Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most fejeztem be az utolsó részt és k*rvára tetszett. Sokkal jobb volt mint a második évad, annak csak az utolsó részeit élveztem igazán.
Kedvenc jelenetem az volt amikor Dexter az õrsön szemezett a Skinner -el mikor szembetalálkoztak.
9,5/10
Várom a következõ évadot.
Az operációs rendszeren is túl...
amúgy most jön a Golden Globe díjátadás, lehet szurkolni a Benjamin Buttonnak... 😛
Welcome to a World without rules!!!!
Nagyon jó volt, fõleg tetszett, hogy viszontláttam Anwart (Skins-bõl).
8/10
Lehetett volna benne egy kis humor.
Gyorsan eltelt az a közel 3 óra...
hát nekem uncsi volt, nem volt meg az az igazi western fílingje!
remélem a rajongókat nem sértem meg...
bár Viggo Mortensen nagyot játszott benne!
de nálam csak 6/10
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
hol van ez egy Tesó-tusához (Step-brothers), vagy egy Erõszakikhoz (In Bruge) képest 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem aranyos rajzfilm, délutáni kikapcsolódásnak nagyon jó! A történettel sincs semmi gond, és még vicces is! Van benne egy hörcsög, hát az beszarás 😄
nálam 7-8/10 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De itt az is hibás aki válaszol is neki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy blogon olvastam róla kritikát és megjött a kedvem hozzá. Nem gondoltam, hogy ennyire be fog jönni. Egy magányos, mogorva tanárról szól a film, akinek NY-ba kell menni egy konferenciára és ott megváltozik az élete. Hihetetlen jól játszotta a szerepét Richard Jenkins, de a többi színésszel sem volt gond. Zene is el van találva. Nem is szaporítom tovább a szót. Ezt látni kell. 10/10
nice legs. what time to open?
Nekem elég gyengére sikeredett a sztori.A lövöldözõs jelenetek elég sablonossak.Semmilyen nyomot nem hagyott bennem a film.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jó volt...Bár kiszámítható a történet, nagyon súlyos. Érdekes volt látni, ahogy szétválik a társaság, ahogy történt ez anno valójában is. Idõsebbeknek biztos itthon is ismerõs Margaret T. arca, a háborús képek, vagy ezek a hózentróglis skinek, a zenék, stb...
Általában komoly filmek gyermek szereplõi idegesítenek, de ez kiscsávó nagyon hozta a tutit, tetszett amit csinált...
9/10
lehetett volna 10 is, ha kicsit hosszabb az egész, vagy ha a végkifejlet balhét és a következmébyeit, vagy Combo és a meg nem szerezhetõ csaj õrlõdését jobban kifejtették volna.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hagyjuk már abba pls
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem is nagyon tetszett, bár nem hatott meg annyira, mint pl: a Crash (Ütközések).
8/10
Az operációs rendszeren is túl...
Zseniális.
10/10
Nagyon jó kis film volt. 10et sajnos nem tudok rá adni, és nem tudom megmondani, hogy miért, pedig jó volt. De valami hiányzott. De még így is megvan a 9 pont, érdemes megnézni.
9/10.
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
van filmkvíz topik! meg ezt nem magadtól kéne megfejteni? csalol-e? <#ejnye1>#ejnye1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2.kép
4.kép
6.kép
22.kép