Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Control c. filmet látta valaki? Ian Curtis (Joy Division énekese) életérõl szól.

Thrash \'Till Death

XxTyl3rxX
mert az SW, meg a Terminátor, azokban az idõkben óriási dolog volt!!
Az embereket lenyûgõzte a technológia, és felfogni nem tudták amit láttak...
Ma az IMAX korában, csinálj olyat ami a mai filmes-társadalomnak kielégiti az igényeit...elég nehéz!!!
És mivel ma már hetente jönnek ki az újabb filmek, tele értelmetlen storykkal, idétlen folytatásokkal, lényeg h "én is filmet csináltam!" sztem nem is lesz új mérföldkõ a filmes szakmában!

Welcome to a World without rules!!!!

barnie1990
Nekem is a TDK volt a legjobb, amúgy elég sok gyenge eresztés volt. Még mindig az a legjobb szerintem, ha az elmúlt év terméseibõl szemezgetünk.

Zene nélkül mit érek én?

egyetértek (nem a filmmel) ha nem az egész éves dologgal, bár én már jó pár éve így vagyok:-) Hol vannak, az olyan nagy "mozirobbanások" amik tényleg egy egész generációnak maradandó filmélményt nyújtottak, SW, Spielbergék nagy generációja, T2, J Park, stb. amik úgy tényleg eddig "nem látott" dolgokkal, sztorikkal, magvalósítással korszerûsítették a filmipart, megreformálták! Jó más világ van! Semmi újítás (comic-filmektõl már folyásom van és ahogy látom lesz is még darabig)
Talán jövõre Avatar, de ki tudja már?! Cameron bácsiban bízok azért!
FlyHigh
Egész évben hiány érzetem volt, voltak jó filmek, de az az igazi mindent visz kategóriájú egy sem volt. Egy film után sem volt olyan érzésem, mint pl a tavalyi Nem vénnek való vidéknél.

Thrash \'Till Death

hát sajnos nem volt! Olyan egy sem amitõl hasra vágtam volna magam :-( de itt van a gépen screener Button+Slumdog, de majd csak jövõre már! De azért majd visszamenõleg majd lehet beírom valamelyiket, jó?:-p
Év csalódása: TDK, mert csak 8/10 és 10/10 vártam (ez persze egyéni vélemény, TDK fannak kíméljenek)
Év meglepetése számomra: Ne röhögjetek, Forbidden Kingdom, klisés, sablonos ezerszerlátott karakterek, de mint szórakozási faktor hangulat, nagyon bejött, jó mesefilm (Nagyon rossz filmre számítottam) olyan 7/10
Hát ha nagyon kéne mondani valamit, akkor én is Let The Right One In 9/10, pedig egyáltalán nem vagyok a mûfaj híve, sõt kifejezetten nem érdekel, ha lehet így mondani "utálom" semmi értelmét nem látom, de ez a film, maradandót alkotott még számomra is:-)
+Indi 4, mert bár "rossz" film, akkora Indi fan vagyok, hogy nekem még ez is jó, örültem hogy újabb kaland lett :-) mindent lenyelek, még a sztorit is(nem rossz csak a alien style csak sejtették volna, ne mutatták volna az idegeneket+tányért:-) akkor sztem többen lenyelték volna). Tényleg így kicsit más érzést kelt a film, de remélem jön a 5.! És így negyed gõzzel is bejön :-) 8/10, többi rész természetesen 10/10 :-)
FlyHigh
Szerintem is a TDK, de csak a Jokeres részek miatt. Abszolút nem nagy eresztés, végig csak azt vártam mikor kerül elõ újra és újra Joker.

Thrash \'Till Death

Tikal
áá, azért volt egy két jo akcio, foleg a vége... de lehet igazad van, sok a hat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

XxTyl3rxX
ezt nem mondod???? én azt a filmet már egy pisztollyal a fejemnél néztem végig mert annyira uncsi volt.... azt hittem vmi beteg gyerek-horrort fogok látni, erre egy totálisan eltájolt tini-szerelmes szar, amiben a kislány egy vámpír! bár mindenkinek más az izlése, szal nem azt mondom h szar, hanem inkább számomra nem nyujtott semmi átütõt!

am nálam szintén TDK a námbör ván!!!!<#worship>

desigo
nekem Wall-E esetleg TDK ...
Montanosz
mivel még csak egy liter forralt bornál tartok, megkérdem:
kinél-minél mi volt az év filmje?

nálam absz.gyõztes a Let The Right One In

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ams
nagyon jó film, 9/10(1pont mínusz mert imo túl hosszú volt), de már egyszer elkészítették, és Forrest Gump > Benjamin Button.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

zaki
Hát, jól lehúztad a filmet, akkor mire a 6 pont? 😄

precision
<#hehe>

Bazinga!

Tikal
Death Sentence

bosszúfilm Kevin Bacon-el...de valami irtó szar...alig bírtam végig ülni...az alapsztorit már láttuk máskor is, de nem is ez a baj, nekem valahogy nem jött át az elkeseredettség, sem az apán, sem a családon... aztán elkezdõdött az üldözés...mikor végig rohant vmi sikátor rendszeren át fel egy parkoloház tetejére na az volt a csúcspont... a nyílt utcáról bemenekülni a sikátorokba, majd fel egy ház tetejére, hát gratulálok...aztán a gyenge nyomozos néni mellékszál... és igen, végre, az utolsó negyedórára beindult a film, végre láthattunk jó kis szétlövöm a fejetek jeleneteket, végül ez menti meg a filmet nálam... 6/10

A Taken százszor de jobb volt, és még a zenét meg sem említettem, ami néha nagyon idegesítõ volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Sztem a Bittorrent Multiplex-ben

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

donyyy20
hol nézted?

Markus Schulz For President!

birdo
City of Ember / Szikraváros

Gyermeki ártatlanságot , valamint az egészséges rácsodálkozást a valóságra " aranyosan bemutató film )
Nem csalódtam yó volt.

10/8

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

zaki
Engem érdekel nagyon is, csak várom a feliratot hozzá... 😄

Kojiro
Látom mindenki sz*rik a Benjamin Buttonra 😊. Felejtsétek el a többi filmet, amíg ezt nem látjátok... utána meg úgyis elfelejtitek a többit 😊). Ötlet, kivitelezés, színészek, rendezés: csillagos ötös, de inkább hatos alá.
A Memento meg az Idétlen idõkig óta nem láttam ilyen jó filmötlet ennyire jó kivitelezését. Most nem ezekhez a filmekhez akarom hasonlítani, remélem értitek, csak hát azért van az úgy néha, hogy valami nagyon betalál és minden aspektusból egyszerre.

Kojiro ergo sum.

zaki
Fracture/Törés

Kellemes krimi nagyszerû Anthony Hopkinssal. Nem volt nagyon sok jelenete a filmben, de amiben szerepelt azt jó volt nézni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyilkos fegyver kicserélése meg nagyon jó húzás volt, csak a végén elszámította egy kicsit magát az öreg, ha kómába hagyja az asszonyt, akkor simán elsétálhatott volna... :c

7/10

Paulie
The Wrestler
Mickey Rourke-tól nemvártam ilyen jó színészi teljesítményt
nagyon jó film lett.komolyan.
8/10

.

zaki
Így van, nekem is 10/10-es, egyik kedvenc múvim! 😊

Forgetting Sarah Marshall / Leppatintva

Hát jobbra számítottam. 7.5-ös imdb-s pontszám kicsit csalóka. Kevés poén, langyos sztori, ráadásul uncsi is volt a végére. Ez az a tipikus "egyszernézõs" múvi. Nem volt rossz, de extra. 5/10

precision
így van 😊 féltem is, hogy ezzel elrontják a filmet, de aztán jött a villanás és a végkifejlet
odab*szott ! 😄

Bazinga!

És gondoljunk bele... Hasonló helyzetben bármelyikünk nem így cselekedett volna?
Én se tettem volna másként a francba az ilyen erkölcsi fensõbbséggel hogy nem teszem meg mert jó vagyok. 😊
precision
Hetedik / Se7en

Kövezettek meg de eddig még nem láttam 😊 Most viszont meglestem HDben, angol nyelven, magyar felirattal. Bár ez sima divxben is ekkora élmény lett volna. A hatás nem maradt el. Hatalmas film, bánom hogy eddig még nem láttam. Na de jobb késõbb mint soha. Nem írom le a film érdemeit, szerintem már mindenki látta, itt a topikban is leírták már jópáran a véleményüket róla.

10/10, de csak egy dolog miatt:

hogy a végén Brad Pitt nem amolyan klisészerüen erõt vesz a dühén és lerakja a fegyvert, hanem bevillan neki a felesége képe és BUMM arconlövi...
Ezzel persze meg is lett egybõl a 7 bûn és John Doe nyert, és amit mondott eddig, mind mind igaz lett abban a pillanatban hogy Brad Pitt meghúzta a ravaszt. Mert ugye övé lett a harag mint bûn. John Doe -é meg az irigység.

Enélkül csak egy megszokott sorozatgyilkosos movie lett volna. Szóval vétek lett volna ha máshogy van vége. Emiatt 10/10. Nehéz ilyet mondani, de a top10be (de a top25 bõven) bekerült most nálam 😊

Bazinga!

sz4bolcs
a nevüket kevertem. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

XxTyl3rxX
én meg a Chuck Norrist a Charles Bronsonnal xD

sz4bolcs
Amúgy én régen kevertem Matt Damont és Ben Afflecket. 😄

sz4bolcs
Hát a híres párosból inkább Ben Affleck-re hasonlít. xD

SötétBarom
Mármint 3x akkora mint Matt Damon..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
jah hát karja 3x akkora volt 😊
de a feje hasonlít
"...Matt Damon hasonmás fõszereplõvel .." hát sztem mindenkire hasonlít csak arra nyápic gyerekre nem :-)
desigo
kösz megkerestem egybõl 😊
desigo
Michael Clayton 7/10

kicsit nyomasztó volt végig de összességében jó volt

A tengerészgyalogos ( The Marine )4/10

Végig pörgõs,gagyi akciófilm,szánalmas párbeszédekkel Matt Damon hasonmás fõszereplõvel 😊
a film után néztem,hogy ez mikor készült gondoltam 199x
erre 2006 hát lol...
zaki
már fent van a neten + van hozzá magyar felirat is... 😄

desigo
nah ezt én is várom <#worship>

imdbn már most a premier elõtt 226-ik...
zaki
Grant Torino

Eastwood papi nagyon kemény lassan 80 évesen is, remélem lesz még jópár filmje!

9/10

Montanosz
Birds of America

Egyszer nézõs vígjáték Lauren Graham miatt.
szerencsére visszatér a sorozatok világába, ott reméljük ismét nagyot alakít.

Ismeritek?
http://77filmajandek.nava.hu/
77 év magyar filmjei nézhetõk itt youtube szerûen és ingyenesen.

XxTyl3rxX
Ananász Expressz
Sztem nagyon jól eltalált vígjáték a Superbad és a Knocked up alkotóitól!
Igazi füves film fekák nélkül, kis akció, végig humoros történettel!
Ajánlom mindenkinek, én végig röhögtem! 8/10

Babylon A.D.
Nagyon középkategóriás akció film, amit talán Diesel formája dob fel egy kcsit(nagyon kicsit), a történet vontatott és unalmas, a lány k*rvára idegesített, és szétvágták a filmet(szal aki megakarja nézni az rendezõi változatot nézzen, talán úgy volt is értelme.... 5/10

Hero Wanted
Hihetetlen unalmas film, Cuba egyik legrosszabb alakítása sztem! Értelmetlen történet, lehetetlen dolgok, stb...
költõi kérdés: hol fog pisztolyt egy 10 éves kislány egy rendõrre, h megmentsen egy embert??(csakmert a csávó kimentette egy égõ autóból??)

4/10

Mutant Chronicles
A jövõben egy újabb világháború idején, az ember kiszabadít egy szerkezetet a föld alól, és rákell jönnie, h az ellenség már nem az ember.....Az eleje uncsi de egész nézhetõ lesz a végére, nem egy Dark Knight költségvetés, de nem olyan rossz film! 6/10

Blasta
Így igaz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

birdo
A forgatókönyvét Caroline Thompson írta, mint a halott menyasszonyét.... márpedig az tetszett....tudtam, hogy animációs film.... tudtam, hogy mirõl fog szólni ... tudtam hogy a rendezõje Tim Burton... aki miatt igazából meg akartam nézni.... a többi mozinézõ viszont nem biztos, hogy tudott bármit is...ugyanis szinte " bealudtak a film alatt....igaz, hogy voltunk a Corvin termében vagy tízen )))

pzoli00
tegnap kezdtem el nézni a "A király nevében" címû alkotást, az 50. percig jutottam és abba kellett hagynom, mert egyszerûen nézhetetlen. Nem is értem, hogy ennyi neves színész, hogy szerzõdhetett ilyen Boll-féle észvesztéshez.

engem is érdekel látta valaki, bill murray imádom, persze itt nem õ fõszereplõ, de remélem lesz egy-két jó pillanata. Jó mesefilm?
birdo
A City of Ember - t szeretném megnézni...szerintetek érdemes ??

Tatyla
David Fincher az egyik rendezõ isten...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
Transsiberian

NAGYON nehezen indul be. talan a film felenel kezd csak el kibontakozni, hogy mizu. ami nem is lenne nagy baj de azert a vege se volt akkora nagy durranas.
6/10
CSOCSO
Wall-E

aranyos volt a film de szerintem sokan tulpontozzak. De vegulis elhiszem, hogy egyeseknek ez a 10/10 film.
Sokat nem nevettunk de a wall-e tenyleg nagyon edi volt.
Kar hogy a vege az lett ami.
jobban tetszett volna ha wallinak nem ter vissza az emlekezete. kis dramaisag neha nem art!

igy maximum 8(talan8.5)/10 re ertekelem.
Kojiro
The curious case of Benjamin Button
- Hát mivel ma néztem meg, és nem 3 nap mulva ezért nem lehet az év filmje (TDK miatt 😊), de jövõre az lesz az tuti. Hölgyeim és Uraim, David Fincher, ahogy még nem látta senki. És meg merem kockáztatni, hogy Brad Pitt is olyan, amilyennek még nem látta senki.
Kösse fel a gatyáját a Milk az Oscar-on, és fõleg Sean "never go full retard" Penn <#hehe>.
10/10

Kojiro ergo sum.

Montanosz
Sommersby

Örök erkölcsi és morális dilemma : jóért és nemes dologért meghalni képes lenne-e az ember?
Romantikus drámának sem utolsó, nagyon jó film))

Szoba kilátással (A Room with a View)

E.M. Forster nyomdokaiban: kellemes romantikus vígjáték a boldog békeidõkbõl, néhány hóbortos angol szemszögébõl mint itáliai turistaként és szerelmi civódásban lelik örömüket....)))

Twilight

kellemesen csalódtam mert tucat filmet vártam, de elején a narrátor fõszereplõ csajszi és a zene egybõl megfogott, annak ellenére hogy a zene a film végére meglágyult, romantikus lett, a fõhõsünk meg csak szerelmes, de az fülig,...tetszett.