Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Talán az egyik legjobb mese amit valaha láttam......nagyon jól megcsinálták.....a zenéktõl mindig megborzongok.....a szinkronhangok is jók voltak sztem.....10/9
Versus
Ez is iszonyat jó volt......a zenék, hangok és a sztori is a helyén volt...10/8.5
I am Legend
Jó film, de lehetett volna egy 20-30 perccel hosszabb és normálisabb befejezést kaphatott volna....10/7.5
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
REAL MADRID
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Zseniális vazzz. Hétvégén én is bemázoltam magam, de sajna nem lett olyan jó. De ez a macs ez überalles!
www.gamedroid.hu
Mostmár nekem is szerencsém volt a filmhez😊 Hát azt nyújtotta, amire számítottam😊 Igazából elõször néztem mert tényleg a régi Batmeneket teljesen átírta a dolog, de erre fel voltam készülve, de mégis😊 Jokert azért ennyire elmebetegnek álmomban se tudtam volna elképzelni... iszonyat durva volt😄 Two-face "csúnya arcának" kidolgozásán kb szakadtam a röhögéstõl, de végülis utána hozzászoktam😊
Sokan írogatták, hogy Bale eléggé háttérbe szorult, meg nem tetszett a játéka, hát szerintem hiteles volt, mint az elõzõ részben... lehet azért volt picit "háttérben" mert ebben már annyi szereplõ volt, hogy számon nem lehetett tartani😄
Az imdb toplista elsõ helyét túlzásnak tartom... ugyanakkor mégis 9/10et adnék ennek, mert tényleg egy fantasztikusan izgalmas és érdekes film volt... de nem adhatok 10et mert tökéletes dolgok nincsenek... tökéletes film sincs😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
V9ykn8_TZL0
Ebben ha jól emlékszem Ferrari,Lambó,meg egyébb finomságok vannak.
De mivel nem ugrik be a címe így rákeresni se tudok.<#falbav>#falbav>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Melyik az a film ami tavaly készült és luxus sportkocsik versenyeznek benne?
Állítólag a film felejthetõ, de hát a 8 éves kisfiamat csak az autók érdeklik benne.
Beugrik valakinek?
Elõre is köszi.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
téged amúgy ez tényleg dühít? vicces 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez egy sorozat, persze nem bírom abba hagyni és nyilván éjjelbe nyúlóan nézni fogom ma...))
pár szó a sorozatról a sorozatjunkie oldaláról mert ennél jobb jellemzést nem találnék...
"...A sorozat arra épül, hogy van ez a banda, akik tulajdonosai egy bárnak. És akkor ennyi, nincs átívelõ téma vagy ilyesmi, csak az hogy idióták. Nem, valójában nem is ez a jó szó.. megvan, seggfejek. Olyanok akikkel viszont tényleg nem akarsz találkozni a való életben, annyira egoista f*szok, amellett természetesen rasszisták. Amúgy ebben a rasszizmusban az a legdurvább, hogy tök álszent arccal elõadják, hogy õk nem is azok, és el is hiszik magukról basszus. Na, rájuk épül az egész..."
sztem kötelezõ darab...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
zseniális, minden percét élveztem, zene vmi überbrutál meg mikor nézik egy mást vagy fél óráig, igazi van fifi-nek ez nem lehet überelni, 10/10
Yo, Bitch!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most láttam a Szükségállapõot címû filmet... Ott van egy jelenet maikor a emberi mivoltából kifordult tábornok meg akarta kínozni az arab foglyot hogy kiszedja a titkát...
Na amit ott a fõhõs levágott...
Pár gyöngyszem... - már nem emlékszem pontosan de lényeg...
"Ez a szabadság földje és mi nem tehetünk ilyet..."
"Ha most megkínozzuk ezt az embert akkor kijelenthetjük hogy a szabad amerika halott és semmiben sem különbözünk az egyszerû gyilkosoktól"
Na és persze egyedül csak a gonosz tábornok devianciájának tudható be ( akit késõbb le is fokoznak ezért ) hogy fogolytáborba gyûjtik az arabokat... A fõhõs az igazságosság nevében ezért is kikel...
Ohh milyen szép mindjárt elsírom magam... Amerika sosem csinálna ilyet. khm khm... irak...
Blooondiieee!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''