Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nem unjátok még<#confused>

Sir Quno Jedi
Tényleg, ma melyik ezeréves filmrõl ír "kritikát" (term. emlékezetbõl) a kedvencünk?! (ja bocs, csak copy-paste, de akkor is)

Má' hiányzik... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

poppe
ZÁRNI KÉNE EZT A KIBASZOTT TOPIKOT EGY NAPRA
KURVA UNALMASOK VAGYTOK! 12 ÉVES ITT MINDENKI?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Blasta
😊)))))))))))))))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Prince23
Biztosan te is kihagynád a válaszreakciót, ha valaki a te nevedet írná gúnyolásképpen egy "kritikába". Értelek én..... simán

Sephi
En megértem, hogy védeni akarod magad DE MEG VOLTÁL KÉRVE SZÉPEN, HOGY NE REAGÁLJÁL EZEKRE A DOLGOKRA MERT A EGÉSZ FÓRUMNAK TELE VAN MAR A %#%@#@ VELED!!!!

Szépen szóltunk. Következõ reakció nem lesz ennyire szép.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Látom megint kezdel velem, továbbra is provokálsz, csak h tudd, nem is áll szándékomba megnézni ezt a filmet! És nem kéne példázz a nevemmel!
Még te beszéltél, h nem nézel sz.r filmet?! Íme! Megtetted. nem igaz h látattlanból nem tudtad, h mien lesz a film. elve el volt itélve a film minõségi nézhetõsége.

Wachowski... így írják helyesen a nevét.

És jó lenne, ha a filmekrõl írnánk a továbbiakban!
Engem úgy se zavarsz el a topikból!

fifi
így van, pláne ahogy felvezzették, hogy mekkora durranás is lesz ez a "Mátrix testvérektõl"..

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Így van, a V-t ki is felejtettem, nekem már az sem jött be különösebben, mondjuk ennyire rossz nem volt, de említésre nem méltó.

Ams
ez az utolsó 80 hsz nagyon fun volt így reggel.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Sephi
Megnyogodtam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
tudom, egy space rossz helyre ment...

a Wacsovszki-ékról meg kb nekem is ez a véleményem... a V for Vendetta is egy max. középszerû klisédurrogtatás volt. a Mátrix I okés, a folytatásokat inkább a látvány vitte el, ami véleményem szerint inkább anyagi háttér kérdése mint tehetségé. Nem mondom, hogy bárki megcsinálta volna sok pénzzel a zsebében, de sztem ez nyomott legtöbbet a latba...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
3x futottam neki, 2x simán belealudtam fényes nappal 😊

Sephi
En mar azért is csodállak, hogy végig bírtad nézni.

Blasta
De tudod, hogy a magyar címe ez volt:

Hulla, hó, telizsák

😉

Blasta
Speed Racer
--------------------------
1/10

Számomra 100%-osan beigazolódott az a tézis, miszerint a Wacsovszki testvérpár véletlenül került fel a csúcsra, ez a véletlen pedig a Matrix 1 volt. A Matrix zavaros, klisés folytatásaival megingott az elsõ rész utáni bizalom, a TOTÁL TURBÓ pedig végleg igazolta, hogy egy totálisan középszerû rendezõpárossal van dolgunk, akik ellõtték a puskaporukat. Igazság szerint a Warnernél is tele lehetnek idiótákkal, hogy erre a forgatókönyvre rábólintottak, de az õ pénzük, õk tudják. A film ugyebár a testvérpár gyermekkori kedvenc, hasonló címû anime-sorozatának a filmváltozata. Ezzel még semmi baj nincs, dehogy a rendezõk mit láthattak benne felnõtt fejjel, azt nem tudom. Pontosabban sejtem: egyszerû kliséket (amikkel a matrix folytatásai tele vannak). Gondolom azt hitték,hogy ezzel a cukormázas valósággal, a rendezõpáros nevével és a "tizenkettõegytucat" versenyzõs filmmel visszajön a budget, és õk legalább játszadozhattak egyet "apuci" pénzén, megvalósíthatták gyermekkori álmukat.

Nem jött be, a film óriásit hasalt. Rém egyszerû és kiszámítható sztori, számomra visszataszító agyonszaturált világ, és a tény, hogy ezt a filmet nem szabad felnõtt elé tenni, mert a karakterei, a történet maximum egy 6 éves kissrácot kötne le vasárnap délelõtt (és persze Prince23-at). 1 pontot adtam neki a versenyek alatt egész sokszor használt távoli helikopter/akciókamera beállításokért, azok nagyon hangulatosak számomra, tényleg olyan érzést kölcsönöz, mintha valóságot néznénk. De ennyi, és nem több, Prince23-on kívül nem ajánlom senkinek, agyzsugorító egy film (neki ugye nem kell aggódnia).

Prince fiam: a kedvesem unszolására (megesett a szíve a kis szánni való kommentjeiden 😄DDD) és a többi topiklakó reakciói miatt én mostantól (határozatlan idõre) békén hagylak 😄 Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy egy olyan közösség elé tárd az irományaidat, akik szemében nulla vagy, hát csak csináld tovább buzgón, ha neked ettõl áll fel... Have fun!

fifi
nekem van felvéve téli olimpia valahol, ha érdekel... 😊

Montanosz
erre kár pazarolni az idõdet, és még írni is róla,most elveszett három óra az életedbõl

sadvagabond:

Emberek a havason
Karácsonyi varázslatok
Mickey egér - Volt egyszer egy karácsony
Varázslatos karácsony
Fekete karácsony (horror)
Karácsonyi ének
Kelekótya Karácsony
Hull a pelyhes
Lebilincselõ karácsony

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

sadvagabond
bocs a dupláért...
az a baj,hogy a "mai gyerekek" már tényleg nem tudnak írni.a monitor elõtt nõnek fel,egymás hülyeségeit olvassák egyedül,egy könyvet a kezükbe nem vettek sztem életükben.amikor meglátom az "ien-oan" szavakat,a hideg kiráz.és duplaplusz jó:mûveletlenek,mint a parlag.
prince,Te meg vedd észre,ha valaki nem rosszindulattal szól hozzád,esetleg építõ jellegû amit mond.kicsit mintha paranoid lennél,nem?

sadvagabond
most errõl jutott eszembe,hogy 1-2 kommentben(hogy ne errõl szóljon a topik) szivesen olvasnék ajánlatokat ilyen téli/karácsonyi hangulatú filmekrõl.mióondjuk inkább kevésbé népszerû érdekelne.
hiányzik a tél...

fifi
Hull a hó, telizsák

anno még VHS-en tkintettük meg párszor, most valahogy kezembe került a dvd. Szórakoztató kis krimi egy szabadult rabról, meg a vele levelezõ csajáról...Sajnos spoiler nélkül nem tudok róla írni, de nagyon fasza film, és feltûnik benne Danny Trejo is...

9/10

Montanosz
hát nem tudod hogy thaiföldröl jött?

Melléknév ember, azért ennyire nem kellene hülyének lenni. Kis önértékelésen kellene átesned és nem a haverod behívni, hogy hogyan írsz (iszonyat szarul mellesleg) Lehet, hogy kedvet próbálsz csinálni egy-két filmhez, de irományod csak elriasztja az embereket tõlük, vagyis matematikailag: ha neked tetszik akkor csak retek filmek lehetnek. De egyébként nem a személyeddel ban a baj, csak néha lapozgassál mondjuk újságot is, hogy ragadjon rád valamennyi ebbõl a nyelvbõl. Ha idejönne egy brooklyn-i fekete srác, hogy filmekrõl hadováljon nem azért küldenénk el mert néger, hanem mert KURVÁRA NEM TUD MAGYARUL. Elnézést a kirohanásért a többiektõl, de ritkán lépek fel és elegem van már, hogy 30 percet pörgetem át a képeit, meg az általa nemtom minek tartott irományait. písz

tommyg
<#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dynamic
Te tudod rosszul. Pont, hogy egybe kell írni.Sokan nem tudják, de pl. a "kéthetes", "mindennapos" és "tízféle" szavakat is.
poppe
a szkeri múví sztem jobban bejött volna az európai fejünknek ha ismernénk azt az amcsi tehetségkutató mûsort, bár ki tudja... nekem 1 rész tetszett, mikor begyalog-galoppoztak vmi buzihimnuszra 😄 na azon sírtam

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tommyg
sajnos nem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

poppe
a jippikájé madafakát se úgy kell írni😊 "hát englewoodban vagyunk?!? nem! itt vagyunk nálam!"

Prince23
Akkor rosszul tudod!

tommyg
hát ezt pont hogy egybe kellett volna<#szomoru1>

Prince23
Ja és külön: egy mondatos... na.
bakker

Prince23
Érdekes... épp ma néztem vissza a topikot. nem csak én voltam így, de ez már túlzás ami velem történik itt, ez van...
úgy is fogok írni ide, annyira nem zavar a dolog.

Engem meg az egymondatos/soros véleményezések irritálnak. Különbözõek vagyunk.

tommyg
hát eddig még nem láttam ilyet itt, de mindenkit irritálnak a kritikáid 😄

Prince23
Visszaidézlek:
"Ki gondolta volna, hogy a 300 ..." --> Ki gondolta volna, h a 300 címû film (helyesebbe így kell)

de kérlek, ne fárasszatok, ez mos számit e?
most már komolyan mondom, h nagyon fárasztóak vagytok<#szomoru1><#sniffles>

Majd visszavágok én is, ne féljetek, látom ez a topik lényege: a stilisztikai hibák számon kérése.<#eplus2>

Kaplan
"Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni." --> Sajnos a film nincs egy szinten... ez a helyes.

"Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának?" --> Ki gondolta volna, hogy a 300 ....

Engem nem zavarnak a kis bemutatóid, de, hogy valakinek ennyire rossz legyen az anyanyelvével való kapcsolata, az sajnos a mi országunk szégyene. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Prince23
Charlize Theron mérföldkövekkel szebb tõle! 😄

Prince23
Az f@sza film... amúgy nem nézem😊

tegla
Imádom ezt a topicot! <#vigyor2>

Nah,hogy a topic témáját is érintsem:

A sereg nem enged-Stop Loss:
6/10
A sztori jó és érdekes.Ryan Phillippe nekem kicsit erõltetett,szóval inkább a lányrajongóknak nedvesedik a bugyija...viszont a kiscsaj iszonyat jól domborit(Abbie Cornish)a filmben.Nekem tisztára Charlize Theron ugrott be.Nagyon meggyõzõ volt;fõleg a film vége felé mikor kicsit kibontakozhatott a tipikus barátnõ mellékszerepbõl...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Tikal
nézi valaki a kardhalat? 😊 mintha kivágtak volna most egy pár percet a filmbõl, faszom rtl klub, pedig semmi erõszak nem volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prince23
A spártaiak titkos élete

Keenen Ivory Wayans térj vissza, könyörgünk! Hogy miért is? Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni.
Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának? Következõ mûvük talán a Batman lesz?!
Ez a film mondjuk nézhetõ kategória, nem úgy mint a Csajozós film. Voltak fárasztó -alpári- poénok benne,és undorító jelenetek is, valamint jól "megomondom és lejáratom" részek Bush-sal, Cruissal, Parissal, stb. Nem ajánlom senkinek sem, h dvd-n vegye meg, inkább vegye meg a Scary Movie tetralogiát, mert AZ IGAZÁN EREDETI paródikus film.
42%

Sephi
De most szoltam, hogy ne tedd!!!!!!

Prince23
Csak tisztáztam a dolgot Montanosznak amit idézet

Bucser
Akkor minek írod le?? alapszabály:

DON'T FEED THE TROLL!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
A sok példa közt...arra értvén. Egy ok a sok közül.
Nem a turisták ellen bazmeg (bocsi), hanem próbáltam szemléltetni, h te mint magyar kiutazol külföldre, de valahogy honvágyad van. nem igaz h nem értited. Már behívtam haveromat, h télleg ennyire gáz az írásom. Természetesen cukkoltok, értem én.
Nem is kéne foglalkozzak veletek.

És a topik közel sem rólam szól, hanem a provokálóról, Elvtársról. Köszönjétek meg neki.
Hányszor írtam már h hagyjatok békén, meg jön Blasta a dumájával, és már csatlakoznak is hozájuk a hívek. Mit foglakoztok velem?
És kérlekt titeket ne válaszoljatok erre a kommentre, mert lehet olyat ír vki, h megint válaszolok rá.
Blastának már az elején írtam, h szentabéke részemrõl, én mondtam, h tovább ne hergeljen, de õ persze tojik rá.

Montanosz
nekem ez fura kissé:

"Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem"
-most a turisták ellen háborúznak?

"Értelmetlenül háborúznak a mocskos amerikai vezetõség."
-nyelvtanilag még haggyán, de azt még a CIA sem tudja miért is háborúznak?

ForzaInter
sztem még õ sem érti, mit írt😄 próbált nagyot mondani.

Yo, Bitch!

Tikal
pls, legalább egyszer olvassd vissza amit leírsz, nem a rövid hosszú ékezetek hiánya zavar, hanem a mondatszerkesztésed 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez most a két kedvencem:
" A film megbolygatja agyunkat, észszerû gondolkoztatásra bír minket, hála a kapó sztorijáért, ami most is aktuális.".
"...és már hamarosan karizmatikával is felruházhatja önmagát, s mások szemében is."

😄D

desigo
Hellboy II 6/10

Egy fokkal jobb volt mint az elsõ rész.
De ez se lesz többször megnézõs...
sadvagabond
én kicsit már sajnálom.
ne piszkáljátok,már kezdte meghúzni magát.képekkel sem babrál,akinek nem tetszik,az ne olvassa.akinek meg tetszik,az hagy olvassa.én jókat vigyorgok rajtuk,már-már hiányozna,ha nem lenne.
az a lényeg,hogy nem kell komolyan venni,mert akkor nyílván indulatokat szül,és ez lesz,hogy róla szól a topik.
mindenki tegye fel a kis prince-filterét,és mehet tovább.szerintem amúgy blastának is hiányozna(valld be) az a pár vidám perc.