Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olyphantot csípem.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
8/10 elmult idok legjobb ilyen filmje!!!
lol... nem meg nem is lattam... nem is zaklat..
Star Wars I-VI
most láttam elõször eredeti nyelven!a régi részekbõl a felújított (vagy extra,vagy speciális,nem tudom mi a hivatalos neve) változatot láttam.
így egészében érthetõ igazán Vader harca a sötét énjével,és miért teszi amiket tesz!
a régi részek tényleg jobbak,és nem csak az idõ szépíti meg õket!minden részben van valami,amit jobb lett volna,ha kihagynak,és az elõzményekben ezek jóval rosszabbak mint a 4,5,6-ban.talán a 3-ik részre nem lehet ezt elmondani,az tényleg eszméletlenül jól össze van rakva!
egészében:10/10
nem mellesleg,amit az ILM mûvelt a régi részek képével és hangjával,az valami fenomenális!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A vérszomjas barifilm címe: Black Sheep
Mellesleg nekem se tetszett. Horrornak és vígjátéknak sem volt jó.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gone Baby Gone - Hideg nyomon
Ben Affleck rendezte, komor hangulatú mozi. Nehéz feldolgozni, mert komoly témát feszeget, olyant, melyben nem létezik fekete vagy fehér, bármennyire is probálja igy felfogni a világot a film fõhõse. Lényegében majd mindenben máshogy cselekedtem volna mint õ, de ez gondolom csak engem minõsít. Egy biztos, nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni mint õ.
Egy eltünt kislány utáni nyomozásba, a család megbiz egy az utcán felnõt, az utca emberével a rendõrségnél jobban szótértõ magánynyomozó párost. Persze a történet sosem olyan egyszerû, mint ahogy kinéz, és sosem ott fejezõdik be, ahol a hiradó megadja a végszót. Fokozatosan felépített dráma ez, olyan befejezéssel, mely igencsak megkavarja az ember érzéseit. Szerintem kár kihagyni!
Black Ship
Avagy a gyilkos bárányok. Hát én azt hittem végig fogom röhögni az egészet.. mert hát egy ilyen filmet nem lehet komolyan venni. De nem tudtam eldönteni, hogy a rendezõnek is ez volt e a szándéka. Sokadkategóriás horrornak nem volt az igazi, vígjátéknak vagy paródiának nem volt az igazi.. szóval nem is tudom. Ezt simán kihagyhattam volna az életembõl.
Ráadásul vagy én voltam nagyon ráhangolva a filmre, vagy tényleg az volt túl sablonos (ami ugyebár a paródiának alapfeltétele lenne..), de a párbeszédeken kivül, a történések 80%-át elõre nem hogy sejtettem, hanem tudtam. Többetmagammal néztem, és az örületbe kergettem õket azzal, hogy mondtam elõre, hogy most mi lesz, azzal meg azzal mit akar a szereplõ. Nem hitték el hogy elõször látom.
Aztán lehet hogy csak jóstehetséggel vagyok megáldva.. majd tesztelem hogy kiaknázam eme szuperhatalmamat 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hitman (hja, mindenki megtalálta a dvd ripet torrenten 😄)
Tökéletes kikapcsolódás, jó kis akció mozi. Igaz, lényegében csak a WC-s jelenet mely a játékot idézi, de annyi baj legyen, nem számítottam jobbra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy doboz popcorn -al, üdítõvel, átrágcsálva a 1,5 órát, szerda este, teljesen jó szórakozást adott.
10 / 6
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze nyílvánvalóan csak kopasz szinész jöhet számításba.Az teljesen elképzelhetetlen, hogy olyan színészt válasszanak akinek nem mellékesen az arca is hasonlít rá és egy olló segítségével kopasz embert varázsoljanak belõle.
47 es ûgynök szerpét Ben Kingsley re osztottam volna, azok uttán hogy Vasárnap megnéztem a You Kill Mecímû filmet amiben egy alkesz kopasz bérgyilkost alakit és mindjárt a Hitman jutott róla eszembe. 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Hat nem is tudom. Nem mondhatom hogy izgalmas volt. Meg ugye alig volt benne játék fiiling de az nem is számit. Egyszer nezheto. A Tobias-t alakito karakter meg szerintem egyaltalan nem volt jól megvalasztva. Tobias sokkalta komolyabb volt ez meg olyan kis aranyos 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az uttóbi idõben látott filmek közül a legjobban a Kevin Bacon féle
Death Sentence /Halálos Ítélet/- re hasonlítanám akinek az tetszett ebben sem fognak csalódni,bár nem annyira pörgõss mint az utóbbi,szerintem mindenképp megér egy misét.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
/elrohan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
neked csak a te ízlésed és véleményed létezik, és akinek ettõl eltérõ van az már "nem is ember" és ha egy ilyen ember ír ide akkor ez az egész fórum minõsíti...hát loál
a mai napig nem értem miért irogatsz te ide, ha egyszerüen képtelen vagy felfogni, hogy itt mindenki ember, és nem mindenki te vagy... (netán egoista vagy?😛)
még egyszer sem láttam tõled olyan hsz -t, amiben elmondod kulturáltan egy véleményrõl hogy miért nem értesz vele egyet, és hogy ne mennél át személyeskedésbe
ajánlom figyelmedbe a -fav -ot...ide ugyis csak ízléstelen majmok írnak, akik nem értenek a filmekhez...
Bazinga!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ne gyõzködd a másikat a saját ízlésedrõl. Ízlések és pofonok különbözõek. Csak az a nagy mindig amit kapsz és nem amit adsz.
desigo: akkor majd vélemyényt is mondj😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
PSN ID.: Beegabor
Tévedsz. Heath Ledgert pont azért tisztelték/tisztelik sokan mert nem ragadt le a szépfiú szerepeknél, hanem olyan színészi alakításai voltak, hogy le a kalappal. Jack Nicholson után egy Jokert eljátszani sem kis kihívás, mivel rohadt nagyok az elvárások. A trailer utáni reakciók viszont(köztük szerény véleményem is) bebizonyították, hogy ez a SZÍNÉSZ igenis nagyon tudja hol a helye, hogyan kell ilyen szerepet eljátszani. Én nem lennék képes egy ilyen szerepet hitelesen eljátszani, és te?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az Underdog
1. igen, rendes film
2. nem olyan szörnyû, mint ahogy elsõ ránézésre látszik
3. tele van pakolva jó poénokkal (tényleg jókkal, nem ilyen nekimegyek valaminek aztán elesek fosságok)
én tényleg azt mondom, hogy aki egy kicsit is fogékony az ilyesmire, az nézze meg
nálam 10/10
itt egy kis ízelítõ, ami nem is spoilerezik
itt pedig a teljes trailer - akit nem zavar, hogy ellövi a legtöbb poént és jelenetet
Egy embernek tetszik egy kutyás mesefilm, és megint csak az "egész SG fórum" véleményét látod benne.
Röhej...
De ezt nagyon nehezen tudná fölül múlni bármi is.
Heh, repülõ kutya..jó film...egyáltalán film?!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
de mondom, mindenképp érdemes megnézni 😊
Elképesztõen jó volt. Vicces, beszélõ, repülõ kutyás disney film. Nem tudok igazán róla sokat mondani, ezt meg kell nézni, megéri. Ne az imdb alapján döntsetek, kellemeset lehet csalódni a filmben 😊 (Kutyák és macskák fíling)
és mondom, tele van jó poénokkal
néhány kép kedvcsinálónak