Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
téged amúgy ez tényleg dühít? vicces 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez egy sorozat, persze nem bírom abba hagyni és nyilván éjjelbe nyúlóan nézni fogom ma...))
pár szó a sorozatról a sorozatjunkie oldaláról mert ennél jobb jellemzést nem találnék...
"...A sorozat arra épül, hogy van ez a banda, akik tulajdonosai egy bárnak. És akkor ennyi, nincs átívelõ téma vagy ilyesmi, csak az hogy idióták. Nem, valójában nem is ez a jó szó.. megvan, seggfejek. Olyanok akikkel viszont tényleg nem akarsz találkozni a való életben, annyira egoista f*szok, amellett természetesen rasszisták. Amúgy ebben a rasszizmusban az a legdurvább, hogy tök álszent arccal elõadják, hogy õk nem is azok, és el is hiszik magukról basszus. Na, rájuk épül az egész..."
sztem kötelezõ darab...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
zseniális, minden percét élveztem, zene vmi überbrutál meg mikor nézik egy mást vagy fél óráig, igazi van fifi-nek ez nem lehet überelni, 10/10
Yo, Bitch!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most láttam a Szükségállapõot címû filmet... Ott van egy jelenet maikor a emberi mivoltából kifordult tábornok meg akarta kínozni az arab foglyot hogy kiszedja a titkát...
Na amit ott a fõhõs levágott...
Pár gyöngyszem... - már nem emlékszem pontosan de lényeg...
"Ez a szabadság földje és mi nem tehetünk ilyet..."
"Ha most megkínozzuk ezt az embert akkor kijelenthetjük hogy a szabad amerika halott és semmiben sem különbözünk az egyszerû gyilkosoktól"
Na és persze egyedül csak a gonosz tábornok devianciájának tudható be ( akit késõbb le is fokoznak ezért ) hogy fogolytáborba gyûjtik az arabokat... A fõhõs az igazságosság nevében ezért is kikel...
Ohh milyen szép mindjárt elsírom magam... Amerika sosem csinálna ilyet. khm khm... irak...
Blooondiieee!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másik kedvenc a "Nincs bocsánat", fõleg a jelenet, mikor Munny bemegy a csehóba és kér egy pofa whiskey-t. AZ ott és akkor 10000/10. Mindent üt. De kell is elé egy órányi ebbõl a megaeposz filmbõl...

véres munka: jo film, de szintén van benne egy két bénaság, kb olyan szintuek mint amiket a nyomozos sorozatokban láthatsz délutánonként, nem épp eastwood legjobb filmje
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Amúgy egyetértek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tanulhatnának azért Eastwood-tól eztazt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No nekem már a Begins sem jött be, ez talán egy fokkal jobb lett (bár akicó alig, az is minek, semmi maradandó). Joker jóak nyilván (bár továbbra sem lehet Nicholsonhoz hasonlítgatni, mert teljesen más jellegû megközelítés). Two Face-t gyorsan, gagyin és így hiteltelenül rendezték le. Az ügyésznõ gázos, mivel 1xûen csúnya/öreg arcú (konkrétan) és szépségnek nevezik (azon behaltam).
Mikor Bat barátunk a végén síri hangon benyögi hogy a város bebizonyította, hogy jó, meg hisznek az emberek a jóban, meg különben is, na ot majdnem lehánytam a bokámat! Kúva anyjukat az amcsiknak, meg az álmoralizálásuknak. Egy ötéves gyereket meg tudnak vele téveszteni, de ez így nagyon fájt. Guantanamo FTW!
Kórházrobbantásért lincselõs rész is ultragáz, de amcsiknál ez sajnos mûxik, õk ilyenek. No nem annyira reális a hajós/robbantós dolog, mert ott semmi pánik, mindenki tök nyugodt és kicsit megin jófiúk lehettek (a néger elítélt az jó volt és legalább érdekes).
Rószaszín mese habbal!!!
Szvsz. eszerint a sztori szerint a fehér lovag azt kapta, amit érdemelt, mivel GYENGE volt. Miért kételkedem... (lásd. Polip)
Ettõl függetlenül tényleg jó film volt, az átlagnál mindenképpen, hála Jokernek és néhány jó húzásnak a mellékszereplõk részérõl is (mind elég karakteres színész ugyebár).
P.S.
Moci tényleg szar volt, aláírom. Próbáltam megszeretni, de aaaaannnyira béndzsa volt, hogy még...
Üthettek!
Ultrahangos mobilbemérõ FTW!!!!!
egesz jo volt de szvsz szamitani lehetett a vegere. Minden hasonlo korrupt zsarus filmnek ez a vege...
10.000 BC
szep volt, az meg kell hagyni, jo is volt, elszorakoztatott minket, nem unatkoztam soha, de azert gyurni kellett volna meg a filmet, hogy ha azt akarjak hogy mindenkinek leessen az alla.
a vege egy kicsit gagyi volt.
de örülök, h ennyien magukénak érzik a filmet😊....fanboyism?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Könyörgöm, valaki verje már meg ezeket a barmokat.
Yo, Bitch!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát nagyon eltunyulhattak az x aktás sorozattal ill elsõ résszel foglalkozó egyének.Mert ez így nem ígazán volt egy nagy eresztés.
Állítom hogy az egész sorozatban voltak ennél jóval de jóval jobb részek.
Többet vártam.
Next PC upgrade: 2022
A filmet nem tudom értékelni, mert nem néztem végig. Nem nem azért mert szar, egyáltalán nem. Amit láttam az tényleg remek volt, Michael Moore-ról is hallottam pár jót. Az ok amiért nem néztem végig az volt, hogy ez engem nem érint. Ok, szar az egészségügy, és ezt sok real life példán át mutatja be, csakhát én nem élek az usa-ban...két óra meg túl sok ahhoz hogy megnézzek egy dokufilmet errõl a témáról. De ismétlem, nem gondolom azt hogy rossz film, sõt biztos vagyok benne, hogy kíváló alkotás.
The Holiday
hinnye, ez bizony unalmas volt a javából, ráadásul úgy széthúzták, hogy több mint két órás lett. már az alapsztori sem jött be, ez az otthoncsere dolog is rengeteg kérdést vet föl, nemhogy már másnap megtörténjen, nem tudom elképzelni hogy tényleg van ilyen.
Jack Black miatt 4.5/10 mer jóarc <#vigyor3>#vigyor3>
Penelope
hmmm...malacorrú lány....valóságban játszódó modern mese. egész tûrhetõ volt a maga mûfajában, és egy két jó poént is belecsempésztek 😊
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szóval mi volt abban a jó(azért kérdezlek pl téged,de nem csak téged,mert ugye akkor ezexerint neked bejött)?mert nekem végig az volt az érzésem,hogy na,mindjárt történik valami...na akkor most...na most,és paff,szinte(oké,túlzással,de) majdnem hogy egy mondat közepén lett vége.nekem valahogy nagyon elbagzott egy film az.
BUDA > miskolc.
Yo, Bitch!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
uhh bazmeg, nem is tudom mit írják, de ez kibaszott jó akciofilm volt... nagyon nem számítottam erre hogy egy ilyen végig pörgõs, durva sok akcioval teli R kat. filmet kapok, 2 órás volt de komolyan olyan volt mintha egy óra alatt lement volna, nagyon odabaszott ez a múvi, végig élveztem, egyszerûen mimden benne volt ami egy tökös akcio filmben benne kell lennie, már már a régi akciofilmeket idézte fel bennem, nem ezeket a mostani pg-13-as semmire való filmeket (tisztelet a kivételnek: Dark Knight stb...) régóta vágytam egy ilyen filmre, ez nálam simán 10/10, nem gondoltam volna hogy most ezt megkapom.
Yo, Bitch!