Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
köszönjük szépen.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bulykin
ok

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Qwerty4
Hát ami van benne. 😊

Qwerty4

Bulykin
milyen star wars beütés?

Qwerty4
Bocs a sok szóismétlésért. 😊

Qwerty4

Qwerty4
Én ma láttam a Riddick - A sötétség krónikája (The Chronicles of Riddick, 2004) c. filmet.

Igazából a játék miatt néztem csak meg.A Riddick játék nagyon bejött, a film már nem annyira.Kevés utalás van igazán a játékra, egyszer emlegette Butcher Bayt a film során.Gondolom a folytatása ez a film.És nem fordítva.
De ami tetszett, hogy a hangulat megmaradt, a sztori gagyi volt, némi star wars beütése van, ami nem tetszett.De szerencsére a játékból megszokott hangulat nagyjából megmaradt.Színek, kamera mozgása mind hasonló volt. 😊

7/10

Qwerty4

Bulykin
Készül a 2!
"A történet és a szereplõk ismeretlenek, de a megjelenési dátum már ismert : október 17." -írta a horrorfreak
JeeXD

Riddick21
de

ForzaInter
az a Shop Show magyarul nem?

Yo, Bitch!

Bucser
Mall Rats-at kihagytad?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Mindgyart 20:00 !!!!!!!!!!!!!!!!

(akkor menni megvizualni uuuuuu)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Jó kis múvi volt, amolyan Indiana Jones -os 😊 Teljesen jól szórakoztam.

9/10

Bazinga!

Blasta
Sorry, #37674 a helyes 😊)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta

ForzaInter
88 minutes

hát ez nem volt vmi nagy szám, gyenge sztori, ráadásul nagyon kiszámítható, ha nem Al Pacino lett volna fõszereplõ akkor valószínû hogy a kutya nem nézte volna meg... nagyon õ vitte a hátán ezt a filmet, õ miatta egy 7/10 jóindulattal😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
msot azért mert tetszet neki az a film, miért kell így lekezelni??
mindenkinek más az ízlése, ezt nem tudom miért nehéz elfogadni.

Yo, Bitch!

Kandurex
stílusoddal kezdj valamit, ez duma elég visszataszító

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Riddick21
Nemá' srácok, tudjátok, ízlések és pofonok! Még a végén kellemetlenül érzi magát szegény nyomorék, hogy ilyen szarokon röhög.

Seth
az annyira gagyi volt, hogy én éreztem magam kínosan

PSN ID.: Beegabor

Kmarha
én konkrétan ott kapcsoltam ki és mentem le cigizni az udvarra és káromkodni egyet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A GTA poénon én konkrétan nevettem. 😊

sweech
eggyel alattad 😛

Sephi
Terminatoros? Az nem Transformeres ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
"terminátoros gyerek"
akarom mondani:transformers 😊
Dynamic
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Az az igazság, hogy sok-sok éve láttam utoljára az Indy epizódokat, így emlékeim kissé ködösek.De többé-kevésbé hozza a szintet, bár ahogy lenni szokott mai szemmel már nem fog olyan hatást elérni, mint a korábbi részek.A film végig pörög, Indy még mindig formában, a terminátoros gyerek is szimpatikus, viszont a poénok nekem helyenként infantilisnek hatottak.Érdekes, hogy ezzel a filmmel is kicsit úgy vagyok mint a Karib-tenger kalózaival.Jól meg van csinálva, de nem biztos, hogy jó ideig újra meg nézem.

8/10

nem igazán SPOILER
Az milyen már, hogy a film elejére vártam az ütõs fõcímet, erre valami egyszerû, gagyi betûtípussal kiírták magyarul a címet, oszt annyi😄D

Blasta
meet the spartans
---------------------
1/10

1 pont Carmen Electra miatt és kész. Egyetlen jó poén, semmi, nulla, szégyen.

Ráadásul maga a film kb. 60 prc lehet, utána a stáblista meg a szinészi ökörködések vesznek el 15-20 percet, hihetetlen. Még a sávszélességet sem éri meg...

Nem,azthiszem nincs😊

http://videodrome.freeblog.hu/

PetruZ
Glory To The Filmmaker (2007)
Kitano önparódia? Életmû összefoglalás? Kísérletezés? Netán egy filmmûvészeti életmû lezárása, utolsó darabja? Nehéz megmondani. Ez a film mindent tartalmaz, ami Kitano pályafutása alatt elõfordult, még a régi filmjeibõl is lehet felismerni jeleneteket. Tulajdonképpen arról szól, hogy egy rendezõ (Kitano, mint önmaga) válságba kerül és körülnéz a piacon, mire van igény. Belekezd több filmbe is, de mindegyik zsákutcának bizonyul, és a végsõ konklúzió értelmezése is többféle lehet. Remélem azért látjuk még az öreget... 8/10
U.i.: Vigyázat, sok helyen meglehetõsen szürreális és elvont, nem olyan, mint bármely korábbi Kitano film! 😊
Vantage Point - 8 tanu - 9/10
Végig pörgõs, érdekes sztori, összetett forgatókönyv...
Forest Whitaker eleve jó választás, szerintem jó színész!
Egyetlen hibája a filmenek, hogy túl hirtelen van vége, mintha összecspták volna az egész befejezést!
Seth
EZ a klasszikus beállás benne van a filmben?? 😄

PSN ID.: Beegabor

a.carkey
The Lost Battalion

Ez elvileg egy I. VH-s film (gyakorlatilag egy ZS kategóriás bruhaha) a legrosszabbak közül, pedig nincs sok hasonló film.

A németek itt is atomhülyék, szervezetlenek, stb, stb - ahogy Hollywoodban ezt elképzelik. A sztoriban meghal mondjuk 123456 német, és 10 amerikai, kb ...

Mint írják megtörtént eseményt dolgoz fel, de kb. annyira kell komolyan venni, mint a korai hivatalos brit I. VHs hadtörténet veszteség számadatait.

Az Õrület határán óta kevés háborús filmnél éreztem azt, hogy abba kéne hagyni a nézését annyira nevetséges a film. Végül ezt is végignéztem, de nevetséges az egész. Nem is értem, hogy lehet ennyire a valóságtól elrugaszkodott filmet csinálni mint ez a film. Az, hogy lehet jó I. VH-s filmet csinálni azt bizonyítja a legutóbbi Joyeux Noel is. De ott van a Hosszú jegyesség is, mint jópélda.

Annyi "érdekesség" azért van benne, hogy játszik benne Dempsey (Michael Brandon) a Dempsey és Makepeacebõl.

2/10

A medve nem játék.

SPEED RACER

Minden kritika jogos!

Valamennyire.Talán.biggrin.gif Nekem tetszett, sõt! A versenyek iszonyatosan bejöttek, illetve maga az egész világ rajzfilmszerû megjelenítése is. A két idegesítõ szereplõ(majom, kövér srác) engem is idegesített, de közel sem annyira, mint egyeseket. A sztori végig kiszámítható , de azthiszem, versenyfilmes témában újat már nemigen lehet hozni.. Szerintem a film maga is pörgõs volt, legalábbis a második fele biztosan, és sok volt a versenyes jelenet is, pedig úgy hallottam, hogy abból viszonylag kevés van. A szereplõk jól teljesítenek, aránylag túljáttszák a szerepet, de pont annyira, mint amennyire maga az univerzum, ahol játszódik a film. Tetszett, hogy sokszor teljesen rajzfilmszerû volt az egész, fõleg a gyárlátogatás során tûntek fel ilyen dolgok.
Egyszóval, akit maga a világ nem taszít, és megbocsájtja azt, hogy van pár banális jelenet(amik kilógnak az egészbõl, és amelyek nélkül aránylag komolyan is lehetne venni amit látunk) az szerintem jól szórakozhat.
Asszem egy nagyon erõs 7/10.

http://videodrome.freeblog.hu/

desigo
Meet the Spartans 2/10

Erõltetett poénok tömkelege gagyi kivitelezéssel kombinálva.

Superhero Movie 3/10

Ez talán egy fokkal jobb.

Azt hiszem egy ideig hanyagolom a paródiákat...
Köszi a tippet. Rajta leszek, mert még nem láttam 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

tep
Into the Wild : 10/10
... csak jókat írtatok róla, ezért muszáj volt megnéznem és nem csalódtam,thx.

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
pár film amit mostanában láttam:

Shop Show 9/10

Shop Stop 2 10/10

Dogma 8/10

Jay és Néma Bob visszavág 7/10

Sleepers 10/10

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford 10/10

végre befejeztem Kevin Smith filmeket, jó szórakozást nyujtottak, mûfajban legjobbak közt vannak nálam, fõleg Shop Stop 1,2 és Képtelen Képregény ami bejött nagyon.

Yo, Bitch!

Kicsit késve de én láttam, írtam is ide. És jha érdemes megnézni 😊 bár gondolom azóta már megvolt..majd véleményed írd le azért.
tep
Solaris : 6/10
Lem könyve tetszett , ezért régóta meg akartam nézni filmen is.
Ez viszont elég vontatottá és unalmassá sikerült...kár érte 😞

\"SLICE of LIFE\"

joebacsi
olyan nincs, hogy én Sárlízban csalódnék 😊

még az éon fláksz is tetszett, igaz ahhoz már tényleg nagyon elvakult elfogultság kellett 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sephi
Amen 😄

Nezd meg a Scoop-ot is!! 😄

A Jade skorpió átka

Fergeteges egy film. Azt mondom csak szinkronosan, Kern András nélkül nem is lenne az igazi 😊 9/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Riddick21
csalódni fogsz, elvált anyuka a végefelé már bevert orral, olyan szürke, mint amilyen Magyarországot szeretnék!

Blasta
Egyik kedvensz anime-m, imádom

Legyen valami témába illõ is:

Mononoke hime imdb 250/120

Ok, hogy néha nem mérvadó az imdb értékelése, de azért olyat is találni, ami tényleg -aztkapodamitvársz- szimplán a pontrszámok alapján. Régebben én is elkezdtem a top250 alapján megnézni a filmeket, de az Úr látta hogy ez hülyeség, azokon kívül is vannak nagypon jó filmek. Na de vissza a témához:

Ez egy nagyon jól eltalált anime, amit tényleg ajánlok még az olyan a mûfajtól eddig idegenkedõknek is, akik szerint az anime szimplán egy rajzfilm marad. Ehhez tényleg csak egy kis fantázia kellett, bár a zene úgy is megindítja még a legföldhözragadtabbakat is!

Nem mondok semmi többet, aki nem látta még, pótolja, aki látta az meg írjon pár sort, hogy tetszett!

10/10

Kábé, mint a Chihiro , csak egy kicsit szebb.
joebacsi
Nekem is már egy ideje benne van a megnézendõ filmek listájában 😊
Igaz az oka az nem az egy jenki katonához tartozó szívszorító, rideg valóságot bemutató történet, hanem Sárlíz, de ez részletkérdés 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Riddick21
Ma megvolt egy igen erõs darab:

In the Valley of Elah
Sztori pár szóban: Idõs veteránnak eltûnik a fia, aki éppen néhány napja tért vissza Irakból, a körülmények ismeretlenek. Az öreg segít a hatóságoknak megoldani az ügyet, ami egyre durvább fordulatokat vesz.
Kb. ennyit a pestiestes összegzésrõl, a filmnek úgysem ez a lényege. Csendes, lassan csordogáló nyomozós sztori, ami sokkal inkább szól egy helyzetrõl és a körülményeirõl, mint akármilyen kibontandó és megfejtendõ bûntényrõl. Jó lenne, ha minél több ember megnézné, hogy egy kicsit más megközelítésbõl is képet kapjanak az agymosott/szétpolírozott tvhíradók és nagymenõ háborúsmegmentõs filmeken kívül. Azok is jók, de ez az igazi.
Elah völgye amúgy az a hely, ahol Dávid legyõzte Góliátot. Csak az nem igaz történet.
10/10

kaposi1
Nagyon-nagyon nem osztom a velemenyed.
Dehat nem nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Jo neked hogy te csak "ilyen borzalmasan elszurt filmekkel" talalkozol.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

PetruZ
Sorry, de le kellett mennem egy szintre, hogy megértse...
Sephi
De de, te az vagy 😄

precision
tudatlanság != bunkóság

Bazinga!