Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Pedig szerintem lehetne A kategóriás akciót csinálni, csak pénz meg egy rendes forgatókönyv kéne hozzá.

Zene nélkül mit érek én?

[Jakuza]
Ne haragudj de egy akcio filmet sose lehet egy Philadelphiahoz, Halalsoron hoz vagy eppen a Remeny Rabjaihoz hasonlitani.
Meg sem kozelittik oket. Amugy is nem veletlenul soroljak a legjobb akcio filmeket is a B kategoriaba, es nem veletlen hogy max a spec effektekert kapnak Oscart.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bulykin
nem néztem végig, csak végigpörgettem😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bigfoot
de ugye nem nézted végig😊)?
komolyan nem hiszem el hogy 2008ban ilyen film jelenik meg..

Bulykin
szintén😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bigfoot
100.Million.Bc

10/1

huh ne nézzétek meg,elkezdtem nézni,meglepõdtem...nemtudtam sírjak v nevessek...

Kmarha
kapásból nekem ennnyi, nem C kategóriás, nem élvezhetetlen, nem szar jut eszembe.. de most oda kell raknom mindenhova a nemet?

kapásból nem zöld, rágos húst kérek a boltba azt jelenti, hogy nem zöld de rágós húst kérek? De ne vesszünk már össze a nyelvtanon kérlek!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Be vallom hogy hülye vagyok de ez mit jelent ,,
kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évbõl.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket 😊"

Az élvezhetetlen szar nekem azt jeletni hogy nem jó film...vagy most mi van?

Sephi
Alatira bexoptuk. Beultunk megnezni az uj Keanu Reeves muvit , mire a We own the night cimu filmet neztuk meg... nem tudom most akkor melyik is a Street Kings.... meg magyar cimek.... brr...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kmarha
azért csak megkérdezném, hogy mit tartasz a listából popcorn mozinak. Talán a Grindhousra és a Bournera ezért ültek be az emberek, de a popcorn mozi fogyasztók ennél a két filmnél ki is esnek azok közül, akik élvezték is e filmeket.

szerk.: ok a Juno még beletartozik a hypeolt filmek közé :😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Olvasd már el mit irtam! 😊

Bucser: semmi irónia nem volt benne. Felsoroltam kapásból 11-12 filmet, mely nem a szar, élvezhetetlen C kategóriás gatyik közé sorolható.

Bár Jakuza szerint ezek fele mégis odakerül, hát lelke rajta.

Bucser
Gondolom nem kell bemutatni Iróniát és Szarkazmust😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mármint hogy ezek az élvezhetetlenek?
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd

ezeket láttam, és ezek mind jó kis filmek sõt....

Bucser
Bourne rejtély mint b kategória?... Érdekes...

Egyébként pont hogy a jó filmeknél jelenik meg igazán a szubjektivitás.(szerintem) Ugyanis a nagy tömegeknek tetszõ filmek általában csak kasszasikerek, de ez nem predesztinálja, hogy rákerül a "jó film" listára nálam.

Akkor most az én véleményem helytelen vagy a tömegé aki a pénztárakhoz tódult érte??? mi ez ha nem szubjektivitás?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Az igazan jo filmeknel azert kicsi szazalekban jelenik meg a szubjektivitas, de a liastadbol az ilyen Bourne Rejtely es tovabbi B kategorias popcorn moviek maris kiesnek.
Amugy van benne par cim, ami siman nem ut meg pl egy Remeny Rabjai kategoriat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

magus
hupsz, akkor rosszul tudtam. viszont ez jó hír, leglaább van humora a srácnak -.-

Istencsászár
Kifagyott az operám tõle<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zaki
Baze <#guluszem1><#idiota>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
ÁÁÁ de várom....<#wow2><#worship><#eljen>

Seth
Köcsög Batman felgyújtott pár lakást csak azért hogy a jelét kirajzolja?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

ProGabe
TDK topikból,mert ezt látni kell:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
milyen elõzõ filmjüket? :S

esetleg egy-két színész itt is,ott is felbukkan!az agy,aki a Knocked Up,Superbad,40 Year Old...,stb. mögött áll (Judd Apatow),na annak ehhez semmi köze.ezt a filmet egyedül Jason Segel írta,aki nem más,mint Marshall a How I Met Your Motherben,és itt õ a fõszereplõ,pítör 😊

magus
forgetting sarah marshall

igazából csak beakartunk ülni vmi romantikus szarra késõ este, de mivel voltak a moziban így végig is néztük, és meglepõ volt, de röhögtem rajta, pedig az elõzõ filmjüket a felkoppintvát kb a felénél kikapcsoltam mert annyira idegesítõen volt bugyuta. De ezt meg lehet nézni. És az életunt magyar szinkron passzol a karakterhez, pedig ismerem a hangját a how i met your motherbõl

Kmarha
Tudom hogy nem hozzám szólt, de éppen ráértem 😄

Bakancs lista
Faunn labirintusa
The Fountain
The Prestige
The Bourne Ultimatum
Juno
Little Miss Sunshine
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd

kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évbõl.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket 😊

tény hogy szar árasztja el a filmpiacot, no de azért bõven lehet benne találni jó filmet. Persze a "jó" az elégé szubjektiv.

[Jakuza]
Felsorolnal parat ? Szerintem nem lesz az meg 10 darab sem.
De az ilyen Magasfeszultseg, Day of the Dead es hasonlo szarokat figyelmen kivul hagyva, mert ezek nem A kategorias jo filmek.

Kmarha
egy reagban, sõt egy lapon említeni ezt a két embert, felér egy Isten káromlással.

Istencsászár
George A. Romero egy mester, Boll egy szélhámos😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egy fenét a folytatása! Ez egy teljesen "egyedi film", ez is amolyan kézikamerás mint a REC, vagy a Cloverfield, vagy az eredeti Blair Witch. Ja igen, Boll és Romero egyaránt szemetet gyártanak!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

ForzaInter
én még nem láttam, de eddig csak jókat olvastam róla...
azér Romerot meg Bollhoz hasonlítani...<#rolleyes>

Yo, Bitch!

Kandurex
lehet a megvalósításra gondol...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ForzaInter
Blair Witch kopintás?:|
ez a Night of the Living Dead, Dawn of the Dead, Day of the Dead, Land of the Dead folytatása tudtummal.

Yo, Bitch!

Diary of the Dead

George A. Romero ellen is kellene csinálni egy szavazást mint Boll mesternél, mert minél örögebb ez a faszi annál szarabb filmeket készít! Nincs rá szó, hogy mennyire gagyi ez a film. Egyszerüen rossz, zavaros, gagyi. Eddig ez a leggyengébb Blair Witch koppintás.

1/10

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Kandurex
Diary of The Death

Remek is zimbes - zombis film.

Megérdemel egy 6.5/10! Hétköznap estére egy csomag chipsel és sörrel ajánlott.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Azt hiszem ezt a videót elnézve nincs nagy hiány Aston Martin DBS-bõl 😊😊😊😊😊
desigo
szépen lecsukta...
Blasta
Sorry, ez a link jobb

Aston Martin DBS crash

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta

Blasta
Asszem a hét elején történt, még a naaaagy hiradóban is benne volt 😊)))

Ja, és ez nem volt a forgatókönyvben!

Elõbb mondták a rádióban, hogy az új James Bond-film forgatásán az egyetlen (amit a forgatásra kaptak) Aston Martin-t beleejtették, illetve belehajtottak vele a Garda tóba. 😊

Ez szerintem nem igaz, kapásból tudnék 15-20 tavalyi-idei filmet, ami nem gagyi, és pár nagyobb cím még hátra van (és ezek csak angol-amcsi filmek, a világ többi táján még születhettek értelmes darabok). Az már más kérdés, hogy mi kerül a magyar mozikba és miket reklámoznak agyon...

Loál János
Szemfényvesztés volt.
Vonatkoztass el a látottaktól, azt annyi.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A Magasfeszültség valóban jó kis film!
Amikor nézi az ember a filmet, megérti, hogy miért Magasfeszültség a címe!

Ez valahogy (számomra) elõszele volt a külföldi horroroknak.
kaposi1
Magasfeszultseg nekem nagyon tetszett.
Csak a vegere az a csavar nem kellett volna.
Mert igy par jelenet szamomra rejtely maradt ami a film kozben tortent.
De egyebbkent nalam 9/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[Jakuza]
Nem tudom, de manapsag szarabbnal-szarabb filmekkel probalkozik az egesz filmipar.
Alig talalni megfelelo szinvonalu filmet. Pedig hogy orulne neki az ember, ha csak havonta vagy 2 havonta jonne ilyen alkoltas.
Ezzel szembe ilyen C kategorias horror es hasonlo elvezhetetlen szarok tomkeleget akarjak az ember torkan leeroltetni ugy, hogy az osszes ertekelheto jelenetet belezsufoljak a trailerbe, meg nagy reklamkampanyt forgatnak a film eladasok erdekeben.

Bulykin
Day of the Dead
10/4
A film jól indult , aztán kicsit gagyi lett, a vége se volt vmi izgalmas, láttam már jobbat is...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Hát nem😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

stargatelost
Frontiere(s)

Újabb horror Európából, méghozzá francia földrõl. (Magasfeszültség, valaki?)
Vérben tocsogó, jó zene, remek képek és színek.

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
nem egy Rounders gondolom:dd

Yo, Bitch!