Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Transporter 3

A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tûrhetõek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D

+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)

"..10 másodperced van, hogy
változtass az álláspontodon.

Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D
FlyHigh
A halál alagútja 0

Kerüljétek el. Még a story elmenne a sima horrorok között, de a megvalósítás rémes.

Thrash \'Till Death

A Boldogság nyomában c. filmen szabályosan kiakadtam annyira jó volt, annyira megérintett. Csak egyszer láttam.
Azóta még egyszer sem mertem belefogni, mert nem akarok mégegyszer annyira a hatása alá kerülni...

Igazán kijárt volna WillSmithnek egy Oscar ezért a szerepért!

De majd a Seven Pounds-ért hátha! Azt is nagyon várom 😊😊😊😊
sweech
Ben X, mindenféleképpen.

poppe
In Bruges

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

The FlashBack
hm, elsõ megvan az nem rossz😊
másodiknak utánanézek, köszii^^

SASboy
A boldogság nyomában, Az üres város

nice legs. what time to open?

The FlashBack
Üdv a népnek.

Tudnátok mondani jó drámákat? Lehetõleg nem túl régieket?😊
kösziiii ^^

schrank
the man from eart
90 perc beszélgetés de többet ért minden cgi effektnél 10/10 <#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ForzaInter
jó lesz, fasza verdák lesznek benne.

Yo, Bitch!

desigo
móóózes
nah, megnéztem...

hát mitmondjak 😄
tudtam, hogy egy remake, ahhoz képest jó, a sztori maga jó ötlet, csak a mai világban ez már nem üt olyat mint anno az eredeti, a képi világ nekem rendben volt, összességében a film nem volt olyan jó, mint ahogy vártam de egy olyan 6/10-et adok neki 😄
a popcorn meg jó volt<#eljen>

sz4bolcs
<#eljen>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

whiskeyman
Valami Amerika 2
nálam 8,5/10
Utóbbi idõk legjobb magyar filmje, az 1-nél sokkal jobb lett
érdemes megnézni

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

sz4bolcs
megelõlegezem: "Jó volt a sajtos popcorn." 😄

móóózes
a valami amerika az nem az én világom 😄
erre meg már nyár óta kíváncsi vagyok, majd este jön a véleményem róla

sz4bolcs
Majd írj róla ide kritikát. Kíváncsi vagyok, hogy csak én vagyok-e helikopter...

sz4bolcs
Egészségetekre. Miért nem inkább Valami amerika 2-t?

vegicsek
Legjobb<#eljen>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

móóózes
ekkora szar az a film? 😮
ma készülünk megnézni moziba...

http://tankertracker.eu regeljetek ide rengeteg film ingyen és gyorsan csak rátok vár
Blasta
Igen, rendben van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kojiro
pl látta valaki a The man from earth-t?

Kojiro ergo sum.

Kojiro
sajnos ez tényleg így van.
pl az I Robot se teljesített valami jól és sztem baromi hangulatos kis sci-fire sikerült. Túlontúl szájbarágós volt, de ha e fölött el tud siklani az ember, akkor többször nézõs darab.
Én a magam részérõl szeretem az ilyen sci-fiket is, amikben nincs szinte akció sem. Pl Az elhagyott bolygó, azt is láttam párszor.

na de ez baromira szubjektív részemrõl, mert imádom ezt a mûfajt.
(is)

Kojiro ergo sum.

sz4bolcs
A Keanu Reeves-es Kisherceg után nem csodálom. 😄

Sir Quno Jedi
A scifik szinte mindig buknak rendesen. Buta néptõl mit vársz. Ezért is halott a mûfaj...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kaplan
Traitor 7/10

Kellemes meglepetés, az már nem annyira, hogy eddig elfelejtették az itthoni mozik 'leközölni'..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sz4bolcs
Valami Amerika 2

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sokat nevetni.
Egész jó kis film lett.
A vágással olykor azért még mindig hadilábon állnak a magyar filmesek.

desigo
Reign Over Me 8/10

Adam Sandler ilyet is tud
nem semmi...
hát sajnos (sztem akciót-sci-fit hozni fogja, de a hangulatot nem mint a 90-es évek akciófilmjei), jó lenne ha Sly visszahoznák, bár semmi esély nincs rá! Megnéznék egy Nincs bocsánatot sci-fiként, Sly kergetné a disznókat öregen, de a Városnak újra szüksége lenne rá, eleinte mindenki legyapálná, de végén nyomna egy kemény leszámolást, fölpattanna a mocira, nyomna egy kemény monológot, hogy ne kelljen visszajönnie és the end :-D
Dredd bíró király film, kár hogy mostanában nem tudnak ilyen tökös-darkos sci-fit csinálni, ami kevés is van a hangulatot azok sem tudják hozni, mondjuk én Sly és Arnold fan vagyok, így minden film amiben õk szerepelnek már +1 pont :-D
ja és a harci-robot tényleg odabasz, és hogy nem CG vagy stop-motion még egy plusz pont. Na az ilyen filmeknél nem nagyon érdekel semmi, ezeknél a régi vágású akciófilmeknél, sztori tûrhetõ, szereplõk királyak, környezet ok, a zene meg fantasztikus, akció is rendben (semmi kamerarángatás, minden full-totálban) nagyon jó film a Dredd bíró, számomra a Pusztító mellett klasszikus. Nem is értem anno miért bukott akkorát?!
móóózes
Üres város
(Reign Over Me)

Adam Sandlertõl fura, de egész nézhetõ film volt számomra... Annyira nem nagy szám, de a kolosszus játékot elfogadnám 😄DDD

7/10

Blasta
Meghoztad hozzá a kedvem brada, "kikölcsönzöm" gyorsan és meglesem 😊

ProGabe
és bizony jövõre jön a reboot. gondolom sugárban hányás lesz a eredmény, pedig ezt én is bírom

"I knew you'd say that!"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
JCVD
---------------------
8/10

Hatost adtam volna, de a monológa és a film vége miatt simán 8as, RESTECPA VAN DAMME!!!!

Kojiro
<#worship><#boxer>

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Akkor is a leselejtezett harci robot a legjobb benne! 😄

ABC warrior: Status?
Rico: Bodyguard.
ABC warrior: Commander?
Rico: Rico.
ABC warrior: Mission?
Rico: We're going to war.
ABC warrior: Warrr...

SötétBarom
"Apppaaaaaaaaaaaaa" 😄DDDDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kojiro
emléxem kb egyszerre jött ki anno itthon moziban a Mortal Kombat elsõ (és egyetlen nézhetõ, de iszonyú hangulatos) részével, és kamerával felvetten megvolt ez a kettõ egy kazin. The golden age of VHS <#violent>.

Kojiro ergo sum.

Sir Quno Jedi
Neke anno megvolt gyári VHS kazi is. 😄 Sajnos nem sok köze van az eredeti Dredd-hez, de önmagában nagyon szórakoztató.

Kojiro
Sztem max a szótõ lehetne egy ici-picit szokatlan 😊.

Amúgy ON:

Judge Dredd -
Szeretem ezt a filmet, sokadik nézésre is tetszik. Igaz, hogy sok helyen már idejétmúlt, pl a bluescreen valami iszonyat szar benne, de a story sztem nagyon jó, és Slyt, Assantet meg Von Sydowt szeretem, és nagyon jók ebben a filmben. Fõleg Assante, és természetesen eredeti nyelven.
A film zenéje nálam benne van a mindenkori top 5-ben.

9/10 - fõleg a hangulata miatt pontoztam ennyire fel. Nekem hiányoznak az ilyen kategóriás, kicsit régivágású sci-fik.

Kojiro ergo sum.

Montanosz
ja hát igen, kissé szokatlan a netbook bill.
de ettõl még fimet tudok nézni rajta)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kojiro
"elõdtem" <#worship> sg-nyelv instant klasszikus

Kojiro ergo sum.

ForzaInter
"- amúgy kedvelem a zsidókat"
<#fejvakaras><#wow3>

Yo, Bitch!

Montanosz
ó köszi..felirtam)))

- amúgy kedvelem a zsidókat, bár ez nem divat, és effélét nem is nagyon olvasok sehol a topikokban)))) -
- ráadásul mostanában felértékelõdtek elõdtem a román filmek, mert láttam marandandót, mostanában nyomatják a jó filmeket:
Ryna - errõl már írtam itt.
Amikor a lámpa… - taxisofõr lopkodja a villanyégõket a buszmegálóból, tipikus kelet-európa)) amúgy lopott klisé)))
Jó nap a strandoláshoz - három, a javítóintézetbõl megszökött fiatalkorú bûnözõrõl szól, akik elrabolnak egy prostituáltat és egy sofõrt, majd a tengerparton „játszadoznak" velük.

...és ezt elmondtam a szomszédomnak, bár ne tettem volna mert õ meg "nagymagyar".-.azóta nem köszön))) -

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

FlyHigh
Kamera által homályosan, nálam abszolút siker. Nagyon régóta nem hatódtam meg ennyire, hihetetlenül lehúzott a végére engem. Ezt nem lehet elmesélni, látni kell.

Thrash \'Till Death

ja a címe Defiance :-)
majd most lesz januárban (nálunk mikor?) egy hasonló film is, Daniel Craig fõszereplésével+Liev Schreiber (majdani Kardfog a Wolverine-bõl :-))+Jamie Bell, rendezõ Edward Zwick (Szükségállapot,Utolsó szamuráj,Véres gyémántok), a sztori: három zsidó testvér megszökik Lengyelországból, csatlakoznak a Ruszki ellenálláshoz, építenek egy falvat az erdõben, innen akcióznak stb. elvileg megtörtént események alapján. Jó filmet várok+a téma miatt is érdekes