Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Meet the spartans

azt hittem a Superhero movie-nál nagyobb fekáliát már képtelenség filmen létrehozni, de azt hiszem tévedtem... komolyan nem értem, hogy van a Földön olyan nép-népcsoport, akinek bejönnek az ilyen filmek? mert valakikért-valamiért csak megéri csinálni.
förtelem...
nem is tudom mit írjak...

0/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zaki
Mielõtt az ördög rádtalál (Before the Devil Knows You're Dead - 2007)

Nagyon jó sztori: a pénzügyi gondokkal küzködõ testvárpár elhatározza, hogy kirabolja a szüleik ékszerboltját, és meglépnek... De a dolgok rosszul sülnek el, és meghal a muter... Fater meg persze addig nem nyugszik, míg meg nem találja a tettes(eke)t...
Színészek elsõosztályúak benne. Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke, Albert Finney, mindenki nagyon hitelesen játszik, fõleg PSH, persze feliratosan ajánlott. Jól össze van rakva a film, ide-oda ugrál az idõben. Sidney Lumet rendezte amúgy, pont a napokban láttam 2 filmjét (Serpico 7/10, Kánikulai délután 8/10).

8/10-et megérdemli.

szerintem nem. legalábbis nem akkora fos, mint azt ahogy az imdb-s átlag mutatja. annál jobb.

Kmarha
You Don't Mess With The Zohan

Csak azért néztem végig, mert unatkoztam és semmi más dolgom nem volt. Erre az egyre kap is pontot, mert a semmittevésnél mégiscsak jobb.

1/10

(csak azt tudnám mi vicces abban hogy mellkas fölött mutatják az embert, elötte meg feldobva a levegõbe mindkét talpa... <#nemtudom>)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

stargatelost
jaja, nekem is tetszett, meglepõen izgalmas volt egy meséhez képest 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Dynamic
Nekem kifejezetten tetszett.Narniánál mindenképp jobban.
zaki
Hát igen... Azért a Trophic Thunderben biztos jó lesz

xDD

Kojiro
Jééé egy Titus Pullo! <#boxer>

Kojiro ergo sum.

Tatyla
Nick Nolte örülhet hogy egyáltalán kap szerepet az alkoholproblémái miatt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zaki
The Spiderwick Chronicles

Hát, eléggé felejtõs, egyszernézõs, semmi extrát fel nem mutató gyerekfantasy... Nick Nole meg idáig süllyedt, sajnálom :c

4/10

Blasta
Mekkkkkkkora királyság má

Stevenson 4 prezident

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ComiCon-on mutatták be ezt a kis filmecskét, lehet valaki megszerezte valahogy:-) nagyon ügyes volt
Talán valami csaj rendezte, biztos jó lehet az ágyban:-) kiba..ott kemény lesz, király mint a képregény, Jigsaw odabasz..és nem tudom megunni a széklábat a pofába, vissza és vissza pörgetem
Dynamic
Bár lehet, hogy tényleg fake.A hivatalos oldalon nincs fent ilyen trailer és a következõ trailer érkezését is 2 nap múlva ígéri.
Dynamic
Igen.Ez már kezd a Punisherre hasonlítani, nem úgy, mint az az elõzõ cukros víz.
teljesen egyetértek, nem vagyok egy Pókember fan az 1-2 is csak megnéztem,nem fogtak meg de elismerem a sikerességüket, de a 3. :-P hatalmas színvonal romlást rég nem láttam ekkorát
I.C.ram
Paokembor 3:

Ilyen egy fos filmet, ilyen szar szineszekkel regen lattam... Vegere el is aludtam. Tok unalmas volt az egesz. Nem is ertem kinek irjak az ilyen filmeket? Gyerekeknek? Nagyon primko volt az egesz.

3/10
Jano
Ez az b+, így kell ezt, nem úgy, mint a nagytálfos elsõ részben. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Igazad van, tényleg rövid volt. <#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

jAsOn VoOrHeEs
Köszi!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ForzaInter
Ramallah - Days of Revenge

Yo, Bitch!

ForzaInter
az Outpost egy jó kis B movie

Yo, Bitch!

jAsOn VoOrHeEs
Melyik szám megy a film alatt?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tatyla
hátöööö ,szerintem egy jól összevágott traileröl van szó,gyanús,ez a Ray Stevenson már az Outpostban is szar volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fifi
na, ha ez neked unalmas volt, akkor sztem komolyan el kell gondolkodnod, hogy ezután egy komoly filmet is megnézz ebben az életben...
sajnos marad a Transformers, a Batman, meg esetleg nézzél ki magadnak valami fasza Mark Dacascos filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Seth
Csak egy pöttyet dúrvább mint az eddigi feldolgozások 😄

PSN ID.: Beegabor

punisher war zone kemény brutál lesz, a székláb már nekem fájt..
Csak megjegyezném senki sem verte a mellét, hogy leszarja a mozit. Olvasd vissza hsz, ezt csak tényleg megjegyzem, nem kötekedés végett, hanem pont ott kezdõdött a dolog, hogy batmant csak moziba szabad megnézni, meg ehhez hasonlók stb. hsz-kal
Az ember csak megvédi magát, de tényleg hagyjuk.
Fontosabb hogy a filmrõl dumáljunk, de azt is értelmesen.
ProGabe
arra várhatsz pár évet!

csak még annyit a ki hol nézi témához: ne verje senki a mellét hogyan, hol, mikor nézte. leszarjuk ha a világ legnagyobb mozijában, balján Nolannel, jobbján Bale-lel, vagy a vonaton a mobilján. nem kell hangoztatni és kész, így nem lesz téma sem! egyáltalán nem is lett volna, ha páran nem verik a mellüket hogy õk leszarják a mozit és megnézik kamerásan...

(maga a film topikja megint más téma, ott szidom a kamerás verziót, ahol tudom 😊

#39277: húbazmeg <#wow2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sweech
sry, de ezt muszáj. nagyon durva 😄

Sheltem
Megmosolyogtat, hogy 3 napja a dark knight a téma... Istenem de várom már ezt a filmet...

Vajon mikor lesz nálunk is látható az Imax moziban is? Valaki hallott bármilyen infót róla?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

SASboy
hagyjátok már abba! mindenki olyan minõségben nézi, ahogy akarja.

Into the wild

tényleg gyönyörû film nagyon szép zenével. nem is tudtam, hogy volt valóságlapja. egyedüli negatívumként én a hosszát említeném meg. 9/10

nice legs. what time to open?

Áhhh nekem is azt kellett volna a youtubeos helyett😞

Blasta
Na jó! Én este tízkor keltem. Azaz fél órával azelôtt, hogy lefeküdtem. Ittam egy csésze hideg mérget. Napi huszonkilenc órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a fônöknek. Aztán hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt. Utána meg énekelve táncolt a síromon.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az is kell, mindegy csak ne moziba nézzem meg, csak illegális legyen :-)
Én meg, az mp3 lejátszóval felvettem a hangot, a egy fényképezõ géppel folyamatosan fotózta, és elkészült fényképeket összevágtam a hanggal..ahol hiányzik egy kép oda paint-tel rajoltam egyet....de nagyon jó...<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Nekem az is kell a karcórás verzió
Istenem!!! Ez már kezd a gumiszobára hasonlítani...
Még jó hogy nem a karc'óráddal veszed fel, mert az már HD-ben tud rögzíteni, és persze van benne képstabilizátor is, vagy állványt is kaptál hozzá???

Ez a hét legjobb vicce. Mivel már Péntek van, így már ideje volt...
Jót röhögtem! HAHAHAHAHA<#falbav><#falbav><#falbav>
az nekem is kell
precision
én olyan verziót keresek amin valaki mobillal veszi fel ahogy valaki mobillal veszi fel azt hogy valaki mobillal veszi fel a filmet
ha tudtok ilyet szóljatok... fizetek is érte
<#idiota><#wilting>

Bazinga!

Mobilon?! Esküszöm legkeményebb csávó vagy:-) Király
LasDen
Golyózápor

Iszonyat jó film.....nekem bejött....a régi chuck norris, dolph lundgrenes egyedül 100 millió elleni filmekre emlékeztetett, de mégis jól megcsinálták.....voltak benne hülyeségek, de azokat ellehet nézni.....Clive Owen jól nyomta 😄 Bellucci meg mint mindig megin gyönyörû vót.....
10/8.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Én a mobilomon ( egy mobillal felvett verziót), kurvajó film....

PSN ID.: Beegabor

Dynamic
Amíg valakinek szép számmal fut a warez más mûfajokban(windows, Photoshop, mp3 stb.), addig hiába eredeti az összes játéka vagy filmje, akkor sincs joga olyan röhejes kijelentéseket tenni, hogy ezt vagy azt KÖTELEZÕ boltban megvenni, moziban megnézni stb.
Én youtubeon néztem a dark knightot, nem volt rossz.

Dynamic
Kezd kicsit betegessé válni ez a "Batmant csak moziban" baromság szajkózása.
teljesen egyetértek veled, én is ezt akartam kifejezni, lehet durvábban sikerült. Bár én nem nagyon emlegettem senkinek birkát, így kicsit felpörögtem. amúgy adtam 10/8 TDK-ra erre minden Batman fan leharapja fejem, hogy gondolom miért nem 10/10
...oda van írva, hogy aki nem inge ne vegye magára. Csak azt nem értem miért olyan elképzelhetetlen hogy vannak olyanok akiknek nem a filmek körül forog a világ, jó szórakozás, kikapcsolódás ennyi. És nem megbántani akartalak , de te kezdted a birkázást. Szóval csak megvédtem magam és azokat akiknek tökéletesen megfelel a lopás.
Gratula a Dvd gyûjteményedhez, király lehet
precision
Nem kéne ezen vitázni... aki letölt az letölt, kész. Érthetõ ilyen dvd meg mozijegy árak mellett. Aki meg megteheti hogy minden filmet moziban nézzen, az nézze ott. Kész.
Én ilyen mixtípus vagyok, mert ami érdekel jó film azt moziba nézem (havonta 1-2 film általában), ami annyira nem izgat azt minimum dvdripben nézem meg. A többit letöltöm. Lopás? Igen... na és? 😊 Lehetne itt egymásra mutogatni szépen, mert bizony itt mindenki lop 😊

Bazinga!

Riddick21
És az mit csináljon, aki megnéz mindent moziban, ami érdekli (országtól függetlenül, mert Írország elõtt is így volt és utána is így lesz, sõt!), ráadásul van otthon közel 400 eredeti DVDje és kb. 20 film letöltve a számítógépére, mert azok nem kaphatók sehol?
Hmmm? Miért van még mindig valaki, aki erre veri magát? Legalább kussolnál el, ha már lopsz.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."