Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
<#worship><#eljen><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Riddick21
meg kellene néznem, a trailerek alapján bejövõs volt, bár a játékok közül csak az elsõt toltam végig, de azt vagy 5-ször
Olyphantot csípem.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

desigo
Hitman egyre jobb 😊)))
CSOCSO
Hitman

8/10 elmult idok legjobb ilyen filmje!!!

lol... nem meg nem is lattam... nem is zaklat..
ProGabe
tényleg közelítünk a 8-9-10-hez 😄

Star Wars I-VI

most láttam elõször eredeti nyelven!a régi részekbõl a felújított (vagy extra,vagy speciális,nem tudom mi a hivatalos neve) változatot láttam.

így egészében érthetõ igazán Vader harca a sötét énjével,és miért teszi amiket tesz!

a régi részek tényleg jobbak,és nem csak az idõ szépíti meg õket!minden részben van valami,amit jobb lett volna,ha kihagynak,és az elõzményekben ezek jóval rosszabbak mint a 4,5,6-ban.talán a 3-ik részre nem lehet ezt elmondani,az tényleg eszméletlenül jól össze van rakva!

egészében:10/10

nem mellesleg,amit az ILM mûvelt a régi részek képével és hangjával,az valami fenomenális!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fernando torres
Hitman
7/10
nem volt ez olyan rossz.

AntiHero
Ugyan ez a véleményem, tegnap néztem meg.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stargatelost
na, akkor veled sem nézek meg filmet soha 😄 én le tudnám ütni az olyat, aki film közbe pofázik, vagy csak megmukkan 😄 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kmarha
jaj shiiiip mint sheep.. lol 😄 mind az angol viccben mikor szólnak a csókának, hogy hozzon "cups"-ot a sörpartira (fiatalkorúak persze). Az meg megjelenik pár rendõrrel 😄 igy nem szoktam elírni a dolgokat

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Riddick21
paranoiás népség <#vigyor3>

Riddicket megelõzve, mert velem jobban jársz:

A vérszomjas barifilm címe: Black Sheep
Mellesleg nekem se tetszett. Horrornak és vígjátéknak sem volt jó.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kmarha
El is felejtettem a Riddick féle félelemhullámot láttván, hogy láttam még filmet e két napban:

Gone Baby Gone - Hideg nyomon

Ben Affleck rendezte, komor hangulatú mozi. Nehéz feldolgozni, mert komoly témát feszeget, olyant, melyben nem létezik fekete vagy fehér, bármennyire is probálja igy felfogni a világot a film fõhõse. Lényegében majd mindenben máshogy cselekedtem volna mint õ, de ez gondolom csak engem minõsít. Egy biztos, nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni mint õ.

Egy eltünt kislány utáni nyomozásba, a család megbiz egy az utcán felnõt, az utca emberével a rendõrségnél jobban szótértõ magánynyomozó párost. Persze a történet sosem olyan egyszerû, mint ahogy kinéz, és sosem ott fejezõdik be, ahol a hiradó megadja a végszót. Fokozatosan felépített dráma ez, olyan befejezéssel, mely igencsak megkavarja az ember érzéseit. Szerintem kár kihagyni!

Black Ship

Avagy a gyilkos bárányok. Hát én azt hittem végig fogom röhögni az egészet.. mert hát egy ilyen filmet nem lehet komolyan venni. De nem tudtam eldönteni, hogy a rendezõnek is ez volt e a szándéka. Sokadkategóriás horrornak nem volt az igazi, vígjátéknak vagy paródiának nem volt az igazi.. szóval nem is tudom. Ezt simán kihagyhattam volna az életembõl.

Ráadásul vagy én voltam nagyon ráhangolva a filmre, vagy tényleg az volt túl sablonos (ami ugyebár a paródiának alapfeltétele lenne..), de a párbeszédeken kivül, a történések 80%-át elõre nem hogy sejtettem, hanem tudtam. Többetmagammal néztem, és az örületbe kergettem õket azzal, hogy mondtam elõre, hogy most mi lesz, azzal meg azzal mit akar a szereplõ. Nem hitték el hogy elõször látom.

Aztán lehet hogy csak jóstehetséggel vagyok megáldva.. majd tesztelem hogy kiaknázam eme szuperhatalmamat 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
téged érdekel? 😄 engem nem.

Hitman (hja, mindenki megtalálta a dvd ripet torrenten 😄)

Tökéletes kikapcsolódás, jó kis akció mozi. Igaz, lényegében csak a WC-s jelenet mely a játékot idézi, de annyi baj legyen, nem számítottam jobbra.

fernando torres
ja, most már figyelni kell, mert le leszünk oltva ha olyan tetszik ami Riddicknek nem

Bucser
csak a 7 és 8-ig el ne jussunk mert lesz itt "de szar ízlése van az egész SG-nek" szintû beszólogatás.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kandurex
Hitman

Egy doboz popcorn -al, üdítõvel, átrágcsálva a 1,5 órát, szerda este, teljesen jó szórakozást adott.

10 / 6

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sil3nt
Hitman

Nem is volt oly rossz. 5/10

precision
Hitman

Szar. 4/10 erõs jóindulattal.

Bazinga!

Egyetértek. Bár Falduyt és Fanni asszonyt meggyászolta rendesen a közszolgálat. Bezzeg mikor Bergman, a múlt század egyik legnagyobb hatású rendezõje távozott, néhány helyen egy mondattal, de leginkább anélkül "búcsúztatták". De lehetne sorolni a magyar pl-kat, Sinkovits Imre, Bubik István, Kozák András...
Dynamic
Ben Kingsley?Na ne!
Persze nyílvánvalóan csak kopasz szinész jöhet számításba.Az teljesen elképzelhetetlen, hogy olyan színészt válasszanak akinek nem mellékesen az arca is hasonlít rá és egy olló segítségével kopasz embert varázsoljanak belõle.
Még a filmet nem láttam (talán ma este megnézem)de a
47 es ûgynök szerpét Ben Kingsley re osztottam volna, azok uttán hogy Vasárnap megnéztem a You Kill Mecímû filmet amiben egy alkesz kopasz bérgyilkost alakit és mindjárt a Hitman jutott róla eszembe. 😊

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sephi
Hitman -

Hat nem is tudom. Nem mondhatom hogy izgalmas volt. Meg ugye alig volt benne játék fiiling de az nem is számit. Egyszer nezheto. A Tobias-t alakito karakter meg szerintem egyaltalan nem volt jól megvalasztva. Tobias sokkalta komolyabb volt ez meg olyan kis aranyos 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Brave One /A másik én/ 8/10

Az uttóbi idõben látott filmek közül a legjobban a Kevin Bacon féle
Death Sentence /Halálos Ítélet/- re hasonlítanám akinek az tetszett ebben sem fognak csalódni,bár nem annyira pörgõss mint az utóbbi,szerintem mindenképp megér egy misét.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sephi
Mi lesz itt holnap...

/elrohan

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Azt tudom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
De és Õ lett a Joker az legújabb Batman Filmben ami a trailer alapján baromi ütõsre sikerült.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sir Quno Jedi
Háak Belushi benne van, nem lehet rossz!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem õ volt a szõke kábbbój a Broadback Mountain-ben?! 😄

precision
támogatom

Bazinga!

precision
te soha nem fogod megérteni mi az az ízlés és az hogy szubjektivitás

neked csak a te ízlésed és véleményed létezik, és akinek ettõl eltérõ van az már "nem is ember" és ha egy ilyen ember ír ide akkor ez az egész fórum minõsíti...hát loál

a mai napig nem értem miért irogatsz te ide, ha egyszerüen képtelen vagy felfogni, hogy itt mindenki ember, és nem mindenki te vagy... (netán egoista vagy?😛)

még egyszer sem láttam tõled olyan hsz -t, amiben elmondod kulturáltan egy véleményrõl hogy miért nem értesz vele egyet, és hogy ne mennél át személyeskedésbe

ajánlom figyelmedbe a -fav -ot...ide ugyis csak ízléstelen majmok írnak, akik nem értenek a filmekhez...

Bazinga!

Z
A felsõ link videojában Immediate Music - Lacrimosa volt. Nem rossz, nem rossz... 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Bucser
Ki lehetne írni a banner alá:

Ne gyõzködd a másikat a saját ízlésedrõl. Ízlések és pofonok különbözõek. Csak az a nagy mindig amit kapsz és nem amit adsz.

stargatelost
jó, ha te így látod 😊 a 2007-es vígjátékok között (amiket láttam) ez a film mindet übereli számomra, remekül szórakoztam rajta, elérte a film amit akart 😊

desigo: akkor majd vélemyényt is mondj😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Seth
Hát ha az a trailer ellõvi majdnem az összes poént,akkor ez egy szörnyen rossz film 😄 imho

PSN ID.: Beegabor

desigo
most már letöltöm,megnézem 😊
stargatelost
mondom ne az imdb alapján ítéljetek, legalább a felsõ videót nézzétek meg, vagy akit nem zavar a spoiler az a trailert! 😊

Sheltem
"csak szerintem azért akkora mûvészt nem vesztett a világ"

Tévedsz. Heath Ledgert pont azért tisztelték/tisztelik sokan mert nem ragadt le a szépfiú szerepeknél, hanem olyan színészi alakításai voltak, hogy le a kalappal. Jack Nicholson után egy Jokert eljátszani sem kis kihívás, mivel rohadt nagyok az elvárások. A trailer utáni reakciók viszont(köztük szerény véleményem is) bebizonyították, hogy ez a SZÍNÉSZ igenis nagyon tudja hol a helye, hogyan kell ilyen szerepet eljátszani. Én nem lennék képes egy ilyen szerepet hitelesen eljátszani, és te?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

desigo
imdb:User Rating: 3.7/10 (3,863 votes)

😊))))
stargatelost
na szóval a kételkedõknek meg stb

Az Underdog
1. igen, rendes film
2. nem olyan szörnyû, mint ahogy elsõ ránézésre látszik
3. tele van pakolva jó poénokkal (tényleg jókkal, nem ilyen nekimegyek valaminek aztán elesek fosságok)

én tényleg azt mondom, hogy aki egy kicsit is fogékony az ilyesmire, az nézze meg
nálam 10/10

itt egy kis ízelítõ, ami nem is spoilerezik
itt pedig a teljes trailer - akit nem zavar, hogy ellövi a legtöbb poént és jelenetet

Dynamic
Egy vagy két embernek nem tetszett a No Country(amit úgy látom a mai napig nem tudtál kiheverni) és mindenkit egy kalap alá véve rögtön "az egész SG fórum"-ot emlegeted.
Egy embernek tetszik egy kutyás mesefilm, és megint csak az "egész SG fórum" véleményét látod benne.
Röhej...
Pedig szerintem a No Country for Old Men 2008 legjobb filmje lesz számomra, bár még csak 22 nap telt el az évbõl.
De ezt nagyon nehezen tudná fölül múlni bármi is.

Heh, repülõ kutya..jó film...egyáltalán film?!

Blasta
Huhhh, hát... személy szerint már a képek alapján is <#csodalk>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

desigo
donnie darko többségnek tetszett!
Riddick21
szerintem meg a beszélõ-repkedõ-színes kutya az igenjó <#banplz>

fernando torres
Donnie Darko az igenjó

REALista
Szerintem a világ összes forumán vannak olyanok emberek akik szerint szarok...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

stargatelost
annyiban az a fíling, hogy beszélõ kutyák 😄 + itt még repül is 😄
de mondom, mindenképp érdemes megnézni 😊

Riddick21
na és ezen a fórumon szar a no country... meg a donnie darko <#taps>

Na ha kutyák és macskák fíling akkor inkább kihagynám. Mert az egy rakás kutya kaki volt.

stargatelost
Underdog

Elképesztõen jó volt. Vicces, beszélõ, repülõ kutyás disney film. Nem tudok igazán róla sokat mondani, ezt meg kell nézni, megéri. Ne az imdb alapján döntsetek, kellemeset lehet csalódni a filmben 😊 (Kutyák és macskák fíling)
és mondom, tele van jó poénokkal
néhány kép kedvcsinálónak