Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10/7
Elõször is, tudom, már vagy 7-8éve volt, de hát na😄
Másodszor, tök kiraaa!!! Ahogy indult, asszontam mi a sz@r ez?? de aztán egyre jobb lett, kicsit fura, de jóól fura. Aki szereti a kicsit horror, jövõben játszódó, fura😄 filmeket, az nézze.
Rejtélyek mocsara
10/1
Nahát ez az a film amit ne nézzen meg senki, én se bírtam végignézni..
Az egy pontot is csak azért kapta, mert van benne olyan rész ahol egy kicsit félhet az ember....
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
szép volt, jó volt, ügyesen játszott a karakterekkel és nagyon jó sztorija van, de semmi extra. viszont amit hoz, az tökéletes. ha ez (vagy az atonement) elviszi az oscart a no country elõl, akkor az durva bunda vagy hozzá nem értés.
9/10
Reg nem lattam ennyire izgalmas es jol megszerkeztett filmet. Mindenkinek melegen ajanlom! Eddig ez az ev legjobbja.
The Golden Compass -
Nekem teccet. Jobban mint a Narnia meg az Eragorn meg a HP-ek. Ez legalabb erdekes volt. Csak a vege lett eleg spontan.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Little miss sunshine(2*-ra) :Még mindig vicces, remek karakterekkel és történettel, meg jó zenével.
7/10
Juno: Ezt konkrétan kedd óta 5* láttam, azaz mindennap megnéztem egyszer😊 Az év legnagyobb meglepetés, kivíáló soundtrack, jó pooénok, aranyos,csupaszív, nagyon nagyon szerethetõ.
10/10
Eastern Promises:Cronenbergnek jobban állnak a saját kis elborult filmjei,de nem volt rosssz. Naomi Watts nagy kedvenc, Mortensen kiváló, a hangulat okés,talán egy kicsit unalmas volt,de ennyi.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
ez egy vicc volt? a trükkök színvonala nélkül simán egy B kategóriát is alig súroló filmnek érezném... Még jó, hogy melóban néztem, mert itthon sajnáltam volna a rá elb@szott idõt...
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Yo, Bitch!
nice legs. what time to open?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szokj hozzá... <#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SASboy: legközelebb, mikor lepontozol valamit, írd már oda utána, hogy ébren voltál-e a film alatt, csak, hogy tudjuk, van-e valami alapja a szavaidnak, vagy csak nyomod a vakvilágba!
Tanulásg:ez egy komoly film, nem fél szemmel kell nézni, mert úgy tényleg zavaros
igazad van. elég álmosan néztem, közben meg még álmosabb lettem. elkerülte a figyelmemet.
Hm, hogy nézted a filmet? Nem emlékszel, a sivatagban két pasas bízza meg aztán õket is kinyírja
De szeritem ez 10/10 remek film unalamas? én végig izgultam, egy unalmas perce nem volt.
Minden zseniális benne, és hát ,bocs de akinek ez a film az zavaros... hát nem akarok semmi sértõt mondani.
Amúgy, tényleg mi volt benne a zavaros? Mit nem értettél?
Nem tisztázódik a végére?
Mért, mindig mindeképp be kell fejezni egy történetet?
Szerinem külön jó, hogy nem zárták ,le, így el lehet utánna gondolkodni rajta, vajon mi lesz pl: a gyilkos sorsa, meg még sorolhatnám.
Abszolút megérdeml iaz Oscart.
Utána belinkeli a saját kritikáját, aztán megkérdõjelezi, hogy az emlõsök fajába tartozol, slussz poénként tán elküdd a jó anyukádba is, legalábbis a papírforma szerint...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Ennek Oscar? 😞 Mégegy ilyen unalmas, vontatott filmet, mint ez nem tudom, hogy láttam-e már. Szerintem zavaros kicsit a film. egy-két dolog a film végére sem tisztázódik. Ami tetszett az a táj, meg a gyilkos karaktere. 3/10
had repüljenek a kövek!😄
tulajdonképpen 1/10
egy bugyuta szörnyfilmet csináltak, komolyan mondom, iszonyatos volt. Egy ilyen filmhez nem kellenek nagy múltú Predatorok meg Alienek bakker, ezt a sémát már milliószor láthattuk. Jön a szörny, aztán jól megmurdáltat mindenkit, ja nem is mindenkit mert a fõszereplõknek aztán meg kell maradniuk, a nézõ meg az ujján számolja hogy hányat talált el azokból, akiknek megjósolta a halálát...(hmm, csak mindet?)klisé....
az idióta ugráló kamerázásról meg ne is beszéljünk, sokszor nem tudtam melyik az alien és melyik a predator (ja plusz még predalien...)
a filmben összesen két említésre méltó jelent volt :
1.megnukeolták a várost
2 a mikor a nõ azt mondja, hogy a kormány sose hazudna az embereknek 😄 na akkor röhögtem nagyot...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
10/6.5
A film jó, a zene nagyon pocsék, minimum 2pont levonás miatta, a történet elmegy, az nem nagyon tetszett, hogy rögtön bele a közepébe, semmi felvezetés meg ilyesmi, a véeg sem valami jó, amúgy egyszer megéri megnézni...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó kis film, nem tudom ki mire számított, neke tetszett. Persze vágás, operatõri munka, iegymás az nem igazán buli, de a film jóak. Végre egy majnem régifajta, nyugis kis gondolkodós akciófilm.
Annyira nem bonyolult, amennyire mondják, de tény, hogy néha baromi unalmas.Helyenként nagyvonalúan dobálják a tízeseket az "érdekes" téma és csattanó(?) miatt, ugyanakkor ezek a tízest osztogatók azt is mondják, hogy többszörre bírták csak megnézni, mert ahogy én is említettem helyenként, nem valami érdekfeszítõ.Szal érdekes, ahogy egyesek pontoznak.Mindegy...Lényeg, hogy én egyáltalán nem estem hanyatt.Van benne 1-2 dolog amelyek elgondolkodtatóak, de abszolút nem éreztem késztetést, hogy az eget kémlelve átszellemült arccal akár egy percig is filózzak rajta.Inkább töröltem a francba, mert kellett a hely😊
5/10
Hát igen, csak egyet tudok érteni Blastaval. Összecsapott film, melybõl szinte ordított, hogy mennyi jó ötletet és lehetõséget kihagytak a készítõk. Az óriási logikátlan baromságokkal együtt, szinte pontozni sem érdemes, annyira szar érzés volt végignézni.
Arra jó volt, hogy egy kis idõre látthattuk kedvenc lényeinket öldökölni, meg hogy meghozták a kedvem, hogy elõvegyem az avp 2 játékot, mely önmagában ezerszer jobb, mint ez a film.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-------------------
5/10
A film után azt mondtam 6/10, de azért belegondoltam, és nagyon nagyon össze volt csapva ez, nem érdemli meg a 6-ot.
Totál középszerû film, a nagy elvárások miatt meg aztán pláne csalódás, de ha nem lettek volna ilyen elvárások....
Mind1, csak rajongóknak ajánlott, amúgy 1x meglehet nézni. De ekkora ziccert kihagyni vazze...
Te miröl beszélsz?<#guluszem1>#guluszem1>
Messze,nagyon messze van ez attol.
Szóval jól mondod.Szerinted.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
http://videodrome.freeblog.hu/
10/7.5
Tegnap elaludtam rajta, csak az elsõ 10percre emlékszem. Ma végignéztem és nem is olyan rossz...csak a felirat minõsége elég gyér volt, itt-ott lemaradt egy-két betû, néha hiányos is volt meg fel volt cserélve, szal...
Szóval én rosszabra számítottam, egyszer minimum megéri megnézni..