Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Wall-E

tuti kis animációs film,kérdés a cg-t meddig lehet még csiszolni? 9/10
elõtte a kis bûvészes rövid film is zseniális...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tep
Stephen King-Sometimes They Come Back : 8/10

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
most néztem meg a The Bucket List címû filmet, nagyon jó film volt, vhogy véggig olyan érzésem volt hogy többet vártam, de utolsó 30 perc marha jóra sikeredett, nem húzták el a filmet, és meghatü volt, megy fav filmek közé😊 8.5/10.

Yo, Bitch!

Tegnap megnéztem az Eseményt.

Elég eseménytelen film volt... Érdekes kísérletnek tünt a fák, növények filmezése, megpróbálván azokat valamiféle fekete seregként beállítani. Legközelebb mi lesz? A pillangók bosszúja?

Az lapötlettel nekem semmi bajom nics, csakhogy ez nem moziba való, hanempéldául egy sci-fi magazinba, novellának.

Én ugyan végig néztem - a barátnõm feladta és bealudt -, de csak azért, hogy lássam, mennyire lesz sablonos az egész. Az lett. C-kategóriás horrorfilmek végénél szoktak ilyen "megoldásokat" alkalmazni...

Ami tetszett, az a vér hiánya. Nem kellett mindne halálesetet nagytotálban mutatni. Azonban a rendezõ egy valamit elmulasztott - és ismerve a mai közönség ingerküszöbét, ha alkalmazza a dolgot, akkorjóval nagyobb sikert ért volna el -, méghozzá azt, hogy bemutassa a nagyvárosban a tömeges öngyilkosságokat. Amit mutatott, az nem érte el az ingerküszöböt. Ennél sokkal többre kiváncsi a plebs.

Nekem ez a része teljesen elég volt, de mondom, ez egy vásznon igen hálátlan alapötlet volt. Nem filmre való.

www.gamedroid.hu

sz4bolcs
ááá. onnan folytatódik, ahol az elõzõ befejezõdött. Jeges víz, mentõcsónakok, didergés.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

fifi
eleve mi értelem lenne megint elsüllyeszteni? 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tényleg pedig azt hittem kifagyasztják DiCapriot<#falbav>
ok 3 éves,amúgy én csak most láttam annyira megütött, nagyon nagy
De akkor is zseniális ez a Derek Johnson
stonesour
LOL! ez egy fake trailer, már vagy 3 éves kint van, nézd meg a video leírásánál :Fake trailer of the sequel to Titanic

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ja lesz, nézd meg!<#wow1><#wow1><#wow1>
Zseniális rendezõ ez a Derek Jhonson
sz4bolcs
nee, lesz Titanic2???

Amúgy évekig úgy voltam a Titaniccal, hogy egy gáz film, amikor elõször láttam, végig röhögtem, aztán most, hogy kevesebb jó filmet csináltak -jöttem rá, hogy bizony azért eléggé ott volt az a film.

Máté Péter effektus..

sz4bolcs
Ma jöttem rá, hogy Batman=Preston pap xD

Fent van a Youtube-on a Titanic 2 elõzetese, aki nem látta nézze meg.
Zseniális egy film lesz, szerintem jobb lesz az elsõ résznél:-)
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4
sz4bolcs
Most az Út a vadonba a top1 😊

Visszatérve rá zseniális a Byron idézet az elején.

Sceleton
De akkor nem egyedül! 😛 Megyek veled! 😄 Ezt nem hagynám ki... 😄

Est Sularus oth Mithas!

Sephi
Nákunk is 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ForzaInter
Misery 8/10

Üres Város 9/10

Texasi Láncfûrászes mészárlása 7/10

Yo, Bitch!

ProGabe
igen, azt. már elég régóta lehet tudni. szerencsére megbukott az elsõ rész. persze emiatt van a 3 hét késés is, de ezt a szinkron hiánya nálam pont kárpótolja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
már megvan a jegyem 4 napja 😊

Kojiro ergo sum.

precision
ezzel azt akarod mondani hogy a mozikban felirattal fog menni? mert akkor megyek is a premierre

Bazinga!

ProGabe
sajnos arra várnunk kell addig, amíg valaki felveszi a TV-jét (ami remélhetõleg valami fekete-fehér 10 colos lesz), hiszen csak a DVD-n lesz szinkron. de nem baj, megvárjuk! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stargatelost
nem lennék meglepve ha ez az a felirat lenne, amivel én néztem meg a Hortont, mert az valami botrányos, tele félrefordításokkal....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sephi
Fene a pofád!!!111

😄DDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Taxidermia

Betegesen zseniális - Zseniálisan beteges
Nagyon jó operatõr munka, nagyon jó, nagyo jó...
precision
már alig várom hogy kijöjjön a magyar szinkronos kamerás változat <#idiota><#hehe><#wilting>

Bazinga!

Sephi
Mar csak 3 nap és BATMAN tududududududududuuddudu 😄

Blasta
<#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
CSOCSO
Horton hears a who hoz nincs meg se angol se magyar felirat? az a komoly. ilyet se sokat lattam maeg a feliratok.hu-n
Sceleton
Hancock 9/10
Végre egy olyan film, ahol nem csak a látványra helyezték a hangsúlyt. A történet fantastikus. Csak a végét szúrták el egy kicsit. Más befejezés jobb lett volna. De nagyon jó film.

Est Sularus oth Mithas!

zaki
Hancock

Látványilag odab@szott, mást nem nagyon tudok kiemelni. Azért lekötött simán arra a 85-90 percre.

6/10

Sleepers - Pokoli lecke

Régebben láttam már, de csak körvonalakban emléxem rá. Színészgárda elég erõs lett, film 1. fele a gyermekkorukat mutatja meg a fõszereplõknek, milyen kínszenvedéseket eltûrniük a javítóintézetben, a 2. fele bíróságon játszódik.

7.5/10

miki36
Heat 7.5/10
Színészek szenzációsak, a film is rendben van, Mann remekmûvet alkotott. A hangulata nekem annyira nem jött be, de így is jó volt.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Blasta
Parancsolj, ez lesz az:

Earth Star Voyager (1988).
A magyar tv-ben Csillagutasok néven ment.

Sajnos úgy látom nem jelent meg se vhs-en se dvd-n, de ezen a youtube-os linken a kommentelõk között van akinek megvan mind a 4. része.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

precision
teljesen egyetértek

Bazinga!

Wanted
Spoileres,ha egyáltalán ezek azok, hisz a film elég sablonos, az egyetlen csavar lerágott csont. Szóval én szeretem a jó filmeket, mindegy milyen ,minden típusba lehet jót alkotni, és én "mindenevõ" vagyok. Amúgy nem kezdõdött rosszul,amig a srác átlagos de utána...
Szóval nálam Wanted 10/2 nem vártam sokat, de alulmulta. Lehet bennem van a hiba de én attól több magyarázatot várok egy filmtõl, miért tudsz kanyart lõni, autót vezetni lábbal a motorháztetõn, metrón futni"mert mi vagyunk a gyilkosok" nekem elég lett volna pár mondat , hogy kaptak valami képességet stb, de ezt ne nekem kelljen már hozzágondolni-a kiképzéses jelenetek nevetségesek (agyonvernek újra és újra, 1bõl lövöm a kanyart a Jolie elém áll,a kedvencem a dagadt hentessel való késpárbaj), ettõl még Van Damme-é is jobb volt a Véres Játékban. Ok, belátom látványfilm akar lenni, de annak is rossz számomra.
precision
hát ja, itt az ultimate crossed arm shooter deadyl weapon... 😄 halálos mi? 😊

Bazinga!

ProGabe
én is egyetértek, 30 perc után nem bírtam többet belõle :|

nem mellesleg a fõszereplõ is egy vicc. ilyen színészeket honnan szalasztanak? mintha nem is lenne ott a srác, annyira semmittelen a játéka...

miki36
Jaja, én is ezt gondolom. Én is szeretem a MINÕSÉGI látványfilmeket, de ez közel sem volt az.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

precision
nincs baj a látványfilmekkel, ha a körítés megüt egy minimum szintet... de a Wantednél szerintem ez nincs így, nem tudom élvezni a látványt, mert a sok hülyeség felbosszant

Bazinga!

miki36
Én sem különösebben, de eleget olvastam utána. De enélkül is szar szvsz, nagyon nem jött be, sajnos ez is csak egy látványfilm akart lenni.

precision
én nem ismerem az eredeti képregényt, még is szarnak találom a Wanted -et 😊 mint film egy katasztrófa...

Bazinga!

miki36
Man on Fire 9.5/10
Kibaszott jó film, Denzellel együtt.

Wanted 5/10
Ez nem jött be. Értem én, hogy képregény adaptáció, meg minden, de akkor legalább ne térne el szinte teljes mértékben a képregénytõl.

Sir Quno Jedi
Mennyetek MTV1-re mert 15:00-kor kezdõdik "Az elveszett aranyvonat fosztogatói" (Corto Maltese: La cour secrete des Arcanes) címû francia-olasz-luxemburgi animációs film...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe
itt a nagy SK filmezés közben remélem a "sósenk" csak azért marad ki, mert már mindenki 100x látta 😊

fifi
fú a riding the bullet milyen unalmas film volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

tep
Stephen King-Riding The Bullett : 4/10
John Carpenter's Christine : 8/10

\"SLICE of LIFE\"

sweech
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

tommyg
<#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bulykin
jo lesz<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommyg
<#finom>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

aha, akkor ott azért adták több részben, ha jól emlékszem? Nem tudtam megnézni,jó ez a topic ki is ment a fejembõl, pótolni kell. De elõtte betárazok, 240 perc?! kemény