Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a The Machine Girl egy 10 pontos film. Szerintem. Erre írtam valamit Tarantino-ról és a Kill Bill-rõl. Valami negatívat (ahogy anno a KB1 megtekintése után is ugyanitt, hosszabban). Továbbra is fenntartom.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
?????????????????
Csocso, ebben a topikban egy bizonyos júzer miatt nem írhatja le az ember a negatív véleményét egy rendezõrõl??????? Már megbocsáss, de ez miféle hozzáállás???? Az 100, hogy én sennki miatt nem fogom majd vissza a konszolidált, nyomdafestéket tûrõ véleményem, legyen szó akár színészrõl, rendezõrõl, vagy klotildról innen a másodikról...
Bazinga!
kb fél percet néztem, de az is elég volt, így félfüllel hallom hogy azt mondja az egyik arc a hajón, mikor a másik hajohóz közelít a cápa: "Úristen, ez felboríTSa a hajót! Vigyázzatok!"
Hát miezmár? 😄 Megkérdeztem fatert, mondom jól hallottam amit hallottam, és igen, nem félrehallás volt, õ is pont ugyanígy hallotta. Szóval szánalom a köbön. Nem elég hogy iszonyat gyenge C kategóriás szart adnak, de még 'parasztokat' is beengednek a szinkronstúdióba akik még magyarul sem tudnak? Argh.
Bazinga!
amugy beleneztem a filmbe... kill bill ide vagy oda az elso jelenet elegge szanalom.
az meg mar duplan gaz hogy amerikai szinkronost szedtem le NL hardsubbal 😞
de vegulis nezheto lesz.
Kicsit gyengus a sztori, sok elvarratlan szál és néhány ésszerûtlen megoldás, mitöbb blõdségek itt-ott. AZonban ettõl függetleül overallban jó az egész és elgondolkodtató. Nem egy Final Fantasy szintû minõség, néha hullámzó is, de szépnek szép és aránylag egyedi (bár sok a lopkovics a klasszikusokból, de az nem bûn).
Aki szereti az egész estés sci-fi animációs filmeket, ezt sem hagyhatja ki. Fõleg, hogy nem csak a vizuális orgazmus, de a zenék, dalok is szépek. (a magyar DVD kiadáson meg van sok extra is pluszban)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Keserû szájízzel kezdtem a filmhez.
Nagyon sok elem a régi videófilmek kliséit idézte:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.balfék gyerek, akit eltángálnak a nagyok
2.de tulajdonképpen kiválasztott, aki másik világba átkerülve
3.pár nap alatt megtanul kungfuzni
4.hogy aztán megmentse a világot az évszázados rutinnal rendelkezõ rosszaktól
5.eközben a szerelem is eléri
6.a végére próbálnak elbizonytalanítani, hogy igaz volt-e vagy csak álom
7.de aztán bizonyosságot nyerünk, a nagyfiúk kötelezõ eltángálásán keresztül
Ezektõl eltekintve a 30-40. perctõl már kezdtem élvezni a filmet, és úgy jellemezném: sablonfilm, igényesen és élvezhetõen kivitelezve.
10/7
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
9/10
The Machine Girl: no comment.
10/10😊)
Semmit nem mutattak benne,mindig másfele nézett a kamera!
Az a lelõlek és utána visszatekerem a történetet dolog meg kész vicc...
arra a reszre ami a linkelt videoban van.. nah arra meg agyaltalan nem emlexem
az en gyerekkoromban is volt valami horror film ami a tv ben ment de mar szinte semmire nem emlexem max arra hogy valami vezerloteremben volt a ket szinesz es valami szorny meg egyre nagyobb lett es csak nott es nott ... ennyi😄 hogy mi lehet? nemtom
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Ez olyan film amilyet nagyon régóta nem láttam.. Az eleje olyan 95% OMG, aztán olyan 1/3 résznél 100% WTF, a vége meg jól összepattintja az egészet.. Amúgy teljesen elborult, de annyira szokatlan, hogy mindenképpen érdemes megnézni a mostani lagymatag horror felhozatal mellett..
8-9/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ott voltál?
gondolom mentik az értékeket, amig tudják, ha baj van meg lelépnek.
ezt ugy értsd, hogy cipelik ki a tekercseket...
Kojiro ergo sum.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyenes imádom Jack Nicholsont, Morgan Freeman meg ráadás volt. A történet is tetszett. Én is hasonlót tervezek, ha ilyen helyzetbe jutok, csak találnom kell hozzá egy pénzes havert...
Az NBC Universal vezetõje megnyugtatott mindenkit, hogy bár rengeteg tekercs elégett, vannak másolatok különbözõ helyeken belõlük. A tûz folyamán 3 tûzoltó sérült meg, akik épp mentették a filmeket.

amugy barki tudja mijafasz az a univesal studio?😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
maga a film jó volt , csak....golyóálló mellény?...persze , mi a fax-nak?<#hehe>#hehe>
\"SLICE of LIFE\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Zene nélkül mit érek én?
Büntetett most is....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Timothy Oliphant meg gyenge ehhez a karakterhez. Ide valami vaskosabb ember kellett volna, és nem a babaarcú Timothy.
Magyar szinkron iszonyat fos volt. Tényleg kritikán alúli. Maga a film meg kb olyan volt, mint egy Cobra 11 epizód autós jelenetek nélkül... Az a tipikus német krimisorozat hangulata volt az egésznek. Sztori nem is volt az egészben. Semmit nem tudott meg a nézõ a karakterrõl, meg arról, hogy kiket, és miért kell megölni, vagy hogy ezek a gonosz bácsik miben sántikálnak már megint. Baromi lapos szar volt az egész. Akció jelenetek igénytelenek voltak nagyon.
Szar volt nagyon. 3/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)