Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Kedvencek Temetõje 2 10/8

Még mindig az egyik kedvenc Stephen King filmem !
Z
3131 új üzenet...nájsz. 😄

The Dark Knight - nekem annyira tetszett, hogy szerintem nem elég egyszer megnézni. Bár Bale BATMAN hangját nem nagyon tudom megszokni, és a motor se volt egy über azokkal a túl széles pacskerokkal. De ez kb annyi negatívum, hogy csak utólag lepörgetve a filmet jutott el a tudatomig. A pár ostoba vihogó libát leszámítva tökéletes volt a moziélmény.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Montanosz
ajánló:
Cigányvarázs(Gypsy Magic (Ciganska magija))
ma az m1-en, 23.20

-hehe-

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LasDen
nekem sem jött be....a visszatekerések még annyira nem zavartak, de pl. hogy Fox melyik oldalon áll az nekem egy pillanatig nem volt kérdéses 😄
az üldözéses jelenetben az nem tetszett, hogy Dennis Quaid kocsijával együtt mindent túlélt.....egy monstertruckkal is áthajthatsz rajta az se lett volna probléma és megy továbbb.....de az tetszett, ahogy az ütközésnél a mentõre ráközelítettek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Montanosz
indy4
hát inkább lõrinclászló írta volna a forgatókönyvet
gyenge volt sztem kivéve az üldözõs jelenetet, de kétségkivül erény hogy nem fröcsent vér, családi mozinak ok.

The Forbidden Kingdom
nem tom miért rakták bele a csávót aki tuti jellegtelen arc volt és pár nap alatt hõs lett, legalább valami ismert színész lett volna
töröltem, pedig hittem hogy két nagy színész párosa remekmû lesz

ja vissza olvasva, kifikázta a halálsoront? ki az a cspv hagy üssem ágyon a mindenita kófic agytekervényének....(teker,teker)
életem egyik nagy élménye volt a halálsoron))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

CSOCSO
Vantage Point - 8 tanu

jo film volt, mindenesetre nem gondoltam volna hogy vegignezettetik veunk a filmet 120 szemszogbol.. a 3. visszatekeresnel mar fogadasokat kotottunk anyamekkal/felesegemmel, hogy akkor most kit fogunk visszanezni

Szereplok nagyon jok voltak
Weavert is jo volt latni nah meg Quad es Whitaker is ott volt a szeren.

Vannak olyan filmek mikor egyszerre zuditanak mindent az emberre es csak a film ujranezesevel lehet rajonni, hogy ja ezert volt ott az a csako es mondta azt amit es stb.. es van az ilyen film mikor 120 szor mutatjak ugyan azt a reszt es szep lassan minden szemszogbol megertjuk hogy ki mit es hogyan gondolt/tett stb.

A filmet nem mondanam nagyon izgalmasnak, mivel parszor ugyan azt neztuk vegig. Mindenesetre volt benne egy kis csavar is es egyaltalan nem volt gaz film.

Az opelos uldozes nem volt rossz, aki ennel jobbat akar az nezzen Speed Racert.. engem mar itt is kezdett idegesiteni hogy mindenki profi rally drivert megszegyenito modon csapatjak...

6/10
Sephi
Ja ja! Figyelemfelkeltes 😄 Tobbet latogatjak az oldalt, lassak a szanalmat. Eleg szomoru, hogy ugy probalnak meg nezzetseget csinalni 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
ilyenen miért akadtok fenn. vegyétek már észre hogy direkt csinálják!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic
Most tényleg nem az a gondom, hogy nem tetszet nekik, de tele van az írás épületes baromságokkal.
LasDen
ez baromság......sztem tudatosan úgy pontoznak, hogy az a többség véleményének ellentéte.....itt nem is azzal volna a baj, hogy nem tetszett nekik a film, de nem is kellene a lótulsóoldalára esni.....szóval ez nem mérvadó kritika sztem 😄
mondjuk azt én is észrevettem, hogy Joker nyalogatta a száját, de ez is vhogy beleillet a torz képébe...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Joker rész után nem bírtam továbbolvasni ...

REAL MADRID

Dynamic
A degenerált cspv brigád csak kiizadott magából egy kritikát, amiben próbálják elmagyarázni miért szar film a TDK(4/10).
Olvassátok és röhögjetek!
Azért csendben megjegyzem, hogy ez a degenerált brigád a Superhero Movie-ra is több pontot adott, miközben ugyanez a degenerált brigád a végletekig lefikázta pl. az In Brugest, Halálsoront, Sin Cityt stb.
Kojiro
csinálhatsz egyszemélyes háborús logót! <#hehe><#lama>

(kár hogy ez most nem a szóld le az elõtted írót topik, mert mondanék mást is még <#wilting>)

Kojiro ergo sum.

Így is van, ahogy mondod, ez kellett legyen a vége, aha az alter befejezés lett volna a fõ befejezés akkor gagyi lett volna a film...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ForzaInter
hát az vmi nagyon gagyiszar...

Yo, Bitch!

Blasta
Kung-Fu Panda
---------------------
7/10

Jó-jó, klisés meg minden, de ez akkor is király volt. Nem mellesleg vicces, pont annyira amennyire egy ilyen filmnek kell viccesnek lennie.
Nekem nagyon tetszett.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kaposi1
Nagyon szépen köszi!
Ez lesz az.<#worship><#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sephi
Valamiért a cím engem egy Swarci filmre emlékeztet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ahhoz képest, hogy hagyhatták volna simán Max Payne-k is, ultraszar.

www.gamedroid.hu

precision
I Am Legend -nek ennél normálisabb befejezést hova?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a dokinak meg kellett halnia, annyira be volt már fordulva, egyetlen életcélja az ellenszer megalkotása volt, és mikor megtudta hogy vannak még emberek rajta kívül akkor meg is akarta védeni azt... a kutyája halála után meg tényleg feleslegessé vált az élete, mármint a saját szemszögébõl nézve, egyszerüen képtelen lett volna már beilleszkedni egy közösségbe... szóval, a dokinak meg kellett halnia... nem kell sírni miatta, ez nem gyerekmese hogy happyend legyen a vége (bár hozzáteszem ennél nagyobb happyend nem kell, hogy megvan az ellenszer)

Bazinga!

CSOCSO
egyetertek
CSOCSO
sokkal jobb a sima befejezes
Szerintem nagyon rossz az alter befejezés
imádom Will Smith-t, de abban a filmben meg kellett halnia<#idiota>

stargatelost
a 3. az jó, Timon és Pumba szemszögébõl mutatja be az elsõ rész 😄 baromi jó 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

LasDen
láttam....asse jobb......

LasDen
a 2-3. részt nem láttam, de nem is nagyon tervezem....nem hiszem, hogy vmi jók....

stargatelost
nézd meg az Oroszlánkirály 3-at<#vigyor3> eszméletlen amit ott mûvelnek 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
normálisabb befejezés?? hát készül a 2.rész, szerintem jó volt ez így^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

I am legend hez majd nézd meg az alternativ befejezést is.

REAL MADRID

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LasDen
Oroszlánkirály

Talán az egyik legjobb mese amit valaha láttam......nagyon jól megcsinálták.....a zenéktõl mindig megborzongok.....a szinkronhangok is jók voltak sztem.....10/9

Versus

Ez is iszonyat jó volt......a zenék, hangok és a sztori is a helyén volt...10/8.5

I am Legend

Jó film, de lehetett volna egy 20-30 perccel hosszabb és normálisabb befejezést kaphatott volna....10/7.5

tommyg
hát nem rossz...SZAR

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Jano
Pedig milyen vicces lett volna: Maximális Fájdalom.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bulykin
hát jah😊 de legalább nincs benne semmi "gyilkos"XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
nem rossz, hanem szar és fölösleges :p

Eltekintve attól hogy minek is neki alcím !! 😄

REAL MADRID

Bulykin
A Max Payne film magyar címe az Egyszemélyes háború lesz...nem si olyan rossz😊

ForzaInter
akkor vasárnap estére meeg van program, ráadásul nem kell reklámokat végigszenvedni, mert nem lesz😄

Yo, Bitch!

Tikal
hamár Clint Eastwood-- szeptemberõl vasárnaponként clint eastwood filmek az m2-n... 😊 jóó lesz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amikor megláttam ezt a képet, akkor csak ezt tudtam mondani: Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó... - és így tovább, aztán röhögtem egy rohadt nagyot.

Zseniális vazzz. Hétvégén én is bemázoltam magam, de sajna nem lett olyan jó. De ez a macs ez überalles!

www.gamedroid.hu

ForzaInter
odaver:d

Yo, Bitch!

The Dark Knight
Mostmár nekem is szerencsém volt a filmhez😊 Hát azt nyújtotta, amire számítottam😊 Igazából elõször néztem mert tényleg a régi Batmeneket teljesen átírta a dolog, de erre fel voltam készülve, de mégis😊 Jokert azért ennyire elmebetegnek álmomban se tudtam volna elképzelni... iszonyat durva volt😄 Two-face "csúnya arcának" kidolgozásán kb szakadtam a röhögéstõl, de végülis utána hozzászoktam😊
a végén levõ "a városnak kell egy hõs" dolgon meg néztem egyet... ezek után nem nagyon hiszem, hogy ebbõl lehetne folytatás, bár ki tudja

Sokan írogatták, hogy Bale eléggé háttérbe szorult, meg nem tetszett a játéka, hát szerintem hiteles volt, mint az elõzõ részben... lehet azért volt picit "háttérben" mert ebben már annyi szereplõ volt, hogy számon nem lehetett tartani😄
Az imdb toplista elsõ helyét túlzásnak tartom... ugyanakkor mégis 9/10et adnék ennek, mert tényleg egy fantasztikusan izgalmas és érdekes film volt... de nem adhatok 10et mert tökéletes dolgok nincsenek... tökéletes film sincs😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

kaposi1
Nem ,nem az.
Ebben ha jól emlékszem Ferrari,Lambó,meg egyébb finomságok vannak.
De mivel nem ugrik be a címe így rákeresni se tudok.<#falbav>

sweech
az 2008-as és kamu versenyautók vannak benne, de majdnem 😄

fifi
Tokyo drift?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bulykin
hát én nekem elsõ a Speed Racer - Totál Turbó ugrott be, de lehet hogy nem erre gondolsz^^

kaposi1
Sziasztok!

Melyik az a film ami tavaly készült és luxus sportkocsik versenyeznek benne?
Állítólag a film felejthetõ, de hát a 8 éves kisfiamat csak az autók érdeklik benne.
Beugrik valakinek?
Elõre is köszi.

tep

\"SLICE of LIFE\"