Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem!!! Ez már kezd a gumiszobára hasonlítani...
Még jó hogy nem a karc'óráddal veszed fel, mert az már HD-ben tud rögzíteni, és persze van benne képstabilizátor is, vagy állványt is kaptál hozzá???

Ez a hét legjobb vicce. Mivel már Péntek van, így már ideje volt...
Jót röhögtem! HAHAHAHAHA<#falbav><#falbav><#falbav>
az nekem is kell
precision
én olyan verziót keresek amin valaki mobillal veszi fel ahogy valaki mobillal veszi fel azt hogy valaki mobillal veszi fel a filmet
ha tudtok ilyet szóljatok... fizetek is érte
<#idiota><#wilting>

Bazinga!

Mobilon?! Esküszöm legkeményebb csávó vagy:-) Király
LasDen
Golyózápor

Iszonyat jó film.....nekem bejött....a régi chuck norris, dolph lundgrenes egyedül 100 millió elleni filmekre emlékeztetett, de mégis jól megcsinálták.....voltak benne hülyeségek, de azokat ellehet nézni.....Clive Owen jól nyomta 😄 Bellucci meg mint mindig megin gyönyörû vót.....
10/8.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Én a mobilomon ( egy mobillal felvett verziót), kurvajó film....

PSN ID.: Beegabor

Dynamic
Amíg valakinek szép számmal fut a warez más mûfajokban(windows, Photoshop, mp3 stb.), addig hiába eredeti az összes játéka vagy filmje, akkor sincs joga olyan röhejes kijelentéseket tenni, hogy ezt vagy azt KÖTELEZÕ boltban megvenni, moziban megnézni stb.
Én youtubeon néztem a dark knightot, nem volt rossz.

Dynamic
Kezd kicsit betegessé válni ez a "Batmant csak moziban" baromság szajkózása.
teljesen egyetértek veled, én is ezt akartam kifejezni, lehet durvábban sikerült. Bár én nem nagyon emlegettem senkinek birkát, így kicsit felpörögtem. amúgy adtam 10/8 TDK-ra erre minden Batman fan leharapja fejem, hogy gondolom miért nem 10/10
...oda van írva, hogy aki nem inge ne vegye magára. Csak azt nem értem miért olyan elképzelhetetlen hogy vannak olyanok akiknek nem a filmek körül forog a világ, jó szórakozás, kikapcsolódás ennyi. És nem megbántani akartalak , de te kezdted a birkázást. Szóval csak megvédtem magam és azokat akiknek tökéletesen megfelel a lopás.
Gratula a Dvd gyûjteményedhez, király lehet
precision
Nem kéne ezen vitázni... aki letölt az letölt, kész. Érthetõ ilyen dvd meg mozijegy árak mellett. Aki meg megteheti hogy minden filmet moziban nézzen, az nézze ott. Kész.
Én ilyen mixtípus vagyok, mert ami érdekel jó film azt moziba nézem (havonta 1-2 film általában), ami annyira nem izgat azt minimum dvdripben nézem meg. A többit letöltöm. Lopás? Igen... na és? 😊 Lehetne itt egymásra mutogatni szépen, mert bizony itt mindenki lop 😊

Bazinga!

Riddick21
És az mit csináljon, aki megnéz mindent moziban, ami érdekli (országtól függetlenül, mert Írország elõtt is így volt és utána is így lesz, sõt!), ráadásul van otthon közel 400 eredeti DVDje és kb. 20 film letöltve a számítógépére, mert azok nem kaphatók sehol?
Hmmm? Miért van még mindig valaki, aki erre veri magát? Legalább kussolnál el, ha már lopsz.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sir Quno Jedi
Nico fapofája??!? Ugyanazt a filmet néztük-e?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
az ugye tudod, hogy csak vicc volt?

(nem tudja)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Ja ott asszem azt mondja:

"Good evening, ladies and gentlemen! We're tonight's entertainment."
A bemutató alapján tényleg csak "tonight entertainment"-et lehet érteni 😊.

Kojiro ergo sum.

Én nem gizdultam sehol, hogy én már letöltöttem, csak írtam hogy nekem tökéletesen megfelelt a célra és igen nem nézem meg moziban, csak arra írtam hogy szekáljátok azt aki nem nézi meg moziban, nagyon sok mindentõl függ miért nem nézi meg valaki, nem érdekli,nem tetszett a cam-os film, nincs pénze rá..stb.
De számomra érdekesebb megnézni egy Transformers, vagy Armaggedont a moziban (amik fele ilyen jók nincsenek mint a TDK) a látvány végett ,ha már kiadom a pénzt valamiért.
Aki pedig olvasási és értelmezési problémákkal küzd ne írjon zagyvaságokat számomra. Nem akartam senkit megsérteni, de nem mindenkinek Batman és a filmek körül forog a világ.
Blasta
De ki verte a mellét itt professzor úr?
Ki gizdult itt azzal, hogy "bezzeg õ már letöltötte" és õ faszagyerek?

Én MAXIMUM olyan hsz-eket olvastam, hogy "igen, letöltöttem, mert nem bírtam megállni, de 100000%, hogy meg fogom nézni moziban". De a legtöbben inkább megvárják a premiert.

Kicsit bugyuta hsz volt ez a részedrõl, nagyot akartál mondani de nembaj, majd legközelebb.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

..ott a végén aki nem inge ne vegye magára.
Blasta
Hát ez csak egy szimpla lol

...régen mindent megnéztem a haverokkal, csak úgy unalomból, nem gondolkoztam rajta hogy mennyi az annyi, még a Disney-s Notrademi toronyõrt (nem volt jobb dolgunk) is rajtunk kívül csupa gyerek+mi nagy állatok. Az internet és a magas ktg. megölik a mozit, és nem vagyok képmutató én se nyomom otthon a pénzt.
Sheltem
"Nem szivesen mondok ilyet Jackrõl, de Heath ebben most jobb volt. Nem sokkal, de határozottan."

Hát nekem a trailerek alapján Nicholson kb kisiskolásnak tûnik Ledger Jokeréhez képest. A "Tonight Entertainment" és a "Hit me!" jelenetben Joker valami iszonyat komoly..Persze hiteles véleményt a teljes film megnézése után lehet mondani, de nekem ez a Joker már 10x jobban tetszik mint Nicholson fapofája.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blasta
"Ja meg megnéztek 10-20 filmet a moziban a másik 100-at meg letöltitek és veritek a melletek (akinek nem inge ne vegye magára)"

Fúúúúúúúúúúú, ez aztán a kókemény logika és általánosítás, engedd meg, hogy megszorítsam a kezed!

Nem Írországról dumáltam (bocs ha valaki félreértette), hanem ha itthon is megnézel egy filmet annyiba jön ki mindenestül (jegy, utazás,kaja stb.), mint vidéki mondom. Amíg városon laktam én is többet jártam moziba, tehát nem a jegyárral van probléma bár szerintem azok is jóval drágábbak lettek, hanem a többi + költséggel.
Még a régi szép idõk amikor, A függetlenség napját 125 Ft-ért néztem meg és az akkor olcsó volt, hisz szinte minden héten moziba voltam.
Kojiro
Hát sztem 5000bõl nem mész ki Írországba, nézed meg a Betsy-t és jössz vissza... <#nemtudom><#hehe>

Amúgy jómagam is megnéztem a CAMost és mégpedig azért mert nem bírtam kivárni, hogy ne. Gyönge vagyok. Mikor a letöltés 90% fölött volt, remegtek a térdeim <#zavart1>.
Aki megteheti, hogy kintvan Írben és megnézheti, tegye. Gézé. Kb egy éve láttam elõször az elõzetesét és azóta csak azokat láttam 100x. De komolyan. Nagyon érdekelt a film. És moziban is meg fogom nézni, nem 1x.

Sztem amúgy mind2 Joker über. Nem szivesen mondok ilyet Jackrõl, de Heath ebben most jobb volt. Nem sokkal, de határozottan.
Ugyenez vonatkozik Tim Burtonre és Christopher Nolanre is.

Batman - 9/10
Burton és Elfman hihetetlen hangulatot teremtett a filmnek, bár a film néhol (pl akciójelenetek) gagyi volt. A film a maga korában kiemelkedõ mû volt. És a színészek miatt (Keaton az isten) mind a mai napig számomra csúcsmozi.
Kb 30x láttam.

Batman Returns - 10/10
Ez nekem jobban tetszett, mint az elsõ. Mai napig az egyik kedvenc filmem. DeVito óriási benne, és persze Keaton is hozza az elõzõ rész karakterét, de ezúttal sokkal több oldaláról ismerjük meg.
A történet zseniális, csakúgy mint a dialógusok. A zenéje pedig nagyon sokat javult az elsõ óta. Danny Elfman legjobb munkája a Nightmare Before Christmas után, mind a mai napig. Legalábbis számomra.
Kb 50x láttam 😊.

Batman Forever - 7/10
Ezt a filmet is többször láttam, mert annak idején az HBO éjjel nappal ezt tolta. Val Kilmeren mai napig sírok. E mellett egy értelmes karakter nem volt benne, kidolgozott motívációkkal vagy bármivel...
De önmagában - ha elfelejtjük, hogy a film minek akart lenni a folytatása - akkor egy nézhetõ alkotás. 1x-2x max.

Batman & Robin - 0/10
Ez az a film, meg a Hegylakó 2, amire ha rágondolok, szorongási rohamaim lesznek. DEHÁT MIÉÉÉÉÉRT???

Batman Begins - 10/10
Már mindent leírtatok róla, amit lehetett. Nolannak minden filmjét láttam többször és mind zseniális. Aztán meg ott vannak a színészek.
Kb 5x láttam.

The Dark Knight - 10/10
De majd meglátjátok 😊. Augusztus 7-8-án 1000 üzenet lesz a topikban.
Mindenki meg fog õrülni. Jokernek kifestve fogtok majd rohangálni az utcákon, nõvér köpenyben... Tudom, mit beszélek, mert én már most ezt teszem.
2x láttam CAMosan.
<#worship>

Kojiro ergo sum.

Mint birka mondom nekem megfelelt a Cam-os verzió, a sok dumára meg a színászi játékra (ami jó), kevés akcióra tökéletesen megfelelõ, így utólag sajnáltam volna érte azt az 5ezret (jegy,utazás stb) rá, hogy moziba megnézzem. Ja meg megnéztek 10-20 filmet a moziban a másik 100-at meg letöltitek és veritek a melletek (akinek nem inge ne vegye magára)
Sir Quno Jedi
Jó ez a Starship Troopers 1 nagyon, direkt megnéztem újra elébb HD-ben, mert itt fikáztátok. Részemrõl akárhányszor meg tudom nézni, mert jó. persze lehetett volna jobb is, de akkor meg túl komoly és elvont lett volna a plebnek (már így sem értik mirõl szól).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Detto... csak nekem sokkal tovább kell rá várni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Riddick21
Kikérem magamnak. Itt van a CAMos a gépemen már 2-3 napja, de még a sample-t sem néztem meg, meg nem is fogom, csak azért húztam le, mert a sok birka miatt jó arányjavító 😄

Sephi
Aszitem CAM mert megcsaptalak volna 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tatyla
Meet the Spartans

ez de szar azzal a kemény 56 perces játékidõvel és ez volt az Unrated akkor a sima 45 perc? 3/10

Jumper

szórakoztató kis film 7/10

Kiadatás

vontatott egyszer nézhetõ 6/10

Az éjszaka urai

határozottan tetszett 8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

I.C.ram
Ja itt is tapsikoltak, amikor valami "amazing" volt. Helyjegy hianya is szivas, de nekunk most pont kapora jott 😄

Mondjuk ez a tapsikolas csak ennel a filmnel volt. Multkor a Wantedot neztuk meg hagyomanyos moziban, es ott tokugyanaz a felallas, mint Magyarorszgon: mozi 30% van csak megtoltve, minden sorban max 5-10 ember ul. Tok ugyanaz, mint otthon.

Floridval az a baj, hogy baromi messze van 😞 Piheno nelkul is legalabb 1 nap az ut csak oda. Tesom hetkoznap dolgozik. Leghamarabb pentek 6-7 korul tudnank indulni, akkor odaerunk szomba estere, es ejfelkor mar indulhatnank is haza kb 😞.

Majd talan augusztus vegefele, mert akkor lehet lesz szabadsaga is 😊 Mindenestre koszi a felajanlast.
Riddick21
Írország, Kilkenny, premier elõtti vetítés, délután kettõkor.

Sheltem
Egyébként amin filóztam, hogy a Beginsnek valljuk be(nem kell leharapni a fejem) egész türhetõ szinkronja volt. Na most a trailerek alapján Jokernek szerintem lehetetlen(!) lesz normális szinkront csinálni.. Nem tudok elképzelni, de ez lehet csak az én szûk látóköröm.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Hol lattad?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Törölte, de miután felhozták itt páran... 😉

[Jakuza]
Ut a vadonba
4/10
Nem tudom engem nagyon nem fogott meg ez a film, pedig tobben ajnaroztak.
Egy ido utan egyre idegesitobb volt az utalom az emberiseget es eljen a termeszet felhangja a filmnek, igy ez egyre unalmassabba valt. Valahogy nem jott be a lazadjunk minden ellen ismetles ket percenkent.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
Nem véletlenül, "felejthetetlen" volt mind az alakítása, mind a film 😊)))

Riddick21
Miért, a Begins nem törölte?

fifi
ne elsõ részezzetek már.. az elsõ teljesértékû Batman film valamikor a 40-es években volt nyomatva...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sheltem
Számomra a George Clooney Batman a legszánalmasabb Batman élmény a filmtörténelemben...Ez a film remélem majd kitörli belõlem az emlékét.

zaki
val kilmer is volt batman, azt elfelejttétek megemlíteni 😄

desigo
korrekt értékelés
alig várom,hogy láthassam
(persze moziban...)
Tikal
mivel batman képregényhõs, rajzolt figura nem értem mi probléma az elsõ két rész hangulatával.... még az idétlen pingvin is jo volt szerintem, mert illett abba a kornyezetbe...
na de arnold meg clooney meg a buzi robin, az már ciki...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sheltem
Szép vélemény / kritika gratulálok. Alig várom már, hogy énis írhassak a filmrõl, remélem hasonló hatást fog kiváltani belõlem is. Meglátjuk...
Túl sok a jó kritika kezdek félni picit, ilyenkor szoktam legnagyobbat csalódni az adott filmben. Bár mivel a Begins-t imádom, nagy baj nem érhet...

Tatyla
<#taps>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Riddick21
Blogomból idemásolom a The Dark Knight véleményezést, nem akarok más oldalakra linkelgetni, remélem senkit nem zavar...

And here... we... go!

Spoilermentes értékelés következik a The Dark Knight c. filmrõl. Annak minden elõnyével és hátrányával...

Imádtam a Beginst. Kurva jó film, precízen felépített és aprólékosan kidolgozott karakterekkel, hihetõ fõhõssel és eszement látványvilággal! Voltak ugyan kisebb hibái is, mint a kevésbé életszerû fõgonosz és a... nem, ennyi. Szóval imádtam. Nem gondoltam, hogy van hova fejlõdnie, nem gondoltam, hogy fokozható az a végletekig kitalált nézõbarát állatság, amit az asztalra tett, nem hittem, hogy nem ez a végsebesség!

Tévedtem.

"It's simple! Kill the Batman!"
Az utóbbi két Batman mozi sikerének kulcsa tényleg nagyon egyszerû: Christopher Nolan. Ez a faszi azon egyszerû tulajdonsággal rendelkezik, amivel aztán szinte bármit képes lesz eladni élete során: pontosan tudja, hogy mi kell a nézõnek! Amilyen egyszerûen hangzik ez, annál több lépésbõl valósul meg! Elõször is ennek a faszinak volt bátorsága újragondolni a világ egyik legismertebb szuperhõsét és emberi vonásokat kölcsönözni neki, ráadásul mindezt úgy, hogy a legendát is tiszteletben tartotta! Batman sérül, elesik, néha elverik, leesik innen-onnan, ugyanakkor minden jelére az esendõségének jut vagy tíz olyan pillanat, amire azt mondod, hogy: "Fúúú, bazdmeg!!!😮"
Bizony, a The Dark Knight tele van ilyen momentumokkal, s mivel ez egy spoilermentes kritika, csak annyit jegyeznék meg, hogy Nolan nem csak az egészestés filmek rendezéséhez ért kegyetlenül, de trailert vágni is tud! Ugyanis ment a sakkozás durván, hogy vajon melyik jelenet mit jelent, melyik képsor mit takar a filmbõl, de már bátran elmondhatom: aki nem olvasott innen-onnan spoileres írásokat, annak fogalma sincs semmirõl! Ez szerintem maradjon is így, a film ugyanis tele van fordulatokkal, mind Joker lépéseit, mind a környezetére (tulajdonképpen egész Gothamre!) gyakorolt hatását illetõen és bizony tettei valóban váratlan tragádiákhoz is vezetnek! Igen, annyira váratlanokhoz!;-)

"...and I promise, the dawn is coming!"
Harvey Dent. Így hívják a film egyik legnagyobb húzását. Õ a fehér lovag, Gotham maszk nélküli hõse, egy ember, aki talán leveheti Batman válláról a terhet... De ahogy mindannyian tudjuk, ez nem egészen úgy valósul majd meg, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A film utolsó harmadára Harvey Dent bizony kimutatja a foga fehérjét, a szó legszorosabb értelmében is és bár ennél többet nem mondhatok, de mind a motivációi, mind a tettei kellõen hihetõek ahhoz, hogy arccal vagy arc nélkül, de együttérezzünk vele!
Akárcsak a többi karakterrel, ugyanis a Dark Knight most tényleg sokat markol és fogja is mind! Racheltõl kezdve Foxon keresztül egészen Gordonig mindenki kap újabb dimenziókat, lassan alakulóban van az a "mi egy nagy család vagyunk!" feeling, ami a sorozatoknál a legélesebb fegyverré válhat az alkotók kezében! Ugyanakkor sikerült elkerülni azt a hibát, hogy ilyenkor a rosszfiúk és a negatív karakterek elsúlytalanodva lebegjenek a teljes játékidõ alatt és csak statisztaszerepben adják a lovat a kedvenceink alá...
Nem, ennek a filmnek sajátos fõgonosza van, aki legalább ennyire sajátosan látja a világot!

"Why So Serious?"
Joker. Ennek a faszinak a belépõjét míg élek, nem felejtem! Majd meglátjátok! Egy ember, aki nem tartozik sehová, nincs senkije és semmije és ettõl válik olyan kegyetlenül veszélyessé! Soha, ismétlem SOHA nem fogod tudni, hogy hol bukkan föl legközelebb, azt pedig végképp nem, hogy miért. Egyszerûen mert semmi közöd hozzá. Majd kiderül, ha úgy akarja. Vagy nem! Az ilyen bûnözõ megállíthatatlan és megelõzhetetlen! És talán nem árulok el túl nagy titkot azzal, hogy Batmannek nem is sikerül egy lépéssel elé kerülnie! Mire felfogja, hogy milyen emberrel kell szembenéznie, talán már késõ is!
Az elsõ felbukkanásától számítva minden egyes pillanatot vártam, folyamatosan azon kaptam magam, hogy agyalok, vajon mikor kívánja már meg a cselekmény, hogy újra felbukkanjon, vásznon ilyet kb. tízévente látni! Ha azt írom, maga a tömény õrület és káosz, akkor az sablonosan hangzik, nem több, mint egyszerû klisé. De attól még úgy van: ez a faszi nemcsak a kitalált város kitalált lakóiban kelt félelmet, hanem a nézõben is, mert nem több, mint egy sebzett lelkû, ám tisztán látó elmebeteg, betege ennek az amúgy is szenny világnak! És mint ilyen, sokkal rémisztõbb minden Madárijesztõnél vagy Pingvinnél, hiszen bármelyik sarkon összefuthatsz vele és még csak nem is tudsz róla... S hogy mindezeket miért írom? Mert a zseniális Heath Ledger (Isten nyugosztalja! Most látszik csak, hogy kit is veszítettünk!) elhihette velem, hogy Joker VAN. Talán nem minden emberben, talán csak néhányakban, de még Batman sem gyõzheti le. Csak Te magad!

Out of the darkness, comes the Knight
Szól a film taglineja. És ha a Sötét Lovag eljön, ott baszki, kõ kövön nem marad! Olyan intenzív akciókra tessék számítani, mint amilyen a Begins tankos/rendõrautós összecsapása, csak éppen a köbön! Igyekszem spoilermentesen a lényeget: lesz egy jelenet, amikor Joker úgy találja, hogy leépít egy közepesen õrzött konvojt, amihez Batmannek is lesz egy-két szava, nos, szavakkal le nem írható az a pusztítás, amit a tank ott véghezvisz! S csak utána jön a java, de errõl majd a moziban meggyõzõdtök! 😊
A közelharcok is jóval keményebbek lettek, s ezzel egyenes arányban vált Batman figurája fenyegetõbbé! Ez az egész filmre jellemzõ, a dark szócska nem véletlenül került bele a címbe, itt mindenkinek el kell számolnia a tetteivel és keveseknél tiszta a pakli. Az elõzõ mozi a félelemrõl szólt, ez itt és most a reményrõl és annak az elvesztésérõl, újraértelmezésérõl szól, és az emberi jóságról, arról, ahogy megmérettetik a káosszal szemben...

Na, ennyit a semmitmondó dumáról, próbáltam kerülgetni a spoilereket, próbáltam azért valami információt is átadni, a kettõ értelemszerûen egy bizonyos pont után kioltja egymást, így nem is ragozom tovább.
Gondolom egyértelmûen lejött, hogy mindenkinek ott a helye a moziban, negatívumok nincsenek, hiányérzetem nincs, az egész történet kapott egy olyan lezárást, ami egyben egy új történet kezdete is lehet, Nolannél a labda, de más ne játsszon vele! Tõle él a denevér.

10/10

Atisz
És milyen volt? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilert használj az erre érzékenyek miatt :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

tommyg
ban 😞

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zaki
Pfff... <#levele>