Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Na lássuk akkor.

- "zombik vagy mik": VÁMPÍROK testvérem, olyan világos mint a nap.
- "honann jöttek, meg hova mennek majd": hajóról. Hogy pontosan honnan, kit érdekel? És hova? Szintén, lásd #35831
- "akkor a csaj olyan, mintha megfertõzõdne, mert fura képet vég)":
De könyörgöm, miért "fertõzõdne" meg??????????? Nem fertõzõdik meg, nincs semmi baja, tán azért vág olyan képet mert a kezei között ég el a szeretett férfi... <#wilting>
- "És ami a legfontosabb, hogy miért vannak emberevõk, hogyan "jöttek létre"....":
A legfontosabb, hogy elsõ körben maradjunk annál, hogy nem eszik meg az embert!!! Vagy Te láttál ilyet????? VÁMPÍROK, akik vérrel táplálkoznak. Embervérrel. Hogy jöttek létre? Miért érdekel? Voltak és kész. Nem "Hogyan születik a vámpír" a film címe, nem is arról szólt.

De ha ez akkora gond, akkor nézz meg egy Pengét, abban asszem pont a vámírok eredetérõl esik szó, valami fõvámpírról, alfahímrõl, vagymiatököm.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
Miért is fontos, hogy honnan "jöttek"?Kb. 1000 vámpír, zombi, farkasember film van még amiben szintén nem feszegetik, hogy honnan is származnak.
Blasta
<#falbav><#help><#wilting>
Na majd ha összeszedem a gondolataim mesélek 😊

Bulykin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl.: azok a zombik vagy mik honann jöttek, meg hova mennek majd, és hogy a végén amikor felkel a nap és a csaj meg a pali ott ülnek és elég a csávó, akkor a csaj olyan, mintha megfertõzõdne, mert fura képet vég)bár ez csak az én véleményem. És ami a legfontosabb, hogy miért vannak emberevõk, hogyan "jöttek létre"....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Azt írta, hogy az EGYIK legjobb, és nem A legjobb!!!

Szerintem is igen jól sikerült a 1408-ban eltalálni azt a tipikus Stephen King hangulatot, amit igen kevés filmadaptáció hozott vissza...
A teljesség igénye nélkül SZERINTEM a következõk is említésre méltóak:
Ragyogás
Kedvencek temetõje
Tortúra
Remény rabjai
Halálsoron
1408

A "minisorozatok" közül:
A gonosz
A ragyogás
A rózsa vére

Tudom, hogy sokan bele fogtok kötni, de ez már csak így megy ebben a fórumban... Pláne ha Kingrõl van szó...
Blasta
Láttad az összes SK filmadaptációt és olvastad az összes könyvét?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
burn me alive
1408

hát ezt is megéltük ,hogy magyarul dvd-n😄D

stephen king 1ik legjobban sikerült film adaptácioja .
ez az igazi "cidris cucc" 😊)
kivételesen a szinkron is korrekt .

pokoli történet <#merges2><#eljen>

10/10
Blasta
Miféle kérdõjelek maradtak????

Egy kérdés:

Aki találkozott már a magyar szinkronos Pingvinek vándorlása c. filmmel azt megkérdezném, hogy a szinkron a francia vagy az angol kommentárt követi, azaz E/1 személyben van-e (mintha a pingvin magáról mesélne, francia kommentárhoz hasonlóan) vagy pedig szimpla természetfilmes kommentár van mellé?

Láttam DVD-n és elgondolkodtam, hogy megvenném.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Gyerünk a börtönbe (2006)

Aki épp unatkozik annak tudom ajánlani, kellemes kikapcsolódás. Viszont nem nyújt semmi többet, mint egy átlagos tucatvígjáték. 6/10

SWAT

A vígjátékról áttérve erre az akciófilmre ugyanezt mondhatjuk el. Egy átlagos film. Nem bõvelkedik akciókban, teljesen kiszámítható. Egyszer nézhetõ kategória. Pedig a film jól indul. 6/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Zillo
Hitman

Nem tudott különösebben meghatni,a figyelmemet se nagyon kötötte le 😊

Alah Alik Ya Sidi!

Bulykin
30 Days of Night
10/8.5
Nagyon jó film, jól megvan csinálva, csak egy-két kérdõjel marad a film után....de nézzétek, mert jóóó😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
Hot Fuzz-Vaskabátok

nagyon jó film, nekem tetszet, shaun of the dead utána ezis nagyon jól sikerült, jó poénok voltak filmbe, és történet is jó volt. 8,5/10

Yo, Bitch!

fernando torres
AVP2

adva van 1 nagyon jó univerzum és ilyen pocsékságot hoznak ki belõle.

10/3

Calver
Spartan - 3/10
unalmas, sótlan, ostoba karakterek, színészi alakításról inkább ne is beszéljünk, mert az nem volt. a három pont is kb az itt-ott fröcsögõ vér és Kristen Bell miatt jön össze... kérem vissza a rápazarolt idõt.

"The trees move. Do you not see it?"

Piszkos románc

az igazi amerikai getto / közeli drámai képe , a jo zsaru és a rossz zsaru itt is ismét összecsap 😄DD , a vége pedig nem happyend <#wow3>
ezért sztem böven megérdemel ez a film :
10/9.5
nekem azért bejött az ejonfláksz is 😊)
joebacsi
charlize theron, szal rossz nem lehet 😊
(najó vegyük úgy, hogy az éon flákszot senki nem látta 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Calver
Fido - 6.5/10
eléggé elvont történet, de azon túl semmi extra. nem röhögi végig az ember, de a sunyi vigyor azért megvan. <#nyes> egyszer megérte megnézni, de nem hinném h késõbb újra elõ fogom venni.

"The trees move. Do you not see it?"

Elah völgyében

ha drámaiság 1 jo thrillerbe csomagolva akkor ez az 😊

10/9
Ombika
Epp ezt neztem tegnap,bexaras a film ma folytatom! 😊

Sephi
Hihetetlen jo volt az a film.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Unvisible

hat... sok ujdonsagot nem nyujtott...

sokkal jobb is lehetett volna, de ugy erzem hogy csomo dolgot felvallrol vettek.. mintha nem lett volna kedvuk valami jobbat kitalalni.. a vegevel meg vagyok elegedve de a hogy.. meg a dramaisaga sem volt eleg jo.

6/10

PetruZ
Mirror Mask: Igen, többen is írtunk itt róla egész jókat. 😊
zaki
Csillagporral egyetértek, most néztem meg, és még alig tértem magamhoz... Kár, hogy kevés ilyen film van manapság... 10/10
Mirrormaskot (Tükörálarc) látta vki?

AntiHero
Meet The Spartans

10/3

1 pont Carmen Electra-ért
2pont a 3db "felnevetés"emért.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mark oh
ma néztem a rambot,kemény,és nagyon jo film volt.az év akcio filmje nálam<#violent>
megnéztem a kilencedik c filmet.hát ez valami dög unalom volt.

Choke off

sztem is nagyon jo érzés volt ismét belekerülni ebbe a világba , de a zenék ... nem mindig hozzák a várt hatást .
Én, most tartok a film felénél, nos: jó -jó, film, nekem egya bajom vele:
kissé egysíkúak a zenék, és nekem egyik dal sem olyan ami nagyon fülbemászó lenne.
Ezenkívül minden zseniális benne.

Csillagpor - 10/10
Egyszerûen fantasztikus. Szép képi világ, aranyos történet, és annyi minden történik benne, hogy az elsõ fél óra után azt hittem, hogy már vagy egy óra eltelt a filmbõl...
Robert De Niro olyat alakít, amit eddig még sosem, és szerint egyhamar nem is fog...

Nézz az égre - 8/10
Aki szereti Charlize Theront vagy Penelope Cruz-t, annak kötelezõ... Nekem nem nagyon jönnek be a háborús filmek, de azért megnéztem.

Pókerarcok - 10/10
Matt Damon és Edward Norton remek alakítása! John Malkovich viszonylag keveset szerepel, de azt keményen hozza. Aki szereti a pókert, annak kötelezõ, aki nem az meg talán e film hatására megszereti...

Resident Evil 3 - Teljes pusztulás - 2/10
Hogy lehet az elsõ részt által felépített képet teljes mértékben lerombolni? Hát így!
2 pozitívumot tudnék felsorolni: a nyúzott kutyulik ismét jók voltak. A varjús jelenet igencsak hajazott Hitchcock 1963-as Madarakjára! A zene is igen jó volt (szeretem az ilyen pörgõs rock beütésû muzsikát...
De amúgy az egész film nem ért annyit, amennyit áramot fogyasztott a DVD player meg a TV...
SötétBarom
Sweeney Todd

Hááát.. Nem is tudom hova tenni ezt a filmet. Én egy hangyafasznyit untam, töredelmesen bevallom. Depp viszont zseniális, és meglepõen jól énekel 😊
A film beteges képi világa csillagos ötös.. Szal összegezve nemtom..

Legyen egy 7/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egyetértek... kb 3 percet bírtam a filmbõl, az is valami sárkányos jelenet volt...
Sir Quno Jedi
Dzsénóú bááácsi! Tessséktessék elmesé'ni tövirû hegyire! Naaaa!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
d-war a filmipar szégyene, nem is érdemel annyit hogy többet írjon róla az ember

Bazinga!

Blasta
Most szójj hozzá Jánosom!
Ide nem elég ám "fosfosfos" kritika Tõled, hanem mélyelemzést várnak arról a FOSRÓL, pár oldalas eléglesz htx 😄DDD

Jano
Ketten már kicsit bõvebben kifejtették nemrég.
Ekkora übernulla filmet ritkán lát az emberiség. Végülis csak egy dolog hiányzik belõle: minden.
Az eddigi véleményeket olvasva rákészültem, de a botránynál is szarabb film, le a kalappal a készítõk elõtt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Konkrétan holt igaza van.Pozítivum nincs abban a filmben😊

http://videodrome.freeblog.hu/

barnie1990
Azt a flamer fajtádat! <#duhos2>
Legalább indokolnád meg,nem csak beirogatsz itt ilyen értelmes dolgokat...

Zene nélkül mit érek én?

Jano
D-War

Fosfosfos fos fosfos fosfosfosfos, fos fosfos.
Fos, fosfos, szarfos, fos. Húgy.

<#wow3>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
The Bucket List

Nicholson és Freeman egy filmben, két kedvencem. 😛

8/10

Blasta
John Rambo
----------------------
7/10

VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Készvoltam tõle nagyon 😄
2 pontot azért vontam le, mert ennyire lineális filmet én még nemláttam...
Gyakorlatilag NULLA csavar, nulla meglepetés, nulla gondolkodásra késztetõ jelenet nincs a filmben, de TÉNYLEG!
Nyilvánvalóan nem Shakespeare-i fordulatokra gondolok, de azé....khmmmm.
1 pontlevonás pedig a rövidsége miatt jár.

Amúgy semmi baj nincs vele, beszarás dúva az utolsó 20 perc 😄

RAMBO 4 PREZIDENT!!!! 😄

CSOCSO
😄 ja oke😄
Z
<#eljen><#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Seth
"Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás"

ez csak a Rambo lehet 😄 egyértelmû

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
most te mi a #$#@% rol irsz?
CSOCSO
igen.. emlexem ott is kiboritott.. kurvaidegesito es nem hangulatos..
nekem is nagyon tetszett , a kézikamerárol sztem csak anyit , hogy anélkül teljesen gagyiba tudták volna megcsinálni . Itt szoszerint lerombolták az egész belvárost, porig 😄D ezért is megértee megnézni

Cloverfield

10/7
Kmarha
Wháááááááááá. Hol is kezdjem?

A mozi. A pofátlan barmok. Diák jegy csak hétfõtõl csütörtökig van, amig mindenkinek suli. Aztán hétvégén mikor ráér a diák, akkor már csak teljes jegy. Kapják be, akkor is megnéztem.

Hja, voltunk vagy 10-en. Jó társaság, csak a megfelelõ húúú-hááááá-zás volt, no meg a fejlerobbanások mindegyikén a kiscsaj mellettem derüs borzongással felnevetett.

A film? Hát nem fogok hazudni, ha valaki pénzügyileg nagyon meg van szorulva, nem éri meg teljesen a jegy ára, van egy ici-pici kárvolt érzésem, de most igy az utóhatásokat szenvedvén, ez kezd legyözötté válni.

Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás. Leginkább a harmadik részhez tudom hasonlítani, de azt mérföldekkel lekörözte. Néhol-néhol felsejlett elöttünk az isteni elsõ rész is (flash back, az elsõ rész zenéi és a film végsõ jelenete). Túlzások voltak a filmben, és egyeltalán nem kegyelmeztek a gyerekeknek sem, erõszakosabb halált halt némelyikük mint a felnõt katona vagy éppen civil szereplõk.

Volt pár rész, ami eszméletlenül beütött, nagyot eltalált. Mikor Rambo háta mögül végignézhetünk a harcmezõn, vagy mikor felbukkan a katona mögött.. Most is beleborzongok.

Kár hogy ilyen rövid volt, bár ha ilyen fokon égett volna tovább a film, és nem szólt volna többrõl, akkor talán nem is baj hogy nem erõltettek rá még fél órát.

Azt hiszem megfogom még párszor nézni, csak jelenjen meg DVD-n!

Z: nem állítottam szívószálakat, bár a karfát párszor tényleg majd letéptem 😄 De az adrenalint igazán igy a vége felé kezdem érezni, pörgök is ezerrel 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát pedig, igen hangulatos tud lenni, egy kézi kamerás felvétel, ha mondjuk olyan mint az Ember Gyermekében volt néhol.