Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos én kellemeset csalódtam benne. Voltak benne idétlen jelenetek, meg bakik, de egész tûrhetõ Fantasy-akció film. A Dungeon Siege játékot nem ismerem, tehát nem tudok párhuzamot vonni
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
még mindig az egyik legjobb...
csak azt nem értem ezek után hogy volt pofájuk összehozni õket egy righteous to kill-ben? szerintem már õk is szégyelhetik..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
IMDB : 6,9
Röviden:
Szerelmespár romantikus hétvégét akar eltölteni egy kis tóparton,de egy csapat gyerek elkezdi terrorizálni õket...
Max Payne - Nem estem tõle hanyat
College Road Trip - Szeretjük Martin Lawrence ökörködését!
Next PC upgrade: 2022
tényleg nagyon jó
jó hogy ennyire kihangsúlyozták az egyéniségeket, jellemeket, nem csak tologatni való bábukat raktak a filmbe)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
mint valami alacsony költségvetésû tákolt film lett volna
a története viszont jó...
Milyen már hogy az az 1. küldetés, hogy menj be a munkahelyedre (ahonnan épp kirúgnak) és vedd fel a fizetésedet a bankban (ahol km-es sor áll)? 😄
A megvalósítás nagyon gyatra volt, meg egy csomó ziccert kihagytak, de így is tetszett. Ha kicsit komolyabban csinálják meg és nem ennyire elborult, akár még klasszikus is válhatott volna belõle.
(A játékról írtam, nem a filmrõl)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tropic Thunder
Az egészben a legjobb Tom Cruise volt, nagyon jól elmaszkírozták, meg tetszett a karaktere(nagyon beteg^^). Volt benne pár jó poén, és úgy átlagban az egész eléggé poénosra sikeredett.
7/10
Hát már sokan ajánlották és most sikerült is megnéznem...
Fantasztikus volt, habár kiszámítható volt mégis izgalmas, fordulatos és összetett😊
9/10 ez az én szavazatom😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
PSN ID.: Beegabor
tehát mégegyszer meg nem nézem, de érdekelne mi volt a végén...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
thx...
lesz itt még pár jó film 😊
Nekem nem tetszett ez a film, a képregényes filmeket nem szeretem! A látvány tényleg jó, de ezek a hummerek mindig ugratnak, meg a legkisebb koccanástól is kitörik a kerekük! Talán azért is nem tetszett mert tele volt ilyen idióta hibákkal! Lövöldöznek a helikopterágyuval, utána meg azon támaszkodnak! Tudom hogy a képregény az alapja, de sosem értettem mi a szarért akar valaki mutánsá változni? Az elején mikor mutatták a gettót, háát... képeken láttam már nyomornegyedet de az valami hihetetlen!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Elég komolyan elkészítették a figurákat.
A látvány nagyon jó lett.Ahogy törtek az autók,Hummerek durva volt.
Tony Stark mit keresett a végén a filmben?
Tényleg nem olyan jó? Pedig a bemutatón kifeküdtem... akkor gondolom annyi az összes jó poén mint amennyi abban szerepel. Kár.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És az 'állítólagnak' se nagyon higyjünk, egy rakás fos az egész film, pedig egy ilyet igazán nem nehéz elcseszni, de Bollnak sikerült...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy amerikai vígjátéknak nevezett produkció, mégse sikerült egyszer sem nevetni.A karakterek túlságosan is sarkítottak, nehéz elviselni õket.Egy "lánya bolond" apa, a tõle "szabadulni szándékozó" lánya, az "einstein" fia, az intelligens malac és az anya, mondjuk, aki még tûrhetõ kategória.
Rossz sztori, unalmas, és max. 14 évig ajánlom.
1/10 (minimum, mert 0 nincs)
Qwerty4
Moziba nem jött, dvd-rõl nincs hír, torrenten csak német verzió van...
Elég jó volt, bár egy kissé könnyen emészthetõ, nem volt igazi horror, legalábbis számomra...
7/10
Qwerty4
egyik legjobb háborús film amit láttam
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nagyon jo film, nagyon jol vezetett történettel, tetszettek ezek a visszaemlékezések jol össze volt rakva, zene is....viszont nagyon erõszakos volt... ajánlott
City of Men
hm, önmagban talán jo is lett volna, de nekem nem volt olyan pörgõs mint az elõzõ rész, meg sem közelitette történet vezetésben, hangulatában.... vhogy nem tetszett...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de nem magyar nyelvû
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Honnan van ez az infó?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Egész jó kis film volt. Nem sok köze van a játékokhoz, de 1xnézhetõ. Kár, hogy Kasumi ilyen kis béka lett, de amúgy evvan. Végigrötyögtem az egészet. Popsik és erõszak, mi kell még ide kérem... (mondjuk az infós gyerek az nagyon nem hiányzott bele)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pedig nem az. nagyon nem, ezért nem tudom régi Zs múvik kedvelõinek SEM ajánlani, mert egyszerûen úgy szar, hogy inkább ciki mint poén.
Há nem tudom. Annyira lehúzták ezt a filmet, pedig tipikusan 1xnézhetõ és aránylag még szórakoztató is. Igaz nem sokkal több, mint egy játék CGI intrója, de azé 1x jó az és látványos legalább. Lekjobb a fõgonoszcsákó, akit mindig elütnek a picsmagba. Jah, kérem, anno nem voltak autók, meg ilyen forgalom! (szerintem máh nagyon unja a végére) 😄
Hát erre egy rossz szót nem tudok mondani. Földbedöngölõ, megható, rémisztõ dráma.. ma nem fogok nyugodtan aludni.
sok/sok
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.