Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hancock 6.5/10, sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, akár még folytatásos moviet is csinálhattak volna.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Amúgy
I'm not there -
Iszonyat jó film. Kár hogy csak most tudtam megnézni, 15 éve Dylan rajongó vagyok, és ez a film rendesen odatesz.
batman és joker egy filmben újra 😊
10/10
Kojiro ergo sum.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lehet én is meglsesem majd😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Láttam, hogy írtál róla, de hasonlítsd is valamihez, hogy képben legyek. Meryl Streep-et imádom, musicaleket szeretem, SZÍNVONALAS romantikus vígjátékokból pedig kegyetlen kevés van és ez annak tûnik!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
MAMMA MIA!
c. filmet! Elotte angolul lattam!
Na kerem alasan! A magyar szinkronnal semmi baj sincs...
DE AZ EG ALDJA MEG AZT, AKI KIGONDOLTA, HOGY MI LENNE HA FELIRATOZNAK A DALOKAT!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
EKKORA SZART EN MEG ELETEMBEN NEM LATTAM!
Ha valakinek itt lesz alkalma a magyar szinkronost megnezni annak elore szolok, hogy a ABBA dalok felirataira kulon figyelmet szanjon mert FELHABORITOAN LOL a forditas 😄DD
Kesz vagyok 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
10/8
Hát ez nagyon király😄😄 azok a poénok<#taps>#taps>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
7/10
Messze van a "hibatlan" krimitol, de lekoti az ember figyelmet szinte vegig.
Fordulatoktol sem mentes, amit ugyesen alkalmaztak az elcsepelt klisek nelkul.
Es persze Demi Moore meg mindig gyonyoru. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jobb volt mint az elsõ kettõ. Bár nekem igazából a régi asterix -ek tetszettek. Mert azok rajzfilmek. Valahogy a filmes effektekkel nem lehet azt vissza adni.
Egyszer megnézhetõ. Mindenkinek. A Poénok aktuálisak - legalább azokon változtattak...
Est Sularus oth Mithas!
ugy látom michael bay szurja leginkább a szemét, még párbajra is kihivta 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
www.gamedroid.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
És állítólag ez az egyik legjobb filmje, szóval én se vagyok kíváncsi a többire.
ennyi szavazatból nem nagyon lehet megállapítani hogy jó vagy szar... gond pedig az hogy Uwe Boll filmjeit sok majomgyerekek divatból nyomják rá imdbn 1-eseket, ugy hogy nem is látták...
Yo, Bitch!
Én ugyan még nem láttam a Hearth of America c. mûvét, de ez csak annak köszönhetõ, hogy két-három filmjét viszont volt szerencsém megnézni.
Igen, tök kirekesztõ, elfogult, fikázó állat vagyok, amiért a 99% fekálián kívül nem látom meg azt a bizonyos - és állítólagos - 1% gyöngyszemet... - és ez alapján nem lettem U.B.-fan. És igen, tökre divatból fikázom ezt a géniuszt, és nem láttam tõle semmit. (kifelejtettem valamit? ja, igen, recskázzak tovább a batmanra...)
Egyébként meg: A rendezõ úr életmûve összességében nézõ riogató, így nem értem, miért csodálkozol, ha U.B. neve szóba kerül, akkor röhej és nevetség tárgya lesz - azonnal.
De aztán lehet, hogy csak a plebs ostobaságának köszönhetõ ez, miközben a filmértõ úri közönség gigantikus intellektuális kalandokban vesz részt egy-egy U.B. film alatt...
Hiába no, boldogok a lelki szegények, igaz?
www.gamedroid.hu
nem, amúgy nem láttam... mivel nem nézek Uwe filmeket már 😊 az indok a #39593 -ban van 😊
Bazinga!
pl láttad tõle a Hearth of America címû filmet?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asszem elnyerted az "a legegyszerûbb csokker aki ebbe a topikba valaha betette a lábát" díjat
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
igen megnéztem, mert már nem bírtam várni, eddig tudtam húzni:S de ahogy láttam van felirat azonnal letöltöttem, a film iszonyat durva volt, Joker vmi hihetetlen jó volt, egyszerûen nagyon durva volt egész karakter, komolyan elhiteti emberrel hogy ilyen ember járkál az utcán, ahogy azta a pszcihopata elmebeteget eljátszotta Heath... zseniális ennyit tudok mondani, Oscart neki!!!! az egész film ugy ahogy van nagyon odabaszott, kiváló színészek egytõl egyig, mikor megtudtam hogy Maggie Gyllenhaal lesz Katey Holmes helyett akkor nem örültem, de vmi nagyon jó volt õ, Holmesnál sokkal jobb volt az biztos, Bale hozta tõle megszokott kiváló teljesítményt, sztem õ már megérdemelné az Oscart, korosztályában nálam õ a legjobb, szal a film ugy ahogy van nagyon ott volt, ezt min 1* megnézem moziban is, és dvd-n is tuti beszerzem. És most jöhetnek a hozzászólások hogy igénytelen vagy, nulla vagy meg hasonlók. Ja értékelés: 10/10 ez még simán töbször nézõs...
Yo, Bitch!
Várom! Meg Dragon Ballt is, meg Kung Fu Hustle 2 -õt is. Ja és miért lennél alja ember? Mûvészi látványfilmek, csemege a szemnek 😊 Jóféle filmek ezek.
Bazinga!