Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SASboy
végre nem csak nekem nem tetszik.

nice legs. what time to open?

Z
Bocs a mélyen tisztelt résztvevõktõl, hogy belepofázok, de ha személyes problémáitok vannak, akkor azt ne itt vitassátok meg. Ha mégis, akkor zárjátok már rövidre mostantól számított két-két hozzászólással! Köszönöm, azok nevében is, akik rajtam kívül nem kíváncsiak a hasztalan vitákra!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sephi
"Látom bizonyít az sg.hu... (értsd: vélemények a No Country for Old Men-rõl)"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Kéne...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Riddick21
"Micsoda boszavu magyarázat! Ebbõl most vonjam le az értelmet?"

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Kedves peti,

Ha téged így ütött meg a film, messze nem jelenti hogy más is így fogja fel. Magyaran attól hogy nekem nem jött le a lényege, nem vagyok semmivel sem szánalmasabb mint te. Tehát ne nézd le azt aki nem úgy gondolkodik vagy kapcsol mint te. Nekem nem jött át az ami neked és kész.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Én is bírom a Stigmata -t. Nagyon frankó film.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Stigmata
Még mindig nagyon tetszik. Valahogy nagyon érdekelnek az ilyen vallásos témájú thriller/horror filmek. A csapás is tetszett...

Orvlövész
Nem nagyon nézek akciófilmeket, de ez jó volt!
Riddick21

desigo
The Man from Earth 7/10

Érdekes esti mese volt.A vége azért kellõ képen ütött.

Mézengúz 6/10

Egyszer nézhetõ aranyos mese.

Rescue Dawn 8/10

Ez viszont már eléggé bejövõs volt.Szép táj,megható történet.
Bandew
Tudom, hogy OFF, de nem tudja valaki, hogy ki az elõadója és címe annak a számnak, amivel a The Departed kezdõdik? Belehallgattam a hivatalos soundtrack számokba, de egyiknél sem ismertem rá.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mi a lol benne?

BUDA > miskolc.

Sephi
LOL?

Ehh

Sephi
Micsoda boszavu magyarázat! Ebbõl most vonjam le az értelmet?

Volt benne stílusos jelenet, es igenis teccet pár dolog de az egesz egy nagy semmiteves. A film lenyege : " Tommy Lee Jones néz ki a fejébõl és szónokol"

😄DDDDDDDDDDDD

grebber
A király nevében

Nekem és a báttyámnak tetszett.Majd megnézzük még1x nem kamerásan 😄

Next PC upgrade: 2022

Riddick21
már megtettem #35322

Sephi
Kerlek ird le a te véleményed akkor, ne csak célozgass.

sz4bolcs
Most néztem meg a Donnie darkot. Nagyrészt borzalmas... a srác alakítása viszont nagyon nagy.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fountain, This is England, Man from Earth

Riddick21
mondanál pár jó filmet, az utóbbi idõbõl? amik neked tetszettek

Pedig szerintem is egy unalmas hányadék. A bérgyilkos az egyetlen jó pontja a filmnek.

stargatelost
akkor no problem 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sil3nt
The Invisible

masra szamitottam, de nem volt rossz amit kaptam. bar a vege tul csopogos lett szerintem, de az eleje kifejezetten tetszett. bar ha van mas film akkor inkabb a mas filmet valasztom😊

AntiHero
nem lebaszás volt😊 bocsi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Blasta
a faszér általánositasz, mert többeknek nem 1ezik a véleménye a te szaros véleményeddel????!!!

Pár hónapja irtad asszem, hogy milyen fos hely ez, milyen szar arcok járnak ide, közben te is folyamatosan itt vagy... <#wilting><#falbav><#lama>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
Én nem értem hogy te még miért jársz moziba, ha ennyire útálod a mainstream filmeket...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tehát ezek szerint Magus-nak 20% köze van a Himalájához? 😊

ProGabe
ízlések és pofonok!!!
egy Coen filmtõl meg végképp nem várhatod el,hogy mindenkinek ugyan úgy tetszen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Riddick21
Látom bizonyít az sg.hu... (értsd: vélemények a No Country for Old Men-rõl)

sz4bolcs
Tényleg hagy kívánnivalót maga után, de azért ennyire mégsem szar. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

I am legend:

botrányosan szar. 10/2
Nem mondott hülyeséget.Maga az igazi Frank Lucas mondta,hogy a filmben látottak 20 %-a felel meg a valóságnak.

http://videodrome.freeblog.hu/

Mert te aztán ezt biztos meg tudod ítélni! 😊

stargatelost
igen persze, azért mert egy bombán lovagló, vagy farokfejû dínó, esetleg egy farok alien megmosolyogtatott...
de most baxál le...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

fernando torres
ugyanez a véleményem.bennem vhogy nem állt egésszé a dolog.Anton viszont hátborzongatóan zseniális volt
5/10

AntiHero
látom farok orientált vagy

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jAsOn VoOrHeEs
Knocked Up (Felkoppintva)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Basszatok szakállba!" 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

stargatelost
Knocked Up (Felkoppintva)

hmm...volt egy két jó poén - spoileres lehet😞pl De Niro-s utánzáson majdnem behaltam 😄, meg amikor azt ecseteli, hogy hogy veri fejbe a babát a farkával 😄 és a harmadik ütõs poén számomra a mûbaba verése volt 😄) - ,de végülis nem nyújtott sokat a film, meg hosszú is volt...
ja és ilyen egy béna amatõr terhes hasat még nem láttam... hát ordított róla, hogy mûanyag! Ja és Lesie Mann annyira de annyira szép, hogy miatta megérte megnézni a filmet 😊
6/10 az említett poénok miatt

Superbad (Avagy miért ciki a szex?)

egy újabb Apatow film... újabb két óra húzás, de azért meg lehetett nézni, egy kicsit a Kalandférgekre emlékeztetett a történetvezetés.
Annyit nem röhögtem mint a Knocked up-on, de azért a farokrajzos rész mindent ütött 😄 (és a végén még több 😄 ó anyám, ott behaltam 😄)
5/10

Captivity

Elisha Cuthbert nem kedvencem, de itt jól nézett ki. A történet? hát nem tudom, de nekem már
a hapi (Gary) feltûnése után ott motoszkált a fejemben az a gondolat, hogy õ is benne van...szal nem lepett meg...
ja és azt a filmet , amiben megöli az anyját azt meg ki a rák filmezte?
a vége meg totál gáz, hogy Elishából ilyen 'na most saját kezembe veszem a törvényt reszkessetek rosszfiúk' csaj lett....

4/10

Kmarha
és honnan tudod hogy semmi köze nincsa a valósághoz?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
No Country For Old Man -

No én nem tartom magam egy mûveletlen és bunkó embernek. De ez a film egy akkora nulla számomra hogy az mar faj. Vissza sírom azt a két órát. Ez golden globe? Reg nem láttam ennél rosszabb filmet.

1. Minek raktak bele Tomy Lee Jones-t? Azok a monológok és a tavolbatenkinteseinek mi fasz köze volt az egészhez? Akárhányszor Tomy megjenelt majdnem belealudtam a filmbe!
2. Mirõl szolt ez a film? Mi köze volt Anton-nak a droghoz/pénzhez? Ott mi történt? Honnan tudta Anton hogy van követõ a táskában? Hogy találtak meg a mexikoiak Llewelynt elõször?
3. A hõs meg hal meg a vége elõtt és a vége az egy...lol?

Lehet én vagyok az aki nem fogja ennek a filmnek a mondanivalóját de eltekintve pár fajin jelenettõl ez a film nálam nem ér többet mint egy 3/10. Ugyanaz majdnem mint az Atonement de ezt legalább végig bírtam nézni. Lehet a könyvet kéne elõbb olvasni?

Ennél a Eastern Promises 100x jobb volt.

Sir Quno Jedi
Jah tényleg, egykutya! De még egy normális római orgia sem volt a filmben, mer prûdreverzek ezek az amcsik!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
A húgát nem? 😄
(amicsik hülyék, nemcsak perverzek 😄)

Sir Quno Jedi
Pedk oan jól megprücskölte vón az anyját, de nem kivágták... 😞 (perverzek zek az amcsik!)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Mondjuk szép kis ellentmondást sikerült 1 mondaton belülre sûrítened 😉

hozzú, unalmas vs. határozottan élvezhetõ

Blasta
A gladiátorban pl. nem volt szexjelenet, megvagy mentve!!!

magus
ja és igen, ridley scottnak reklámfilmet nem adnék forgatni, utálom, hogy nem lehet kihagyni egy filmbõl sem a szexjelenetet, mi a francért volt itt benne, tök felesleges.

persze a tavasz nyár õsz tél és újra tavasz is az egyik legunalmasabb film amit láttam valaha, mégis az egyik legjobb is, itt csak mérsékelten párosul mellé a jó jelzõ. ha nem lett volna Denzel Washington meglepõen jó benne akkor kijövök az elsõ óra után (otthon 100% hogy bezártam volna)

magus
amerikai gengszter

hosszú, unalmas, utálom russel crowet. bár ettõl még határozottan élvezhetõ, kár hogy annyi köze van a valósághoz mint nekem a himalájához, semmi.

rockénekes? Az a Matt Damon! 😄

Bandee1987
Amerikai Gengszter

8/10

Remek gengszteres film Ridley Scottól, pedig nem is vagyok annyira oda ezekért a filmekért. De ez tényleg jó volt. Hiteles alakítás, izgalmas történet (ami ráadásul valós is).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

I am Legend - Legenda vagyok

Jó kis akció-horror volt. Szerintem érdekes volt a történet, amiért bementem meg is kaptam: izgalmas film délutáni kikapcsnak. És mivel a jövõben játszódik, feltûnt benne a még nem létezõ batman superman film plakátja is.

értkelés: 6.5/10

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB