Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Star Wars: The Clone Wars
--------------------------------
7/10

Simán vállalható, marha jól elszórakoztam rajta 😊
Persze, érezni, hogy gyerekfilm, a dialógusok olyan eccerûek mint a tök, néhol pedig kifejezetten fájnak, a cselekményt pedig követni tudja egy 6 éves is, de akkor is gyakorlatilag VÉGIG EKSÖN, és rajzfilmhez képest olyan eksön, amit jópárszor visszapörget az ember. Legalábbis én visszatekertem jópár jelenetet.

Ami nem tetszett, hogy a fõszereplõk nagy része nem vállalta a szinkront. Namost megértem, ha ez nem feltétel, de C3PO, Christopher Lee mellett még a nagy Samuel L. Jacson is elvállalta, akkor a többiek miért nem? Biztos felkopott volna szegények álla azért a fizuért amit kaptak volna...
Másrészt pedig nem tetszett, hogy Anakin a filmben nem kapta meg a "nemsokára darth vader leszek" oldalát, ebben a részben gyakorlatilag -gondolom ismét a gyerekek miatt- totálisan pozitív karakter.

Szóval én meg voltam vele elégedve, láttam már jobb, de rosszabb star wars epizódot is, a rémgyenge Max Payne után pedig kifejezetten felüdülés volt ilyen látványos, pörgõs akciókat bámulni 90 percig.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
norvég film)))

nem is kérdés megnézzük-é..
még rosz skandináv filmet nem láttam
pl:Lukas Moodysson filmjei...mind odavág!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

N3TuddKi
max payne: 1/10
unalmas semmmitmondó...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sati84
Talán a legtöbb filmmel ez a baj mostanában. Súlytalanok. Semmi történés mögött nincs dráma. Egy Alienben, egy Aliensben, egy Die Hardban, ha meghalt valaki, vagy történt valami akciójelenet, nagyon megragadott. Mostanában alig-alig készül olyan film, ami bármilyen szinten is túl tudna lépni az ilyen súlytalanságon :-(

Mondjuk szerintem ez úgy van, hogy korábban sem készült több ilyen jó film, de csak azok maradtak fenn, amik nem voltak súlytalanok, és klasszikusok lettek.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Krezga
Engem is érdekelne, már felírtam a megnézendõk listájára, jövõ hétre van betervezve.
Montanosz
bõvebben?
mert érdekelne...

Let the Right One In

Magyarok miért nem tudnak ilyen filmeket csinálni? Az elsõ perctõl leköti az embert, annak ellenére, hogy látszik rajta, hogy alig volt zsé. Remek vámpíros mûvészfilm!

Krezga
A szem (The eye)

Ez sem volt valami nagy durranás. Ötletnek nem rossz(bár nem eredeti ötlet...), de nem sikerült igazán jóra. Egyszer elég volt megnézni.

4/10

Montanosz
Living.Hell<2008>

nem bírtam végig nézni, b-kategóriás horror elszabadult katonai kísérletrõl.
0 színészi játék, effekt hegyekrõl is elfelejtkezdhetünk....
csak jön a massza, csak jön a massza...nyújtogatja a kis csápjait....
ennyi a történet, borzalom és gány az egész. Aztán amivel a hadsereg sem bírkozik meg (15 fõ) a fõhõs egymaga elbír...
eh...

Krezga
Tükrök (Mirrors)

Valahogy nem igazán tetszett a film, bár a közepétõl már annyira nem rossz. Így csak 5/10 lenne, de a film vége miatt 6/10, az nagyon jó volt!😄

A Golyózápor tényleg jó szórakozás volt^^
Igaz. a Golyózáporról sosem halottam elõtte, nem hypeolták annyira viszont szinte az elsõ perctõl az utolsóig tényleg GOLYÓZÁPOR van. 😊

A Max Payne meg egy kafa kis lövöldözõs játékból készült ahol eldurrogtatnak egy vagon lõszert meghal 1 kisebb afrikai ország lakosságának megfelelõ statiszta és ehhez képest a filmben kb1! órát kell várni az elsõ komoly akciójelenetre aminél nincs is sokkal több...

Szánalom...
Montanosz
ja, inkább a Golyózápor-ban
ott legalább azt kaptunk amit ígértek, kellemes szórakozást másfél órában..

Dynamic
Utólag könnyû okoskodnom, de most mondjam azt, hogy már a trailernél megmondtam? Hiába voltak benne hangulatos képek, egyszerûen súlytalannak éreztem az egész elõzetes, és értetlenül néztem ki a fejembõl, mert a BT-nek nyomát sem láttam.
Ilyen kritikák után már fix, hogy részemrõl mozis nézés ebbõl nem lesz.
Blasta
Max Payne
-------------------------
3/10

Könyörgöm!!!!!!
- Adott egy fasza játék, amiben egy forradalmi effektet/elemet prezentáltak a készítõk, amit ugye Bullet Time-nak hívunk, ezek a lámák meg képesek voltak a filmet bullet time nélkül megcsinálni. Csupán szimpla lassításokat kapunk, abból is csak 2 említésre méltót vettek fel. Szánalom.
- Aztán lássuk a sztorit, ami 12egytucat, de a forgatókönyv totál elcsúszott, szétesik a film, nem feszes, nem izgalmas, unalmas.
- A következõ negatívum az akciójelenetek mennyisége és azok hossza. Azok a rajongók, akik már látták a trélert ne nagyon reménykedjenek, ugyanis szó szerint egyetlen komolyabb, említésre méltó akciójelenet lesz azokon kívül a filmben. Mindent láthattunk a trélerben. Pompás nem igaz?
- Végül nekem Mark -bármennyire is szimpatizálok vele- nem mûködött Max Payne-ként. Nem hasonlít rá sem az arca, sem a haja, sem a hangja. A játékbeli Max idõsebb, rekedtebb hangú, vékony arcú faszi. Mark Wahlberg pedig nem. Ennyi. Sztem jópár hasonló kaliberû, Maxre sokkal jobban hasonlító akciószínész rohangál hálivúdban.

Nem ajánlom, a rajongók persze úgyis beülnek -ahogy énis beültem- de higgyétek el: BÕVEN RÁÉR DIVX-BEN ILLETVE DVD-N látni.

donyyy20
huh Taken tényleg odabaszott! ilyen az igazi akció!

Markus Schulz For President!

ForzaInter
Knocked Up

Yo, Bitch!

ForzaInter
Koncked Up

rohadt jó volt😄 8/10

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Dungeons & Dragons 2: The Elemental Might (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God (2005))

Egész jóak volt. Persze nem szerepjátékosok kíméljék magukat tõle, de nem véletlen kapott jobb pontozást az IMDB-n, mint az elsõ rész. Szép is, jó is, rétegfilm is. Pontozni értelmetlen, mert nem nagyon van más ellenfele.

Nagyon korrektül megcsinálták.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fifi
Rise of the footsoldiers aka. futballmaffiózók

kemény film volt. néha túlságosan is, és az benne a szomorú, hogy ez az életszagúság pont így van a való világban is. nem tudom mennyire alapszik valóban az igaz történeten, de érdekes, hogyi smertem én is egy-két ilyen figurát, kis takony kocsmai rendezkedésekbõl kinõtték magukat, nagy lábon éltek, aztán meg lapítaniuk kellett mint szar a fûben, mert nagy fenyítések voltak körülöttük... 😞
nagyon jó film volt... iusmertebbek közül talán a Layer cake, ami ilyen kaliberû volt...

10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Krezga
Sukiyaki Western Django

Igazából csak azért érdekelt, mert Tarantino szerepelt benne, de amúgy annyira nem rossz, bár volt benne pár nagyon lassú rész, ahol szinte unatkoztam, de a pörgõs részek kárpótoltak. Western japán módra😄
8/10

Babylon A. D.

Ezt meg azért néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha már Vin Diesel, akkor lehet hogy egy jó kis akcióval van dolgom. Nagyot nem tévedtem, de nekem valahogy csak egy közepes eresztésnek tûnt....
6/10

Desperado

Már nagyon régen láttam a jó kis Mariachit, és semmire sem emlékeztem belõle(max annyi, hogy Banderas, Salma Hayek, és Tarantino😊), szóval megnéztem. Persze film közben már minden beugrott. Ami most nagyon feltûnt, az az hogy a zenék milyen hangosak voltak néha, de amúgy jó kis film.

8/10
Montanosz
Cassandra's Dream
(Woody Allen)

Két fivér története. Két fivér akik élvezik az életet, örömeit és buktatóit, két fivér aki éli átlagos életét, akiket ha követnek el is hibákat, a család összetartó szeretete és védõ ereje megvéd minden végsõ drámától.
Míg nem felbukkan a ritkán látott nagybácsi aki a támogatásának fejében
különleges kéréssel fordul a kér fivérhez....
Zseniális film, végig a képernyõ elé szegezett, bár persze sokan vélik úgy hogy a hetvenes-nyolcvanas években készített intelligens, gyakran szó szerint idézhetõ Allen-klasszikusokkal köszönõ viszonyban sincs.
Lehet, bár engem nem zavart...két rossz útra tért fivér kálváriája és története sokkal jobban érdekelt hogy ne Annie Hall
megismételhetetlenségét sirassam...bár a Csak az a szex (Anything Else ) c. film igenis méltó párja - szvsz - Jason Biggs-el komédiázva.

Kojiro
ok félreértettelek, azt hittem azt mondod, hogy amiben õk ketten együtt játszottak 😊
ebbõl jelenleg kettõ van + a keresztapa 2, de ott nem találkoztak ugye.

amúgymeg:

Righteous Kill
8/10

Tropic Thunder
Tom Cruise alakítása miatt 😊
8/10

Kojiro ergo sum.

Pillangó hatás...

Eddig az ilyen elvont filmek közül eddig az Amerikai szépség volt a kedvencem... ok össze se lehet hasonlítani a kettõt, de nálam teljesen más kategoriák vannak mint amúgy😄
Szóval ez a film... hát többszörnézõs... sokszornézõs... vicces, szomorú, vicces, szomorú és a végén... hát a film összességéhez képest "derûs"
Egy remekmû
9.5/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mirrors....

Jó...jó... de úgy valahogy nem az igazi....
jó kis horror... egyszer nézõs, de voltak benne túlzások, amiket én annyira nem kedveljek...
Az utolsó kb negyed órát meg igazán levághatták volna... viszont a végjáték egész poén😊
6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tikal
kettõ filmbõl? szerinted csak két filmben szerepeltek? együtt lehet, de nem arra értettem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Taken

9/10

Wall-E

9/10

(sztem nem kell ragoznom, már megtették sokan 😊)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
Tropic Thunder
-----------------------------
6/10

Volt benne 1-2 (sajnos nem elég) igen jó poén, pár tipikus-uncsi Stiller közhely, és persze az egész filmet fullra elvivõ Robert Downey. Big fákin restekpa neki 😄
Ja és Tom Cruise-nak is. Mint embert ki nem állhatom, de mint színész nem lehet elmenni mellette. A karaktere is állat volt 😊))

Amúgy kellemesen szórakoztam, de nem egy hûde-vígjáték, egynek bõven elmegy.

Krezga
Vámpír Angyalok (Thralls)

Miért kellett nekem ezt megnéznem...nagyon gagyi.
zaki
jah, én is azt akartam írni, hogy ezt a filmet mindenki csak dícsérte eddig... kevés ilyen film van, ami mindenkinek ennyire bejön...

barnie1990
Milyen jo lenne, ha legalabb minden honapban kijonne egy ilyen film, ami az egesz forumbol elismerest valt ki.
Azert az mar valami, hogy egy semmi uj dolgot fel nem mutato film az egesz forum tetszeset elnyerje. <#vigyor2>

Zene nélkül mit érek én?

sweech
én is pont most néztem meg: ütött.

DaemoonHunter
Taken

10/10 Remek akció, néhol Bourne részek ugrottak be, de gondolom ebben a szakmában így csinálják😊

Kojiro
a kettõbõl? 😊

Kojiro ergo sum.

Tikal
ezen most mit kellett agyalni... nulla történet, kb a felétõl már sejthetõ volt mi a csattanó....leggyengébb filmjük szvsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
már volt szerencsém látni, mókás egy film volt, mit ne mondjak😊))

Yo, Bitch!

Már az ismertetõje elolvasása után éreztem hogy ennek a zskategória blogon a helye. 😊

Igen színvonalas mû. Uwe Boll sírógörcsöt kapna hogy milyen hûen próbálják utánozni õt .😊
SötétBarom
Boa VS Pyton.

RTL Klub, most.
Ez hihetetlen. Must see. 😄DDDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
na jó beállok én is a sorba 😊

Taken - 10/10

Bazinga!

kaposi1
Nagyon várom hogy megjelenjen DVD-n.<#eljen>
Polcon a helye.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kmarha
akkor nincsen elcseszett izlésem! 😄 Hallod, visszamennék még oda, amikor még nem láttam, és újra meg tudnám nézni. 😄 Azota tucat filmet megnéztem, mely önmagában nem is olyan rossz, de nem adta meg azt az élményt ami a Takennél megvolt. Igy nem jó filmet nézni.. talán jövõ hétre elmúlik ez 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

[Jakuza]
Righteous Kill
8.5/10

A ket oreg, Al Pacino es Robert de Niro ismet nagyot alkotott.
Aki loportol es akcioval teli filmet var, az nezzen mast, mert ezek a filmek nem azert lesznek kultfilmek, hanem mert agyalni kell rajtuk, mert oda kell figyelni a tortenetre es a parbeszedekre.
Ebben pedig ez a film nagyszeru, ismet jo kezekbe kerult ezzel a ket szinesszel a ket foszerep. Vegig lekoti a nezot aki szereti az ilyen tiupusu filmeket es ha egy kicsit is elkalandozott a figyelmunk kozben, akkor konnyen azon vesszuk eszre, hogy meglepodunk a vegkifejleten.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kmarha
most komolyan ki az aki egy ilyen konferansz után megnyitna bármilyen linket is? fõleg olyant aminek a nevében hack van??

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Montanosz
melegebb éghajlatra....
lehet csak internetes játéknak van álcázva...

Hi. Eszt NÉZZÉTEK Meg!!
http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
zaki
igen, gondoltam, hogy illene rá figyelni, csak nem volt magyarul feliratozva, annyira nem vágom azt angolt 😛

SötétBarom
Bibliai utalázsokkk.

Jól meg kellett volna figyelni, hogy mi van a kocsira írva 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zaki
Serephim Falls

Nem kezdõdött rosszul a film, Liam Neeson vezette team üldözi Pierce Brosnant (aki nagyon jól játszott) ismeretlen ok(ok)ból. Persze szép lassan kiderül a miért is. A csapat tagjai lassacskán elhullanak, ahogy szokás. Aztán szépen leül a film, uncsi volt na. HD-ben néztem, marha jól mutatott a táj, szép képek voltak, operatõrt csicséret illeti. Film végénél volt néhány lol jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PB kivégzi a haldokló lovát, aztán kibelezi, és elbújik benne(!), aztán mikor beéri LN, hirtelen elõugrik az állatból... 😄 Aztán a víznél az indián, és a hintós csaj a sivatag közepén. Tiszta Lost... 😄 Persze vágom, hogy ott se voltak, csak az elméjükben, viszont akkor honnan volt a golyó, ill. a fegyver? 😄 film végén meg LN nemhogy bosszút állna, majdnem sírva fakadnak egymás karjaiban... 😛

Átlagos western film, két ír legendával(na jó, lehet túloztam kicsit, de jó volt együtt látni õket, mégha LN gyenge is vót). Pár hónap múlva már semmir enem fogok elmékezni a filmbõl, csak ezekre a jelenetekre, mait spoilerbe írtam 😄

5/10

kaposi1
Irigyellek hogy még elõtted van ez a filmélmény.

Viszont ma megnéztem szintén egy nagyon jó filmet,szintén ajánlásra.

Death Sentence
9/10

Kevin Bacon-t eddig is jó szinésznek tartottam,és ebben is nagyot alakít.
Sztori:
Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínûleg beavatási szertartásaként, megöli a gyerekét, és csak õ látja a gyilkos arcát. Úgy tûnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerûen elintézi. Na itt kezdõdnek a bajok, mert a banda meg utánaered.

Szintén egy kemény lövöldözésekkel és gyilokkal teli filmröl van szó.
Aki az ilyen témáju filmeket szereti, ne hagyja ki!!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Ams
Megnézem már ezt a Taken-t.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

zaki
nem, most néztem meg. 8/10 szerintem.