Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Hot Fuzz-Vaskabátok

nagyon jó film, nekem tetszet, shaun of the dead utána ezis nagyon jól sikerült, jó poénok voltak filmbe, és történet is jó volt. 8,5/10

Yo, Bitch!

fernando torres
AVP2

adva van 1 nagyon jó univerzum és ilyen pocsékságot hoznak ki belõle.

10/3

Calver
Spartan - 3/10
unalmas, sótlan, ostoba karakterek, színészi alakításról inkább ne is beszéljünk, mert az nem volt. a három pont is kb az itt-ott fröcsögõ vér és Kristen Bell miatt jön össze... kérem vissza a rápazarolt idõt.

"The trees move. Do you not see it?"

Piszkos románc

az igazi amerikai getto / közeli drámai képe , a jo zsaru és a rossz zsaru itt is ismét összecsap 😄DD , a vége pedig nem happyend <#wow3>
ezért sztem böven megérdemel ez a film :
10/9.5
nekem azért bejött az ejonfláksz is 😊)
joebacsi
charlize theron, szal rossz nem lehet 😊
(najó vegyük úgy, hogy az éon flákszot senki nem látta 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Calver
Fido - 6.5/10
eléggé elvont történet, de azon túl semmi extra. nem röhögi végig az ember, de a sunyi vigyor azért megvan. <#nyes> egyszer megérte megnézni, de nem hinném h késõbb újra elõ fogom venni.

"The trees move. Do you not see it?"

Elah völgyében

ha drámaiság 1 jo thrillerbe csomagolva akkor ez az 😊

10/9
Ombika
Epp ezt neztem tegnap,bexaras a film ma folytatom! 😊

Sephi
Hihetetlen jo volt az a film.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Unvisible

hat... sok ujdonsagot nem nyujtott...

sokkal jobb is lehetett volna, de ugy erzem hogy csomo dolgot felvallrol vettek.. mintha nem lett volna kedvuk valami jobbat kitalalni.. a vegevel meg vagyok elegedve de a hogy.. meg a dramaisaga sem volt eleg jo.

6/10

PetruZ
Mirror Mask: Igen, többen is írtunk itt róla egész jókat. 😊
zaki
Csillagporral egyetértek, most néztem meg, és még alig tértem magamhoz... Kár, hogy kevés ilyen film van manapság... 10/10
Mirrormaskot (Tükörálarc) látta vki?

AntiHero
Meet The Spartans

10/3

1 pont Carmen Electra-ért
2pont a 3db "felnevetés"emért.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mark oh
ma néztem a rambot,kemény,és nagyon jo film volt.az év akcio filmje nálam<#violent>
megnéztem a kilencedik c filmet.hát ez valami dög unalom volt.

Choke off

sztem is nagyon jo érzés volt ismét belekerülni ebbe a világba , de a zenék ... nem mindig hozzák a várt hatást .
Én, most tartok a film felénél, nos: jó -jó, film, nekem egya bajom vele:
kissé egysíkúak a zenék, és nekem egyik dal sem olyan ami nagyon fülbemászó lenne.
Ezenkívül minden zseniális benne.

Csillagpor - 10/10
Egyszerûen fantasztikus. Szép képi világ, aranyos történet, és annyi minden történik benne, hogy az elsõ fél óra után azt hittem, hogy már vagy egy óra eltelt a filmbõl...
Robert De Niro olyat alakít, amit eddig még sosem, és szerint egyhamar nem is fog...

Nézz az égre - 8/10
Aki szereti Charlize Theront vagy Penelope Cruz-t, annak kötelezõ... Nekem nem nagyon jönnek be a háborús filmek, de azért megnéztem.

Pókerarcok - 10/10
Matt Damon és Edward Norton remek alakítása! John Malkovich viszonylag keveset szerepel, de azt keményen hozza. Aki szereti a pókert, annak kötelezõ, aki nem az meg talán e film hatására megszereti...

Resident Evil 3 - Teljes pusztulás - 2/10
Hogy lehet az elsõ részt által felépített képet teljes mértékben lerombolni? Hát így!
2 pozitívumot tudnék felsorolni: a nyúzott kutyulik ismét jók voltak. A varjús jelenet igencsak hajazott Hitchcock 1963-as Madarakjára! A zene is igen jó volt (szeretem az ilyen pörgõs rock beütésû muzsikát...
De amúgy az egész film nem ért annyit, amennyit áramot fogyasztott a DVD player meg a TV...
SötétBarom
Sweeney Todd

Hááát.. Nem is tudom hova tenni ezt a filmet. Én egy hangyafasznyit untam, töredelmesen bevallom. Depp viszont zseniális, és meglepõen jól énekel 😊
A film beteges képi világa csillagos ötös.. Szal összegezve nemtom..

Legyen egy 7/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egyetértek... kb 3 percet bírtam a filmbõl, az is valami sárkányos jelenet volt...
Sir Quno Jedi
Dzsénóú bááácsi! Tessséktessék elmesé'ni tövirû hegyire! Naaaa!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
d-war a filmipar szégyene, nem is érdemel annyit hogy többet írjon róla az ember

Bazinga!

Blasta
Most szójj hozzá Jánosom!
Ide nem elég ám "fosfosfos" kritika Tõled, hanem mélyelemzést várnak arról a FOSRÓL, pár oldalas eléglesz htx 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jano
Ketten már kicsit bõvebben kifejtették nemrég.
Ekkora übernulla filmet ritkán lát az emberiség. Végülis csak egy dolog hiányzik belõle: minden.
Az eddigi véleményeket olvasva rákészültem, de a botránynál is szarabb film, le a kalappal a készítõk elõtt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Konkrétan holt igaza van.Pozítivum nincs abban a filmben😊

http://videodrome.freeblog.hu/

barnie1990
Azt a flamer fajtádat! <#duhos2>
Legalább indokolnád meg,nem csak beirogatsz itt ilyen értelmes dolgokat...

Zene nélkül mit érek én?

Jano
D-War

Fosfosfos fos fosfos fosfosfosfos, fos fosfos.
Fos, fosfos, szarfos, fos. Húgy.

<#wow3>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
The Bucket List

Nicholson és Freeman egy filmben, két kedvencem. 😛

8/10

Blasta
John Rambo
----------------------
7/10

VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Készvoltam tõle nagyon 😄
2 pontot azért vontam le, mert ennyire lineális filmet én még nemláttam...
Gyakorlatilag NULLA csavar, nulla meglepetés, nulla gondolkodásra késztetõ jelenet nincs a filmben, de TÉNYLEG!
Nyilvánvalóan nem Shakespeare-i fordulatokra gondolok, de azé....khmmmm.
1 pontlevonás pedig a rövidsége miatt jár.

Amúgy semmi baj nincs vele, beszarás dúva az utolsó 20 perc 😄

RAMBO 4 PREZIDENT!!!! 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
😄 ja oke😄
Z
<#eljen><#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Seth
"Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás"

ez csak a Rambo lehet 😄 egyértelmû

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
most te mi a #$#@% rol irsz?
CSOCSO
igen.. emlexem ott is kiboritott.. kurvaidegesito es nem hangulatos..
nekem is nagyon tetszett , a kézikamerárol sztem csak anyit , hogy anélkül teljesen gagyiba tudták volna megcsinálni . Itt szoszerint lerombolták az egész belvárost, porig 😄D ezért is megértee megnézni

Cloverfield

10/7
Kmarha
Wháááááááááá. Hol is kezdjem?

A mozi. A pofátlan barmok. Diák jegy csak hétfõtõl csütörtökig van, amig mindenkinek suli. Aztán hétvégén mikor ráér a diák, akkor már csak teljes jegy. Kapják be, akkor is megnéztem.

Hja, voltunk vagy 10-en. Jó társaság, csak a megfelelõ húúú-hááááá-zás volt, no meg a fejlerobbanások mindegyikén a kiscsaj mellettem derüs borzongással felnevetett.

A film? Hát nem fogok hazudni, ha valaki pénzügyileg nagyon meg van szorulva, nem éri meg teljesen a jegy ára, van egy ici-pici kárvolt érzésem, de most igy az utóhatásokat szenvedvén, ez kezd legyözötté válni.

Brutális vérzuhatag, rengetek akció és egy minimális lélekbuvárkodás. Leginkább a harmadik részhez tudom hasonlítani, de azt mérföldekkel lekörözte. Néhol-néhol felsejlett elöttünk az isteni elsõ rész is (flash back, az elsõ rész zenéi és a film végsõ jelenete). Túlzások voltak a filmben, és egyeltalán nem kegyelmeztek a gyerekeknek sem, erõszakosabb halált halt némelyikük mint a felnõt katona vagy éppen civil szereplõk.

Volt pár rész, ami eszméletlenül beütött, nagyot eltalált. Mikor Rambo háta mögül végignézhetünk a harcmezõn, vagy mikor felbukkan a katona mögött.. Most is beleborzongok.

Kár hogy ilyen rövid volt, bár ha ilyen fokon égett volna tovább a film, és nem szólt volna többrõl, akkor talán nem is baj hogy nem erõltettek rá még fél órát.

Azt hiszem megfogom még párszor nézni, csak jelenjen meg DVD-n!

Z: nem állítottam szívószálakat, bár a karfát párszor tényleg majd letéptem 😄 De az adrenalint igazán igy a vége felé kezdem érezni, pörgök is ezerrel 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát pedig, igen hangulatos tud lenni, egy kézi kamerás felvétel, ha mondjuk olyan mint az Ember Gyermekében volt néhol.

CSOCSO
"A kézikamerás filmezés pedig..." mar latom hogy en hanyingert fogok kapni az operatori munkatol... ruhellem a kezikameras felveteleket mikor lehet latni hanyat let a buzi operator..
Z
Jó mozizást! Szerdán már láttam a Rambot...brutál. Készülj fel, hogy nem kell túl komolyan venni, különben az adrenalintól a letépett karfát fogod szorongatni a kezedben kifelé jövet, és körülötted az emberek fejébe szívószálakat fogsz beleállítani. <#idiota>

Számomra a gore túl naturálisra sikerült, illetve pár rész odacsúfolt a fizikának. De én már csak ilyen BoB realizm fan vagyok. Viszont a keretbe foglalása óriási volt a filmnek. Ha lesz díszdoboz, szerintem megveszem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kmarha
ahh, eszembe jutott még egy poén a másik mellett.. az elektrolite 😄 de az is csak azért volt, mert elötte nagyott ütött egy tényleg poén filmben és a hozzá készített reklámjában. 😛

Igy már volt kettõ 😊

OFF: 45 perc és mehetek a Rambo vetítésére.. majd kiugrom a bõrömbõl 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Alien vs Preadator: Requiem
a dáráláson meg népírtáson kívül semmi extra nemvolt benne... többet vártam volna tõle, a befejezés is eléggé gyengusz...
jóindulattal 3/10

Hellphone
ekkora rakás sz*rkupacot is régen láttam már, semmi jó nincs benne, max a csaj lábai... 😄 39 percet bírtam a filmbõl
0/10

I am legend
na ezt nagyon is megérte megnézni, szerintem nagyon jól sikerült tetszett a sok számítógépes trükk és New York se semmi... a megbolondulni készülõ Will Smith is nagyot alakított
9/10
Dynamic
Istenem, igazán kihagyhatták volna ezt a tipikus "csetlõ-botló amerikai tini vagyok, bénáskodok jó sokat, hogy legyen min röhögni, de végül csak megtanulok kungfuzni" vonalat.Ha az nem lenne, még várnám is a filmet😊
Hi!
Nagy a kuss a The Mist c. film körül. Amerikában gyakorlatilag már 3 hónapja kijött, itthon meg még mindig semmi. A kérdésem, lesz ez valamikor moziban kis hazánkban, valamint kijött-e a neten valami normális verzió a filmbõl?

PSN ID: Lord_Mortanius

Iori
Cloverfield

Tetszett. Nagyon tetszett. 😊
Nem az a tipikus godzilla típusú, "minden trükköt vegyünk be h kinyírjuk a szörnyet" féle akciófilm.
Az tetszett a legjobban hogy itt nem a szörnyen volt a hangsúly és nem próbálták lehúzni az 1000. bõrt az ilyesmi kategoriájú filmekrõl, hanem a sokkal inkább a túlélésrõl szólt. A kézikamerás filmezés pedig nagyon hûen visszaadja az egész pániknak, túlélésnek a feelingjét.
A hangeffektek nagyon jók voltak, profi munka.
Érdemes megnézni majd a viral site-okat, fõleg a karakterek MySpace oldalait 😊. Az biztos hogy ez a titkozatos marketing sokatt dobott a box officeon, JJ Abrams tud valamit 😊

Szörny SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A szörny teljes egészében látható, de mégse tudnám megállapítani h mi a fene lehet. Az biztos h qqqqrva nagy és több lába van, talán egy hatalmas gyíkra hasonlít a leginkább. Az "anyából" még kipattanak kisebb szörnyek, amik hasonlítanak az alienekre.

9/10

I love this game!

Sir Quno Jedi
Kira! Fõleg mikor ketten gyakják a hülyegyereket, hogy mutasson tiszteletet a mestere(i) iránt! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Uhh ez elég látványosnak,és ütõsnek néz ki!
2 legenda 1 filmben!Király lesz!
Nálunk biztosan max csak dvd-n:-(De remélem nemígy lesz,mert az iylen filmeket nagyvásznon kell látni!

Go Jeff Go!!!!

[Jakuza]
Nem rossz, nem rossz 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tatyla
Planet terror

na a hangulat odab@sz,ez a régi tekercshibás vetités is jó poén volt,meg visszajött az a jó kis Alkonyattol pirkadatig feeling
9/10

Resident Evil 3

mi az hogy visszatérek a játék elsö részében tapasztalt gyökerekhez,igaz igy egy ilyen idöparadoxon képzavar lett (Wesker elnök úr hát az lol,meg Tyrant)?
egy két jó jelenet de kicsit már eröltetett az egész...
6/10

The Invasion

kicsit elfogult vagyok mert Nicole Kidman-t imádom,bár gy két dolog bugyuta volt a filmben,azért nézhetö.
7/10

Csillagpor

na ez a film nagyon tetszett,már rég hiányzott egy ilyen stilusu film
Michele Pfeifer még mindig bombanö...
9/10

Alien vs Preadator: Requiem

kéremszépen ez a film akkor lett volna siker ha nem 2008-ban hanem 1998-ban mutatják be,igy kicsit bábfilm kategória.
5/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
faszanak nez ki
zaki
The Man from Earth

Még több ilyet. 9/10