Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Lesz*rom a véleményüket és hibának tartom a törlést. Ennél durvább személyeskedéseket és bizonyos rendezõk / színészek / filmek kedvelõinek lefikázásáról bent hagytál bármit szó nélkül, én pedig csak egy filmrõl és egy rendezõrõl írtam egyetlen mondatot.

Szóval a The Machine Girl egy 10 pontos film. Szerintem. Erre írtam valamit Tarantino-ról és a Kill Bill-rõl. Valami negatívat (ahogy anno a KB1 megtekintése után is ugyanitt, hosszabban). Továbbra is fenntartom.
Riddick21
Nevetséges, hogy mi megy itt, már megint engem vesztek elõ, holott azt sem tudom, hogy mirõl van szó... Nincs jobb dolgotok? Elviszek egy balhét anélkül, hogy kb. másfél hete szóltam volna a topikhoz, mert ez a gyökér csocsó kommenteket törölget. Mi ez, ha nem flémkeltés?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Blasta
Nnnna, akkor nem csak nálam ütötte ez ki a biztit 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"leginkabb ne sertegess rendezoket.. hacsak nem akarod hogy jojjon riddick meg a gangja es elkezdjen teged f*szk*csognek hivni."

?????????????????

Csocso, ebben a topikban egy bizonyos júzer miatt nem írhatja le az ember a negatív véleményét egy rendezõrõl??????? Már megbocsáss, de ez miféle hozzáállás???? Az 100, hogy én sennki miatt nem fogom majd vissza a konszolidált, nyomdafestéket tûrõ véleményem, legyen szó akár színészrõl, rendezõrõl, vagy klotildról innen a másodikról...

precision
Ne haragudj Csocso de szerintem ezt most nem jól csináltad. Petruz leírta a véleményét egy filmrõl. Errõl szól a topik. Ha mindenki hsz -ét kitörölnéd ami flamet kelthet akkor kb üres lenne az egész topik. Ehelyett Riddick és társai flame hsz -eit kellett volna törölnöd. Ha Petruz le akarja fikázni a filmet, akkor had tegye, szíve joga. Senkit nem sért meg vele, mármint az itteni látogatók közül. Kritizálja a filmet. Errõl szól a topik, nem a flamerõl. Nemhiszem, hogy jó ötlet úgy flamet megelõzni hogy amugy a normális emberek normális, _szubjektív_ mondanivalóját kitörlöd, mert az nem fog tetszeni egy-két tizenegyéves lelkületû kreténnek. No mind1. Ez csak egy megjegyzés v. javaslat volt. Végülis te vagy a házigazda...

Bazinga!

precision
nem szoktam egyáltalán tv -t nézni, tegnapelõtt is véletlen néztem bele valami cápás filmbe vmelyik színvonalas kereskedelmi adón ment
kb fél percet néztem, de az is elég volt, így félfüllel hallom hogy azt mondja az egyik arc a hajón, mikor a másik hajohóz közelít a cápa: "Úristen, ez felboríTSa a hajót! Vigyázzatok!"
Hát miezmár? 😄 Megkérdeztem fatert, mondom jól hallottam amit hallottam, és igen, nem félrehallás volt, õ is pont ugyanígy hallotta. Szóval szánalom a köbön. Nem elég hogy iszonyat gyenge C kategóriás szart adnak, de még 'parasztokat' is beengednek a szinkronstúdióba akik még magyarul sem tudnak? Argh.

Bazinga!

CSOCSO
Ne hari Petruz de torolnom kellett a hsz-edet....engem szinte majdnem ugyan emiatt ugattak le " a zokosok"; szal fogalmazd at a mondandodat ( leginkabb ne sertegess rendezoket.. hacsak nem akarod hogy jojjon riddick meg a gangja es elkezdjen teged f*szk*csognek hivni.

amugy beleneztem a filmbe... kill bill ide vagy oda az elso jelenet elegge szanalom.

az meg mar duplan gaz hogy amerikai szinkronost szedtem le NL hardsubbal 😞

de vegulis nezheto lesz.
Sir Quno Jedi
Kaena: La prophétie (2003)

Kicsit gyengus a sztori, sok elvarratlan szál és néhány ésszerûtlen megoldás, mitöbb blõdségek itt-ott. AZonban ettõl függetleül overallban jó az egész és elgondolkodtató. Nem egy Final Fantasy szintû minõség, néha hullámzó is, de szépnek szép és aránylag egyedi (bár sok a lopkovics a klasszikusokból, de az nem bûn).

Aki szereti az egész estés sci-fi animációs filmeket, ezt sem hagyhatja ki. Fõleg, hogy nem csak a vizuális orgazmus, de a zenék, dalok is szépek. (a magyar DVD kiadáson meg van sok extra is pluszban)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dynamic
The Forbidden Kingdom

Keserû szájízzel kezdtem a filmhez.

Nagyon sok elem a régi videófilmek kliséit idézte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1.balfék gyerek, akit eltángálnak a nagyok
2.de tulajdonképpen kiválasztott, aki másik világba átkerülve
3.pár nap alatt megtanul kungfuzni
4.hogy aztán megmentse a világot az évszázados rutinnal rendelkezõ rosszaktól
5.eközben a szerelem is eléri
6.a végére próbálnak elbizonytalanítani, hogy igaz volt-e vagy csak álom
7.de aztán bizonyosságot nyerünk, a nagyfiúk kötelezõ eltángálásán keresztül

Ezektõl eltekintve a 30-40. perctõl már kezdtem élvezni a filmet, és úgy jellemezném: sablonfilm, igényesen és élvezhetõen kivitelezve.

10/7
Bulykin
The Machine Girl<#eljen><#nevetes1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ragyogás(1980): Az egyik legjobb horror amit valaha láttam. Látszik, hogy késõbb rengeteg film merített belõle ötletet.
9/10

The Machine Girl: no comment.
10/10😊)

Oziris666
Mindenre magyarázatot adott,nem figyeltél kellõképp😊
Tessék megnézni mégegyszer...

Oziris666
Kegyetlen monoton,pocsék film 1hete néztem kb éjjel...
Semmit nem mutattak benne,mindig másfele nézett a kamera!
Az a lelõlek és utána visszatekerem a történetet dolog meg kész vicc...

CSOCSO
hat ja.. a liftes jelenet megmaradt benne mint atom.. meg amikor athalad a falakon 😄

arra a reszre ami a linkelt videoban van.. nah arra meg agyaltalan nem emlexem

az en gyerekkoromban is volt valami horror film ami a tv ben ment de mar szinte semmire nem emlexem max arra hogy valami vezerloteremben volt a ket szinesz es valami szorny meg egyre nagyobb lett es csak nott es nott ... ennyi😄 hogy mi lehet? nemtom
gErIbÁ
Köszi a segítséget, most nézve kicsit gagyinak hat de annó kölök koromban elég paráztam mikor néztem😄

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

CSOCSO
ez az... lattam ezer eve.. arra nem emlexem hogy felelemmel "taplalkozott" volna de emlexem a szornyre.

Blasta
Ok, valszeg ez lesz az, imdb tagline-ja megerõsített benne 😊

it feeds on your fear 😊

Blasta

Riddick21
bazz, ezt én is láttam, de vagy 10 éves lehettem és a címére már sajna nem emlékszem, csak arra, hogy az újságban azt írták "a robot a félelemre apellál" és én megkérdeztem anyut, hogy mi az, hogy "apellál" <#help>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

gErIbÁ
Hali egy ideje keresek egy filmet ,kb 10-12 éve látamm és nem tudom a címét.Halványan emlékszem a sztorira valami olyasmi volt hogy egy fegyverkészítõ laborban egy olyan szörnyszerû gépet fejlesztenek ki ami azokra támad csak akik félnek és a doki néni egy katonának kiiktatja valami félelem érzetét hogy ne találja meg a gép, ha jól emlékszem kb 1 éjszaka alatt lejátszódik az egész. Ha valaki tudja plz nyomja már be mi lehet a címe.THX Bocs ha véletlen rosz helyre írtam ez.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

SötétBarom
The Signal

Ez olyan film amilyet nagyon régóta nem láttam.. Az eleje olyan 95% OMG, aztán olyan 1/3 résznél 100% WTF, a vége meg jól összepattintja az egészet.. Amúgy teljesen elborult, de annyira szokatlan, hogy mindenképpen érdemes megnézni a mostani lagymatag horror felhozatal mellett..

8-9/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kojiro
ezt mondtam?
ott voltál?
gondolom mentik az értékeket, amig tudják, ha baj van meg lelépnek.
ezt ugy értsd, hogy cipelik ki a tekercseket...

Kojiro ergo sum.

sweech
egy tûzoltó élete többet ér, mint egy szaros tekercs, szerintem.

Tikal
óó, mindig ez a pénz, majd ráfogják a másolatokra hogy az volt az eredeti, vagy majd eladják az elégett celluloz darabokat, mondván ezen a szalagon ez meg ez volt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
😊
ha találsz ilyet szólj nekem is, rám is jut majd pénze biztos 😄

Bazinga!

Bakancslista

Egyenes imádom Jack Nicholsont, Morgan Freeman meg ráadás volt. A történet is tetszett. Én is hasonlót tervezek, ha ilyen helyzetbe jutok, csak találnom kell hozzá egy pénzes havert...
Kojiro
mert azok voltak az eredetik...
kb 100x annyit ér

Kojiro ergo sum.

sweech
ha vannak másolatok, minek mentették a filmeket? :C

desigo
Csak 3 fõbb dolog égett le. Az egyik híres Back To The Future díszlet, egy King Kong látványosság, és egy tároló 40-50 ezer filmmel.

Az NBC Universal vezetõje megnyugtatott mindenkit, hogy bár rengeteg tekercs elégett, vannak másolatok különbözõ helyeken belõlük. A tûz folyamán 3 tûzoltó sérült meg, akik épp mentették a filmeket.

desigo
elírták na xD
CSOCSO
jesuzom!!!!! meg az a szerencse hogy nem az Universal studio gyulladt ki...

amugy barki tudja mijafasz az a univesal studio?😄
stargatelost
<#wow2><#wow1>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

CSOCSO
<#worship>
Szabi84
City Hunter, megvan eredeti vhs-n😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

precision
legjobb 😄
<#eljen>

Bazinga!

SötétBarom
Ez a faszi egy állat 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Iori
az a street fighter paródia büntet

I love this game!

tep
Vantage Point : 8/10
maga a film jó volt , csak....golyóálló mellény?...persze , mi a fax-nak?<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

barnie1990
Klasszikus, sajnos belealudtam, pedig megneztem volna szivesen meg 1x.

Zene nélkül mit érek én?

Bulykin
nem ide akartam, sry<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

CSOCSO
az egy jo film de mar 120szor lattam 😄
Istencsászár
ÁL/ARC

Büntetett most is....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

I.C.ram
ja és azt már megsem említem, hogy hoták rendesen megint a "csóri szovj*khm* oroszország sztereótípiát az amcsik, ahol mindenki korrupt, és a rendõrségé minden hatalom, ezt hangsúlyozni hivatott a scifi ruha a kommandósokon, és a vörös hadsereg egyenruhájában lévõ ezredes is, aki úgy kívánja megoldani a dolog, hogy elgázosítja a civiliket, ami tény hogy tényleg megesik néha 😛 (Moszkvai túszdráma).

Timothy Oliphant meg gyenge ehhez a karakterhez. Ide valami vaskosabb ember kellett volna, és nem a babaarcú Timothy.
Nick01
aham ,hát számomra ez kizárt volt ,mert a tanár rendesen betett a gyereknek ,elvette mindenét..ezekután a gyerek bosszut áll ,nem fog vele ujra összeállni /spoiler]

I.C.ram
Hitmant én is most néztem meg.

Magyar szinkron iszonyat fos volt. Tényleg kritikán alúli. Maga a film meg kb olyan volt, mint egy Cobra 11 epizód autós jelenetek nélkül... Az a tipikus német krimisorozat hangulata volt az egésznek. Sztori nem is volt az egészben. Semmit nem tudott meg a nézõ a karakterrõl, meg arról, hogy kiket, és miért kell megölni, vagy hogy ezek a gonosz bácsik miben sántikálnak már megint. Baromi lapos szar volt az egész. Akció jelenetek igénytelenek voltak nagyon.

Szar volt nagyon. 3/10
Bulykin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
számomra a csavar az volt, amikor azt mutatták, hogy a néger pali megkérte, hogy verjék át a tanárt, mert el akarja kapni...én tényleg azt hittem, hogy "rendesen" elmennek és kaszálnak egy csomó pénzt még utoljára együtt

Nick01
"21 - Las Vegas ostroma
10/10
nagyon fasza, végig élveztem, nagyon tetszik benne minden, a végén a csavar az nagyon ott van"

én is merkérdezem h milyen csavar volt a végén ?!?

az egész teljesen egyértelmü volt ,szal nem értem hol benne a csavar.
nálam 10/6