Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanted

Nekem tetszett. Pont azt kaptam amit vártam. Egy pörgõs akciófilmet fasza látványelemekkel. 8/10

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Valami gond lehet a felfogóképességeddel, úgy tûnik. Belekötök a Transformersbe? Hmmm, itt figyel a polcon az eredeti DVD, mirõl beszélsz... A Transformers egy rettentõen szórakoztató mozi - amennyiben nem veszed komolyan egy percig sem. És ez így van jól. Ebben mi a belekötés? Hogy nem hozom egy szintre mondjuk egy Jesse James...-el? 😄

Wanted: Láttam a filmet, a dialógusok nem olyan cizelláltak, hogy a felirat mellett ne értsem meg, sõt, a képregényt is olvastam, na, ehhez mit szólsz. (Véleményem szerint a képregény még primitívebb egyébként, de ha már itt tartunk, hát rendesen átgyúrták és kiherélték a sztorit, hogy az érzékeny lelkü amcsi mozilátogatók számára is megfeleljen a film...)

Durván primitív dolognak tartom, hogy amennyiben nem értek egyet valakivel - jelen esetben pl. veled - akkor biztosan hülye vagyok, meg nem fogom fel a film lényegét. Tisztázzuk: Ennek a filmnek nincs lényege. Vagyis annyi, hogy miután összelopkodtak ötvenezer klisét, leforgattak egy középszer fost, és jól megkeresik a pénzüket. Ennek a filmnek nincs semilyen értéke. Se eszmei, se esztétikai, se szórakoztató jellegü.

Eleve milliószor láttunk már ilyet. Ahogy az elsõ kommentemben írtam, ez egy katyvasz, innen-onnan összelopkodva, mi ezen akkor az értékelendõ?

Papagájkodsz, hogy különleges képesség. Ívben lövés hétköznapi, a fizika törvényei szerint mûködõ fegyverrel? Ballisztika? Hmmm? Milyen különleges képesség kell ehhez? Hmmmm? Semmilyen. Ilyet nem lehet. Ja, hogy adjuk át magunkat a tömény baromságnak? Oké, akkor várom, hogy az esetleges Wanted 2-ben egy beszélõ tehén lesz a Fõgonosz, aki tud repülni, mert ugye nem kell nézni, hogy mi lehetséges és mi nem, és hát ugye, különleges képesség.

Legyen valami fantasztikus, de ne legyne abszolut és teljes mértékben blõd.

És a stílusodnak megfelelelõ végszó gyanánt: Na, gondolkozz ezeken pár napig, írd le magadnak 3x egymás után, és amikor úgy érzed, hogy sikerült a közelébe jutni ahhoz, hogy megérted mirõl beszélek, akkor írj rá valamit. 😊

www.gamedroid.hu

tep
Hancock : 8/10
jobb volt , mint a Wanted

\"SLICE of LIFE\"

CSOCSO
majdnem ugyanilyen velemenyen voltam amikor a bemutaott lattam.
meglestem a filmet es felnyitottam a csipas szemeimet.. neked is ezt kene mert lathatoan nem akarod felfogni a lenyeget hogy senki nem akarja elhitetni senkivel hogy ez neked is sikerulhet.

az embereknek meg kulonleges kepesseguk volt de szvsz te nem lattad a filmet.. ha tenyleg nemtudod mirol beszelek nezd meg ujra a filmet magyar szinkronnal mert lehet angolul lattad es nem beszelsz angolul vagy nemtom hogy csapatod a filmezest.

amugy teljesen suletlensegeket beszelsz.. belekotsz egy transformersbe? 😄
ProGabe
a Wanted egy képregényadaptáció! én is utálom azt, amikor egy filmet a "való világban" (tehát itt, a miénkben, jobban nem tudom megfogalmazni, gondolom érthetõ) helyeznek el, ezzel szemben óriási baromságok vannak benne. de pont a Wanted esetében nem él ez a dolog, hiszen az egy "más világ"

idézem magamat:

"a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!"

hát nem bejött!? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Milyen különleges képességet használnak ahhoz, hogy "ívben lõjjenek"? Milyen különleges képesség kell ahhoz, hogy autókaszkadõröket és direkt a feladatokra felspécizett autóikat megszégyenítõ trükköket csináljanak meg csak úgy hirtelen, a váratlanul kialakult helyzet miatt? Az autóik is különleges képességüek? Mert kábé nevetséges az autók viselkedése a filmben... A vonatszerelvényé is...

A Die Hard meg nagyjából Transformers vonal, vagyis: Aki egyetlen másodpercig komolyan veszi, az megérdemli. Ám a Wanted azért mégis csak el akarja hitetni velünk, hogy lehet stukkerral ívben lõni, és lehet úgy ugrálni kocsikkal, ahogy õk tették. Bruce Willis mindent túlél - geg. Önmaga kis paródiája. Jópofa. Transformers - Robotok a világûrbõl, tehát itt már el is dobhatunk minden realításhoz ragaszkodást. Wanted - Hétköznapi arcban szunnyadó erõ (milyen? honnan? miért?) felbuzog, és szélsebesen képes futni, illetve marha nagyokat tud ugrani. De ívben lõni? 😄DD

Remélem, megérted a probléma lényegét, és nem kötsz bele részmondatokba.

www.gamedroid.hu

CSOCSO
mar nem azert de a wantedben nem hetkoznapi emberek rohangalnak hanem kepesegekkel rendelkezok! szal most akkor hogy is van ez?

amugy meg ez tiszta hulyeseg.... most akkor az a film is szar amiben bruc willis azt jatsza hogy tulel mindent? akkor az egy vicc film mert a hetkoznapi ember tulelt egy vonat szerencsetlenseget?
CSOCSO
velhetoleg nem is lattad vagy hentait szeretsz vagy school life romancot... ez az anime a top 10 ben van. szal nemsok ertelme van annak amit mondasz.
tep
What Happens in Vegas : 8/10

tetszett na.....pedig errõl nyúlták : Sorsjegyesek

\"SLICE of LIFE\"

Blasta
Az a gond ezzel, hogy elég nehéz húzni vonalat a "fél-realista" illetve "totál-mese" akciófilmek között, pedig sztem megkell húzni azt a vonalat.

Mégha képregényfilmekrõl is van szó.
Egyrészt egy képregényfilm is lehet reális, vagy legalábbis realizmusra törekvõ, ezért nem lehet egy ilyen mesehabbal akciófilmet simán lenyelni CSAK AZÉRT mert képregényadaptáció.
Ha szuperhõsök dobálgatnak autókat meg kerülnek ki golyókat, akkor arra azt mondom, hogy oké, ez egy SZUPERHÕS film, amiben ez a minimum.

De amikor szimpla hétköznapi emberek (értsd: nem szupererõvel bíró szuperhõsök) lõnek kanyarban, esnek haccáz métert csonttörés nélkül, meg csinálnak olyan dolgokat amiknek a valószínûsége konkrétan 0%, akkor az számomra már átcsúszik vicc kategóriába és kurvára nem tudom élvezni.
Ilyen pl. a Die Hard 4, vagy a Wanted is...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Írtam, hogy full realizmust akarok? Nem. Na ugye... De ez itt - Wanted - maga a tökélyre vitt ostobaság. Egyszerüen alsótagozatos szint nálam, bárgyú az egész, nagyon többszörös utánlövés és nyúlás szaga van.

www.gamedroid.hu

tep
Starsky és Hutch
film : 7/10
zene : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

[Jakuza]
Ezerszer jobb animek vannak ennel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

báttyó02
hancock 7/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

CSOCSO
nemtom hanyatoknak adatik meg, nomeg kitudja mennyire vagytok vevok az animera

de ha tudjatok akkor keressetek ra az Eureka Seven -re

50 reszes.. kb 11 giga.. jobb barmelyik filmnel, en ennyire nem voltam meg kikeszulve semmilyen filmnel mint amikor ennek az animenak vege lett.
Na ez mekkora királyság lesz. Mindig is vártam egy filmet ebbõl a könybõl, mert szenzációs hangulata van, de eddig nem tudtam elképzelni, hogy ki tudná ezt vásznon is visszaadni. A stúdiónak igen nagy tisztelet! David Fincher, Morgan Freeman, Arthur C. Clarke!!!!!<#worship> Ja és mindenki olvassa el a könyvet még a film elõtt, nem túl hosszú, de az egyik legjobb sci-fi. Sztem az Alapítvánnyal egyenértékû.

Randevú a Rámával

Blasta
Naaa ezért érdeklõdtem én, a júliusi R5 már jót jelent 😊

kösz Gabe!

ProGabe
katt

DVD megjelenés mindig is 5, de inkább 6 hónappal volt esedékes a mozibemutató napjától számítva! az R5 verzió amúgy minden pillanatban jöhet!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://r5dates.org/index2.html

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hol nézted meg?

REAL MADRID

Blasta
Aztakurva

THX az infót!

<#wow2> Az nem most lesz

REAL MADRID

ProGabe
Iron Man - Single Version Release Date: 2008-10-01

és még ez sem biztos

Blasta
Naés, jópár film figyel a hdd-men, amik még nem is voltak itthon moziban 😄DDD

Mégcsak 2 hónapja volt a moziban

REAL MADRID

Blasta
Emberek, van vkinek infója az Ironman dvd-rõl?
Mert én nem találok semmi biztatót, pedig már itt lenne az ideje

Ha valóságot akarsz akkor nézz drámát

REAL MADRID

Csavartan lövés az biztosan tök okos ötlet. Meg a valóságban szélvészként szaladgálni, és olyan autós trükköket bemutatni, amilyeneket ebben láthattunk... - Mintha az UV-t néztem volna, amikor a felhõkarcoló oldalán motorozik...

És nem önmagában hasonlítottam hozzá, de nagyjából az a szint ez is. Butaság mindkettõ.

De érted, ez az én véleményem. Neked tetszett. Nekem nem. És? Szerintem ebbõl nem lesz III. Világháború.

Dynamic: Látom, nem ment át az irónia. Kissé viccesen arra céloztam, hogy a befejezett forgatás és a film sikeres eladása az alkotás számomra egyedüliként értékelhetõ része. Maga a film azonban egyáltalán nem az. Ha ezt a kettõt nem számolom, akkor 0/10...

www.gamedroid.hu

Dynamic
Az miért a FILMET minõsíti, ha sikerült befejezni a forgatást, meg sikerült eladni a filmet?
CSOCSO
<#fejvakaras>

pont most neztem bele 1 hete az ultravioletba....

azert az egy vicc hogy a wantedet ahhoz hasonlitod....

kb mint a csokit hasonlitani egy marek szarhoz... mindketto barna de amugy semmikozuk egymashoz.

kozelsem voltak olyan ostobasagokkal tele mint az uv... az uv-t uberelni nem lehet ostobasagok teren. wantdben is volt egy ket dolog ami miatt azt hittem a trailer alapjan hogy ratyi lesz. megis nagyon tetszett.. pedig az UV vel engem buntetni lehetne.
Wanted 2/10

Turmix. Csipetnyi Mátrix - szegény Freeman próbál úgy beszélni és olyanokat mondani, mint Morpheus, szegény Jolie is próbál olyan misztikus lenni, mint Trinity, szegény rendezõ is erõlteti a matrix-effekteket... - csipetnyi Ultraviolet - szánkózás a buszon, nevetséges jelenetek a ferdén lövéssel, szóval pont olyan ostobaság, mint az UV -, és csipetnyi Spiderman - lúzer, teljesen Tobey Maguire fazonjára hajazó fõhõs, szintén innen ismerõs, jópofizó narráció...

Szóval tök eredeti, de tök unalmas, és persze, hogy a 20. percben tudni lehet, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a jófiúk a rosszfiúk, és a célszemély az igazi Apu.

Hogy akkor miért két pont?

1 pont, mert sikerült befejezni a forgatást.

1 pont, amiért sikerült ezt eladn a mozihálózatoknak.

Amúgy bullshit.

www.gamedroid.hu

Hancock 9,5/10 Nekem nagyon tetszett, nem az amire számítottam és ez benne a jó 😊

REAL MADRID

REALista
Hulk 8.5/10

Pedig 5 éve mikor moziban láttam nagyon nem jött be..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tep
szép

\"SLICE of LIFE\"

hamotar
ST Trinians
Naggggyon jóóóóóóó!
Video

AntiHero
in bruges

10/10

Nagyon jó Dráma.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

<#wow2>

REAL MADRID

tegla
Jaja!
Mondjuk egy magyar vonatot még utolérne vele simán;a filmben biztos valami turbózott Lada/Zsiguli verziót használt 😄D

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

desigo
loooler
fel se tûnt xD

Wantedban az 1200-es mekkora volt már xD
stonesour
Hehe.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

tegla
Wanted 8/10

Jó kis akciófilm.
Nagyon csipázom a fõszereplõ filmjeit(James McAvoy-Az utolsó skót király,Vágy és vezeklés...).
Kis érdkesség;õ volt a Narina krónikák:Az oroszlán,a boszorkány és a ruhásszekrény c. filmben Mr.Tumnus a faun...de gáz 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

báttyó02
felüli*

báttyó02
Wanted

8/10

átlagon felelü eksönfilm,jó kis csavarral,és sok durva jelenettel,nekem nagyon bejött

tep
Wanted : 6/10

\"SLICE of LIFE\"

Kmarha
én meg tegnap a Sakált a TV-ben. Nem is emlékeztem hogy JB volt a nagypuska beszerzõje, kinek Sakál elövi a kezét kint a pusztában 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

stonesour
Én a gothikát a ballagás elõtt láttam,mikor az ofõnél aludtunk, az egész osztály. Mi páran nem aludtunk, vagyis 20 percet, filmeket néztünk hajnali kettõ után, az utolsó szamurájt, meg a gothikát. Nagyon nagy volt, egy csaj feküdt közöttünk, (vagy 5 fiu közt) , ill. én feküdtem az ölében 😛, végén már ott fogta a kezem, ezért a gothika 10/10 😄😄

stonesour
Lol. ez jó volt 😄😄😄😄:😄😄😄:😄:

tep
0
😛

\"SLICE of LIFE\"

Blasta
Sztem egyszerûbb ha digitálisan pontozol 😊))

1=tetszett
0=nemtetszett

tep
Open Season : 10/10

😊

\"SLICE of LIFE\"