Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a vm meg very much
tehát htxvm = nagyon szépen köszönöm
Bazinga!
Tehat nem kell itt kocsogozni, mert nem is direkt volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
KERLEK NE HARAGUDJ RAM!!!!1
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez mit jelent?
HTXVM
Nagyon nagyon teccet a film. Szereplok, sztory es effektek, mint ott volt. Vegre nem nyalas csokos happy end! Alig varom a folytatast!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyerekként ez volt az elsõ ninja-s film amit láttam !!
Most megnézve már nem is volt annyira durva mint amikor gyerekként néztem meg !! De azért még mindig nagyon jó filmnek tartom !!
Ezért is kap tõlem egy 10/8-at !!
Trailer alapján másra vártam. Nézzétek meg vagy aki látta mondjon véleményt, mert kész 😄
háát én elõzetesek alapján nagyon vártam már...de nem mondanám hogy elájultam tõle :\ történet egy elég ratyi rókabõr téma,a két benntragadt népen csak röhögni tudtam,meg pár disney rajzfilmbe illõ jelenet -.-
ami viszont tetszett az a fõhõs csaj offkorz,meg elég durván véres jelenetek is vannak ( egy kettõ azér nekem is betett pedig lazán bírom az ilyet😄)
szal lényegébe nem rossz ez cssak nem hozta azt amit én vártam
10/7 mondjuk, 1szer nézhetõ
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
10/8
Egész jó volt. (nem ez nem az a barlangos film ahol repülõ izék és vannak meg stb..)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát még mindig nagyszerû szórakozást nyújt, és kalandfilmek közül még egy sem bírta megszorongatni. Nálam a sorrend 3., 1. és a 2., ami talán azért nem jött be, mert igazából nem keresnek semmilyen régészeti leletet, plusz Mrs. Spielberg is csak pószternek van. A filmeken mai szemmel már látható, hogy a 80-as években készültek, odavetítések meg ilyenek, de ez nem hogy ront, inkább még humorosabbá teszi az egész trilógiát.
Reménykedve váron a 4. részt, ha már eléri a második színvonalát, akkor nem lehet panaszom Spilbergékre.
Nekem bejött 😊 Remekül szórakoztam, kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a két órás izgalmas kincsvadászat 😊
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
aki letesz egy Thinget az asztalra az hogy tud ilyen szart kipréselni magából?/10
de a fõszereplõ csaj jó volt😊
V9ykn8_TZL0
Hát megmondva az õszintét jobbra számítottam... Vagyis inkább többre, lévén ez egy romantikus film. Úgy ültem be rá, hogy most a film végén aztán könnyezni fogok, az biztos, lesz itt olyan dráma meg minden, de ez sajnos nem következett be. Bár az alapötlet nem volt rossz.
Akkor inkább a Szerelmünk lapjai, az legalább megkönnyeztetett 😊
5.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
tök zsír lesz
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
3/10
Ennél unalmasabban semitmondóbban elmesélni sztem nekem sem ment volna...
A fantasztikusan kibaszottjó Szigorúan bizalmas (aki nem látta, azonnal szerezze be!) maira hangszerelt változata, extrák nélkül. Minden értelemben: a mai nézõnek készült a mai eszközökkel, így technikailag kitûnõ és persze felvonultat egy csomó 5*os nagymenõt, ám mindezt egy olyan tálalásban, hogy a legutolsó fórumgyökér is könnyen eméssze... Anno azért az L.A. Confidentialnél figyelni kellett, mert könnyen elveszthetted a fonalat, legalábbis 10 éve így éreztem, és ez a lényeg.
De a pontról pontra kitalálható cselekmény ellenére (értsd: nézõként mindig egy-két lépéssel a cselekmény elõtt járhatunk, ill. a felénél már a végét is láthatjuk) is jól szórakoztam, fõleg Keanunak köszönhetõen, jól hozza a kemény tökös zsarut (Speed), a megtört és kiszolgáltatott karakter is jól áll neki (Mátrix, Scanner Darkly). Meg lehet, hogy a Dr. Housenak is nekiülök elõbb-utóbb...
kb. 7-8/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ezert lett karomkodas a tobbi okostojas meg jott hogy hol van horror effekt.. hat keremszepen.... aki nem ert hozza...
nem igazán tudod leirni egy mondatban, nem is értem miért eroltetik sokan ezt, mi volt a lényege? 😊
Mikor Chigur bemegy a benzinkutra és elkezd dumalni a kutas öregfoszerral, az a rész nagyon komoly, zene nélkul olyan jol tudtak huzni a feszultséget hogy már azt vártam mikor sziszeg a palack 😊 call it ugyanez mikor a lakokocsi parkban kérdezgeti a nénit... 😊
nagyon jo film, de mg értem hogy sokaknak nem jön be, nem érzik, de hát itt van az ironman lehet nyamogni a popcorn-on....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
No de ezekben pl: volt valami plusz, amitõl mégis jó filmek, egyszerûségük ellenére.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
írd már le a ponyvaregényét egyetlen tõmondatban pls!nem megy ugye?és mégis milyen kurva jó film! 😊
de miért kéne hogy legyen minden egyes filmnek olyan mondanivalója,amit egy 5 éves gyerek is megért? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jó kis film volt, Clive Owen kuvra jó volt, Monica Belucci meg még mindig istennõ<#gonosz1>#gonosz1> 8/10
Yo, Bitch!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A csajt kinyírta, figyelni kell az apróságokra, amikor kijön Chiguhr a házból, megnézi a cipõtalpát, hogy véres lett-e! Ugyaezen okokból emeli fel a földrõl, amikor kinyírja Woody Harrelsont is! Szóval a feleség halott. A pénz sorsa meg nem kétséges, Chiguhr-é lett, erre is van egy utalás, amikor a sherrif éjjel (másodjára) bemegy abba a motelszobába, ahol a fõhõst kinyírták, meglátja a kicsavarozott szellõzõrácsot a földön, amit nyilván azért szúrt ki, mert korábban nem volt ott. Szóval ez is benne van. Csak figyelni kell.
A véleményem továbbra is változatlan: nekem nem tetszett.
Anno ugyanez volt a Kilencedik kapu c. remekmûnél is. 1 ember se volt, aki leírta volna akár egyetlen tõmondatban is, hogy mi volt a film lényege/mondanivalója. Beleértve az összes "hivatalos" kritikát is. De akkor meg mire alapozzák az emberek a véleményüket?
Kojiro ergo sum.
amúgy meg kirobbantsak egy újabb vitát? meg sem merem kérdezni és jegyezni.. de ugysem nézek ide fel olyan gyakran, hogy felvegyem a rám dobott kavicsokat
.
Szóval a No Country For Old Menrõl lenne szó. Nem kifogásként mondom, de piszok mód bejött film, minden apró mozzanata. Csak egyet nem értek/tudok. Én aludtam be a végére, vagy tényleg nem lett befejezve a film? Spoilerezni már-már felesleges, hisz gondolom rajtam kivül már mindenki látta.. viszont aki nem, az NE olvassa tova:
de az ütközéses jelenet után, kiderült, hogy mi lett a pénz sorsa.. vagy a képzelõ erõnkre lett bizva? No és a kis feleség? nekem lett levágva a vége, vagy tényleg nem derül ki, mert a rendezõ nem akarta vagy nem tudta ezt a két kérdés teljesen lezárni, hogy a pszihopata kinyírta-e vagy sem?
Álltalában szeretem az olyan filmeket, aminek a vége nincs a szánkba rágva, de egy ilyennél ez elég dühítõ.
Mindazonáltal még sok ilyen filmet szeretnék látni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.