Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
PSN ID.: Beegabor
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
The Boy in the Striped Pyjamas
A nyolc éves Bruno egy náci tiszt fia, kinek élete jelentõsen megváltozik, mikor apját és vele együtt családját is egy elõléptetésnek hála áthelyezik kényelmes berlini otthonukból egy elszigetelt területre (auschwitzi koncentrációs tábor), ahol az amúgy is magányos fiúcska senkivel se tud játszani. Megismerkedik Shmuellel, a korabeli fiúval, aki fura mód a drótkerítés másik oldalán lakik. Az állandóan csíkos pizsamát viselõ Shmuellel való találkozások során Bruno megszabadul addigi ártatlanságától, és lassan, de biztosan a körülötte zajló felnõtt világ tudatára ébred. A két gyermek között barátság szövõdik, amely természetébõl fakadóan pusztító következményeket von maga után.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nagyon pofás kis komédia zsidóktól, zsidókról, de még gójoknak is tanúlságos! Ajánlom figyelmetekbe (elég súlyos).
Láttuk jobbat is, de akit érdekel a téma, az bólogatni fog végig, hogy lám-lám-lám... 😄DDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
En nem a film erteke szerint szoktam pontozni, hanem aszerint, hogy nekem mennyire tetszik, mennyire erzem at.
Lehet, hogy lattam mar jobb thrillert, lehet nem, ez nekem egy kerek 8-ast megert, negativ kritikarol szo sincs.
Zene nélkül mit érek én?
A megrajzolása nagyon tetszett, szép volt, ami egyedül zavart benne, az a ház kertjének a megrajzolása volt(huhh, ez nagyon szõrszálhasogató, de akkor is zavart😄😄). A történet is jó, alapból nagyon tetszenek a drogos témájú filmek. A rendõrségen az irodán belül használt "egyenruha" pedig nagyon ötletes volt.
7/10
nos a QoS rendezõje jobban tette volna ha vesz egy kis ihletet innen, hogyan kell kamerarángatás nélkul verekedést, autos uldozést prezentálni... jo kis film volt, bár néha már azt hittem Liam megfullad 15 méter futástól, azokat a részeket ujravehették volna, egyébként kitünõ kis film volt 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Erdemes volt megnezni, tetszett a hangulata is, a vege is jo volt (sejtettem, hogy mi van a dobozban), a tarsadalmi kritika meg ugy az egesz egyben volt jo alakitasokkal, legyen mondjuk 8 pont ra.
10-tol azert messze van szamomra, filmkataloguson a 2. helyezest szerintem plane nem erdemli meg.
Zene nélkül mit érek én?
Yo, Bitch!
Persze a Forrest gump is zseniális, de inkább romantikus, mint drámai.
komoly egy diploma...
kiváncsi vagyok, mi tetszett neki annyira egy gagyi popcornfilmen
Amiben nincs akció, az már nem is ér sokat?
Egy tökéletesközeli filmrõl írsz ordító baromságokat.
/moderálva/
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ja és persze ami mkég jó ponnt hogy ak önvybõl az egyik kedvenc karakteremnek Nincknek - az öreg néger szakács - is több szerepe volt - mint ahogy a könyvben is - míg a régi filmben Jack elég hamar rövidre zárta ezt a szálat. 😊
100% egyet értek, rémgagyik voltak a közelharcok.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én eléggé bele tudtam élni magam az apa helyébe.
Kicsit lassú és vontatott de minimum 7/10
am egyébként ez minden csak nem akció : Crime | Drama | Mystery | Thriller
Bár a szereposztás jo (Tomi Lee Jones, Susan Sarandon, Charlize Steron) a film nem ér sokat, szinte akciómentes.
Szegyelheted magad az ilyen beszolasokert. PetruZ elistemrt filmkritikus itt az SG-en, toled meg nem olvastunk semmi mervado kritikat. Ugyhogy amig nem irsz jobbat mint o (amit ugye ketlek) addig ne irj ilyen lealacsonyitoan.
Hype, hype, hurrá? Hát... nem igazán. (Minden alábbi szigorúan szvsz.)
Sosem voltam Batman-os, sem a figura, sem a környezet nem váltott ki belõlem semmit, de az újhullámos feldolgozás elsõ része (Begins) anno kb. tetszett (a korábbiak nagyon nem). Nem is tudom, mit vártam ettõl a filmtõl, bár olvastam a korábbi kritikákat és itteni ítéleteket, tehát nagyjából képben voltam, és vártam azt az élményt, amitõl csak úgy hullottak a 10 pontos értékelések, de a végén mégis volt hiányérzetem, nem is kevés.
Elõször a pozitívumok: Ledger/Joker fantasztikus volt, poszthumusz Oscar-t, vagy akármit neki. Kár, hogy viszonylag kevés szerep jutott neki, annak ellenére, hogy õ indította be a cselekményeket, a változásokat. A sztorival sem volt bajom: összetett, érezhetõen átgondolt, karakterfejlõdést, -változást is észre lehetett venni benne. Talán csak kicsit túl volt spilázva, túl hosszú volt és a kétszeri befejezés sem tett jót a végének.
És ami nem tetszett: elsõsorban a látvány. A trükkök néhol jók, néhol "az ötéves Pistike tologatja a játékát és lelkesen berreg hozzá"-szintûek. Azt hiszem, az a falon helyben megforduló száguldó motor örökre beég a retinámba, de voltak még hasonló dolgok. A másik, szintén a lárványhoz tartozó szívfájdalmam a közelharcok megvalósítása volt. Aki nem ismerné valamennyire a környezetet és csak kiragadott részleteket látna, nyilván gondolhatná, hogy a Batman csak egy robot, vagy Pistike stop motion technikával készült játékfigurás amatõrfilmjét látja, azért ilyen darabos a mozgása szegénynek. Tudom, hogy másoknak bejött, de szerintem béna volt. Az "ez nem is a darkos Gothan City" vinnyogásokhoz nem tudok hozzászólni, bár a korábbi részben tényleg mintha más jellegû város lett volna. Végül pedig nem tudom, a képregényekben mennyire volt technob*zi, de itt nyugodtan elhangozhatott volna, hogy "my name is Batman, James Batman" 😊. Gondolom, pl. a mobilos trükkel a denevér lokátorára akartak áthallással utalni (képzavar), de eskü' már várom, hogy a következõ részben megismerjük a plafonon alvó és éjjeli lepkékre (pillangókra? 😉 ) vadászó fõhõst is. 😛
Mi van még? Ja igen, a színészek. Bármennyire is kedvelem színészként Bale-t, a Batman nem az õ karaktere. Nincs meg hozzá az a testalkata, karizmája és beszédstílusa, ami olyanná tenné, és ez már a Begins-re is igaz volt, de itt talán jobban elõjön. A Begins-ben egy szétesett figurából kezd kifejlõdni, kevésbé látszott az a Batman, aki/ami a TDK-ban megkezdi az átalakulását. Ledger-rõl már szóltam fentebb, itt még csak annyit, hogy ekkora beleéléssel szvsz nem volt véletlen az a folyamatos gyógyszeres nyugtatózás. Ez a pali szó szerint a lelkét adta a szerepért és az életével fizetett érte. Ami a mozivásznon összesen nem lehetett több fél óránál, az legalább háromnegyed éves valós - karakter szerepváltásokat jelenthetett a számára, amit nem hiszem, hogy szellemi elfáradás nélkül ki lehetett bírni. Jó, jó, ezt hívják színészetnek, de nem hiszem, hogy pl. - egy sarkított példával élve - Seagal papa telesírná éjszakánként a párnáját a szerepváltások okozta lelki defektusok miatt, ha értitek mire gondolok. 😊
A többiek közül Maggie Gyllenhaal aranyos kis drága, bárhol és bármikor szívesen nézném 😊, a szerepét betöltötte és kb. ennyi. Eckhart karizmatikus figura, jól állt neki a "white knight" (és a sztori is megfelelõ, többször erõsített súly- és ellenpontot kínált neki a késõbb kialakuló "dark knight" Batman-nel), majd a Kétarc szerep, ugyanakkor Oldman teljesen eltûnik a rendõrfülügyelõ (szándékos! 😊 ) bõrében. Mindenki más a futottak még kategória, nem is volt jelentõs szerepük.
Nem kamerás, nem valami gagyi, vagy rippelt verziót láttam, hanem az itthon kiadott DVD-t, nagyképernyõs, wide LCD tévén és tûrhetõ házi hangrendszerrel, természetesen angol eredetiben és angol felirattal. A kép- és hangminõséggel nem volt semmi bajom, nem befolyásolt az értékelésemben. Amivel egyébként gondban voltam, mert vaciláltam rajta, lélekben sorbaállítottam a fent kiemelt dolgokat, súlyoztam, aztán végül mégis jobbra, a 7-es felé billent a mérleg, és ehhez már nincs is több hozzáfûznivalóm.
(Hogy elõre bedobjam a kiélesített kézigránátot a homokosvödörbe: hamarosan (talán még ma) jövök a Wanted-del is és az az ellenpontja lesz a fentieknek, sok rosszat el fogok majd mondani róla, mégis szintúgy 7-est kap majd tõlem. 😊 )
Sztori 10/10
maga a Film 9/10
a magánhadseregnek nem láttam értelmét, és a végét sem értettem, lehet meg kell néznem még párszor
Az a baj, hogy a tv2 mindig vasárnap éjfélkor adja az igényes filmeket, múlt héten Hetedik, most FightClub, ezért hétfõnként mindig elkések órákról😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mindenki kozepesre iteli es jobb volt mint az elso resz? akkor az elso mi volt ? egyenesen szar?
Mi ez a gondolkodas menet?... naja.. a masodik resz vegulis jo volt, sokkal tobb szorny, sokkal tobb nya'l.. romantika, de szvsz nem volt jobb mint az elso resz.
sot a vegere nem is tudom mit mondjak.
lehet eppen akkor mentem ki italert, de Abe hogy a picsaba volt kepes a fel filmet kibirni mindenfele felszereles es viz nelkul??????????????????????
Írhatnék oldalakat a filmrõl de nem teszem. Rég hatott meg bármi is ennyire engem a film utolsó húsz percében igencsak 'átéreztem' mindent, nem tudom szavakba önteni. Talán majd ha kicsit megnyugodtam.
11/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!