Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kész, kb. 20 percig bírtam, ott borult a bili. Már a "repülõbõl kiugrom egy gumicsónakkal" résznél azt mondtam, hogy ez itt ennyi, de még maradtam, aztán a ripacskodás végleg betette a kaput. Ki a faszom (naná, hogy ez a tetû Spielberg) találta ki, hogy egy kalandfilmbe bele kell tenni egy gyereket és egy énekesnõt? Mi ez a szar? Egyfolytában rikogatás, sipákolás, a gyerek meg vigyorog, mint a róka a mesekönyvben, meg olyanokat üvölt, hogy "Hú, ez nagyon muris!"
Hát kurvára nem.
nézhetetlen, ki is kapcsoltam a faszba
Kérdés: a zseniális(!) elsõ rész után hogy adhattak ki ilyen trágyát a kezeik közül?
(komolyan kérdésessé vált a 4. rész moziban megnézése)
Bár ezt nyilván nem Tõled kellene kérdeznem, mert nem Te mondtad.
Õ meg úgysem fog válaszolni...
1-1. peace.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha szerinted nem normalis, akkor ugyse tudod meggyozni az igazadrol, amugyis azt irta oda, hogy SZERINTE, nem szerinted.
Te leszarod mas velemenyet, ha nem egyezik a tieddel, de te is azert irsz ide be, hogy masnak tudtara add a velemenyed.
Zene nélkül mit érek én?
Te csak flamelni jarsz ide, neha az az erzesem.
Zene nélkül mit érek én?
De azért arcból meg szájból pöppet kérlek vissza, mert én sem a basztatásoddal kezdtem 😊
Szerbusz.
Kész utóbbi évek számomra egyik legjobb akció filmje, végig pörgött, ez a sok szálon való bemutatás iszonyatosan bejött, a film alatt egyszer sem unatkoztam!
9/10
Eddig még nem láttam. A nagy hype miatt nem akartam megnézni... és úgy esett, hogy nem volt már mit néznem és már 1-2 hónapja már itt van a vinyomon a film. Szóval megnéztem.
Most már értem miért volt akkora flame áradat a film után. Egyáltalán nem szokványos. Tetszett egyébként. Ahogy beindult. Ahogy haladtak az események. A párbeszédek is jók voltak. Aztán volt benne egy-két szokatlan dolog, amit már leírtak itt elõttem jópáran. Azok nekem sem igazán tetszettek. A vége meg picit fel is bosszantott. Az utolsó mondat után csak ugy odateszik hogy THE END. Hát fura. Mindenesetre a film elsõ 3/4 -ede miatt 8 pontot megérdemel. Többet sajna nem. Ja és ez sem egy többszörmegnézõs film így.
8/10.
Bazinga!
vagy hogy: "War transform us into beast"
Tényleg megdöbbentõ, hogy mennyire közömbösek volt-ak, a gyilkosság után de hát a háborút odaát Irakban is csak így (közönyösen) élhették túl, és így jöttek haza...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
NEM ILLIK A IJ VILAGABA ES KESZ. Meg a konyvekben sincs ilyen tudtommal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En nem tudom minek kellet ezt a filmet lebarmolni. Siman egy nezheto, bar kicsit rovid/spontan muvi volt. Kicsit meglepodtem, hogy ilyen hamar lett vege. Az ido szalakkal van nemi problemam, mert meg veletlenul sem egyeznek, de azert a film nem er annyit, hogy most ezeket fittassam.
Azért ne mondd nekem, hogy a gyilkosság "indoka" sem lepett meg, ill. az sem, ahogy elõadták! ("Utána elmentünk kajálni. Farkaséhesek voltunk.")
Azért ha a saját fiadról derülnek ki ezek a dolgok, szerintem nehezen érint, ha nem is döbbensz meg. T.L.Jones sem csodálkozott rá semmire, elmerengve tudomásulvette és ennyi.
Csak annyit hiányoltam a filmbõl, hogy a végére nem írták ki: "War. War never changes."
Na akkó értékelés is:
Golden Compass
Aranyos, jópofa, jólmegcsinált: 7/10(nem ragozom túl, annyit azért nem ér)
Magyar vasutak története
Ejj, de imádom a magyar vasutakat. Ebben a dokumentumfilmben még ráadásul lebombáznak egy kis történelemmel is(úgyse emlékszem már semmire a középsuliból): 9/10 (több ilyen magyar kiadványt kérek mint ez az összeállítás)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Remek film olyan AAA szinészekkel akik zsigerbõl ismerik a szakmát.
SPOILER!!!
Sajnos a film kiszámítható (egyrészt mert több ilyet láttunk) másrészt már a 20. perben ellövik a "drámát" a mobilvideóban. Miután gyanítható volt, hogy a bajtársak egymásra fognak mutogatni...elõbb, utóbb.
T.Lee Jones mint apának számítania kellett rá hogy a fia Irakban elkövet-het dolgokat. Vagyis nem érhette meglepetésként a további mobilvideó.
Köcce az infókat
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha már errõl a társulatról van szó:
The Bodyguard (2004)
Hõsünk, Wongkom (Wongkamlao, vagyis az Ong-Bak kopasz, városba szakadt falusi fickója, meg a Tom Yum Goong csetlõ-botló rendõre, aki egyébként a való életben egy híres thai komikus), egy nagyon gazdag ember profi testõre, akit rögtön a film elején megmerényelnek, és bár Wongkom nem igazán tehet a haláláról, az áldozat fia mégis õt hibáztatja. A merényletek tovább folytatódnak és immár a fiú a célpont, aki eltûnik a szegénynegyed dzsungelében. Wongkom versenyt fut az idõvel és a támadókkal, hogy megtalálja õt.
Itt-ott némileg eltúlzottak a harcjelenetek, fõleg Wongkom van jópárszor megdrótozva, de a stunt melóra itt sem lehet panasz. Egy rövid cameo erejéig Tony Jaa is felbukkan, hogy leverjen pár rosszarcút, ezek a film legjobb részei (semmi drót, semmi trükk, a rác kajakból tudja azt, amit bemutat). A film egyébként akció-vígjáték, bár a vígjátéki elemek néhol erõsen izzadtságszagúak, de elviselhetõek.
Összességében simán nézhetõ film, esti könnyed szórakozásra kiválóan alkalmas, aki meg a Jaa jelenetekre vadászik, annak meg kötelezõ legalább az a néhány perc. 😊 6/10
U.i.: A második részt még nem láttam, de hamarosan az is sorra kerül.
Miután Pinkaew és Jaa útjai elváltak, az elõbbi tovább folytatta a rendezõi / produceri munkáját, ennek legújabb "termékérõl", a Chocolate c. akciófilmrõl majd holnap. 😊
37760 ahha, értem, köszi😄
mondjuk láttam én már olyan rilizt is neten hogy ongbak 3, meg 4
aztán mégcsak nem is Tony Jaa volt benne, hanem vmi más ázsiai verekedõs ember 😊
Bazinga!
A trailer alapján ilyen röhögõs, igazi Stephen Chow -s vígjátékra számítottam. De csalódtam. Azt is mondhatnám hogy pozitívan. Ez inkább dráma, néhol humoros jelenetekkel. Sajnos nem közelíti meg a Kung Fu Hustle szintjét, mondjuk a stílusa is teljesen más. Egyszernézésre mindenképpen alkalmas. 7/10.
Bazinga!
"Tom yum goong (2005)
aka "Ong Bak 2" - Thailand (Thai title) (working title)"
ez is oda van írva, meg alatta ott van, hogy Ong Bak 2(2008)
szal nemtom, de azért köszi😄
Tony Jaa filmjei: imdb
amire te gondolsz az sztem a Tom Yum Goong vagy usa title szerint a The Protector... az is egy nagyon jó film, nagyban hasonlít az ong bak -ra
Bazinga!
Casshern
10/6-7
Nem volt rossz, de a vége nagyon untató, a törénet érdekes és nagyon jól meg van csinálva
Ong Bak
Fúú..nagyon fasza, eszméletlen, fantasztikus harcok, megjegyzem, voltak benne mûütések-rúgások, csak ezért 10/9...abszolut kedvenc lett, töltöm a 2.részétXD
Live for nothing or die for something.
Mondjuk aki kicsit is tájékozott a témában, annak már a film címébõl lejön a lényeg, mivel a legenda szerint a kristálykoponyák honnan is valók?!
Akkor meg mit vártak? A ráknépséget? 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Betépve 9/10 Ez már egy elég régi film de még csak most néztem meg. Johhny Depp nagyon jól alakította a karakterét, Penelopé Cruz <#szeret>#szeret>, és a vége igazán drámai volt. Számomra nagyot ütött, szeretem az ilyen filmeket.
Most fogom majd meglesni az Elah völgyét, és a 21 Las Vegas Ostromát (már ha valaki készít hozzá magyar feliratot.)
Hetek óta letöltöttem a Kasszandra álmát, szinte naponta nézem, és még mindig nincs hozzá felirat.
Jól látom ezt, vagy valami elkerülte a figyelmem?
HTXVM
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
2. részt is nézd meg, meg a GITS StandAlone Complex -et is, asszem 26 részes
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''