Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mellesleg a fõszereplõ is egy vicc. ilyen színészeket honnan szalasztanak? mintha nem is lenne ott a srác, annyira semmittelen a játéka...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Bazinga!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Bazinga!
Kibaszott jó film, Denzellel együtt.
Wanted 5/10
Ez nem jött be. Értem én, hogy képregény adaptáció, meg minden, de akkor legalább ne térne el szinte teljes mértékben a képregénytõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Filmek közül Wanted volt moziban, az annyira nekem nem tetszett, jó effektek voltak benne, de sokszor eléggé "altatta" az embert, és néhány dolog nagyon nagyon hihetetlen volt. (nem, nem az esti vetítés miatt 😛 )
Hancock volt még terítéken a tegnapi nap során, az jó kis film lett, de ennél többet is ki lehetett volna hozni belõle, de azért egyszer élvezhetõ 😊
Szerda éjjel, mámoros állapotban néztük meg a Steven Seagal: Az idegen címû "remekmûvet", na az még piával sem feltétlenül emészthetõ, de jókat lehet nevetni a mindenki számára szemet szúró hibák miatt, Segal 30°os szobában viselt bõrkabátja, és a rezzenéstelen arca miatt 😊
.: mobilize.hu :.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kedvencem a Sorvadj el, és a Halálsoron de jó mindegyik.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Újra megnéztem az egyik kedvenc filmem kb 1.5 év után, hát most is csak azt tudom írni mint akkor. Mestermû, aki nem látta még pótolja feltétlenül.
10/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Public Enemies (Michael Mann 1930-as években játszodó Krimi-drámája Johnny Deppel+irgalmatlan sok jó színésszel)
Terminator Salvation (ezt be se kell írnom, az új John Connor)
Killing Pablo(FBI ügynököt játszik aki vadászik a hírhedt columbiai drogbáróra Pablo Escobarra, akit a friss Oscar-díjas Javier Bardem Játszik majd)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen King-Maximális túlhajtás : 6/10
Stephen King-Atlantisz gyermekei : 8/10
Stephen King-Rose Red : 7/10
\"SLICE of LIFE\"
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Egy régi scifi sorozatot keresek, nem tudom hova kéne ezt írni remélem nem baj hogy most ezt ide írom meg.
Kb. 10 éve mehetett a magyar földi sugárzású adókon. Volt benne egy ûrhajó aminek a fõ computere beszélt és nõ nemû volt. Priscilla a neve. A hajón fiatalok szolgáltak akiknek kiemelkedõen magas volt az iq szintjük.
Sajnos kb. ennyire emlékszem belõle, remélem valakinek rémlik hogy mi lehet a sorozat címe és megírja.
Köszi elõre is!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Úristen! A földbe vagyok döngölve. Ez egy remekmû, minden perce csoda. Nem tudom hányszor kiálltottam fel, hogy tudom (elõre) hogy mi lesz, mi van, aztán jött a pofon, és csak pislogtam, mert bizony jól átvert a film. A hangulat, az érzés, a képek, a csavar... így kell ezt csinálni! És amit Christian Bale mûvelt magával a film kedvéért? Ez már brutális. Új kedvenc színészem született (pedig van már 4 éves a film).
Csak tudnám miért nem vett még rá senki, hogy megnézzem?
bátran 10/10.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.