Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Izem kivan mar.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Máskülönben saját véleményt írok, és nem kell ám betartani, mert én esetleg olyat írnék le egy-egy filmnél... nem törvényeket írok én, h saz egyik fórumozõ szavaival élejk: okoskodok...
már lassan megszólalni sem lehet itt? vagy mi? mindenkinek egyéni véleménye van adott filmrõl... túl komolyan vesztek dolgokat, túlságosan is.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szeretem az ázsiai filmeket - kivéve a hindi-t, valahogy olyan idegesítõek számomra a romantikus vígjátékaik - .
Nos ez hindi film, és nézhetõnek találtam.
"háborús" film, egy katonáról szól, bár nem rambó vagy efféle hõs.
kemény kiképzés, tûzharc, kegyetlenség, vallási türelmetlenség, küldetés a hegyekbe, és..és...
Végre kezembe került egy olyan film amit bátran ajánlhatok az akciódúsabb hindi filmek kedvelõinek.
A film két díjat is besöpört, Farhan Akhtar második filmje.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Blasta és Prince23 (és a többiek)rátok fõleg vonatkozik.
Egyenlõre +fav addig míg nyugi nem lessz a topikban.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és ez nem sértés, tény.
Yo, Bitch!
Ti ennyire nem bírjátok felfogni, h egy átlag ember vagyok, és csak fórumozva írogatok...
mindjárt visszalapozok, és én is stilisztikai hibákat fogok keresni!
Blasta gratulálok, jól megkeverted a sz@rt! Mint mindig
Szerintem ha nem próbálnád magad többnek eladni mint ami vagy, olvashatóbbak lennének az írásaid is. Egyszerûbbek persze, de olvashatóbbak.
Valaki jelezte - Blastán kívül <#eplus2>#eplus2> - hogy élvezi a kritikáidat? Sikerült felkeltened egy ember figyelmét is egy filmre a "remek" írásaiddal?
megkérdezhetem,hány éves vagy?az is érdekelne,milyen suliba jársz(nem konkrétan,csak típusra),de nem akarok ennyire belemenni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Szánalmas! Az irakiak ugy se engedik hazájukat, a mocskos amerikai politikusok kezére. Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem. Egy példa a sok közül, h az irakiak nem engednek!"
Ha meg nem fér ki, akkor meg kérlek töröld!!!!
Leszögezném, h régen láttam.
Christopher Nolan filmje teljesen új szemszögbõl közelíti meg Batman történetét. Míg Burton sötétté, azaz gótikussá tette a Batman filmeket, Nolan reálissá! A film középpontjában nem a karakter szuperhõs mivolta áll, hanem annak emberi oldala is domborodik ki. Bruce Wayne egy ember a sok közül, mint mi, ÉREZNI IS! Legalábbis én tudtam vele azonosulni. Ugyanúgy magában hordozza sorsát, mint bárki más. Tud HIBÁZNI, bakklövéseket elkövetni, s ezért olyan emberi.
Nolan és Goyer forgatókönyvirók történetében Bruce, akit felemészt a bûntudat és harag, lassan elkezdi életre szóló küzdelmét a bûnözés ellen. Míg a szuperhõsök tipikusan vállalják szereplõi és hõsi énjüket is, Bruce Wayne állandóan õrlõdik két igencsak eltérõ személyisége között, s közben titkát igyekszik minden áron megõrizni. Nolan Batman feldolgozása mint már említettem eltér az eddigi adaptációktól. A rendezõ forgatókönyvíró célja az volt, hogy egy emberközelibb karaktert hozzanak létre. És ez sikerült is, sokan egyetértenek, szerencsére! Éppen ezért a legjobb választás Christian Bale volt, mert a hõs mindkét személyiségét fantasztikusan vissza tudta adni a vásznon. Egyaránt hiteles Bruce Wayne gyötrõdõ alakjának megformálásában, mint Batman vadállatias bõrében. Már az elsõ percben mikor megjelenik a filmben, hihetetlen titokzatosság és szimpátia árad belõle, és ezt a jelenlétet egészen az alkotás végéig szinten tudta tartani. Egy szó mint 100: karizmatikus egyéniség.
Nolan filmjével egy új Batman korszak veszi kezdetét!!!!!! Erre csak ezt tudom írni, mint mikor a 300 c. filmben mondta egy hõs spártai😄 Magasan kiemelkedik az eddigi képregényadaptációk közül. Az elsõ pillanattól az utolsóig izgalmas és fordulatos. A történet igen aprólékosan kidolgozott, s ez látszik is az alkotáson. A hangulata és képi világa fantasztikus, és a nagyszerû zeneszerzõpárosnak (James Newton Howard és Hans Zimmer) köszönhetõen a zene is tökéletesen kifejezi a film drámaiságát. Simán Oscarra lehetett volna jelölni a muzsikusokat. Egyszóval zeneileg az egyik legerényesebb film!
A többi színészek is egytõl egyig nagyon jól formálják meg a rájuk osztott karakter személyiségét. Batman segítõjét és hû inasát, Michael Caine alakítja, aki fantasztikusan játsza a visszafogott eleganciát és hangzik el szájából egy nagyon gyönyörû szlogen is! Morgan Freeman nem túl nagy szerepet alakít, de a színész itt is megcsillogtatja rendkívüli tehetségét. Egyedül Katie Holmes szenved csorbát a színészek közül! 😄
Mondanom sem kell, h kasszasiker film. Kissé elfogult vagyok lehet, de ez a film számomra tökéletes! DVD-gyûjteménybe kötelezõ. Ja és ez csak az én tanácsom. Nem kell komolyan venni.
Értékelésem: 100%
/ még nem láttam, de majd valamikor megnézem /
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X-files: I want to believe
Kb olyan, mintha a sorozat egy epizódja lenne, csak kétszer olyan hosszú. Elég gyengus..
5/10..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Dehogy próbállak, már egy jó ideje lejárattalak és járatlak folyamatosan. 😊))))))))))
Azért segítek kicsit:
Az nem személyeskedés, ha az ÁLTALAD is leírtakat berakom az aláírásomba. Csak egy picuri kis idézet TÕLED! Szeretném az utókornak megõrizni 😄DDDDD
Mondok példát a személyeskedésre doktor úr:
"te köcsög láma", "te szánalmas görény vagy!"
Hajrá, hajrá!
(na mára végeztem, holnap jövök 😉)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
És még most sem törölt ki az aláírásból engem.
szal nem kell ide a süketduma, sehol sem oltottak ki (jelen esetben más webhelyek), h érthettelenül írok, csak Blasta.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem fogom itt hagyni ezt a topikot miatta. Én nem szóltam be neki, mindig õ kezdte... Egyáltalán nem érzem magam hibásnak.
És még az aláírásval még van képe személyeskedni, h jobban durvuljon a helyzet! Próbál provokálni!
új magyar romantikus monodráma.
rövid tartalom:
Ha két fél nem egyezik meg, akkor a csütörtöki közgyûlésen nem választják meg a fõpolgármester-helyetteseket és nem állnak fel a bizottságok sem.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Eddig csak õ kritizált fórumozókat... te/ti nem...
mindenki nekem esik, nem szépirodalmi fórum ez. Ha ennyire nem bír magával, nyísson topikot szépirodalom címmel, azt élvezkedjen ott magának. Nincs idõm ilyenekre, h ellenõrizzem az irásaimat. ez egy internetes fórum...
Van képe személyeskedni!
ez a topik csak róla szól, nem is a filmekrõl
"Uwe Boll õ egy maga rendezte filmre ezt a se füle se farka történetet. És hallom egyre jobban a rossz hírnevét a rendezõnek"
akkor az minden magyarul beszélõ embernél kiüti a biztosítékot vazze és magadat járatod le ezzel a fogalmazási szinttel, ne csodálkozz, ha belédkötnek...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha meg nem veszi lehet menni a modikhoz...
"Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?"
Te tényleg egy számalmas görény vagy!
Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?
Ja és: "Távoli kiálltás"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL készvagyok 😊))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
persze folytatás semmi a megváltozott közhangulat miatt
- na persze az elõbb nem tettem hozzá hogy nagyon félre sikerült az iraki akció, ha az eredeti célokat nézzük. mivel hát irán megpróbálja betölteni a hatalmi ûrt. és ez senkinek nem jó(((