Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
én is egyetértek, 30 perc után nem bírtam többet belõle :|

nem mellesleg a fõszereplõ is egy vicc. ilyen színészeket honnan szalasztanak? mintha nem is lenne ott a srác, annyira semmittelen a játéka...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miki36
Jaja, én is ezt gondolom. Én is szeretem a MINÕSÉGI látványfilmeket, de ez közel sem volt az.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

precision
nincs baj a látványfilmekkel, ha a körítés megüt egy minimum szintet... de a Wantednél szerintem ez nincs így, nem tudom élvezni a látványt, mert a sok hülyeség felbosszant

Bazinga!

miki36
Én sem különösebben, de eleget olvastam utána. De enélkül is szar szvsz, nagyon nem jött be, sajnos ez is csak egy látványfilm akart lenni.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

precision
én nem ismerem az eredeti képregényt, még is szarnak találom a Wanted -et 😊 mint film egy katasztrófa...

Bazinga!

miki36
Man on Fire 9.5/10
Kibaszott jó film, Denzellel együtt.

Wanted 5/10
Ez nem jött be. Értem én, hogy képregény adaptáció, meg minden, de akkor legalább ne térne el szinte teljes mértékben a képregénytõl.

Sir Quno Jedi
Mennyetek MTV1-re mert 15:00-kor kezdõdik "Az elveszett aranyvonat fosztogatói" (Corto Maltese: La cour secrete des Arcanes) címû francia-olasz-luxemburgi animációs film...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe
itt a nagy SK filmezés közben remélem a "sósenk" csak azért marad ki, mert már mindenki 100x látta 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fifi
fú a riding the bullet milyen unalmas film volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tep
Stephen King-Riding The Bullett : 4/10
John Carpenter's Christine : 8/10

\"SLICE of LIFE\"

sweech
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

tommyg
<#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bulykin
jo lesz<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommyg
<#finom>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

aha, akkor ott azért adták több részben, ha jól emlékszem? Nem tudtam megnézni,jó ez a topic ki is ment a fejembõl, pótolni kell. De elõtte betárazok, 240 perc?! kemény
tep
240 perces 😊

\"SLICE of LIFE\"

Valaki látta azt a filmet, a címe nem jut eszembe amiben Brendan Fraser játszik és valami hülye világból a teste írányítását átveszi egy majom, õ meg kószlál abban az eszement világban és találkozik Stephen Kinggel, hiszen az õ testét is átvette nagyon régen valami õrült lény és Brandontól tudja meg hogy milyen sikeres író lett azóta, nagyon nagy jelenet. Amúgy a film egy baromság, de tényleg egy zseni és õrült is egyben ez a S.K.
autoszimulator
24-et nézem, mint sorozat, az egyértelmûen 10/10 😄 Bár a már kiadott 6 sorozat elég töménynek és soknak tûnhet, ettõl függetlenül nagyon jó, és nem unalmas.

Filmek közül Wanted volt moziban, az annyira nekem nem tetszett, jó effektek voltak benne, de sokszor eléggé "altatta" az embert, és néhány dolog nagyon nagyon hihetetlen volt. (nem, nem az esti vetítés miatt 😛 )

Hancock volt még terítéken a tegnapi nap során, az jó kis film lett, de ennél többet is ki lehetett volna hozni belõle, de azért egyszer élvezhetõ 😊

Szerda éjjel, mámoros állapotban néztük meg a Steven Seagal: Az idegen címû "remekmûvet", na az még piával sem feltétlenül emészthetõ, de jókat lehet nevetni a mindenki számára szemet szúró hibák miatt, Segal 30°os szobában viselt bõrkabátja, és a rezzenéstelen arca miatt 😊

.: mobilize.hu :.

Rákerestem, a rózsa vére, ezt még nem is láttam, de ez is tv film, több részes,mintha valamikor ment volna a TV-be egyszer?
stargatelost
akkor húzz bele xD

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
még 1 évad hátravan😊 de az még le sincs töltve😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stargatelost
hol jársz? 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
de a sorozat jobb^^

zaki
A holtsáv is jó kis film SK-tõl... <#eljen>

tep
nem , teljesen más történet

\"SLICE of LIFE\"

Az a Rose Red, a Ragyogás(j.Nicholson) újra csak tv filmen feldolgozva?Valamiért az ugrott be. Vagy más?
Bulykin
<#eljen>

Mondjuk én úgy vagyok, hogy ezeka King-adaptációk még ha a rosszabb fajtából való akkor is valamiért nézhetõk, mintha külön kategóriát képviselnének, nem tudom ki hogy van ezzel, hogy ha nézek egy King-adaptációt nem tudom más filmekhez hasonlítani õket, egyediek.
Kedvencem a Sorvadj el, és a Halálsoron de jó mindegyik.
tep
ezek közül csak a Végítélet-et nem láttam...többi nagyon is tetszett

\"SLICE of LIFE\"

tep
Equilibrium : 9/10 jó film volt nagyon

\"SLICE of LIFE\"

Sheltem
Ha szereted a King könyei alapján készült filmeket, tudom neked még ajánlani az 1408 címû filmet ami 2007 es és nagyon kellemes csalódés volt nekem. Stephen Kingtõl feltétlenül meg kell említeni a Green Mile - Halálsoron filmet... Azt ha még nem láttad pótold mert az az a film amit soha nem fogsz elfelejteni(ezt én igérem neked egyébként a szinkronja meglepõen jó tehát bátran lehet nézni úgy is). Jó még egyébként a Ragyogás(Shining) és a Végítélet is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Pan's Labyrinth - A faun labirintusa

Újra megnéztem az egyik kedvenc filmem kb 1.5 év után, hát most is csak azt tudom írni mint akkor. Mestermû, aki nem látta még pótolja feltétlenül.
10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem a Menekülõ ember is tetszett.
És a 2009 évre is el leszünk látva ezzel a Bale fiúval, mind várós lesz-mindig a tutiba nyúl bele ez a srác.

Public Enemies (Michael Mann 1930-as években játszodó Krimi-drámája Johnny Deppel+irgalmatlan sok jó színésszel)

Terminator Salvation (ezt be se kell írnom, az új John Connor)

Killing Pablo(FBI ügynököt játszik aki vadászik a hírhedt columbiai drogbáróra Pablo Escobarra, akit a friss Oscar-díjas Javier Bardem Játszik majd)
tep
Nézd meg az AZ-t (It) is , egyik legjobb

\"SLICE of LIFE\"

tep
Tortúra (Misery).... láttam , tényleg jó volt az is

\"SLICE of LIFE\"

miki36
Remény Rabjai, Halálsoron?

Bulykin
jaja, az😊 köszi...

zaki
Tortúra (Misery), pont valamelyik nap láttam... 😄

Bulykin
A Sorvadj el és a Rose Red az tényleg jó, a többit még nem láttam...viszont a legjobb SK film nincs a hszedben😄😄 a címe meg nem jut eszembe, de vmi író balesetet szenved és egy rajongója talál rá és ápolja, meg kínozza😊

fifi
nekem erre még rátett a Rescue dawn...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tep
Stephen King-Sorvadj el : 8/10
Stephen King-Maximális túlhajtás : 6/10
Stephen King-Atlantisz gyermekei : 8/10
Stephen King-Rose Red : 7/10

\"SLICE of LIFE\"

Chrsitian Bale az Amerikai Pszicho óta az egyik kedvenc színészem, a Gépész csak megerõsített ebben a meggyõzõdésemben <#worship><#worship>
szevasztok: kérdés, látta már valaki az új múmia filmet? érdemes moziban megnézni, vagy 2 hónap múlva dvd-én kölcsönözni?

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Sziasztok!

Egy régi scifi sorozatot keresek, nem tudom hova kéne ezt írni remélem nem baj hogy most ezt ide írom meg.

Kb. 10 éve mehetett a magyar földi sugárzású adókon. Volt benne egy ûrhajó aminek a fõ computere beszélt és nõ nemû volt. Priscilla a neve. A hajón fiatalok szolgáltak akiknek kiemelkedõen magas volt az iq szintjük.

Sajnos kb. ennyire emlékszem belõle, remélem valakinek rémlik hogy mi lehet a sorozat címe és megírja.

Köszi elõre is!
hát az biztos ízlések és pofonok, nekem pl:bejön a zöld
Count Adyn
Szerintem meg biztos tetszik az is valakinek, úgyhogy van létjogosultsága, aki meg nem szereti ne nézze😄 Én nem szeretem pl a zöldet, ne használja senki többet ennyi erõvel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az a baj, hogy ha már említették maradjunk a példánál itt van ez a Kurt Wimmer(remélem jó írtam) gyerek, megcsinálta az Equilibriumot (valaki szereti valaki nem, szerintem nagyon ott van), erre meg a következõ filmje az Ultraviola mely látványra (színes stílus) még be is jönne , de a film sztorija, karakterei unalmasak és sablonosak, látszik hogy a sztori nem csak az eksön és látvány számít.
SASboy
végre valaki<#eljen>

nice legs. what time to open?

Kmarha
A Gépész - The Machinist

Úristen! A földbe vagyok döngölve. Ez egy remekmû, minden perce csoda. Nem tudom hányszor kiálltottam fel, hogy tudom (elõre) hogy mi lesz, mi van, aztán jött a pofon, és csak pislogtam, mert bizony jól átvert a film. A hangulat, az érzés, a képek, a csavar... így kell ezt csinálni! És amit Christian Bale mûvelt magával a film kedvéért? Ez már brutális. Új kedvenc színészem született (pedig van már 4 éves a film).

Csak tudnám miért nem vett még rá senki, hogy megnézzem?

bátran 10/10.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.