Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem 18+, hanem R besorolású (vajon nálunk van ilyen?), az erõszak meg a rengeteg vér miatt. De tényleg zseniális, fõleg a My Friends meg az Epiphany. És Johnny Depp meg Helena Bonham Carter mellett azért Alan Rickman is hozza a formáját.
These are my friends, see how they glisten...
Olyan 10/10 hogy szétrúgja a házat.
Johnny Depp és Helena Bonham Carter már a Corpse Bride-ban is jó páros volt és itt is hozták a hangulatot!
Eszmletlen a látványvilág és az alaptörténet sem gyenge. Nem hiába Bdoadway musicalrõl beszélünk. Símán mehet 18+-osnak a film.
Megvan a feszültség a tanulság és a történet minden szempontból és a csavar a legvégén.
Imádtam.
TIM BURTON ZSENI. Ismét.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
6/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az eleje kicsit zavaros és unalmasnak hatott egészen egy pontig ahol leszögezett és hatalma alá kerített.
Mindenkinek csak ajánlanám
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan 6/10-re pontozom.
Egy kozepes B kategorias filmnel tobbre nem tartanam.
Egyedul par monolog volt ami igazan megfogott benne, pontosabban az emberi dilemmak es az emberi gyarlosag a kokemeny mai vilagban.
Ezen kivul nem volt szinte semmi benne es tulontul kapkodo volt a rendezes es a tortenet vezetes is, raadasul mar az elejen erzi az ember benne, hogy mi lesz a vege.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
7/10
Végülis nemvolt ez olyan rossz film.
Engem lekötött,a sztori sem volt nagyon gagyi.
Szereplõk is ok!A csaj meg ugye új Bond lány lett,ami érthetõ,mert dekoratív teremtés.
A játék az természetesen alap volt nálam is:-)
Go Jeff Go!!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Eleje, közepe egészen jó volt, végét viszont elcseszték.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Choke off
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A beszivárgó egységek tényleg arra készültek, de ezek a módosított-idõutazó szarok már nem.
Annak a terminátornak amelyiket visszaküldenek az a feladata, hogy megvédje John-t. Erre pedig szvsz nem egy ilyen kis nõi akármi a legjobb választás, bár tény, hogy még nem tudjuk mire képes.
Arról nem is beszélve, hogy a nõi T szerepeltetésének pusztán marketing célja van ("hatalmas" sikert aratott a T3-ban is ugye)...
Ki tudja? Lehet végül John elveszi feleségül. 😊
(Amúgy van itt a sorozatnak saját topikja)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Plusz még azt sem tudjuk mikre képes hisz õ is mondja, hogy új konstrukció, nem T800-as.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mivel az emberi külsõjû terminátorok elsõdleges funkciója nem házbontás vagy fellépés egy pankrációt közvetítõ tv-csatornánál, hanem az ellenséges területre való beszivárgás így láthattuk, hogy Cameron pont arra képes amire kitalálták.
Neked sincs sok fantáziád. 😊
Azt nem (bár ez már megint egy újabb verzió, ki tudja mire képes) de a színésznõt igen! 😊
Srácok, ez nekem kifejezetten tetszett. A képivilág ott van, az alakítás is megfelelõ, az akciók, és a végén a kissebb cliffhanger. Jót szórakoztam.
8/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
9/10
Veszett.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elkezdetem nézni a sorozatot és azt kell mondjam nézhetõ. Én nem vagyok nagy rajongója a gépeknek ezért kijelenthetem, hogy nem jobb a többi jelenleg futó sorozatoknál, de nem is rosszabb. A legnagyobb kihívás számomra az volt, hogy el tudjam fogadni az új terminátorokat és a fõszereplõket (eleinte nagyon fura, hogy nincs Arni), ha ezen túl tesszük magunkat akkor élvezhetõ epizódok elé nézhetünk. Én eddig a pilotot az elsõ és a második részt láttam, most jön majd a harmadik, szóval a véleményem ezekre a részekre korlátozódik. Kiváncsian várom meddig bír rávenni a sorozat arra, hogy a következõ epizódot is megnézzem. Az elsõ évad nem is lesz vészes, mert asszem csak ~13 részre tervezik és utánna döntenek a folytatásról.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A mosdós jelenet és Diana hangja megér 10/10-et. A többi tripla B kategóriás.
Nem akarok utólag okos lenni de inkább az 1. játék történetét követték volna végig és ne lopkodtak volna a többi részbõl. A fõszereplõ pedig a játékbeli faarcú, hideg profi gyilkost elég jól hozta, hiszen ismerjük el ez a karakter nem ad sok mozgásteret szinészkedésre.
Csak hát Hitman az Hitman😊
Emlékszem a Hitman elsõ részébe is volt egy csaja ki megcsókolta és csak fintorgot😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hitman
7/10 Egy kicsit fáradt voltam így a film közben kb 5-10 perc kimaradt, mert elpilledtem 😊 Igazából 6-ost akartam adni, de megmosolyogtam azt a részt amikor mutatták, hogy a gyerekek épp a játékkal nyomulnak. Én a fõszereplõvel soha nem leszek kibékülve, nekem még mindig nem tetszett (fõszereplõnk szvsz nem csillogtatta annyira színészi adottságait, hogy megbékéljek vele ebben a szerepben). További plusz pontot jelentett, hogy kibírták szex nélkül a másfél órát (nem illett volna a filmbe).
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olyphantot csípem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
8/10 elmult idok legjobb ilyen filmje!!!
lol... nem meg nem is lattam... nem is zaklat..
Star Wars I-VI
most láttam elõször eredeti nyelven!a régi részekbõl a felújított (vagy extra,vagy speciális,nem tudom mi a hivatalos neve) változatot láttam.
így egészében érthetõ igazán Vader harca a sötét énjével,és miért teszi amiket tesz!
a régi részek tényleg jobbak,és nem csak az idõ szépíti meg õket!minden részben van valami,amit jobb lett volna,ha kihagynak,és az elõzményekben ezek jóval rosszabbak mint a 4,5,6-ban.talán a 3-ik részre nem lehet ezt elmondani,az tényleg eszméletlenül jól össze van rakva!
egészében:10/10
nem mellesleg,amit az ILM mûvelt a régi részek képével és hangjával,az valami fenomenális!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A vérszomjas barifilm címe: Black Sheep
Mellesleg nekem se tetszett. Horrornak és vígjátéknak sem volt jó.