Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Dark Knight - nekem annyira tetszett, hogy szerintem nem elég egyszer megnézni. Bár Bale BATMAN hangját nem nagyon tudom megszokni, és a motor se volt egy über azokkal a túl széles pacskerokkal. De ez kb annyi negatívum, hogy csak utólag lepörgetve a filmet jutott el a tudatomig. A pár ostoba vihogó libát leszámítva tökéletes volt a moziélmény.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Cigányvarázs(Gypsy Magic (Ciganska magija))
ma az m1-en, 23.20
-hehe-
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
az üldözéses jelenetben az nem tetszett, hogy Dennis Quaid kocsijával együtt mindent túlélt.....egy monstertruckkal is áthajthatsz rajta az se lett volna probléma és megy továbbb.....de az tetszett, ahogy az ütközésnél a mentõre ráközelítettek 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hát inkább lõrinclászló írta volna a forgatókönyvet
gyenge volt sztem kivéve az üldözõs jelenetet, de kétségkivül erény hogy nem fröcsent vér, családi mozinak ok.
The Forbidden Kingdom
nem tom miért rakták bele a csávót aki tuti jellegtelen arc volt és pár nap alatt hõs lett, legalább valami ismert színész lett volna
töröltem, pedig hittem hogy két nagy színész párosa remekmû lesz
ja vissza olvasva, kifikázta a halálsoront? ki az a cspv hagy üssem ágyon a mindenita kófic agytekervényének....(teker,teker)
életem egyik nagy élménye volt a halálsoron))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
jo film volt, mindenesetre nem gondoltam volna hogy vegignezettetik veunk a filmet 120 szemszogbol.. a 3. visszatekeresnel mar fogadasokat kotottunk anyamekkal/felesegemmel, hogy akkor most kit fogunk visszanezni
Szereplok nagyon jok voltak
Weavert is jo volt latni nah meg Quad es Whitaker is ott volt a szeren.
Vannak olyan filmek mikor egyszerre zuditanak mindent az emberre es csak a film ujranezesevel lehet rajonni, hogy ja ezert volt ott az a csako es mondta azt amit es stb.. es van az ilyen film mikor 120 szor mutatjak ugyan azt a reszt es szep lassan minden szemszogbol megertjuk hogy ki mit es hogyan gondolt/tett stb.
A filmet nem mondanam nagyon izgalmasnak, mivel parszor ugyan azt neztuk vegig. Mindenesetre volt benne egy kis csavar is es egyaltalan nem volt gaz film.
Az opelos uldozes nem volt rossz, aki ennel jobbat akar az nezzen Speed Racert.. engem mar itt is kezdett idegesiteni hogy mindenki profi rally drivert megszegyenito modon csapatjak...
6/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondjuk azt én is észrevettem, hogy Joker nyalogatta a száját, de ez is vhogy beleillet a torz képébe...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Olvassátok és röhögjetek!
Azért csendben megjegyzem, hogy ez a degenerált brigád a Superhero Movie-ra is több pontot adott, miközben ugyanez a degenerált brigád a végletekig lefikázta pl. az In Brugest, Halálsoront, Sin Cityt stb.
(kár hogy ez most nem a szóld le az elõtted írót topik, mert mondanék mást is még <#wilting>#wilting>)
Kojiro ergo sum.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
---------------------
7/10
Jó-jó, klisés meg minden, de ez akkor is király volt. Nem mellesleg vicces, pont annyira amennyire egy ilyen filmnek kell viccesnek lennie.
Nekem nagyon tetszett.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez lesz az.<#worship>#worship><#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
REAL MADRID
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Talán az egyik legjobb mese amit valaha láttam......nagyon jól megcsinálták.....a zenéktõl mindig megborzongok.....a szinkronhangok is jók voltak sztem.....10/9
Versus
Ez is iszonyat jó volt......a zenék, hangok és a sztori is a helyén volt...10/8.5
I am Legend
Jó film, de lehetett volna egy 20-30 perccel hosszabb és normálisabb befejezést kaphatott volna....10/7.5
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
REAL MADRID
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Zseniális vazzz. Hétvégén én is bemázoltam magam, de sajna nem lett olyan jó. De ez a macs ez überalles!
www.gamedroid.hu
Mostmár nekem is szerencsém volt a filmhez😊 Hát azt nyújtotta, amire számítottam😊 Igazából elõször néztem mert tényleg a régi Batmeneket teljesen átírta a dolog, de erre fel voltam készülve, de mégis😊 Jokert azért ennyire elmebetegnek álmomban se tudtam volna elképzelni... iszonyat durva volt😄 Two-face "csúnya arcának" kidolgozásán kb szakadtam a röhögéstõl, de végülis utána hozzászoktam😊
Sokan írogatták, hogy Bale eléggé háttérbe szorult, meg nem tetszett a játéka, hát szerintem hiteles volt, mint az elõzõ részben... lehet azért volt picit "háttérben" mert ebben már annyi szereplõ volt, hogy számon nem lehetett tartani😄
Az imdb toplista elsõ helyét túlzásnak tartom... ugyanakkor mégis 9/10et adnék ennek, mert tényleg egy fantasztikusan izgalmas és érdekes film volt... de nem adhatok 10et mert tökéletes dolgok nincsenek... tökéletes film sincs😄
V9ykn8_TZL0
Ebben ha jól emlékszem Ferrari,Lambó,meg egyébb finomságok vannak.
De mivel nem ugrik be a címe így rákeresni se tudok.<#falbav>#falbav>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Melyik az a film ami tavaly készült és luxus sportkocsik versenyeznek benne?
Állítólag a film felejthetõ, de hát a 8 éves kisfiamat csak az autók érdeklik benne.
Beugrik valakinek?
Elõre is köszi.