Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szégyen, nem szégyen, én még csak most néztem meg. Legalább elmúlt a hype mostanra. Bár a játékokkal nem játszottam, csak pár videót láttam róla, ennek fényében értékelem. A legtöbb (persze akad jópár kivétel) játék / képregény feldolgozással az a probléma, hogy a sztorit nem dolgozzák ki eléggé, és amolyan "in medias res" kezdést kapunk. Senki nem tudja miért, csak úgy vannak a dolgok. De az is lehet,h csak úgy összecsapják õket, elnagyolják az egészet. Az intro dal alatt bepillantást nyerünk a 47-es gyermekkorába, el tudjuk képzelni miféle dolgok történtek vele. Lehet ezt is összecsapottnak venni, de érdekes módon nekem ennyi pont elég is volt, megkaptam minden szükséges háttérinformációt. Ahogy olvastam sokszor szidták a fõszereplõt a játéka miatt. Hát nem tudom... Szerintem egy ilyen, bizonyos szempontokból mondhatni ingerszegény környezetben felnõtt bérgyilkos az én elképzelésem szerint is ilyen. Egyedül a hangját kifogásolom... Az néhol valóban eléggé erõtlen, de valahol erre is olvastam utalást a Wikipedián, h pont ilyen a hangja.
Az akciójelenetek nagyon rendben voltak. Amit a videók alapján láttam minden benne volt: dupla ezüst pisztoly, kábító injekció, mesterlövészkedés, átöltözés. Egyszóval nekem hiteles volt. A csaj pedig dögös. "This is how a game should be adapted." - Szerintem is. Most kövezzetek meg 😊 8/10
The Incredible Hulk
Nem akarom újraszítani a tüzet, de...
A történet nagyon gyenge volt, az apuci szuperképessége egy képregényben lehet elmegy, de mindezt egy felnõtteknek (vagy majdnem felnõtteknek) szánt filmbe tenni? Egy kicsivel dolgozhattak volna többet is a forgatókönyvön. Nekem ez a képregényes osztott képernyõ sem igazán jött be, de egy idõ után elfogadtam, mivel adaptációról van szó. De úgy az egészet nem fogadta be a gyomrom. Remélem az Edward Nortonos jobb lesz. 4/10
mov ah,4ch int 21h end
Valami Park Chan-Wook szerû filmre számítottam, ahol a brutalitás és az erõszak mûvészi szinten jelenik meg. Ilyesminek indult még mikor kocsikáztak az elején de aztán nagyon nem az lett amire számítottam.
Mielõtt még elkezdem sorolni h mi nem tetszett azt mindenképpen meg kell jegyezni hogy a színészek zseniálisak voltak. A két veterán, Tim Roth és Naomi Watts hozzák a kötelezõt, a két srác is nagyon jó volt, annak ellenére hogy ismeretlenek voltak számomra.
Illetve maga az alapkoncepció is tök jó, csak kár hogy a buta megoldások tönkreteszik a történetet.
Valahol ott lett elcseszve ez a film, hogy nem tudott egy olyan hangulatot, feszültséget teremteni amivel megfogná a nézõt. Még a gyilkosságok is olyan hirtelenek és egyszerûek hogy az embernek nem is tûnik fel hogy meghalt valaki. A vége felé már kissé elegem lett ezekbõl a polite dumákból, a két srác dialógusa száraz és semmitmondó, és a legrosszabb hogy ismétlik ezeket.
SPOILER!!!
A másik dolog ami nagyon baszta a csõrömet az a csaj meg a csávó szánalmas menekülési próbálkozásai. Azt még ugy ahogy elfogadom h a csávó órákon keresztül egy hajszárítóval(!!!) próbálja a mükõdésbe hozni a mobil telefonját amit még a film elején az egyik faszi bele lökött a mosogatóba, és csodák csodájára nem mûködik az a gyönyörû nokia telefon. Persze a végén már le is merül, de nem baj hogy tisztán látható hogy a aksicsík fullig van.
Csaj ahelyett hogy megkeresné a másik mobilt ami a Range Roverbe van, inkább kivágja a kerítést majd elkezd sikoltozni egy ház elõtt segítségért...(ja idöközben a két tusztartó lelépett, de hogy miért az rejtély marad) Ahelyett hogy becsöngetne máshova, elkezd a kivilágított úton sétálni és persze aztán mikor jönnek vissza a skacok felszedik mint az üllõi úton a qrvákat.
És a kedvencem a rewind gomb. Nem mesélem el h mi volt pontosan, de aki megnézni a filmet vagy aki látta az eredetit az úgy is érteni fogja. Elején totálra nem értettem h mi a túró akart ez lenni, miután elolvastam egy hsz.t imdbn kissé megvilágosodtam. Oké hogy ezzel Haneke megmutatja h mennyire nem "átlag horror-thriller" az õ filmje, amiben meghal a gonosz és megmenekül valaki de ez hogy megnyomja a csávó a távirányítón a visszatekerés gombot, komolytalanná teszi a filmet. Szerintem másképpen is meglehetett volna oldani ezt az üzenetet, de az a távirányítós trükk egy igazi wtf érzést keltett bennem.
Összeségében olyan 5-6 pontot ér ez a film nálam, de lehet hogy túl magasra tettem a lécet és ezért koppantam nagyot.
I love this game!
Has he lost his mind
Can he see or is he blind?
Can he walk at all,
Or if he moves will he fall....megnéztem a Vasembert...jó lett. 8/10 Ügyes feldolgozás.
En is most neztem meg a 21-et, valoban jo film, de ez a tanarral valo kibaszas dolog mar eleg elcsepelt. Jol volt osszerakva a film szerintem, jo volt megnezni is, de semmi ujat nem mutatott.
Az volt meglepo, hogy eloszor azt hittem jo ember a tanar, aztan minden penzet elvette a "kedvenc" diakjanak.
Zene nélkül mit érek én?
Fõleg ne az amerikaiaktól!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hol itt az eredeti ötlet???
Bár a mai világban, ahol mindenki feldolgozik mindent és mindenkit, ott ne várjunk eredetit...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
gondolom ez még szánalmasabb lesz:S
Yo, Bitch!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
480p
720p
és hogy ezt most miért? ezért:
Joel Coen, Ethan Coen (dir.), George Clooney, Frances McDormand, John Malkovich, Tilda Swinton, Brad Pitt 😮
ITT meg az új Kevin Smith film hihetetlenül jó teasere!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jól szórakoztam, de ennyi. 8/10
SPOILER
hat.. erdekes... igazabol utalom mikor egy filmben irrealis baromsagokat csinalnak avagy nem csinaljak azt amit kene.
en mar az elejen kibasztam volna a hulye csajt a kodbe.. menjel.. teritsd meg a kodben levo szornyeket.
A film parszor felidegesitett emiatt a hitvallasos okossaggal es az a szomoru hogy ilyen emberek tenyleg vannak.. film legjobb jelenete az volt mikor fejbelottek a csajt! 😊
a vege hulyeseg.. ez mar megint egy irrealis baromsag... persze nehez atelni a dolgot es biztos vagyok hogy az iro sem csinalt semmifele felmerest de en inkabb elmentem volna keresni egy masik autot.. addig a tobbiek biztonsagban ott ulhettek volna. Mikor a csavo lelott mindenkit es kiszallt mar tudtam hogy hulyeseget csinalt.. mondjuk nem gondoltam a katonakra de tudtam hogy eppen el fog tunni a kod a bogarakkal egyutt.
vegulis nem volt unalmas a film neha szorakoztato neha meg idegesito. Jelek sokkal jobban tetszett amiatt hogy a vegeig SEMMIT nem mutattak semmibol csak paraztattak.
10/10
nagyon fasza, végig élveztem, nagyon tetszik benne minden, a végén a csavar az nagyon ott van<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
btw nekem a regebbi hulk is nagyon bejott... 5-6 pontnal tuti hogy jobbat adnek ra...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Elég beteg volt aki ezt kitalálta....vagina amiben fogak vannak.
A film maga pedig elég gyenge, se horrornak se komédiának nem mondható.
3.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
----------------------------
5/10 jóindulattal, a képregényfilmek között
Negatívumok, mert ebbõl van több:
- lassan indul be, elég unalmas az eleje. Hozzátenném: nembaj ha nem csapnak egybõl a lovak közé, ha szépen fel van építve egy sztori, de könyörgöm, ebben gyakorlatilag nem történik semmi 30 percen keresztül, egy poén, egy érdekesebb jelent sor sincs, leszámítva a béka kipukkasztását...
- húztam a szám Bruce háza elõtt, éjszaka a kutyáival megjelenõ-bámuló, majd 3mp és egy redõnynyitás múltán BÁMULATOSAN köddéváló apukás jeleneten. A fõhõs/kamera ilyenkor mindig ugyan azt a helyet nézi ahol az alany állt, körbenézni nem szokás, ettõl biztos nagyon rejtélyessé válik az egész, legalábbis a rendezõ úr szerint... annyira elcsépelt és tré...
- kutyák zöld gázhalmazállatúvá SZÉTPUKKANÁSA több mint nevetséges....
- én nem tudom, hogy gondolta Ang Lee ezt az ugrabugrát, de valami félelmetesen blõd és gagyi, tudtommal az igazi Hulk nem volt képes ilyesmire... Hulk nem szöcske-ember, Lee bácsi viszont azt csinált belõle.
- A kommancsos rész, még jó is lehetett volna, ha nem csinálnak totál képtelenségeket a helikopterek, vagy pl. ha nem 60 km/h-val repülnek a rakéták Hulk felé...
- Azért a CGI néhány helyen gáz volt, fõleg Hulk futása nem tetszett, illetve néhány mimikája mikor közelrõl mutatták.
- Ang Lee borzasztó száraz, egy fél poén nincs a filmben, semmi, nuku... Nem azt mondom, hogy dõlni akarok a röhögéstõl, de 1-2 értelmesebb poén igazán elfért volna...
- A vége szerintem kimondottan szar, ezzel az elemekké alakuló majd végül hatalmas energiagombaként szétrobbanó faterral. Nem tetszett.
Pozitívumok:
- a képregényes, osztott kamerás megoldások jók, és sok esetben nem is zavarók (lévén az ember egyszerre csak egy képre tud összpontosítani), de ez azért nem viszi el az egész filmet, csak egy pozitív apróság...
- az elején a sorozatból ismert Hulk és Stan Lee feltûnése mosolyt csalt az arcomra...
- rakéta becsapódás a szülõi házba, valami brutálisan gyönyörû CGI, 5x visszatekerõs rész...
- nekem a tankos rész is bejött, nem éreztem papírtankoknak azokat, pláne a lövegtorony mint pajzs tetszett nagyon
- alapjában véve sem Eric-kel, sem Jennifer-rel (egyik kedvencem) sem más színésszel nem volt gondom, hozták a formájukat és pont.
- Lassan indult be, de a bázisról való szökése végül is izgalmas volt
- Tûrhetõen volt fényképezve
Nem vagyok/voltam Hulk fan, így max 1x nézhetõnek tartom a filmet, semmi több.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
www.apple.com/trailers <--- trailerek HD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudtok helyeket, ahonnan mozifilmeknek a trailer-jeit lehet letölteni jó minõségben, mondjuk HD-ban?
Köszi.
Üdv.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ezzel nincs is baj, de amikor az emberek vitakeszsege kimerul abban, hogy a mas izlesvilagat lefitymalja, ott mar komoly baj van.
Eppen ezert kellene onmersekletet tanusitanotok es elfogadni mas velemenyet illetve azt tiszteletben tartani.
Ha erre nem vagytok kepesek, ti vagytok a marhak, nem a masik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
10-bõl 6-ra értékelem
PSN ID.: Beegabor
Spam off szerintem. Akarmit irok, hiaba. Irjal meg valamit, hogy ne az legyen, hogy enyem az utolso szo.
gg
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerencsére bárki visszaolvashatja.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
attól, hogy engem itt rühell mindenki, de még bõven szophatsz, ha rájátszol, ha nem.
amúgy meg az offolásról annyit -ha már annyian tiltakoznak ellene-, hogy vissza lehet olvasni: kizárólag filmekkel kapcsolatos hsz-eket termeltem, és folyamatosan az aktuális témaként felvetett filmrõl kérdeztem ezt a félkegyelmût.
hogy õ miket bravúrozott az egyszerû válasz helyett, az már nem az én saram.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mind1.
Ha normalisan viselkedel, normalisan fognak veled beszelni. Ennyi, nem nehez.
Peace out.
amúgy most direkt nem szidtam senkit, nem ugattam, tudok én normális is lenni, de egy valamit soha nem fogok szó nélkül hagyni: ha hülyének néznek.
Csunya bacsi! 😄DD
Amugy szarom le, ha nem jott le, hogy szorakozom, akkor ez van. Igaz ezt nem spam kent kene csinalni, de elvezem, hogy probal ervenyesulni.
De most tudod, hogy szenat raktal a tuzre, mert ahogy latja, hogy valaki melleje all majd megint jon a remek szovegevel "HOGYEMEGMONDTAM"
😄
"en akarmit irhatnak Riddick-nek, akkor is tudna mit visszairni"
Ebbõl nekem úgy fest, hogy úgy képzeled el az egészet, hogy csak a Tied lehet az utolsó szó, egyéb eset pedig ÉRTELMETLEN...
Pedig külsõ szemlélõnek (ez lennék én) úgy tûnik, Riddick kérdezett valamit, amire Te nagyarcúan-nagyvonalakban válaszoltál, bemásoltad azt az angol írásodat (Mo-on vagyunk, ha már berakod a saját szavaid, fordítsd le szépen), nem is beszélve a DIREKT elrontott "angol beteges" bakidról, amit viszont bizonygathatsz évekig, akkor sem kajálom be, hogy direkt cserélted ki a két film címét (esetleg, ha belinkeled az írásod eredeti helyét, ahol nyilvánvalóan nincs kicserélve a Brokeback), szóval egyelõre annyi jött le, hogy:
Picit szopó ágon vagy 😊))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem volt annyira vészesen sz*r, mint ahogy a korábban olvasott lehúzások alapján vártam. Igaz, annyira nem is jó.
Az alapötlet okés, van benne potenciál, de nem merték teljesen kihasználni. Ez a Paladins vs Jumpers túl egyszerû, meg sincs magyarázva igazán, csakúgy, mint a származásuk kérdése (talán majd a folytatásokban). Ez a Christensen gyerek csapnivalóan rossz színész, szerintem sosem lesz belõle még erõs közepes sem, az eyecandy-nak szánt Rachel Bilson abszolút meg nem az én ízlésem. Szegény Samuel L. Jackson sem brillírozik, láthatóan unja az egészet, rutinból, rém unalmasan hozza a tipikus evil figurát. Talán csak a félõrült Griffin figurában van valami élet.
Egyébként viszont a film maga egész pofásan van megcsinálva, jók a jump-ok animációi, nem "lóg ki" a CGI-lóláb. Talán majd a folytatásokkal helyrekerülnek a forgatókönyves hiányosságok is. Bár szerintem a film túl rövid ahhoz, hogy ne lehetett volna még vagy fél órával megtoldani, és így megmagyarázni és lezárni mindent, folytatások nélkül.
Nem is tudom, mennyit lehetne adni rá. Az imdb-s 6.5 körüli érték korrekt, maradjunk ennyinél.
PSN ID.: Beegabor
Ezert kerdem en : Minek irni ertelmeset, ha nincs kinek ?😄
Kibaszott okosak vagytok, de mar kezd abbol elegunk lenni, hogy nem olvasunk mast, mint a ti marakodasotokat. Arra sem vagytok kepesek, hogy a mas irasat elolvassatok, csak megy a frocsoges.
Ideje lenne retardaltak, a masik velemenyet is elfogadni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mar farasztol.
Elfeledtem oda irni, hogy a legjobb leirasa a filmnek, egy angol lap kritikaja szerint csak elfeledtem "..." koze rakni.
A vagas sem volt valami jo. Tul sok split screen ujra meg ujra... mintha egy elso eves egyetemiste probalna valakit meghatni vele. Tul sok volt ez nekem.
Aztan meg az volt a bajom, hogy tulsagosan unalmas volt... Nem ez az a Hulk akin en felnottem... az akcio is total butasag volt..
Kar, hogy ilyet csinaltak ahulk-bol
Az is ok, hogy megprobaltak egy psihos dramat csinalni de konyorgom.... 70%0aban a filmnek azzal megy el, hogy ugyanazokat a flashbackeket latja?
Hulk roviden :
cientist changes into creature, military shooting with all they've got, girl crying, hulk changes back, REPEAT
Tudos atvaltozik szornye, a katonasag mindent es mindenre lo, a csaj sir, Hulk visszavaltozik... ES UJRA ELOROL.
Meg irhatnam de mar unom irni... vagod mi a bajom?
Eddigi oszes MARVEL film atadta a fiilinget. Ez nem.
Punktum.