bele Frank Lucas életébe (a film igaz történet alapján készült, a drogbáró tényleg élt, és a net szerint nagyjából úgy is történt minden, ahogy azt megfilmesítették), ki Harlem fõ gengszterének a sofõrje, tanitványa.. lényegében mindenese volt. És úgy dönt, hogy az öreg halála után, átveszi annak helyét és eszméit. Mert nem csak egy egyszerû bünözõrõl van szó. Nehéz lenne elmagyarázni milyen ember is õ, meg kell nézni, a filmbõl rendesen lejön.

Harlem megmentõje, a családjáért mindent feláldozó, öszínte makacs ember, ki nem fél saját maga lepuffantani azt aki ellen szegül, és egy csepp lelkiismeret furdalása sincs azálltal, hogy droggal árasztja el az utcákat. Mert bizony rájön, hogyan tudná a háborut kihasználni a saját javára, és tiszta heroint becsempészni az országban. És nekilátt felépíteni a birodalmát. Elõbb útóbb szembe kerül természetesen a maffia családokkal, a korrupt rendörökkel. És van még valaki, akirõl õ semmit nem tud, egy ugyan megvesztegethetetlen, de izig vérig romlott emberrel, akinek egy új feladatot szánnak: kapja el a legnagyobb drogterjesztõket, bármi áron.

A film is két szálon fut, a rendõr és a gengszter fõnök életét követhetjük nyomon, hogy a film végére, a kettõ összefonodjon, olyan kapcsolatba ráadásul, amire én gondolni sem mertem 😊 Érdekes lesz, fõleg hogy nem csak kitalált történet az egész. Nem lövök le poénokat.

Szerintem leirtam hogy nagyjából mire lehet számítani. Akit kicsit is érdekel a film, az nézze meg! Nálam magasan az élmezõnybe tartozik.

És persze mindig állíthatom, hogy a bajt elsõsorban mi magunk hozzuk a fejünkre, de utána szorosan a nõk és a családtagok következnek. 😊

Kedvenc jelenetem mikor a testvérekkel leül elöször megbeszélésre, majd megláttja az utcán a terület fönõkét.. "Frank, képes lennél lelõnni fényes nappal, itt, mindenki szeme láttára?" 😊 Aki látta, az tudja..

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Köszi!
Sheltem
Azért ne legyünk pesszimisták ennyire. A trailerben fröcsög a vér, tele van akcióval még akár egy jól összerakott film is lehet az új Rambo. Ki tudja. A 3. rész egy nagy rakás sz*r volt az tény, de talán majd a ráncos Stallone megmutatja.

ui.: Ha nem lesz benne rámbókés tiltakozni fogok az andrássy úton <#wilting>

sadvagabond
good luck chuck
8/10

szerintem jó film,attól,h sokan lehúzták.én pl kurva sokat röhögtem rajta.

az elõzõt priviben akartam,bocs.csak már kicsit kómás vagyok...

sadvagabond
itt?
http://torrents.to/search/209/Rec.html

Szóval ilyen 5perces megy-a-makett-az-ûrben-szimfonikus-zenei-betéttel-részek vannak minden 10. percben?😄

Kandurex
Gone Baby Gone

Összeségében nézhetõ, inkább elgondolkodtató, mint sem szórakoztató, morális döntéseket feszeget a törvénnyel szembe, egy átlagos unalmas hétköznapon elmegy. Moziként kerülendõ.

10 / 6

PetruZ
Mivel tudtommal még nincs DVD kiadása, egyelõre sehol. (Persze ilyen-olyan helyeken már fent van ilyen-olyan verzióban...)
SEGÍTSÉG!!!!
Honnan tudnám megszerezni EZT A FILMET???

Nagyon kíváncsi lennék rá, de sehol sem találom!
Loál János
"Rambo? Az egy buzi."

<#bohoc>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Ez igaz, de még az elsõ Ramboban áll a legközelebb a könyv karakteréhez. Sõt nekem igazából bajom sem volt ilyen téren.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PetruZ
A könyvben egészen máshogy jön le a Rambo-stílus, minden a helyén van, és szvsz hihetõbb, mint a filmek. Rambo nincs túlheroizálva, sokkal inkább hidegvérû gyilkos, akit kifacsart és géppé tett Vietnam.
Az elsõ két részt írta David Morrell, a harmadik már Stallone munkája. 😊 Mondjuk a Morrell-regények kérdése is trükkös, mert az eredeti elsõ részben, olyan befejezés van, ami kizárja a folytatást (majdnem ugyanaz, mint az Alternate Ending-ben). A második részt Morrell már a film után írta meg, annak a forgatókönyvébõl.
Kmarha
ráadásul nem is rossz könyv 😄 egy vonat/busz utazásra tökéletesen megfelel

rcstuning
Izlések és pofonok... 😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Mivel abból készült a film, ajánlom elolvasásra.

Tudom nekem írta csak nem jó az a módszer se.

Sephi
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH

SPOILER A #35279 !!!!!!!!!!!!!!!!

BOCS!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ohh hagyjanak mar... eddig minden rész végen volt valami jó kis csattanó... ennek mi volt? Mert ok hogy Hoffman cinkos de... ahh szar volt.

Z
Korábban már írta Seth.