Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tipikus B (esetleg ZS) kategóriás... ööö... horror? egy méretes macsek kerget és irt ki szép lassan pár embert egy erdõben. tudtommal Sci-Fi Channel agymenése, a CGI is ezt a szintet tükrözi (amivel nekem semmi bajom sincs), amikor a macsek szemszögébõl mutatták a világot az meg kifejezetten laza volt. epikus haláljelenetek, klisé karakterek, buta történet, mindenütt medvecsapdák, és roppantul szórakoztató - már akinek. több film+-t kell néznem. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
...értelemszerûen, mert magyart nem találtam.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Egy valami: A Godzillának és a King-Kongnak is több évtizedes elõnye van a Cloverfielddel kapcsolatban. Nyilván nem lesz 20 év elteltével olyan Cloverfield-kultusz, mint említettek esetében, de azért ez egy olyan alternatíva a bevett és uncsi klisék után (fõleg az általad is említett bûnrossz Godzilla, illezve a CGI-demóvá züllesztett, tökéletesen lelketlen új Kong-film után...), amelynek én személy szerint szivesen látnám a kibontakozását. Van benne fantázia szerintem, potenciál több részre is. Akár nem shakycamos módszerrel is.
www.gamedroid.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezzel egyidõben bukkantam rá és néztem meg a Babylon 5: The Lost Tales - Voices in the Dark , ami szintén jó cucc lett, jóvolt ujra látni a szereplõket és az állomást ( hiszen a sorozat utolsó része az egésznek a vége és most tavasszal tolta le a Viasat 3 igy ujra megnéztem )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Aki szereti az SG-t, annak ûber és elélvez, másnak nyilván nem ajánlott.
SG+scifi 10/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Magyar felirat jelenleg nincs hozzá de tudtommal dolgoznak rajta(feliratok-fórum).
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ha megkér a haverod, hogy interjúvold meg az embereket a bulin és bejön szíved választotja, akkor észreveszed, oda is nézel (ez természetes) de nem a kamerával! Persze õt is felveheted, de nem akkor fogod, mikor egy másik ember magyaráz bele, hisz a kamera nem a te szemed, nem egy privát dolog, hanem másoknak készítesz egy videót.
Az hogy semmit nem tudunk a szörnyrõl, azzal semmi baj, jómagam is ezt írtam lejjebb. <#smile>#smile>
Én viszont semmi ösztönöset nem látok abban, hogy ha valakit 10 órán keresztül lõnek mindenféle gépfegyverekkel meg rakétákkal és néha még egy bombát is a fejére pottyantanak, az ne húzne el onnan a belét és ne gondolná, hogy "Hé! én ITT nem érzem jól magam!". Ha valahol hülyére csípnek a szúnyogok, vagy darazsak repkednek a fejed kerül, nem maradsz ott fél napig. Ebbõl következik az is, hogy az sem túl normális, hogy ekkora offenzíva után is sértetlen marad a szörny, persze lehet, hogy neki valami spéci irhája van, csak ahhoz látnom kéne a DVD extrákat.
King Kong és Godzilla ügyben erõsen nem értek egyet! Azt hiszem ez a két kreatúra sokkal nagyobb kultuszt teremtett anno. Mindegyik egy karakter, mindegyiknek megvan a maga nagybetûs TÖRTÉNETE. A Cloverfieldben ilyet nem tapasztaltam. Sõt! Most hogy jobban belegondolok, Emmerich Godzillája, ami számomra egy bûn rossz film volt, komolyan mondom még az is jobban tetszett!
Na jó abbahagyom ám, mert utálok ennyire fikázni, csak nagyon "felzaklatott" a dolog. <#smile>#smile>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
amit keresek az valami b kategóriás vígjáték volt, ismeretlen szinészekkel
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nekem is nagyon bejött a film.
Jó bunyók,dögös csajok és jó kis szinészek is feltûnnek mellékszerepekben.
Azonnal kedvet is kaptam egy edzésre...le is nyomtam 5 fekvõtámaszt...nah jó 4 és felet de akkor is... 😛
Jah a betétzenék is nagyon passzolnak a filmhez,le is töltöttem gyorsan 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Rosszabbra számítottam. Egész nézhetõ film, több mondanivalóval mint a legtöbb tini film.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
REAL MADRID
Mivel ez egy shakycam movie, én nem tudom, mit vártál. Egyszer azt kifogásolod, hogy amatõr imitáció ellenére a kamerát kezelõ srác mindig pont jól és jó helyre zoomol. Képzeld el azt, hogy soha semmit nem találna... - Akkor azért sírnál. Ez ugyanis nem egy romok között megtalált dokumentum, hanem egy szórakoztató jelleggel elkészült mozifilm, amely igen, tényleg csak imitálja az amatõrséget, de ettõl még nem veszíti el a profizmusát, és elsõdleges szerepét, a szórakoztatást.
Ha tényleg csak úgy lóbálták volna a kamerát össze-vissza, akkor SEMMIT nem látnánk, és nézhetetlen lenne a dolog másfél órán keresztül. Az összes shakycamos filmre jellemzõ az, amit írtál: Amatõr-imitáció vérprofin. Ez igazából a megtekinthetõség célszerûsége.
Azt nem értem, hogy miért életszerütlen, ha egy amatõr kamerás néha engedve saját vágyainak rázoomol a szeretett hölgyre - tök emberi dolog, simán megeshet az ilyesmi.
Semmit sem tudunk a szörnyrõl: Mivel senkik vagyunk, a menekülõ tömeg része, nem pedig valamiféle bennfentesek, így hozzánk a menekülés, káosz, pánik, rombolás közepette nem igazán jut el semmiféle infó. Ebben mi a gáz, mi az életszerûtlen? Vagy találkozniuk kellett volna egy fehér köpenyessel, aki MINDENT tök jól elmond? - Na, az lett volna az igzán szar megoldás, és minden ehhez hasonló...
A szörny pedig tényleg nem tudatos, de sokkal inkább ösztönös. Egy újszülöttrõl van szó (DVD-kiadás extráit ajánlott ez ügyben átnyálazni), aki eltévedt az acélhegyek között, ráadásul mindenféle apró kis izék is ki akarják nyírni. Pánikba esik, fájdalmai vannak, nem tudja hol van, még jó, hogy tombol. Ezzel sem tudom mi a baj. Mit szerettél volna látni tõle? Sakkpartit az elnökkel?
Ez a film mérföldekkel messzebbre visz és mutat, mint a bugyuta King-Kong és Godzilla rémálmok
www.gamedroid.hu
nekem a Working Through Pain a kedvencem, de a többi se rossz. egy 7/10-et megérdemel 😊
Disturbia 8/10 - végig lekötött, jó vót
többet vártam 6/10
Otthon,biztonságban
vontatott de jó a vége 6/10
Juno
kicsit uncsi volt 5/10
Barman: Gotham lovagja
a 6 kisfilmböl egy jött be igazán a Deadshot ezért 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elég régóta próbálom megnézni ezt a filmet, de valahogy sosem volt rá alkalmam. Nagyon felkeltette a film az érdeklõdésemet és sokan az egekbe magasztalták. Kár volt ennyire ráizgulnom...
Számomra teljesen nézhetetlen volt, ráadásul tökéletesen eltalálta azt az egyensúlyi pontot, hogy rossz a film, de nem annyira, hogy végigröhögd, ergo hihetetlen módon fárasztott és csak szenvedtem alatta.
Kicsit nevetnem is kell, hogy mennyi embert lehet manapság az orruknál fogva vezetni. Ez egy kézikamerás, a home videók minden jellegzetességét nélkülözõ sima hollywoodi film! A filmipar tökéletesen kihasználta ezzel a filmmel az "utálom a tucatfilmeket" divatot, hisz nagyon sok helyen olvastam, hogy "végre nem egy sablonfilm!". Dehogynem az, csupán kézikamerás! És egy kicsit sem volt életszagú! Én pont ezt vártam volna el a filmtõl.
SPOILER GYANÚ
A film baromi látványos és baromi hatásosak a hangok, dramaturgiailag is össze van rakva (hohó! még régi felvételeket is láthatunk!), végig feszültség, szörnyek mindenütt és minden pont látszódik! Sokan írták, hogy nézhetetlen a kamerakezelés miatt, na szerintem meg túlságosan is jó lett! A legdurvább sprintek alatt is egész egyenes és a történtek után egy pillanattal a srác már oda zoomol a megfelelõ helyre. Persze a srác szerelmes is, ezért amikor a bulin mást kéne dokumentálnia, néha odatéved(!) a kamera a csajszira, hogy te tudd, õ az a lány!
Összegezve, éppen ezek miatt a dolgok miatt semmi életszerûség nem volt benne, amirõl mindenki beszél.
Végül a szörny: az várható volt, hogy nem sokat tudunk meg felõle és homály fedi majd, de hogy ennyire SEMMILYEN legyen! Minden szörnynek és fenevadnak van valamilyen karaktere vagy stílusa, egy ilyenhez egy kézikamera nem gátló tényezõ (fõleg, ha ilyen sokszor belebotlanak véletlenül), ha 5 percig kamerázol mondjuk egy oroszlánt, átjön valami! Itt nem jött át semmi, csak bolyong valami amorf cucc a városban akit egész éjjel rakétáznak meg lõnek, õ meg csak bolyong tovább mindenfajta tudatos vagy ösztönös célt nélkülözve.
Hogy õszinte legyek, már rég nem borultam ki ennyire egy filmtõl, általában türelmes vagyok minden gagyiság terén, de ez nagyon betett nálam. 2 dolog viszont biztosan rontott az "élményen". Elõször is, hogy nem moziban néztem, a másik (nagyobb gond), hogy a szinkronos verziót láttam, ami az amúgy sem tetszõ filmet jócskán lerontotta. Nem láttam az eredeti hanggal (és most már nem is fogom), de mondjuk ki: a szinkron ultrasz@r! Amúgy sem illik a kézikamerás filmekhez a szinkron. Lényegtelen, mert az eredeti hang sem változtatott volna semmin, max nem szenvedek az élettelen dumák miatt is.
Az effektek meg a hang amik tényleg jóra sikerültek, nehéz lehetett megcsinálni, szóval technikailag mindenképp elismerést érdemel a film.
2/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
10/8 ,
jókis üldözõsakkorismeggyilkollak thiller,ajánlom mindenkinek,van 1-2 idegesítõ dolog benne,de jó a film télleg.
Az esemény(végre megnéztem)
10/6 ,
alapjábavéve a története nagyon teccik a dolognak, csak jobban is meglehetett volna csinálni ezt 100szor. ienkor imádkozok h egy hozzá értõ rendezõ majd 10 éve mulva csináljon belõlle egy remaket!
Wanted: 6/10 Pörög az akció, a golyó repül/tér görbül... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
Nálam sajna nem jött be ez a mese.
Verdák 7/10
A pandás elõtt láttam pár nappal és sokkal jobban tetszett.
REAL MADRID
REAL MADRID
Azt hiszem nem nézek több (új) filmet szinkronnal. Eredeti nyelven tuti jobban szórakoztam volna a filmen, de így csak egy erõs közepes... Sok poén egyszerûen nem jött át.
Batman Gothan Kinght
Fél óra után kikapcsoltam, nem az én stílusom ez a japános rajzfilmtechnika... Pedig a téma érdekelt volna, legjobban várt filmem a Dark Knight, de csak szenvedtem ezen a rajzfilmen. Nem is pontozom.
2. BloodRayne 2 - Félelmetesen alulmulta az elsõ részt <#levele>#levele>
3. Amíg a Jackpot elnem választ - Baromire tetszett a film <#worship>#worship>
4. Apu Vad Napjai - Hát ezt nem is értem miért néztem végig mert egy lószar semmi volt.
Next PC upgrade: 2022
400-at ver a szívük percenként és ez okozza ezeket a képességeket.
Az meg, hogy az autók furán viselkednek? Ez egy ilyen "kúl" mozdulatokkal teletûzdelt film, nem tudom mi a baj vele.
Asszem a Wanted olyan lett, hogy vagy utálja valaki, vagy szereti.
nna mindegy 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Az elsõ fél óra szórakoztató aztán jön a tipikus megjavul a hõs foslingerség,kár érte.
Én felfogtam, hogy ez milyen film, megpróbáltam a helyén kezelni, de nem sikerült, ugyanis a helyén sokkal jobb alkotások vannak. Egyszerüen hiányoltam az eredetiséget és a szinvonalat. Ez aláhúzta a végsõ értékelésemet az egészrõl, sajnálom, ha nem egyezik a véleményünk, de ez ellen egyikünk sem tud mit tenni.
Sci-Fi? Az tutóbbi 10 évben nagyon kevés sc-fiz gyártottak, ez nem az.
Anyázni meg szerintem végképp semmi okunk nincs, miért is lenne...
www.gamedroid.hu
ennyi.. ezt kene neked is megerteni es nem lovagolni itt hogy jajj istenem ezt nem lehet megcsinalni a valo eletben.. nezzel romant ikus dramat.. abban nem fogsz ilyeneket talalni.. ez meg egy sci fi feleseg.. kitalalt dolgokkal. ennyi. erted?
És nem csak most kezdtem el mondani, hogy összelopkodott szar, ez volt a Wanteddal kapcsolatos legelsõ észrevételem is.
Komolyan csak a vitapartnerket veszem, de szólj, és nem fogok így tenni, de félek, sértõdés lenne a vége...
Képregény adaptáció - ez a ultimate válasz minden képregény adaptációval kapcsolatban, amikor már nem tudsz mit mondani? Mert ez harmatgyenge. Ezek szerint még egy képregény adaptáció is lehet istenszar - van nem is egy istenszar képregény adaptáció - legalábbis az én izlésvilágom szerint biztosan.
Nekem nem tetszett. Ennyi. Nem akarom rád erõltetni, csak magyarázom, mi nem tetszett. Te meg meg akarod magyarázni, hogy márpedig tetszeni kellett volna, mert neked tetszett. Nem gyengén abszurd...
Ha pedig neked téma feszegetés az, hogy kifejtem egy véleményemet egy filmrõl, akkor... - nos, gondolkozz el ezen.
Transformerssel mi van? <#wave>#wave>
www.gamedroid.hu