Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nemá van még oylan Schwarzi film ami még alapmû nálad ? <#vigyor>

Habár ha már Schwarzinál vagyunk akár nálam az alpmûvekhez tartozik még a Terminator 2 is ! Meg még van egy pár de hosszu lenne a lista ! <#vigyor>
Sir Quno Jedi
Kommandó másik alap. 15/10.

Gyerekkoromban 1000x másolt, vibrálós, félig feketefehér, alvós alámondásos svéd feliratos verziókban néztük meredt szemmel (egész család, barátok ismerõsök), mert olyat biza nem láttunk (igaz azóta sem).

Nemis, 25/10!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Egyszer adta le az Rtlklub régebben de olyan fos volt hogy csak na szinte mindent kivágtak belöle ! Nem is tudom miért rakták akkor este 10 órai idõpontba !
wesker24
De nem ám olyan hangja vana csávónak mintha be lenne rekedve vagy meg lenne fázva !

Amugy ma néztem meg Schwarzi másik filmjét a Kommandót az se gyenge elég jó akció film fõleg vágatlanul !
Sir Quno Jedi
De tényleg. Ahányszor látom, nem bírom nem végignézni. Isteni. Profi, béndzsázós, de elcseszettül hangulatos. Fõleg, hogy az ellenfele sem piskóta... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Na nem saját magamnak akartam irni de mindegy ! <#vigyor>
wesker24
Ha jól tudom õ volt az a csávó a kocsmában akinek mûanyaglába volt és ott tartotta a kokaint !
wesker24
Igy van az adott korban 10/10 simán !
CSOCSO
sokat nem szerepelt benne😄
Sir Quno Jedi
Red Heat az 10/10 adott kategóriában és korban.

wesker24
Ma ujabb 2 régi filmet néztem meg !

Vörös zsaru 10/8 Amikor régebben láttam fel sem tünt hogy Növényi Norbert is benne volt !

Magányos Farkas 10/8 Chuck Norris egy nagyon régi filmje !
De jó volt ez is !
Sir Quno Jedi
Még csak feléig tudtam megnézni a Postal-t, de ez fenomenális. Persze sokkal többet is ki lehetett volna hozni belõle, de így is kemény "társadalomkritika" boll módra! 😄 Legjobbak a zsaruk!!!

Blasta
"Blasta nem ertem miert huzta le ennyire..."

Mert SZERINTEM egy cukormázzal leöntött nagyrakás szar volt.
Mellesleg nem csak én húztam le, hanem a világ mozilátogatóinak nagytöbbsége is, lásd a nézetségi mutatókat, és a többi pontozást.

Szóval a kérdés úgy korrekt: nem értem, Csocso mire ad 9 pontot???
(természetesen költõi kérdés 😉)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
szerintem azért mint többen is írták, olyan a film mint a kidurrant lufi: nincs mögötte semmi

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

CSOCSO
Speed Racer

jaaaaaaj.. nem is tudom hol kezdjem.

Talan ott, hogy mennyire nem erdekelt a film mert a bemutatoja alapjan mar reg eltemettem.

Sztan vegulis csak hozzam kerult... feltekertem a hifit ugy hogy mar senki nem elvezte rajtam kivult 😄😄😄 es elveztem a filmet az elejetol a vegeig.

Manapsag ujat mar nehez felmutatni, engem a klisek annyira nem zavartak, a jegre folyatott olaj mar annal inkabb szanalom volt 😄
A kerek szurkalo eszkoz meg a pajzs parbaja is gagyesz volt, es a vege is el lett tulozva a tolcser alaku helytol szamitva. De mindettol fuggetlenul nagyon tetszett!!!! 9/10!

igen, kilenc!!! szvsz sokkal jobb volt barmilyen autos mesenel es sok normalis uldozos, versenyzos filmnel is.

Blasta nem ertem miert huzta le ennyire... a 14 eves ocsem felallt a film utan 1 oraval es inkabb elment gepezni.. szvsz egy 6 eves se dijazna jobban a filmet....
CSOCSO
egyetertek.. en tegnap neztem meg a Taken -t es en is 8/10 et adnek ra.

egyszer nagyon jo film volt.. nemhiszem hogy ujra meglesnem de a bourne trilogia mar erik egy ujra nezesre...
SZiasztok!

Én most láttam a Banki Meló cimû filmet (2008), elég jó, nekem tetszik.

Szeretnék a filmmmel kapcsolatban kérdezni valamit, ezt spoiler-ben teszem fel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dave nevezetû bankrabló társukat elfogta az a Fogel nevezetû arc, és mielõtt lelõtték folna(fejlövés), elõtte megkínozták egy szerkezettel. Azzal a szerkezettel a lábát sértették meg, talán mgégették. A kérdésem pont ez lenne, hogy mi a picsa lehetett az a szerkezet? És hogyan sértette meg az a lábát?

Elõre is THX.
ÜDv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Sati84
Én is most néztem meg, én csak egy 7/10-et adnék, mert annyira nem volt jó, mint a Shoot 'Em Up, kicsit lassú volt az expozíció. De tényleg jó film!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Ja, gondoltam, hogy részecskeszinten megy a móka.
A kvantumfizikában ennél sokkalta érdekesebb dolgok is történnek, mint holni idõutazás. Hah! :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

kaposi1
"majd csak jövõ év januárban láthatjuk,"
Akkor várhatok még egy picit a DVD megjelenésre.<#rinya>
Addig biztos megnézem még egypárszor más forrásbol.<#fogmosas>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Montanosz
A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a mediáció

elõször azt hittem valami vicc, de tényleg ez a film címe.
látta már valaki? mirõl szól? elég provokatív a címe...

Megnéztem a pillangó hatás rendezõi változatának a végét is(mert ugye csak az van megváltoztatva)
Hát... ez már túl szomorú... az eredetinek a vége se a leg boldogabb, de még jó hogy nem így került ki a köztudatba😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Montanosz
tényleg bejön mindenkinek itt a topikban.
bár második részre nem tudom mennyi esély van, talán valami bosszúálló rokon a maffiából)))

PetruZ
Taken (2008)
Ehh, amennyire vissza bírok emlékezni, a Shoot'em Up óta nem láttam ennyire faék-egyszerû, klisékkel és teljesen kiszámítható fordulatokkal teli (na jó, azt nem gondoltam volna, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a francia zsaru feleségét ilyen simán meglövi
😊 ) és mégis megragadó, szórakoztató, a feszességét végig megtartó, másfél órára a tévé elé ültetõ filmet. Kicsit olyan volt, mint a Bourne-trilógia és az új Bond összekeverve, felrázva, jég nélkül, csak egyszerûen, és mivel azok is kedvenceimmé váltak, ez is gyorsan az lett. Különösen fura ezt mondani akkor, amikor a filmet valójában majd csak jövõ év januárban láthatjuk, tehát mi most, orosz barátainknak hála, már élõben megtapasztalhattuk az idõgép mûködését. :] 8/10
Regisztrálj a www.arenaklub.hu közöségi oldalra és az elsõ 5000 regisztráló pendrivot kap ajándékba.
Jó szórakozást ehhez
sziasztok
Montanosz
közben hogy kerestem a cikket olvastam hogy meg is filmesítik a sztorit
Time Traveler címmel.
Spike Lee rendezõ megszerezte Ronald Mallett fizikus emlékiratainak megfilmesítési jogát, aki egész életében azon dolgozott, hogy ezt a szerkezetet - idõgépet - megépítse. javascript:document.newmessage.submit();

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Montanosz
még régebben olvastam...de azóta tudom hogy a japcsiknak sikerült...

"...Ronald Mallett amerikai fizikus a napokban bejelentette, hogy sikerült olyan idõgépet készítenie, amelynek segítségével egy kis anyagi részecske visszatérhet a jövõbõl. Mallett úgy véli, õsszel be is mutathatja idõgépét a nagyobb nyilvánosságnak, mivel kísérletei rövidesen befejezõdnek...."

tovább itt
idõgép

ForzaInter
errõl a filmrõl se olvastam még jó kritikát😄

Yo, Bitch!

Shep
Mi ez az idõutazás amit írsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kaposi1
Max Payne<#levele><#duhos2>
Ezt vártam annyira?<#wilting>
3/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sir Quno Jedi
Hát én meg sf klubbokban nõttem fel, személyesen találkoztam a legtöbb íróval és ufológussal, meg kutatóval, ezután ipari robotokon végeztem, külön szakként felvettem a mesterséges intelligenciát és még a diplomamunkám is az ipari robik látórendszereivel foglalkozott, de azt kell mondjam, hogy sehol sem vagyunk. És ez még jó sok ideig így is marad sajna (avagy szerencsére). Én aztán sokmindentõl félek, de a Skynettõl a legkevésbé... 😄DD

Montanosz
épp a terminátoros sorozatos topikba linkeltem két cikket is az önszervezõ számítógépekrõl, szal nem vagyunk ettõl azért fényévekre
minthogy a japcsiknak is sikerült az idõutazás, igaz hogy csak a bekapcsolás idejéig tudtak vissza menni az idõben...de már ez is nagy lépés a semmihez!

Sati84
Egyetértek. Megbeszéltük :-)

Egyébként még az igazán AI-nak nevezhetõ AI-tól is messze vagyunk.

Sir Quno Jedi
Semennyire. Még olyan messze vagyunk tõle, hogy a gépek maguk fentartsák a saját "szaporodásukat", hogy ihaj...

Sati84
Na, ez még egy érdekes téma, de itt ugye off lenne.
Mondjuk a SkyNet koncepciója szerinted mennyire reális? Csak hog annyira mégse legyen off :-)

Sir Quno Jedi
fõleg, hogy mi is húzunk az analog kompjúterek felé...

Sati84
Höhö, bírom amikor így belemegyünk egy diszkusszióba.

Errõl az jutott eszembe, hogy egyik évfolyamtársam egyik haverja azt mondta a Függetlenség napjára, hogy biztosan lehetséges megfertõzni a számítógépet, merthát "a kettes számrendszer az alapja mindennek". Hátizé. Lehet, hogy az idegenek azért tudnak mást is :-)

Sati84
Rosszul emlékeztem. De a rádiójáték hatása vicces volt :-)

EnZsolt
Zöld Hentesek

Ismét egy kitûnõ rendezés, nagyszerû szereplõk, hatalmas alakításokkal. Szépen beállított képek, és igazi finom fekete humor. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kicsit még korai munka a rendezõtõl, és fejlõdött azóta ezért:

8/10

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Sir Quno Jedi
No azé a zenterprájzban sokkal többet ûrruháznak és mindig gondosan leszkennelik, hogy hova is mennek át és ott milyen veszélyes kis élõlények és nemazok vannak (na nem mintha ez lehetséges lenne azzal a teknóval). 😄

Sir Quno Jedi
Ja, ahogy mondod, a hajó, amit találtak, csak egy döglött roncs volt mindaddig, míg az anyahajó közelsége életre nem keltette. Kb. szart sem sikerült róla megtudniuk addig, hosszú évtizedeken át (ezt egyébként ki is hangsúlyozták, meg azt is, hogy még segédfingjuk sincs, hogy hogyan mûxik). Kb. annyi esélyük volt, mint ha az õsembereknél lezuhanna egy ûrsikló. Energia nélkül és döglött rendszerekkel még egy komoly mai tudóstím, menõ felszereléssel sem tudná 1xûen beüzemelni (pláne kijavítani), az õsemberek meg max. kopogtathatják a kõbaltáikkal és hümmöghetnek, hogy jé, meg nahát.

Sir Quno Jedi
Amúgy annyi a lényegi különbség, hogy a baktériumok élõlények (a legkisebbek), a vírusok viszont nem élõlények és még a baciknál is nagyságrenddel kisebbek.

Itt egy jó cikk köznyelven pl.:mamavirus-mimivirus-oriasvirusok-es-virusokat-tamado-virusok

RelakSfromhome
Õõõ... a Star Trek: Enterprise-ban is minden védelem nélkül baktattak, akkor pedig még minimum féltek a transportálástól...

Függetlenség napja: ott volt már a kis hajó egy ideje, tanulmányozhatták eleget ... volna, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy csak az anyahajó érkezésekor kapcsolt be egyáltalán XD (azért az operátor muki eléggé zokon vette, hogy pofán lõtték egy rakétával :] )

Világok Harca: igen, régi történet esetén lehet, hogy még jó volt a dolog. Csak akkor már régies környezet is kellett volna (Rómeó és Júlia is kissé fura volt a tuningverdával 😄), meg sajna azóta már tudunk annyit, hogy ezek a dögök csak elvétve fertõznek fajok között. Bár az az elvétve esély pont elég lehet 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sir Quno Jedi
Hja kérem, ha a plebnek gyártunk populáris szemetet, akkor meg kár Wells-hez nyúlni... 😄

Tök mindegy...vírus baktérium...nem értek hozzá nem vagyok orvos XD

Tényleg jobb lett volna ha nem most hanem az 1850-es 60-as években játszódna mikor Wells írta.

Bár....az milyen lett volna? se tank se repülõ, csak ágyúk? Nekem mondjuk tetszett volna ez a megoldás, de vajon a közönségnek? Akik azt se tudják ki az a Wells?

Sir Quno Jedi
Amúgy nem vírusok, hanem baktériumok. Asszem Wells idején még nem nagyon tudtak a vírusokról, így maradtak a bacik. 😄

Sir Quno Jedi
Nem is mondtam, hogy át kellett volna írniuk. Ez egy régi klasszikus. Mondjuk, ha nem ma játszódott volna, hanem szépen megcsinálják kosztümösre és eredeti idejébe helyezik, az azért sokkal autentikusabb lett volna (igazi "remake" 😄).

Sajnos ez a film ma már nem idõszerû, így abszolúte felesleges volt egyáltalán elkészíteni. Ott vannak a régi verziók, azok már klasszikusak, jó az úgy. Inkább olyan sztorikon káne dolgozni, amik ma is megállják a helyüket (no persze ezokhoz GONDOLKODNI is kéne, az meg nem erõsségük). Kicsit jobban odafigyelnének olyan nagyságokra, mint Manny Cotto, vagy J. Michael Straczynski pl. és mindjárt jobban menne a szekér (pedig már õk is öregek).

Lehet hogy ma vicces és szánalmas, de ha egyszer így írta meg! Nem írhatják át Wells könyvének a lényegét! A lenyeg az benne hogy az emberek nem tudták legyõzni az ellenséget, viszont a legkissebbek a vírusok megölték az UFÓkat.

Ezt nem írhatták át! Kész.

Sir Quno Jedi
Jó, ez olyan dolog, mint Star Trek-ben a bioszûrõ a transzportereken. Azok az agyhalottak mindenhova ûrruha nélkül császkálnak, mondván, hogy a csudiszûrõjük úgyis kiiktatja a káros biszbaszokat mikor felsugaraznak a hajóra (magyarán mikor összeállítja õket újra, akkor a puffermintáikat igyexik az erdetihez igazítani, még mielõtt lesugaraztak ugye). JA. Csak általában pont a leghalálosabb retróvírusokat, meg hasonlókat nem szûri ki "olykor". Vicc, de mindig újra elsütik, bárminõ kínos is, mivel nem lenne különben sztori (béndzsák a forgatókönyvírók, na).

Anno Wells apó idejében a bacik "újak" voltak és menõk, így ezzel megpunnyasztani a mocsok marsi invader-eket igazán pofás/agyas megoldás volt. Ma már inkább vicces/szánalmas. Evvan. Verne is kissé idejétmúlttá vált, de sokáig tartotta magát. Végülis a mondanivaló a lényeg, az pedig érvényben maradt.

Nameg ha lehet vírust írni látatlanban egy idegen anyahajó fedélzeti számítógépére egyetlen éjszaka alatt (Independece Day), egy ismeretlen idegen faj által kidolgozott ismeretlen nyelven, akkor bármi lehetséges... 😄DD