Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
azt mondják az elsõ rész még jobb, nekem ez is tetszett, cate blanchet nagyon jol alakit...
majmok bolygoja remake
az eredeti jobban tetszett, ebbol kiveszett a filozofiai mondanivalo és csak egy action movie lett, persze azért tim burton féle hangulattal...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor neked tuti vannak macskaid.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amennyire az egekbe magasztalták, annyira volt szar. Semmi extra (kézikamerát leszámítva) Méghogy a legfélelmetesebb horrorfilm. Egyszer sem sikerült megijednem. Hanghatások tetszettek + volt 1 sajátos hangulata a filmnek. 4/10
nice legs. what time to open?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
REAL MADRID
simán lekötött másfél órára, majdnem azt kaptam amit vártam. a majdnem az a fényképezés. nem ezt (az egyszerûséget) szoktam meg egy Shyamalan filmtõl, csak ezért nem 8-as
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
...bár azt nem tom, hogy a DVD megjelenéseket is szemmel tudod-e követni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
igen,úgy is tudom mirõl van szó hogy nem láttam a filmet, hiszen az elõzetest igen. bár a hsz-ed lényegét még anélkül is ki lehet következtetni. csodás...
Tudtok mondani netoldalakat, ahol meg lehet nézni, hogy mikor fog egy film megjelenni? Tehát, hogy mikor lesz a mozikban magyarországon és hogy mikor jelenik meg dvd-n?
Elõre is THX.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"SLICE of LIFE\"
8/10
Jó kis családi vigjáték 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
régen én is láttam a Magasfeszültséget, és hát izé, elég durva
9/10-es horror, Alexander Aja tud valamit.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Sokkal nagyobbat ütött volna ha egy rendes történetet találnak ki neki.
A látvány és a korszak amiben játszódik az nagyon tetszett.
A vissza-vissza térõ folyamatosan ismétlõdõ zenék is idegesítõek voltak...
6/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pontosan akkor, mikor már túl közel kerülnek egymáshoz és nem is tudnak már másra gondolni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amugy nem azt vitatom hogy miert gyengulnek le hanem azt hogy a film 3/4 reszen egyutt vannak megis a legeslegvegen sebesulnek le a semmibol.. addig semmi bajuk.. kicsit gagyeszul van megoldva szal en nem azokat vitattam amiket ta valaszoltal
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
6/10
De csak Laurence Fishburne és Kevin Spacey miatt.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
meglestuk tegnap ocsemmel, barattal meg a nojevel es annak hugaval.
jo film volt, tetszett nekunk de mindenki tobbet vart tole.
7/10 (maxmimu)
egyszer szorakoztato volt...
jo film volt. nagyon is..
de siman eltudom kepzelni hogy valaki nincs hangulatban az ilyen filmhez es lehuzza.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bazinga!
Én most láttam a Stargate Continuum cimu filmet, szerintem sokkal jobbb, mint az ark of truth film.
Ti láttátok már? Le lehet tölteni torrent-en annak ellenére, hogy a megjelenése késõbb lesz.
Melyik topic-ban lehet egyébként errõl a film-rõl beszélgetni?
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Nekem tetszett, bár ez is beleesett a folytatások csapdájába...
tipikus B (esetleg ZS) kategóriás... ööö... horror? egy méretes macsek kerget és irt ki szép lassan pár embert egy erdõben. tudtommal Sci-Fi Channel agymenése, a CGI is ezt a szintet tükrözi (amivel nekem semmi bajom sincs), amikor a macsek szemszögébõl mutatták a világot az meg kifejezetten laza volt. epikus haláljelenetek, klisé karakterek, buta történet, mindenütt medvecsapdák, és roppantul szórakoztató - már akinek. több film+-t kell néznem. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"