Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most ez vagy fals duma vagy az én értelmi színvonalamban kételkedsz, hogy "úgysem értenéd meg, nincs értelme leírnom" <#beka2>#beka2>
egyik lehetõség sem szép 😊
de hagyd, igazad van, szerinted nem passzol bele, szerintem igen, és kész. ilyeneken én nem fogok vitázni 😊
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Brutál, hogy mire képes (lefogyni) egy szerep minél tökéletesebb megformálása érdekében!!!!
Csak összehasonlítás képpen:
teste kidolgozottsága Patrick Batemanként és teste kidolgozttsága Trevor Reznik szerepében vagy egy másik jelenetben
Szvsz. a Batman filmek közelébe sem érnek az elõbb említett két filjének...
Est Sularus oth Mithas!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eltekintve a túlerõltetett CGI-tõl, illetve pár rosszabb jelenettõl, amelyek fõleg túlzásokban nyilvánultak meg, nekem nagyon tetszett, és nem értem, hogy a kissé SCIFI téma miért nem tetszik az embereknek..A Frigyláda legalább annyira mese, mint ez,szerintem.Indy visszatért, és orül a szívem.
8/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Elsõ benyomásra a filmrõl annyit, hogy igazából nem ezt vártam.Én úgy képzeltem el, hogy a kihallgatószobában lesz a 8 tanú kihallgatása, és visszaemlékezése, aztán ebbõl szépen összerakják az ügyet, és lecsukják az egyik tanút 😊
Amikor aztán a filmet nézve jött az elsõ visszaugrás az idõbe, mondom hoppá, ez így még jól is elsülhet.De amikor már harmadjára kellet végig néznem ugyanazt a jelenetet, ugyanabból a kameraállásból, azért, hogy plusz 10mp történést elkönyvelhessek, nem rágtam le a körmömet.
A vége egy közepes akciófilm lett, de ez nem igazán mentette a filmet, részemrõl 5/10
Nemzet Aranya 2
A séma teljesen ugyanaz mint az elsõ részben, csak más helyszínekkel, ahova természetesen minden gond nélkül bejut 3 ember mindennemû alapos felkészülés nélkül😊
Egyedül ez a valószerûtlenség zavart, amúgy a maga mûfajában teljesen korrekt, és élvezhetõ.
8/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Egy kis ismertetõ:
"Trevor Reznik egy éve nem aludt már rendesen. Álmatlansága azonban nem szokványos inszomnia, hiszen folyamatos ébrenléte nem más, mint szakadatlan rémálmok sora, melyekben megdöbbentõ paranoiák, bûnök, szorongások kísértik. Éjszakáit vagy a repülõtéri kávézóban tölti Marie-val, a felszolgálólánnyal, vagy egy prostituáltnál, Stevienél, akinek õ a legrendszeresebb kuncsaftja.
Egy ideje azonban Trevorral egyre furcsább dolgok történnek. Ki hagy kódolt üzeneteket a lakásán? Miért kezd Marie egyre inkább hasonlítani az anyjára? Miért nem szólt neki Stevie arról, hogy jól ismeri új munkatársát, Ivánt? És egyáltalán, ki valójában Iván? A férfi egyre zavaróbb és nyugtalanítóbb, mintha állandóan õt figyelné...
Mi történik vele tulajdonképpen? Összeesküvés áldozata lett vagy az egész csak meggyötört elméjének képzelgése?" (Forrás:www.cspv.hu)
Tegnap éjszaka volt a Dunán.Nekem nagyon tetszett.Bejönnek az ilyen paranoiás filmek.
8/10
Qwerty4
Brandon Lee halála arra segített rá hogy többet megnézzék...nade ha szar film lenne akkor ez sem csinálna belõle kult movie -t...szerintem.
Bazinga!
Nem rossz. Vannak részek, amelyek nem annyira tetszettek, de öszeségében véve negyon jó!
A csapdák ötletei voltak, ahol megleptek.. ritka... <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Est Sularus oth Mithas!
Jah es mielott meg a "ne magadbol indulj ki" szoveget leirnad, jelzem, nem magambol indultam ki.
Hát igen, rengeteg film kimaradt az életembõl. 😄 De nem feltétlen baj.
Qwerty4
mindenesetre nekem nagyon bejott.
PSN ID.: Beegabor
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Film megjelenés:2004. június 3.
Második Riddick film:passz (errõl nem sokat tudok)
Szóval a játék hamarabb jelent meg két nappal, de végülis elhanyagolható.Valamelyiket biztos a másik erõsítésére (reklámozására) adták ki.Gondolom inkább a játékot.
Történet szerint a játék eseményei korábban játszódtak, mint a film története.
Qwerty4
Ha olyan bunkó lennék mint te, most azt mondanám, hogy menj a jó k... a..-ba.
Még szerencse hogy nem vagyok az. 😊
fú hát ez elég beteg film volt😊 szeretem az ilyen stílusó filmeket, Christian Bale nagyon jó volt, 8,5/10
és imdb szerint folytatása is van, bár az elég b múvinak néz ki😄
Yo, Bitch!
Nos en alapbol ugy ultem le, hogy nem vartam sokat, viszont sokat kaptam. Nekem ez pont ugy jott le, ahogy elvartam , KIVEVE :
Az a majmos jelenet Mutt-al es a vegen a cseszealy felszala NEKEM ELBASZTA az Indiana Jones fiilinget totalisan. Annyira nem illet bele IJ vilagaba ez a ket jelenet, hogy az valami borzalmas.
A spilerben leirt dolgokon kivul, tokeletesen megfelelt.
Regota nem pontoztam de ez nekem meger egy 9/10 -est.
Jo volt Steven!
Ejjj ....
Annyi szép téma közül lehetett volna választani, erre pont ez a totális baromság. A Frigyláda és a Grál szuper témaválasztás volt. Már abban IS volt feszültség amikor csak beszéltek róluk, nemhogy a végkifejlet. Ebben a részben ez a koponyás dolog katasztrófa volt. Icipicit volt csak érdekes, és ezzel degradálta le a filmet egy nagyon sima, majdnem B akciófilmé. Szuper baromság volt benne, de iszonyat poén volt a "kisváros". 😄 A kigyós jelenet meg pláne ... Sok minden visszaköszönt a játékokból, legalábbis rémlenek belõle hasonló dolgok, mint a végén az a bizonyos lépcsõ.
Tudom, hogy Indy öregedett, és még egy 1930-40-es "náci" sztorit nem tudtak volna összehozni, de ritka béna ruszki vonalat választottak. Az is érdekes volt, hogy aki spec nem látta az Indiana Jones Chronicles-t, az pl. sok dologról nem tudta, hogy most mi.
Shia LaBeouf mint Indy fia, nem rossz, de tényleg hülyén nézne ki ha õ vinné tovább az Indy vonalat.
Az volt a filmel a legnagyobb bajom, hogy kb. várható volt mi fog történni (pl. a "kisvárosban", vagy amikor Mac elment segítségért) és semmi olyan hûha nem volt benne, mint az 1. vagy a 3. részekben. Kár ezért a filmért! Jó volt, mint szórakozás, de gyengus volt, mint film és fõleg mint forgatókönyv.
PS: Jobb lett volna, ha az Indy és a család résznél a "Spielberg neje" vonalat eröltetik ...
A medve nem játék.
Evan 😄 Tobbi filmje top nalam.
ööö hát ez nem tetszett. illetve angolul, az elõzetes nagyon is fasza volt, szinkron borzalmas. indy-t se tudom megnézni angolul. miért? mert anno mindig a duna plaza-ba jártam, s amíg hollywood multiplex volt (legjobb hangzással az országban) angolul, felirattal is mentek a filmek. mióta a gagyusz palasz megvett mindenkit... szóval szívás 😞
(ahogy az összes többi Burton film)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ehh....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak azt tudom mondani, hogy számomra ez a legmeghatóbb film a Halálsoron mellett, gyönyörû a vége, amikor a srác is elképzeli a szereplõket akikrõl az apja mesélt neki. Az ilyen filmekért érdemes volt feltalálni a mozgóképet!
Röviden: a fõszereplõ egy öreg faszi, aki világ életében hihetetlen történetekkel szórakoztatta a barátait, családját, és elmondása szerint ezek meg is történtek vele. Boszorkányok, egy óriással való barátság, egy kifoghatatlan hal amit csak õ tudott elkapni stb... Mindenki szívesen hallgatja mesebeli történeteit, kivéve a saját fiát, akivel haragban van, mert õ az igazi apjára kiváncsi, akirõl semmit sem tud...
10/10 + minden idõk egyik legjobb filmje<#rinya>#rinya>
Superhero Movie 10/7 nekem tetszett date movie epic movie meet the spartans után egész jó de a régi szintet még mindig nem tudják hozni
Lepatintva 10/9 Nagyon tetszett fõleg, hogy a 2 kedvenc szinésznõm is benne volt.
Shoot Em Up(golyózápor) Jó szinészek de sz*r és kiszámítható film 10/3
The Forbidden Kingdom 10/7 Jó tetszett de valami nekem még hiányzott de látványba és képi világba nagyon ott van.
The Invasion (invázió) Jó film nem hororr hanem ien scifi-thiller nem erre számítotttam de izgalmas.10/8
Végul de nem utolsó sorban😊 Vantage Point (8tanu)itt látom eléggé megoszlott a vélemény a filmrõl de nekem nagyon tetszett 10/10!