Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
most meg akarod magyarázni mirol szolt a fim? 😄 nagyon nagy vagy, szerinted azért néztem meg egy 25éves filmet a kibaszott trükkök érdekeltek? csak megemlitettem, hogy már azért viccesen hatottak azok a jelenetek... és volt egy pár... de ez mit sem von le a film értékébõl, ha még nem derult volna ki számodra mit is irtam.... nem kéne ezt.... kösz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Na hát azok aztán marha nagy trükkök voltak. Alig volt benne ilyesmi. Mondom, nem arról szólt, ez nem egy technomán scifi, inkább a karakter-drámára ad. Ezért is fogyasztható még mindig. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
tényleg, nem volt benne trükk? bocs...
nekem az odavetitéses repül az auto is trükk, a diszletek stb... jaj hogy nem errõl szolt a film, le sem esett, én kérek elnézést...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Trükkök?! Már akkor is retro volt, mikor elkészült?! Milyen trükkök?! Nem is kellettek bele, mert nem arról szólt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ugyan. Csak vigyázz legközelebb, hogy mit teszel. 😄

Atisz
Na az igen. Tényleg érdekes a hangulata és fantasztikusak a zenéi. Az egyik elsõ olyan sci-fi ahol állandóan sötét van és esik az esõ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tikal
Blader Runner
hm, nagyon jó kis film, már régen láttam, szoval ideje volt egy kis frissités... nem lenne rossz ha manapság is készülnének hasonló alkotások... persze az idó már eljárt a trükkjei felett, de még igy is bõven élvezhetõ volt 😊

Atisz
Na azt azért ne tedd. De ilyen oldalaknál jó megvárni mire már tényleg szolgáltatnak vmit és nem hinni elõre. Sok a kókler manapság. Elég ha csak a Böszme hetente változó állításait megnézed...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

precision
jajj mit tettem... miattam virágzik a digitális mafia... megyek felkötöm magam 😛

Bazinga!

Atisz
My Little Eye

Már korábban is láttam, akkor is tetszett (2002-ben még jobb lehetett mert akkor még nem volt annyira kivesézve ez a "valóságshow" téma).
Átlagos valóságshow-s sztorinak indul (bár az atmoszféra sejtetni engedi hogy itt nem egy sima dologról lesz szó), de a végére thrillerbe vált át.
Nem "hálivúdi" befejezéssel ér véget (sõt!), szóval aki depresszióra hajlamos az ne nézze meg 😊

7/10

Sir Quno Jedi
Már veszítettél. Elõnyhöz juttattál bûnözõket.

Pl. e107-ben 10 perc alatt összeütsz egy odalt egy free szerveren regivel, mindennel, majd kamu infókat felhánysz, kicsit bereklámozod az oldalt (ingyé), meg regized magad pl. a gúglihoz egy kis pízkeresetért/click. Reklámért is kaphatnak pénzt, hiszen van forgalmuk máris. Ennyi kb. és dõl a pénz a hülyék miatt. A spam mail-címed nekik pont olyan jó árucikk, mint a "valós", ugyanúgy el tudják adni a címlistákat jó pénzért. Nem beszéllve a plusz spamforgalomról, amivel most már miattad is terhelni fogják a világhálót, meg a szolgáltatódat (ez is kemény pénzeket emészt fel, amit végsõsoron a júzerekkel, azaz VELÜNK fizettetnek meg).

Ébresztõ! A világ bonyolultabb, mint hiszitek...

precision
azért annyira hülye én sem vagyok, kamu név, a spam mail címemet adtam meg
szóval 'nem veszíthetek' semmit 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Gratulálok. Még kb. másfélezer hasonló kamuoldal van, ahol regizhetsz kedvedre úgy, hogy még SEMMIT sem kínálnak (nem is igen fognak). Végülis csak adatokat gyûjtenek és minden oldlaletöltéssel pénzt is keresnek. Asszem én is beszállnék ebbe a biznicbe, HA LENNE HOZZÁ POFÁM.

(nálunk is beporóbálkozott anno egy kecseg, hogy rakjuk a szerverükre az odalunkat, mer az milyen jó, ja reklámokat nyomtak volna be, mi pedig pízt kaptunk volna érte...ja nem is, ÕK kaptak volna érte pénzt. Maradtunk is nonprofit, áldom a nevemet azóta is. Lám, van aki NULLA/ZÉRÓ munkával is pénzt tud csinálni, mert olyan az orra...)

Blasta
Profi 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

precision
viszont most nemtom mi az oldal címe 😄
mert nem raktam bookmarkba, history -m sincs, az aktiváló mailt is kitöröltem, és a hsz is eltûnt ugye... gg 😄😄😄

Bazinga!

precision
én megnéztem az oldalt, azt állítja h ingyenesen lehet majd letölteni filmeket, 1 hónapos free-reg van
regisztráltam is, sosetudni alapon, de még az egész üres

Bazinga!

Blasta
Én is reklámoztam/reklámozom a saját oldalam a fotós közösségnek, mert közcélú és nem kerül pénzbe, érdekli is õket, ergo senkinek sem ártok vele.
Ha az az oldal szintén NEKÜNK jelentett jót, nemtom miért kell törölni, pláne bannolni az arcot, de ha én fogom fel rosszul akkor elnézést 😊

CSOCSO
en sem neztem meg... reklam-spam szaga volt az egesznek.
Blasta
Mi okból?
Nem néztem meg az oldalt, így lehet, hogy csak tudatlan vagyok, de nekem úgy tûnt, hogy ingyenesen tölthetõ filmekkel foglalkzoó oldalt ajánlott.
Vagy sem?

CSOCSO
waltridot bannoltatnam... ki van meg velem?
Montanosz
tamáskodom

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Krezga
Crank
Végi pörgõs akciófilm. Könnyed esti szórakozásnak jó.
6,5/10
Tikal
jaja, csak fegyvertelen rohangálokat kellett volna löni géppuska fészekbõl, de itt még az se sok volt, kurvára elõvigyézatosak voltak azzal hogy vagy négy mesterlovész volt a tetõkon.... a fontosabb részeken meg sehol senki... fater meg hátso bejáraton besétál a civilekhez, na vicc

Atisz
Jaja, nekem is erõltetettnek tûnt. Bár a ktsgvetése jóval nagyobb volt mint az elsõé (abban ugye csak rohangáló emberek voltak a zombik és az akcójelenetek túlságosan klipszerûek voltak és sok vágással operáltak), valahogy mégsem csípte meg az elsõ rész hangulatát.

Ha vmit nem bírok a zombifilmekben az a katonák tehetetlensége a zombikkal szemben (ok-ok, hogy létszámbeli fölény, meg véges lõszer, de akkor is nevetséges ahogy egy harapdáló nyomi ledarálja a gépfegyveres "prõ"-t 😄).

Tikal
28 héttel késõbb

elsõ rész sokkal jobb volt, ezt szerintem elrontották sok apró hibával...persze sok a rohanás meg a hentelés, de nincs olyan feeling mint az elsõ részben...a katonák meg nagyon bénák voltak, jobban ki kellett volna dolgozni a virus elszabadulását...

poppe
thx 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Seth

PSN ID.: Beegabor

Blasta
Én nem hiszem, hogy minden képkockát egyesével buzerálták volna át.
Cell shading a tech neve ha jól tudom, de ebben csak 50%-ig vagyok biztos 😊

poppe
a kamera által homályosan c. filmet néztem újra, hamár kijött hd-ben 😊
9/10, csak ajánlani tudom, sztem zseniális, sajna a könyvet nem olvastam...
ezt a tekknológiát h hívják amivel csinálták? gondolom leforgatták simán, aztán egyenként minden képkockát átbuzergáltak?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Sir Quno Jedi
Jók a szövegek az ajánlásokban. Nézd meg most, mielõtt egy hálivúdi rímék bemocskolná, meg ilyenek. Kewl!

AntiHero
Adulthood

Méltó folyatása az elsõ résznek

10/10

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gnome
Let the right one in (2008)

Akik nem látogatják a szanalmas.hu-t azoknak(ugyanis oda volt bepostolva)..Vámpíros film de ehhez hasonlót még nemláttatok...
Egy vámpír kislány és egy kisfiú barátságáról szól. Nagyon egyedi, komor hangulattal...a végét nemtudom eldönteni, hogy tragikus vagy happyend...durva film na..

fekvés.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ja. Az elsõ rész még nem is volt rossz szerintem. De másodiktól már kb csak arról szól hogy van pár csávó/csaj aki üvöltve kiszenved mindenféle szadista csapdában. Még ok volt az elején ez a "nem becsülöd az életedet duma" de azán már csak tényleg arra mentek rá hogy minnél gyomorforgatóbban haljanak meg az emberek...

SAW helyett akár VÉRES KIVÉGZÕ SHOW 4 -is lehetne a címe...
Krezga
Elefánt
Nagyon jó mûvészfilm igaz történet alapján. Nagyon durva, és nagyon jól meg van csinálva.
7,5/10
Shep
Eden Lake

Érdekes film volt, régen fordult már velem olyan elõ ,hogy ennyire együtt éreztem egy filmbéli szereplõvel, volt pár rész ahol szabályosan örültem annak amit a nõ csinált, pedig amúgy nem tartom helyesnek a dolgok erõszakos módon történõ megoldását és a bosszút sem, de valahogy olyan hitelesen és feszültre csinálták meg a filmet, hogy teljesen meg tudtam érteni a fõszereplõ tetteit. Az persze szomorú, hogy sajnos a világ egyre inkább ilyen mint amit a filmben mutatnak.

9/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

poppe
beteg világban élünk kéremszépem 😄

Blasta
Hát van fasza metálzene, ahogy van fasza trancsírozós film is 😊
Saw nem az

SötétBarom
fasza. ,|,,|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Loál János
A metálzenérõl mi a véleményetek? <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Szívembõl szóltál
Undorító, öncélú, és a kurva nép meg kajálja...
Agybetegek

precision
a halálmódoktól jó
éééértem <#wilting>

Bazinga!

poppe
sztem pont ezektõl a különleges halálmódoktól jó 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

precision
Lol ebbõl már 5 rész van? Biztos bennem van a hiba, de undorítónak tartom ezt a sorozatot. Az elsõ részt láttam. Beteg. Van egy sajátos hangulata, ez tény. De az indokolatlan, gusztustalan, hatásvadász jeleneteket utálom. És az egész film ezekre épít. Marha izgalmas... van a másik emberke gyomrában egy kulcs ami leszedi a fejedrõl a cuccot, ami egyébként összeroppantaná azt. Ok, hát akkor felvágja a másik ember gyomrát, sírva kotorászik a belei között, hogy hol van a kulcs, és utsó-utsó pillanatban leszedi a cuccot. Filmtörténeti pillanatok. És van aki még ezt élvezi is...mármint nézni. omg.

Bazinga!

poppe
megvan mindegyik HD-ben, majd hétvégén maratont rendezek... de úgy emléxem a 3 is jó volt még, a 4 már nem tetszett annyira. 5-öt meg se nézem sztem

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sephi
Saw 1 es talan 2 -es volt az aminek jo volt a csavar a vegen... de a 2-nel mar lehetett sejteni...

Hiaba, az elso volt az amely utot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Saw V.

Kétségtelenül a leggyengébben sikerült rész. Hol vannak a megszokott videóklipes kameramozgatások? Hol van az átgondolt, jól felépített sztori? Hol van a film végi csavar? Legalábbis a befejezéset nem tudom minek szánták, de csak egy gyengeelméjû nem jön rá, hogy az lesz a vége, ami.

4/10
desigo
Inkább a Boltra fogok pénzt kiadni mint erre...
Blasta
Hallgatom a rádióban ennek az új Ridley Scott filmnek a reklámját, és én szégyellem magam:

"Mindenki kügynök vagy terrorista. VAGY MINDKETTÕ!!!"
Meg van valami "csak ha mi robbantunk elõször" mondat is, az is röhej.
A legjobb meg a "Már azt sem tudom ki vagyok" MÉGSOHAAZÉLETBE NEM HALLOTT mondat. Eredeti mondhatom.

Remélem a forgalmazó nem csodálkozik, hogy nem tódul a nép be rá...

Tikal
volt zene is ? 😊
talán azért nem tunt fel mert a szokásos CD-t tették be alá...

REALista
Ja ráadásul az zene se igazán passzolt az akcióhoz szerintem.Amúgy az elsõ rész tényleg nem volt rossz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!