Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Joker mondta a batmanusnak: azt hittem egy ideig, hogy Dent vagy, ahogy utanna vetetted magad a csajnak ( ezekutan Batsy az asztalra baszta a jokert majd joker megszolalt: es Harvey tud rolad es a lany.... ( ezekutan ha jol emlexem okollel lett simogatva a joker arca)
- Tehat azert hiszi azt, hogy van a batman es a csaj kozott vmi mert batman megmentette? tiszta hulyeseg. TELJESEN termeszetes, semelyik legutcso kis csitrit nem hagyott volna leesni. Latvanyos afferjai meg csak Brucenak volt a csajjal. tehat ha ezt tudta....
Kojiro
Nem tudta, csak arra utalt vissza, mikor ledobta Rachelt az ablakból és Batsy meg utánaugrott... ha erre gondolsz

Kojiro ergo sum.

Kojiro
valld be, hogy ez az "anno" egy hete volt <#hehe>

Kojiro ergo sum.

az apja nézi ezeket, csak a gyerek is ott játszik+néha nézi is, csak azon lepõdtem meg, hogy tud egyáltalán a szobába megmaradni amikor én még a Predatortól is kiszaladtam a házból, ezeknek a mai fiataloknak nagyobb az inger küszöbük:-)
+mindig is volt fiatalkorú bûnözés, gyilkosság stb szerinted régebben nem volt szegénység, csak a média most jobban futtatja+te is jobban hozzáférsz információkhoz+volt olyan idõszak amikor az állam is jobban szerette a "rózsaszín felhõt" az emberek agyában lsd. USA 40-70 cukormázas évek, vagy nálunk a lightos barakban és nem szerette az ilyen híreket. De mindegy ez a tv miatt van a sok erõszak egy baromság, akkor Afrika nem is olyan szegény ország, hisz mindegyik háztartásban van TV, nem ?:-)
Shep
Na ja és akkor még csodálkozunk, hogy kiskölykök lövik le, gyújtják fel, késelik meg egymást, meg egyre csak nõ fiatalkorú bûnözés, mert egyszerûbb a kölyköt bevágni a tv elé mint foglalkozni vele. Na de ez egy másik topic témája.

Dark Floors

Egész jó kis horror, annak ellenére, hogy a gumiember szörnyek elég gyengén festettek. Az atmoszféra némileg Silent Hill hangulatot áraszt, viszonylag izgalmas és valahogy a történet is elég jó, bár tökéletesen nem állt össze a végén a kép.
Az gyengébb kivitelezés ellenére nekem tetszett.

8/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"..Az Alien 2 a legjobb 5 horror kozott?.." ezt magyarázd meg egy 6 éves gyereknek, beszartam amikor elõször láttam :-) de múltkor megyek unokatesómékhoz, 5 éves kisgyerek, mi megy a dvd-n, Halálos kitérõ, apját kérdezem, nem fél a gyerek? "Nem szereti a mozgalmas filmeket" legközelebb megyek mi megy Kaptár 3. Hát a mai gyerekeknek más az ingerküszöbük, én anno még a Jedi visszatér Jabba nagy háziállatától is fostam, kisírtam hogy Axterix 12 próbáját nézzük :-D
sz4bolcs
Hellraiserek vajon hányadikak?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

"ezzel minden idõk 5. legjobb horrorfilmje a Psycho, az Alien 1-2 és a Ragyogás mögött"

Az Alien 2 a legjobb 5 horror kozott? Furcsallom. Az inkabb akcio. Valoszinuleg ezert is szeretem ezt legjobban a quadrologiabol. Nem vagyok egy horror rajongo.

Ellenben elsikkadt gyongyszem az unnepi tvmusorban: Hogfather(Valamilyen elbaszarintas miatt Varazskapu cimen kerult a musorba. A film szinkronjaban Varazsapo szerepelt, aminek meg van is ertelme.). Egy Terry Pratchett konyv megfilmesitese, annak osszes nehezsegevel. 8/10

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pipör
Alvilági Játékok!!

Hát ez vmi marha jó film lett a sztori a furcsa bravurók benne a sok fordulat ehhez csak gratulálni tudok Paul Mcguigan-nak a rendezõnek na és persze a jó szereposztásnak is!!
10/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

FlyHigh
Torta 8/10

Érdekes film, tetszett, volt egy-pár név a filmben amit nem tudtam archoz kötni hirtelen ezért kis idõre elvesztettem a fonalat.

Thrash \'Till Death

Seven Pounds (Will smith, 2008)

9/10

Will Smith alakítása szenzációs. A film megható, és a vége katarktikus élmény. Aki könnyen hatódik meg filmen, az sírni fog rajta. Ez nem akciófilm. Igazi dráma. A film zenéje nagyon jól kíséri végig az eseményeket. Az utóbbi idõben ez a legjobb film amit láttam.
A sztori nem egy nagy durranás, de a filmet nagyon jól megcsinálták.
A film hangulata, a színészek játéka nagyon tetszett.

zaki
Én semelyik filmbe nem pörgetek bele... :c

Pipör
Eurotrip / Euro túra

Na ezaz a film amibe nem pörgettem bele nagyon jó a sztori és a vége és úgy egyben is számomra 9/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

CSOCSO
The Dark Knight

Joker ott irta bele magat a szivembe mikor eltuntette a ceruzat az asztalrol 😄 MAGIC 😄D😄😄: hatalmas volt.

Nagyon tetszett, hogy ilyen hosszu volt a film. 8.5/10

egyetlen dolog zavart egesz film alatt:

Most Joker tudta ki az a batman es Gothamnek akarta megmutatni avagy tenyleg nem tudta ki az a batman. mert ha nem tudta akkor miert mondta azt neki, hogy milyen afferjai vannak Dent nojevel??
barnie1990
Igazából szerelem

Megnéztem a filmet, utána olvasgattam filmkatalóguson a hozzászólásokat.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy mindenki azt irja: "Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez nagyon jó!".Na most itt az a helyzet, hogy én vagyok az aki nagyon szereti a romantikus filmeket, ez a film nekem mégis csöpögött a nyáltól. Ez karácsonyi film, ilyenek szoktak lenni, nem is baj, mert egyszer egy évben kifejezetten jól esik megnézni egy ilyet is.
A baj mindössze csak az fórumozókkal van, nem értem meg a gondolkodásukat és a szûk látókörüket. Láttak ezek valaha egy Notebook-ot vagy vagy Atonement-et?!

A film tehát szerintem jó, de kifejezetten kis dózisokban ajánlott a sablonossága, logikátlansága és a karácsonyi hangulat miatt is.

Zene nélkül mit érek én?

ForzaInter
de😄

Yo, Bitch!

Randelz
akkor biztos hogy megnézem, szeretem az ilyet.

pzoli00
Két napja néztem a Cleaner-t (Samuel L. Jackson) nekem nagyon bejött 9/10,
tegnap a Napforduló-t (az elsõ 15 perc után befejeztem) 0/10,
Passengers (érdekes, fõleg a vége) 7/10,
ma pedig az Open Season 2-t láttam 8/10

zaki
de nem most láttad elõször... vagy igen? 😄

Shep
Az 5 éves színvonal alatt a könnyen érthetõ, egyszerû, jó és rossz harca történetet értettem, ha nem lett volna világos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
ja meg elõtte Matrixot néztem meg, az is 9/10😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Street Kings

kurvajó film, 9/10.

Yo, Bitch!

A kiscsaj nagyot alakított benne az biztos, de a film maga, nekem túl vontatott volt. Ezt a filmet valami pedofil rendezte az tuti.
A sztori túl egyszerû: gyerekszerelem, barátság?, vámpírok.
7/10
de a kislányt felterjeszteném valami díjra

ProGabe
"5 éveseknek való színvonal"

na állj! ez pont olyan, mint a parasztozás: ha valakire ezt mondod, az egyértelmûen pejoratív, mondván egy baromállat az illetõ. ezzel szemben egy igazi paraszt ember még csak távolról sem az, sõt!

tehát az "5 éves színvonal" nem azt kéne hogy jelentse, hogy 0 történet szánalmas szereplõkkel, 0 fordulattal, semmittelen mondanivalóval, hanem azt, hogy valami mondanivalóval bírjon a gyerekeknek a sztori, legyenek benne szerethetõ karakterek, akiket könnyen be tudnak azonosítani, stbstbstb nem írok esszét

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Én megnéztem a Kis Vukot, hát az animáció elég gyenge volt benne, már-már röhejes, a történet egyszerû, könnyen befogadható 5 éveseknek való színvonal. Annyira azért nem volt rossz.
6,5/10

sweech
zeitgeistnek van folytatása, nézd meg azt is 😊

Let the Right One In (Låt den rätte komma in)

Fene sem gondolta volna, hogy 2008 legjobb filmje egy svéd horror lesz. (Persze még van, amit ezután nézek meg, de kétlem, hogy bármi még csak a közelébe is érne) Pedig így van, sõt! Nemcsak az év legjobbja, de az all-time top 20 listámba is bekerült. Elképesztõ az a hangulat, amit Tomas Alfredson rendezõ és Hoyte Van Hoytema operatõr a vászonra varázsoltak. A sötét, rideg havas táj és a mûfajból adódó brutalitás igen erõs ellentétben áll a fõszereplõk között kibontakozó barátság (talán szerelem...) érzésével. Többek között ez a furcsa kettõsség tette számomra oly különlegessé az élményt. A két gyerekszínész, az egyaránt 12 éves Kare Hedebrant és Lina Leandersson életük elsõ szerepében felejthetetlen, korukat meghazudtolóan érzékeny, kifinomult, érett alakítást nyújtanak. A történetvezetés, a forgatókönyv is kifogástalan (John Ajvide Lindqvist saját regényét adaptálta), pont olyan befejezéssel, amilyet elképzeltem. Semmi negatívumot nem tudok felhozni, az elsõ perctõl az utolsóig tökéletes, egyszerre hátborzongató és szívmelengetó mese a kirekesztettségrõl, magányról, barátságról, elsõ szerelemrõl.

10/10

Természetesen Hollywood már készíti is a remake-et, a Cloverfieldet jegyzõ Matt Reeves rendezésében.

Aki ad az ilyesmire (én igen), annak két adat: az IMDb-n 8.3-as átlag több, mint 7000 szavazatból, (ezzel minden idõk 5. legjobb horrorfilmje a Psycho, az Alien 1-2 és a Ragyogás mögött) a Rotten Tomatoes-on pedig 93 kritika alapján 97%. (A Dark Knight pl. 94%-os)
Bandee1987
A Bakancslista 9/10

Remek film, szentestére pont remek volt, humorral, érzelemmel tele, 2 remek színésszel: Jack Nicholsonnal és Morgan Freemannel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sir Quno Jedi
Mert angolul kell nézni (max. angol felirattal, ha nagyon nem megy). Egybõl nem fogod bénának találni még a "rap" részeket sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FlyHigh
Gyalázat

Thrash \'Till Death

ForzaInter
szánalmas

Yo, Bitch!

SötétBarom
Ilyen szintû animáció a minimaxon elfér, de ott is csak délelõtt -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ProGabe
szarrá megy tõle a TV, annyira gáz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
ne nézze senki,mert oda a karácsonyi hangulat XD

PSN ID.: Beegabor

desigo
kezdõdik a büntetés...
Randelz
Zeitgeist - Érdekes dokumentumfilm egy összeesküvés elméletrõl. A film 3 részre van bontva. Az 1.a vallásról,2. 9/11-rõl és a 3. a világot irányító rejtélyes csoportról szól. A maga nemében 10/10, mindenkinek ajánlom.
Die Welle - Ehhez nincs sok hozzáfûznivalóm 9/10

Resident Evil: Degenration

Ebben másfél órás filmben több Resident Evil hangulat volt mint a három élõszereplõs filmben összesen...

10/8 mert nem votl tökéletes. A grafika és az arcmimika néhol nem volt az igazi - bár ez engem nem zavart - + néhol kicsit leült a sztori.
sz4bolcs
sörétest bambianyukának! 😄

Bandew
Tegnap megnéztem a Trópusi Vihart. Nem számítottam ilyen jó vígjátékra, azt hittem karácsony elõtt fogok meghalni a sok nevetéstõl. Ebben az "agyatlan" kategóriában rég nem láttam már ilyet jól sikerült alkotást és a szinkron is nagyon eltalált lett! Stiller és JB hozzák a formájukat, Robert Downey Jr. pedig egyszerûen zseniális! Cruise is jól nyomja, habár még a rappes részek a legbénábbak szvsz a filmben. A Rekkenõ (nagyon eltalált fordítás!), meg a full-kretén monológ mindent visz! <#vigyor>

8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FlyHigh
Max Payne 7/10

Nem úgy ültem neki, hogy egy igazi játékhoz hû hangulatú filmet kapok, így kellemesnek ítéltem meg a végére. Ebbõl tény és való, hogy többet ki lehetett volna hozni, de ha jól tudom akkor készül egy másik változat is.

Thrash \'Till Death

sweech
szerintem nem fogom kibírni, hogy ne nézzek bele. muszáj! 😄

A post helyesen...

Ma Kis Vuk a tv-ben, NE nézzétek! 😊
SASboy
Boy A is nagyon jó kis dráma.

nice legs. what time to open?

hát ja, de nem tudom mi értelme van, egyáltalán, hogy jön ilyen valakinek az agyába?!<#fejvakaras>néha már az az érzésem van, hogy nem abból lesz filmkészítõ akinek tehetsége van, hanem aki gondol egyet és az leszek és kész!
sz4bolcs
Megnéztem a Dark Knightot. Jó film, viszont annyira nem, amennyire hypeolták (a batman rajongók), és amekkora 'kultusza' lett. Tehát nem kerül be az alapmûvek közé. Végig olyan érzésem volt, hogy valami hiányzik a filmbõl, és nem tudom, hogy mi.
Jó film, de sokkal jobbat vártam.

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

barnie1990
Ma Kis Vuk a tv-ben, nézzétek! <#idiota>

Zene nélkül mit érek én?

Blacksheep333
Engem legjobban az idegesített hogy az akció és az üldözéses jelenetek fel voltak gyorsítva.

Az operációs rendszeren is túl...

ForzaInter
Boldog Karácsonyt! 😉

Yo, Bitch!

Transporter 3

A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tûrhetõek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D

+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)

"..10 másodperced van, hogy
változtass az álláspontodon.

Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D