Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
The Incredible Hulk 7/10

Elég komolyan elkészítették a figurákat.
A látvány nagyon jó lett.Ahogy törtek az autók,Hummerek durva volt.

Tony Stark mit keresett a végén a filmben?
Atisz
Szopóka akkor csak én vagyok béna...
Tényleg nem olyan jó? Pedig a bemutatón kifeküdtem... akkor gondolom annyi az összes jó poén mint amennyi abban szerepel. Kár.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sir Quno Jedi
Nemrég néztem, írtam is róla (directors's cut).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PetruZ
Postal volt már, írtunk róla itt többen is. Sztem Boll legjobb filmje, ha jól emlékszem 5/10-et adtam rá, de többeknek nem tetszett ennyire. 😊
stargatelost
Postal: jah, nem jött moziba, de DVD van, torrenten van angol verzió sõt még felirat is van....

És az 'állítólagnak' se nagyon higyjünk, egy rakás fos az egész film, pedig egy ilyet igazán nem nehéz elcseszni, de Bollnak sikerült...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Blasta
És a vicc, hogy egy ilyen egyértelmû és amúgy béna cím után is tudtak még filmet csinálni freddyvel, nem is egyet...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Qwerty4
Még egy film, de ez borzasztó volt, ilyen rosszat ritkán látni:College Road Trip (2008)

Egy amerikai vígjátéknak nevezett produkció, mégse sikerült egyszer sem nevetni.A karakterek túlságosan is sarkítottak, nehéz elviselni õket.Egy "lánya bolond" apa, a tõle "szabadulni szándékozó" lánya, az "einstein" fia, az intelligens malac és az anya, mondjuk, aki még tûrhetõ kategória.
Rossz sztori, unalmas, és max. 14 évig ajánlom.

1/10 (minimum, mert 0 nincs)

Qwerty4

Atisz
ha már Uwe Boll, akkor nagyon érdekelne a Postal, ami állítólag elég jó lett (az imdb-s reflexbõl köpködõk senkit ne tévesszenek meg, akik 3 mondatnál többet írtak róla, azok már általában dicsérik).

Moziba nem jött, dvd-rõl nincs hír, torrenten csak német verzió van...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Csak a bemutatóhoz volt szerencsém, de már akkor is óriási önuralomra volt szükségem ahhoz hogy ne törjön belõlem elõ sugárban a róka... meggyõzõdésem hogy olyan játékokból kellene filmet csinálni, ami egy minimális szintû történettel rendelkezik (értsd verekedõs izék alapból kilõve).

Qwerty4
A Nightmare On Elm Street 6: Freddy's Dead - The Final Nightmare (Rémálom az Elm utcában 6: Freddy halála - Az utolsó rémálom) (1991):

Elég jó volt, bár egy kissé könnyen emészthetõ, nem volt igazi horror, legalábbis számomra...

7/10

Qwerty4

Kokoda

egyik legjobb háborús film amit láttam

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Tikal
City of God
nagyon jo film, nagyon jol vezetett történettel, tetszettek ezek a visszaemlékezések jol össze volt rakva, zene is....viszont nagyon erõszakos volt... ajánlott

City of Men
hm, önmagban talán jo is lett volna, de nekem nem volt olyan pörgõs mint az elõzõ rész, meg sem közelitette történet vezetésben, hangulatában.... vhogy nem tetszett...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Aztakurva, beépítettek vmi mazo-modult? 😄DD

Sir Quno Jedi
Jah, már a In The Name Of The King-ben gondolkodok, hogy teljes legyen a kép Uwe bácsival zárva!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bulykin
a legkirályabb filmek<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

látom az utolsó pár napot szado-mazóra vetted, D-war, DOA :-D
poppe
látom egy oldalon 😄
de nem magyar nyelvû

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

kaposi1
Szia!
Honnan van ez az infó?<#wow1><#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sir Quno Jedi
DOA

Egész jó kis film volt. Nem sok köze van a játékokhoz, de 1xnézhetõ. Kár, hogy Kasumi ilyen kis béka lett, de amúgy evvan. Végigrötyögtem az egészet. Popsik és erõszak, mi kell még ide kérem... (mondjuk az infós gyerek az nagyon nem hiányzott bele)

poppe
nemtom, de 1080p-ben már kint van 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fifi
a Taken meg fog itthon valaha jelenni DVD-n?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"...álfentezimúvigodzillábaéskingkongbaoltvakínaimódra.." nagyon jó :-D<#eljen>
Sir Quno Jedi
Túl kritikus vagy egy ilyen filmmel kapcsolatban. Ez csak egy fos kis álfentezimúvigodzillábaéskingkongbaoltvakínaimódra, annak meg elmegy.

Atisz
És ne feledjük hogy elõtte élt 1 kis tudatmódosító szerrel is...

Blasta
Sajnos a D-war pont olyan, hogy az effektjeirõl és minden egyébrõl LESÜT, hogy komolyan gondolták és marha jónak találták.
Pedig nem az. nagyon nem, ezért nem tudom régi Zs múvik kedvelõinek SEM ajánlani, mert egyszerûen úgy szar, hogy inkább ciki mint poén.

régi japán Godzilla-fannaknak kötelezõ darab :-D
Blasta
Nemá tesó, legjobb pillanatomban sem tudnám végignézni azt a fostaligát, egyszerûen förtelem minden része. 😊

Sir Quno Jedi
D-War

Há nem tudom. Annyira lehúzták ezt a filmet, pedig tipikusan 1xnézhetõ és aránylag még szórakoztató is. Igaz nem sokkal több, mint egy játék CGI intrója, de azé 1x jó az és látványos legalább. Lekjobb a fõgonoszcsákó, akit mindig elütnek a picsmagba. Jah, kérem, anno nem voltak autók, meg ilyen forgalom! (szerintem máh nagyon unja a végére) 😄

Kmarha
El Orfanato

Hát erre egy rossz szót nem tudok mondani. Földbedöngölõ, megható, rémisztõ dráma.. ma nem fogok nyugodtan aludni.

sok/sok

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

<#fejvakaras>baszki akkor most Mo-n mindenki milliomos! Hisz tízszer annyit keres, a kenyér kilója meg 20 Ft! De részemrõl ennyi hagyjuk...
Blasta
Ez egy olyan dolog, hogy a zenét, a hangulatot õ is átérezte a maga fogyatékos módján. A basszus lüktetése, a fények, az emberek mozgása mind segít egy halláskárosultnak átérezni a zenét, és igaz, hogy NEM HALL semmit, de érez.

desigo
szerencsétlennek fogalma nem volt mi megy de azért kalimpált...
Blasta
😊
(Naja, azóta is hallgatom sokszor a Fatboy Slim feldolgozást, ami a diszkóban szólt a süket kislány sztorijában)

desigo
Babel 9/10

A mexikói házvezetõnõ néhol idegesítõ volt.
De ezt leszámítva nagyon korrekt film jó zenékkel.
SötétBarom
Én nem élek jobban. 4 éve jobb volt <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
"...kerestél 10 ezret, most 100 ezret, de jó tízszer olyan jól élünk..."

Csak én érzem úgy, hogy (ezekszerint) ugyanannyival nõttek a fizetések mint ahányszor jobban élünk? De mindjárt nyitok egy calc.exe -t hogy megnézzem, mert ez nagyon bonyolult egy számítás lehet.

Bazinga!

Riddick21
Na, ez így tökéletes.
Te vagy a vélemény, én az ellenvélemény.
Bárki olvassa a beszélgetést, itt jelezném, hogy sándorakármennyivel mi teljesen ellentétes véleményen állunk és a világnézeteinknek egyetlen közös pontja sincs!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

magus
nem tudom mirõl folyik a társalgás egyáltalán, a quantum of solace nem james bond. jól teljesít, mert lemásolták a bourne rejtélyt, de nem sok köze van a james bondhoz. aki szerette a régit, annak nem tetszik, aki meg nem, annak meg nem édesmindegy?

Tényleg bocs mindenkitõl! Ez van :-D
Seth
"te idiot"

ez de rossz XD

PSN ID.: Beegabor

upsz..már számolni se tudok Golden Compass..192 milkó nyereség, mi?<#mf1>Riddick te óóÓÓÓÓ...
ja és a -60% csökkenés+ az újabb kb.-40 % csökkenés, azt jelzi, hogy csak úgy kajálják a filmet<#eljen>
ne haragudj Riddick, de te egy idiot vagy! Itt semmi köze ahhoz, hogy kinek tetszett nem tetszett! Ezek adatok! Legerõsebb nyitány, kit érdekel ha a végösszeg talán még a CR-ét se éri el! És képzeld el a nemzetközi bevétel egy része, már nem a studióé egy pl:Aranyíránytû te idiot Gyártási költség 180 milkó USA bevétel 70 milkó, össz bevétel 372 milkó, a te elméleted alapján nyereség 90 milkó, de király akkor jöhetnek is dögivel a folytatások:-D még is 2007 legnagyobb buktájaként emlegetik és én vagyok a szerencsétlen, te idiot.
+infláció miért hülyeség, 15 évvel ezelõtt kerestél 10 ezret, most 100 ezret, de jó tízszer olyan jól élünk (boxoffice inflációs listákat csak hülyeségbõl csinálják meg)...ez neked is precision, köszönöm életbõl egyes leülhet
+ha már a jegyekkel példálozunk, akkor ár-érték arányosan olcsóbbak voltak jegyek, ergo többen nézték meg mint a mostaniakat, de nem kell itt 20 évekbe gondolkodni, TDK megdöntötte a Spide 3 1. hétvégi bevétel rekordját, csak azt nem teszik hozzá, hogy jegy darabra azt többen nézték meg.

"..Mintha a jegyeket 10 évvel ezelõtti árfolyamon adták volna, de a bevételt a mostaniban számolnák... gratulálok) az régen rossz..." ezt nem értem mit akarsz kifejezni, te idiot.

Na mindegy lehet NAGY FILMESZTÉTA vagy (most röhögök) de mellette egy idiot ez sajnos már nem kétség, és eddig mindig gondolkoztam, hogy te a FILMESZTÉTA milyen stílusban írkálsz másoknak, egy ilyen magasztos lélek, akit így megáldott az élet és elküldött közénk miért csinálja ezt és rájöttem egy idiot vagy.
Ennyi bocs mindenkitõl, hogy megy ez de ez az ember egy idiot, nyomjál már be libazsírós kenyeret, hogy valami érték is legyen már benned.
Krezga
Zuhanás

Nagyon szép film, mind képileg, mind pedig történetileg(mármint a történet nem is szép, hanem jó😊). A kislány pedig nagyon jól játszotta a szerepét. Az a doboz pedig a törött kezében, mintha hozzánõtt volna, valahogy nagyon ott volt.
6/10
precision
ezzel én is így vagyok, de sokan nem tartják ezt a Bondot a régebbi Bond elõzményének
pedig minden arra utal, itt lesz duplanullás, még nincs semmi hightech kütyüje...stb.
én is így vagyok vele mint te, teljes mértékben tetszik ez a Bond

Bazinga!

Riddick21
Ezt nem értem: ez a Bond még nem az a Bond, akit az elsõ 20 filmbõl megismertünk, hiszen most kezdte a karrierjét, az CR-ban vált duplanullássá, elveszítette a szerelmét, most bosszút állt érte... Kötve hiszem, hogy valaki James Bondnak születik, azzá kell válnia, legalábbis azzá a Bonddá, akit korábban láttunk, ezek a filmek pedig errõl szólnak.
Nekem végig ott lebegett a szemem elõtt a korábbi részek Bondja és minél többször jutott eszembe, annál jobban élveztem ezeket a részeket, mert végre láthatom, hogy válik "olyanná".

Arról nem is beszélve, ha azt elképzelem, hova fejlõdik EZ a Bond. Mert nyilván abba az irányba, amit mondjuk Connery képviselt, de Craig más, jobb, állatabb, látszik, hogy egy kommandósból csináltak kémet. Sokkal hihetõbb és ebbõl következõen élvezhetõbb így.

Seth
új James Bond VS régi James Bond

PSN ID.: Beegabor

precision
többen nem tartják a mostani Bond -ot, Bond -nak, mivel megváltozott a karakter egy kicsit... ebbõl indult el az egész

Bazinga!

Riddick21
Leírná valaki egy értelmes magyar mondatban, hogy mi a kérdés karakterfejlõdés ügyében? Mert esküszöm, nem találom/értem, hol az egésznek az origója...

Blasta
Hát sztem a terminátor nem jó példa. Ugyanis ott egy GÉPRÕL van szó, amit elég átprogramozni, nem a jelleme fejlõdött odavissza.
Más az egész körítése, de ez végülis mindegy 😊