Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zene nélkül mit érek én?
Meg sem kozelittik oket. Amugy is nem veletlenul soroljak a legjobb akcio filmeket is a B kategoriaba, es nem veletlen hogy max a spec effektekert kapnak Oscart.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/1
huh ne nézzétek meg,elkezdtem nézni,meglepõdtem...nemtudtam sírjak v nevessek...
kapásból nem zöld, rágos húst kérek a boltba azt jelenti, hogy nem zöld de rágós húst kérek? De ne vesszünk már össze a nyelvtanon kérlek!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évbõl.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket 😊"
Az élvezhetetlen szar nekem azt jeletni hogy nem jó film...vagy most mi van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerk.: ok a Juno még beletartozik a hypeolt filmek közé :😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bucser: semmi irónia nem volt benne. Felsoroltam kapásból 11-12 filmet, mely nem a szar, élvezhetetlen C kategóriás gatyik közé sorolható.
Bár Jakuza szerint ezek fele mégis odakerül, hát lelke rajta.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd
ezeket láttam, és ezek mind jó kis filmek sõt....
Egyébként pont hogy a jó filmeknél jelenik meg igazán a szubjektivitás.(szerintem) Ugyanis a nagy tömegeknek tetszõ filmek általában csak kasszasikerek, de ez nem predesztinálja, hogy rákerül a "jó film" listára nálam.
Akkor most az én véleményem helytelen vagy a tömegé aki a pénztárakhoz tódult érte??? mi ez ha nem szubjektivitás?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amugy van benne par cim, ami siman nem ut meg pl egy Remeny Rabjai kategoriat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN ID.: Beegabor

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
esetleg egy-két színész itt is,ott is felbukkan!az agy,aki a Knocked Up,Superbad,40 Year Old...,stb. mögött áll (Judd Apatow),na annak ehhez semmi köze.ezt a filmet egyedül Jason Segel írta,aki nem más,mint Marshall a How I Met Your Motherben,és itt õ a fõszereplõ,pítör 😊
igazából csak beakartunk ülni vmi romantikus szarra késõ este, de mivel voltak a moziban így végig is néztük, és meglepõ volt, de röhögtem rajta, pedig az elõzõ filmjüket a felkoppintvát kb a felénél kikapcsoltam mert annyira idegesítõen volt bugyuta. De ezt meg lehet nézni. És az életunt magyar szinkron passzol a karakterhez, pedig ismerem a hangját a how i met your motherbõl
Bakancs lista
Faunn labirintusa
The Fountain
The Prestige
The Bourne Ultimatum
Juno
Little Miss Sunshine
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd
kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évbõl.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket 😊
tény hogy szar árasztja el a filmpiacot, no de azért bõven lehet benne találni jó filmet. Persze a "jó" az elégé szubjektiv.
De az ilyen Magasfeszultseg, Day of the Dead es hasonlo szarokat figyelmen kivul hagyva, mert ezek nem A kategorias jo filmek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
azér Romerot meg Bollhoz hasonlítani...<#rolleyes>#rolleyes>
Yo, Bitch!
ez a Night of the Living Dead, Dawn of the Dead, Day of the Dead, Land of the Dead folytatása tudtummal.
Yo, Bitch!
George A. Romero ellen is kellene csinálni egy szavazást mint Boll mesternél, mert minél örögebb ez a faszi annál szarabb filmeket készít! Nincs rá szó, hogy mennyire gagyi ez a film. Egyszerüen rossz, zavaros, gagyi. Eddig ez a leggyengébb Blair Witch koppintás.
1/10
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Remek is zimbes - zombis film.
Megérdemel egy 6.5/10! Hétköznap estére egy csomag chipsel és sörrel ajánlott.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elõbb mondták a rádióban, hogy az új James Bond-film forgatásán az egyetlen (amit a forgatásra kaptak) Aston Martin-t beleejtették, illetve belehajtottak vele a Garda tóba. 😊
Vonatkoztass el a látottaktól, azt annyi.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amikor nézi az ember a filmet, megérti, hogy miért Magasfeszültség a címe!
Ez valahogy (számomra) elõszele volt a külföldi horroroknak.
Csak a vegere az a csavar nem kellett volna.
Mert igy par jelenet szamomra rejtely maradt ami a film kozben tortent.
De egyebbkent nalam 9/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Alig talalni megfelelo szinvonalu filmet. Pedig hogy orulne neki az ember, ha csak havonta vagy 2 havonta jonne ilyen alkoltas.
Ezzel szembe ilyen C kategorias horror es hasonlo elvezhetetlen szarok tomkeleget akarjak az ember torkan leeroltetni ugy, hogy az osszes ertekelheto jelenetet belezsufoljak a trailerbe, meg nagy reklamkampanyt forgatnak a film eladasok erdekeben.
10/4
A film jól indult , aztán kicsit gagyi lett, a vége se volt vmi izgalmas, láttam már jobbat is...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Újabb horror Európából, méghozzá francia földrõl. (Magasfeszültség, valaki?)
Vérben tocsogó, jó zene, remek képek és színek.
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"