Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tûrhetõek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D
+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)
"..10 másodperced van, hogy
változtass az álláspontodon.
Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D
Kerüljétek el. Még a story elmenne a sima horrorok között, de a megvalósítás rémes.
Thrash \'Till Death
Azóta még egyszer sem mertem belefogni, mert nem akarok mégegyszer annyira a hatása alá kerülni...
Igazán kijárt volna WillSmithnek egy Oscar ezért a szerepért!
De majd a Seven Pounds-ért hátha! Azt is nagyon várom 😊😊😊😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
90 perc beszélgetés de többet ért minden cgi effektnél 10/10 <#eljen>#eljen>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hát mitmondjak 😄
tudtam, hogy egy remake, ahhoz képest jó, a sztori maga jó ötlet, csak a mai világban ez már nem üt olyat mint anno az eredeti, a képi világ nekem rendben volt, összességében a film nem volt olyan jó, mint ahogy vártam de egy olyan 6/10-et adok neki 😄
a popcorn meg jó volt<#eljen>#eljen>
nálam 8,5/10
Utóbbi idõk legjobb magyar filmje, az 1-nél sokkal jobb lett
érdemes megnézni
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
erre meg már nyár óta kíváncsi vagyok, majd este jön a véleményem róla
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
pl az I Robot se teljesített valami jól és sztem baromi hangulatos kis sci-fire sikerült. Túlontúl szájbarágós volt, de ha e fölött el tud siklani az ember, akkor többször nézõs darab.
Én a magam részérõl szeretem az ilyen sci-fiket is, amikben nincs szinte akció sem. Pl Az elhagyott bolygó, azt is láttam párszor.
na de ez baromira szubjektív részemrõl, mert imádom ezt a mûfajt.
(is)
Kojiro ergo sum.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kellemes meglepetés, az már nem annyira, hogy eddig elfelejtették az itthoni mozik 'leközölni'..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sokat nevetni.
Egész jó kis film lett.
A vágással olykor azért még mindig hadilábon állnak a magyar filmesek.
ja és a harci-robot tényleg odabasz, és hogy nem CG vagy stop-motion még egy plusz pont. Na az ilyen filmeknél nem nagyon érdekel semmi, ezeknél a régi vágású akciófilmeknél, sztori tûrhetõ, szereplõk királyak, környezet ok, a zene meg fantasztikus, akció is rendben (semmi kamerarángatás, minden full-totálban) nagyon jó film a Dredd bíró, számomra a Pusztító mellett klasszikus. Nem is értem anno miért bukott akkorát?!
(Reign Over Me)
Adam Sandlertõl fura, de egész nézhetõ film volt számomra... Annyira nem nagy szám, de a kolosszus játékot elfogadnám 😄DDD
7/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"I knew you'd say that!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
---------------------
8/10
Hatost adtam volna, de a monológa és a film vége miatt simán 8as, RESTECPA VAN DAMME!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ABC warrior: Status?
Rico: Bodyguard.
ABC warrior: Commander?
Rico: Rico.
ABC warrior: Mission?
Rico: We're going to war.
ABC warrior:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kojiro ergo sum.
Amúgy ON:
Judge Dredd -
Szeretem ezt a filmet, sokadik nézésre is tetszik. Igaz, hogy sok helyen már idejétmúlt, pl a bluescreen valami iszonyat szar benne, de a story sztem nagyon jó, és Slyt, Assantet meg Von Sydowt szeretem, és nagyon jók ebben a filmben. Fõleg Assante, és természetesen eredeti nyelven.
A film zenéje nálam benne van a mindenkori top 5-ben.
9/10 - fõleg a hangulata miatt pontoztam ennyire fel. Nekem hiányoznak az ilyen kategóriás, kicsit régivágású sci-fik.
Kojiro ergo sum.
de ettõl még fimet tudok nézni rajta)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
- amúgy kedvelem a zsidókat, bár ez nem divat, és effélét nem is nagyon olvasok sehol a topikokban)))) -
- ráadásul mostanában felértékelõdtek elõdtem a román filmek, mert láttam marandandót, mostanában nyomatják a jó filmeket:
Ryna - errõl már írtam itt.
Amikor a lámpa… - taxisofõr lopkodja a villanyégõket a buszmegálóból, tipikus kelet-európa)) amúgy lopott klisé)))
Jó nap a strandoláshoz - három, a javítóintézetbõl megszökött fiatalkorú bûnözõrõl szól, akik elrabolnak egy prostituáltat és egy sofõrt, majd a tengerparton „játszadoznak" velük.
...és ezt elmondtam a szomszédomnak, bár ne tettem volna mert õ meg "nagymagyar".-.azóta nem köszön))) -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Thrash \'Till Death