Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Szerintem ritka stílusos egy film.. Nem sztori a lényeg, a látvány üt mindent 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sir Quno Jedi
Moziban ütõs. Amúgy egy gagyi thriller lenne, de ha más szemmel nézed, akkor egy baró utazás egy serial killer elméjében... (és ha még csak az övében)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sz4bolcs
már töltöm is! 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Blasta
<#hehe>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Nagyon baró, mikor találkozik a csókával a saját elméjében és ott láthatja teljes valójában... Azon bexartam anno annyiar ütõs! My world my rules...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bulykin
The Cell
10/7
Elõször is, tudom, már vagy 7-8éve volt, de hát na😄
Másodszor, tök kiraaa!!! Ahogy indult, asszontam mi a sz@r ez?? de aztán egyre jobb lett, kicsit fura, de jóól fura. Aki szereti a kicsit horror, jövõben játszódó, fura😄 filmeket, az nézze.

Rejtélyek mocsara
10/1
Nahát ez az a film amit ne nézzen meg senki, én se bírtam végignézni..
Az egy pontot is csak azért kapta, mert van benne olyan rész ahol egy kicsit félhet az ember....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zaki
nm 😊

Riddick21
köszi, ezt benéztem valami miatt... mondjuk kb. ennyire érdekel az Oscar, de kösz a javítást

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zaki
Az nehéz lesz, mert nincsenek egy kategóriában... 😛

Riddick21
amerikai gengszter
szép volt, jó volt, ügyesen játszott a karakterekkel és nagyon jó sztorija van, de semmi extra. viszont amit hoz, az tökéletes. ha ez (vagy az atonement) elviszi az oscart a no country elõl, akkor az durva bunda vagy hozzá nem értés.

9/10

ez is jó lehet...
Sephi
Gone Baby Gone -

Reg nem lattam ennyire izgalmas es jol megszerkeztett filmet. Mindenkinek melegen ajanlom! Eddig ez az ev legjobbja.

The Golden Compass -

Nekem teccet. Jobban mint a Narnia meg az Eragorn meg a HP-ek. Ez legalabb erdekes volt. Csak a vege lett eleg spontan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tegnapi termés:

Little miss sunshine(2*-ra) :Még mindig vicces, remek karakterekkel és történettel, meg jó zenével.
7/10
Juno: Ezt konkrétan kedd óta 5* láttam, azaz mindennap megnéztem egyszer😊 Az év legnagyobb meglepetés, kivíáló soundtrack, jó pooénok, aranyos,csupaszív, nagyon nagyon szerethetõ.
10/10

Eastern Promises:Cronenbergnek jobban állnak a saját kis elborult filmjei,de nem volt rosssz. Naomi Watts nagy kedvenc, Mortensen kiváló, a hangulat okés,talán egy kicsit unalmas volt,de ennyi.
8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

fifi
AvP 2

ez egy vicc volt? a trükkök színvonala nélkül simán egy B kategóriát is alig súroló filmnek érezném... Még jó, hogy melóban néztem, mert itthon sajnáltam volna a rá elb@szott idõt...
2/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ForzaInter
Betépve(Blow) hát láttam már jobb filmet Depptõl, de nem volt rossz, de jobbra számítottam, a vége tetszet, emiatt jóindulattal 7/10...

Yo, Bitch!

SASboy
értettem fõnök. Ha nem álmosan néztem volna, akkor is kurva unalmas lett volna.

nice legs. what time to open?

Riddick21
Természetesen, miért, mi a különbség?

Sephi
Csak érdeklõdésbõl kérdem. Akkor is így kell cselekedni, ha mondjuk esetleg felpontoz valamit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
A hírnévvel ez jár.
Szokj hozzá... <#hehe><#vigyor3>

Riddick21
pfff... körülnézhettek. reflexbõle engem fikáztok, mire kiderül, hogy a srácnak azért nem tetszett a film, mert -a saját hülyeségétõl(?)- betépve nézte.

SASboy: legközelebb, mikor lepontozol valamit, írd már oda utána, hogy ébren voltál-e a film alatt, csak, hogy tudjuk, van-e valami alapja a szavaidnak, vagy csak nyomod a vakvilágba!

Aha, akkor már nem is olyan zavaros mi?
Tanulásg:ez egy komoly film, nem fél szemmel kell nézni, mert úgy tényleg zavaros

SASboy
Spoiler
igazad van. elég álmosan néztem, közben meg még álmosabb lettem. elkerülte a figyelmemet.

Spoiler

Hm, hogy nézted a filmet? Nem emlékszel, a sivatagban két pasas bízza meg aztán õket is kinyírja

SASboy
SPOILER on
pl. mi köze volt Antonnak a drogügyhöz?
SPOILER off

Blasta

Sephi
Mindenkinek máshogy jön le a film. Riddick ezt nem érti meg. Ennyi.

Kandurex
<#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szerintem nézd meg. Komolyan mondom, nem hiszem hogy idén lesz ennél jobb film, de lehet hogy velem van a baj, hogy tetszik

Sir Quno Jedi
Nekem pl. azér zavaros, mer még nem is láttam! 😄DD

Na repülnek is. Na jó nem vagyok én olyan agresszív.
De szeritem ez 10/10 remek film unalamas? én végig izgultam, egy unalmas perce nem volt.
Minden zseniális benne, és hát ,bocs de akinek ez a film az zavaros... hát nem akarok semmi sértõt mondani.
Amúgy, tényleg mi volt benne a zavaros? Mit nem értettél?

Nem tisztázódik a végére?
Mért, mindig mindeképp be kell fejezni egy történetet?
Szerinem külön jó, hogy nem zárták ,le, így el lehet utánna gondolkodni rajta, vajon mi lesz pl: a gyilkos sorsa, meg még sorolhatnám.

Abszolút megérdeml iaz Oscart.

Blasta
Az elsõt riddick fogja dobni, de lehet, hogy az egyetlent.
Utána belinkeli a saját kritikáját, aztán megkérdõjelezi, hogy az emlõsök fajába tartozol, slussz poénként tán elküdd a jó anyukádba is, legalábbis a papírforma szerint...<#vigyor><#vigyor>

ForzaInter
Amerikai Historia X, 9/10. Még csak most volt szerencsém megnézni😊

Yo, Bitch!

SASboy
No Country For Old Men

Ennek Oscar? 😞 Mégegy ilyen unalmas, vontatott filmet, mint ez nem tudom, hogy láttam-e már. Szerintem zavaros kicsit a film. egy-két dolog a film végére sem tisztázódik. Ami tetszett az a táj, meg a gyilkos karaktere. 3/10

had repüljenek a kövek!😄

stargatelost
Alien vs. Predator Requiem

tulajdonképpen 1/10
egy bugyuta szörnyfilmet csináltak, komolyan mondom, iszonyatos volt. Egy ilyen filmhez nem kellenek nagy múltú Predatorok meg Alienek bakker, ezt a sémát már milliószor láthattuk. Jön a szörny, aztán jól megmurdáltat mindenkit, ja nem is mindenkit mert a fõszereplõknek aztán meg kell maradniuk, a nézõ meg az ujján számolja hogy hányat talált el azokból, akiknek megjósolta a halálát...(hmm, csak mindet?)klisé....
az idióta ugráló kamerázásról meg ne is beszéljünk, sokszor nem tudtam melyik az alien és melyik a predator (ja plusz még predalien...)

a filmben összesen két említésre méltó jelent volt :
1.megnukeolták a várost
2 a mikor a nõ azt mondja, hogy a kormány sose hazudna az embereknek 😄 na akkor röhögtem nagyot...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
In the Name of the King
10/6.5
A film jó, a zene nagyon pocsék, minimum 2pont levonás miatta, a történet elmegy, az nem nagyon tetszett, hogy rögtön bele a közepébe, semmi felvezetés meg ilyesmi, a véeg sem valami jó, amúgy egyszer megéri megnézni...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Z
Le se veszi a pólót? Hiába no, azért csak eltelt egy bõ negyedszázad az elsõ rész óta...amúgy jó a statiszika. <#idiota><#taps>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sir Quno Jedi
Bezony Rambora megyünk bárhova! Mer jógyerek.

ProGabe
ha már a régifajta akciófilm szóbajött

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
WAR

Jó kis film, nem tudom ki mire számított, neke tetszett. Persze vágás, operatõri munka, iegymás az nem igazán buli, de a film jóak. Végre egy majnem régifajta, nyugis kis gondolkodós akciófilm.

Pihenõ a pokolban

Ez Is Fasza Kis Film...

http://www.filmkatalogus.hu/Piheno-a-pokolban--f18433

Vacancy - Elhagyott szoba ..

Nagyon Fasza Kis film...

http://www.mozi-dvd.hu/cikk3057.html

Dynamic
The Nines

Annyira nem bonyolult, amennyire mondják, de tény, hogy néha baromi unalmas.Helyenként nagyvonalúan dobálják a tízeseket az "érdekes" téma és csattanó(?) miatt, ugyanakkor ezek a tízest osztogatók azt is mondják, hogy többszörre bírták csak megnézni, mert ahogy én is említettem helyenként, nem valami érdekfeszítõ.Szal érdekes, ahogy egyesek pontoznak.Mindegy...Lényeg, hogy én egyáltalán nem estem hanyatt.Van benne 1-2 dolog amelyek elgondolkodtatóak, de abszolút nem éreztem késztetést, hogy az eget kémlelve átszellemült arccal akár egy percig is filózzak rajta.Inkább töröltem a francba, mert kellett a hely😊

5/10
Blasta
Nekem a Predi2 DVD-hez hozta meg a kedvem 😊

Kmarha
Avp:R

Hát igen, csak egyet tudok érteni Blastaval. Összecsapott film, melybõl szinte ordított, hogy mennyi jó ötletet és lehetõséget kihagytak a készítõk. Az óriási logikátlan baromságokkal együtt, szinte pontozni sem érdemes, annyira szar érzés volt végignézni.

Arra jó volt, hogy egy kis idõre látthattuk kedvenc lényeinket öldökölni, meg hogy meghozták a kedvem, hogy elõvegyem az avp 2 játékot, mely önmagában ezerszer jobb, mint ez a film.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
AvP:R
-------------------
5/10

A film után azt mondtam 6/10, de azért belegondoltam, és nagyon nagyon össze volt csapva ez, nem érdemli meg a 6-ot.
Totál középszerû film, a nagy elvárások miatt meg aztán pláne csalódás, de ha nem lettek volna ilyen elvárások....
Mind1, csak rajongóknak ajánlott, amúgy 1x meglehet nézni. De ekkora ziccert kihagyni vazze...

kaposi1
"Hát mivel szerintem a 2. és 3. rész a világ két -vagy ha egy filmnek tekintjük, akkor elsõ- legjobb akciófilmje,...."
Te miröl beszélsz?<#guluszem1>
Messze,nagyon messze van ez attol.
Szóval jól mondod.Szerinted.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bulykin
Ahogy érzed...meg sztem egy kicsit részletesebben is megcsinálhatták volna a csatát, mert úgy simám maxra pontoznám(persze, hogyha jól van megcsinálva😄)

Valóban nem rossz, de amikor a végén Elizabeth krül kétszer megfordul a kamera a napfényben, az annyira giccs, hogy minimum két pontot levon a 7-es értékelésembõl😊Szal nálam 5/10

http://videodrome.freeblog.hu/

Bulykin
Elizabeth - The golden Age
10/7.5

Tegnap elaludtam rajta, csak az elsõ 10percre emlékszem. Ma végignéztem és nem is olyan rossz...csak a felirat minõsége elég gyér volt, itt-ott lemaradt egy-két betû, néha hiányos is volt meg fel volt cserélve, szal...
Szóval én rosszabra számítottam, egyszer minimum megéri megnézni..