Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
ok félreértettelek, azt hittem azt mondod, hogy amiben õk ketten együtt játszottak 😊
ebbõl jelenleg kettõ van + a keresztapa 2, de ott nem találkoztak ugye.

amúgymeg:

Righteous Kill
8/10

Tropic Thunder
Tom Cruise alakítása miatt 😊
8/10

Kojiro ergo sum.

Pillangó hatás...

Eddig az ilyen elvont filmek közül eddig az Amerikai szépség volt a kedvencem... ok össze se lehet hasonlítani a kettõt, de nálam teljesen más kategoriák vannak mint amúgy😄
Szóval ez a film... hát többszörnézõs... sokszornézõs... vicces, szomorú, vicces, szomorú és a végén... hát a film összességéhez képest "derûs"
Egy remekmû
9.5/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Mirrors....

Jó...jó... de úgy valahogy nem az igazi....
jó kis horror... egyszer nézõs, de voltak benne túlzások, amiket én annyira nem kedveljek...
Az utolsó kb negyed órát meg igazán levághatták volna... viszont a végjáték egész poén😊
6/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tikal
kettõ filmbõl? szerinted csak két filmben szerepeltek? együtt lehet, de nem arra értettem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Taken

9/10

Wall-E

9/10

(sztem nem kell ragoznom, már megtették sokan 😊)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
Tropic Thunder
-----------------------------
6/10

Volt benne 1-2 (sajnos nem elég) igen jó poén, pár tipikus-uncsi Stiller közhely, és persze az egész filmet fullra elvivõ Robert Downey. Big fákin restekpa neki 😄
Ja és Tom Cruise-nak is. Mint embert ki nem állhatom, de mint színész nem lehet elmenni mellette. A karaktere is állat volt 😊))

Amúgy kellemesen szórakoztam, de nem egy hûde-vígjáték, egynek bõven elmegy.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Krezga
Vámpír Angyalok (Thralls)

Miért kellett nekem ezt megnéznem...nagyon gagyi.
zaki
jah, én is azt akartam írni, hogy ezt a filmet mindenki csak dícsérte eddig... kevés ilyen film van, ami mindenkinek ennyire bejön...

barnie1990
Milyen jo lenne, ha legalabb minden honapban kijonne egy ilyen film, ami az egesz forumbol elismerest valt ki.
Azert az mar valami, hogy egy semmi uj dolgot fel nem mutato film az egesz forum tetszeset elnyerje. <#vigyor2>

Zene nélkül mit érek én?

sweech
én is pont most néztem meg: ütött.

DaemoonHunter
Taken

10/10 Remek akció, néhol Bourne részek ugrottak be, de gondolom ebben a szakmában így csinálják😊

Kojiro
a kettõbõl? 😊

Kojiro ergo sum.

Tikal
ezen most mit kellett agyalni... nulla történet, kb a felétõl már sejthetõ volt mi a csattanó....leggyengébb filmjük szvsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
már volt szerencsém látni, mókás egy film volt, mit ne mondjak😊))

Yo, Bitch!

Már az ismertetõje elolvasása után éreztem hogy ennek a zskategória blogon a helye. 😊

Igen színvonalas mû. Uwe Boll sírógörcsöt kapna hogy milyen hûen próbálják utánozni õt .😊
SötétBarom
Boa VS Pyton.

RTL Klub, most.
Ez hihetetlen. Must see. 😄DDDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
na jó beállok én is a sorba 😊

Taken - 10/10

Bazinga!

kaposi1
Nagyon várom hogy megjelenjen DVD-n.<#eljen>
Polcon a helye.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kmarha
akkor nincsen elcseszett izlésem! 😄 Hallod, visszamennék még oda, amikor még nem láttam, és újra meg tudnám nézni. 😄 Azota tucat filmet megnéztem, mely önmagában nem is olyan rossz, de nem adta meg azt az élményt ami a Takennél megvolt. Igy nem jó filmet nézni.. talán jövõ hétre elmúlik ez 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

[Jakuza]
Righteous Kill
8.5/10

A ket oreg, Al Pacino es Robert de Niro ismet nagyot alkotott.
Aki loportol es akcioval teli filmet var, az nezzen mast, mert ezek a filmek nem azert lesznek kultfilmek, hanem mert agyalni kell rajtuk, mert oda kell figyelni a tortenetre es a parbeszedekre.
Ebben pedig ez a film nagyszeru, ismet jo kezekbe kerult ezzel a ket szinesszel a ket foszerep. Vegig lekoti a nezot aki szereti az ilyen tiupusu filmeket es ha egy kicsit is elkalandozott a figyelmunk kozben, akkor konnyen azon vesszuk eszre, hogy meglepodunk a vegkifejleten.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kmarha
most komolyan ki az aki egy ilyen konferansz után megnyitna bármilyen linket is? fõleg olyant aminek a nevében hack van??

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Montanosz
melegebb éghajlatra....
lehet csak internetes játéknak van álcázva...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Hi. Eszt NÉZZÉTEK Meg!!
http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
zaki
igen, gondoltam, hogy illene rá figyelni, csak nem volt magyarul feliratozva, annyira nem vágom azt angolt 😛

SötétBarom
Bibliai utalázsokkk.

Jól meg kellett volna figyelni, hogy mi van a kocsira írva 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zaki
Serephim Falls

Nem kezdõdött rosszul a film, Liam Neeson vezette team üldözi Pierce Brosnant (aki nagyon jól játszott) ismeretlen ok(ok)ból. Persze szép lassan kiderül a miért is. A csapat tagjai lassacskán elhullanak, ahogy szokás. Aztán szépen leül a film, uncsi volt na. HD-ben néztem, marha jól mutatott a táj, szép képek voltak, operatõrt csicséret illeti. Film végénél volt néhány lol jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PB kivégzi a haldokló lovát, aztán kibelezi, és elbújik benne(!), aztán mikor beéri LN, hirtelen elõugrik az állatból... 😄 Aztán a víznél az indián, és a hintós csaj a sivatag közepén. Tiszta Lost... 😄 Persze vágom, hogy ott se voltak, csak az elméjükben, viszont akkor honnan volt a golyó, ill. a fegyver? 😄 film végén meg LN nemhogy bosszút állna, majdnem sírva fakadnak egymás karjaiban... 😛

Átlagos western film, két ír legendával(na jó, lehet túloztam kicsit, de jó volt együtt látni õket, mégha LN gyenge is vót). Pár hónap múlva már semmir enem fogok elmékezni a filmbõl, csak ezekre a jelenetekre, mait spoilerbe írtam 😄

5/10

kaposi1
Irigyellek hogy még elõtted van ez a filmélmény.

Viszont ma megnéztem szintén egy nagyon jó filmet,szintén ajánlásra.

Death Sentence
9/10

Kevin Bacon-t eddig is jó szinésznek tartottam,és ebben is nagyot alakít.
Sztori:
Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínûleg beavatási szertartásaként, megöli a gyerekét, és csak õ látja a gyilkos arcát. Úgy tûnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerûen elintézi. Na itt kezdõdnek a bajok, mert a banda meg utánaered.

Szintén egy kemény lövöldözésekkel és gyilokkal teli filmröl van szó.
Aki az ilyen témáju filmeket szereti, ne hagyja ki!!

Ams
Megnézem már ezt a Taken-t.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

zaki
nem, most néztem meg. 8/10 szerintem.

kaposi1
Helló!

Próbálnám leírni a a véleményemet a Taken-röl,de szórol szóra azt tudnám írni amit te.
Óriási élmény volt.
Végre egy film ami az elsõ perctöl az utolsóig lekötött.
Nincsenek benne vicces beszólások,viszont vannak,kõkemény profin megrendezett akciójelenetek.
Én ezzel a filmmel kapcsolatban annak örülök a legjobban hogy nem egy ilyen nyálas Tom Cruise féle szépfiú csapott le a forgatókönyvre.
Liam Neeson tökéletes választás volt erre a szerepre.
Szóval ajánlom mindenkinek,kötelezõ darab!!!

10/10

zaki
Holiday, Zene és szöveg, Verdák, Némó nyomában, Hihetetlen család, Shrek trilógia, Toy Story, Wall-e, L'ecsó stb...

Hellboy 2

Jó volt, szerintem jobb, mint az elsõ rész. A berúgós, éneklõs részen jót röhögtem, akciók rendben voltak, és a vége is tetszett. Összeségében 10/7.

Zorro legendája

Ez viszont nagyon gyenge. Az elsõ film 98-ban jó volt, Banderasszal és az akkor még szinte ismeretlen Zeta-Jones-al, a mostani azonban inkább önmaga paródiája lett. Szinte senki sem találta a helyét, a fõgonosz sztori meg egy óriási vicc. Legjobban a gagyi cgi tûz verte ki nálam a biztosítékot, illetve a SPOILER!!!!!!!! a vonat tetején lovaglás. Nagyon erõltetett, felesleges film, legjobban a magyar koldus nõn röhögtem leginkább. (Feliratosan néztem és egy öregasszony "egy kis pénzt legyenszíves" mondattal könyörgött a fõgonosznak). 10/3

Blacksheep333
Sziasztok!
Tudnátok mondani pár romantikus, vicces, zenés limonádé filmeket, esetleg mesét? Gondolok az ilyenekre mint a Mamma Mia! vagy a High School Musical, amiket egy 10 éves lány szivesen néz.
Jönnek le unokahugomék a hétvégére és meg szeretném lepni õket valamivel.

Az operációs rendszeren is túl...

Bulykin
én vmi gay-gay verziót töltök, ahhoz készült a felirat😊
mind1 ha nem jó majd letöltöm még1x...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Montanosz
Nem fogsz csalódni!
de a pmcg-hez van csak jó felirat...

Bulykin
most töltöm, eddig nem voltam benne biztos h jó lesz e, de ha te írod akkor elhiszem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Montanosz
Rule number one - 2008 -

Nagy kedvencem a Suttogó folyosók széria, a természetfeletti, misztikus horror...
szerencsére ez a film is ebbe a mûfajba tartozik, és hála az állandó feszültségfokozó hang- és képi hatásoknak,...néha rágtam a körmöm, de azért kimertem menni egyedül a mosdóba utána...)))
a szokásos klisék itt is felbukannak, de nem zavaró módon, nagyon ott van....hogy vajon kisértetek vannak-e, vagy nincsennek.....Vajon álmodunk vagy valóság az, vagy mi is..mondjuk a delfin sikoly az alagsorban, ami elég hátborzongató..de a magyarázat nagyon is hétköznapi....
mûfaj rajongóinak feltétlenül borzongani való....

CSOCSO
<#pias>
Montanosz
biztos jönni fog mari néne és nem megy el egész nap, és a rég halott családtagokról fog egész nap siránkozni.
legalábbis én mindig így járok a hétvégi filmnézéseimmel(((8

CSOCSO
en varok hetvegeig. akkor lesz van a csalai mozi est :
kaposi1
A sok jó kritika hatására én ma este fogok sort keríteni rá.

CSOCSO
mar alig varom hogy meglessem 😊
Sir Quno Jedi
Amit a nippon mond a végén az kemény. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kojiro
Fearless -

Végre megkaparintottam ezt a csodát. Nagyon teszett.
A 3/4-énél jöttem rá, hogy ez a történet kurva ismerõs, és be is ugrott honnan. Bruce Lee Fist of Fury c. filmje úgy kezdõdik, hogy hazaérkezik a régi iskolájához Shanghaiba és megtudja, hogy a mesterét megölték (megmérgezték). Bár ott, ha jól emlékszem, a mestere nevét sosem említik, de stilus neve Jingwu.
Aki látta mindkettõt, annak szintén össze fog állni a kép.

9/10

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi
Ühümm, ez stimmel, mármint ezek benne voltak. Tényleg brutálisabb így valahogy, meg több magyarázatot is kapunk az egészre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sir Quno Jedi
Mármint ütõsebb az tuti (nekem az volt, jobban hatott rám), de hogy pontosan mit és hol bõvítettek, azt tudja a kánya.

Sir Quno Jedi
Gõzöm sincs, már olyan régen láttam a simát. Meg kell nézni neten, mit írnak róla. De elég kerek volt így.

Na én is megnéztem a Takent, ha már ennyi jót hallok róla, és tényleg nagyon jó kis film. Ajánlom mindenkinek.
S Liam Neeson nem hal meg benne, ez is ritkaság 😊

De kicsit olyan a vége, mintha csak a lányát szabadította volna ki, s a többi csajt otthagyta volna a francba. Pár szót fûzhettek volna hozzá, hogy esetleg a francia tag elkapta a fejeseket vagy vmit...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

fifi
sok extrajelenet, vagy módosítás van benne?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...