Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Én sem ijedtem meg a film alatt, de nem hiszem, hogy lenne a mérvadó egy filmben. Nekem amúgy nem volt rossz élmény.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
elizabeth golden age
azt mondják az elsõ rész még jobb, nekem ez is tetszett, cate blanchet nagyon jol alakit...

majmok bolygoja remake
az eredeti jobban tetszett, ebbol kiveszett a filozofiai mondanivalo és csak egy action movie lett, persze azért tim burton féle hangulattal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SASboy
utálom a macskákat!

nice legs. what time to open?

Sephi
"Egyszer sem sikerült megijednem."

Akkor neked tuti vannak macskaid.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tep
Superhero Movie : 5/10
kevés jó poén volt benne...

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
detto:d

Yo, Bitch!

SASboy

Amennyire az egekbe magasztalták, annyira volt szar. Semmi extra (kézikamerát leszámítva) Méghogy a legfélelmetesebb horrorfilm. Egyszer sem sikerült megijednem. Hanghatások tetszettek + volt 1 sajátos hangulata a filmnek. 4/10

Atisz
Mit vártál? Hasutasok is iszonyat rossz volt... Ami Badárnak és Szõkének nagyon jól megy hakni szinten, filmben nem megvalósítható (illetve igen, csak az eredmény siralmas)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ProGabe
egyrészt még premier sátuszban van a film, másrészt nem kell egybõl végletekben gondolkodni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommyg
olasz meló 11/10

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tep
Jumper 6,5/10

\"SLICE of LIFE\"

DVD megjelenésig spoilerezzek? <#help>

REAL MADRID

desigo
Bakkerman 3/10

nagyon béna...
The Onion Movie 10/10(!!!!) Ennyi baromságot talán a fgba v south parkba láttam talán<#vigyor>

ProGabe
The Happening 7/10

simán lekötött másfél órára, majdnem azt kaptam amit vártam. a majdnem az a fényképezés. nem ezt (az egyszerûséget) szoktam meg egy Shyamalan filmtõl, csak ezért nem 8-as

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Októberben lesz mozikban,legalábbis amcsiknál

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok errõl a filmrõl: My Name Is Bruce tud valaki valamit mikor lesz moziban agy neen esetleg valahol,mert még itt az IMDB-n sincs megjelenési idõpont.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

tep
sasszem boj 😊

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
imdb
...bár azt nem tom, hogy a DVD megjelenéseket is szemmel tudod-e követni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ProGabe
"SPOILER" szó használata kötelezõ! <#falbav>

igen,úgy is tudom mirõl van szó hogy nem láttam a filmet, hiszen az elõzetest igen. bár a hsz-ed lényegét még anélkül is ki lehet következtetni. csodás...

Sziasztok!

Tudtok mondani netoldalakat, ahol meg lehet nézni, hogy mikor fog egy film megjelenni? Tehát, hogy mikor lesz a mozikban magyarországon és hogy mikor jelenik meg dvd-n?

Elõre is THX.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

SASboy
MINDIG

tep
mivel kifogytam az új filmekbõl , megnéztem újra a Fight Club-ot...még mindíg nagyot üt 10/10

\"SLICE of LIFE\"

precision
SPOILER!

nem a fizikai hanem az érzelmi közelség miatt gyengítik egymást

Bazinga!

tegla
The Game Plan
8/10
Jó kis családi vigjáték 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

stonesour
EZ nagyon jó zene, most hallgatom!!
régen én is láttam a Magasfeszültséget, és hát izé, elég durva
9/10-es horror, Alexander Aja tud valamit.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

desigo
Indy 4

Sokkal nagyobbat ütött volna ha egy rendes történetet találnak ki neki.
A látvány és a korszak amiben játszódik az nagyon tetszett.
A vissza-vissza térõ folyamatosan ismétlõdõ zenék is idegesítõek voltak...

6/10
Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pontosan akkor, mikor már túl közel kerülnek egymáshoz és nem is tudnak már másra gondolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
az HenkoKK es nem HendKoKK ( de valszeg azt fogod mondani hogy direkt irtad igy...)

amugy nem azt vitatom hogy miert gyengulnek le hanem azt hogy a film 3/4 reszen egyutt vannak megis a legeslegvegen sebesulnek le a semmibol.. addig semmi bajuk.. kicsit gagyeszul van megoldva szal en nem azokat vitattam amiket ta valaszoltal
Sir Quno Jedi
Banyek. 😄 Nem attól gyengülnek el, hogy csupán "fizikailag" közel vannak egymáshoz, hanem mikor spirituálisan+emócionálisan is eggyéválnak. Olyan bonyi azé nem volt! A végén HendKokk ELSZAKADÁSA csupán jelképes. Képesnek kellett lemondani a tökéletes párjáról, amit kijelölt számára a sors (avagy a valódi Istenek), ha igazán szereti. Ezzel bizonyított is. Az igaz szerelem nem önzõ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
:|

Yo, Bitch!

tep
és mennyire tetszett hozzá a Muse - New Born száma

\"SLICE of LIFE\"

tep
Magasfeszültség : 10/10<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

stonesour
Never Back Down 8/10
jó vót

<#eljen>

REAL MADRID

tegla
21-Las Vegas Ostroma
6/10
De csak Laurence Fishburne és Kevin Spacey miatt.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

CSOCSO
Hanckock

meglestuk tegnap ocsemmel, barattal meg a nojevel es annak hugaval.

jo film volt, tetszett nekunk de mindenki tobbet vart tole.

7/10 (maxmimu)

egyszer szorakoztato volt...

ami nem tetszett hogy a semmibol jott elo hogy a csaj is szuperhos... oke meg a legelejen a csaj nagyon nezte hancockot, es mostmar tudom miert de kb ennyi utalas volt a dolgokra. szvsz ez igy elegge gyengusz. azt meg megertem hogy lassan kezdenek el legyengulni egymastol es nem azonnal hat a dolog. mindenesetre en nagyon vatam hogy a csako arra toppan be hogy a csaj ramaszik han cockjara😄

tep
The Game Plan : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

CSOCSO
<#eljen><#hehe>
jo film volt. nagyon is..
de siman eltudom kepzelni hogy valaki nincs hangulatban az ilyen filmhez es lehuzza.
tommyg
Postal 3/10

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tep
Incredible Hulk : 7/10

\"SLICE of LIFE\"

Istencsászár
Itt ( de spoilerbe irogass mert még nem mindenki látta )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

precision
hát mondjuk itt (de csak spoiler nélkül vagy spoiler makróval) vagy fent van a keresõ, nézd meg hogy van e topikja

Bazinga!

Sziasztok!

Én most láttam a Stargate Continuum cimu filmet, szerintem sokkal jobbb, mint az ark of truth film.

Ti láttátok már? Le lehet tölteni torrent-en annak ellenére, hogy a megjelenése késõbb lesz.

Melyik topic-ban lehet egyébként errõl a film-rõl beszélgetni?

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

desigo
Juno

kicsit túlzásba lett víve benne a sok zene...

7/10
precision
The Bank Job

8/10.

Bazinga!

stonesour
Ok, megnézem én is angollal, hátha megértek valamit, mert itt Mo-n nem is adták a mozik ugye? Mert márciusi film és nem hallottam róla. Na majd én is pontozom.

tep
The Punisher : 5/10
Chicken little : 6/10

\"SLICE of LIFE\"

Nemzet aranya 2
Nekem tetszett, bár ez is beleesett a folytatások csapdájába...
Calver
Kardfog (Sabretooth) - nem pontozom, de mocskosul szórakoztató volt

tipikus B (esetleg ZS) kategóriás... ööö... horror? egy méretes macsek kerget és irt ki szép lassan pár embert egy erdõben. tudtommal Sci-Fi Channel agymenése, a CGI is ezt a szintet tükrözi (amivel nekem semmi bajom sincs), amikor a macsek szemszögébõl mutatták a világot az meg kifejezetten laza volt. epikus haláljelenetek, klisé karakterek, buta történet, mindenütt medvecsapdák, és roppantul szórakoztató - már akinek. több film+-t kell néznem. <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"