Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Tehat azert hiszi azt, hogy van a batman es a csaj kozott vmi mert batman megmentette? tiszta hulyeseg. TELJESEN termeszetes, semelyik legutcso kis csitrit nem hagyott volna leesni. Latvanyos afferjai meg csak Brucenak volt a csajjal. tehat ha ezt tudta....
Kojiro ergo sum.
+mindig is volt fiatalkorú bûnözés, gyilkosság stb szerinted régebben nem volt szegénység, csak a média most jobban futtatja+te is jobban hozzáférsz információkhoz+volt olyan idõszak amikor az állam is jobban szerette a "rózsaszín felhõt" az emberek agyában lsd. USA 40-70 cukormázas évek, vagy nálunk a lightos barakban és nem szerette az ilyen híreket. De mindegy ez a tv miatt van a sok erõszak egy baromság, akkor Afrika nem is olyan szegény ország, hisz mindegyik háztartásban van TV, nem ?:-)
Dark Floors
Egész jó kis horror, annak ellenére, hogy a gumiember szörnyek elég gyengén festettek. Az atmoszféra némileg Silent Hill hangulatot áraszt, viszonylag izgalmas és valahogy a történet is elég jó, bár tökéletesen nem állt össze a végén a kép.
Az gyengébb kivitelezés ellenére nekem tetszett.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az Alien 2 a legjobb 5 horror kozott? Furcsallom. Az inkabb akcio. Valoszinuleg ezert is szeretem ezt legjobban a quadrologiabol. Nem vagyok egy horror rajongo.
Ellenben elsikkadt gyongyszem az unnepi tvmusorban: Hogfather(Valamilyen elbaszarintas miatt Varazskapu cimen kerult a musorba. A film szinkronjaban Varazsapo szerepelt, aminek meg van is ertelme.). Egy Terry Pratchett konyv megfilmesitese, annak osszes nehezsegevel. 8/10
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hát ez vmi marha jó film lett a sztori a furcsa bravurók benne a sok fordulat ehhez csak gratulálni tudok Paul Mcguigan-nak a rendezõnek na és persze a jó szereposztásnak is!!
10/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Érdekes film, tetszett, volt egy-pár név a filmben amit nem tudtam archoz kötni hirtelen ezért kis idõre elvesztettem a fonalat.
Thrash \'Till Death
9/10
Will Smith alakítása szenzációs. A film megható, és a vége katarktikus élmény. Aki könnyen hatódik meg filmen, az sírni fog rajta. Ez nem akciófilm. Igazi dráma. A film zenéje nagyon jól kíséri végig az eseményeket. Az utóbbi idõben ez a legjobb film amit láttam.
A sztori nem egy nagy durranás, de a filmet nagyon jól megcsinálták.
A film hangulata, a színészek játéka nagyon tetszett.
Na ezaz a film amibe nem pörgettem bele nagyon jó a sztori és a vége és úgy egyben is számomra 9/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Joker ott irta bele magat a szivembe mikor eltuntette a ceruzat az asztalrol 😄 MAGIC 😄D😄😄: hatalmas volt.
Nagyon tetszett, hogy ilyen hosszu volt a film. 8.5/10
egyetlen dolog zavart egesz film alatt:
Megnéztem a filmet, utána olvasgattam filmkatalóguson a hozzászólásokat.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy mindenki azt irja: "Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez nagyon jó!".Na most itt az a helyzet, hogy én vagyok az aki nagyon szereti a romantikus filmeket, ez a film nekem mégis csöpögött a nyáltól. Ez karácsonyi film, ilyenek szoktak lenni, nem is baj, mert egyszer egy évben kifejezetten jól esik megnézni egy ilyet is.
A baj mindössze csak az fórumozókkal van, nem értem meg a gondolkodásukat és a szûk látókörüket. Láttak ezek valaha egy Notebook-ot vagy vagy Atonement-et?!
A film tehát szerintem jó, de kifejezetten kis dózisokban ajánlott a sablonossága, logikátlansága és a karácsonyi hangulat miatt is.
Zene nélkül mit érek én?
tegnap a Napforduló-t (az elsõ 15 perc után befejeztem) 0/10,
Passengers (érdekes, fõleg a vége) 7/10,
ma pedig az Open Season 2-t láttam 8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A sztori túl egyszerû: gyerekszerelem, barátság?, vámpírok.
7/10
de a kislányt felterjeszteném valami díjra
na állj! ez pont olyan, mint a parasztozás: ha valakire ezt mondod, az egyértelmûen pejoratív, mondván egy baromállat az illetõ. ezzel szemben egy igazi paraszt ember még csak távolról sem az, sõt!
tehát az "5 éves színvonal" nem azt kéne hogy jelentse, hogy 0 történet szánalmas szereplõkkel, 0 fordulattal, semmittelen mondanivalóval, hanem azt, hogy valami mondanivalóval bírjon a gyerekeknek a sztori, legyenek benne szerethetõ karakterek, akiket könnyen be tudnak azonosítani, stbstbstb nem írok esszét
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
6,5/10
Fene sem gondolta volna, hogy 2008 legjobb filmje egy svéd horror lesz. (Persze még van, amit ezután nézek meg, de kétlem, hogy bármi még csak a közelébe is érne) Pedig így van, sõt! Nemcsak az év legjobbja, de az all-time top 20 listámba is bekerült. Elképesztõ az a hangulat, amit Tomas Alfredson rendezõ és Hoyte Van Hoytema operatõr a vászonra varázsoltak. A sötét, rideg havas táj és a mûfajból adódó brutalitás igen erõs ellentétben áll a fõszereplõk között kibontakozó barátság (talán szerelem...) érzésével. Többek között ez a furcsa kettõsség tette számomra oly különlegessé az élményt. A két gyerekszínész, az egyaránt 12 éves Kare Hedebrant és Lina Leandersson életük elsõ szerepében felejthetetlen, korukat meghazudtolóan érzékeny, kifinomult, érett alakítást nyújtanak. A történetvezetés, a forgatókönyv is kifogástalan (John Ajvide Lindqvist saját regényét adaptálta), pont olyan befejezéssel, amilyet elképzeltem. Semmi negatívumot nem tudok felhozni, az elsõ perctõl az utolsóig tökéletes, egyszerre hátborzongató és szívmelengetó mese a kirekesztettségrõl, magányról, barátságról, elsõ szerelemrõl.
10/10
Természetesen Hollywood már készíti is a remake-et, a Cloverfieldet jegyzõ Matt Reeves rendezésében.
Aki ad az ilyesmire (én igen), annak két adat: az IMDb-n 8.3-as átlag több, mint 7000 szavazatból, (ezzel minden idõk 5. legjobb horrorfilmje a Psycho, az Alien 1-2 és a Ragyogás mögött) a Rotten Tomatoes-on pedig 93 kritika alapján 97%. (A Dark Knight pl. 94%-os)
Remek film, szentestére pont remek volt, humorral, érzelemmel tele, 2 remek színésszel: Jack Nicholsonnal és Morgan Freemannel.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Die Welle - Ehhez nincs sok hozzáfûznivalóm 9/10
Ebben másfél órás filmben több Resident Evil hangulat volt mint a három élõszereplõs filmben összesen...
10/8 mert nem votl tökéletes. A grafika és az arcmimika néhol nem volt az igazi - bár ez engem nem zavart - + néhol kicsit leült a sztori.
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem úgy ültem neki, hogy egy igazi játékhoz hû hangulatú filmet kapok, így kellemesnek ítéltem meg a végére. Ebbõl tény és való, hogy többet ki lehetett volna hozni, de ha jól tudom akkor készül egy másik változat is.
Thrash \'Till Death
Ma Kis Vuk a tv-ben, NE nézzétek! 😊
Jó film, de sokkal jobbat vártam.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az operációs rendszeren is túl...
A sok negatív kritika után rosszabbra számítottam, nekem jobban tetszik mint a 2., persze az 1.-nek közelébe sincs. Mit mondjak sztori semmi, akciók elmennek, Statham szokásos (egy-két dumát eleresztett ami után lefordultam, nagyon jók :-D azért hiányoznak az ilyen kemény B. Willises, Stallonés, Arnoldos beszólások+kemény fickó eksönfilmek) még el is menne a film, ha nem lenne benne pár hülyeség (mondjuk sokakkal ellentétben sztem ezek még tûrhetõek, a 2. rész bombaleszedését nem tudják überelni :-)) mondjuk ez egy Transporter film, várható volt! Kicsit jobb sztori lett volna, + több jobb eksön, nem lenne rossz film, szóval annyira nem rossz, olyan 4/10 +Semmy Schilt (K1 Világbajnok, a nagy dög holland) leverése plusz még 1 pont :-D
+ a kamera-rángatós akciókat elfelejthetnék már, néha már unom ezt a baromságot, de végül is az se lenne nagy baj, ha nem vegyítenék gyors-vágásokkal, így már shit! (de azért annyira nem vészes mint a QofS)
"..10 másodperced van, hogy
változtass az álláspontodon.
Adok 5-öt, hogy elvedd a kezed..." :-D