Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Thrash \'Till Death
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rémlik hogy bárki nevét is mondaná, csak simán bemegy.Amúgy szerintem egyértelmû hogy Rachel-t akarja megmenteni...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Joker elmondta ki hol van. Gordonnak is mondja, hogy õ megy a nõért.
Majd biztos Dentet mentette volna meg, amikor igazából arra várt, hogy újrakezdje Rachel-lel. Szerette õt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az egyik a Kismenõ, nagyon szeretem azokat a fajta poénokat, amiket Adam Sandler filmjeibe szoktak rakni. A lütyõ, de vagány srác karakter, amit pl. a Happy - a flúgos golfosban is játszik, nagyon bejön.
A másik:
Állítsátok meg Terézanyut!
Remek film, engem nagyon jól elszórakoztatott, hogyhogy eddig nem tudtam róla semmit?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Iszonyatosan unalmas, semmitmondó film, nem tudok mást írni róla. Imdb-s pontszám miatt néztem meg (7.9, majdnem 80k szavazó). Biztos nekem van ízlésficamom, pedig megnézek szívesen minden filmet, bírom a lassan folyó múvikat is (elveszett jelentés, sebezhetetlen, hervadó virágok, vagy pár clint eastwood film), de ez egy halálunalom volt.
3/10, ide lõjjetek.
Batman pedig szándékosan ment Dent-ért, mert tudta, hogy õ a gyorsabb és biztosan meg tudja menteni. Batman le akarta dobni végre a göncöt. És ehhez szüksége volt Dentre. Mikor odaér az épülethez akkor sem Rachel-t ordít hanem Harvey-t...
Szerintem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mivel Joker arra számít, hogy Batman elõbb fog odaérni, mint a rendõrök, és mivel szándékosan fordítva mondja a két túsz hollétét, így Batman elmegy ahhoz, aki neki fontosabb és ezzel megöli a másikat (aki egyébként a felcserélés miatt azt, aki neki fontosabb).
Mindenesetre jó fej ez a Joker <#worship>#worship>.
Kojiro ergo sum.
"..for a while i thought you really were Dent, the way you threw yourself after her" (kb)...
Kojiro ergo sum.
Nekem nagyon tetszett, jól kitalált a story, jó kis aprítások, olyan ízig-vérig resident evil.
Thrash \'Till Death
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy kell kokain díler karriert befutni a 70-es évek Amerikájában? John Deep megmutatja. Nagyon pergõs, hangulatos film...
Maga a téma a legjobb a filmben, valahogy nagyon összedobottnak tûnik, lehet, hogy a forgatókönyvírók is közben találták ki a végét???
amerikai olimpiai tornász csapatba törött térddel hogy kell bekerülni? A megoldás egy benzinkút... (na és Nick Noltie)
Elgondolkodtató pszichothriller. Fõhõs altatása szívmûtétre nem teljesen sikerül, érez mindent és hall is...
jó film, csak mintha hiányozna belõle valami. Egy elõretolt amcsi felderítõegység 44 karácsonyán szembetalálkozik egy német osztaggal. Összebarátkoznak a fronton, de...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mivel elõbb ért el hozzám a 3. rész, mint az elsõ, a 3.-ban maradtak szürke foltok, így az elsõ rész végignézésével megvilágosodott sok minden, de még hátravan a 2. is. 😊
Amúgy a sztori teljesen sablonos, de mindegy.
8/10-et ér nekem.
Tegnap este néztem a Resident Evil: Apocalypse-t (RE2, Kaptár 2: Apokalipszis, 2004):
Csak annyit, hogy jobban tetszett, mint az elsõ.De a játéknál soha nem jobb.
9/10
Qwerty4
- Tehat azert hiszi azt, hogy van a batman es a csaj kozott vmi mert batman megmentette? tiszta hulyeseg. TELJESEN termeszetes, semelyik legutcso kis csitrit nem hagyott volna leesni. Latvanyos afferjai meg csak Brucenak volt a csajjal. tehat ha ezt tudta....
Kojiro ergo sum.
+mindig is volt fiatalkorú bûnözés, gyilkosság stb szerinted régebben nem volt szegénység, csak a média most jobban futtatja+te is jobban hozzáférsz információkhoz+volt olyan idõszak amikor az állam is jobban szerette a "rózsaszín felhõt" az emberek agyában lsd. USA 40-70 cukormázas évek, vagy nálunk a lightos barakban és nem szerette az ilyen híreket. De mindegy ez a tv miatt van a sok erõszak egy baromság, akkor Afrika nem is olyan szegény ország, hisz mindegyik háztartásban van TV, nem ?:-)
Dark Floors
Egész jó kis horror, annak ellenére, hogy a gumiember szörnyek elég gyengén festettek. Az atmoszféra némileg Silent Hill hangulatot áraszt, viszonylag izgalmas és valahogy a történet is elég jó, bár tökéletesen nem állt össze a végén a kép.
Az gyengébb kivitelezés ellenére nekem tetszett.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az Alien 2 a legjobb 5 horror kozott? Furcsallom. Az inkabb akcio. Valoszinuleg ezert is szeretem ezt legjobban a quadrologiabol. Nem vagyok egy horror rajongo.
Ellenben elsikkadt gyongyszem az unnepi tvmusorban: Hogfather(Valamilyen elbaszarintas miatt Varazskapu cimen kerult a musorba. A film szinkronjaban Varazsapo szerepelt, aminek meg van is ertelme.). Egy Terry Pratchett konyv megfilmesitese, annak osszes nehezsegevel. 8/10
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hát ez vmi marha jó film lett a sztori a furcsa bravurók benne a sok fordulat ehhez csak gratulálni tudok Paul Mcguigan-nak a rendezõnek na és persze a jó szereposztásnak is!!
10/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Érdekes film, tetszett, volt egy-pár név a filmben amit nem tudtam archoz kötni hirtelen ezért kis idõre elvesztettem a fonalat.
Thrash \'Till Death
9/10
Will Smith alakítása szenzációs. A film megható, és a vége katarktikus élmény. Aki könnyen hatódik meg filmen, az sírni fog rajta. Ez nem akciófilm. Igazi dráma. A film zenéje nagyon jól kíséri végig az eseményeket. Az utóbbi idõben ez a legjobb film amit láttam.
A sztori nem egy nagy durranás, de a filmet nagyon jól megcsinálták.
A film hangulata, a színészek játéka nagyon tetszett.
Na ezaz a film amibe nem pörgettem bele nagyon jó a sztori és a vége és úgy egyben is számomra 9/10
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Joker ott irta bele magat a szivembe mikor eltuntette a ceruzat az asztalrol 😄 MAGIC 😄D😄😄: hatalmas volt.
Nagyon tetszett, hogy ilyen hosszu volt a film. 8.5/10
egyetlen dolog zavart egesz film alatt:
Megnéztem a filmet, utána olvasgattam filmkatalóguson a hozzászólásokat.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy mindenki azt irja: "Nem szeretem a romantikus filmeket, de ez nagyon jó!".Na most itt az a helyzet, hogy én vagyok az aki nagyon szereti a romantikus filmeket, ez a film nekem mégis csöpögött a nyáltól. Ez karácsonyi film, ilyenek szoktak lenni, nem is baj, mert egyszer egy évben kifejezetten jól esik megnézni egy ilyet is.
A baj mindössze csak az fórumozókkal van, nem értem meg a gondolkodásukat és a szûk látókörüket. Láttak ezek valaha egy Notebook-ot vagy vagy Atonement-et?!
A film tehát szerintem jó, de kifejezetten kis dózisokban ajánlott a sablonossága, logikátlansága és a karácsonyi hangulat miatt is.
Zene nélkül mit érek én?
tegnap a Napforduló-t (az elsõ 15 perc után befejeztem) 0/10,
Passengers (érdekes, fõleg a vége) 7/10,
ma pedig az Open Season 2-t láttam 8/10