Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Má' hiányzik... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
KURVA UNALMASOK VAGYTOK! 12 ÉVES ITT MINDENKI?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Szépen szóltunk. Következõ reakció nem lesz ennyire szép.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Még te beszéltél, h nem nézel sz.r filmet?! Íme! Megtetted. nem igaz h látattlanból nem tudtad, h mien lesz a film. elve el volt itélve a film minõségi nézhetõsége.
Wachowski... így írják helyesen a nevét.
És jó lenne, ha a filmekrõl írnánk a továbbiakban!
Engem úgy se zavarsz el a topikból!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a Wacsovszki-ékról meg kb nekem is ez a véleményem... a V for Vendetta is egy max. középszerû klisédurrogtatás volt. a Mátrix I okés, a folytatásokat inkább a látvány vitte el, ami véleményem szerint inkább anyagi háttér kérdése mint tehetségé. Nem mondom, hogy bárki megcsinálta volna sok pénzzel a zsebében, de sztem ez nyomott legtöbbet a latba...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hulla, hó, telizsák
😉
--------------------------
1/10
Számomra 100%-osan beigazolódott az a tézis, miszerint a Wacsovszki testvérpár véletlenül került fel a csúcsra, ez a véletlen pedig a Matrix 1 volt. A Matrix zavaros, klisés folytatásaival megingott az elsõ rész utáni bizalom, a TOTÁL TURBÓ pedig végleg igazolta, hogy egy totálisan középszerû rendezõpárossal van dolgunk, akik ellõtték a puskaporukat. Igazság szerint a Warnernél is tele lehetnek idiótákkal, hogy erre a forgatókönyvre rábólintottak, de az õ pénzük, õk tudják. A film ugyebár a testvérpár gyermekkori kedvenc, hasonló címû anime-sorozatának a filmváltozata. Ezzel még semmi baj nincs, dehogy a rendezõk mit láthattak benne felnõtt fejjel, azt nem tudom. Pontosabban sejtem: egyszerû kliséket (amikkel a matrix folytatásai tele vannak). Gondolom azt hitték,hogy ezzel a cukormázas valósággal, a rendezõpáros nevével és a "tizenkettõegytucat" versenyzõs filmmel visszajön a budget, és õk legalább játszadozhattak egyet "apuci" pénzén, megvalósíthatták gyermekkori álmukat.
Nem jött be, a film óriásit hasalt. Rém egyszerû és kiszámítható sztori, számomra visszataszító agyonszaturált világ, és a tény, hogy ezt a filmet nem szabad felnõtt elé tenni, mert a karakterei, a történet maximum egy 6 éves kissrácot kötne le vasárnap délelõtt (és persze Prince23-at). 1 pontot adtam neki a versenyek alatt egész sokszor használt távoli helikopter/akciókamera beállításokért, azok nagyon hangulatosak számomra, tényleg olyan érzést kölcsönöz, mintha valóságot néznénk. De ennyi, és nem több, Prince23-on kívül nem ajánlom senkinek, agyzsugorító egy film (neki ugye nem kell aggódnia).
Prince fiam: a kedvesem unszolására (megesett a szíve a kis szánni való kommentjeiden 😄DDD) és a többi topiklakó reakciói miatt én mostantól (határozatlan idõre) békén hagylak 😄 Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy egy olyan közösség elé tárd az irományaidat, akik szemében nulla vagy, hát csak csináld tovább buzgón, ha neked ettõl áll fel... Have fun!
sadvagabond:
Emberek a havason
Karácsonyi varázslatok
Mickey egér - Volt egyszer egy karácsony
Varázslatos karácsony
Fekete karácsony (horror)
Karácsonyi ének
Kelekótya Karácsony
Hull a pelyhes
Lebilincselõ karácsony
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
az a baj,hogy a "mai gyerekek" már tényleg nem tudnak írni.a monitor elõtt nõnek fel,egymás hülyeségeit olvassák egyedül,egy könyvet a kezükbe nem vettek sztem életükben.amikor meglátom az "ien-oan" szavakat,a hideg kiráz.és duplaplusz jó:mûveletlenek,mint a parlag.
prince,Te meg vedd észre,ha valaki nem rosszindulattal szól hozzád,esetleg építõ jellegû amit mond.kicsit mintha paranoid lennél,nem?
hiányzik a tél...
anno még VHS-en tkintettük meg párszor, most valahogy kezembe került a dvd. Szórakoztató kis krimi egy szabadult rabról, meg a vele levelezõ csajáról...Sajnos spoiler nélkül nem tudok róla írni, de nagyon fasza film, és feltûnik benne Danny Trejo is...
9/10
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
úgy is fogok írni ide, annyira nem zavar a dolog.
Engem meg az egymondatos/soros véleményezések irritálnak. Különbözõek vagyunk.
"Ki gondolta volna, hogy a 300 ..." --> Ki gondolta volna, h a 300 címû film (helyesebbe így kell)
de kérlek, ne fárasszatok, ez mos számit e?
most már komolyan mondom, h nagyon fárasztóak vagytok<#szomoru1>#szomoru1><#sniffles>#sniffles>
Majd visszavágok én is, ne féljetek, látom ez a topik lényege: a stilisztikai hibák számon kérése.<#eplus2>#eplus2>
"Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának?" --> Ki gondolta volna, hogy a 300 ....
Engem nem zavarnak a kis bemutatóid, de, hogy valakinek ennyire rossz legyen az anyanyelvével való kapcsolata, az sajnos a mi országunk szégyene. 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nah,hogy a topic témáját is érintsem:
A sereg nem enged-Stop Loss:
6/10
A sztori jó és érdekes.Ryan Phillippe nekem kicsit erõltetett,szóval inkább a lányrajongóknak nedvesedik a bugyija...viszont a kiscsaj iszonyat jól domborit(Abbie Cornish)a filmben.Nekem tisztára Charlize Theron ugrott be.Nagyon meggyõzõ volt;fõleg a film vége felé mikor kicsit kibontakozhatott a tipikus barátnõ mellékszerepbõl...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Keenen Ivory Wayans térj vissza, könyörgünk! Hogy miért is? Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni.
Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának? Következõ mûvük talán a Batman lesz?!
Ez a film mondjuk nézhetõ kategória, nem úgy mint a Csajozós film. Voltak fárasztó -alpári- poénok benne,és undorító jelenetek is, valamint jól "megomondom és lejáratom" részek Bush-sal, Cruissal, Parissal, stb. Nem ajánlom senkinek sem, h dvd-n vegye meg, inkább vegye meg a Scary Movie tetralogiát, mert AZ IGAZÁN EREDETI paródikus film.
42%
DON'T FEED THE TROLL!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem a turisták ellen bazmeg (bocsi), hanem próbáltam szemléltetni, h te mint magyar kiutazol külföldre, de valahogy honvágyad van. nem igaz h nem értited. Már behívtam haveromat, h télleg ennyire gáz az írásom. Természetesen cukkoltok, értem én.
Nem is kéne foglalkozzak veletek.
És a topik közel sem rólam szól, hanem a provokálóról, Elvtársról. Köszönjétek meg neki.
Hányszor írtam már h hagyjatok békén, meg jön Blasta a dumájával, és már csatlakoznak is hozájuk a hívek. Mit foglakoztok velem?
És kérlekt titeket ne válaszoljatok erre a kommentre, mert lehet olyat ír vki, h megint válaszolok rá.
Blastának már az elején írtam, h szentabéke részemrõl, én mondtam, h tovább ne hergeljen, de õ persze tojik rá.
"Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem"
-most a turisták ellen háborúznak?
"Értelmetlenül háborúznak a mocskos amerikai vezetõség."
-nyelvtanilag még haggyán, de azt még a CIA sem tudja miért is háborúznak?
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
" A film megbolygatja agyunkat, észszerû gondolkoztatásra bír minket, hála a kapó sztorijáért, ami most is aktuális.".
"...és már hamarosan karizmatikával is felruházhatja önmagát, s mások szemében is."
😄D
ne piszkáljátok,már kezdte meghúzni magát.képekkel sem babrál,akinek nem tetszik,az ne olvassa.akinek meg tetszik,az hagy olvassa.én jókat vigyorgok rajtuk,már-már hiányozna,ha nem lenne.
az a lényeg,hogy nem kell komolyan venni,mert akkor nyílván indulatokat szül,és ez lesz,hogy róla szól a topik.
mindenki tegye fel a kis prince-filterét,és mehet tovább.szerintem amúgy blastának is hiányozna(valld be) az a pár vidám perc.