Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...Ronald Mallett amerikai fizikus a napokban bejelentette, hogy sikerült olyan idõgépet készítenie, amelynek segítségével egy kis anyagi részecske visszatérhet a jövõbõl. Mallett úgy véli, õsszel be is mutathatja idõgépét a nagyobb nyilvánosságnak, mivel kísérletei rövidesen befejezõdnek...."
tovább itt
idõgép
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt vártam annyira?<#wilting>#wilting>
3/10
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
minthogy a japcsiknak is sikerült az idõutazás, igaz hogy csak a bekapcsolás idejéig tudtak vissza menni az idõben...de már ez is nagy lépés a semmihez!
Egyébként még az igazán AI-nak nevezhetõ AI-tól is messze vagyunk.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk a SkyNet koncepciója szerinted mennyire reális? Csak hog annyira mégse legyen off :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Errõl az jutott eszembe, hogy egyik évfolyamtársam egyik haverja azt mondta a Függetlenség napjára, hogy biztosan lehetséges megfertõzni a számítógépet, merthát "a kettes számrendszer az alapja mindennek". Hátizé. Lehet, hogy az idegenek azért tudnak mást is :-)
Ismét egy kitûnõ rendezés, nagyszerû szereplõk, hatalmas alakításokkal. Szépen beállított képek, és igazi finom fekete humor. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kicsit még korai munka a rendezõtõl, és fejlõdött azóta ezért:
8/10
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Itt egy jó cikk köznyelven pl.:mamavirus-mimivirus-oriasvirusok-es-virusokat-tamado-virusok
Függetlenség napja: ott volt már a kis hajó egy ideje, tanulmányozhatták eleget ... volna, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy csak az anyahajó érkezésekor kapcsolt be egyáltalán XD (azért az operátor muki eléggé zokon vette, hogy pofán lõtték egy rakétával :] )
Világok Harca: igen, régi történet esetén lehet, hogy még jó volt a dolog. Csak akkor már régies környezet is kellett volna (Rómeó és Júlia is kissé fura volt a tuningverdával 😄), meg sajna azóta már tudunk annyit, hogy ezek a dögök csak elvétve fertõznek fajok között. Bár az az elvétve esély pont elég lehet 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Tényleg jobb lett volna ha nem most hanem az 1850-es 60-as években játszódna mikor Wells írta.
Bár....az milyen lett volna? se tank se repülõ, csak ágyúk? Nekem mondjuk tetszett volna ez a megoldás, de vajon a közönségnek? Akik azt se tudják ki az a Wells?
Sajnos ez a film ma már nem idõszerû, így abszolúte felesleges volt egyáltalán elkészíteni. Ott vannak a régi verziók, azok már klasszikusak, jó az úgy. Inkább olyan sztorikon káne dolgozni, amik ma is megállják a helyüket (no persze ezokhoz GONDOLKODNI is kéne, az meg nem erõsségük). Kicsit jobban odafigyelnének olyan nagyságokra, mint Manny Cotto, vagy J. Michael Straczynski pl. és mindjárt jobban menne a szekér (pedig már õk is öregek).
Ezt nem írhatták át! Kész.
Anno Wells apó idejében a bacik "újak" voltak és menõk, így ezzel megpunnyasztani a mocsok marsi invader-eket igazán pofás/agyas megoldás volt. Ma már inkább vicces/szánalmas. Evvan. Verne is kissé idejétmúlttá vált, de sokáig tartotta magát. Végülis a mondanivaló a lényeg, az pedig érvényben maradt.
Nameg ha lehet vírust írni látatlanban egy idegen anyahajó fedélzeti számítógépére egyetlen éjszaka alatt (Independece Day), egy ismeretlen idegen faj által kidolgozott ismeretlen nyelven, akkor bármi lehetséges... 😄DD
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj... Az elsõ rész nekem a játékból nem tetszett, de a második hihetetlenül zseniális volt. Ez meg egy sz*r. De tényleg.
3/10
Pont most akartam kérdezni, hogy akkor mi volt mivan?😄 Én arra gondoltam, hogy mivel felrobbantották az egyiket gránáttal és mivel (gondoltam) össze voltak kapcsolódva ezért tönkrementek...
De ok így már világos😊
Szerintem izgalmas film volt nagyon, nem rossz... olyan jó kis vasárnap esti scifi...
7/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon jó film, végig lekötött. Nem is igazán lehet róla mit mondani, lebilincselõ!
10/10
mindenesetre minden uj Rob filmnel alig varom hogy megpillantsam hogy melyik hulye szineszt kit jatszik😄
Imadom hogy minden idiota belekerul ezekbe a filmekbe 😄
percekig gondolkoznek ha kene mondanom egy igazan jo vigjatekot, szal ezt miert fikazzam?
jo volt. Ez a sok terrorista poenkodas meg irak/palesztin fikazas hatalmas volt 😄
6/10
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
He? Meg mivan?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Három nap mulva egy hatalmas, ötször akkora meteor mint ami a dinókat kinyira becsapódik. Egy család szemszögébõl mutatja meg a három napot... hát, nem ilyen három napot szeretnék az tuti! 😄 Jó kis film volt. Christian Bale-el csinálhatnának egy amcsi verziót, fasza lenne!
És azóta folytatják a sztorit a sorozattal. Eddig öt rész jött ki.
de ha lesz akkor én is bepróbálom, thx a tippet
amúgy az új spanyol horrortól várok sokat za Eskalofrio-tol.
most szedem, jókat írnak róla.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát... amerikaXD
6/10
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Babylon A.D.
Hát egy olyan se eleje se vége film, némi akcióval meg Dízellel 😊 vegyítve, azt hittem láthatok egy jó akciófilmet erre nem, nulla karakterek, néhol érdekes vágások.
Épphogy nézhetõ kategória.
6/10 Diesel mély hangja és lövöldözõs jelenet miatt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ezúgyan egy 5 részes minisorozat, de azért ajánlom mert angol, Angliában játszódik és teljesen passzol a 28 nappal késõbb és a 28 héttel késõbb c. filmekhez.
A sztori is tetszik, és tulajdonképp régi vágyam valósították meg.))
Mivel a soronkövetkezõ Big Brother forgatására összevegyült idióta tömeget rohanják le, és harapdálják össze a zombik......
És ezt persze csak a külvilágtól hermetikusan elzárt, és mit sem sejtõ Big Brother lakói élik túl....akik egy kiszavazást követõen folytatják a mindennapi életüket....egy darabig.
Végre valami új, és kellõen adagolt rettegés...)))
Szóval ajánlom az említett filmek rajongóinak....