Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Látom megy a szokásos😊 persze hogy nem közelíti meg, mert azokat a részeket 50szer láttuk, kivülrõl fújjuk a vicceket a monológokat stb... egyedül talán a Rambó volt az a feldolgozás amit az emberek ugy fogadtak h igen ez jó, csak hát abba a történet zétó igy nehéz elrontani😊 na de mindegy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sephi
Lo$#@t az. Semmilyen szinten nem kozeliti meg az eddigi Indiana Jones vilagot. Ha ilyet akarok nezni, majd nezek X-aktat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Indiana Jones 4

Eltekintve a túlerõltetett CGI-tõl, illetve pár rosszabb jelenettõl, amelyek fõleg túlzásokban nyilvánultak meg, nekem nagyon tetszett, és nem értem, hogy a kissé SCIFI téma miért nem tetszik az embereknek..A Frigyláda legalább annyira mese, mint ez,szerintem.Indy visszatért, és orül a szívem.
8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

vegicsek
Vantage Point

Elsõ benyomásra a filmrõl annyit, hogy igazából nem ezt vártam.Én úgy képzeltem el, hogy a kihallgatószobában lesz a 8 tanú kihallgatása, és visszaemlékezése, aztán ebbõl szépen összerakják az ügyet, és lecsukják az egyik tanút 😊

Amikor aztán a filmet nézve jött az elsõ visszaugrás az idõbe, mondom hoppá, ez így még jól is elsülhet.De amikor már harmadjára kellet végig néznem ugyanazt a jelenetet, ugyanabból a kameraállásból, azért, hogy plusz 10mp történést elkönyvelhessek, nem rágtam le a körmömet.
A vége egy közepes akciófilm lett, de ez nem igazán mentette a filmet, részemrõl 5/10

Nemzet Aranya 2

A séma teljesen ugyanaz mint az elsõ részben, csak más helyszínekkel, ahova természetesen minden gond nélkül bejut 3 ember mindennemû alapos felkészülés nélkül😊
Egyedül ez a valószerûtlenség zavart, amúgy a maga mûfajában teljesen korrekt, és élvezhetõ.
8/10

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Davidus
a maga idejében egész jó film volt a holló

V9ykn8_TZL0

Qwerty4
A gépész (The Machinist) (2004):

Egy kis ismertetõ:
"Trevor Reznik egy éve nem aludt már rendesen. Álmatlansága azonban nem szokványos inszomnia, hiszen folyamatos ébrenléte nem más, mint szakadatlan rémálmok sora, melyekben megdöbbentõ paranoiák, bûnök, szorongások kísértik. Éjszakáit vagy a repülõtéri kávézóban tölti Marie-val, a felszolgálólánnyal, vagy egy prostituáltnál, Stevienél, akinek õ a legrendszeresebb kuncsaftja.
Egy ideje azonban Trevorral egyre furcsább dolgok történnek. Ki hagy kódolt üzeneteket a lakásán? Miért kezd Marie egyre inkább hasonlítani az anyjára? Miért nem szólt neki Stevie arról, hogy jól ismeri új munkatársát, Ivánt? És egyáltalán, ki valójában Iván? A férfi egyre zavaróbb és nyugtalanítóbb, mintha állandóan õt figyelné...
Mi történik vele tulajdonképpen? Összeesküvés áldozata lett vagy az egész csak meggyötört elméjének képzelgése?" (Forrás:www.cspv.hu)

Tegnap éjszaka volt a Dunán.Nekem nagyon tetszett.Bejönnek az ilyen paranoiás filmek.

8/10

Qwerty4

precision
szerintem a Holló azért lett kult, mert egy jó film 😊
Brandon Lee halála arra segített rá hogy többet megnézzék...nade ha szar film lenne akkor ez sem csinálna belõle kult movie -t...szerintem.

Bazinga!

Sceleton
Indiana Jones 4
8/10
Ez lemaradt! 😄

Est Sularus oth Mithas!

Sceleton
Indiana Jones 4
Nem rossz. Vannak részek, amelyek nem annyira tetszettek, de öszeségében véve negyon jó!
A csapdák ötletei voltak, ahol megleptek.. ritka... <#taps><#taps><#taps>

Est Sularus oth Mithas!

Sephi
Sajnos senkit sem erdekel mar, hogy HL meghalt. Az emberek Batman-t akarnak latni es Joker-t. Amikor a plakatot vagy a filmet fogjak nezni, nem az jon majd le nekik, hogy RIP HL hanem ott az az orult Joker.

Jah es mielott meg a "ne magadbol indulj ki" szoveget leirnad, jelzem, nem magambol indultam ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Qwerty4
Akkor illene megnézni az elsõ részt is, amirõl eddig azt hittem, hogy a második. 😊
Hát igen, rengeteg film kimaradt az életembõl. 😄 De nem feltétlen baj.

Qwerty4

CSOCSO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokat kene meg ahhoz gyurnod hogy akkora bunko-paraszt legyel 😉
CSOCSO
hm... erdekes.... igazat megvallva most nem tudtam volna megmondani hogy a nagy hal az egy tim burton film...
mindenesetre nekem nagyon bejott.
Seth
Az elsõ Riddick film a Pitch Black, ami 2000-ben volt,utána,mivel kultfigura lett belõle, volt pár novella meg hasonlók, abból jött végül a játék és a 2.film

PSN ID.: Beegabor

Blasta
A tragédiára való tekintettel boritékolható a Dark Knight kult-státusza, lásd még: Brandon Lee - A holló

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Qwerty4
Játék megjelenés:2004. június 1.
Film megjelenés:2004. június 3.
Második Riddick film:passz (errõl nem sokat tudok)

Szóval a játék hamarabb jelent meg két nappal, de végülis elhanyagolható.Valamelyiket biztos a másik erõsítésére (reklámozására) adták ki.Gondolom inkább a játékot.
Történet szerint a játék eseményei korábban játszódtak, mint a film története.

Qwerty4

Ha olyan bunkó lennék mint te, most azt mondanám, hogy menj a jó k... a..-ba.

Még szerencse hogy nem vagyok az. 😊

Sephi
En arra vok kivancsi, hogy a Dark Knight mekkorat fog utni...

desigo
Duna Plázával kapcsolatban maximálisan egyetértek !
Legjobb Christian Bale film szvsz! Bár maj' meglássuk Dark Night után...
ForzaInter
American Psycho

fú hát ez elég beteg film volt😊 szeretem az ilyen stílusó filmeket, Christian Bale nagyon jó volt, 8,5/10

és imdb szerint folytatása is van, bár az elég b múvinak néz ki😄

Yo, Bitch!

Itt általában minden megy feliratosan. Kivétel volt ez alól az Iron man. 😞 Azt eredeti nyelven felirat nélkül adták csak.

EmThor
isten vagy, thx

A MOMban az Indyt játszák feliratosan...

Sephi
Indiana Jones 4 -

Nos en alapbol ugy ultem le, hogy nem vartam sokat, viszont sokat kaptam. Nekem ez pont ugy jott le, ahogy elvartam , KIVEVE :

Az a majmos jelenet Mutt-al es a vegen a cseszealy felszala NEKEM ELBASZTA az Indiana Jones fiilinget totalisan. Annyira nem illet bele IJ vilagaba ez a ket jelenet, hogy az valami borzalmas.

A spilerben leirt dolgokon kivul, tokeletesen megfelelt.

Regota nem pontoztam de ez nekem meger egy 9/10 -est.

Jo volt Steven!

a.carkey
Mac elment segítségért=Ox elment segítségért

A medve nem játék.

a.carkey
Indy 4
Ejjj ....

Annyi szép téma közül lehetett volna választani, erre pont ez a totális baromság. A Frigyláda és a Grál szuper témaválasztás volt. Már abban IS volt feszültség amikor csak beszéltek róluk, nemhogy a végkifejlet. Ebben a részben ez a koponyás dolog katasztrófa volt. Icipicit volt csak érdekes, és ezzel degradálta le a filmet egy nagyon sima, majdnem B akciófilmé. Szuper baromság volt benne, de iszonyat poén volt a "kisváros". 😄 A kigyós jelenet meg pláne ... Sok minden visszaköszönt a játékokból, legalábbis rémlenek belõle hasonló dolgok, mint a végén az a bizonyos lépcsõ.

Tudom, hogy Indy öregedett, és még egy 1930-40-es "náci" sztorit nem tudtak volna összehozni, de ritka béna ruszki vonalat választottak. Az is érdekes volt, hogy aki spec nem látta az Indiana Jones Chronicles-t, az pl. sok dologról nem tudta, hogy most mi.

Shia LaBeouf mint Indy fia, nem rossz, de tényleg hülyén nézne ki ha õ vinné tovább az Indy vonalat.

Az volt a filmel a legnagyobb bajom, hogy kb. várható volt mi fog történni (pl. a "kisvárosban", vagy amikor Mac elment segítségért) és semmi olyan hûha nem volt benne, mint az 1. vagy a 3. részekben. Kár ezért a filmért! Jó volt, mint szórakozás, de gyengus volt, mint film és fõleg mint forgatókönyv.

PS: Jobb lett volna, ha az Indy és a család résznél a "Spielberg neje" vonalat eröltetik ...

A medve nem játék.

Sephi
Megvan Tim burton osszes filmje, imadom a vilagat de a Nagy Hal szamomra a legroszabb filmje. Ketszer neztem meg, es egyaltalan nem teccet.

Evan 😄 Tobbi filmje top nalam.

Sephi
De jó neked!

CSOCSO
azt ne mondd hogy neked nem tetszett...
EmThor
iron man

ööö hát ez nem tetszett. illetve angolul, az elõzetes nagyon is fasza volt, szinkron borzalmas. indy-t se tudom megnézni angolul. miért? mert anno mindig a duna plaza-ba jártam, s amíg hollywood multiplex volt (legjobb hangzással az országban) angolul, felirattal is mentek a filmek. mióta a gagyusz palasz megvett mindenkit... szóval szívás 😞

Bucser
Nagy Hal nekem is kedvenc.

(ahogy az összes többi Burton film)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Azt ugye vágod, hogy elöbb volt a film, mint a játék... Játékot csinálták a filmbõl, szóval nehezen érzem, hogy miért a játékot kéne visszahozni a filmnek.
Sephi
"Nagy hal(2003) címû remekmûvet!"

Ehh....

Bucser
Bocs az elsõt félreolvastam😊 (meg én legtöbbnek csk az angol címét ismertem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak most sikerült megnéznem a Nagy hal(2003) címû remekmûvet!

Csak azt tudom mondani, hogy számomra ez a legmeghatóbb film a Halálsoron mellett, gyönyörû a vége, amikor a srác is elképzeli a szereplõket akikrõl az apja mesélt neki. Az ilyen filmekért érdemes volt feltalálni a mozgóképet!

Röviden: a fõszereplõ egy öreg faszi, aki világ életében hihetetlen történetekkel szórakoztatta a barátait, családját, és elmondása szerint ezek meg is történtek vele. Boszorkányok, egy óriással való barátság, egy kifoghatatlan hal amit csak õ tudott elkapni stb... Mindenki szívesen hallgatja mesebeli történeteit, kivéve a saját fiát, akivel haragban van, mert õ az igazi apjára kiváncsi, akirõl semmit sem tud...

10/10 + minden idõk egyik legjobb filmje<#rinya>

Ma volt idõm ezért a lemaradásokat bepotoltam úgy ahogy<#vigyor2>
Superhero Movie 10/7 nekem tetszett date movie epic movie meet the spartans után egész jó de a régi szintet még mindig nem tudják hozni
Lepatintva 10/9 Nagyon tetszett fõleg, hogy a 2 kedvenc szinésznõm is benne volt.
Shoot Em Up(golyózápor) Jó szinészek de sz*r és kiszámítható film 10/3
The Forbidden Kingdom 10/7 Jó tetszett de valami nekem még hiányzott de látványba és képi világba nagyon ott van.
The Invasion (invázió) Jó film nem hororr hanem ien scifi-thiller nem erre számítotttam de izgalmas.10/8
Végul de nem utolsó sorban😊 Vantage Point (8tanu)itt látom eléggé megoszlott a vélemény a filmrõl de nekem nagyon tetszett 10/10!

Riddick21
köszönjük szépen.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bulykin
ok

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Qwerty4
Hát ami van benne. 😊

Qwerty4

Bulykin
milyen star wars beütés?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Qwerty4
Bocs a sok szóismétlésért. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Én ma láttam a Riddick - A sötétség krónikája (The Chronicles of Riddick, 2004) c. filmet.

Igazából a játék miatt néztem csak meg.A Riddick játék nagyon bejött, a film már nem annyira.Kevés utalás van igazán a játékra, egyszer emlegette Butcher Bayt a film során.Gondolom a folytatása ez a film.És nem fordítva.
De ami tetszett, hogy a hangulat megmaradt, a sztori gagyi volt, némi star wars beütése van, ami nem tetszett.De szerencsére a játékból megszokott hangulat nagyjából megmaradt.Színek, kamera mozgása mind hasonló volt. 😊

7/10

Qwerty4

Bulykin
Készül a 2!
"A történet és a szereplõk ismeretlenek, de a megjelenési dátum már ismert : október 17." -írta a horrorfreak
JeeXD

Riddick21
de

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ForzaInter
az a Shop Show magyarul nem?

Yo, Bitch!

Bucser
Mall Rats-at kihagytad?

Sephi
Mindgyart 20:00 !!!!!!!!!!!!!!!!

(akkor menni megvizualni uuuuuu)

precision
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Jó kis múvi volt, amolyan Indiana Jones -os 😊 Teljesen jól szórakoztam.

9/10

Bazinga!

Blasta
Sorry, #37674 a helyes 😊)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"