Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Amondo vagyok, ne valaszoljal tobbet senkinek mert mar kezd unalmas lenni, hogy egy hete rolad szol a forum. Ird le a velemenyed es kesz.

Izem kivan mar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Kikérte h olvasd? nem fogok innen elmenni, mert blastáék azt szeretnék.
Máskülönben saját véleményt írok, és nem kell ám betartani, mert én esetleg olyat írnék le egy-egy filmnél... nem törvényeket írok én, h saz egyik fórumozõ szavaival élejk: okoskodok...
már lassan megszólalni sem lehet itt? vagy mi? mindenkinek egyéni véleménye van adott filmrõl... túl komolyan vesztek dolgokat, túlságosan is.

Kmarha
de egyébbként már megszületett lent a megoldás, a neved alatti betüket nem szabad elolvasni.. csak a reagjaid között megtalálni más véleményét lassan egy külön mûfaj lesz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
csak tudod mi a baj.. hogy nem veszed észre, hogy Blastán kivül vagy több tucat ember a falnak megy a te "írásaidtól". Õ csak az aki folyamatosan meg is mondja, hátha lelépsz innen. Én nem Blasta miatt nem irok ide, én már miattad nézek fel erre a forumra szívesen. Téged se piszkálnak, mi sem tépjük le a bõrt az arcunkról, ha távozol innen. Hát miért nem teszed? Van elég forum az SG-n kivül is. Vagy már mindenhonnan kiutáltak? Vagy élvezed hogy mi szenvedünk, és csakazért is jösz és jösz és írsz nekünk?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
Jah 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
mert modi és most figyelni fog, hogy ne fajuljanak el jobban a dolgok😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blacksheep333
Ha annyira ingerel az írása, akkor minek olvassátok el?

Az operációs rendszeren is túl...

Montanosz
Lakshya

Szeretem az ázsiai filmeket - kivéve a hindi-t, valahogy olyan idegesítõek számomra a romantikus vígjátékaik - .
Nos ez hindi film, és nézhetõnek találtam.
"háborús" film, egy katonáról szól, bár nem rambó vagy efféle hõs.
kemény kiképzés, tûzharc, kegyetlenség, vallási türelmetlenség, küldetés a hegyekbe, és..és...
Végre kezembe került egy olyan film amit bátran ajánlhatok az akciódúsabb hindi filmek kedvelõinek.
A film két díjat is besöpört, Farhan Akhtar második filmje.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sephi
+fav ?

SHADOWEYES7
Flém és izomszagot érzek,kicsit higgadjatok le.

Blasta és Prince23 (és a többiek)rátok fõleg vonatkozik.
Egyenlõre +fav addig míg nyugi nem lessz a topikban.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ForzaInter
az a baj, hogy ugy írsz, mintha te lennél a földkerekség legokosabb embere, emellé még párosolnak az értelmetlen mondatok, és a hülyeségek.

és ez nem sértés, tény.

Yo, Bitch!

ForzaInter
"Leszögezném, h régen láttam."

topikcím: Filmek, amiket most láttunk

Yo, Bitch!

Prince23
Ki mondta, h kritikákat írok? hányszor mondjam már el, h nem vagyok kritikus, NEM EZ A SZAKMÁM, mint tudjátok😄 És egy fórumozó sosem lesz kritikus, hacsak nem az a foglakozása.

Ti ennyire nem bírjátok felfogni, h egy átlag ember vagyok, és csak fórumozva írogatok...
mindjárt visszalapozok, és én is stilisztikai hibákat fogok keresni!

Blasta gratulálok, jól megkeverted a sz@rt! Mint mindig

Prince23
tudom mire megy ki... 😞

Az, hogy más nem jelezte, hogy érthetetlen "kritikákat" írsz, hidd el nem azt jelenti, hogy mindenki élvezettel olvassa õket. Csak sokan nem veszik a fáradságot, hogy jelezzék Neked.
Szerintem ha nem próbálnád magad többnek eladni mint ami vagy, olvashatóbbak lennének az írásaid is. Egyszerûbbek persze, de olvashatóbbak.

Valaki jelezte - Blastán kívül <#eplus2> - hogy élvezi a kritikáidat? Sikerült felkeltened egy ember figyelmét is egy filmre a "remek" írásaiddal?

sadvagabond
ne haragudj,nem bántás,tényleg érdekel.
megkérdezhetem,hány éves vagy?az is érdekelne,milyen suliba jársz(nem konkrétan,csak típusra),de nem akarok ennyire belemenni.

Prince23
Az... és még tovább fog lejárattni, de teszek rá. Elakar ûzni innen😄

kegyetlen ami itt megy<#hehe>
<#hehe>
stargatelost
omg<#idiota>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Prince23
Ha már ennyire akarsz idézni tõlem aláírásodba, akkor fejezd be rendesen, h értelmes legyen:
"Szánalmas! Az irakiak ugy se engedik hazájukat, a mocskos amerikai politikusok kezére. Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem. Egy példa a sok közül, h az irakiak nem engednek!"

Ha meg nem fér ki, akkor meg kérlek töröld!!!!

azért nézd meg, egy közepes film, de nem rossz.
Prince23
Batman: kezdõdik!

Leszögezném, h régen láttam.
Christopher Nolan filmje teljesen új szemszögbõl közelíti meg Batman történetét. Míg Burton sötétté, azaz gótikussá tette a Batman filmeket, Nolan reálissá! A film középpontjában nem a karakter szuperhõs mivolta áll, hanem annak emberi oldala is domborodik ki. Bruce Wayne egy ember a sok közül, mint mi, ÉREZNI IS! Legalábbis én tudtam vele azonosulni. Ugyanúgy magában hordozza sorsát, mint bárki más. Tud HIBÁZNI, bakklövéseket elkövetni, s ezért olyan emberi.
Nolan és Goyer forgatókönyvirók történetében Bruce, akit felemészt a bûntudat és harag, lassan elkezdi életre szóló küzdelmét a bûnözés ellen. Míg a szuperhõsök tipikusan vállalják szereplõi és hõsi énjüket is, Bruce Wayne állandóan õrlõdik két igencsak eltérõ személyisége között, s közben titkát igyekszik minden áron megõrizni. Nolan Batman feldolgozása mint már említettem eltér az eddigi adaptációktól. A rendezõ forgatókönyvíró célja az volt, hogy egy emberközelibb karaktert hozzanak létre. És ez sikerült is, sokan egyetértenek, szerencsére! Éppen ezért a legjobb választás Christian Bale volt, mert a hõs mindkét személyiségét fantasztikusan vissza tudta adni a vásznon. Egyaránt hiteles Bruce Wayne gyötrõdõ alakjának megformálásában, mint Batman vadállatias bõrében. Már az elsõ percben mikor megjelenik a filmben, hihetetlen titokzatosság és szimpátia árad belõle, és ezt a jelenlétet egészen az alkotás végéig szinten tudta tartani. Egy szó mint 100: karizmatikus egyéniség.
Nolan filmjével egy új Batman korszak veszi kezdetét!!!!!! Erre csak ezt tudom írni, mint mikor a 300 c. filmben mondta egy hõs spártai😄 Magasan kiemelkedik az eddigi képregényadaptációk közül. Az elsõ pillanattól az utolsóig izgalmas és fordulatos. A történet igen aprólékosan kidolgozott, s ez látszik is az alkotáson. A hangulata és képi világa fantasztikus, és a nagyszerû zeneszerzõpárosnak (James Newton Howard és Hans Zimmer) köszönhetõen a zene is tökéletesen kifejezi a film drámaiságát. Simán Oscarra lehetett volna jelölni a muzsikusokat. Egyszóval zeneileg az egyik legerényesebb film!
A többi színészek is egytõl egyig nagyon jól formálják meg a rájuk osztott karakter személyiségét. Batman segítõjét és hû inasát, Michael Caine alakítja, aki fantasztikusan játsza a visszafogott eleganciát és hangzik el szájából egy nagyon gyönyörû szlogen is! Morgan Freeman nem túl nagy szerepet alakít, de a színész itt is megcsillogtatja rendkívüli tehetségét. Egyedül Katie Holmes szenved csorbát a színészek közül! 😄
Mondanom sem kell, h kasszasiker film. Kissé elfogult vagyok lehet, de ez a film számomra tökéletes! DVD-gyûjteménybe kötelezõ. Ja és ez csak az én tanácsom. Nem kell komolyan venni.
Értékelésem: 100%

Istencsászár
Lehet hogy jobban jártak volna hogyha DVDn adják ki? mint pl a Csillagkapu utóbbi két részét. Amugy nincs azzal baj hogyha nem moziélményt ad, csak azzal van a baj hogy ezt moziba tálalták...

/ még nem láttam, de majd valamikor megnézem /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom
ON:

X-files: I want to believe

Kb olyan, mintha a sorozat egy epizódja lenne, csak kétszer olyan hosszú. Elég gyengus..
5/10..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én nem szoktam személyeskedni, de végtelenül irritálsz engem is -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

amúgy láttál valami filmet a héten?<#hehe>
Blasta
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dehogy próbállak, már egy jó ideje lejárattalak és járatlak folyamatosan. 😊))))))))))

Azért segítek kicsit:
Az nem személyeskedés, ha az ÁLTALAD is leírtakat berakom az aláírásomba. Csak egy picuri kis idézet TÕLED! Szeretném az utókornak megõrizni 😄DDDDD

Mondok példát a személyeskedésre doktor úr:
"te köcsög láma", "te szánalmas görény vagy!"

Hajrá, hajrá!

(na mára végeztem, holnap jövök 😉)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gnome
sztem azabaj, h máshogy írsz mit ahogy a forumozók 99%a szokott ide írni.Egyrészt nagyon erõltetetten írod le a véleményed és valóban egy kissé okoskodóan..... ha az emberek megszerkesztett(a tied csak az szeretne lenni) kritikát szeretnének olvasni, elmennek a filmbuzira. Itt a párszavas véleményekrõl van szó meg az ebbõl adodó flémelésekrõl.Ráadásul sajnos nem erõsséged a helyesírás, szövegeidbõl hiányzik a kohézió.Énis a blogot ajánlanám neked mint "mûvészi hajlamaid" kiélésére való lehetõséget...pl beírod ide a véleményed(nemokoskodást, véleményt) és linkeled a hozzá az irományod és igy nem idegesítesz senkit + a rajongóid sem károsulnak....ezcsak egy ötlet.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Szabi84
ez csak egy forum, van aki itt szereti megmondani a frankót, de kit érdekel mit mondanak sosem találkozol velük, szard már le

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Montanosz
szólj már egy modinak,na..

Prince23
Csak az a gond, h más is reagál rá, én meg akkor halgassak. Megaláztat a szégyentelen.
És még most sem törölt ki az aláírásból engem.

Montanosz
hát ne reagálj rá, majd abba hagyja...

Prince23
De azért még is érted... ezt a mondatot is...
szal nem kell ide a süketduma, sehol sem oltottak ki (jelen esetben más webhelyek), h érthettelenül írok, csak Blasta.

Count Adyn
Persze, nem helyesírási verseny, nem is baj ha elgépel valamit az ember, de ha nincs értelme a mondatoknak azért az elég durva dolog...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Prince23
Egyszerûen nem bírja az írásaimat, mint már írta õmaga. És az ilyen minden kis szóra fog figyelni. Készüljetek fel rá 😄
Nem fogom itt hagyni ezt a topikot miatta. Én nem szóltam be neki, mindig õ kezdte... Egyáltalán nem érzem magam hibásnak.
És még az aláírásval még van képe személyeskedni, h jobban durvuljon a helyzet! Próbál provokálni!

Montanosz
Prince23&Blasta

új magyar romantikus monodráma.
rövid tartalom:

Ha két fél nem egyezik meg, akkor a csütörtöki közgyûlésen nem választják meg a fõpolgármester-helyetteseket és nem állnak fel a bizottságok sem.

Prince23
Ebben a topikban sajnos a cukkolás és a provokálás megy 😞

jól elvagytok<#hehe>
stargatelost
<#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Prince23
Mintha olyan nagy ügy lenne, én nem szoktam mások stilisztikai hibáit figyelni, nem ezért járok ide, hanem fórumozni.
Eddig csak õ kritizált fórumozókat... te/ti nem...
mindenki nekem esik, nem szépirodalmi fórum ez. Ha ennyire nem bír magával, nyísson topikot szépirodalom címmel, azt élvezkedjen ott magának. Nincs idõm ilyenekre, h ellenõrizzem az irásaimat. ez egy internetes fórum...

Prince23
Na azt már nem, nem fogok megalázkodni. ha õ nem ért ebbõl a szóból, sajnálom.
Van képe személyeskedni!
ez a topik csak róla szól, nem is a filmekrõl

Count Adyn
... Ha olyan mondatokat írsz le folyamatosan, mint pl :
"Uwe Boll õ egy maga rendezte filmre ezt a se füle se farka történetet. És hallom egyre jobban a rossz hírnevét a rendezõnek"
akkor az minden magyarul beszélõ embernél kiüti a biztosítékot vazze és magadat járatod le ezzel a fogalmazási szinttel, ne csodálkozz, ha belédkötnek...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
ha zavar az aláírásában a szöveg talán kérd meg,hogy vegye le
ha meg nem veszi lehet menni a modikhoz...
Prince23
Még te támadsz le?
Néz az aláírására! Személyeskedik, próbál lejáratni a fórumon.

desigo
köcsög lámázást kb be kellene fejezni...
Prince23
Látom idéztél te köcsög láma, MÉG SZEMÉLYESKEDÜNK IS most már???? Az idézetben egy példa volt, ha tovább olvastad volna, egy a sok példa közül. Észlény!

Prince23
Érdekes neked minden bajod van... még a saját egyéni, izlési felfogásokkal is. Mi olyan nagy hiba van ebben: idézlek:
"Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?"

Te tényleg egy számalmas görény vagy!

Blasta
Ez is valami mesés volt. KÖSZÖNJÜK!!!!!!
Megtudhattuk végre, hogy Boll 3 éve forgatott filme SZAR, és hogy egyre jobban hallod a rossz hírnevét neki.
Olyat mikor mondasz amit nem tudunk már vagy 2-3 éve?

Ja és: "Távoli kiálltás"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL készvagyok 😊))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
felirattal is élvezhetõ, mert az akción van a hangsúly
persze folytatás semmi a megváltozott közhangulat miatt

- na persze az elõbb nem tettem hozzá hogy nagyon félre sikerült az iraki akció, ha az eredeti célokat nézzük. mivel hát irán megpróbálja betölteni a hatalmi ûrt. és ez senkinek nem jó(((