Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát sikerült megnéznem és függetlenül attól, hogy kamerás, elõre kikötném nem a minõséggel, látvánnyal van a baj stb. ez egy nem jó film<#hehe>#hehe>osztályozni nem szeretném, mert jönnének a "dicséretek"<#hehe>#hehe>
Vedd észre, hogy a többiek is ezért kötnek beléd, nem pedig azért, mert egy általad is B-kategória alatt lévõnek tartott gagyit 85 százalékra értékelsz. Ha gecizni akarnék, akkor énis azt mondanám, hogy a „valjuk” az valljuk, a stilusa, pedig stílusa. Nincs veled semmi problémám és nem is akarok nagyképûsködni, de az ilyen megfogalmazással csak ártasz magadnak, ha pedig ez a maximum (és elõzõ 20 írásod szerint igen), akkor az komoly intelligencia hiányra vall. Na csoki.
Van Damme már Tsui Harkkal kétszer összefutott, mint John Woo Travoltával. A film sztem egész jó, akciófilmnek és a célnak TÖKÉLETESEN megfelel, abban a tudatban is, h még a TriStar adta ki a filmet a Sony alatt. A sztori valjuk be nem egy "adonisz", de a közhely, és maga a hely, vmint borongós-esõs hangvételû stilusa a film legnagyobb erénye szvsz! A színészek: hááát... még is akciófilm ez, állapodjunk meg ennyiben, de azért Van Damme-t, Rob Schneider-t, Rochon-t és Sorvino-t egy filmben látni már megéri.
Ahhoz képest szépen termelt USA-ban a film😊) Majdenm B kategóriás akciófilm.
85% 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de néztem volna ha a film nem lenne az ami. viszont moziba se néznék meg ratyi filmet.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Persz ettõl lehet szar film, de a kritikád emiatt, sajnos nekem semmit sem ér.
kamerás ide, kamerás oda, persze hogy megkellett nézni a haverokkal.
Diesel számomra egy film: Riddick és kész. Kár erõlködnie, nem megy.
Pedig a film jól indul: lepusztult jövõ, leépült külvárosi zsoldos.
Innen mindenki menekül, illetve próbál.
Az eleje hangulatos, már hittem hogy jól szórakozom, csini barnaság is felbukkan, de aztán...
Fõhõsnõnk sír a döglött tigrisekért,macikért, hisztizik a halott emberekért, klisé mindenütt...elõadja a mentsük meg Földet és a ártatlan tekintetû õzikéket. De ez a világ nem ilyen! Nagyon felidegesített.
Persze alaszkában éjjel minusz negyvenben sapi nélkül kószál, kigombolt kabátban, egyszál pólóban...hogy lássuk a cicijét.
És néha megsimogatja Vin izzadt és szõrös mellkasát.Na itt abba hagytam, és elmentem kecskesajtos rántottát sütni, míg a leépült barátaim, persze hogy izgalmasnak találták a filmet....
Mikor lesz már Szárnyas Fejvadász 2?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Alone in the dark 2 -
Plot: The sequel to one of the greatest accomplishments ever captured on film. You are Staff Sargent Max Fightmaster. You are angry and believe me people won't like you when you are angry. Aliens have abducted your dog, and they are going to pay. Armed with only his trusty mythical key-sword-tar he will embark on an adventure of epic proportions.
Az elso mondtatot ajanlom figyelmetekbe! 😄DDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Babylon A.D.
már van a kameráshoz felirat.
ha valaki fanatikus és nem tudja kivárni a sorát))
ON
Értéktelen vacak! Bõdületesen nagyot csalódtam a filmben. Stockwell mozija nagyot bukott is odaát. A sztori unalmas, Bahama képei ugyan nem olyan szépek mint Hawaii, de ez van. Lehet, h az operatõr tehet róla, egyáltalán nem fogott meg a táj szépsége mint pl. a Bolondok aranya-ban vagy éppen Owen Wilson szereplésével készült színészkavalkád-film... ott legalább szép képeket is kaptunk, csak utóbbi film is erre a sorsra jutott mint a Tenger vadjai. Szereplõkrõl ne beszéljünk, semmi karizmatikus képességgel nem tolják fel a film nézhetõségi faktorait. Alba kisasszony sem dobja fel a filmet, ugyan 3-4-szer megvillantotta testi adottságait, de ez édes kevés, h felpontozzam a filmet. Pár cápatámadást ugyan sikerült becserkészni a filmbe a vége fele...
Nem ajánlom senkinek sem ezt a filmet, aki pedig dvd-n megveszi csak magára számítson. Ez a véleméyem errõl a filmrõl😊
20% jóindulattal
Egyszer nézhetõ kategória.
El bírnám viselni azt a környezetet ahol a film játszódik...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csodás zenék, acid jazz, szerethetõ karakterek.
nem szégyenlõs "hétköznapi"leszbikusok - és mindenfajta érdekeltségû lányok, leszbikus transzexuális, és egy öregedõ negyvenes anyuka aki
a békéjét egy vibrátorban leli meg.
groteszk vígjátéknak tünne, de nem az. Sok mély gondolat van benne és Christina Cox és Karyn Dwyer játékától felejthetetlen itt a Másság.
But I'm A Cheerleader (lezmovie)
Clea DuVall nagy kedvencem, azért is mert sok nélkülözés után, családtól elhagyatva, majd' utcakölyökként került kamerák elé, példát mutatva az amerikai álom után vágyóknak, és hát persze született színészként is...
Szóval a film romantikus vígjáték egy szõke-kékszemû amerikai pomponlányról, akit a szülei befizetnek egy melegeket átnevelõ táborba.
Semmi több, de a sok pasztel, rózsaszín, lila és mûvirágok egybõl a Pushing Daisies világára emlékeztettek, és otthon is éreztem magam ettõl. Jól szórakoztam, és DuVall jól csókol!

elõször is, remélem Mark Wahlberg ennél a Max Payne filmben kicsit jobb színészi teljesítményt nyújt, mert a "gyere kislány, szállj be a kocsimba" arcot az "én vagyok a jófiú, bizz bennem" arccal keverni elég gáz és kifejezetten komikus. bár a többiek is csak mászkáltak fel-le mintha fogalmuk sem lenne mit is kéne csinálniuk, szóval van egy olyan érzésem ehhez csöppnyi köze van a forgatókönyvnek is. a történet maga nem volt rossz, bár a "nagy történés" a trailer alapján azért jóval nagyobb mókának igérkezett. egyszer nézhetõ.
"The trees move. Do you not see it?"
gyerekek ez valami vicc? kábé mintha 95-ben készült volna úristen nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
2/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Te jó ég.... sokkal jobbra számítottam
Amennyire VISZONYLAG jónak indult úgy lett elcseszve és összecsapva az utolsó kb fél óra sok értelmetlen baromsággal... capoeirázó kiscsaj aki palacsintát akarna... 3 morcos bácsi aki a scooby doobol szökött, ÉLETBENMARADTAMÉLETBENMARADTAM, 3 néger, akik fegyvert fesznek és reklám... jah nem.... ez a film vége volt csak elfelejtették velem közölni és én nem vettem észre... MERT SEMMI ÉRTELME NEM VOLT...
3/10... de csak azért mert jól indult és mert fentmaradtam miatta 1ig...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A Disney/Pixar egészen új magasságokba emelte a cgi-mozikat. Lehetne önteni a szavakat, de egyetlen szóval még jobban ki lehet fejezni:
Zseniális.
(szinkronos)
7/10
sajnos itt nyíregyházán nem meg csak szinkronnal,de még így is jó volt.kíváncsi vagyok,mi lesz eredetiben.nem néztem trailert,meg nem olvastam róla,de annyit tudtam,h valahol feltûnik benne tom cruise is.na,elég jót vigyorogtam,amikor felfedeztem,úgy a film felénél😊...
a film elõtti "trailerek" meg simán 10/10-ek.
Iron man
Jobbra számítottam, jóindulattal 7/10. Azért Hd-n jó lesz... 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Legjobb a vár volt, ahol az emberek visszamentek az idõben a középkorba xDDDD
Taken
Korrekt akció, nyáladzsá minimális - bõven elfogadható - a sztori egész tûrhetõ, és rendkívül kemény és brutális, valószínûleg pont ettõl mûködik. Szórakoztató. Masszív 8/10 - akció mûfajban úgysem volt mostanában értékelhtõ alkotás (Crank-et leszámítva 😄D)
Doomsday
A zombis filmek mellet még a poszt-apokaliptikus filmekkel szembem vagyok erõsen elfogult (Mad Max rulz). Én élveztem, de alapvetõen ordít róla az idiótaság. Történet mint olyan nincs, az egész film madzagra fûzött akciójelenetek sorozat. Egy kis ízelítõ, hogy mikkel sokkol a cucc (idõrendi sorrend):
SPOILER SPOILER SPOILER - Mondjuk sztori nincs, szóval mind1
London-jövõ-vírus, fõhõs bemegy a lezárt területre utána nézni, hogy akad-e vakcina, sötét kihalt Glasgow ahol rendeznek egy cuki hentet (kb 100-150 arcot likvidálnak, majd elviszik õket a kannibálok (😄DD) - cirkuszjelenet iszonyat ökör zenére, aholis élve megsütik, lefejezik és mgeszik az egyik szereplõt. Ezután szökés-menekülés egy gõzmozdonnyal (!!!), rövid átkelés egy atombunkeren, majd hõseinket megállítja egy kb XVI. századi nehézlovas az erdõben, és íjászok támadják meg õket.. Átkerülnek egy várba, ahol a lány élethalál harcot vív egy (ránézésre) 3m magas orkkal, miközben a néger társa kézigránátokkal lebontja a fél erõdöt.. Innen lóval visszamenekülnek a bunkerba, aholis egy ládában találnak egy pikk-pakk bentley continental GT-t (!! 😄 !!), amivel lelépnek, de közben a cirkuszos arcok a nyomukba erednek VW bogarakkal, meg mindenféle ócskavassal, 15 percig hatan pofozzák egymást a bentleyben (menet közben!!!), ami végül 160al átszakít egy buszt ami cafatokra szakad, és megússza karcolások nélkül, majd 2km-rel arréb megáll, mert megjött a fõmufti kintrõl egy kopterrel.. WTF???!!!
Nem tudom értékelni, mert annyira beteg volt, hogy már majdnem tetszett 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kibaszott jó😊 9,5/10
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
egyes részek sírva röhögõsek egyes részek pedig idegesítõek
de azért mindenkinek ajánlom...
8/10
Nagyon jó kis zenés-verses összeállítás Jim Morrison mûveibõl és persze Hobo... aminek minden egyes szavára odafigyel az ember... nagyszerû egy versmondó/blues énekes ez az emberke😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2027-már 18 éve nem született ember a Földön....
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kicsit félve fogtam neki a filmnek. Kételkedtem hogy tudná bemutatni egy teljesen lebénult ember (aki az agyvérzésig az ELLE magazin fõszerkesztõje volt) utolsó heteit a film, de nagyon nagy élmény volt. Mindenkinek ajánlom!!!
ez valóban jó film volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hihetetlen ez a film, spoliert nem rakok ki, mert fölösleges, fölösleges a sztori, a karakterek, fölösleges, hogy mi fog történni, ezerszer látott film, ezerszer feldolgozott semmi újdonsággal nem szolgál, de ez 3D és magyarba is adják. Nálam az év mozis élménye, a film egy gagyi de amit az elsõ 20 perc után kapunk a jegyünkért, amikor leereszkedünk a Föld közepébe, semmi újjal nem szolgál a film, dinók, földalatti tenger, emberevõ növények, óriás gombák, de a látvány 3D miatt<#eljen>#eljen> hihetetlen érzés, és végre nem dokumentum filmek, hanem egész estés mozifilm a 3D moziban. Ez az a film, amit ha egy mozinézést terveztél az évben, meg kell nézni, mert ott hatalmas élmény. Az Indiana Jones-os koppintós bányacsillés jelenet fantasztikus, az év jelenete. Még egyszer leírnám ez a nagy lelkesedés a 3D-nek szól, és az ezek a megjegyzések, hogy "év mozi..." stb. a 3D élménynek, csak szólok mielõtt jönnének a lövések. A film 10/5, de mint moziélmény 10/11<#hehe>#hehe>
Mindenki a moziba, remek szórakozás.

Élvezetes, könnyed vígjáték, talán a Gilmore Girls még ilyen jó.
Jessica szingli, de "rémülten", kétségbeesve keresi a nagy Õt.
Randizik szorgalmasan: az egyik pasi neki sírja el, milyen fantasztikus is volt az elõzõ barátnõje, a másik nyálas, a harmadik a fizetésnél centre kiszámolja, hogy mennyivel tartozik Jessica a vacsoráért, a negyedik egyszerûen le akarja teperni, az ötödik teszetosza, a hatodik tenyérbemászó, és így tovább....
És végül! Talán felbukkan az Igazi!?
Igen! Bár gúnyt ûzött belõle a sors: a nagy Õ ugyanis egy leszbikus nõ.
Szóval kellemes kikapcsolódást nyújt ez a leszbikus film.
Fõszerep: Jennifer Westfeldt, és Scott Cohen (aki nagy kedvencem a Tizedik királyság óta)
- amúgy most leszbikus filmhetet tartok, így még jövök pár ajánlóval -
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.