Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején nem voltam kibékülve az operatõrrel, de aztán rendesen belehúzott, mikor szabadjára engedték a kezeit. A zene fantasztikusan megindító. Némely részeknél eszembe jutott, hogy a hálivúdi brutális költségvetésû filmek mennyire ócskán próbálnak érzelmeket elõcsalogatni az emberbõl.
A történet TALÁN nem is annyira extra. De zseniálisan vezetik végig. Már az elején sejteni lehet, hogy nagyjából milyen utat (lejtõt) fog bejárni a fõszereplõ, mégsem unatkozom, és nem gondolkozom azon, hogy na, most majd ezt, vagy azt fogják csinálni...NA! Nem megmondtam?
Shane Meadows és csapata elõtt le a kalappal!<#worship>#worship>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tipikus Adam Sandler baromság. Nekem egyszer nézhetõs volt. Vagy bejön Sandler filmje vagy nem. Ez inkább a nem kategoriába tartozik. Bár az elég vicces volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ópium - Egy elmebeteg nõ naplója
Azt hiszem, az ilyen filmekre mondják, hogy beteg mûvészfilm. Meglepõ módon (itt-ott) tetszett is!
Disturbia
Én valahogy az ilyen jellegû filmeket szeretem. Amikor nem literszámra folyik a vér, hanem inkább az idegekre hatnak. Nekem bejött ez a film.
hat erre nem tudok mit mondani.. nem erre szamitottam, a cimbol itelve azt hittem, hogy egy koppintas a masik poenos filmrol.. hat nem.. termeszetesen a fel csalad nem birta nezni a masik fele vegignezte de szornyulkodtek...
A lenyeg hogy egy 60 as evekbeli amcsi falucskaban van egy csaj aki a nagynenijenel lakik es a szomszed fiuval elkezdenek osszeismerkedni, eleg jol alakul a helyzet de a gonosz nagyneni eleg retardalt es olyan dolgokat csinal amit epp eszu ember nem tenne.. kezdve attol hogy egy kislany megfenekel meztelenul a tobbi fiu szeme lattara,meg gyerekeknek sort ad. stb... a lenyeg hogy az idosebbik csajt terrorizaljak es persze egyik fiu ( nagyneni ket fia meg egy ket srac az utcabol) se szol rola senkinek.
ha lehet inkabb egyedul nezzetek.. szvsz erdekes volt. en hosszabbra csinaltam volna.. alaposabb bemutato mindenkirol es masfajta ending.. mondjuk a vegevel nemsok mindent lehet kezdeni hiszen valosagos tortenet alapjan keszult a film.
imdb-n 7 es de en csak egy 6/10 est adok ra....
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Nem láttam még. Pitch Black megtekintése nélkül néztem meg. Nem tudom ennek van e jelentõsége vagy hogy van e olyan dolog a Pitch Blackben ami ehhez feltétlenül kell. Így magában nézve tetszett a film. HD -ben néztem így a képi világ még durvább volt. Voltak jó harcjelentek is. A sztori picit sablonos lett, de még így is tetszett. 8,5/10.
Bazinga!
De egy Evita, Hair, JCS mindig jöhet 😄
Euro Túra :
hát ezen még most is halálra tudom röhögni magam. Apró megjegyzés: rémségesen eltolt magyar szinkrón, és jó pár kivágott jelenet. De hát a társaság magyarul akarta láttni. Eredeti szinkronnal ezerszer jobb
"Jókor jöttetek, télen nagyon lehangoló tud itt lenni" 😄DDD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
These are my friends, see how they glisten...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként nem 18+, hanem R besorolású (vajon nálunk van ilyen?), az erõszak meg a rengeteg vér miatt. De tényleg zseniális, fõleg a My Friends meg az Epiphany. És Johnny Depp meg Helena Bonham Carter mellett azért Alan Rickman is hozza a formáját.
These are my friends, see how they glisten...
Olyan 10/10 hogy szétrúgja a házat.
Johnny Depp és Helena Bonham Carter már a Corpse Bride-ban is jó páros volt és itt is hozták a hangulatot!
Eszmletlen a látványvilág és az alaptörténet sem gyenge. Nem hiába Bdoadway musicalrõl beszélünk. Símán mehet 18+-osnak a film.
Megvan a feszültség a tanulság és a történet minden szempontból és a csavar a legvégén.
Imádtam.
TIM BURTON ZSENI. Ismét.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
6/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az eleje kicsit zavaros és unalmasnak hatott egészen egy pontig ahol leszögezett és hatalma alá kerített.
Mindenkinek csak ajánlanám
Olyan 6/10-re pontozom.
Egy kozepes B kategorias filmnel tobbre nem tartanam.
Egyedul par monolog volt ami igazan megfogott benne, pontosabban az emberi dilemmak es az emberi gyarlosag a kokemeny mai vilagban.
Ezen kivul nem volt szinte semmi benne es tulontul kapkodo volt a rendezes es a tortenet vezetes is, raadasul mar az elejen erzi az ember benne, hogy mi lesz a vege.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
7/10
Végülis nemvolt ez olyan rossz film.
Engem lekötött,a sztori sem volt nagyon gagyi.
Szereplõk is ok!A csaj meg ugye új Bond lány lett,ami érthetõ,mert dekoratív teremtés.
A játék az természetesen alap volt nálam is:-)
Go Jeff Go!!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Eleje, közepe egészen jó volt, végét viszont elcseszték.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Choke off
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A beszivárgó egységek tényleg arra készültek, de ezek a módosított-idõutazó szarok már nem.
Annak a terminátornak amelyiket visszaküldenek az a feladata, hogy megvédje John-t. Erre pedig szvsz nem egy ilyen kis nõi akármi a legjobb választás, bár tény, hogy még nem tudjuk mire képes.
Arról nem is beszélve, hogy a nõi T szerepeltetésének pusztán marketing célja van ("hatalmas" sikert aratott a T3-ban is ugye)...
Ki tudja? Lehet végül John elveszi feleségül. 😊
(Amúgy van itt a sorozatnak saját topikja)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Plusz még azt sem tudjuk mikre képes hisz õ is mondja, hogy új konstrukció, nem T800-as.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mivel az emberi külsõjû terminátorok elsõdleges funkciója nem házbontás vagy fellépés egy pankrációt közvetítõ tv-csatornánál, hanem az ellenséges területre való beszivárgás így láthattuk, hogy Cameron pont arra képes amire kitalálták.
Neked sincs sok fantáziád. 😊
Azt nem (bár ez már megint egy újabb verzió, ki tudja mire képes) de a színésznõt igen! 😊
Srácok, ez nekem kifejezetten tetszett. A képivilág ott van, az alakítás is megfelelõ, az akciók, és a végén a kissebb cliffhanger. Jót szórakoztam.
8/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
9/10
Veszett.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elkezdetem nézni a sorozatot és azt kell mondjam nézhetõ. Én nem vagyok nagy rajongója a gépeknek ezért kijelenthetem, hogy nem jobb a többi jelenleg futó sorozatoknál, de nem is rosszabb. A legnagyobb kihívás számomra az volt, hogy el tudjam fogadni az új terminátorokat és a fõszereplõket (eleinte nagyon fura, hogy nincs Arni), ha ezen túl tesszük magunkat akkor élvezhetõ epizódok elé nézhetünk. Én eddig a pilotot az elsõ és a második részt láttam, most jön majd a harmadik, szóval a véleményem ezekre a részekre korlátozódik. Kiváncsian várom meddig bír rávenni a sorozat arra, hogy a következõ epizódot is megnézzem. Az elsõ évad nem is lesz vészes, mert asszem csak ~13 részre tervezik és utánna döntenek a folytatásról.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A mosdós jelenet és Diana hangja megér 10/10-et. A többi tripla B kategóriás.
Nem akarok utólag okos lenni de inkább az 1. játék történetét követték volna végig és ne lopkodtak volna a többi részbõl. A fõszereplõ pedig a játékbeli faarcú, hideg profi gyilkost elég jól hozta, hiszen ismerjük el ez a karakter nem ad sok mozgásteret szinészkedésre.
Csak hát Hitman az Hitman😊
Emlékszem a Hitman elsõ részébe is volt egy csaja ki megcsókolta és csak fintorgot😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hitman
7/10 Egy kicsit fáradt voltam így a film közben kb 5-10 perc kimaradt, mert elpilledtem 😊 Igazából 6-ost akartam adni, de megmosolyogtam azt a részt amikor mutatták, hogy a gyerekek épp a játékkal nyomulnak. Én a fõszereplõvel soha nem leszek kibékülve, nekem még mindig nem tetszett (fõszereplõnk szvsz nem csillogtatta annyira színészi adottságait, hogy megbékéljek vele ebben a szerepben). További plusz pontot jelentett, hogy kibírták szex nélkül a másfél órát (nem illett volna a filmbe).