Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Neki is csak két évvel sikerült túlélnie Cobaint, Hendrixet, és Morrisont.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

desigo
RIP <#shakehead>
Dynamic
Hoppá, kicsit benéztem....gyógyszer-túladagolás, nem kábszer
Dynamic
<#wow2>...Ez durva😞
Mindig az a rohadt drog...
RIP
Én is szeretem azt a filmet. Most olvastam reggel a hírt 😞 RIP
Szeretettel várjuk az utolsó alakítását, ami hatalmasnak ígérkezik.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
Paul Bettany nagyon rulz benne 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Ne szóljál mar hozza baszd+, nem latod hogy azt varja?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sz4bolcs
már pár hete szedem lefele a Lovagregényt. Szerintem zseniális vígjáték. 😊

RIP 😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Z
Ezt a kijelentést mégis mire alapozod? <#wilting>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Anno Brandon Lee halála miatt sem maradt el a Holló bemutatója, úgyhogy ez sem fog elmaradni, pedig a Holló esetében még a film sem volt befejezve, a Drk Knight pedig már bevan. A készítõknek põedig túl sok pénze van benne, ahhoz, hogy ne mutassák be egy szerencsétlen haláleset miatt!
Tudom, hogy bunkó dolog, de a pénz az úr (ott is)

RIP Heath Ledger
Sheltem
Szerintem is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Magoo
A The Dark Knight felvételei teljesen kész vannak. Az utómunkálatokból Ledger javarész már megtette a magáét. Valószínüleg egy-két ADR hangfelvétel hiányozhat még. Azt ha máshogy nem, úgy kell megoldaniuk hogy a helyszínen felvett dialógot kell majd annyira megtisztítaniuk, hogy az teljesen jó legyen. De az is lehet hogy már az is mind meg van az õ részérõl. A lényeg, hogy nem lesz másik Joker (ebben a részben legalábbis). Egyébként a trailerbõl kiderült hogy a legzseniálisabb Joker (sztem).

Sheltem
A hülyékkel nem kell foglalkozni, majd felnõ. A kérdés még adott viszont: Lesz Dark Knight vajon Ledgerrel vagy nem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Magoo
ez a gabr gyerek eszméletlen nagy képpel van megáldva és még hülye is hozzá...de hagyjuk rá 😊

Magoo
Neked a mániád mindenkibe belekötni, mi? picit szánalmas...

Sheltem

Sheltem
Gyerekek mivel mint embert nem ismertem bocsi, hogy nem az érdekel elsõsorban , hogy miért tette, hanem inkább az, hogy vajon ettõl függetlenül kész van már a Dark Knight forgatása? Nem örülnék ha bárki más(!) lenne emiatt a joker és nem õ. Baze õ se vág már mosolyt mások arcára, mindjá ki is veszem az aláírásom :C

Bandew
Ha nem tudsz normálisan hozzászólni a dologhoz, akkor ne gyere ide!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Áz.
Da Joker iz dead.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bucser
Kb ennyi.

Sajnálom, mert baromi tehetséges volt és nem állt meg a "szép vagyok és jóképû" szerepeknél.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sheltem
Lusta vagyok reggel guglizni mi történt vele? (sry a tudatlanságomért).

CSOCSO

RIP Heath Ledger

😞

Valahogy nekem nem jönnek be a zombie filmek. Lehet, hogy azért mert nem is sokat nézek és nem szoktam még meg ezt a mûfajt...
Szerintem ez a film elég jóra sikerült eltekintve ettól, hogy kamerás verziót néztem, és emiatt igen sok volt a homályos rész. A homályosságot tovább fokozta, hogy az egész filmet kézikamerával rögzítették, így a gyors mozgás tovább homályosította a képet, mert mire kiélesedett volna a kamera, addigra a már rég elvették azt a képet, amire fókuszálnia kellett volna.
Mindemellett tetszett a film!

Már várom, hogy a hálivúdi népség mit hoz ki ebbõl a sztoriból Quarantined címmel...
Sephi
Játék ... nem játék hanem a film na.

/álmos

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ha megkerdeznem mirõl szolt a játék, tudnál e úgy válaszolni, hogy nem olvasod végig a imdb és egyéb oldalak posztjait?

De vegilus mind1 a válasz.

No Country for Old Men
Na ez is megvolt.
Nekem tetszett, egyáltalán nem volt unalmas, végig érdekes maradt, nem volt szokásos hülye happy end sem benne.
A gyilkos hát...ilyen ellen szenves pofát is rég láttam már.
Semmi különöset nem tudok hibaként felróni, azt hiszem ezt a filmet még máskor is meg tudom majd nézni.

10/10, tényleg jól sikerült.

Valaki lentebb a Death Proof-hoz hasonlította. He? Semmiben sem hasonlítanak, csak abban hogy mind a kettõ film, egyébként semmiben.

Sephi
Naon durva hallod?? Igaz valami 40 perc volt de tartott szájjal néztem végig. Persze hogy odakaptam 😄

Kmarha
wháááá! 😄 Hányszor kiálltottál fel vagy kaptál az arcod elé? 😄 én kis mezei kék-piros szemüveggel és monitoron néztem a Shrek 3D-t, és már azon volt olyan rész, szégyen ide vagy oda, ahol elkaptam a fejem, mert a hüle varázsgolyó vagy mi nekem akart szállni 😄 (mikor a térképet kinyitják az elején)

El se tudom képzelni milyen lehet egy erre kitalált moziba egy ilyen jelenet 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Z
<#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

A nejem szerint (orvos) neked kezeltetned kellene magad. 😊

Sephi
Engem is érdekelne.Nos én spanyolban voltam egy ilyenen de az olyan volt hogy pár centivel a szemem elõtt úszott el a hal meg ilyenek.

Z
Must shave-nek olvastam...mondom: ÚRISTEN, mintha ASSZONYT hallanám!!!! <#zavart2>

desigo
Ez az IMAXos cápás reklám hihetetlen gagyi
voltatok már a moziban?
Sir Quno Jedi
Kérem szépen, ez a 4. és utolsó feldolgozás ezen a címen és amúgy meg ajándékba kaptam gyáriban, mivel tudják, hogy szeretem az ilyesmit! Ezt tartják a rendezõ egyik legjobb filmjének. Egy kemény dráma, ami ezúttal kivételesen kardos szamurájokkal történik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
micsoda filmeket nem találsz 😊
Sir Quno Jedi
Ronin Gai (1990 Kazuo Kuroki)

Aki nem szeresse a szamurájos, klasszikus, ócsenylassú, karakterbased japójóságot, az ne nézze meg. Ámbár a végsõ harc kárpótolhatja a fanyalgókat is. Amúgy egy korrekt kis film a szamuráj élet/õsfeudalizmus végnapjairól...

Nagyjából a sztori az, hogy gyilkolásszák az örömlányokat és term. a "rendõrség" nem tesz semmi, sõt a lepusztult, csavargó, kidobóember, madárkereskedõ stb.-stb. "volt" szamurájok sem. Amíg el nem jön az idõ szembenézni az igazi ellenséggel, mely számos és legyõzhetetlennek hiszi magát (igaz joggal). Maréknyi jó rosszfiú a temérdek rossz jófiú ellen. De legfõképpen maguk ellen. A legkeményebb a Bika utolsó húzása, az EU szemmel nehezen emészhetõ, de abszolúte reális! Éljenek a japók! Musthave!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most néztem meg az Amerikai Gengsztert.
Jó film ,egyébként is szeretem a gengszter filmeket, bár persze a legnagyobbakhoz nem ér fel.
Végül is tiszteségesen elkészített film de soha nem lesz egy klasszikus darab. DE erre is számítottam, jó szinészek, jó renedzõ, nem sülhet el rosszul. Mondjuk 7,5/10

A következõ film a No Country for Old Men lesz.
Kiváncsi vagyok milyen, ha már ennyit vitatkoztatok itt róla.
De a bemutató alapján ,olyan film lesz, amit szeretek.

Sephi
Az mondjuk vicces leírás akart lenni. En elhiszem hogy van valami mondanivalója a filmnek de nekem sajnos nem jött le. Ez ugyanaz hogy más filmnél meg totál lejon minden és nem értem hogy más miért nem így fogja fel de el kell fogadni es nem anyzani. (ez uj felfogásom, régebben én is fel voltam háborodva... de az regen volt)

desigo
Sephinek nem tetszett:

"az egesz egy nagy semmiteves. A film lenyege : " Tommy Lee Jones néz ki a fejébõl és szónokol"
SASboy
végre nem csak nekem nem tetszik.

nice legs. what time to open?

Z
Bocs a mélyen tisztelt résztvevõktõl, hogy belepofázok, de ha személyes problémáitok vannak, akkor azt ne itt vitassátok meg. Ha mégis, akkor zárjátok már rövidre mostantól számított két-két hozzászólással! Köszönöm, azok nevében is, akik rajtam kívül nem kíváncsiak a hasztalan vitákra!

Sephi
"Látom bizonyít az sg.hu... (értsd: vélemények a No Country for Old Men-rõl)"

Bandew
Kéne...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Riddick21
"Micsoda boszavu magyarázat! Ebbõl most vonjam le az értelmet?"

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Kedves peti,

Ha téged így ütött meg a film, messze nem jelenti hogy más is így fogja fel. Magyaran attól hogy nekem nem jött le a lényege, nem vagyok semmivel sem szánalmasabb mint te. Tehát ne nézd le azt aki nem úgy gondolkodik vagy kapcsol mint te. Nekem nem jött át az ami neked és kész.

Sheltem
Én is bírom a Stigmata -t. Nagyon frankó film.

Stigmata
Még mindig nagyon tetszik. Valahogy nagyon érdekelnek az ilyen vallásos témájú thriller/horror filmek. A csapás is tetszett...

Orvlövész
Nem nagyon nézek akciófilmeket, de ez jó volt!
Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
The Man from Earth 7/10

Érdekes esti mese volt.A vége azért kellõ képen ütött.

Mézengúz 6/10

Egyszer nézhetõ aranyos mese.

Rescue Dawn 8/10

Ez viszont már eléggé bejövõs volt.Szép táj,megható történet.
Bandew
Tudom, hogy OFF, de nem tudja valaki, hogy ki az elõadója és címe annak a számnak, amivel a The Departed kezdõdik? Belehallgattam a hivatalos soundtrack számokba, de egyiknél sem ismertem rá.