Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Dexter: Season 3
Épp most fejeztem be az utolsó részt és k*rvára tetszett. Sokkal jobb volt mint a második évad, annak csak az utolsó részeit élveztem igazán.
Kedvenc jelenetem az volt amikor Dexter az õrsön szemezett a Skinner -el mikor szembetalálkoztak.
9,5/10
Várom a következõ évadot.

Az operációs rendszeren is túl...

CSOCSO
heath ledger megerdemli!!!!!!!
zaki
iskolába? biztos befogadta volna a többi gyerek ilyen kinézettel...
amúgy most jön a Golden Globe díjátadás, lehet szurkolni a Benjamin Buttonnak... 😛

most jut eszembe, benjamin button járhatott volna iskolába is...

Riddick21
Kapcsolj át a Benny Hillre.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zaki
nem fiatal az elméje, épp fordítva, a film végén már egy öreg szenilis vénember... testileg fiatalodik, szellemileg öregszik.

XxTyl3rxX
én annyit nem értek a filmben, h elvileg csak a teste öreg, szóval mikor öreg, akk valójában az elméje gyerek (jáccik meg stb...), de mikor a teste is fiatal lesz, akk miért lesz megint gyerek az elméje is???

Welcome to a World without rules!!!!

Sztem is annyi
Slumdog Millionare

Nagyon jó volt, fõleg tetszett, hogy viszontláttam Anwart (Skins-bõl).

8/10

desigo
Öreg testtel,belül még fiatalon több butaságot,esetlenséget elnézegettem volna
Riddick21
Humor? 😮

desigo
The Curious Case of Benjamin Button 9/10

Lehetett volna benne egy kis humor.
Gyorsan eltelt az a közel 3 óra...
XxTyl3rxX
Appaloosa
hát nekem uncsi volt, nem volt meg az az igazi western fílingje!
remélem a rajongókat nem sértem meg...
bár Viggo Mortensen nagyot játszott benne!
de nálam csak 6/10

Montanosz
ugyan már, mindegy,...úgyse néz senki szinkronosan filmeket.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

XxTyl3rxX
A Volt engem is idegesített, de az hagyján, a Rhino nevû hörcsögöt T-Rexre fordították???? miéééééért?????

Erõszakik 😄 Hogy azt ki találta ki......mintha egy vígjáték lenne...

desigo
De ez egyben a kutyának a neve...
lett volna villám
ProGabe
talán mert a Bolt, mint magyar szó nem igazán azt fejezi ki, amit az amcsik akartak a címadással. a Volt szerintem teljesen jó

hol van ez egy Tesó-tusához (Step-brothers), vagy egy Erõszakikhoz (In Bruge) képest 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
a nagyokosok magyarosították a címét Volt-ra <#falbav>
XxTyl3rxX
Bolt
Sztem aranyos rajzfilm, délutáni kikapcsolódásnak nagyon jó! A történettel sincs semmi gond, és még vicces is! Van benne egy hörcsög, hát az beszarás 😄
nálam 7-8/10 😊

Sephi
De te most miért is véded? Esetleg ismerõsöd?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

green6k
Örülj neki, legalább tudsz kivel piszkálodni unalmadban még így vasárnap délután is.

Sephi
Mar elnézést de ki nem szarja le ha el lett fogadva? Ez nem az a topik. Mar alapból pofán kellene vágni azt az idiótát, hogy itt kérdezi ki a népet a szombat délutáni quiz tesztjérõl, miközben ide linkeli a fel internetet.

De itt az is hibás aki válaszol is neki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

green6k
És ellett fogadva kedves igen nagyarcú barátom?

XxTyl3rxX
én még csak most fogom ezt megnézni, de sztem a tavalyi év legjobb western filmje a Börtönvonat Yumába!!! óriásit alakít benne Russell Crowe és Christian Bale!

Sephi
Szerintem kb 11x le lett írva, hogy mi a hatos... de na... retardáltnak lenni sem nehéz.

SASboy
The Visitor

Egy blogon olvastam róla kritikát és megjött a kedvem hozzá. Nem gondoltam, hogy ennyire be fog jönni. Egy magányos, mogorva tanárról szól a film, akinek NY-ba kell menni egy konferenciára és ott megváltozik az élete. Hihetetlen jól játszotta a szerepét Richard Jenkins, de a többi színésszel sem volt gond. Zene is el van találva. Nem is szaporítom tovább a szót. Ezt látni kell. 10/10

nice legs. what time to open?

green6k
6: Madagascar egy, vagy kettõ szerintem, mert abban is vannak valami pingvinek

green6k
Max Payne 6/10
Nekem elég gyengére sikeredett a sztori.A lövöldözõs jelenetek elég sablonossak.Semmilyen nyomot nem hagyott bennem a film.

pzoli00
Appaloosa (9/10) - nagyon ütõs kis western, óriási színészi alakításokkal. Kár, hogy minden évben csak 1 ilyen jó western készül.

Riddick21
Értem amúgy, hogy mit akartál mondani, csak az van, hogy pont az említett korrajz kedvéért "dobtak ki" egy jó fél óra drámát és személyiségrajzot, legalábbis nekem úgy tûnik és szerintem jó csere volt! Így a megmaradtakba kellett beleadniuk apait-anyait, és mivel Te is dobtál rá egy 9-est, meg úgy általában mindenkinél tökéletes, valszeg sikerült.

fifi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Riddick21
Nem kell mindig túlmagyarázni mindent... Combo és a csaj viszonya ki volt fejtve, hiszen a végkifejlet balhéja is ennek egyenes következménye, csak nem rágják a szánkba. A záróképsort is sokan félreértelmezik, ez a film nem az eszmékrõl alkot véleményt, hiszen ha így tenné, akkor a legerõsebb jelenete (Combo beszéde a skineknek az országban uralkodó állapotokról) szöges ellentétben állna a befejezõ képsor zászlódobásával. Itt a kapcsolatokon van a hangsúly, azt pedig jóval több apró mozzanat érzékelteti, mint bármilyen hasonló filmben, plusz ad egy totál egyedi megközelítésû, hajszálpontos korrajzot is.

fifi
This is England

Jó volt...Bár kiszámítható a történet, nagyon súlyos. Érdekes volt látni, ahogy szétválik a társaság, ahogy történt ez anno valójában is. Idõsebbeknek biztos itthon is ismerõs Margaret T. arca, a háborús képek, vagy ezek a hózentróglis skinek, a zenék, stb...
Általában komoly filmek gyermek szereplõi idegesítenek, de ez kiscsávó nagyon hozta a tutit, tetszett amit csinált...

9/10
lehetett volna 10 is, ha kicsit hosszabb az egész, vagy ha a végkifejlet balhét és a következmébyeit, vagy Combo és a meg nem szerezhetõ csaj õrlõdését jobban kifejtették volna.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Bazmeg, miez itt, kib*szott kvíz topik?
Hagyjuk már abba pls

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blacksheep333
Slumdog Millionare
Nekem is nagyon tetszett, bár nem hatott meg annyira, mint pl: a Crash (Ütközések).
8/10

Az operációs rendszeren is túl...

Riddick21
Slumdog Millionaire
Zseniális.
10/10

Kojiro
a 15ös sztem Toldi amúgy...

Kojiro ergo sum.

precision
Let the right one in

Nagyon jó kis film volt. 10et sajnos nem tudok rá adni, és nem tudom megmondani, hogy miért, pedig jó volt. De valami hiányzott. De még így is megvan a 9 pont, érdemes megnézni.
9/10.

Bazinga!

LOL hát ezért a sok mesés képért meérte visszaolvasnom a mai üziket...<#idiota><#idiota><#idiota>

akkor a többit senki sem tudja?😛
SötétBarom
Mi a f@sz ez az utolsó 40 üzenet? Ismerd fel a képrõl a cartoont? GTFO

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Végén kiderül,hogy mindenki meséket nézeget titokban 😊
köszönöm a pöttöm george-ot jó lett😊
FZoleee
22: Pöttöm George
ProGabe
wtf is this shit?

van filmkvíz topik! meg ezt nem magadtól kéne megfejteni? csalol-e? <#ejnye1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

6. próbáld meg a Pingu-t :-)
Bulykin
6os már meg lett mondva...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na...már csak ezek kellenének:

2.kép
4.kép
6.kép
22.kép
ez egy játék😊