Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elképesztõen jó volt. Vicces, beszélõ, repülõ kutyás disney film. Nem tudok igazán róla sokat mondani, ezt meg kell nézni, megéri. Ne az imdb alapján döntsetek, kellemeset lehet csalódni a filmben 😊 (Kutyák és macskák fíling)
és mondom, tele van jó poénokkal
néhány kép kedvcsinálónak

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem fog mostantól errõl szólni a fórum.
Meghalt, sokan sajnálják. Beírják, hogy nyugodjék békében, vagy RIP és kész.
Neked semmi közöd hozzá, hogy ki mennyire gondolja komolyan, mennyire sajnálja õszintén, stb...
Szvsz mindenkinek joga van ebben topikban a filmes élettel kapcsolatos témákra reagálni, és ha speciel ebben a témában az a reakció, hogy "RIP", vagy "nyugodjék békében" akkor fogadd el, lépj tovább.
Szal nem kell aggódni, holnap új nap lesz és senki se fog Ledger-rel foglalkozni, és a topik visszakerül a régi anyázós kerékvágásába, ahogy Te szereted...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nyilván mindenki sajnálhatja(hiszen meghalt egy fiatal ember),ennek véleményt is adhat,engem meg bosszanthat.csak szerintem azért akkora mûvészt nem vesztett a világ,hogy mostantól errõl szóljon a fórum.
bocs az offért,meg ha bunkónak tûnök,de nekem ez valahogy szúrja a szemem,és õszintétlennek tûnik.és nem heath ledger ellen szól ez,nehogy félreértés legyen.
Hannibal ébredése.
Nem rossz film, de hiányzik belõle valami. Nekem hiányzik belõle maga Lehcter, az a Dr,Lechter, akit a Bárányok hallgatnakban volt.
Igaz, néhány jelenetben a fiatal szinész emlékeztetett az igazi Lechterre.
De legtöbbször csak egy sima õrült volt, nem pedig az borzongató zseniális , gyilkos.
De maga a film nem olyan rossz. 7/10
Macskafogó 2.
Borzalmas csalódás. Az összes jó poént még a bemutató videókban ellõtték.
Néha tudtam csak mosolyogni egy kicsit. 3/10.
Blöff. Végre bepótoltam.
Nem is tudom, kicsit, olyan mintha a rendezõ úgy akart volna rendezni mint Tarantino.
Végül is tetszett, 9/10
Szeretettel várjuk az utolsó alakítását, ami hatalmasnak ígérkezik.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
RIP 😞
Tudom, hogy bunkó dolog, de a pénz az úr (ott is)
RIP Heath Ledger
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.zazzle.com/let_s_put_a_smile_on_that_face_shirt-235581022061877326
Most visszahúzhatsz szépen a sarokba angolozni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Sajnálom, mert baromi tehetséges volt és nem állt meg a "szép vagyok és jóképû" szerepeknél.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valahogy nekem nem jönnek be a zombie filmek. Lehet, hogy azért mert nem is sokat nézek és nem szoktam még meg ezt a mûfajt...
Szerintem ez a film elég jóra sikerült eltekintve ettól, hogy kamerás verziót néztem, és emiatt igen sok volt a homályos rész. A homályosságot tovább fokozta, hogy az egész filmet kézikamerával rögzítették, így a gyors mozgás tovább homályosította a képet, mert mire kiélesedett volna a kamera, addigra a már rég elvették azt a képet, amire fókuszálnia kellett volna.
Mindemellett tetszett a film!
Már várom, hogy a hálivúdi népség mit hoz ki ebbõl a sztoriból Quarantined címmel...
/álmos
De vegilus mind1 a válasz.
Na ez is megvolt.
Nekem tetszett, egyáltalán nem volt unalmas, végig érdekes maradt, nem volt szokásos hülye happy end sem benne.
A gyilkos hát...ilyen ellen szenves pofát is rég láttam már.
Semmi különöset nem tudok hibaként felróni, azt hiszem ezt a filmet még máskor is meg tudom majd nézni.
10/10, tényleg jól sikerült.
Valaki lentebb a Death Proof-hoz hasonlította. He? Semmiben sem hasonlítanak, csak abban hogy mind a kettõ film, egyébként semmiben.
El se tudom képzelni milyen lehet egy erre kitalált moziba egy ilyen jelenet 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A nejem szerint (orvos) neked kezeltetned kellene magad. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki nem szeresse a szamurájos, klasszikus, ócsenylassú, karakterbased japójóságot, az ne nézze meg. Ámbár a végsõ harc kárpótolhatja a fanyalgókat is. Amúgy egy korrekt kis film a szamuráj élet/õsfeudalizmus végnapjairól...
Nagyjából a sztori az, hogy gyilkolásszák az örömlányokat és term. a "rendõrség" nem tesz semmi, sõt a lepusztult, csavargó, kidobóember, madárkereskedõ stb.-stb. "volt" szamurájok sem. Amíg el nem jön az idõ szembenézni az igazi ellenséggel, mely számos és legyõzhetetlennek hiszi magát (igaz joggal). Maréknyi jó rosszfiú a temérdek rossz jófiú ellen. De legfõképpen maguk ellen. A legkeményebb a Bika utolsó húzása, az EU szemmel nehezen emészhetõ, de abszolúte reális! Éljenek a japók! Musthave!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó film ,egyébként is szeretem a gengszter filmeket, bár persze a legnagyobbakhoz nem ér fel.
Végül is tiszteségesen elkészített film de soha nem lesz egy klasszikus darab. DE erre is számítottam, jó szinészek, jó renedzõ, nem sülhet el rosszul. Mondjuk 7,5/10
A következõ film a No Country for Old Men lesz.
Kiváncsi vagyok milyen, ha már ennyit vitatkoztatok itt róla.
De a bemutató alapján ,olyan film lesz, amit szeretek.