Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Köszi a lehetõséget, de én nem digitálisan szeretnék plakátot, hanem eredeti nagyot, mint amilyenek a moziban vannak. Meg is fizetném, nagyon szeretnék egyet.
Egyébként onnan, a magyar oldalról, ahonnan tanácsoltad, már mindet letöltöttem. 😄
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Marha jó hangulata van a filmnek, színészek is nagyon eltaláltak a szerepre, és gyönyörû a város, jó lenne egyszer elmenni oda :p
8/10
Egész jó volt, bár a Bender nagy dobása jobban tetszett.....de ez is nézhetõ volt 😄 10/7
Húsevõ
Egész jó volt.....bár kétlem, hogy ez a krokodilos fasság megtörtént esemény lenne....10/6
You Don't Mess with the Zohan
Nem volt annyira szar......volt pár jó poén, de semmi xtra....vótmá jobb filmje nekije....10/5.5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The Dark Knight
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Most néztem meg a wanted cimu filmet, és azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett. Egyszer mindenképpen nézhetõ, sõt az egyes részeket, amelyek tetszettek, azokat még többször is meg fogom nézni. Amikor meg kijön a második része, akkor meg fogom nézni megint az elsõ részt.
A csavarok, azaz fordulatok tetszettek benne, azok nagyon jók. Én eddig még sosem hallottam errõl a sztoriról, mármint képregényrõl, ugyanis ez is a wanted egy képregény edoptáció.
Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:
egy szövet alapján határozzák meg, hogy kit kell kinyirni, hagyjanak már ekkora BAROMSÁGOT.
De mondom a film tetszett.
REngeteden odavnnak érte, hogy a filmben mennyire jól néz ki angelina jolie. Hát szerintem még a film elején többet látott csaj is jobban néz ki, aki a fõszereplõ barátnõje volt. Angelina annyira soványm, csontos, hogy már beteges. Egyébként is elitélem az anorexiásokat. Mármint inkább ugy irom, hogy nem értem õket.
Hirtelen ennyi a véleményem. 😄
Mindenki nézze meg, mert egyszer kötelezõ.
Vannak filmek, amlyek a kedvenceim, azok nálam 10/10 értékelést kapnak.
Ha ezt a Wanted filmet hozzájuk képest kell hasonlítanom, akkor ez 7/10.
Üdvözlet
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nah szerintetek miert? nah mindegy remelem megtalaljak egymast es torrentezhetnek egyutt.. meg utalhatnak engem😄
Az esemény pedig egy baráti lemez volt, de feliratos...
Érdekességes volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjon bárki bármit nekem nagyon bejönnek M. Night Shyamalan filmjei. Ez is nagyon jó volt!
Fûrész IV
Naon jó volt ez is. A menyasszonyom csak annyit kérdezett, hogy hogy birok ilyen filmeket nézni... De azért fél szemmel (MSN közben) õ is nézte!
7/10
Ahhoz kepest, hogy Orosz film az utolso par perctol eltekintve kifejezetten jo fantasy tipusu film.
A vege sajnos nekem nem tetszett, de hat izlesek es pofonok, viszont addig nagyszeru volt, minden a helyen volt, megfelelo diszletek, kameramunka es CG stb.
Manapsag a Gyuruk uratol eltekintve nem is keszitettek ennyire jo ilyen tipusu filmet. Erdemes megnezni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lars and the Real Girl (Plasztik szerelem)
Tesóm nyaggatott, hogy nézzük meg, õ vmi vígjátékra számított, persze voltak benne vicces jelenetek, de ez sokkal inkább dráma... A jobbik fajtából.
7,5/10
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ez nem kapcsolodott semmihez, nem derult ki semmi hatter dolog.. egyetlen resz tetszett mikor bruce letette az asztalra azt a szerkezetet hogy neki ez nem kell mert masok eletet veszelyezteti.. az olyan batmanus volt oszt enyi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
4/10
Vulgáris poénok,erõltetett "történet".
John Turturro viszi a pálmát illetve a fodrászcsajszi nagyon dögös! <#awink>#awink>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
5.5/10
Lattunk nem egy jobbat ebben a kategoriaban, lasd pl Csillagpor.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ebben a stílusban a Shoot Em Up jobban bejött. Ezen is jól szórakoztam, az idõ hamar elrepült, volt jónéhány wtf jelenet xD
HD-ben majd hú de jó lesz fasza kis DTS hanggal... xD
Nem vagyok nagy A. Jolie fan, de ebben a filmben jól nézett ki... <#eljen>#eljen>
7/10
We Own the Night (Az éjszaka urai)
Családi krimi-dráma Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes (<#szeret>#szeret>) és Robert Duvall fõszereplésével a csúnya ruszki maffiózok ellen...
8/10
9/10
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Izgalmasnak nem mondható, csavaros fordulatokat nélkülözõ, klisé horror-szerûség.
4/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
csak mert szeretem az igaz történetek alapján készült filmeket 7/10
Farkasölõ
ezek a ruszkik egyre jobb filmeket csinálnak 8/10
Spiderwick krónikák
tucat mese gyerekeknek néhol nem gyerekeknek való jelenetekkel 6/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De ez az a film, amit kötelezõ moziban megnézni, remélem, az IMAX is rendel belõle egy kópiát.
Egyszerûen hihetetlen a film. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok Batman fan, bár az elsõ részt szerettem. A mai szuperhõsös filmektõl általában erõs sugárban hányok, nem szeretek filmkritikát olvasni, a hájp pedig általában nem naiv érdeklõdést, hanem szkeptikus kíváncsiságot vált ki belõlem.
Az elõzõ rész nem igazán jött be, bevallom. Amikor arról olvastam, hogy a film mindent lemosott, és már huzamosabb ideje vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt mondtam, hogy háhá...persze...majd lecsúszik a score 8.4-re (ami még mindig nagyon jónak számítana, azt azért tegyük hozzá zárójelben)...de nem hiszem, hogy le fog...ez a film egyszerûen hibátlan, és nem hittem volna, hogy egyszer egy szuperhõsös akciófilmre fogom ezt mondani.
Itt nem valamiféle iparosmunka jellegû remake-rõl van szó...ez a film kerek egész, eredeti, lenyûgözõ...minden tekintetben.
Nem is nagyon mennék bele bõvebben, ezt a filmet mindenkinek látnia kell.
És ha Heath Ledger nem kapja meg az Oscart a Jokerért, hát...biztos vagyok benne hogy megkapja, úgyhogy inkább nem is folytatom.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
10/2
Asszem kétszer röhögtem fel hangosan(azért annyira nem<#idiota>#idiota>), nagyon uncsi, elég gány film...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
11/10. Simán.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
a Youtubon már fent van a Tron2 kis film elég rossz, kamerával vették fel a hátsó sorból, de valami látszik, ja Jeff Bridges is back.
http://www.youtube.com/watch?v=YvqiQvqjsGg