Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Jó mozizást! Szerdán már láttam a Rambot...brutál. Készülj fel, hogy nem kell túl komolyan venni, különben az adrenalintól a letépett karfát fogod szorongatni a kezedben kifelé jövet, és körülötted az emberek fejébe szívószálakat fogsz beleállítani. <#idiota>

Számomra a gore túl naturálisra sikerült, illetve pár rész odacsúfolt a fizikának. De én már csak ilyen BoB realizm fan vagyok. Viszont a keretbe foglalása óriási volt a filmnek. Ha lesz díszdoboz, szerintem megveszem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kmarha
ahh, eszembe jutott még egy poén a másik mellett.. az elektrolite 😄 de az is csak azért volt, mert elötte nagyott ütött egy tényleg poén filmben és a hozzá készített reklámjában. 😛

Igy már volt kettõ 😊

OFF: 45 perc és mehetek a Rambo vetítésére.. majd kiugrom a bõrömbõl 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Alien vs Preadator: Requiem
a dáráláson meg népírtáson kívül semmi extra nemvolt benne... többet vártam volna tõle, a befejezés is eléggé gyengusz...
jóindulattal 3/10

Hellphone
ekkora rakás sz*rkupacot is régen láttam már, semmi jó nincs benne, max a csaj lábai... 😄 39 percet bírtam a filmbõl
0/10

I am legend
na ezt nagyon is megérte megnézni, szerintem nagyon jól sikerült tetszett a sok számítógépes trükk és New York se semmi... a megbolondulni készülõ Will Smith is nagyot alakított
9/10
Dynamic
Istenem, igazán kihagyhatták volna ezt a tipikus "csetlõ-botló amerikai tini vagyok, bénáskodok jó sokat, hogy legyen min röhögni, de végül csak megtanulok kungfuzni" vonalat.Ha az nem lenne, még várnám is a filmet😊
Hi!
Nagy a kuss a The Mist c. film körül. Amerikában gyakorlatilag már 3 hónapja kijött, itthon meg még mindig semmi. A kérdésem, lesz ez valamikor moziban kis hazánkban, valamint kijött-e a neten valami normális verzió a filmbõl?

PSN ID: Lord_Mortanius

Iori
Cloverfield

Tetszett. Nagyon tetszett. 😊
Nem az a tipikus godzilla típusú, "minden trükköt vegyünk be h kinyírjuk a szörnyet" féle akciófilm.
Az tetszett a legjobban hogy itt nem a szörnyen volt a hangsúly és nem próbálták lehúzni az 1000. bõrt az ilyesmi kategoriájú filmekrõl, hanem a sokkal inkább a túlélésrõl szólt. A kézikamerás filmezés pedig nagyon hûen visszaadja az egész pániknak, túlélésnek a feelingjét.
A hangeffektek nagyon jók voltak, profi munka.
Érdemes megnézni majd a viral site-okat, fõleg a karakterek MySpace oldalait 😊. Az biztos hogy ez a titkozatos marketing sokatt dobott a box officeon, JJ Abrams tud valamit 😊

Szörny SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A szörny teljes egészében látható, de mégse tudnám megállapítani h mi a fene lehet. Az biztos h qqqqrva nagy és több lába van, talán egy hatalmas gyíkra hasonlít a leginkább. Az "anyából" még kipattanak kisebb szörnyek, amik hasonlítanak az alienekre.

9/10

I love this game!

Sir Quno Jedi
Kira! Fõleg mikor ketten gyakják a hülyegyereket, hogy mutasson tiszteletet a mestere(i) iránt! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MrSpock
Uhh ez elég látványosnak,és ütõsnek néz ki!
2 legenda 1 filmben!Király lesz!
Nálunk biztosan max csak dvd-n:-(De remélem nemígy lesz,mert az iylen filmeket nagyvásznon kell látni!

Go Jeff Go!!!!

[Jakuza]
Nem rossz, nem rossz 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tatyla
Planet terror

na a hangulat odab@sz,ez a régi tekercshibás vetités is jó poén volt,meg visszajött az a jó kis Alkonyattol pirkadatig feeling
9/10

Resident Evil 3

mi az hogy visszatérek a játék elsö részében tapasztalt gyökerekhez,igaz igy egy ilyen idöparadoxon képzavar lett (Wesker elnök úr hát az lol,meg Tyrant)?
egy két jó jelenet de kicsit már eröltetett az egész...
6/10

The Invasion

kicsit elfogult vagyok mert Nicole Kidman-t imádom,bár gy két dolog bugyuta volt a filmben,azért nézhetö.
7/10

Csillagpor

na ez a film nagyon tetszett,már rég hiányzott egy ilyen stilusu film
Michele Pfeifer még mindig bombanö...
9/10

Alien vs Preadator: Requiem

kéremszépen ez a film akkor lett volna siker ha nem 2008-ban hanem 1998-ban mutatják be,igy kicsit bábfilm kategória.
5/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
faszanak nez ki
zaki
The Man from Earth

Még több ilyet. 9/10

Hoppá errõl csak én maradtam le? Jackie Chan, Jet Li egy filmben? Ráadásul az oroszlánkirály rendezõjétõl? Jó lesz az biztos. 😄 Bár ez a kerettörténet szánalmas már elnézést. Amerikai gyerek visszamegy a zidõbe? hát lol. hajrá neki, de legalább sokat verik a kölköt ... meg egymást is. 😄

tréler

Kojiro
Sweeney Todd - A Flotta utcai borbély

Ma délután láttam ezt a csodát. Aki túl tudja tenni magát azon, hogy ez egy mjuzikel, az imádni fogja. Fantasztikus, hogy Tim Burton mit ki tudott hozni belõle.

10/10 (elfogult)

Kojiro ergo sum.

Kmarha
egyszer fel tudtam nevetni rajta. Amikor vonul a spártai 13 a szoros felé és énekelnek.

A GTA-s résznél már csak azért nem kapcsoltam ki, mert ha már ennyi idõt elpazaroltam rá akkor csakazért is végignézem.

De hát izlések és pofonok. Legalább az egyszeri nevetés mellett sikerült vagy 3szor elmosolyodnom és csak 2szer tekertem bele. A rendezõ korábbi alkotásai sokkal rosszabbak voltak.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Attila8805
Meet the spartans.
Eszméletlen poénos szerintem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kmarha
Dirty Sanchez, a Film

Aki nem ismerné, ez 4 idióta, akik a leggusztustalanabb, legnagyobb baromságokat is megcsinálják a kamera elött. Hasonlít a Jackass-re, de amig azok álltalában poénos, röhögtetõ dolgokat (is) mutatnak be, addig ez a 4 barom megrakadt a legfájdalmasabb leggusztustalanabb szinten.

Komolyan, van gyomrom az ilyesmihez, de itt volt pár jelenet, amikor én azt mondtam, nem, nem nézem tovább. Aztán csak végigszenvedtem.

Hát nem tudom, mazohistáknak nagyon ajánlom. Más meg kerülje el 😊

Montanosz
innen:
újgenerációs keresõ
http://www.youtorrent.com/

Rec.TS-SCREENER.Xvid.Spanish

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ForzaInter
Terror bolygó

egy ujabbb kurvajó RIP film<#worship>
Tarantino jókor bukkant fel😄

9/10

Yo, Bitch!

Sajna azt már nem tudom, hogy én honnan és pont melyiket szedtem. Amit adtam webcímet beírod a keresõbe, hogy REC és az elsõt ahol több a seeder leszeded. Fake-el még itt nem találkoztam, szoktam használni.

..TS-Screener.XviD.MP3..avi --> ez a verzió biztos jó. Felirat is van hozzá.

Nem tudom, hogy jött-e már ki jobb. Ez mozis verzió, de a kép és a hang nem rossz, élvezhetõ. Egyébként is a sajátos kézikamerás felvételek miatt ne számíts semmi extra minõségre.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

😊 köszi szépen de nekem konkrétabb link kellen amit TE szedtél le hogy ne szedjek le még véletlenül se fake-ot vagy kalapszar minõségût. szóval url köll
Ne várj tõle csodát. Egy kis történet, amihez a már-már unalmas (nehezen induló) eleje is szervesen hozzátartozik. Viszont a vége kárpótol. Kizárólag éjjel nézd!!! A hatás nem marad el 😊

UI: Privát üzi megy.

fuuu ez a REC engem is érdekelne , mindig is vonzottak a spanyol horrorok, elég fosatósak. honnan szedted le?
Montanosz
REC

kézi kamerás horror.
- hát utána nemigen mertem lemenni az alagsorba. -
spanyol termés,torrente-kocka filmek után ismét
minõségi filmet láttam a spanyoloktól, kötelezõ darab.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

sz4bolcs
A békés harcos útja

Ez a film egyszerûen olyan zseniális, hogy aranyba kéne foglalni.
A legjobb film, amit mostanában láttam.
+fav az alapmûvek közé.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AntiHero
aha

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szabi84
cthulhu és társai vannak benne? O_o ezt megnézem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

jaja 😄D Grindhouse rlz😊))<#eljen>
schrank
terror bolygó nna ez a jó film nem az a sok szar mint a RE meg társai <#eljen><#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bucser
T2 überelhetetlen. még mindig a hideg ráz attól amikor a T1000-es a kamionnal üldözi Furlongot a csatornában.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Ez hihetetlen! Nézem a rendezõt, gondoltam magamban biztos valami Date Movie-szintû filmeket csinálhatott, erre meg kiderült, hogy ráhibáztam! <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Sokat hallottam errõl a Meet the Spartans-ról. Kicsit meglepõdtem, hogy az IMDb-n ennyire le lett húzva. <#confused>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

AntiHero
Hát ez a film csak H.P.Lovercraft fanoknak való. Nekem pl tetszet. 10/7

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Victor1103
30 days of night ûber jó film lett szerintem.Legalábbis engem végig izgalomban tartott.Nem volt tökéletes de közel állt hozzá.
9.5/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Bulykin
Dagonn - Az elveszett sziget
10/4
Háááát...én ilyen gyökérséget ritkán szoktam végignézni, de most megtettem. A történet klasszikus horror, a színészek iszonyat bénák, hihetetlenül sz@rok, a lények, amik vannak benne, azokat jobban is meglehetett volna csinálni.....
Azért egy horrornak elmegy, mert van benne bõven vér és "félelem", aki szereti a horrorfilmeket az bepróbálhatja, hátha..

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kandurex
Meet The Spartans

Az elsõ órát sírva röhögtem át 😄

...aztán a végére eléggé eldurvult,....10 / 6 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ForzaInter
Olasz meló

nem volt rossz film, de én többet vártam azért, 6/10

Saw 4

nekem tetszet nagyon a 4 rész, sztem egyáltalán nem lett rosz, semmivel nem roszabb mint elsõ 3 rész, volt benne izgalom, vérengzés, minden megvolt benne ami elsõ 3ban, azér nem mondom hogy tökéletes volt, de nálam min egy 7-est érdemel, továbbra is kedvenc horror filmeim közé tartoznak a Saw részek 7,5/10

Yo, Bitch!

Persze meg tudom érteni, hogy nem szeretheti mindenki, nekem se lesz a kedvencem, de objektíven nézve elismerem, hogy ezt a filmet összerakták. Amit szerettek volna megvalósították és én ennek a fényében értékeltem.

Blasta
Roppant egyszerû.
Egy felnõteknek való mese a Csillagpor, énis megnéztem, elvoltam rajta, de ennyi és nem több. Akinek nem világa ez a fajta mese (nekem nagyon nem, de megnéztem, hogy tudjam mit ajnározik mindenki olyan nagyon) annak nem fog bejönni.

Robert De Niro meleg kalózkapitányi szerepben persze zseniális volt, ugyanakkor iszonyatosan nem illett abba a filmbe (fõleg az utolsó snitt amikor egymásrakacsint a két homár az ünnepségen...broáf)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Count Adyn
A legnagyobb mikor megnézi magát a tükörben miután megfiatalodott, amien fejet vág á😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sheltem
John Rambo

No megnéztem a moziban. 1 bajom van vele, nagyon rövid 😊 Fenébe pedig ízig vérig akciófilm, véres, egyszerû, igazságot szolgáltató...a 4 rambó közül nekem a 2. tetszik történetre legjobban, de megvalósításra ez kenterbeveri mindet...Jó hát eltelt már "pár" év...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért egy rambó filmbe vártam volna, hogy vagy egy tankkal vagy helikopterrel vagy akármi nagyobb és komolyabb jármûvel is kaszáljon, persze gondolom nem passzol ilyen jármû a Burmai eseményekhez(ez az én szubjektív ízlésem)

Értékelés 9/10(fõleg a rövidsége miatt a másik dolog a spoilerben ami miatt nem 10/10)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

más tündöklöbb boszorkányt , nem is tudnék elképzelni mint:
Michelle Pheipher /wicked witch/
Robert De Niro
CLAIRE DANES 😛

szerintem csak megkoronázták az egész kiválo storyt <#wink>
Örülök, hogy a többség igen magasan értékeli a Csillagport és tetszik nektek, mert találkoztam olyannal aki lehúzta rendesen és nem tudom megérteni miért.

A Gyûrûk Ura a könyv után természetesen nálam is 10-es, de a csillagpor semmivel sem rosszabb csak maximum a története "gyengébb" (izlés kérdése, nincs benne annyi akció). Amikor értékeltem nem is tudom igazán miért adtam rá csak 9-est.

Kaplan
Szerintem megérdemel három ponttal többet. Többször jutatta eszembe a játékot mint a harmadik rész. Sienna Guillory meg +1 pont alapból. <#finom>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sweech
a 2. rész 3 ponttal többet kap mint a 3? O_o

vicces

Kaptár 3.

megprobáltam megnézni másodszorra , ezzel a magyar szinkronnal ,meg az egész sztorival sokkal jobban teetszett mikor elöször láttam..
az zene pozitivum benne , meg pár jelenet , de semmi extra összességében.

10/4

Kaptár 2.

10/7

Kaptár

általában mindig a kezdet a legjobb...

10/8
'arcát
tarantino ismét a megfelelö jelenetben adta ki az arát 😄
igen , mert sztem hatalmasat alakitottak ...
ez a gyikolászás csak amolyan csomag amibe belepakolták .