Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
Aliens vs. Predator Requiem

elso resznel rosszabb, amit igen nehez lehetett megcsinalni. tenyleg szornyu volt...

1/10

I think I Love my Wife

sikerult megint egy szar filmet megneznem... ez is szornyu

2/10

Ez valóban jól sikerült,egy családi mozizás keretében néztem meg, szórakoztató és vicces😊

http://videodrome.freeblog.hu/

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bûbáj

Nagyon jó kis gyermekmese. Én a 12-es karikát egy kis túlzásnak tartom. Aki tudja mire ül be az nem csalódik. Klasszikus Walt Disney mese, ahol a történet végén a jó mindig gyõzedelmeskedik a rossz felett és mindenki elnyeri méltó jutalmát, megfûszerezve azzal, hogy a mesevilág egyes szereplõi a mai Manhattanbe csöppennek. A felnõtt mozilátogatók tetszési indexe valószínû jócskán elmaradna ettõl, de gondoljunk a gyerekekre is és nyugodt szívvel adjunk rá egy 8/10-et. Én felnõtt fejjel is tudtam élvezni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sephi
Ajánlom hogy olvasd el a könyveket is. Naon brutal! Nekem a könyv után jobban tetszetek a filmek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Az egész felvezetése, egy profi kém, aki nem ismeri önmagát. Jelenet amikor pl. összerakja a fegyvert és egy pilla alatt, csak fogalma sincs róla hogy 😉 Aztán teszteli magát az étteremnél. Hangulatos volt, a többi rész inkább egy szimpla kém film.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Elizabeth -

En szeretem az ilyen filmeket, de ezen bealudtam 😞 Adok meg neki egy esélyt ma este.

Alvin és a mókusok -

Garfield jobb volt. Es van pár poén ami naon erõltetettet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil3nt
Disturbia

Nem volt rossz film, bar a vege iszonyat csopogos lett, de kellokepp izgalmas volt vegig. Szerintem a srac is jol jatszotta a szerepet. Eros kozepes film, egyszer siman nezheto

6/10

Sephi
Ez voltma, mehetett volna privibe. Jah, vagy szereted a magad reklámozni? Mar értem.

Riddick21
Hát mivel szerintem a 2. és 3. rész a világ két -vagy ha egy filmnek tekintjük, akkor elsõ- legjobb akciófilmje, így meg kell kérdeznem, hogy pontosan mi volt a bajod velük... Csak kíváncsiságból, sokan az elsõt tartják a legjobbnak, nem igazán értek velük egyet.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kandurex
érdekes, nekem meg pont, hogy az elsõ tetszett jobban, a többi...hm,..felejtõs

Riddick21
Bourne Trilógia volt soron most, nem elõször, de nem is utoljára:

A Bourne rejtély 8,5/10
A Bourne csapda 10/10 (ez a kedvencem)
A Bourne ultimátum 10/10

Riddick21

Kaplan
No Country For Old Men.

Mit is mondjak, nagyon vegyes érzésékkel álltam fel a filmtõl. Az olvasottak alapján gondoltam, hogy nem lesz egyszerûen gyorsan emészthetõ film, de ennyire komolynak nem gondoltam. Nem tudom eldönteni, hogy csak szimplán ennyi 'csupasz' filmre akarták csinálni, vagy van egy nagyon komoly mondanivalója a filmnek. Nem tudom, talán megkéne néznem majd még egyszer, hogy megértsem totálisan. Mindenesetre érdekes volt.

?/10

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

precision

Bazinga!

SötétBarom
Van már felirat??

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
We own the night - imdb

Úgy ültem le a film elé hogy kb semmit sem tudtam róla. Azt láttam, hogy kik a szereplõk... és igéretesnek tûnt. Nagy nevek vannak a listában, így hát az elvárásaim is nagyok voltak. A szereplõkkel, a színészi alakításokkal nem is volt igazán gond. A sablonsztorival viszont annál inkább. Láttunk már ilyet vagy hasonlót több filmben is. Nem sok fordulat van a filmben, de azokat is lehet elõre sejteni. Eva Mendes még mindig gyönyörû, Joaquin Phoenix nem volt rossz, Mark Wahlbergnek ezt az arcát meg már lehetett látni korábban (The Departed) szóval nekem nem tudott semmi újat mutatni a játékával. Ennek ellenére (vagy ezekkel együtt) egy 7 -est adok rá. Egyszeri nézésre megfelelõ volt. 7/10.

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Na pl. ezt nem szertném megnézni! 😄 (najó a next-et talán 1x, félálomban)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Nemvoltál az 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Eight Legged Freaks: Régi, de mostanában pótoltam, bár így utólag azt kell mondjam, simán kibírtam volna nélküle. Erõtlen, gyenge, paródiának sovány, horrornak unalmas, sztoriban teljesen kiszámítható. 4/10

Snakes On A Plane: Ez már pár fokkal jobb volt, fõleg persze SLJ miatt, akin látszik, hogy poénból, lazán nyomja végig az egészet (korábban is nyilatkozta, hogy már alig várja a forgatást). Sajnos pár klisé bosszantóan erõteljes (pl. a feka-dagi "pilóta"), de volt pár mókás epizód, ami kompenzálta ezeket (pl. a vécében történt események, meg a végén az óriáskígyó 😊 ). Olyan középszerû, egyszer nézhetõ, de nem váltja meg a világot. 5/10

Next: Jó felütés után rettentõen ellaposodik, és az elején bemutatott szigorú szabályok a sztori érdekében késõbb eléggé megnyúlnak, mindenféle különösebb magyarázat nélkül (lejöttek a Liz miatti változások, de ez nekem nem magyarázat). Bár a végét próbálták PhKD-sre venni, a modernizálás szerintem ártott az eredeti sztorinak (amit még nem olvastam, de nagyjából ismerem). NC-nek teljesen hülye feje volt azzal a frizurával, és az alakítása sem igazán jött be. Ellenben meglepõ volt Moore-t is kicsit keményebb szerepben is látni, és szerintem jó volt. Összességében egy 6/10-et megér, de ennyi a max.

Ma nagyon szõrösszívû voltam. 😊
fifi
érdemes megnézni a folytatását is, a 28 weeks later-t...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zillo
Vágy és vezeklés

Érdekes a story,és a kivitelezés.Egyedül a vege nemtetszett egyebkent pedig nagyon erdekes.A film erzekelteti,h mennyivel másként latja egy kislany a felnöttek szexualitasat,es milyen könnyen tudja félreertelmezni egyes helyzeteket.Itt nekem most nem is a szerelmi szalak tetszettek,hanem az,ahogy a kislany szemszögeböl latjuk a dolgokat...

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
I am legend

Ennél szarabbat se mostanaban lattam.Hasonlatosan szar a zombis filmek kategoriajahoz,azzal a különbseggel h ez ezerszer unalmasabb.En ezt inkabb nem is minositenem tovabb...

Alah Alik Ya Sidi!

AntiHero
A király nevében

Nem tudtam végig nézni olyan unalmas volt.

Amit láttam belõle az 10/4

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Calver
hátööö... mit kellett volna tennie, demonstálni a fõszereplõkön méretes fegyverarzenálját?

mellesleg mindkét rész alatt egy nagy bölcsességen gondolkodtam: ugyebár, a Rage vírus (magyar fordítás micsoda? Düh?) áldozatai - Romero kishaverjaival ellentétben - emberek maradnak, csak kicsit bepöccennek. mindehhez ugye egy idõ után (6 hét vagy ilyesmi) szép csendesen éhenhalnak... de: csak nekem tünik ugy h egy átlag humán nem igazán szokta 1 hétnél tovább bírni víz nélkül? pedig ezek csak igen morcos emberek, vagy mi... hogy is van ez?

"The trees move. Do you not see it?"

Z
"Szónégy" topikban elég kemény adok-kapok ment. Új kategóriát hoztak létre: az emberi test elpusztításának kimeríthetetlen lehetõségei prezentálva a horror mûfajában. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Blasta
Észrevette.
A HELLO-val az a szitu, hogy ugye maga a szó végigkisérte az egész filmet.
Másrészt meg az O betü elõtt még csak "HELL" látszott... Kb. ennyi a lényeg.
HELL-bõl HELLO.
A pilóta meg észrevette, hepiend 😊

De az I'm Legend-hez való hasonlítás kicsit húzós ám!!! 😊

stargatelost
igen azért ugyanaz a címe egy idõhatározós eltéréssel...
tájékozódni emberek....azért elég ismert ez a film, hát még a folytatás...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

sz4bolcs
lol az nem valami másik fajta film? 😄

amúgy ekkora HELLO-t egész biztos hogy észrevette....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Valószínûleg tényleg nem vette õket észre. De nézd meg a folytatását is: "28 héttel késõbb".
Abban kiderülnek a késõbbi események. 😊

sz4bolcs
arra gondolok, hogy a HELLO üzenetre úgy reagál a pilóta, mint ha semmi nem történt volna..

Calver
hoppá, csúsztam egy részt. ez csöppet kellemetlen... <#szomoru1>

Blasta
A 28 nappal késõbben?
Abban nincs ilyen.

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mármint mire gondolsz? h a vírus másodszori nekifutásba kijutott Angliából? <#nyes> sztem az utolsó képsorok erõsen ezt mutatták

sz4bolcs
Most néztem meg a 28 nappal késõbb c. zombifilmet, kb. I am legenddel van egy szinten. Azért spoilerben leírhatnátok, hogy ki mire gondol a befejezéssel kapcsolatban, mert én csak pislogtam rajta.

JUNO

Egy Oscar rendel.Vagy kettõ. rolleyes.gif

No,szóval nekem nagyon tetszett, tipikusan az a film,amely nem az újszerû megoldásaival vagy a történetével hódít,hanem azzal, hogy aranyos, bájos,poénos,ráadásul sikerült némi mondanivalót is belecsempészni. Az akadémia nem szokta szeretni az ilyen filmeket különösebben,legalábbis Oscart ritkán kapnak,úgyhogy én az eddig látott 3 jelölt(Atonement,No country,Juno) ennek szurkolok. Lehet,hogy az elõbbi kettõ kidolgozottabb,érettebb alkotás, ezen szórakoztam magasan a legjobban(mondjuk az elõzõ kettõvel sem volt bajom),ráadásul a fõszereplõ csaj karaktere telitalálat,a csaj is jól játszik,szóval neki is egy Oscart.(jó,lehet,hogy csak simán tetszik xD)

http://videodrome.freeblog.hu/

Bucser
Pedig nem egy hû de bonya a szövege...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A film viszont 9/10. Nagyon tetszett, csak kár, hogy elõre kitaláltam, hogy mi lesz a csavar😞

Hát ja én is láttam azt a feliratot és egyszerûen borzalmas. Remélem nem azt fogják magyarra fordítani.

Sil78
A Sweeney Toddhoz még angolból is csak olyan verziót láttam, ami teli van hibákkal, úgyhogy én csinálgatok magamnak rendeset.

These are my friends, see how they glisten...

Nem vagy vak, én sem talátam sehol 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

[Jakuza]
The Golden Compass
6/10

Sajnos ez volt a leggyengebb ilyen tipusu film amit mostanaban lattam.
Nem tud versenyre kelni a Stardust-tal.
A keszitoket lekototte a CG. Igaz azt meg kell vallani hogy latvanyra maga a film nagyon szep es a kepi vilag megjelenitese is csodalatos,de valahogy a film osszesegeben nem fogott meg es nem azert mert a gyerekszineszek valami borzalmas Angol tajszolassal beszeltek benne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SötétBarom
Sweeney Todd, illetve We own the night magyar felirat létezik, vagy csak én vagyok túl vak, hogy megtaláljam???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
meglesem, köszi,

(hangulatos az oldal)

Calver
avik összefûzése/felirat csúsztatása h igazodjon a filmhez. <#banplz>

mark oh
néztem mindenhol,de csak 1cd-s meg stb van.az enyémhez nem találtam<#falbav>.
ez van,én még egyszer nem huzom le.

Choke off

precision
opensubtitles.org -on néztd már?

Bazinga!

Blasta
szedj le 1cd-st

mark oh
ez avis a film,2cd-s nek irja ki,és amiket találtam feliratok,nem jok.valami más ötlet?

Choke off

Dynamic
az összes feliratos oldalon van(feliratok.hu, hosszupuska stb.)