Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
hát nem tudod hogy thaiföldröl jött?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Melléknév ember, azért ennyire nem kellene hülyének lenni. Kis önértékelésen kellene átesned és nem a haverod behívni, hogy hogyan írsz (iszonyat szarul mellesleg) Lehet, hogy kedvet próbálsz csinálni egy-két filmhez, de irományod csak elriasztja az embereket tõlük, vagyis matematikailag: ha neked tetszik akkor csak retek filmek lehetnek. De egyébként nem a személyeddel ban a baj, csak néha lapozgassál mondjuk újságot is, hogy ragadjon rád valamennyi ebbõl a nyelvbõl. Ha idejönne egy brooklyn-i fekete srác, hogy filmekrõl hadováljon nem azért küldenénk el mert néger, hanem mert KURVÁRA NEM TUD MAGYARUL. Elnézést a kirohanásért a többiektõl, de ritkán lépek fel és elegem van már, hogy 30 percet pörgetem át a képeit, meg az általa nemtom minek tartott irományait. písz

tommyg
<#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dynamic
Te tudod rosszul. Pont, hogy egybe kell írni.Sokan nem tudják, de pl. a "kéthetes", "mindennapos" és "tízféle" szavakat is.
poppe
a szkeri múví sztem jobban bejött volna az európai fejünknek ha ismernénk azt az amcsi tehetségkutató mûsort, bár ki tudja... nekem 1 rész tetszett, mikor begyalog-galoppoztak vmi buzihimnuszra 😄 na azon sírtam

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tommyg
sajnos nem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

poppe
a jippikájé madafakát se úgy kell írni😊 "hát englewoodban vagyunk?!? nem! itt vagyunk nálam!"

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Prince23
Akkor rosszul tudod!

tommyg
hát ezt pont hogy egybe kellett volna<#szomoru1>

Prince23
Ja és külön: egy mondatos... na.
bakker

Prince23
Érdekes... épp ma néztem vissza a topikot. nem csak én voltam így, de ez már túlzás ami velem történik itt, ez van...
úgy is fogok írni ide, annyira nem zavar a dolog.

Engem meg az egymondatos/soros véleményezések irritálnak. Különbözõek vagyunk.

tommyg
hát eddig még nem láttam ilyet itt, de mindenkit irritálnak a kritikáid 😄

Prince23
Visszaidézlek:
"Ki gondolta volna, hogy a 300 ..." --> Ki gondolta volna, h a 300 címû film (helyesebbe így kell)

de kérlek, ne fárasszatok, ez mos számit e?
most már komolyan mondom, h nagyon fárasztóak vagytok<#szomoru1><#sniffles>

Majd visszavágok én is, ne féljetek, látom ez a topik lényege: a stilisztikai hibák számon kérése.<#eplus2>

Kaplan
"Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni." --> Sajnos a film nincs egy szinten... ez a helyes.

"Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának?" --> Ki gondolta volna, hogy a 300 ....

Engem nem zavarnak a kis bemutatóid, de, hogy valakinek ennyire rossz legyen az anyanyelvével való kapcsolata, az sajnos a mi országunk szégyene. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Prince23
Charlize Theron mérföldkövekkel szebb tõle! 😄

Prince23
Az f@sza film... amúgy nem nézem😊

tegla
Imádom ezt a topicot! <#vigyor2>

Nah,hogy a topic témáját is érintsem:

A sereg nem enged-Stop Loss:
6/10
A sztori jó és érdekes.Ryan Phillippe nekem kicsit erõltetett,szóval inkább a lányrajongóknak nedvesedik a bugyija...viszont a kiscsaj iszonyat jól domborit(Abbie Cornish)a filmben.Nekem tisztára Charlize Theron ugrott be.Nagyon meggyõzõ volt;fõleg a film vége felé mikor kicsit kibontakozhatott a tipikus barátnõ mellékszerepbõl...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Tikal
nézi valaki a kardhalat? 😊 mintha kivágtak volna most egy pár percet a filmbõl, faszom rtl klub, pedig semmi erõszak nem volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prince23
A spártaiak titkos élete

Keenen Ivory Wayans térj vissza, könyörgünk! Hogy miért is? Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni.
Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmû is áldozata lesz egy paródiának? Következõ mûvük talán a Batman lesz?!
Ez a film mondjuk nézhetõ kategória, nem úgy mint a Csajozós film. Voltak fárasztó -alpári- poénok benne,és undorító jelenetek is, valamint jól "megomondom és lejáratom" részek Bush-sal, Cruissal, Parissal, stb. Nem ajánlom senkinek sem, h dvd-n vegye meg, inkább vegye meg a Scary Movie tetralogiát, mert AZ IGAZÁN EREDETI paródikus film.
42%

Sephi
De most szoltam, hogy ne tedd!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Csak tisztáztam a dolgot Montanosznak amit idézet

Bucser
Akkor minek írod le?? alapszabály:

DON'T FEED THE TROLL!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
A sok példa közt...arra értvén. Egy ok a sok közül.
Nem a turisták ellen bazmeg (bocsi), hanem próbáltam szemléltetni, h te mint magyar kiutazol külföldre, de valahogy honvágyad van. nem igaz h nem értited. Már behívtam haveromat, h télleg ennyire gáz az írásom. Természetesen cukkoltok, értem én.
Nem is kéne foglalkozzak veletek.

És a topik közel sem rólam szól, hanem a provokálóról, Elvtársról. Köszönjétek meg neki.
Hányszor írtam már h hagyjatok békén, meg jön Blasta a dumájával, és már csatlakoznak is hozájuk a hívek. Mit foglakoztok velem?
És kérlekt titeket ne válaszoljatok erre a kommentre, mert lehet olyat ír vki, h megint válaszolok rá.
Blastának már az elején írtam, h szentabéke részemrõl, én mondtam, h tovább ne hergeljen, de õ persze tojik rá.

Montanosz
nekem ez fura kissé:

"Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem"
-most a turisták ellen háborúznak?

"Értelmetlenül háborúznak a mocskos amerikai vezetõség."
-nyelvtanilag még haggyán, de azt még a CIA sem tudja miért is háborúznak?

ForzaInter
sztem még õ sem érti, mit írt😄 próbált nagyot mondani.

Yo, Bitch!

Tikal
pls, legalább egyszer olvassd vissza amit leírsz, nem a rövid hosszú ékezetek hiánya zavar, hanem a mondatszerkesztésed 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez most a két kedvencem:
" A film megbolygatja agyunkat, észszerû gondolkoztatásra bír minket, hála a kapó sztorijáért, ami most is aktuális.".
"...és már hamarosan karizmatikával is felruházhatja önmagát, s mások szemében is."

😄D

desigo
Hellboy II 6/10

Egy fokkal jobb volt mint az elsõ rész.
De ez se lesz többször megnézõs...
sadvagabond
én kicsit már sajnálom.
ne piszkáljátok,már kezdte meghúzni magát.képekkel sem babrál,akinek nem tetszik,az ne olvassa.akinek meg tetszik,az hagy olvassa.én jókat vigyorgok rajtuk,már-már hiányozna,ha nem lenne.
az a lényeg,hogy nem kell komolyan venni,mert akkor nyílván indulatokat szül,és ez lesz,hogy róla szól a topik.
mindenki tegye fel a kis prince-filterét,és mehet tovább.szerintem amúgy blastának is hiányozna(valld be) az a pár vidám perc.

Sephi
Amondo vagyok, ne valaszoljal tobbet senkinek mert mar kezd unalmas lenni, hogy egy hete rolad szol a forum. Ird le a velemenyed es kesz.

Izem kivan mar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Kikérte h olvasd? nem fogok innen elmenni, mert blastáék azt szeretnék.
Máskülönben saját véleményt írok, és nem kell ám betartani, mert én esetleg olyat írnék le egy-egy filmnél... nem törvényeket írok én, h saz egyik fórumozõ szavaival élejk: okoskodok...
már lassan megszólalni sem lehet itt? vagy mi? mindenkinek egyéni véleménye van adott filmrõl... túl komolyan vesztek dolgokat, túlságosan is.

Kmarha
de egyébbként már megszületett lent a megoldás, a neved alatti betüket nem szabad elolvasni.. csak a reagjaid között megtalálni más véleményét lassan egy külön mûfaj lesz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
csak tudod mi a baj.. hogy nem veszed észre, hogy Blastán kivül vagy több tucat ember a falnak megy a te "írásaidtól". Õ csak az aki folyamatosan meg is mondja, hátha lelépsz innen. Én nem Blasta miatt nem irok ide, én már miattad nézek fel erre a forumra szívesen. Téged se piszkálnak, mi sem tépjük le a bõrt az arcunkról, ha távozol innen. Hát miért nem teszed? Van elég forum az SG-n kivül is. Vagy már mindenhonnan kiutáltak? Vagy élvezed hogy mi szenvedünk, és csakazért is jösz és jösz és írsz nekünk?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
Jah 😄

Istencsászár
mert modi és most figyelni fog, hogy ne fajuljanak el jobban a dolgok😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blacksheep333
Ha annyira ingerel az írása, akkor minek olvassátok el?

Az operációs rendszeren is túl...

Montanosz
Lakshya

Szeretem az ázsiai filmeket - kivéve a hindi-t, valahogy olyan idegesítõek számomra a romantikus vígjátékaik - .
Nos ez hindi film, és nézhetõnek találtam.
"háborús" film, egy katonáról szól, bár nem rambó vagy efféle hõs.
kemény kiképzés, tûzharc, kegyetlenség, vallási türelmetlenség, küldetés a hegyekbe, és..és...
Végre kezembe került egy olyan film amit bátran ajánlhatok az akciódúsabb hindi filmek kedvelõinek.
A film két díjat is besöpört, Farhan Akhtar második filmje.

Sephi
+fav ?

SHADOWEYES7
Flém és izomszagot érzek,kicsit higgadjatok le.

Blasta és Prince23 (és a többiek)rátok fõleg vonatkozik.
Egyenlõre +fav addig míg nyugi nem lessz a topikban.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ForzaInter
az a baj, hogy ugy írsz, mintha te lennél a földkerekség legokosabb embere, emellé még párosolnak az értelmetlen mondatok, és a hülyeségek.

és ez nem sértés, tény.

Yo, Bitch!

ForzaInter
"Leszögezném, h régen láttam."

topikcím: Filmek, amiket most láttunk

Yo, Bitch!

Prince23
Ki mondta, h kritikákat írok? hányszor mondjam már el, h nem vagyok kritikus, NEM EZ A SZAKMÁM, mint tudjátok😄 És egy fórumozó sosem lesz kritikus, hacsak nem az a foglakozása.

Ti ennyire nem bírjátok felfogni, h egy átlag ember vagyok, és csak fórumozva írogatok...
mindjárt visszalapozok, és én is stilisztikai hibákat fogok keresni!

Blasta gratulálok, jól megkeverted a sz@rt! Mint mindig

Prince23
tudom mire megy ki... 😞

Az, hogy más nem jelezte, hogy érthetetlen "kritikákat" írsz, hidd el nem azt jelenti, hogy mindenki élvezettel olvassa õket. Csak sokan nem veszik a fáradságot, hogy jelezzék Neked.
Szerintem ha nem próbálnád magad többnek eladni mint ami vagy, olvashatóbbak lennének az írásaid is. Egyszerûbbek persze, de olvashatóbbak.

Valaki jelezte - Blastán kívül <#eplus2> - hogy élvezi a kritikáidat? Sikerült felkeltened egy ember figyelmét is egy filmre a "remek" írásaiddal?

sadvagabond
ne haragudj,nem bántás,tényleg érdekel.
megkérdezhetem,hány éves vagy?az is érdekelne,milyen suliba jársz(nem konkrétan,csak típusra),de nem akarok ennyire belemenni.

Prince23
Az... és még tovább fog lejárattni, de teszek rá. Elakar ûzni innen😄

kegyetlen ami itt megy<#hehe>
<#hehe>
stargatelost
omg<#idiota>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Prince23
Ha már ennyire akarsz idézni tõlem aláírásodba, akkor fejezd be rendesen, h értelmes legyen:
"Szánalmas! Az irakiak ugy se engedik hazájukat, a mocskos amerikai politikusok kezére. Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem. Egy példa a sok közül, h az irakiak nem engednek!"

Ha meg nem fér ki, akkor meg kérlek töröld!!!!