Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Onion Movie 10/10(!!!!) Ennyi baromságot talán a fgba v south parkba láttam talán<#vigyor>

ProGabe
The Happening 7/10

simán lekötött másfél órára, majdnem azt kaptam amit vártam. a majdnem az a fényképezés. nem ezt (az egyszerûséget) szoktam meg egy Shyamalan filmtõl, csak ezért nem 8-as

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Októberben lesz mozikban,legalábbis amcsiknál

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok errõl a filmrõl: My Name Is Bruce tud valaki valamit mikor lesz moziban agy neen esetleg valahol,mert még itt az IMDB-n sincs megjelenési idõpont.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

tep
sasszem boj 😊

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
imdb
...bár azt nem tom, hogy a DVD megjelenéseket is szemmel tudod-e követni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ProGabe
"SPOILER" szó használata kötelezõ! <#falbav>

igen,úgy is tudom mirõl van szó hogy nem láttam a filmet, hiszen az elõzetest igen. bár a hsz-ed lényegét még anélkül is ki lehet következtetni. csodás...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok!

Tudtok mondani netoldalakat, ahol meg lehet nézni, hogy mikor fog egy film megjelenni? Tehát, hogy mikor lesz a mozikban magyarországon és hogy mikor jelenik meg dvd-n?

Elõre is THX.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

SASboy
MINDIG

nice legs. what time to open?

tep
mivel kifogytam az új filmekbõl , megnéztem újra a Fight Club-ot...még mindíg nagyot üt 10/10

\"SLICE of LIFE\"

precision
SPOILER!

nem a fizikai hanem az érzelmi közelség miatt gyengítik egymást

Bazinga!

tegla
The Game Plan
8/10
Jó kis családi vigjáték 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

stonesour
EZ nagyon jó zene, most hallgatom!!
régen én is láttam a Magasfeszültséget, és hát izé, elég durva
9/10-es horror, Alexander Aja tud valamit.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

desigo
Indy 4

Sokkal nagyobbat ütött volna ha egy rendes történetet találnak ki neki.
A látvány és a korszak amiben játszódik az nagyon tetszett.
A vissza-vissza térõ folyamatosan ismétlõdõ zenék is idegesítõek voltak...

6/10
Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pontosan akkor, mikor már túl közel kerülnek egymáshoz és nem is tudnak már másra gondolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
az HenkoKK es nem HendKoKK ( de valszeg azt fogod mondani hogy direkt irtad igy...)

amugy nem azt vitatom hogy miert gyengulnek le hanem azt hogy a film 3/4 reszen egyutt vannak megis a legeslegvegen sebesulnek le a semmibol.. addig semmi bajuk.. kicsit gagyeszul van megoldva szal en nem azokat vitattam amiket ta valaszoltal
Sir Quno Jedi
Banyek. 😄 Nem attól gyengülnek el, hogy csupán "fizikailag" közel vannak egymáshoz, hanem mikor spirituálisan+emócionálisan is eggyéválnak. Olyan bonyi azé nem volt! A végén HendKokk ELSZAKADÁSA csupán jelképes. Képesnek kellett lemondani a tökéletes párjáról, amit kijelölt számára a sors (avagy a valódi Istenek), ha igazán szereti. Ezzel bizonyított is. Az igaz szerelem nem önzõ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
:|

Yo, Bitch!

tep
és mennyire tetszett hozzá a Muse - New Born száma

\"SLICE of LIFE\"

tep
Magasfeszültség : 10/10<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

stonesour
Never Back Down 8/10
jó vót

<#eljen>

REAL MADRID

tegla
21-Las Vegas Ostroma
6/10
De csak Laurence Fishburne és Kevin Spacey miatt.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

CSOCSO
Hanckock

meglestuk tegnap ocsemmel, barattal meg a nojevel es annak hugaval.

jo film volt, tetszett nekunk de mindenki tobbet vart tole.

7/10 (maxmimu)

egyszer szorakoztato volt...

ami nem tetszett hogy a semmibol jott elo hogy a csaj is szuperhos... oke meg a legelejen a csaj nagyon nezte hancockot, es mostmar tudom miert de kb ennyi utalas volt a dolgokra. szvsz ez igy elegge gyengusz. azt meg megertem hogy lassan kezdenek el legyengulni egymastol es nem azonnal hat a dolog. mindenesetre en nagyon vatam hogy a csako arra toppan be hogy a csaj ramaszik han cockjara😄

tep
The Game Plan : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

CSOCSO
<#eljen><#hehe>
jo film volt. nagyon is..
de siman eltudom kepzelni hogy valaki nincs hangulatban az ilyen filmhez es lehuzza.
tommyg
Postal 3/10

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tep
Incredible Hulk : 7/10

\"SLICE of LIFE\"

Istencsászár
Itt ( de spoilerbe irogass mert még nem mindenki látta )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

precision
hát mondjuk itt (de csak spoiler nélkül vagy spoiler makróval) vagy fent van a keresõ, nézd meg hogy van e topikja

Bazinga!

Sziasztok!

Én most láttam a Stargate Continuum cimu filmet, szerintem sokkal jobbb, mint az ark of truth film.

Ti láttátok már? Le lehet tölteni torrent-en annak ellenére, hogy a megjelenése késõbb lesz.

Melyik topic-ban lehet egyébként errõl a film-rõl beszélgetni?

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

desigo
Juno

kicsit túlzásba lett víve benne a sok zene...

7/10
precision
The Bank Job

8/10.

Bazinga!

stonesour
Ok, megnézem én is angollal, hátha megértek valamit, mert itt Mo-n nem is adták a mozik ugye? Mert márciusi film és nem hallottam róla. Na majd én is pontozom.

tep
The Punisher : 5/10
Chicken little : 6/10

\"SLICE of LIFE\"

Nemzet aranya 2
Nekem tetszett, bár ez is beleesett a folytatások csapdájába...
Calver
Kardfog (Sabretooth) - nem pontozom, de mocskosul szórakoztató volt

tipikus B (esetleg ZS) kategóriás... ööö... horror? egy méretes macsek kerget és irt ki szép lassan pár embert egy erdõben. tudtommal Sci-Fi Channel agymenése, a CGI is ezt a szintet tükrözi (amivel nekem semmi bajom sincs), amikor a macsek szemszögébõl mutatták a világot az meg kifejezetten laza volt. epikus haláljelenetek, klisé karakterek, buta történet, mindenütt medvecsapdák, és roppantul szórakoztató - már akinek. több film+-t kell néznem. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

...értelemszerûen, mert magyart nem találtam.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Angol felirattal néztem 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mint írtam, nem akarok senkire ráerõltetni semmit, csupán a magánvéleményemet osztottam meg, tehát a kardinális észrevételekkel a filmmel kapcsolatban nem bonyolódnék vitába, mert felesleges.

Egy valami: A Godzillának és a King-Kongnak is több évtizedes elõnye van a Cloverfielddel kapcsolatban. Nyilván nem lesz 20 év elteltével olyan Cloverfield-kultusz, mint említettek esetében, de azért ez egy olyan alternatíva a bevett és uncsi klisék után (fõleg az általad is említett bûnrossz Godzilla, illezve a CGI-demóvá züllesztett, tökéletesen lelketlen új Kong-film után...), amelynek én személy szerint szivesen látnám a kibontakozását. Van benne fantázia szerintem, potenciál több részre is. Akár nem shakycamos módszerrel is.

www.gamedroid.hu

Istencsászár
Cloverfield-tõl 10 perc után elszédültem... valahogy nem is érdekel azóta a kamerarángatózós baromság.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jaja rossz SG film még nemvót😊

Ezzel egyidõben bukkantam rá és néztem meg a Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark , ami szintén jó cucc lett, jóvolt ujra látni a szereplõket és az állomást ( hiszen a sorozat utolsó része az egésznek a vége és most tavasszal tolta le a Viasat 3 igy ujra megnéztem )

tegla
Húzzál innen!<#boxer>

Sir Quno Jedi
StarGate: Continuum

Aki szereti az SG-t, annak ûber és elélvez, másnak nyilván nem ajánlott.

SG+scifi 10/10

tegla
Angol felirattal néztem meg.
Magyar felirat jelenleg nincs hozzá de tudtommal dolgoznak rajta(feliratok-fórum).

Bandew
Nem azt vártam, hogy élvezhetetlenül remegjen a kamera. Csak mert nem tetszik a profizmusa, nem annak az ellentétjét igénylem. Egy REC vagy Blair Witch szint sztem simán megfelel ezen a téren.

Ha megkér a haverod, hogy interjúvold meg az embereket a bulin és bejön szíved választotja, akkor észreveszed, oda is nézel (ez természetes) de nem a kamerával! Persze õt is felveheted, de nem akkor fogod, mikor egy másik ember magyaráz bele, hisz a kamera nem a te szemed, nem egy privát dolog, hanem másoknak készítesz egy videót.

Az hogy semmit nem tudunk a szörnyrõl, azzal semmi baj, jómagam is ezt írtam lejjebb. <#smile>

Én viszont semmi ösztönöset nem látok abban, hogy ha valakit 10 órán keresztül lõnek mindenféle gépfegyverekkel meg rakétákkal és néha még egy bombát is a fejére pottyantanak, az ne húzne el onnan a belét és ne gondolná, hogy "Hé! én ITT nem érzem jól magam!". Ha valahol hülyére csípnek a szúnyogok, vagy darazsak repkednek a fejed kerül, nem maradsz ott fél napig. Ebbõl következik az is, hogy az sem túl normális, hogy ekkora offenzíva után is sértetlen marad a szörny, persze lehet, hogy neki valami spéci irhája van, csak ahhoz látnom kéne a DVD extrákat.

King Kong és Godzilla ügyben erõsen nem értek egyet! Azt hiszem ez a két kreatúra sokkal nagyobb kultuszt teremtett anno. Mindegyik egy karakter, mindegyiknek megvan a maga nagybetûs TÖRTÉNETE. A Cloverfieldben ilyet nem tapasztaltam. Sõt! Most hogy jobban belegondolok, Emmerich Godzillája, ami számomra egy bûn rossz film volt, komolyan mondom még az is jobban tetszett!

Na jó abbahagyom ám, mert utálok ennyire fikázni, csak nagyon "felzaklatott" a dolog. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

stonesour
Csá! Én is leszedném de nem találok feliratot. Van valahol?

tommyg
nem nem, nem ez az
amit keresek az valami b kategóriás vígjáték volt, ismeretlen szinészekkel

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tegla
oh Tommy neked is akartam irni...nekem a Wild Wild West ugrott be igy elsõre de lehet köze nincs ahhoz amit keresel.

tegla
Never Back Down 7/10

Nekem is nagyon bejött a film.
Jó bunyók,dögös csajok és jó kis szinészek is feltûnnek mellékszerepekben.
Azonnal kedvet is kaptam egy edzésre...le is nyomtam 5 fekvõtámaszt...nah jó 4 és felet de akkor is... 😛
Jah a betétzenék is nagyon passzolnak a filmhez,le is töltöttem gyorsan 😄