Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Tropic thunder
egyszer nézhetõ, de sajnos egy két kivétellel a poénok nagy része a káromkodáson és a fingáson alapszik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bulykin
The Fall
10/6
fantasy, szóval elég érdekes volt😊 nekem tetszett, viszont volt néha olyan pillanat amikor nem igazán kötötte le a figyelmem, szal nem annyira ütõs, csakegyszernézõsmúví^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Sir Quno Jedi
HellBoy 1

Újranéztem, jó volt! Egész pofás, talán a végét leszámítva. Így a kettõ után újranézni érdekes volt. Nekem bejött.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
tegnap mikor hazaértem, bkapcsoltam a TV-t, és a TV2n ez a gyöngyszem ment: Vészkód - a Rubicon összeesküvés 😄DD Miért csinálnak ilyen filmeket, és egyáltalán ki az a fasz aki ezeket megveszi?... az egész film egy szot sem érdemelne, de talán annyit hogy egy predator koppintas, bár nem néztem végig, az elsõ fél ora ezt sugallta 😊 Ja és pár hete még itt cikkeztek hogy a TV2 majd most idén megint nem tudom már hanyadszorra belehuz, és lenyomja az RTL-t, nem mintha ott szinvonalasabb produkciok lennének, na de pfff.... 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Hat most mit csinaljanak... ez a jelmez volt occsoert 😄 Tenyleg megafos film volt amugy. Olyan gagyi volt az egesz, mint egy ifjusagi sorozat.
Prince23
A mamut

Még véleményt sem érdemel, h írjak róla. Az effektek - pl a mamutnál, pfff - borzalmasak. S a történet és annak folyamatos elõre haladása bûnrossz. És ilyen moziba az ember elcsodálkozik, h mi a búbánatot keres a Láthatalan ember sztárja mellett Tom Skerritt?
5%

Egy igaz ügy
Sean Connery egy gyilkosságért elítélt fiatal fekete férfi ügyében kezd el újra nyomozni. Csavarokkal és feszültséggel teli sztori, remek színészi alakításokkal, vidéki környezettel (külön tetszett, hogy nem egy nagyvárosban játszódik) Connery hozza "bölcs" figurát simán, Ed Harris mint pszichopata, egyszerû de "eszelõs", Laurence Fishburne pedig nagyon jól hozza a tahó, kemény zsarut. 10/9

Az ügyfél
Egy fiú beszélgetése egy öngyilkosságra készülõ emberrel (aki a maffia emberre) "kis" bonyodalmat okoz számára, egyetlen segítsége a Susan Sarandon által játszott ügyvédnõ. Remek alap, egy remek filmhez valahogy sikerült megoldani, hogy a komoly sztorihoz képest még is könnyed film szülessen, ehhez nagyban hozzájárult a "tökös" gyerek karaktere és ügyvédnõ közötti párbeszédek, nagyon tetszett Tommy Lee Jones "utálni való" fõügyész karaktere is, nagyon illet a szerep hozzá. 10/8

E két film is jó példa arra, hogy néha az egyszerûbb jobb. Semmi "extra" nincs bennük és mégis nagyon jó filmek, hiányolom a mai halivúdból az ilyen filmeket.
<#hehe>
Seth
Elnézést kérek, már kezdem is a harakirit

PSN ID.: Beegabor

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Telefonos resz mindent visz! En regota nem rohogtem ugy jeleneten!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Ne izédd a Zohan bácsit!

Gyjó volt. Nem fenomenális, de kuncogós, néha röhögõs. Meg tudom érteni, hogy ha valakinek nem jön be, de én élveztem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Egyet vetitettek magyar mozikban is, az Old meg a Shogunt cimmel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hát a lent írt ninja bosszúja, ez se tudod eretnek?!<#falbav><#hehe>hívom is a boszorkánycsõszfõsámánt<#taps>végre rakhatunk egy kis mágját, kifestjük a szemedet, fekete pizsamába rakunk,feláldozunk sho kosugi tiszteletére<#hehe>
nem az már nagyon durva volt<#hehe>hihetetlen film, mindenkinek látni kell<#mf2><#eplus2>valódi kínzás
Seth
Az melyik filmje volt, csak a végére emlékszem tisztán , volt egy ezüst álarcos ninja meg ez a Sho arc és a végén egy felhõkarcoló tetején küzdöttek meg és a végén Sho arc szétnyiszálta, spriccelt a vér mint állat és az is kiderült hogy az álarcos asszem a legjobb haverja volt 😄
Ennyi,aki emlékszik írja a címet

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Már csak a Ninja szinre lép cimû film hiányzik Franco Nero fõszereplésével ! Az is egy nagy Ninja-s film ! <#eljen>
<#eljen><#hehe>
Sho Kosugi<#eljen>a mester visszatér a Wachowski testvérek Ninja Assassinjében<#wink>A vak végzetben is jó volt a kis mellékszerepében<#wink>amúgy van neki egy kifejezetten jó filmje szerintem,a címére nem emlékszek,nagyon régen láttam-egy szamurájt játszik, aki talán kíséri a kamasz uralkodót Spanyolországba, talán fogságba is esnek a törököknél (a fõnököt J.R."Gimli" Davies játssza) van egy jelenet,hogy versengenek hogy melyik a jobb penge a spanyol vagy a japán katana. Vagy 10 éve láttam, de akkor kifejezetten tetszett <#hehe> na még írtam utána néztem<#hehe>szamurájok fejedelme(kabuto) aki szereti a "halivódosabb" lightosabb szamuráj filmeket annak ajánlom, így tíz év távlatából<#hehe>
Dynamic
Nem.Ez egy Sho Kosugi film. Szerintem te erre gondolsz.
Sephi
Az melyik? Nem az amikor valami zsaru csaj megtalal egy ninja kardot ?😄

Montanosz
Ez volt életem elsõ videója, csak a müvházban volt a falu egyetlen videómagnója, ott néztünk filmeket esténként.
asszem ez olyan 1988 körül volt.
szétizgultuk magunkat)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wesker24
A ninja bosszuja ! (1983)

Nagyon jó egy ninja-s film még most is ! 10/9
Bulykin
A hiheteten Hulk
10/7
nehézkesen indult be, de utána nagyon jóra sikeredett, Hulknak az a támadása nagyon fasza volt^^ HULK PUNCH!!
lesz kövi rész? mert úgy volt vége, szal logikus, nem is értem miért kérdezemXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

artschi
Tökéletes célpont
Kb. 15 éve láttam a filmet elõször 😊
Van Damme 2. legjobb filmje, az Idõzsaru után 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

wesker24
Captivity (Uncut) Ma jött meg a DVD az USA-ból !

Megnéztem a filmet egyszerûen perfect ! Igy vágatlanul nálam benne van a TOP 5 horror filmek között ! Hogy az amcsik mennyi mindent kivágtak te jó ég ! Nálam simán 10/8,5
Prince23
Így van

[Jakuza]
The Art of War II - Betrayal

4.5/10

Wesley egyre csuszik le a sulyeszton, mint elodei,pl Segal.
Ez a film valami borzaszto, osszegyujtottek benne a csapnivalo rendezot,forgatokonyvirot, operatort es sorolhatnam.
Az egesz film egy hanyag osszefercelt munka, meg egyszer megnezni is kinszenvedes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Prince23
Vantage Point

Feszültség, izgalom megállás nélkül, szó szerint pörgõs film. Mindenki nézze meg, kötelezõ darab! Hasonlításképpen Michael Douglas testõr filmje elbújhat emellett. Pete Travis szerintem maradandó alkotást tett le Neak H. Moritz-ék asztalára, a maga kis 72 milliós bevételével csak büszkélkedhet a Columbia (sony) is! Emellett még parádés szinészkavalkád is van, jól kiválasztott helyszin, közhelyek, és mindemellett fogyasztható (bár vannak logikai bakik benne, de sebaj) történettel is rendelkezik. Kötelezõ darab!
Ha tetszett a Királyság, ez is fog!
92%

<#hehe>
Blasta
"egyszerûen én ilyen egyszerû gyerek vagyok"

Vazze, legközelebb korábban világosíts már fel, megspóroltunk volna egy rakás karaktert ha ezt már elõre tisztázzuk 😊))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nehogy azt hidd, hogy nem értem, azért nem is értékelem õket<#wink>egyszerûen én ilyen egyszerû gyerek vagyok<#hehe>nem tudom másképp kifejezni, de leírom-teljesen kedv függõ, hogy mit nézek és hogyan valamikor gondolok egyet és megnézem moziban ami érdekel,de valamikor meg megnézem kamerásan ugyanúgy egy filmet ami szintén érdekel, és általában ami nem érdekel meg se nézem vagy megvárom jobb minõségbe, ezek mind csak jönnek maguktól, nem nagyon bassza fel a vércukoszintem, nem nagyon rágom le a körmöm, hogy most mit hogyan ekkor meg akkor megyek a moziba,erre az elõadásra,teljesen kedvtõl függ jólesik elmenni 40 km most azért a filmért,vagy otthon nézzem kamerásan (esetleg most van kedvem angolul nézni, vagy nincs kedvem annyira figyelni várjak feliratot stb.)és persze, hogy jobb moziban+vagy otthon dvd minõségben,de mikor hogy van kedvem és mihez.
Montanosz
Spider Lillies

A Teddy Awards nyertese, a tajvani Zero Chou filmje.
Talán a keresztény kultúra hiánya hogy ázsia szexre éhes állampolgárai nem érzik bûnnek a szodómiátt, vagy fiatal lányok kukkolását a neten.Pénzért, mondjuk.
Jade is ezt teszi a webkamera másik oldalán, mutatja magát az internet éjjeli ragadózóinak, diáklány létére.
A lány olyan tetoválást szeretne, mint késõbb kiderül, amihez átok kapcsolódik.
Ettõl az egész film olyan nyomasztó légkörû lesz, és végig olyan érzésünk van hogy valami elkerülhetetlen fog bekövetkezni, már ugye a sorsát senki nem kerülheti el. De hát ezért is nézünk ázsiai filmeket, valahogy közelebb állnak a szellemvilághoz, mint mi.
Nem horror, de legalább annyira feszültségteli mint mondjuk a Suttogó folyosók.
A filmen végig fut némi L vonulat is, már a rajomgók kedvéért megjegyezve)))

Blasta
Nem érted.
Egy film teljes egészét akkor fogod élvezni, ha a képet-hangot-sztorit azon a színvonalon kapod meg, amilyennek a készítõk elkészítették.
Ez kb. olyan mint a harmadnapos rántott hús. A célod eléred vele, megszûnik az étvágyad, de sehol nincs az eredeti ízekhez képest...

Loál János
<#confused> Senkinek érzed magad, vagy mi?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

<#hehe>smucig vagyok<#hehe>
azért a csillés jelenet ütött? Nálam legalább is <#eljen>
Montanosz
most már késõ<#vigyor3>
elkönyveltek kameramennek<#gonosz3>
most mindenkit hívj meg egy sörre<#crazya>

SötétBarom
Aki kamerás verziót néz, min nézi??? 14" monitoron, meg 5W-os hangfalon? Nekem kb kínzás lenne, ha bármi ilyet kéne néznem.. A förtelmes hangminõség megöl, nagy TV-n meg borzalom ahogy kinéz.. Kb mintha youtube-on lesném a filmet..

Egyetlen egyszer tettem kivételt, a Ramboval.. Meg akartam nézni moziban, de ezek a szarházi tetves férgek nem voltak képesek játszani, hogy rohadna ki a belük.. Pedig még az országos szinten is görény módon pofátlan (1250ft a sima mozijegy. vicc. pesten ennyiér imaxban voltam :/ ) áraik mellett is megnézem moziban ami érdekel..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

amúgy szerintem meg hagyjuk ezt, ne kezdjük újra mert megint ez megy majd 6 oldalon keresztül,mert jönnek akik igen jó a kamerás, jönnek akik igen jó a dvdrip,jönnek akik meg nem csak eredetit<#hehe> szóval szerintem mindenki azt néz amit akar, amúgy amit kamerásan nézek meg azt mostanában nem is értékelem a korrektség kedvéért,csak egy kis vélemény lsd. B. AD, Trópúsi Vihar
Sephi
Nyugodtan írhatod valakinek.

ez film függõ, valamit megvárok valamit nem, pl: Speed Racert megvártam Dvdrippet,mert az valahogy nem nagyon érdekelt
egyszerû egy kamerás hányadék filmet néztem és így a hidd el a legkisebb gondom volt, hogy kamerás, valahogy minden filmet végigszenvedek (na Wanted kivétel volt) ezt is, de sokat szenvedtem életemben<#hehe>amúgy kibaszott egyszerû mindig elolvasom a comingsoon.net kritikákat és úgy döntöm el mit érdemes megnézni moziban
Egy Indi4-et,Vasembert,Transformerst,Gyûrûk Urát,Utazás a Föld középpontjába 3D megnézek a moziba, mert ott számít, de egy TDK-t, Hetedik, stb. nem nagyon számít hisz nem látványfilmrõl van szó. És az én ízlésem most ne legyen téma, megjegyezném nálam egy filmben elsõ a sztori ott pedig nem nagyon számít a minõség.
Loál János
Nyugodtan írhatod klisének.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Montanosz
nekem egy barátom pár éve 60 kilométert utazott hozzám oda/vissza hogy orosznyelvû, kamerás starwars-t nézzen meg. mindent a rajongókért))))

Sephi
Journey to the center of the earth -

3D jó volt. Story meg... cliché rengeteg 😄

poppe
csak gratulálni tudok, ha el tudtál vonatkoztatni attól, hogy egy kamerás hányadékot néztél! biztos jó ízlésed lehet a filmek terén (is)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Blasta
Akkor kímélnéd a pénztárcád, ha minimum DVDSCRN-t néznél, de inkáb dvdrip-et, ha kamerás filmet nézel, gyakorlatilag nem is azt a filmet látod amit a többiek a moziban (kis túlzással).

Azt kéne megérteni, hogy lehet, hogy a történet nem szenved csorbát egy kamerás verziós filmnél, de MINDEN MÁS IGEN, és azok is ugyan úgy hozzájárulnak egy film minõségéhez, szinvonalához, élményfaktorához (pláne egy látványfilm esetében, mint a Babylon...)

nem, inkább a pénztárcámat kímélem, + az idegrendszeremet, hogy ezért meg azért miért adtam ki pénzt a moziban<#hehe> és igen megint nyertem b. ad-n<#hehe>