Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a film meg mindig egy nagy szar.
Tehát?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudod, ismét el kell mondanom,hogy az nem baj ha nem tetszett, ha ez a véleményed hát rendben van. Nem kell hogy egyezzen az ízlésünk.
De kiszórni szereplõket..áhhhgrrrvváááá! Senkit se lehet kiszórni belõle. Olvasd el mondjuk a könyvet, még mielõtt, már megbocsás, de ilyen butaságot mondasz.
És mondom: nem a véleményedel van a baj..meg amúgy is mint bánom én, csak arra akarok rá világítani, hogy ha így látod akkor nem értetted meg a film lényegét.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szvsz gyenge a film es en se ertem miert hajpoljak annyira. nahdehat valaki a death metal zenere eskuszik.. valaki a MMORPG jatekra eskuszik, valaki meg sultcsigat szeret.. szal mindenki mas.. vannak akiknek az ilyen film jon be. csak nemtom miert... kez a kezben allnak a magnoliaval... teljesen mas film de az is gyenge... az talan meg rosszabb alkotas😄
azt senki nem jegyzi meg hogy miert tett a rendezo horror hangeffektet a filmbe?? arrol a vonyito hangrol beszelek amit csak horrorfilmekbe pakolak hogy hogy felmenjen benned a felelem erzes.
es igen..teljesen igazad van: " minden szarért már Oscar-t dobálgatnak"
ez igy van!!! oscaros filmeket felve ulok le megnezni.
most néztem meg csak... õszintén szólva nem volt rossz film, de egy rakás szereplõt ki lehetne szórni a filmbõl, úgy is ezt az értelmét kapná... utoljára a Death proof címû fekálihalmaz után álltam így föl a székbõl/bár az sokkal szarabb volt/, hogy: mire ez a hype?
ezt szórták meg Oscarral? nem értem miért...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De ettõl függetlenül zseniális, de ami tény az tény, a Ponyvaregényben is Kutyaszorítóban is tele van lopott ötletekkel.
Atyaég ez mekkora film 😊 Mostanában hajlamos vagyok fenntartásokkal elindítani egy jópár oscar díjat nyert filmet, ugyanis minden szarért már Oscar-t dobálgatnak, így indultam ennek a filmnek is. Javier Bardem(remélem jól írom a nevét) egyszerûen zseniális. Egy B kategóriás thriller/krimi lenne a film az õ szinészi "játéka" nélkül, így viszont a szememben minden idõk leghitelesebb gyilkosát játssza el(na majd ezért biztos jól lehord valaki). Azon gondolkodtam, mikor vége lett a filmnek, hogy jobb lett volna e, ha "rendesen" lerázul vagy jobb így, hogy van pár dolog amit nem értünk..
Számomra egy olyan jelenet mikor egy teljesen random embert félreállít és mosolyogva megkéri, hogy ne mozogjon majd disznóölõvel a fejét átlövi úgy, hogy a másik mit sem sejtve meg sem mozdul sokkal brutálisabb mintha kinyírt volna egymás után 10-15 embert akár...
A filmben nem sok zene van , de nem is hiányzik belõle így sokkal "nyersebb" az egész.
Ami picit szépséghiba nekem, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem igazán értem a jelentõségét az a seriff mellékszál, ami végül sehogy nem kapcsolódott be a fõszálba.
Na de ettõl függetlenül én simán adok rá egy 10/10 est.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A machine girl-nek meg semmi köze a kill billhez. Inkább a planet terrorhoz meg a hullajóhoz.
amugy en se sok japo filmet lattam. shogunra csak azert emlekszem mert mamamnak megvolt konyvben es a filmet meg nagggggyon reg lattam
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nem alázza, kill bill maradandó alkotás , ez meg egy sima trancsírozós film lopott elemekkel (kill billbõl is, pl a vérspriccelés)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
10/9
no comment, nagyon fasza ázsiai film, háborús dráma<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én csak leírtam a véleményem a hsz törlésedrõl, amihez maximálisan jogod volt, hisz te vagy a házigazda... csak egy javaslat v. észrevétel volt, szerintem elég normális hangnemben... elég lett volna annyit reagálnod rá, hogy bocs prec. de szerintem nincs igazad. Kész. Le lett volna ennyivel tudva a részemrõl. Nem kéne emiatt szerintem feladnod a hg jogot. Pláne nem Riddick kezébe adni...
Bazinga!
hát nézzük elöször a pozitívumokat... Kevin Bacon kifejezetten jót alakít, még ha itt-ott látszik is hogy nem tudta mit kéne csinálnia - de ez a film nagyrésze alapján nem az õ hibája, a "bosszúhadjárat" pedig egyenesen tökéletes, remekül átjön az érzés. aztán a negatívumok: a Death Sentence egyszerûen buta. a "suspension of disbelief", avagy a gondolkodás kikapcsolása akármennyire is megy az embernek egy film közben, itt hihetetlenül el kéne hülyülni ahhoz h ne csapják pofán a kétlábút az elképesztõ ostobaságok. "jön egy banda lõfegyverekkel felszerelkezve hogy kicsináljon? nembaj, leülök, megvárom õket a lépcsõn egy baseball ütõvel a kezemben." "kialvatlan vagyok, a testemnek nincs olyan része ami sértetlen és gyakorlatilag alig élek? nembaj, pár szem aszpirin majd helyrehoz." "elolvastam ezt a könyvet, jajj de jó, elképesztõen pontosan tudok máris lõni!" elhiszem, hogy a készítõk dühöt akartak kiváltani a nézõkbõl, de inkább a "falba verem a fejem ezen a sok baromságon" fajtát sikerült. az egész politikailag korrekt - értsd van benne egy szerencsenéger - banda tovább növeli ezt az érzést, céljuk bemutatni hogy hû de kemények és veszélyesek, valamint látványosan tudnak megválni a végtagjaiktól, de vmi arról hogy mit miért csinálnak, mi tartja össze õket? minek az az ostoba nézõnek. az üresjáratok elképesztõ mennyisége is elég ijesztõ, dettó a fõszereplõ iszonyatosan elnyújtott rohangálása. elhiszem hogy üldözik, de nem lehetne 10 helyett 3 percig, hogy a nézõ esetleg ne ásítozzon? -1 pont azért, mert ha járt volna a vágóolló és kihagynak pár elképesztõ baromságot, egy 8-9 pontos film simán összejött volna.
"The trees move. Do you not see it?"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Utóbbi hozzászólással egyetértek.
Mikor csak az ember leirja saját véleményét,az lehet pozitív,vagy negatív.Minek kell a másiknak azt felülbírálnia?Ha tetszett,ha nem?!
Mindenkinek saját ízlése van és kész!Egymást fikázzátok,meg anyázzátok,és mindenki húdeokosértekafilmekheztípus!Énmegmondom a frankót már csak azért is!Hülye vagy ha nemtetszik egy film,ha tetszik azért!
Csoda ha ebbõl nemkérnek az idejáró emberek?!
Go Jeff Go!!!!
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
en megkerdojeleztem hogy normalis-e a rendezo mert hulyeseget csinal es le vagyok ugatva o meg elkuldi a picsaba tarantinot meg lefikazza a kill billt es gondoltam kitorlom nehogy ot is leugassa egy ket idiota madar erre en vagyok leugatva mar megint...
jezusom............................. adjatok riddicknek a hazigazdasagot......... vagy akinek akarjatok.
Egy lepukkant külváros még lepukkantabb negyedében áll Mr. Fletcher (Danny Glover) eldugott kis videókölcsönzõje, ahol meg lehet még találni a régi filmeket, igaz, kizárólag VHS-en, vagyis nem mondható, hogy olyan jól menne a bolt. Itt dolgozik Mike (Mos Def), akire Fletcher rábízza a boltot egy hétig, amíg régi haverjaival el nem vonulnak egy kis nosztalgikus múltidézésre egy kevéssé ismert jazz-zongorista emlékére. Egyetlen fontos dolgot bíz rá Mike-ra: tartsa távol a bolttól Jerry-t. Hogy kicsoda Jerry (Jack Black)? Mike haverja egy roncstelep tulajdonosa, aki mellesleg átmenetet képez egy két lábon járó istencsapása és egy félõrült paranoiás elmebeteg között. Egy éjszaka, hogy megszüntesse a várost irányító agykontroll-gépezetet, szabotázst próbál elkövetni a helyi erõmû ellen, de a kísérlet balul üt ki: az egész teste felmágnesezõdik. Aztán mikor véletlenül letörli a videókazetták nagy részét a kölcsönzõben, jön az ötlet: újraforgatják a filmeket, hogy megússzák a balhét. És a dolog bejön! Mindenki a filmek új "sweded" verziókat akarja látni, fellendül az üzlet és úgy tûnik, összejön az a pénz, ami segít elkerülni az épület lebontását. (Innentõl spoiler-be rakom, ne érje szó a ház elejét.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki vígjátékot vár, megkapja, ugyanakkor csalódni is fog. Ez a film sokkal több: "A" nagybetûs "Film"-rõl, a színészet és a rendezés lelkérõl szól, nem véletlenül vannak párhuzamba állítva vele a nagy szupermarket-kölcsönzõk egysíkú DVD-polcsorai és a modern, lélektelen tucatfilmek. Valami olyasmit akar bemutatni, hogy a filmezés, miközben iparággá vált, elveszített valami fontosat: a szórakoztatást, hogy bevonjuk a nézõt a történetbe, és hogy nem a gagyi megvalósítást kell nézni, hanem azt, hogy a készítõk mit akartak nekünk átadni vele.
Nem, azért nem kell félni attól, hogy unalmas monológok hangzanak el a modern "engem nem érdekelnek, mert túl flashy az összes" lélektelen alkotásokról és nincs a régi klasszikusok (ál)sznob dicsõítése sem. 😊 Akinek van szeme, füle és esze, sok mindent felfoghat a film nem is annyira rejtett mondanivalójából, de egyébként szimpla - bár középszerû - vígjátékként is nézhetõ.
Még valami: nem hittem volna, hogy Mos Def tud kettõnél több értelmes szót tisztán és érthetõen elmondani összezagyválás nélkül, emellett néhol tényleg jól játszik (és ez nem azt jelenti, hogy az összes többi jelenetében meg sz*rul). Danny Glover a szokásos nagypapás figura, õ ezt nagyon tudja, Jack Black meg dettó az ismert lökött, idõnként túlpörgõ, de nagy szívû karaktert játssza (szinte ugyanaz, mint a School of Rock-ban, csak itt a filmekkel 😊 ).
Értékelés: 9/10 (-1 azért járt, mert tkp. az egész film sablonos és kiszámítható, de a többi teljesen rendben van)
10/2
A bérgyilkos nyugodtan lelõhette volna a rendezõt,és a producert.....annyira gáz ez a film.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Többre számítottam. Tucatfilm lett így sajnos... mármint nagyon sok filmben láthattuk már ezt. Kiszámítható volt. Kliséhalmaz. Semmi egyediség. Egy-két harcjelenet miatt 6/10.
Bazinga!
bár a komoly pénzek tuti Vegasban vannak...
Jó kis film volt, nem bántam meg.
Igaz történetre épül, és valóban mûködik a lapszámolás a Black Jack-ben.
Egyedül az volta bajom vele, hogy dráma mivoltjához képest, a drámaisága egyenlõ volt a Barátok Közt színvonalával.Mondhatjuk, hogy kötött volt a sztori, de azért többet vártam.
6/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Pedig király lenne nyomon követni pár emberke menekülését valami zombifertõzött városból, szépen aprólékosan.. Elbarikádozás, kaja-víz kutatás, fegyverkezés, agyalás hogy mi legyen.. Eközben persze némi lövölde, karakterek meghalnak (ez ugye egy sorozatban sokkal meghökkentõbb), más túlélõkkel találkozás.. Imádnám..
Ugyan így jöhetne valami madmaxes sorozat is.. A jerichoban reménykedtem, de az meg egy szívtipró gimi gombafelhõkkel a háttérben =(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én meg tök jól elborzongok pár szerencsétlen polgáron, aki bentragad a házban, egy rakat zombi között, és bizony õk hullanak mint a légy, és egyik sem változik át valami kungfu-lövészmester szuperhõssé.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyszerû a képlet, ha már zombie, akkor vírus, és haljon meg mindenki és azzal próbáljuk megilyeszteni a 14 éveseket hogy a zombi beleüvölt a kamerába... (elég egy doom3 at végigjátszani és onnantól az ilyenek nemhogy megijesztenek, hanem még föl sem ébredsz tõle...)
Ha már zombi filmet akarnak akkor legyenek benne újdonságok, pl a zombik nem a kutatólaborból, vagy ahhoz kapcsolatos dologból jöjjenek és nem legyen zombie vírus se (legyen egy kis homály vagy mint pl a hullajóban vagy egyszerûen jöjjenek a pokolból), azokba a szerencsétlenekbe legyen egy kis állóképesség, kis józaneszû gondolkodás, ne csak sírás meg összevissza rohangálás. És könyörgöm legyen 1 db direkt erre a célra létrehozott karakter, egy zombievadász például, akine nemhogy fél a dögöktõl, hanem a zombienak az agyáig tolja fel a 44 es kaliberû mordályt, miközbe a másik kezével kitöri egy másik zombie nyakát. És könyörgöm legyen a filmnek rendes befejezése, mert ez a tipikus horror befejezés ez megint nagyon sablonos, ne maradjon mindig 1-2 zombie a végén, és valami kis lezárás kérnék, hogy mi történt, pl fejezzék be úgy hogy a zombievadász felrobbantja magát az összes döggel együtt vagy valami még látványosabb, a lényeg hogy újdonság legyen...
rec vége is.... amikor néztük... "na és most?...... oké, akkor menjünk enni, ez egy sz*r film volt...."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DE! Akkor sem kell Csocsot okolni, vagy sértegetni netalán a jövõben sem... Végzi a dolgát legalább, nagyon helyes, ez a házigazda dolga.
Szal. most ebbõl is tanultunk (vagy sem)! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3