Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A hazafit láttad? Mel Gibson karakterének az egyik fiát játssza. Emlékezetest alakít.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
m1-en ment kedd még este. Bevallom, nem vagyok egy érzelgõs fajta, de eléggé gyomorforgatónak találom ezt a filmet. Leírok pár dolgot, dokfilmnél talán megbocsátjátok, hogy lényegi részt is megemlítek.
Itt van egy kis leírás a porthu szerint, de szerintem ez szavakkal nehezen körvonalazható:
"Holodomor - tömeges kiéheztetés. Ukrajnában, 75 évvel ezelõtt, ötszáz nap alatt mértékadó becslések szerint is legalább nyolcmillió ember, ebbõl hárommillió gyermek halt éhen a sztálini rezsim kötelezõ élelmiszer beszolgáltatása, illetve elkobzása következtében."
Pár dolog amit említettek a filmben:
- Az éhínség olyan mértékû volt, hogy abban a faluban, ahol egyik évben még 4 általános iskolai osztály volt, a következõben bezárták az iskolát.
- Amikor már nem volt mit (gabona) beszolgáltatni Sztálinnak, akkor megkapták az ukázt, hogy KERESSETEK!
- Akik szökni próbáltak nyugatra, azokat kivégezték, vagy egyszerûen körbezárták a falvakat, és éhenhaltak.
- Egyes becslések szerint majdnem 4 millió gyerek halt éhen, vagy lett a kannibalizmus áldozata. Igen, egymást ették az emberek, mikor már megbomlott az elméjük. A nem saját faluból származó élelem után kutatókat elfogták, és megették.
- Amikor a Nyugat ki akarta vizsgálni, hogy igazak-e a szóbeszédek, és embereket küldött az éhínség feltérképezésére, akkor a szovjetek olyan helyekre vitték csak õket, ahol természetesen nem volt éhezés.
- A Szovjetunióban tilos volt beszélni az éhezésrõl.
Ezt szavakkal így kissé nehéz visszaadni.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
B kategóriás fantasy akcióhorror. Történet dióhéjban: Bukarestben rajtaütésszerûen ellopják Attila mellvértjét, aztán pedig kirámolják Cerberus õrizetében lévõ Attila kardját is valahol Romániában, Bukarest környékén egy magyar várban. A sztori ily' módon gyenge, a színészek éppen elfogadhatóak. Egyedül Emmanuelle Vaugier és Sebastian Spence játéka miatt nézhetõ B-film, fõleg elõbbiért. Az eleje tulajdonképpen még hozta is az átlag, középszer B kategóriáját, de a végére nagyon legyengült cselekményileg a film nézhetõségi faktora szerintem. Egyszer meglehet nézni, lehetõleg a tv-ben, szigorúan 😄 Jobban szórakoztam ezen a filmen egy fokkal, mint a förtelmes technikával "megáldott" Universal-os Skorpiókirály2-õn! Még ez a B kategóriás technikai megoldás is simán veri a Skorpiokirály 2-õt vizualitásokban.
40% jóindulattal
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Yo, Bitch!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnap nagy örömömre volt az AXN-n......Iszonyat film.....az osztások nagyon durvák......végig szakadtam a filmen.......10/9
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem volt rossz, volt pár jó poén benne (Frog tesók :d), amúgy semmi extra... Nem ez lesz a kedvenc vámpíros filmem, de nézhetõ volt... Jó volt látni Kiefer Sutherlandot ilyen fiatalon... 😊
6/10
egyszer nézhetõ, de sajnos egy két kivétellel a poénok nagy része a káromkodáson és a fingáson alapszik...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/6
fantasy, szóval elég érdekes volt😊 nekem tetszett, viszont volt néha olyan pillanat amikor nem igazán kötötte le a figyelmem, szal nem annyira ütõs, csakegyszernézõsmúví^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Újranéztem, jó volt! Egész pofás, talán a végét leszámítva. Így a kettõ után újranézni érdekes volt. Nekem bejött.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még véleményt sem érdemel, h írjak róla. Az effektek - pl a mamutnál, pfff - borzalmasak. S a történet és annak folyamatos elõre haladása bûnrossz. És ilyen moziba az ember elcsodálkozik, h mi a búbánatot keres a Láthatalan ember sztárja mellett Tom Skerritt?
5%
Sean Connery egy gyilkosságért elítélt fiatal fekete férfi ügyében kezd el újra nyomozni. Csavarokkal és feszültséggel teli sztori, remek színészi alakításokkal, vidéki környezettel (külön tetszett, hogy nem egy nagyvárosban játszódik) Connery hozza "bölcs" figurát simán, Ed Harris mint pszichopata, egyszerû de "eszelõs", Laurence Fishburne pedig nagyon jól hozza a tahó, kemény zsarut. 10/9
Az ügyfél
Egy fiú beszélgetése egy öngyilkosságra készülõ emberrel (aki a maffia emberre) "kis" bonyodalmat okoz számára, egyetlen segítsége a Susan Sarandon által játszott ügyvédnõ. Remek alap, egy remek filmhez valahogy sikerült megoldani, hogy a komoly sztorihoz képest még is könnyed film szülessen, ehhez nagyban hozzájárult a "tökös" gyerek karaktere és ügyvédnõ közötti párbeszédek, nagyon tetszett Tommy Lee Jones "utálni való" fõügyész karaktere is, nagyon illet a szerep hozzá. 10/8
E két film is jó példa arra, hogy néha az egyszerûbb jobb. Semmi "extra" nincs bennük és mégis nagyon jó filmek, hiányolom a mai halivúdból az ilyen filmeket.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyjó volt. Nem fenomenális, de kuncogós, néha röhögõs. Meg tudom érteni, hogy ha valakinek nem jön be, de én élveztem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennyi,aki emlékszik írja a címet
PSN ID.: Beegabor
asszem ez olyan 1988 körül volt.
szétizgultuk magunkat)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
10/7
nehézkesen indult be, de utána nagyon jóra sikeredett, Hulknak az a támadása nagyon fasza volt^^ HULK PUNCH!!
lesz kövi rész? mert úgy volt vége, szal logikus, nem is értem miért kérdezemXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Kb. 15 éve láttam a filmet elõször 😊
Van Damme 2. legjobb filmje, az Idõzsaru után 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Megnéztem a filmet egyszerûen perfect ! Igy vágatlanul nálam benne van a TOP 5 horror filmek között ! Hogy az amcsik mennyi mindent kivágtak te jó ég ! Nálam simán 10/8,5
4.5/10
Wesley egyre csuszik le a sulyeszton, mint elodei,pl Segal.
Ez a film valami borzaszto, osszegyujtottek benne a csapnivalo rendezot,forgatokonyvirot, operatort es sorolhatnam.
Az egesz film egy hanyag osszefercelt munka, meg egyszer megnezni is kinszenvedes.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Feszültség, izgalom megállás nélkül, szó szerint pörgõs film. Mindenki nézze meg, kötelezõ darab! Hasonlításképpen Michael Douglas testõr filmje elbújhat emellett. Pete Travis szerintem maradandó alkotást tett le Neak H. Moritz-ék asztalára, a maga kis 72 milliós bevételével csak büszkélkedhet a Columbia (sony) is! Emellett még parádés szinészkavalkád is van, jól kiválasztott helyszin, közhelyek, és mindemellett fogyasztható (bár vannak logikai bakik benne, de sebaj) történettel is rendelkezik. Kötelezõ darab!
Ha tetszett a Királyság, ez is fog!
92%