Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett. Pont azt kaptam amit vártam. Egy pörgõs akciófilmet fasza látványelemekkel. 8/10
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Wanted: Láttam a filmet, a dialógusok nem olyan cizelláltak, hogy a felirat mellett ne értsem meg, sõt, a képregényt is olvastam, na, ehhez mit szólsz. (Véleményem szerint a képregény még primitívebb egyébként, de ha már itt tartunk, hát rendesen átgyúrták és kiherélték a sztorit, hogy az érzékeny lelkü amcsi mozilátogatók számára is megfeleljen a film...)
Durván primitív dolognak tartom, hogy amennyiben nem értek egyet valakivel - jelen esetben pl. veled - akkor biztosan hülye vagyok, meg nem fogom fel a film lényegét. Tisztázzuk: Ennek a filmnek nincs lényege. Vagyis annyi, hogy miután összelopkodtak ötvenezer klisét, leforgattak egy középszer fost, és jól megkeresik a pénzüket. Ennek a filmnek nincs semilyen értéke. Se eszmei, se esztétikai, se szórakoztató jellegü.
Eleve milliószor láttunk már ilyet. Ahogy az elsõ kommentemben írtam, ez egy katyvasz, innen-onnan összelopkodva, mi ezen akkor az értékelendõ?
Papagájkodsz, hogy különleges képesség. Ívben lövés hétköznapi, a fizika törvényei szerint mûködõ fegyverrel? Ballisztika? Hmmm? Milyen különleges képesség kell ehhez? Hmmmm? Semmilyen. Ilyet nem lehet. Ja, hogy adjuk át magunkat a tömény baromságnak? Oké, akkor várom, hogy az esetleges Wanted 2-ben egy beszélõ tehén lesz a Fõgonosz, aki tud repülni, mert ugye nem kell nézni, hogy mi lehetséges és mi nem, és hát ugye, különleges képesség.
Legyen valami fantasztikus, de ne legyne abszolut és teljes mértékben blõd.
És a stílusodnak megfelelelõ végszó gyanánt: Na, gondolkozz ezeken pár napig, írd le magadnak 3x egymás után, és amikor úgy érzed, hogy sikerült a közelébe jutni ahhoz, hogy megérted mirõl beszélek, akkor írj rá valamit. 😊
www.gamedroid.hu
meglestem a filmet es felnyitottam a csipas szemeimet.. neked is ezt kene mert lathatoan nem akarod felfogni a lenyeget hogy senki nem akarja elhitetni senkivel hogy ez neked is sikerulhet.
az embereknek meg kulonleges kepesseguk volt de szvsz te nem lattad a filmet.. ha tenyleg nemtudod mirol beszelek nezd meg ujra a filmet magyar szinkronnal mert lehet angolul lattad es nem beszelsz angolul vagy nemtom hogy csapatod a filmezest.
amugy teljesen suletlensegeket beszelsz.. belekotsz egy transformersbe? 😄
idézem magamat:
"a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!"
hát nem bejött!? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Die Hard meg nagyjából Transformers vonal, vagyis: Aki egyetlen másodpercig komolyan veszi, az megérdemli. Ám a Wanted azért mégis csak el akarja hitetni velünk, hogy lehet stukkerral ívben lõni, és lehet úgy ugrálni kocsikkal, ahogy õk tették. Bruce Willis mindent túlél - geg. Önmaga kis paródiája. Jópofa. Transformers - Robotok a világûrbõl, tehát itt már el is dobhatunk minden realításhoz ragaszkodást. Wanted - Hétköznapi arcban szunnyadó erõ (milyen? honnan? miért?) felbuzog, és szélsebesen képes futni, illetve marha nagyokat tud ugrani. De ívben lõni? 😄DD
Remélem, megérted a probléma lényegét, és nem kötsz bele részmondatokba.
www.gamedroid.hu
amugy meg ez tiszta hulyeseg.... most akkor az a film is szar amiben bruc willis azt jatsza hogy tulel mindent? akkor az egy vicc film mert a hetkoznapi ember tulelt egy vonat szerencsetlenseget?
tetszett na.....pedig errõl nyúlták : Sorsjegyesek
\"SLICE of LIFE\"
Mégha képregényfilmekrõl is van szó.
Egyrészt egy képregényfilm is lehet reális, vagy legalábbis realizmusra törekvõ, ezért nem lehet egy ilyen mesehabbal akciófilmet simán lenyelni CSAK AZÉRT mert képregényadaptáció.
Ha szuperhõsök dobálgatnak autókat meg kerülnek ki golyókat, akkor arra azt mondom, hogy oké, ez egy SZUPERHÕS film, amiben ez a minimum.
De amikor szimpla hétköznapi emberek (értsd: nem szupererõvel bíró szuperhõsök) lõnek kanyarban, esnek haccáz métert csonttörés nélkül, meg csinálnak olyan dolgokat amiknek a valószínûsége konkrétan 0%, akkor az számomra már átcsúszik vicc kategóriába és kurvára nem tudom élvezni.
Ilyen pl. a Die Hard 4, vagy a Wanted is...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
www.gamedroid.hu
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de ha tudjatok akkor keressetek ra az Eureka Seven -re
50 reszes.. kb 11 giga.. jobb barmelyik filmnel, en ennyire nem voltam meg kikeszulve semmilyen filmnel mint amikor ennek az animenak vege lett.
Randevú a Rámával
kösz Gabe!
DVD megjelenés mindig is 5, de inkább 6 hónappal volt esedékes a mozibemutató napjától számítva! az R5 verzió amúgy minden pillanatban jöhet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
és még ez sem biztos
REAL MADRID
Mert én nem találok semmi biztatót, pedig már itt lenne az ideje
REAL MADRID
És nem önmagában hasonlítottam hozzá, de nagyjából az a szint ez is. Butaság mindkettõ.
De érted, ez az én véleményem. Neked tetszett. Nekem nem. És? Szerintem ebbõl nem lesz III. Világháború.
Dynamic: Látom, nem ment át az irónia. Kissé viccesen arra céloztam, hogy a befejezett forgatás és a film sikeres eladása az alkotás számomra egyedüliként értékelhetõ része. Maga a film azonban egyáltalán nem az. Ha ezt a kettõt nem számolom, akkor 0/10...
www.gamedroid.hu
pont most neztem bele 1 hete az ultravioletba....
azert az egy vicc hogy a wantedet ahhoz hasonlitod....
kb mint a csokit hasonlitani egy marek szarhoz... mindketto barna de amugy semmikozuk egymashoz.
kozelsem voltak olyan ostobasagokkal tele mint az uv... az uv-t uberelni nem lehet ostobasagok teren. wantdben is volt egy ket dolog ami miatt azt hittem a trailer alapjan hogy ratyi lesz. megis nagyon tetszett.. pedig az UV vel engem buntetni lehetne.
Turmix. Csipetnyi Mátrix - szegény Freeman próbál úgy beszélni és olyanokat mondani, mint Morpheus, szegény Jolie is próbál olyan misztikus lenni, mint Trinity, szegény rendezõ is erõlteti a matrix-effekteket... - csipetnyi Ultraviolet - szánkózás a buszon, nevetséges jelenetek a ferdén lövéssel, szóval pont olyan ostobaság, mint az UV -, és csipetnyi Spiderman - lúzer, teljesen Tobey Maguire fazonjára hajazó fõhõs, szintén innen ismerõs, jópofizó narráció...
Szóval tök eredeti, de tök unalmas, és persze, hogy a 20. percben tudni lehet, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy akkor miért két pont?
1 pont, mert sikerült befejezni a forgatást.
1 pont, amiért sikerült ezt eladn a mozihálózatoknak.
Amúgy bullshit.
www.gamedroid.hu
REAL MADRID
Pedig 5 éve mikor moziban láttam nagyon nem jött be..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Mondjuk egy magyar vonatot még utolérne vele simán;a filmben biztos valami turbózott Lada/Zsiguli verziót használt 😄D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Jó kis akciófilm.
Nagyon csipázom a fõszereplõ filmjeit(James McAvoy-Az utolsó skót király,Vágy és vezeklés...).
Kis érdkesség;õ volt a Narina krónikák:Az oroszlán,a boszorkány és a ruhásszekrény c. filmben Mr.Tumnus a faun...de gáz 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
8/10
átlagon felelü eksönfilm,jó kis csavarral,és sok durva jelenettel,nekem nagyon bejött
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
1=tetszett
0=nemtetszett