Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Én is pont mondani akartam, hogy a Sweeney Todd bizony 10/10-es. :-)
Egyébként nem 18+, hanem R besorolású (vajon nálunk van ilyen?), az erõszak meg a rengeteg vér miatt. De tényleg zseniális, fõleg a My Friends meg az Epiphany. És Johnny Depp meg Helena Bonham Carter mellett azért Alan Rickman is hozza a formáját.

These are my friends, see how they glisten...

Bucser
Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street

Olyan 10/10 hogy szétrúgja a házat.

Johnny Depp és Helena Bonham Carter már a Corpse Bride-ban is jó páros volt és itt is hozták a hangulatot!

Eszmletlen a látványvilág és az alaptörténet sem gyenge. Nem hiába Bdoadway musicalrõl beszélünk. Símán mehet 18+-osnak a film.

Megvan a feszültség a tanulság és a történet minden szempontból és a csavar a legvégén.

Imádtam.

TIM BURTON ZSENI. Ismét.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Bizony az egy nagyszeru film. A rendezes es a kepi vilag pedig egyszeruen frenetikus. Mondjuk manapsag Ridley Scottol, nem is var el kevesebbet az ember.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Én sem estem hasra tõle
6/10

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

desigo
Amerikai gengszter 9/10

Az eleje kicsit zavaros és unalmasnak hatott egészen egy pontig ahol leszögezett és hatalma alá kerített.
Mindenkinek csak ajánlanám

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elosztó helyet jobban be kellett volna védeni ha már annyi pénze volt a luxus cikkekre...
[Jakuza]
Hat nekem annyira nem jott be a Gone Baby Gone
Olyan 6/10-re pontozom.

Egy kozepes B kategorias filmnel tobbre nem tartanam.
Egyedul par monolog volt ami igazan megfogott benne, pontosabban az emberi dilemmak es az emberi gyarlosag a kokemeny mai vilagban.
(Pl hogy mi szamit bunnek es a nem torodom anya, aki az igeretet pillanatok alatt megszegi a vegen)

Ezen kivul nem volt szinte semmi benne es tulontul kapkodo volt a rendezes es a tortenet vezetes is, raadasul mar az elejen erzi az ember benne, hogy mi lesz a vege.
Pl a korrupt es saros rendorok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MrSpock
Hitman
7/10
Végülis nemvolt ez olyan rossz film.
Engem lekötött,a sztori sem volt nagyon gagyi.
Szereplõk is ok!A csaj meg ugye új Bond lány lett,ami érthetõ,mert dekoratív teremtés.
A játék az természetesen alap volt nálam is:-)

Go Jeff Go!!!!

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bandee1987
Legenda vagyok 6/10

Eleje, közepe egészen jó volt, végét viszont elcseszték.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

REALista
Már az elsõ is gyenge volt ez meg állítólag még rosszabb úgyhogy nálam felejtõs...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Blasta
...és helyesen pontoztad!

SASboy
Amerikai História X

Nagy hiányosságot pótoltam.
10/10

nice legs. what time to open?

AntiHero
<#nemtudom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mark oh
nemzet aranya 2,mekkora egy amerikás LOL film,végig untam,tul ireális volt nekem a film

Choke off

Istencsászár
Nemtudom nekem ugy festett néhány szóból még az elsõ részben és a Nõi T 1-2 viselkedésébõl h van valami õ és Johon közt, most nemtudom h konkrétan ez a moddell, vagy a modellt megszemélyesítõ hölgy közt... nekem ez volt az érzésem pár mumentum után, majd kiderül h igaz vagy nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blasta
Nem értek egyet.
A beszivárgó egységek tényleg arra készültek, de ezek a módosított-idõutazó szarok már nem.
Annak a terminátornak amelyiket visszaküldenek az a feladata, hogy megvédje John-t. Erre pedig szvsz nem egy ilyen kis nõi akármi a legjobb választás, bár tény, hogy még nem tudjuk mire képes.
Arról nem is beszélve, hogy a nõi T szerepeltetésének pusztán marketing célja van ("hatalmas" sikert aratott a T3-ban is ugye)...

Ki tudja? Lehet végül John elveszi feleségül. 😊
(Amúgy van itt a sorozatnak saját topikja)

Istencsászár
Chips-et már evett😊 ( vagy a filmekben is kajált?😊 nememléxem már ilyenre... (

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Plusz még azt sem tudjuk mikre képes hisz õ is mondja, hogy új konstrukció, nem T800-as.

Istencsászár
Mivel a T3 ban is az egyik már szemrevaló csaj volt, és ebben a sorozatban is nagyon hasonló a karakter ( sok mindenben ) szvsz semmi meglepõ és elítélendõ nincs benne... amugymeg a kigyurt izompacsirta robot benne van, csak a szerepek cserélõdtek.

Kandurex
végül is elképzelhetõ egy könnyített konstrukció, mindattól függetlenül, hogy én se vagyok oda a nõi termikért,...:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mivel az emberi külsõjû terminátorok elsõdleges funkciója nem házbontás vagy fellépés egy pankrációt közvetítõ tv-csatornánál, hanem az ellenséges területre való beszivárgás így láthattuk, hogy Cameron pont arra képes amire kitalálták.

Blasta
Hja, errõl vagyok híres 😊)))))))))

Neked sincs sok fantáziád. 😊

Azt nem (bár ez már megint egy újabb verzió, ki tudja mire képes) de a színésznõt igen! 😊

hali
duknad a terminator leanyt?

www.napisajto.hu

Blasta
Persze, az a kivülrõl 40kilós pálcika csaj mint Terminátor beleillik, aha

Istencsászár
Énis a héten kedztem el, nekem teljesen átjön a a Terminátor hangulat, jó az egész ahogy van, nagyon eltalálták a cuccot, a fõszereplõkkel sincs gond beleillenek a karakterekbe.

CSOCSO
9/10 anyone?
Kaplan
Hitman.

Srácok, ez nekem kifejezetten tetszett. A képivilág ott van, az alakítás is megfelelõ, az akciók, és a végén a kissebb cliffhanger. Jót szórakoztam.

8/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

SötétBarom
Gone Baby Gone

9/10

Veszett.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
R5 😊

Bazinga!

joebacsi
hitmenbõl csak nem kijött a dvdrip? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Terminator - The Sarah Connor Chronicles

Elkezdetem nézni a sorozatot és azt kell mondjam nézhetõ. Én nem vagyok nagy rajongója a gépeknek ezért kijelenthetem, hogy nem jobb a többi jelenleg futó sorozatoknál, de nem is rosszabb. A legnagyobb kihívás számomra az volt, hogy el tudjam fogadni az új terminátorokat és a fõszereplõket (eleinte nagyon fura, hogy nincs Arni), ha ezen túl tesszük magunkat akkor élvezhetõ epizódok elé nézhetünk. Én eddig a pilotot az elsõ és a második részt láttam, most jön majd a harmadik, szóval a véleményem ezekre a részekre korlátozódik. Kiváncsian várom meddig bír rávenni a sorozat arra, hogy a következõ epizódot is megnézzem. Az elsõ évad nem is lesz vészes, mert asszem csak ~13 részre tervezik és utánna döntenek a folytatásról.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nem arról van szó, a csajt én is megdugtam volna, de a 47-es nem :ASDd

Hitman

A mosdós jelenet és Diana hangja megér 10/10-et. A többi tripla B kategóriás.
Nem akarok utólag okos lenni de inkább az 1. játék történetét követték volna végig és ne lopkodtak volna a többi részbõl. A fõszereplõ pedig a játékbeli faarcú, hideg profi gyilkost elég jól hozta, hiszen ismerjük el ez a karakter nem ad sok mozgásteret szinészkedésre.

AntiHero
Pedig enm volt rossz csaj..sõõtt..
Csak hát Hitman az Hitman😊

Emlékszem a Hitman elsõ részébe is volt egy csaja ki megcsókolta és csak fintorgot😊

No akkor én is:

Hitman

7/10 Egy kicsit fáradt voltam így a film közben kb 5-10 perc kimaradt, mert elpilledtem 😊 Igazából 6-ost akartam adni, de megmosolyogtam azt a részt amikor mutatták, hogy a gyerekek épp a játékkal nyomulnak. Én a fõszereplõvel soha nem leszek kibékülve, nekem még mindig nem tetszett (fõszereplõnk szvsz nem csillogtatta annyira színészi adottságait, hogy megbékéljek vele ebben a szerepben). További plusz pontot jelentett, hogy kibírták szex nélkül a másfél órát (nem illett volna a filmbe).

Count Adyn
<#worship><#eljen><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Riddick21
meg kellene néznem, a trailerek alapján bejövõs volt, bár a játékok közül csak az elsõt toltam végig, de azt vagy 5-ször
Olyphantot csípem.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
Hitman egyre jobb 😊)))
CSOCSO
Hitman

8/10 elmult idok legjobb ilyen filmje!!!

lol... nem meg nem is lattam... nem is zaklat..
ProGabe
tényleg közelítünk a 8-9-10-hez 😄

Star Wars I-VI

most láttam elõször eredeti nyelven!a régi részekbõl a felújított (vagy extra,vagy speciális,nem tudom mi a hivatalos neve) változatot láttam.

így egészében érthetõ igazán Vader harca a sötét énjével,és miért teszi amiket tesz!

a régi részek tényleg jobbak,és nem csak az idõ szépíti meg õket!minden részben van valami,amit jobb lett volna,ha kihagynak,és az elõzményekben ezek jóval rosszabbak mint a 4,5,6-ban.talán a 3-ik részre nem lehet ezt elmondani,az tényleg eszméletlenül jól össze van rakva!

egészében:10/10

nem mellesleg,amit az ILM mûvelt a régi részek képével és hangjával,az valami fenomenális!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fernando torres
Hitman
7/10
nem volt ez olyan rossz.

AntiHero
Ugyan ez a véleményem, tegnap néztem meg.

stargatelost
na, akkor veled sem nézek meg filmet soha 😄 én le tudnám ütni az olyat, aki film közbe pofázik, vagy csak megmukkan 😄 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kmarha
jaj shiiiip mint sheep.. lol 😄 mind az angol viccben mikor szólnak a csókának, hogy hozzon "cups"-ot a sörpartira (fiatalkorúak persze). Az meg megjelenik pár rendõrrel 😄 igy nem szoktam elírni a dolgokat

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Riddick21
paranoiás népség <#vigyor3>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddicket megelõzve, mert velem jobban jársz:

A vérszomjas barifilm címe: Black Sheep
Mellesleg nekem se tetszett. Horrornak és vígjátéknak sem volt jó.