Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Mindenre magyarázatot adott,nem figyeltél kellõképp😊
Tessék megnézni mégegyszer...

Oziris666
Kegyetlen monoton,pocsék film 1hete néztem kb éjjel...
Semmit nem mutattak benne,mindig másfele nézett a kamera!
Az a lelõlek és utána visszatekerem a történetet dolog meg kész vicc...

CSOCSO
hat ja.. a liftes jelenet megmaradt benne mint atom.. meg amikor athalad a falakon 😄

arra a reszre ami a linkelt videoban van.. nah arra meg agyaltalan nem emlexem

az en gyerekkoromban is volt valami horror film ami a tv ben ment de mar szinte semmire nem emlexem max arra hogy valami vezerloteremben volt a ket szinesz es valami szorny meg egyre nagyobb lett es csak nott es nott ... ennyi😄 hogy mi lehet? nemtom
gErIbÁ
Köszi a segítséget, most nézve kicsit gagyinak hat de annó kölök koromban elég paráztam mikor néztem😄

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

CSOCSO
ez az... lattam ezer eve.. arra nem emlexem hogy felelemmel "taplalkozott" volna de emlexem a szornyre.

Blasta
Ok, valszeg ez lesz az, imdb tagline-ja megerõsített benne 😊

it feeds on your fear 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Riddick21
bazz, ezt én is láttam, de vagy 10 éves lehettem és a címére már sajna nem emlékszem, csak arra, hogy az újságban azt írták "a robot a félelemre apellál" és én megkérdeztem anyut, hogy mi az, hogy "apellál" <#help>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

gErIbÁ
Hali egy ideje keresek egy filmet ,kb 10-12 éve látamm és nem tudom a címét.Halványan emlékszem a sztorira valami olyasmi volt hogy egy fegyverkészítõ laborban egy olyan szörnyszerû gépet fejlesztenek ki ami azokra támad csak akik félnek és a doki néni egy katonának kiiktatja valami félelem érzetét hogy ne találja meg a gép, ha jól emlékszem kb 1 éjszaka alatt lejátszódik az egész. Ha valaki tudja plz nyomja már be mi lehet a címe.THX Bocs ha véletlen rosz helyre írtam ez.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

SötétBarom
The Signal

Ez olyan film amilyet nagyon régóta nem láttam.. Az eleje olyan 95% OMG, aztán olyan 1/3 résznél 100% WTF, a vége meg jól összepattintja az egészet.. Amúgy teljesen elborult, de annyira szokatlan, hogy mindenképpen érdemes megnézni a mostani lagymatag horror felhozatal mellett..

8-9/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kojiro
ezt mondtam?
ott voltál?
gondolom mentik az értékeket, amig tudják, ha baj van meg lelépnek.
ezt ugy értsd, hogy cipelik ki a tekercseket...

Kojiro ergo sum.

sweech
egy tûzoltó élete többet ér, mint egy szaros tekercs, szerintem.

Tikal
óó, mindig ez a pénz, majd ráfogják a másolatokra hogy az volt az eredeti, vagy majd eladják az elégett celluloz darabokat, mondván ezen a szalagon ez meg ez volt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
😊
ha találsz ilyet szólj nekem is, rám is jut majd pénze biztos 😄

Bazinga!

Bakancslista

Egyenes imádom Jack Nicholsont, Morgan Freeman meg ráadás volt. A történet is tetszett. Én is hasonlót tervezek, ha ilyen helyzetbe jutok, csak találnom kell hozzá egy pénzes havert...
Kojiro
mert azok voltak az eredetik...
kb 100x annyit ér

Kojiro ergo sum.

sweech
ha vannak másolatok, minek mentették a filmeket? :C

desigo
Csak 3 fõbb dolog égett le. Az egyik híres Back To The Future díszlet, egy King Kong látványosság, és egy tároló 40-50 ezer filmmel.

Az NBC Universal vezetõje megnyugtatott mindenkit, hogy bár rengeteg tekercs elégett, vannak másolatok különbözõ helyeken belõlük. A tûz folyamán 3 tûzoltó sérült meg, akik épp mentették a filmeket.

desigo
elírták na xD
CSOCSO
jesuzom!!!!! meg az a szerencse hogy nem az Universal studio gyulladt ki...

amugy barki tudja mijafasz az a univesal studio?😄
stargatelost
<#wow2><#wow1>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

CSOCSO
<#worship>
Szabi84
City Hunter, megvan eredeti vhs-n😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

precision
legjobb 😄
<#eljen>

Bazinga!

SötétBarom
Ez a faszi egy állat 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Iori
az a street fighter paródia büntet

I love this game!

tep
Vantage Point : 8/10
maga a film jó volt , csak....golyóálló mellény?...persze , mi a fax-nak?<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

barnie1990
Klasszikus, sajnos belealudtam, pedig megneztem volna szivesen meg 1x.

Zene nélkül mit érek én?

Bulykin
nem ide akartam, sry<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CSOCSO
az egy jo film de mar 120szor lattam 😄
Istencsászár
ÁL/ARC

Büntetett most is....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

I.C.ram
ja és azt már megsem említem, hogy hoták rendesen megint a "csóri szovj*khm* oroszország sztereótípiát az amcsik, ahol mindenki korrupt, és a rendõrségé minden hatalom, ezt hangsúlyozni hivatott a scifi ruha a kommandósokon, és a vörös hadsereg egyenruhájában lévõ ezredes is, aki úgy kívánja megoldani a dolog, hogy elgázosítja a civiliket, ami tény hogy tényleg megesik néha 😛 (Moszkvai túszdráma).

Timothy Oliphant meg gyenge ehhez a karakterhez. Ide valami vaskosabb ember kellett volna, és nem a babaarcú Timothy.
Nick01
aham ,hát számomra ez kizárt volt ,mert a tanár rendesen betett a gyereknek ,elvette mindenét..ezekután a gyerek bosszut áll ,nem fog vele ujra összeállni /spoiler]

I.C.ram
Hitmant én is most néztem meg.

Magyar szinkron iszonyat fos volt. Tényleg kritikán alúli. Maga a film meg kb olyan volt, mint egy Cobra 11 epizód autós jelenetek nélkül... Az a tipikus német krimisorozat hangulata volt az egésznek. Sztori nem is volt az egészben. Semmit nem tudott meg a nézõ a karakterrõl, meg arról, hogy kiket, és miért kell megölni, vagy hogy ezek a gonosz bácsik miben sántikálnak már megint. Baromi lapos szar volt az egész. Akció jelenetek igénytelenek voltak nagyon.

Szar volt nagyon. 3/10
Bulykin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
számomra a csavar az volt, amikor azt mutatták, hogy a néger pali megkérte, hogy verjék át a tanárt, mert el akarja kapni...én tényleg azt hittem, hogy "rendesen" elmennek és kaszálnak egy csomó pénzt még utoljára együtt

Nick01
"21 - Las Vegas ostroma
10/10
nagyon fasza, végig élveztem, nagyon tetszik benne minden, a végén a csavar az nagyon ott van"

én is merkérdezem h milyen csavar volt a végén ?!?

az egész teljesen egyértelmü volt ,szal nem értem hol benne a csavar.
nálam 10/6

joebacsi
hasonló jelenet van pacino-tól a Carlito's way-ben, az is zseniális

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Panzermeyer
Jaj, bocs... igazad van, ez csak a sima Hulk. Ezt benéztem 😊

mov ah,4ch int 21h end

sweech
nem az incredible hulkot láttad 😊

Panzermeyer
Hitman - A bérgyilkos

Szégyen, nem szégyen, én még csak most néztem meg. Legalább elmúlt a hype mostanra. Bár a játékokkal nem játszottam, csak pár videót láttam róla, ennek fényében értékelem. A legtöbb (persze akad jópár kivétel) játék / képregény feldolgozással az a probléma, hogy a sztorit nem dolgozzák ki eléggé, és amolyan "in medias res" kezdést kapunk. Senki nem tudja miért, csak úgy vannak a dolgok. De az is lehet,h csak úgy összecsapják õket, elnagyolják az egészet. Az intro dal alatt bepillantást nyerünk a 47-es gyermekkorába, el tudjuk képzelni miféle dolgok történtek vele. Lehet ezt is összecsapottnak venni, de érdekes módon nekem ennyi pont elég is volt, megkaptam minden szükséges háttérinformációt. Ahogy olvastam sokszor szidták a fõszereplõt a játéka miatt. Hát nem tudom... Szerintem egy ilyen, bizonyos szempontokból mondhatni ingerszegény környezetben felnõtt bérgyilkos az én elképzelésem szerint is ilyen. Egyedül a hangját kifogásolom... Az néhol valóban eléggé erõtlen, de valahol erre is olvastam utalást a Wikipedián, h pont ilyen a hangja.
Az akciójelenetek nagyon rendben voltak. Amit a videók alapján láttam minden benne volt: dupla ezüst pisztoly, kábító injekció, mesterlövészkedés, átöltözés. Egyszóval nekem hiteles volt. A csaj pedig dögös. "This is how a game should be adapted." - Szerintem is. Most kövezzetek meg 😊 8/10

The Incredible Hulk

Nem akarom újraszítani a tüzet, de...
A történet nagyon gyenge volt, az apuci szuperképessége egy képregényben lehet elmegy, de mindezt egy felnõtteknek (vagy majdnem felnõtteknek) szánt filmbe tenni? Egy kicsivel dolgozhattak volna többet is a forgatókönyvön. Nekem ez a képregényes osztott képernyõ sem igazán jött be, de egy idõ után elfogadtam, mivel adaptációról van szó. De úgy az egészet nem fogadta be a gyomrom. Remélem az Edward Nortonos jobb lesz. 4/10

mov ah,4ch int 21h end

tep
100 Girls : 6.5/10
(lánykollégium<#ravasz1>)

\"SLICE of LIFE\"

Bulykin
igen

Iori
Sikerült megnéznem a Funny Games US-t, amit a TDK mellett, legjobban vártam. Csalódtam, nem is kicsit.

Valami Park Chan-Wook szerû filmre számítottam, ahol a brutalitás és az erõszak mûvészi szinten jelenik meg. Ilyesminek indult még mikor kocsikáztak az elején de aztán nagyon nem az lett amire számítottam.
Mielõtt még elkezdem sorolni h mi nem tetszett azt mindenképpen meg kell jegyezni hogy a színészek zseniálisak voltak. A két veterán, Tim Roth és Naomi Watts hozzák a kötelezõt, a két srác is nagyon jó volt, annak ellenére hogy ismeretlenek voltak számomra.
Illetve maga az alapkoncepció is tök jó, csak kár hogy a buta megoldások tönkreteszik a történetet.

Valahol ott lett elcseszve ez a film, hogy nem tudott egy olyan hangulatot, feszültséget teremteni amivel megfogná a nézõt. Még a gyilkosságok is olyan hirtelenek és egyszerûek hogy az embernek nem is tûnik fel hogy meghalt valaki. A vége felé már kissé elegem lett ezekbõl a polite dumákból, a két srác dialógusa száraz és semmitmondó, és a legrosszabb hogy ismétlik ezeket.

SPOILER!!!

A másik dolog ami nagyon baszta a csõrömet az a csaj meg a csávó szánalmas menekülési próbálkozásai. Azt még ugy ahogy elfogadom h a csávó órákon keresztül egy hajszárítóval(!!!) próbálja a mükõdésbe hozni a mobil telefonját amit még a film elején az egyik faszi bele lökött a mosogatóba, és csodák csodájára nem mûködik az a gyönyörû nokia telefon. Persze a végén már le is merül, de nem baj hogy tisztán látható hogy a aksicsík fullig van.

Csaj ahelyett hogy megkeresné a másik mobilt ami a Range Roverbe van, inkább kivágja a kerítést majd elkezd sikoltozni egy ház elõtt segítségért...(ja idöközben a két tusztartó lelépett, de hogy miért az rejtély marad) Ahelyett hogy becsöngetne máshova, elkezd a kivilágított úton sétálni és persze aztán mikor jönnek vissza a skacok felszedik mint az üllõi úton a qrvákat.

És a kedvencem a rewind gomb. Nem mesélem el h mi volt pontosan, de aki megnézni a filmet vagy aki látta az eredetit az úgy is érteni fogja. Elején totálra nem értettem h mi a túró akart ez lenni, miután elolvastam egy hsz.t imdbn kissé megvilágosodtam. Oké hogy ezzel Haneke megmutatja h mennyire nem "átlag horror-thriller" az õ filmje, amiben meghal a gonosz és megmenekül valaki de ez hogy megnyomja a csávó a távirányítón a visszatekerés gombot, komolytalanná teszi a filmet. Szerintem másképpen is meglehetett volna oldani ezt az üzenetet, de az a távirányítós trükk egy igazi wtf érzést keltett bennem.

Összeségében olyan 5-6 pontot ér ez a film nálam, de lehet hogy túl magasra tettem a lécet és ezért koppantam nagyot.

I love this game!

látta valaki a the forbidden kingdom-ot??????????????????,,
I AM IRON MAN
Has he lost his mind
Can he see or is he blind?
Can he walk at all,
Or if he moves will he fall....megnéztem a Vasembert...jó lett. 8/10 Ügyes feldolgozás.

barnie1990
Spoilerezz ha irsz ilyen dolgokat, amugy ez is SPOLIER!

En is most neztem meg a 21-et, valoban jo film, de ez a tanarral valo kibaszas dolog mar eleg elcsepelt. Jol volt osszerakva a film szerintem, jo volt megnezni is, de semmi ujat nem mutatott.
Az volt meglepo, hogy eloszor azt hittem jo ember a tanar, aztan minden penzet elvette a "kedvenc" diakjanak.

Zene nélkül mit érek én?

Kaplan
Feldolgozásba ne várj eredeti ötletet. 😊
Fõleg ne az amerikaiaktól!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!