Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
Batman megszorongatja Jánost, aki a szokásos idióta vigyorral csak annyit mond neki a kérdésre feleletként, hogy
LOÁL 😄DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HÁTEZ LOÁL
<#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
Nem rosz nem rosz csakhát ezt eddig is tudtuk,hogy a Föld haldoklik és az az emberiség a hibás.
Tényleg az igaz,hogy a válságban összefog az emberiség,de csak ideig-óráig.
Kéne egy hasonló dolog mint a filmben de figyelmeztetés nélkül gyorsan minden K.O. és kész😊
Valami idegenek az összes infót összeszednék az emberiségröl ami jó dolog és lenne nyomunk,hogy egykor itt voltunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" - Our rapidly growing organization needs new recruits.
- Only problem is we have one place, so we will hold tryouts!!!
- Make it quick. (és 3 embernek odadob 1 fél billiárd dákót."
Szenzációsan oldotta meg Ledger ezt az utolsó alakítását...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ja igen visszaterve a faggatos reszhez. joker azt mondta batmannek, hogy azt hitte O dent ahogyan a csaj utan vetette magat. ezekutan azzal folytatta: es Dent tudja, hogy Te es Rachel kozott ( mondatot nem fejezte be mert joker elkezdte tovabbutni.) kivancsi lennek, hogy ennel resznel mire gondolt joker, mert nagyon ugy hangzott mintha tudna, hogy o Bruce es szerelmes Rachelbe.)
Semmi gond nem volt vele, ugyanolyan, sõt talán még jobb is, mint az elsõ rész 😊
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nagyon jókis ügyvédes film, Al Pacino játékát már sztem megse kell említenem😊
7.5/10
.
Thrash \'Till Death
ha már itt tartunk. kicsit megkésve boldog karácsonyt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Thrash \'Till Death
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem rémlik hogy bárki nevét is mondaná, csak simán bemegy.Amúgy szerintem egyértelmû hogy Rachel-t akarja megmenteni...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Joker elmondta ki hol van. Gordonnak is mondja, hogy õ megy a nõért.
Majd biztos Dentet mentette volna meg, amikor igazából arra várt, hogy újrakezdje Rachel-lel. Szerette õt.
Az egyik a Kismenõ, nagyon szeretem azokat a fajta poénokat, amiket Adam Sandler filmjeibe szoktak rakni. A lütyõ, de vagány srác karakter, amit pl. a Happy - a flúgos golfosban is játszik, nagyon bejön.
A másik:
Állítsátok meg Terézanyut!
Remek film, engem nagyon jól elszórakoztatott, hogyhogy eddig nem tudtam róla semmit?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Iszonyatosan unalmas, semmitmondó film, nem tudok mást írni róla. Imdb-s pontszám miatt néztem meg (7.9, majdnem 80k szavazó). Biztos nekem van ízlésficamom, pedig megnézek szívesen minden filmet, bírom a lassan folyó múvikat is (elveszett jelentés, sebezhetetlen, hervadó virágok, vagy pár clint eastwood film), de ez egy halálunalom volt.
3/10, ide lõjjetek.
Batman pedig szándékosan ment Dent-ért, mert tudta, hogy õ a gyorsabb és biztosan meg tudja menteni. Batman le akarta dobni végre a göncöt. És ehhez szüksége volt Dentre. Mikor odaér az épülethez akkor sem Rachel-t ordít hanem Harvey-t...
Szerintem
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mivel Joker arra számít, hogy Batman elõbb fog odaérni, mint a rendõrök, és mivel szándékosan fordítva mondja a két túsz hollétét, így Batman elmegy ahhoz, aki neki fontosabb és ezzel megöli a másikat (aki egyébként a felcserélés miatt azt, aki neki fontosabb).
Mindenesetre jó fej ez a Joker <#worship>#worship>.
Kojiro ergo sum.
"..for a while i thought you really were Dent, the way you threw yourself after her" (kb)...
Kojiro ergo sum.
Nekem nagyon tetszett, jól kitalált a story, jó kis aprítások, olyan ízig-vérig resident evil.
Thrash \'Till Death
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy kell kokain díler karriert befutni a 70-es évek Amerikájában? John Deep megmutatja. Nagyon pergõs, hangulatos film...
Maga a téma a legjobb a filmben, valahogy nagyon összedobottnak tûnik, lehet, hogy a forgatókönyvírók is közben találták ki a végét???
amerikai olimpiai tornász csapatba törött térddel hogy kell bekerülni? A megoldás egy benzinkút... (na és Nick Noltie)
Elgondolkodtató pszichothriller. Fõhõs altatása szívmûtétre nem teljesen sikerül, érez mindent és hall is...
jó film, csak mintha hiányozna belõle valami. Egy elõretolt amcsi felderítõegység 44 karácsonyán szembetalálkozik egy német osztaggal. Összebarátkoznak a fronton, de...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mivel elõbb ért el hozzám a 3. rész, mint az elsõ, a 3.-ban maradtak szürke foltok, így az elsõ rész végignézésével megvilágosodott sok minden, de még hátravan a 2. is. 😊
Amúgy a sztori teljesen sablonos, de mindegy.
8/10-et ér nekem.
Tegnap este néztem a Resident Evil: Apocalypse-t (RE2, Kaptár 2: Apokalipszis, 2004):
Csak annyit, hogy jobban tetszett, mint az elsõ.De a játéknál soha nem jobb.
9/10
Qwerty4