Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem meg mindkettõ jó, de az EQ nekem is jobban tetszett. Mind2õnek nagyon jó a történetvezetése, a kis (vagy nagy) csavarokkal+azért az eksön és trükkök(inkább MR-ban) is nagyon jók mind2õben és a színészi alakítások(Tom C és C. Bale is nagyon jó) nem csodálom hogy együtt említették õket, már a stílus végett is.
Sir Quno Jedi
Na, azé nekem az EQ jobban tetszett és milliomod költségvetésbõl! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

miki36
Minority Report 8/10, egy szint szvsz az Equilibriummal.

Hancock 6.5/10, sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, akár még folytatásos moviet is csinálhattak volna.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Kojiro
Szánalmas vagy!! (hogy csak 1x láttad<#hehe>) Én már 3x néztem meg, szóval én vagyok az igazi igénytelen állat...

Amúgy

I'm not there -
Iszonyat jó film. Kár hogy csak most tudtam megnézni, 15 éve Dylan rajongó vagyok, és ez a film rendesen odatesz.
batman és joker egy filmben újra 😊

10/10

Kojiro ergo sum.

Sephi
A Mamma Mia! nagyon jo musical. Bajos 😊 foleg ha Abba is teccik akkor az mar nyertes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
osztálytársaim nézték moziban és azt mondták nekem hogy nagyon jó, sok poén van benne, õk nagyon élvezték...
lehet én is meglsesem majd😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Riddick21
Jó film ez a Mamma Mia?
Láttam, hogy írtál róla, de hasonlítsd is valamihez, hogy képben legyek. Meryl Streep-et imádom, musicaleket szeretem, SZÍNVONALAS romantikus vígjátékokból pedig kegyetlen kevés van és ez annak tûnik!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sephi
Volt lakalmam megnezni magyar szinkronnal a

MAMMA MIA!

c. filmet! Elotte angolul lattam!

Na kerem alasan! A magyar szinkronnal semmi baj sincs...

DE AZ EG ALDJA MEG AZT, AKI KIGONDOLTA, HOGY MI LENNE HA FELIRATOZNAK A DALOKAT!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

EKKORA SZART EN MEG ELETEMBEN NEM LATTAM!

Ha valakinek itt lesz alkalma a magyar szinkronost megnezni annak elore szolok, hogy a ABBA dalok felirataira kulon figyelmet szanjon mert FELHABORITOAN LOL a forditas 😄DD

Kesz vagyok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
???

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sephi
ROHELY TOP 1

tep
ez nálam 10*/10-es

King Kong(2005) : 8/10

\"SLICE of LIFE\"

Bulykin
Top Secret
10/8
Hát ez nagyon király😄😄 azok a poénok<#taps>

[Jakuza]
Flawless
7/10

Messze van a "hibatlan" krimitol, de lekoti az ember figyelmet szinte vegig.
Fordulatoktol sem mentes, amit ugyesen alkalmaztak az elcsepelt klisek nelkul.
Es persze Demi Moore meg mindig gyonyoru. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sceleton
Asterix az Olimpián 7/10

Jobb volt mint az elsõ kettõ. Bár nekem igazából a régi asterix -ek tetszettek. Mert azok rajzfilmek. Valahogy a filmes effektekkel nem lehet azt vissza adni.
Egyszer megnézhetõ. Mindenkinek. A Poénok aktuálisak - legalább azokon változtattak...

Est Sularus oth Mithas!

Tikal
😄
ugy látom michael bay szurja leginkább a szemét, még párbajra is kihivta 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Én? Magasságokból? Valami nagyon rossz hangsúlyt adsz ezek szerint a posztjaimnak...

www.gamedroid.hu

fifi
nézd én nem fogok itt senkit téríteni, pláne téged nem, hiszen akkora magasságokból beszélsz, hogy biztosan nem vagy rászorulva...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Hál Istennek én nem láttam az összes Uwe-filmet, csak a Király nevében láttam, és nem lett volna vele semmi gond, egy átlagos film lett volna,közepes színészi alakításokkal, tipikus történettel ,de egy "Gyûrûk Ura" típusú fantasy filmbe (A "Mester" hasonlította hozzá), berakni kínai harcmûvészeti jeleneteket, és a végsõ döfés a "ninják". Az egész filmet nálam a béka segge alá nyomta.+ne csináljon fantasyt ha nincs rá pénz.
És állítólag ez az egyik legjobb filmje, szóval én se vagyok kíváncsi a többire.
Sephi
Postal az egyben ízléstelen és szar is.

ForzaInter
(1,299 votes)

ennyi szavazatból nem nagyon lehet megállapítani hogy jó vagy szar... gond pedig az hogy Uwe Boll filmjeit sok majomgyerekek divatból nyomják rá imdbn 1-eseket, ugy hogy nem is látták...

Yo, Bitch!

Látom, imádsz alapból védhetetlen dolgok mellett kiállni. 😊

Én ugyan még nem láttam a Hearth of America c. mûvét, de ez csak annak köszönhetõ, hogy két-három filmjét viszont volt szerencsém megnézni.

Igen, tök kirekesztõ, elfogult, fikázó állat vagyok, amiért a 99% fekálián kívül nem látom meg azt a bizonyos - és állítólagos - 1% gyöngyszemet... - és ez alapján nem lettem U.B.-fan. És igen, tökre divatból fikázom ezt a géniuszt, és nem láttam tõle semmit. (kifelejtettem valamit? ja, igen, recskázzak tovább a batmanra...)

Egyébként meg: A rendezõ úr életmûve összességében nézõ riogató, így nem értem, miért csodálkozol, ha U.B. neve szóba kerül, akkor röhej és nevetség tárgya lesz - azonnal.

De aztán lehet, hogy csak a plebs ostobaságának köszönhetõ ez, miközben a filmértõ úri közönség gigantikus intellektuális kalandokban vesz részt egy-egy U.B. film alatt...

Hiába no, boldogok a lelki szegények, igaz?

www.gamedroid.hu

precision
imdb 4.1... biztos kiemelkedõ Uwe alkotás ez is
nem, amúgy nem láttam... mivel nem nézek Uwe filmeket már 😊 az indok a #39593 -ban van 😊

Bazinga!

Sephi
Szia! Ha U. Boll akkor az automatikusan szar.

fifi
aha
pl láttad tõle a Hearth of America címû filmet?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

precision
ha Uwe Boll akkor csak szar lehet
😛

Bazinga!

fifi
vigyázz, mert mindjárt bemondja valaki, ha U.Boll, akkor automatikusan szar... 😊

Atisz
Valaki látta már az Uwe Boll féle Postal-t? Az elõzetesek és az interjúk szerint qrvajó 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PetruZ
Azért nyugodtan meg lehet nézni, bár lelõtte az egyik komoly poént, a hülyéje részben még félre is értette, a másikat meg fel sem fogta. Ha valós kort adott meg az adatainál, akkor igazából rémisztõ, hogy mennyire képtelen a legminimálisabb összefüggések felismerésére is (és nem csak a Machinist-re gondolok, hanem a többi hozzászólására is).
zaki
Hivatali patkányok 7/10

Tortúra 8/10

CalebJoe
A gépész tényleg patent film, de az Amerikai Psycho-ban is nagyot alakít Bale.
Blasta
übazmeg

asszem elnyerted az "a legegyszerûbb csokker aki ebbe a topikba valaha betette a lábát" díjat

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ForzaInter
<#worship><#idiota>

Yo, Bitch!

Én se láttam még a Gépészt! És hál Istennek nekem még sikerült elolvasni a hsz-t, így egy filmmel kevesebbet kell megnéznem. Nagyon köszönöm! Miért nem lehet használni a spoilert, legalább kiírni ha nem is a makrót használod. Ok hogy nem mostani film, de attól még van aki nem látta és lelõtted a film poénját, akármilyen sablonos, Orionk.
sweech

Count Adyn
Ezt én akartam picsába😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sephi
De melyik film ?😄D

limperatore
igénytelen vagy, nulla vagy meg hasonlók

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
én mikor megláttam hogy Orionk barátunk írta, azonnal tovább olvastam😄

Yo, Bitch!

sweech
nemkéne, csupán a film poénját lõtte le. én is nagyon örültem neki, még nem láttam ^^

Sephi
Mondjatok mar el mirol irt ! 😄DDD

fifi
most jól megmondtad nekem... el is morzsolok egy könnycseppet a szemem sarkában...

ForzaInter
The Dark Knight

igen megnéztem, mert már nem bírtam várni, eddig tudtam húzni:S de ahogy láttam van felirat azonnal letöltöttem, a film iszonyat durva volt, Joker vmi hihetetlen jó volt, egyszerûen nagyon durva volt egész karakter, komolyan elhiteti emberrel hogy ilyen ember járkál az utcán, ahogy azta a pszcihopata elmebeteget eljátszotta Heath... zseniális ennyit tudok mondani, Oscart neki!!!! az egész film ugy ahogy van nagyon odabaszott, kiváló színészek egytõl egyig, mikor megtudtam hogy Maggie Gyllenhaal lesz Katey Holmes helyett akkor nem örültem, de vmi nagyon jó volt õ, Holmesnál sokkal jobb volt az biztos, Bale hozta tõle megszokott kiváló teljesítményt, sztem õ már megérdemelné az Oscart, korosztályában nálam õ a legjobb, szal a film ugy ahogy van nagyon ott volt, ezt min 1* megnézem moziban is, és dvd-n is tuti beszerzem. És most jöhetnek a hozzászólások hogy igénytelen vagy, nulla vagy meg hasonlók. Ja értékelés: 10/10 ez még simán töbször nézõs...

Yo, Bitch!

precision
thx

Bazinga!

sweech
the machinist

precision
nem azért kérdeztem hogy mit írt, csak hogy melyik filmrõl van szó 😊

Bazinga!

precision
<#eljen>

Várom! Meg Dragon Ballt is, meg Kung Fu Hustle 2 -õt is. Ja és miért lennél alja ember? Mûvészi látványfilmek, csemege a szemnek 😊 Jóféle filmek ezek.

Bazinga!

zaki
Jobb ha nem tudod, mert ha még nem láttad akkor annyi az egésznek 😄

precision
melyik film poénját lõtte le a #39556 ?

Bazinga!

stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"