Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mondjál párat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
hát pedig jópár olyan film van amit a magyar szinkron (a hang választás) és az idétlen félrefordítások egyszerûen tönkretesznek

Bazinga!

Shep
Nem szeretem az ilyen stílusú filmeket, a füstölgõ Ászokba véletlenül beleszaladtam, azt hittem jó kis akció lesz, erre az is ilyen stílusú h jól tudom (nem is tetszett).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Amúgy vannak olyanok akiknek nem jönnek be ezek a filmet 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
Se a blöfföt, se a ravaszt? Az kemény..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Shep
Kicsit sok lett a , (miért nincs itt utólagos korrigálás)

Shep
Nem is láttam még filmjét és nem is tervezem, hogy megnézek 1-et is. Egyébként mint írtam, nekem nem tetszett, szerintem üres volt stb. ettõl nektek még tetszhet, nem kell próbálni, meggyõzni ,hogy azért volt szerintem szar mert magyarul néztem. Egyetlen olyan filmmel nem találkoztam eddig ami ha angolul tetszett, ne tetszett volna magyarul is, vagy ha magyarul szar volt akkor angolul feljavult volna.

SötétBarom
Hülyeség, nagyon fontos. Guy Ritchie filmeket például bûn magyarul nézni.

Shep
Ne kezdjük már megint ezt a milyen nyelven láttad témát. (a mondanivaló, történet ugyanaz marad akármilyen nyelven nézed, nem menti meg, hogy a négernek álcázott fehér redneckesen beszél ) Óhéberül egyébként.

Sephi
Nope. Pontosan 260 személy van aki pontozhat. Kb olyan mint a sima IMDB-en a TOP 1000.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szinkronos filmet elvbõl nem nézek. En nagyon értékelem Ben-t , Jack és Robertet is! (sõt néhol imádom õket) Nem azt mondtam, hogy rosszul szerepeltek, hanem maga a film volt szar 😄

Sir Quno Jedi
Te is szavazhatsz a pro-n (aka te is elismert kritikus vagyol ott)?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
1. 4.3 mon van a Pro-n (inkább hiszek azoknak mint a common népnek)

2. Latom meg mindig a régi dolgokkal feszítesz. Ez is annak a jele, hogy mással nem tudsz érvelni. Szanika.

3. Stílus meg mindig elbûvölõ. "You kiss your mother with that mouth?"

4. Tetszik a varos mi? Hya, nem csodalom... a tanyán mégis csak unalmasabb.

precision
angolul láttam... 😛
mint minden filmet, ezt is eredeti nyelven néztem

Bazinga!

precision
asszem én is hat és felet adtam rá anno mikor megnéztem, szóval akkora nyomot nem nagyott bennem
arra emlékszem hogy Robert Downey Jr. jó volt, Tom Cruise is, Jack Black meg idegesítõen szar volt már megint 😊

Bazinga!

SötétBarom
Aki értékeli, az leszszives odaírni milyen nyelven látta khtx.

Shep
Én veled vagyok. Haverom mondta, hogy hú apám mekkora film, ezt látnom kell, meg minden. Hát végignézni alig bírtam, kész szenvedés volt, igénytelen alpári poénok, szomorú és tragikus dolgokat próbálnak viccesnek beállítani. Az akció részek jól néztek ki, de ennyi. A tavalyi év legrosszabb nagy költségvetésû filmje volt számomra.

Sephi
😄DDD

ImdbPro-n vannak elismert kritikus pontozások.

Ott a TT 4.3 -mon van. Teljesen egyetértek vele. Az mar nem humor... az mar erõltetett.

Sir Quno Jedi
Na, ha Szefinek is van, akkor nem lehet nagy szám. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
had fogalmazzam át hogy ne tudj feleslegesen belekötni...

milyen az az imdbpro akk, mire jó, miben más mint egy sima reg...stb.

Bazinga!

Riddick21
Te tirpák, 7,4-en áll kb. 63 ezer szavat után, biztos megcáfolod ezt is.
Ebbõl kb. 24% adott 7nél kevesebb pontszámot.
De majd ezt is megmagyarázod, mint az angol nyelvû Hulk írásodat, te istenverte nyomorék. Égesd még magad...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sir Quno Jedi
IMDB -> www.imdb.com
account -> ezt nem kéne magyarázni
pro -> professzionális-e!

Sir Quno Jedi
Nanana. Thropic Thunder eredeti angolban, angol felirattal (süketeknek, mert az elég pontos) azér ütött. Csak sajnos ezt bazi nehéz átültetni bármely más nyelvre. El is hiszem, hogy senkinek sem sikerült.

precision
mi az az imdbpro akk?

Bazinga!

Sephi
Ja meg mielott más is reagálna elárulom, hogy nekem ImdbPro accom van, szóval akinek van ilyen és nem trial-os, és nem hiszi el annak adok linket.

SötétBarom
4.3?? Valamit csúnyán elnéztél..

Sephi
Nem. Akinek van egy kis jó ízlése, annak nem jött be. Nem tudom honnan veszed. Az IMBD-n is a elismertek 4.3 -ra pontoztak.

Honnan veszed, hogy tobb embernek tetszett, mint akinek nem?

Habar nem tudom miért írok neked, mert latom megint kevered itt a szart az alpári beszolasaiddal. Te vagy 10/10 -et adsz egy filmre, vagy elküldesz valakit a francba.

Sir Quno Jedi
Ha nem az endcreditset bámulod éppen, akkor ne írj ide! 😄

Mekkora turest enged meg az "amiket most lattunk" kifejezes?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem tûnt fel, hogy nem csak úgy beírtam a filmet, hanem reagáltam valakire, aki most látta? <#falbav>

Riddick21
Segítek, te gyökér:
"Mellesleg ki a fasz mondta, hogy mostanában néztem meg?"
TOPIK CÍME: FILMEK, AMIKET MOST LÁTTUNK

Riddick21
Ühüm, hát pont azért jelölték Golden Globe-ra a színészeket, mert akkora rakás szar volt... Maradj már ember, neked nem jött be, szinte mindenki másnak igen és akad egy elég széles réteg, aki zseniálisnak tartja.

És nem azt írtam, hogy dobogós, vagy, hogy hibátlan, de kibaszott jó és eredeti. Most majd írd le, hogy "De nem is!", aztán azzal sokat lökünk itt a színvonalon.

<#wow3>

Te aztán egy értelmes ember vagy hallod....

Mellesleg ki a fasz mondta, hogy mostanában néztem meg? Amikor kijött a cam, akkor leszedtem, és utána többet nem, mert kurvára nem tetszett.....

desigo
Slumdog Millionaire 8/10

Vita è bella, La 10/10
Sephi
Esküszöm nem kötekedni akarod, de ha véleményed szerint is a Tropic Thunder a tavalyi év egyik legjobb filmje akkor neked is van egy szar izélésed.

Annyira szánalmas volt az egész, hogy végig sem bírtam nézni, pedig nagyon birom a színészeket. Háromszor ültem neki de a film háromnegyedénél tovább nem bírtam.

Pfff...

Riddick21
Van itt valami "Év Lúzere" pályázat, amit nem írtatok ki rendesen? 😮
Te gyökér, már ezer éve van belõle DVDRip is, ráadásul a tavalyi év egyik legjobb filmje.

Sephi
Floridában el... do the math.

Hát én a tropic thundert valamiért 20 perc után kikapcsoltam, nekem nagyon nem jött be a poénvilága. Persze lehet az is közrejátszott, hogy camos verzió volt....meg kéne nézni újra.

Kojiro
LOL 😊 A faszom se nézi 😊

De ti meg 2 perc alatt válaszoltok a reggel fél hetes replymre, úgyhogy ti meg SG esztéták vagytok 😊

Kojiro ergo sum.

Na ezért jó az aláírás. K..vára nem olvassa senki. 😊
Blasta
Aláírását vágod?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kojiro
de ezek szerint kedden hajnali 4kor kezdted el nézni 😄
hölgyeim és uraim egy igazi filmesztéta (buzi<#hehe>)

(amugy halkan megjegyzem én meg a slumdogot kezdtem 3kor 😄)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
TT az 10 pontos ám 😊

Amúgy Ben Stillernek a legjobb rendezése még mindig a Kábelbarát 😊

Kojiro ergo sum.

CSOCSO
Tropic Thunder

Hat ez beteg volt 😄
parszor felrohogtem hangosan, szvsz kircsi volt ( jobb mint a fingos, tini meg disaster muvik)

Nem hinnem, hogy meglesnem meg1szer de, ez igy nagyon utott. Nekem mindegyik szinesz bejott. Es kudos Ben Stillernek... sok nevesebb rendezo csinalt ennel mar tragyabb filmet

7/10 - okorseg a javabol, de jol esett!
Kojiro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaja, és amúgy mellékesen megjegyzem, hogy film elején meg is adja a választ erre, azzal a biciklilopós példával. Hiszen A három testõr kurvahíres az tény, de csak bizonyos kultúrákban.
A végén a táncolós rész nekem is lejött, hogy miért van benne, bár szerintem nem kizárólag az indiai filmek kigúnyolása miatt. Hasonló mondanivalóját éreztem, mint a Zatoichi végén lévõ táncnak. Ugyanis a táncot általában az emberek maguk miatt és/vagy társuk miatt gyakorolják, ez viszont sortánc, amit egy közönségnek adnak elõ.

Slumdog Millionaire
8/10 (erõsen 1x nézõs)

Kojiro ergo sum.

AntiHero
Slumdog Millionaire

10/10

Mindent leírtak már itt róla😊

A zenéje is nagyon jó.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Blasta
"és a High School Musical az állomáson a film vége után, hát az nálam leverte a biztosítékot!"
Vazze, ennyire nem vágtad, hogy a tánc a végén egy istentelen nagy kifigurázása az indiai filmeknek???????? Egy poén az egész, nagy restecpa érte Boyle-nak

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Riddick21
már csak bemásolom ide, amit HW-n írtam, tessék:
Egyáltalán nem azért került bele ez a teljesen triviális, bárki számára könnyedén megoldható kérdés, mert más kultúra, stb. Boyle ad egy elég erõs mankót, ha eddig nem jöttünk volna rá, hogy ez egy mese, akkor íme, máris egyértelmû! Elõzõ kérdés a tökömtudja milyen hazafutás volt, ezután SEHOGY nem pálya a 3 testõr. Eleve a fõszereplõ srác egy kitalált karakter, 100% becsület és naív jóság, úgy kilóg az amúgy egész hitelesnek tûnõ kor- és helyrajzból, hogy nem is kaphatott volna másik kérdést😉 Szerintem.

XxTyl3rxX
Slumdog Millionaire
Hát ez téll megérdmelte a 4 Golden Globe-ot!!! Remek történet, végig izgalmas, és jól kitalálták h 3 szálon viszik végig!!!
Tisztára Isten városás benyomást keltett bennem! Szóval akinek az a film tetszett, annak ez is elnyeri a tetszését!(nem a történet, hanem a feeling hasonlít)
9/10
azért nem 10 mert 20 millós kérdésnek ilyet sehol nem adnak! és a High School Musical az állomáson a film vége után, hát az nálam leverte a biztosítékot!

Welcome to a World without rules!!!!

PetruZ
Nincs köze az Erõhöz, non-Force user is képes aktiválni és használni. De ez itt már szvsz nagyon off. 😊