Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Hát szerepel vagy 10 percet,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végül meghal mert idióta😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
vmikor rég igen, de már annyira nem emlékszek rá, majd beszerzem és megnézem ujra😄

Yo, Bitch!

Prince23
Hát igen R.I.P.
A hazafit láttad? Mel Gibson karakterének az egyik fiát játssza. Emlékezetest alakít.

ForzaInter
én csípem az ilyen stílusó filmeket😄

Heath Ledger de fura volt látni:S

Yo, Bitch!

Prince23
Nekem nem jött be 😄
4.5/10

ForzaInter
10 dolog amit utálok...

8/10

Yo, Bitch!

Prince23
Nem... de h jön eme rendezõ ehhez a Cerberus kommenthez? 😄 Nyílvánvaló h van stilusa a rendezõnek😄

Montanosz
Pedro Almodóvar filmet láttál már?

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

zaki
Old School

Will Ferrell egy állat... 😄

6/10

Bucser
40? no more question...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
"egy ember halála tragédia...milliók halála statisztikai adat"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Z
Ukrajnai éhínség - magyar dokumentumfilm

m1-en ment kedd még este. Bevallom, nem vagyok egy érzelgõs fajta, de eléggé gyomorforgatónak találom ezt a filmet. Leírok pár dolgot, dokfilmnél talán megbocsátjátok, hogy lényegi részt is megemlítek.

Itt van egy kis leírás a porthu szerint, de szerintem ez szavakkal nehezen körvonalazható:
"Holodomor - tömeges kiéheztetés. Ukrajnában, 75 évvel ezelõtt, ötszáz nap alatt mértékadó becslések szerint is legalább nyolcmillió ember, ebbõl hárommillió gyermek halt éhen a sztálini rezsim kötelezõ élelmiszer beszolgáltatása, illetve elkobzása következtében."

Pár dolog amit említettek a filmben:
- Az éhínség olyan mértékû volt, hogy abban a faluban, ahol egyik évben még 4 általános iskolai osztály volt, a következõben bezárták az iskolát.
- Amikor már nem volt mit (gabona) beszolgáltatni Sztálinnak, akkor megkapták az ukázt, hogy KERESSETEK!
- Akik szökni próbáltak nyugatra, azokat kivégezték, vagy egyszerûen körbezárták a falvakat, és éhenhaltak.
- Egyes becslések szerint majdnem 4 millió gyerek halt éhen, vagy lett a kannibalizmus áldozata. Igen, egymást ették az emberek, mikor már megbomlott az elméjük. A nem saját faluból származó élelem után kutatókat elfogták, és megették.
- Amikor a Nyugat ki akarta vizsgálni, hogy igazak-e a szóbeszédek, és embereket küldött az éhínség feltérképezésére, akkor a szovjetek olyan helyekre vitték csak õket, ahol természetesen nem volt éhezés.
- A Szovjetunióban tilos volt beszélni az éhezésrõl.

Ezt szavakkal így kissé nehéz visszaadni.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Prince23
Cerberus

B kategóriás fantasy akcióhorror. Történet dióhéjban: Bukarestben rajtaütésszerûen ellopják Attila mellvértjét, aztán pedig kirámolják Cerberus õrizetében lévõ Attila kardját is valahol Romániában, Bukarest környékén egy magyar várban. A sztori ily' módon gyenge, a színészek éppen elfogadhatóak. Egyedül Emmanuelle Vaugier és Sebastian Spence játéka miatt nézhetõ B-film, fõleg elõbbiért. Az eleje tulajdonképpen még hozta is az átlag, középszer B kategóriáját, de a végére nagyon legyengült cselekményileg a film nézhetõségi faktora szerintem. Egyszer meglehet nézni, lehetõleg a tv-ben, szigorúan 😄 Jobban szórakoztam ezen a filmen egy fokkal, mint a förtelmes technikával "megáldott" Universal-os Skorpiókirály2-õn! Még ez a B kategóriás technikai megoldás is simán veri a Skorpiokirály 2-õt vizualitásokban.
40% jóindulattal

Jano
See no evil, hear no evil

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Angol cime??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a régi vígjátékok sokkal jobbak mint a mostaniak, például ez is<#eljen><#worship>végig röhögi az ember
ForzaInter
hatalmas film, egyik legjobb vígjáték amit valaha láttam, de csak szinkronnal az igazi.

Yo, Bitch!

Bucser
"Ne kezelj úgy mint egy vakot!!"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
Vaklárma

Tegnap nagy örömömre volt az AXN-n......Iszonyat film.....az osztások nagyon durvák......végig szakadtam a filmen.......10/9

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Blasta
Jaaaaa, ez tényleg ütött. 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
Az elveszett fiúk

Nem volt rossz, volt pár jó poén benne (Frog tesók :d), amúgy semmi extra... Nem ez lesz a kedvenc vámpíros filmem, de nézhetõ volt... Jó volt látni Kiefer Sutherlandot ilyen fiatalon... 😊

6/10

Tikal
Tropic thunder
egyszer nézhetõ, de sajnos egy két kivétellel a poénok nagy része a káromkodáson és a fingáson alapszik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bulykin
The Fall
10/6
fantasy, szóval elég érdekes volt😊 nekem tetszett, viszont volt néha olyan pillanat amikor nem igazán kötötte le a figyelmem, szal nem annyira ütõs, csakegyszernézõsmúví^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sir Quno Jedi
HellBoy 1

Újranéztem, jó volt! Egész pofás, talán a végét leszámítva. Így a kettõ után újranézni érdekes volt. Nekem bejött.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
tegnap mikor hazaértem, bkapcsoltam a TV-t, és a TV2n ez a gyöngyszem ment: Vészkód - a Rubicon összeesküvés 😄DD Miért csinálnak ilyen filmeket, és egyáltalán ki az a fasz aki ezeket megveszi?... az egész film egy szot sem érdemelne, de talán annyit hogy egy predator koppintas, bár nem néztem végig, az elsõ fél ora ezt sugallta 😊 Ja és pár hete még itt cikkeztek hogy a TV2 majd most idén megint nem tudom már hanyadszorra belehuz, és lenyomja az RTL-t, nem mintha ott szinvonalasabb produkciok lennének, na de pfff.... 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Hat most mit csinaljanak... ez a jelmez volt occsoert 😄 Tenyleg megafos film volt amugy. Olyan gagyi volt az egesz, mint egy ifjusagi sorozat.
Prince23
A mamut

Még véleményt sem érdemel, h írjak róla. Az effektek - pl a mamutnál, pfff - borzalmasak. S a történet és annak folyamatos elõre haladása bûnrossz. És ilyen moziba az ember elcsodálkozik, h mi a búbánatot keres a Láthatalan ember sztárja mellett Tom Skerritt?
5%

Egy igaz ügy
Sean Connery egy gyilkosságért elítélt fiatal fekete férfi ügyében kezd el újra nyomozni. Csavarokkal és feszültséggel teli sztori, remek színészi alakításokkal, vidéki környezettel (külön tetszett, hogy nem egy nagyvárosban játszódik) Connery hozza "bölcs" figurát simán, Ed Harris mint pszichopata, egyszerû de "eszelõs", Laurence Fishburne pedig nagyon jól hozza a tahó, kemény zsarut. 10/9

Az ügyfél
Egy fiú beszélgetése egy öngyilkosságra készülõ emberrel (aki a maffia emberre) "kis" bonyodalmat okoz számára, egyetlen segítsége a Susan Sarandon által játszott ügyvédnõ. Remek alap, egy remek filmhez valahogy sikerült megoldani, hogy a komoly sztorihoz képest még is könnyed film szülessen, ehhez nagyban hozzájárult a "tökös" gyerek karaktere és ügyvédnõ közötti párbeszédek, nagyon tetszett Tommy Lee Jones "utálni való" fõügyész karaktere is, nagyon illet a szerep hozzá. 10/8

E két film is jó példa arra, hogy néha az egyszerûbb jobb. Semmi "extra" nincs bennük és mégis nagyon jó filmek, hiányolom a mai halivúdból az ilyen filmeket.
<#hehe>
Seth
Elnézést kérek, már kezdem is a harakirit

PSN ID.: Beegabor

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Telefonos resz mindent visz! En regota nem rohogtem ugy jeleneten!

Sir Quno Jedi
Ne izédd a Zohan bácsit!

Gyjó volt. Nem fenomenális, de kuncogós, néha röhögõs. Meg tudom érteni, hogy ha valakinek nem jön be, de én élveztem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Egyet vetitettek magyar mozikban is, az Old meg a Shogunt cimmel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hát a lent írt ninja bosszúja, ez se tudod eretnek?!<#falbav><#hehe>hívom is a boszorkánycsõszfõsámánt<#taps>végre rakhatunk egy kis mágját, kifestjük a szemedet, fekete pizsamába rakunk,feláldozunk sho kosugi tiszteletére<#hehe>
nem az már nagyon durva volt<#hehe>hihetetlen film, mindenkinek látni kell<#mf2><#eplus2>valódi kínzás
Seth
Az melyik filmje volt, csak a végére emlékszem tisztán , volt egy ezüst álarcos ninja meg ez a Sho arc és a végén egy felhõkarcoló tetején küzdöttek meg és a végén Sho arc szétnyiszálta, spriccelt a vér mint állat és az is kiderült hogy az álarcos asszem a legjobb haverja volt 😄
Ennyi,aki emlékszik írja a címet

PSN ID.: Beegabor

wesker24
Már csak a Ninja szinre lép cimû film hiányzik Franco Nero fõszereplésével ! Az is egy nagy Ninja-s film ! <#eljen>
<#eljen><#hehe>
Sho Kosugi<#eljen>a mester visszatér a Wachowski testvérek Ninja Assassinjében<#wink>A vak végzetben is jó volt a kis mellékszerepében<#wink>amúgy van neki egy kifejezetten jó filmje szerintem,a címére nem emlékszek,nagyon régen láttam-egy szamurájt játszik, aki talán kíséri a kamasz uralkodót Spanyolországba, talán fogságba is esnek a törököknél (a fõnököt J.R."Gimli" Davies játssza) van egy jelenet,hogy versengenek hogy melyik a jobb penge a spanyol vagy a japán katana. Vagy 10 éve láttam, de akkor kifejezetten tetszett <#hehe> na még írtam utána néztem<#hehe>szamurájok fejedelme(kabuto) aki szereti a "halivódosabb" lightosabb szamuráj filmeket annak ajánlom, így tíz év távlatából<#hehe>
Dynamic
Nem.Ez egy Sho Kosugi film. Szerintem te erre gondolsz.
Sephi
Az melyik? Nem az amikor valami zsaru csaj megtalal egy ninja kardot ?😄

Montanosz
Ez volt életem elsõ videója, csak a müvházban volt a falu egyetlen videómagnója, ott néztünk filmeket esténként.
asszem ez olyan 1988 körül volt.
szétizgultuk magunkat)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

wesker24
A ninja bosszuja ! (1983)

Nagyon jó egy ninja-s film még most is ! 10/9
Bulykin
A hiheteten Hulk
10/7
nehézkesen indult be, de utána nagyon jóra sikeredett, Hulknak az a támadása nagyon fasza volt^^ HULK PUNCH!!
lesz kövi rész? mert úgy volt vége, szal logikus, nem is értem miért kérdezemXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

artschi
Tökéletes célpont
Kb. 15 éve láttam a filmet elõször 😊
Van Damme 2. legjobb filmje, az Idõzsaru után 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

wesker24
Captivity (Uncut) Ma jött meg a DVD az USA-ból !

Megnéztem a filmet egyszerûen perfect ! Igy vágatlanul nálam benne van a TOP 5 horror filmek között ! Hogy az amcsik mennyi mindent kivágtak te jó ég ! Nálam simán 10/8,5
Prince23
Így van

[Jakuza]
The Art of War II - Betrayal

4.5/10

Wesley egyre csuszik le a sulyeszton, mint elodei,pl Segal.
Ez a film valami borzaszto, osszegyujtottek benne a csapnivalo rendezot,forgatokonyvirot, operatort es sorolhatnam.
Az egesz film egy hanyag osszefercelt munka, meg egyszer megnezni is kinszenvedes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Prince23
Vantage Point

Feszültség, izgalom megállás nélkül, szó szerint pörgõs film. Mindenki nézze meg, kötelezõ darab! Hasonlításképpen Michael Douglas testõr filmje elbújhat emellett. Pete Travis szerintem maradandó alkotást tett le Neak H. Moritz-ék asztalára, a maga kis 72 milliós bevételével csak büszkélkedhet a Columbia (sony) is! Emellett még parádés szinészkavalkád is van, jól kiválasztott helyszin, közhelyek, és mindemellett fogyasztható (bár vannak logikai bakik benne, de sebaj) történettel is rendelkezik. Kötelezõ darab!
Ha tetszett a Királyság, ez is fog!
92%