Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------------------------------
7/10
Simán vállalható, marha jól elszórakoztam rajta 😊
Persze, érezni, hogy gyerekfilm, a dialógusok olyan eccerûek mint a tök, néhol pedig kifejezetten fájnak, a cselekményt pedig követni tudja egy 6 éves is, de akkor is gyakorlatilag VÉGIG EKSÖN, és rajzfilmhez képest olyan eksön, amit jópárszor visszapörget az ember. Legalábbis én visszatekertem jópár jelenetet.
Ami nem tetszett, hogy a fõszereplõk nagy része nem vállalta a szinkront. Namost megértem, ha ez nem feltétel, de C3PO, Christopher Lee mellett még a nagy Samuel L. Jacson is elvállalta, akkor a többiek miért nem? Biztos felkopott volna szegények álla azért a fizuért amit kaptak volna...
Másrészt pedig nem tetszett, hogy Anakin a filmben nem kapta meg a "nemsokára darth vader leszek" oldalát, ebben a részben gyakorlatilag -gondolom ismét a gyerekek miatt- totálisan pozitív karakter.
Szóval én meg voltam vele elégedve, láttam már jobb, de rosszabb star wars epizódot is, a rémgyenge Max Payne után pedig kifejezetten felüdülés volt ilyen látványos, pörgõs akciókat bámulni 90 percig.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nem is kérdés megnézzük-é..
még rosz skandináv filmet nem láttam
pl:Lukas Moodysson filmjei...mind odavág!
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
unalmas semmmitmondó...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Mondjuk szerintem ez úgy van, hogy korábban sem készült több ilyen jó film, de csak azok maradtak fenn, amik nem voltak súlytalanok, és klasszikusok lettek.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Magyarok miért nem tudnak ilyen filmeket csinálni? Az elsõ perctõl leköti az embert, annak ellenére, hogy látszik rajta, hogy alig volt zsé. Remek vámpíros mûvészfilm!
Ez sem volt valami nagy durranás. Ötletnek nem rossz(bár nem eredeti ötlet...), de nem sikerült igazán jóra. Egyszer elég volt megnézni.
4/10
nem bírtam végig nézni, b-kategóriás horror elszabadult katonai kísérletrõl.
0 színészi játék, effekt hegyekrõl is elfelejtkezdhetünk....
csak jön a massza, csak jön a massza...nyújtogatja a kis csápjait....
ennyi a történet, borzalom és gány az egész. Aztán amivel a hadsereg sem bírkozik meg (15 fõ) a fõhõs egymaga elbír...
eh...
Valahogy nem igazán tetszett a film, bár a közepétõl már annyira nem rossz. Így csak 5/10 lenne, de a film vége miatt 6/10, az nagyon jó volt!😄
A Golyózápor tényleg jó szórakozás volt^^
A Max Payne meg egy kafa kis lövöldözõs játékból készült ahol eldurrogtatnak egy vagon lõszert meghal 1 kisebb afrikai ország lakosságának megfelelõ statiszta és ehhez képest a filmben kb1! órát kell várni az elsõ komoly akciójelenetre aminél nincs is sokkal több...
Szánalom...
ott legalább azt kaptunk amit ígértek, kellemes szórakozást másfél órában..
Ilyen kritikák után már fix, hogy részemrõl mozis nézés ebbõl nem lesz.
-------------------------
3/10
Könyörgöm!!!!!!
- Adott egy fasza játék, amiben egy forradalmi effektet/elemet prezentáltak a készítõk, amit ugye Bullet Time-nak hívunk, ezek a lámák meg képesek voltak a filmet bullet time nélkül megcsinálni. Csupán szimpla lassításokat kapunk, abból is csak 2 említésre méltót vettek fel. Szánalom.
- Aztán lássuk a sztorit, ami 12egytucat, de a forgatókönyv totál elcsúszott, szétesik a film, nem feszes, nem izgalmas, unalmas.
- A következõ negatívum az akciójelenetek mennyisége és azok hossza. Azok a rajongók, akik már látták a trélert ne nagyon reménykedjenek, ugyanis szó szerint egyetlen komolyabb, említésre méltó akciójelenet lesz azokon kívül a filmben. Mindent láthattunk a trélerben. Pompás nem igaz?
- Végül nekem Mark -bármennyire is szimpatizálok vele- nem mûködött Max Payne-ként. Nem hasonlít rá sem az arca, sem a haja, sem a hangja. A játékbeli Max idõsebb, rekedtebb hangú, vékony arcú faszi. Mark Wahlberg pedig nem. Ennyi. Sztem jópár hasonló kaliberû, Maxre sokkal jobban hasonlító akciószínész rohangál hálivúdban.
Nem ajánlom, a rajongók persze úgyis beülnek -ahogy énis beültem- de higgyétek el: BÕVEN RÁÉR DIVX-BEN ILLETVE DVD-N látni.
Egész jóak volt. Persze nem szerepjátékosok kíméljék magukat tõle, de nem véletlen kapott jobb pontozást az IMDB-n, mint az elsõ rész. Szép is, jó is, rétegfilm is. Pontozni értelmetlen, mert nem nagyon van más ellenfele.
Nagyon korrektül megcsinálták.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kemény film volt. néha túlságosan is, és az benne a szomorú, hogy ez az életszagúság pont így van a való világban is. nem tudom mennyire alapszik valóban az igaz történeten, de érdekes, hogyi smertem én is egy-két ilyen figurát, kis takony kocsmai rendezkedésekbõl kinõtték magukat, nagy lábon éltek, aztán meg lapítaniuk kellett mint szar a fûben, mert nagy fenyítések voltak körülöttük... 😞
nagyon jó film volt... iusmertebbek közül talán a Layer cake, ami ilyen kaliberû volt...
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Igazából csak azért érdekelt, mert Tarantino szerepelt benne, de amúgy annyira nem rossz, bár volt benne pár nagyon lassú rész, ahol szinte unatkoztam, de a pörgõs részek kárpótoltak. Western japán módra😄
8/10
Babylon A. D.
Ezt meg azért néztem meg, mert úgy gondoltam, hogy ha már Vin Diesel, akkor lehet hogy egy jó kis akcióval van dolgom. Nagyot nem tévedtem, de nekem valahogy csak egy közepes eresztésnek tûnt....
6/10
Desperado
Már nagyon régen láttam a jó kis Mariachit, és semmire sem emlékeztem belõle(max annyi, hogy Banderas, Salma Hayek, és Tarantino😊), szóval megnéztem. Persze film közben már minden beugrott. Ami most nagyon feltûnt, az az hogy a zenék milyen hangosak voltak néha, de amúgy jó kis film.
8/10
(Woody Allen)
Két fivér története. Két fivér akik élvezik az életet, örömeit és buktatóit, két fivér aki éli átlagos életét, akiket ha követnek el is hibákat, a család összetartó szeretete és védõ ereje megvéd minden végsõ drámától.
Míg nem felbukkan a ritkán látott nagybácsi aki a támogatásának fejében
különleges kéréssel fordul a kér fivérhez....
Zseniális film, végig a képernyõ elé szegezett, bár persze sokan vélik úgy hogy a hetvenes-nyolcvanas években készített intelligens, gyakran szó szerint idézhetõ Allen-klasszikusokkal köszönõ viszonyban sincs.
Lehet, bár engem nem zavart...két rossz útra tért fivér kálváriája és története sokkal jobban érdekelt hogy ne Annie Hall
megismételhetetlenségét sirassam...bár a Csak az a szex (Anything Else ) c. film igenis méltó párja - szvsz - Jason Biggs-el komédiázva.
ebbõl jelenleg kettõ van + a keresztapa 2, de ott nem találkoztak ugye.
amúgymeg:
Righteous Kill
8/10
Tropic Thunder
Tom Cruise alakítása miatt 😊
8/10
Kojiro ergo sum.
Eddig az ilyen elvont filmek közül eddig az Amerikai szépség volt a kedvencem... ok össze se lehet hasonlítani a kettõt, de nálam teljesen más kategoriák vannak mint amúgy😄
Szóval ez a film... hát többszörnézõs... sokszornézõs... vicces, szomorú, vicces, szomorú és a végén... hát a film összességéhez képest "derûs"
Egy remekmû
9.5/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jó...jó... de úgy valahogy nem az igazi....
jó kis horror... egyszer nézõs, de voltak benne túlzások, amiket én annyira nem kedveljek...
Az utolsó kb negyed órát meg igazán levághatták volna... viszont a végjáték egész poén😊
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
9/10
Wall-E
9/10
(sztem nem kell ragoznom, már megtették sokan 😊)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
-----------------------------
6/10
Volt benne 1-2 (sajnos nem elég) igen jó poén, pár tipikus-uncsi Stiller közhely, és persze az egész filmet fullra elvivõ Robert Downey. Big fákin restekpa neki 😄
Ja és Tom Cruise-nak is. Mint embert ki nem állhatom, de mint színész nem lehet elmenni mellette. A karaktere is állat volt 😊))
Amúgy kellemesen szórakoztam, de nem egy hûde-vígjáték, egynek bõven elmegy.
Azert az mar valami, hogy egy semmi uj dolgot fel nem mutato film az egesz forum tetszeset elnyerje. <#vigyor2>#vigyor2>
Zene nélkül mit érek én?
10/10 Remek akció, néhol Bourne részek ugrottak be, de gondolom ebben a szakmában így csinálják😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Igen színvonalas mû. Uwe Boll sírógörcsöt kapna hogy milyen hûen próbálják utánozni õt .😊
RTL Klub, most.
Ez hihetetlen. Must see. 😄DDDDDDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Polcon a helye.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
8.5/10
A ket oreg, Al Pacino es Robert de Niro ismet nagyot alkotott.
Aki loportol es akcioval teli filmet var, az nezzen mast, mert ezek a filmek nem azert lesznek kultfilmek, hanem mert agyalni kell rajtuk, mert oda kell figyelni a tortenetre es a parbeszedekre.
Ebben pedig ez a film nagyszeru, ismet jo kezekbe kerult ezzel a ket szinesszel a ket foszerep. Vegig lekoti a nezot aki szereti az ilyen tiupusu filmeket es ha egy kicsit is elkalandozott a figyelmunk kozben, akkor konnyen azon vesszuk eszre, hogy meglepodunk a vegkifejleten.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lehet csak internetes játéknak van álcázva...
http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
Jól meg kellett volna figyelni, hogy mi van a kocsira írva 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem kezdõdött rosszul a film, Liam Neeson vezette team üldözi Pierce Brosnant (aki nagyon jól játszott) ismeretlen ok(ok)ból. Persze szép lassan kiderül a miért is. A csapat tagjai lassacskán elhullanak, ahogy szokás. Aztán szépen leül a film, uncsi volt na. HD-ben néztem, marha jól mutatott a táj, szép képek voltak, operatõrt csicséret illeti. Film végénél volt néhány lol jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Átlagos western film, két ír legendával(na jó, lehet túloztam kicsit, de jó volt együtt látni õket, mégha LN gyenge is vót). Pár hónap múlva már semmir enem fogok elmékezni a filmbõl, csak ezekre a jelenetekre, mait spoilerbe írtam 😄
5/10
Viszont ma megnéztem szintén egy nagyon jó filmet,szintén ajánlásra.
Death Sentence
9/10
Kevin Bacon-t eddig is jó szinésznek tartottam,és ebben is nagyot alakít.
Sztori:
Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínûleg beavatási szertartásaként, megöli a gyerekét, és csak õ látja a gyilkos arcát. Úgy tûnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerûen elintézi. Na itt kezdõdnek a bajok, mert a banda meg utánaered.
Szintén egy kemény lövöldözésekkel és gyilokkal teli filmröl van szó.
Aki az ilyen témáju filmeket szereti, ne hagyja ki!!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE