Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If...c. angol film lesz
valamikor régen láttam, pont koleszos voltam
és hát nagyon beletudtam élni magam a mindenki által gyötört diák
hangulatába...aki végsõ elkeseredésében fegyvert fog.
mondjuk én nem tettem meg, de szélsõséges politikai irányzatokban kerestem menedéket, amibõl csak hosszú idõ után tudtam kigyógyulni...
elgondondolkottató dráma....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
HD-ban 32"-ben, megis fele annyira se elveztem es ez mar nagyon is a film hibaja. Rajottem, mennyire egy ures film teljesen ocska parbeszedekkel, amelyeknek semmi ertelme, az egesz egy atmenetet kepez 2 akciojelenet kozott, amelyek raadasul igen rovidek.
Elhamarkodott volt felpontozni, de igy se tekintem rossz filmnek, mindossze tulertekeltnek.
Zene nélkül mit érek én?
elsore tetszett, masodikra neha mar cikibe ereztem magam a tobbiek elott mert jopar marhasagnal kerdeztek, hogy mi ez a baromsag😄
curve the bullettnel latnotok kellett volna azokat a fejeket akikkel egyutt ultem 😄
Megnéztem a Batman-t szinkronosan! Stohl András, hangja jó volt, bár kevésbé félelmetes mint az eredeti joker hang! Batman hangja az eredetiben sem tetszett, de ebben a néha úgy éreztem mintha a trópusi viharból a néger szólalt volna meg a vidéki akcentusával!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem nagy durranás, voltak érdekes pillanatai, de a sztori sztem kevés volt és nem eléggé intenzív.
7/10
Qwerty4
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(keresztapát nem csípom)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
gta vice city sztorija is erre épül mellesleg 😊
Eredeti nyelven kellett volna...nem illettek a zenék a filmhez? A 80-as évek miami városához? 😄 Brian de palma egyik legjobb filmje mellesleg.... Al Pacino meg kurva jot játszik benne, és kurva jo karakterekkel van tele a film, mind rendesen kidolgozva.... bud spencer filmhez hasonitani..pff
eleg nagy kultusza van itt.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
10/10
Ezt nézzétek meg, mindenkinek kötelezõ, nem tudom milyen kategória; komédia, dráma, fekete humor, de rohadt jó 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hat ilyen gyenge egy szar filmet reg lattam 😞
Pocsek rendezes, tuljatszott szerepek, rem bugyuta "akcio"jelenetek, gagyi tortenet. Al Pacino is baromi szarul jatszik benne, a tobbi nevesincs szinesszel egyutt 😞 Morodernek meg vannak jo zenei, de ehhez a filmhez annyira nem illet. Neha ugy ereztem magam, mint valami Bud Spencer filmben a zenek miatt. Szinkron meg meger egy kulon miset. Rettento gyenge szovegek, bar a szinkronhangok nem rosszak, baromi rossz szinkonizalas: sokszor mar reg nem beszel a karakter, de a hang meg mindig jon, es forditva.
Hatalmas csalodas volt szamomra a film. 2,5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Furcsa érzések keringenek az emberben filmnézés közben...
jó film volt, fõleg a vége az nagyon durva volt, bár lehetett sejteni mikor kisszállt a kocsiból... viszont a hittérítõ nõ kurva idegesítõ volt ... 8/10.
Yo, Bitch!
Az Alien 1. része meg hát mai szemmel elég nevetséges, abban sem volt túl fejlett a trükktechnika (a külsõ nézetes repülõ kávéfõzõ és a szörnynek öltözött színész nem igényelték).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért én nem hinném hogy "direkt" tettek bele korszerûtlen trükköket. Ne feledjük, hogy az igényesebb trükkök és cgi csak a '80-as évek legvégén terjedtek el.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem az odavetitéses repül az auto is trükk, a diszletek stb... jaj hogy nem errõl szolt a film, le sem esett, én kérek elnézést...
hm, nagyon jó kis film, már régen láttam, szoval ideje volt egy kis frissités... nem lenne rossz ha manapság is készülnének hasonló alkotások... persze az idó már eljárt a trükkjei felett, de még igy is bõven élvezhetõ volt 😊
Már korábban is láttam, akkor is tetszett (2002-ben még jobb lehetett mert akkor még nem volt annyira kivesézve ez a "valóságshow" téma).
Átlagos valóságshow-s sztorinak indul (bár az atmoszféra sejtetni engedi hogy itt nem egy sima dologról lesz szó), de a végére thrillerbe vált át.
Nem "hálivúdi" befejezéssel ér véget (sõt!), szóval aki depresszióra hajlamos az ne nézze meg 😊
7/10
Pl. e107-ben 10 perc alatt összeütsz egy odalt egy free szerveren regivel, mindennel, majd kamu infókat felhánysz, kicsit bereklámozod az oldalt (ingyé), meg regized magad pl. a gúglihoz egy kis pízkeresetért/click. Reklámért is kaphatnak pénzt, hiszen van forgalmuk máris. Ennyi kb. és dõl a pénz a hülyék miatt. A spam mail-címed nekik pont olyan jó árucikk, mint a "valós", ugyanúgy el tudják adni a címlistákat jó pénzért. Nem beszéllve a plusz spamforgalomról, amivel most már miattad is terhelni fogják a világhálót, meg a szolgáltatódat (ez is kemény pénzeket emészt fel, amit végsõsoron a júzerekkel, azaz VELÜNK fizettetnek meg).
Ébresztõ! A világ bonyolultabb, mint hiszitek...
szóval 'nem veszíthetek' semmit 😊
Bazinga!
(nálunk is beporóbálkozott anno egy kecseg, hogy rakjuk a szerverükre az odalunkat, mer az milyen jó, ja reklámokat nyomtak volna be, mi pedig pízt kaptunk volna érte...ja nem is, ÕK kaptak volna érte pénzt. Maradtunk is nonprofit, áldom a nevemet azóta is. Lám, van aki NULLA/ZÉRÓ munkával is pénzt tud csinálni, mert olyan az orra...)
mert nem raktam bookmarkba, history -m sincs, az aktiváló mailt is kitöröltem, és a hsz is eltûnt ugye... gg 😄😄😄
Bazinga!
regisztráltam is, sosetudni alapon, de még az egész üres
Bazinga!
Ha az az oldal szintén NEKÜNK jelentett jót, nemtom miért kell törölni, pláne bannolni az arcot, de ha én fogom fel rosszul akkor elnézést 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem néztem meg az oldalt, így lehet, hogy csak tudatlan vagyok, de nekem úgy tûnt, hogy ingyenesen tölthetõ filmekkel foglalkzoó oldalt ajánlott.
Vagy sem?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"